Aguirre Mexiko nepřevezme, nadále chce působit v Evropě

24.02.2009, 10:38
Aktuality
Javier Aguirre včera odmítl, že by se mohl znovu stát trenérem mexické reprezentace. Bývalý kouč Osasuny a Atletika Madrid v současné době pobývá v Mexiku, důvodem jeho návštěvy vlasti ale nejsou jednání o tom stát se nástupcem Svena-Görana Erikssona...

"Jsem v Mexiku kvůli něčemu jinému, s fotbalem to nemá nic společného. Národní tým potřebuje naši podporu, je dobře trénovaný a já mu přeji, aby si vedl dobře v kvalifikaci. Moje budoucnost je i nadále v Evropě. Tady jsem jenom na dovolené a čekám na nabídky, s reprezentací nic nemám. Myslím si, že tým je v dobrých rukou," prohlásil Aguirre.

Aguirre je nyní čtvrtým týdnem bez zaměstnavatele poté, co ho na začátku února kvůli špatným výsledkům propustilo Atletiko Madrid.

Koučem mexické reprezentace je v tuto chvíli Švéd Sven-Göran Eriksson a nikdo neví, jak dlouho na své židli ještě vydrží. Mexiku se nedaří podle představ a mluví se o odchodu Erikssona, o jehož služby měl nedávno zájem anglický Portsmouth.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
domingo

Tak Aguirremu se s repre dařilo rozhodně víc než Erikssonovi a Erikssonovi se v Evropě dařilo rozhodně víc než Aguirremu...ať se prohoděj

Reagovat
smazaný uživatel

Super trenér, ač jsem fanouškem Valencie, tak tenhle trenér má na to trénovat top kluby!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele