Agent znovu otevřel otázku odchodu Artety z Evertonu

03.04.2008, 12:03
Aktuality
Mikel Arteta je jednou z klíčových postav Evertonu a hodně fanoušků a odborníků se podivuje, že stále marně čeká na pozvánku do španělského národního týmu. Právě to by se podle Artetova agenta mohlo stát klíčovým faktorem při rozhodování o další fotbalové budoucnosti...

"Mikel si zaslouží něco lepšího. Kdyby hrál za jeden ze čtyř nejlepších klubů v Anglii nebo ve Španělsku, byl by z něho dávno reprezentant," nepochybuje hráčův agent Inaki Ibanez.

Arteta přišel do Goodison Parku v roce 2005 a hned ve své první sezoně pomohl Toffees k účasti ve třetím předkole Ligy mistrů. K něčemu podobnému měl Everton blízko i letos, v posledních týdnech mu ale trochu dochází dech a na čtvrtý Liverpool ztrácí již pět bodů.

Arteta se nikdy netajil láskou k Evertonu a loni s ním podepsal nový kontrakt, aby konečně ukončil spekulace o možném návratu do Španělska. Zájem o něho tehdy měly Atletiko Madrid a Zaragoza a pokud Everton skutečně neskončí na čtvrté příčce, dá se očekávat, že se o možném stěhování Artety bude spekulovat i letos v létě.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Run Forrest Run

Reagovat
smazaný uživatel

ak chce EVERTON niekedy postupiť do LM nemôže takychto hráčov predávať

Reagovat
smazaný uživatel

Arteta však po zranení nehrá nič.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale kdyz Everton prodá Artetu tak si může koupit jiné a třeba i lepší...

Reagovat
smazaný uživatel

v Baskickym narodaku by hrat urcite mohl

Reagovat
fantomas

Liverpool

Reagovat
Tomik111

at de do realu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si to zhrnme, v Barcelone bol prebytocny, v lige za nu ani nenastupil... V PSG bol tiez len priemer. V Rangers bol sice velmi platny, ale to je dane hlavne urovnou skotskej ligy. V San Sebastiane toho moc nenahral a zase upadal (15ligovych startov). Tak ho dali do Evertonu, kde podava mierne nadpriemerne vykony... Ale repre? Na to Arteta nema... Ma nestalu vykonnost. Vid kluby ktore sa o neho zujimaju. Atletico Madrid a Zaragoza. Mierne nadpriemerne, ako samotny Arteta.

Reagovat
smazaný uživatel

ty ho asi moc rád nemáš co

Reagovat
smazaný uživatel

po zraneni sice sa este celkom nedostal do formy ale pre mna je to jeden z najoblubenejsich cudzincov v EPL a podla mna by mal v evertone zostat a tiez sa cudujem ze pozvanku do repre nedostal, pokial ma tento hrac formu tak patri k najlepsim playmakerom na svete

Reagovat
milan78

myslím, že odejde, ale za rok nebo už v zimě bude rád, že je zpátky..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele