Aguiar první posilou Dinama Moskva před Ligou mistrů

01.06.2009, 21:01
Aktuality
23letý uruguayský záložník Luis Aguiar podepsal v pondělí čtyřletý kontrakt s Dinamem Moskva. První letní posila moskevského klubu přichází s reputací tahouna portugalské Bragy.

Reprezentant Uruguaje přichází do Dinama po úspěšné sezoně v Braze, která skončila v portugalské lize pátá a v Poháru UEFA došla do osmifinále. Právě během fantastického tažení Bragy pohárovou Evropou se dostal Aguiar do podvědomí řady zájemců.

S nejlákavější nabídkou pro klub i pro hráče přispěchalo Dinamo Moskva. "Dinamo je novou úrovní v mé kariéře. Je to špičkový klub, který si dává náročné cíle, a já je umím splnit," řekl Aguiar fanouškům po podpisu smlouvy. Ruský klub za něj zaplatil dva a půl milionů eur.

Aguiar, který má na postu ofenzivního záložníka nahradit Portugalce Dannyho, nebude jedinou letní posilou Dinama Moskva. Moskevský klub chce proniknout do základní skupiny Ligy mistrů a je si dobře vědom, že cesta vede přes zkvalitnění kádru. "Ještě chceme získat dva až tři hráče," řekl generální ředitel Dmitrij Ivanov.

Autor: David Kubáň / gazeta.ru, sovsport.ru

Komentáře (30)

Přidat komentář
Kongo

Skoda,chtel sem aby v Braze zustal.Ae ja to neovlivnim.Je to hodne dobrej utocnik,kterej ma strasne dobry zakonceni

Reagovat
smazaný uživatel

Braga nemá moc peněz, ti to tam budou rozprodávat.

Reagovat
j_mrazik

Ještě nějaký zajímavý jméno se nabízí?

Reagovat
smazaný uživatel

Já je moc neznám, ale jejich vedení říkalo, že chce uskutečnit odchody ve výši deseti milionů eur.

Reagovat
Kongo

Meyong jeste,ale to by potom byli bez kvalitnich utocniku.....Takovou dobrou sezonu meli

Reagovat
smazaný uživatel

Do Arsenalu s ním

Reagovat
fantomas

S kym?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmmm, tak to jsem zvedavej.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidime, jak se tam adaptuje, preci jen zas tak moc jihoamericanu se tam nechytlo

ale drzim

Reagovat
smazaný uživatel

Coze? vzdyt v Rusku je jihoamericanu spousta a chytaj se vic nez dobre

Reagovat
Tomanatura

On spíš myslel fotbalisty z portugalské ligy. A zrovna Dinamo

Reagovat
smazaný uživatel

zalezi, treba oba maxiove se v fk moskva vubec pak nechytili (i kdyz to bylo dano taky blochinem). rozhodne jihoamerican se svoji mentalitou to bude mit v rusku myslim tezsi nez kdekoliv jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani ne chytá se hrozně moc JAčenů, u FK byl problém v trenérovi - např. Moraléz, kdysi obrovský talent, který zazářil na památném MSU20, ale Blochin mu po prvním tréninku řekl, že nemá dispozice hrát v téhle lize, přitom prý hrál lépe než hráči, kteří nastupovali na jeho pozicích. Pak se vydal hostovat do JA a už jsem o něm neslyšel, protože tam přestoupil. navíc Blochin se pomalu sral i do politiky...

Reagovat
smazaný uživatel

vzdyt ja jsem napsal, ze oba ty maxiove (lopez i moralez) byli hlavne kvuli blochinovi

Reagovat
smazaný uživatel

No však jo, tak nevím proč do toho zapojuješ, že by to měli mít težší než jinde. Jediné místo, kde by to měli výrazně lehké je Portugalsko, Španělsko

Reagovat
smazaný uživatel

Chytla se tam spousta jihoameričanů.

Reagovat
smazaný uživatel

ale nekteri taky ne

dobre, placnul jsem blbost a ted nevim jak z toho vycouvat, tak me prosim nechte zit

Reagovat
smazaný uživatel

sleduje tu nekdo portugalskou ligu nebo vi o nem nekdo neco blizsiho? mohl byste mi ho prosim nekdo popsat?

Reagovat
smazaný uživatel

Braga je kvalitní tým, který je podle mě kvalitou za velkou trojkou (Porto,Sporting,Benfica). Hrají hodně útočný fotbal a donedávno za ně hrál například Joao Pinto, hodně známý útočník. Letos hodně posílili, přišel například Meyong z Levante. Letos však taky docela oslabili: odešel například již zminovaný Pinto, sbohem dal taky rakušan Roland Linz, který šel do Grasshoperu Zurich (zajem o něj mělo i Porto). Jinak velkým hráčem bude talent Orlando Sa, o kterým ještě hodně uslyšíš. Nyní odešel již zmiňovanej Aguiar (super hráč).,Ještě bych zmínil obránce Pereiru, který má taky kvalit a potenciálu na rozdávání. Braga letos ukázala v UEFE, ze se s ní musí počítat. Je to poměrně velký mužstvo a nebojím se tvrdit, že je na úrovni pražský Slavie

Reagovat
Bakary3

Hezký Ale on chtěl popsat spíš toho Aguiara.

Reagovat
smazaný uživatel

Luis Aguiar je uruguayec, začínal tuším v Montevideu (hlavní město uruguaye), kde hrál cca 5let.,pak šel do portugalska (07/08) (Do FC Porto, ale u nich tusím nenastoupil ani k jednomu zapase a hned sel na hostovani - prošel Amadorou a Acamedicou (oboje hostovani). Loni uz patril Braze, kde se naplno prosadil. =>bb:o)

Reagovat
fantomas

Tak to si každej najde na wikipedii, my bychom spíš chtěli znát jeho charakteristické herní vlastnosti, kdybys byl tak hodnej.

Reagovat
smazaný uživatel

t ti nerekne, jelikoz ty na wikipedii nejsou ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Šikovný štírek, co umí vystřelit nebo přihrát do šance, taky myslím zahrává slušně standartky. Za cenu 2,5 geniální nákup musorek.

Reagovat
fantomas

Díky.

Reagovat
smazaný uživatel

nz

Reagovat
smazaný uživatel

herní vlastnosti sou v technice, jako jihoameričan je na tom technicky velmi dobře, ale v koncovce několikrát neuvěřitelně selhal... Hodně toho spálí, ale zároveň je to hráč do útoku, kterej umí výborně přihrát (letos v Uefě byl hodně platnej právě pro přihrávky).

Reagovat
smazaný uživatel

diky, ale bragu znam, videl jsem ji v letosni uefe a myslim, ze slavii kvalitativne teda prevysuje. ja chtel neco slyset prave o aguiarovi

Reagovat
smazaný uživatel

Na urovni prazsky Slavie??? Ty si se asi zblaznil ....Braga je rozhodne lepsi muzstvo nez nejaka Slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen 2,5 mega to nei zas tak moc

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele