Aguirre skončí na lavičce Mallorcy, jeho místo by měl zaujmout Arrasate

22.05., 23:11
Aktuality
Javier Aguirre (© AFP)

RCD Mallorca potvrdila konec Javiera Aguirreho, kterému nebude prodloužena smlouva. Ostrovní celek podle deníku Marca převezme Jagoba Arrasate, jenž končí v Osasuně.

Nedělní remízou 2:2 s Almeríí si Mallorca definitivně zajistila setrvání mezi španělskou elitou, proto už začíná myslet na novou sezonu, ve které mužstvo nepovede Javier Aguirre. Sportovní ředitel baleárského celku Pablo Ortells zkušenému kouči sdělil, že nedostane novou smlouvu.

"Trenér Javier Aguirre nebude v příští sezoně pokračovat jako trenér RCD Mallorca. Klub by chtěl Mexičanovi poděkovat za jeho tvrdou práci a profesionalitu během jeho působení ve funkci. Období, ve kterém dosáhl mimo jiné toho, že tým zůstane čtvrtou po sobě jdoucí sezonu v LaLize - druhá nejdelší série v historii - deváté místo v ročníku 2022/23 a přítomnost Mallorky po 21 letech ve finále Copa del Rey, což umožňuje hrát španělský Superpohár," stojí v prohlášení klubu.

Aguirre od března 2022 vedl ostrovní celek do 96 soutěžních zápasů s bilancí 1,33 bodu na utkání.

RCD Mallorca má podle deníku Marca převzít Jagoba Arrasate, jenž pro změnu po šesti letech končí v Osasuně. Oficiálně by měl být jeho přesun oznámený po posledním kole.

Autor: Jiří Vojík / marca.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Hyrax

Aguirre, hněv Boží

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele