Agent: Valero zůstane hráčem Interu Milán

27.06.2019, 18:30
Aktuality
Dres milánského Interu bude i během nadcházející sezóny oblékat Borja Valero. Zkušený záložník byl spojený s návratem do Fiorentiny, ale něco takového není na pořadu dne...

Čtyřiatřicetiletý středopolař má za sebou velmi bohatou kariéru, během které prošel Realem Madrid, Mallorcou, West Bromem, Villarrealem nebo již zmíněnou Fiorentinou.

Právě u "Fialek" předváděl Valero skvělé výkony, což ani přes pokročilejší věk neodradilo Inter Milán, kam se madridský rodák před dvěma lety stěhoval. Během úvodního ročníku nastupoval Valero za Nerazzurri vcelku pravidelně, loni už jeho vytížení ale tak výrazné nebylo.

Logicky se proto začalo spekulovat o odchodu zkušeného hráče, jenž se údajně mohl vrátit zpátky do toskánského klubu. Fiorentina ale svoji bývalou oporu zpátky nepřivede.

"Zůstává hráčem Nerazzurri. Nepůjde do Španělska ani do Fiorentiny. Stoprocentně zůstane hráčem Interu Milán," ujistil záložníkův agent Alejandro Camaro. "Borja se nevrátí do Fiorentiny," potvrdil sportovní ředitel Daniel Pradè.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (54)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Koho uz stve ta saga okolo Lukakua? Aj tak za to podla mna nestoji... Ale rad by som sa zmylil

Reagovat
Fenix

No určitě za to nestojí, do takticky vyspělé Serie A určitě ne

Reagovat
Panděvova ofina

Samozřejmě, že ho přeplatíme. Conte ho chce za každou cenu a United to vědí. Osobně vůbec netušim, co od něj čekat. Je to taková velká černá hmota na vyhrávání osobních soubojů. Zdá se mi malinko nemotorný, ale na druhou stranu rychlost má a zakončit snad taky nezapomněl.

Reagovat
smazaný uživatel

kdy ten vyhrál naposledy osobní souboj nevím, ale má nejlepší první dotek

Reagovat
lnterista

Chceme se zbavit hrace s nejlepsim poslednim dotykem za nejlepsiho hrace s prvnim dotykem..tomu rikam revoluce. Uz se nemuzu dockat na novou sezonu

Reagovat
Tomanatura

Dela si prdel, Lukaku vibec nema prvni dotek. Ale jinak je ve vsem lepsi fotbalista nez Icardi, pokud teda fakt nezlenivel a tato sezona byla vyjimka.

Reagovat
lnterista

Ja si taky delam srandu ale je pravda ze ho vubec neznam

Reagovat
The Krupy

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše nepochopím jak jsme odmítli výměnu lukakua za icardiho plus od interu ještě nějaké peníze

Reagovat
Člen_zlořádu

Protože Icardi je pra*ůrák a nechce ho nikdo

Reagovat
Whitemedia

Conte chtěl Lukakua už když byl u nás a podle všeho je to jeho vysněný útočník.. a Contemu bych věřil

Reagovat
raduinho

Takhle se Inter nikam neposune. Valero má být po Icardim další na řadě.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co vyfoukne nám Barellu AS???nebo se budem s Cagliari dohadovat do nekonecna o +-5 mega dulezite aby hraci jako Valero,Mario,Dalbert,Candreva atd zustali v Interu ti nám budou na tribuně velice platni

Reagovat
smazaný uživatel

Já myslel, že Mario na jaře ukázal, že ten fotbal umí

Reagovat
smazaný uživatel

jjj umí vždy ve 3-4 zápasech za sezonu

Reagovat
smazaný uživatel

Valero a Candreva zažijí pod Contem velký comeback. Valero pro něj může být ohromně důležitým hráčem a Candreva úžasným pracantem u lajny. Zrovna s Contem na lavičce bych hráče, kteří pod Spalettim a dalšími hráli tužku, rozhodně nepodceňoval.

Reagovat
smazaný uživatel

JJJ už se na to těším až nauci Valera běhat a Candrevu centrovat

Reagovat
smazaný uživatel

Valero toho ale nemusí moc naběhat, naopak u něho není důvod, aby jakkoliv operoval na velkém prostoru. A Candreva je běhavej, nahoru a dolů, Conteho ho využije dobře. On z těch hráčů umí vytáhnout maximum.

Reagovat
cresposuper

Valero si pod Contem neskrtne, Candreva asi hej, ale pochybujem, ze to bude nejaky velky "comeback". To uz skor Gagliardini.

Reagovat
smazaný uživatel

Oproti tomu, jakou tužku Candreva poslední dva roky hraje, půjde o solidní comeback. Valero může být jeho režisér hry. Pokud to založí na tom, že bude mít na středu Gagliardiniho s Candrevou a před nimi by hrál Barella (pokud se vám podaří ho podepsat), tak půjde o jednu z nejkompaktnějších záloh v lize. Barella je běhavej, Valera bude hrát pozičně a Gagliardini si najde prostor. Nehledě na to, že na krajích budou hrát běhaví hráči.

Handanovic - Godin, Škriniar, De Vrij - Candreva, Gagliardini, Valero, Barella, Perišić - Lukaku, Martinez

Nehledě na to, že s hráči jako D'Ambrosio, Dalbert, Asamoah je schopný přejít na 4 obránce, nechat střed a hrát to z křídel s Politanem, Candrevou nebo Perišicem.

Conte je v tomhle směru vaše největší výhra. On z těch "dávno odepsaných hráčů" udělá frajery, kteří dokáží týmu pořád něco dát. Neříkám, že budete hrát o titul, ale nakopete Neapoli prdel v boji o druhou příčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Docela si zapomněl na Brozoviče,Naingolllana,na křídlo má přijit Lazaro z Herthy do zalohy společně s Barellou Sensi...takže dost pochybuju že Candreva,Gagliardini a Valero budou v základu za mě jsou oni jednoznačně na lavce jestli teda vubec u nás všichni zustanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nainggolan by se měl stěhovat do Turína a Brozović není makačenko, to je povaleč. Osobně bych se ho zbavil, stejně jako Icardiho. To nejsou hráči dělaní pro dlouhodobý týmový úspěch. Vidíš to, za mě je pod Contem Candreva jasný základ, podle toho, jak Conteho za ty roky znám. Záloha Gagliardini, Sensi, Barella by byla super, ale kdo ví, jak to celé dopadne, spíš jsem se snažil fabulovat na základě toho, co máte.

Reagovat
smazaný uživatel

A očekával bys Perišiče před Asamoahem?

Reagovat
smazaný uživatel

To je dobrá otázka. Tím co píšu výše jsem jen chtěl naznačit pouze to, že i když spousta fanoušků Interu považuje celou řadu hráčů jejich kádru za "odpad", pro Conteho je tam poměrně slušný potenciál, se kterým dokáže pracovat. Se vší úctou, Spaletti není ani z poloviny tak dobrý trenér jako Conte. Spaletti má jednu tvář, nedokáže být dostatečně variabilní a jeho motivace coby kouče směrem k týmů (hráčům) je de facto nulová. Conte je daleko větší osobnost, která, ať už je kdekoliv, seřeže hráče na jednu hromadu, a pokud hráči chtějí makat, makají, pokud ne, tak jdou od válu (věřím, že Icardi půjde do prdel, ale hlavně ne do Juve ). Perišić podle mě dokáže pod Contem pracovat. Ale zase, stavím na základě jeho výkonů v reprezentaci, kde z mého pohledu je lepším hráčem než v Interu. Podle mě v Interu ukázal jen záblesky toho, co skutečně dokáže. Podle mě je to světovej hráč, stejně jako třeba byl Vučinić (ač ho velká část lidí nedokázala ocenit/pochopit). Asamoah má nejlepší za sebou, proto jsem v té fabulaci upřednostnil spíš Perišiće. Každopádně chci jen poukázat na to, že v Interu tkví dost síly, kterou z něj dostane jediný trenér na světě - Conte. S Contem na lavičce jim hodně věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že Ninja je přesně ten typ hráče ze ktereho muže udelat Conte tažneho koně celé zalohy takže za mě osobně bych mu tu šanci jednoznačně dal i když v minula sezona nebyla pro něj buh ví jak dobrá byl to pravě on kdo ze zalohy dal nejvíc golu i asistenci a navíc jen diky jeho golu hrajem LM....za mě je on ten posledni koho bych ze zálohy poslal pryč uvídíme co bude,přestupové období je pořad před nama

Reagovat
smazaný uživatel

Přiznám se, že ho mo nemusím. Podle mě Barella na jeho pozici odvede více práce. Dneska jsem četl zprávu o možnosti jeho hostování v Turíně a s tím, že by jeho plat byl mezi kluby 50-50. Podle mě s ním Conte moc nepočítá, podobně jako s Icardim. Každopádně Inter chci hodně sledovat, protože Conteho práci obdivuju. Pokud nedá dohromady on pak nikdo.

Reagovat
stuff

Reagovat
Panděvova ofina

Já si nemůžu pomoct, ale dle mého Brozovič není povaleč. Naopak vždy toho hrozně naběhá a má snad i nějaký evropský rekord v počtu kilometrů za zápas. Ano, zahraje dobře každý druhý zápas a rozhazuje rukama, ale umí zklidnit hru a docela i rozdat balon. Není mi trnem v oku, jako třeba Perišič, který poslední dobou hraje katastrofálně. Lazaro bude velká neznámá.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě je to hodně o úhlu pohledu. Conte z obou může dostat to nejlepší, stejně jako nad oběma dokáže zlomit hůl a dát jim to sežrat. Je to na nich, jak k tomu přistoupí. Ale Inter je tým, na který se v lize těším opravdu nejvíc, resp. na jejich progres a tvář.

Reagovat
cresposuper

Gaglia je od zranenia vylozene zly, je strasne pomaly a neohrabany a kazda lopta mu odskoci. Na zaklad to takmer urcite nebude. Borju mam rad, je to inteligentny hrac, ale Brozovic je momentalne uz lepsi regista a navysa ma prist aj Sensi. Naopak Lazarovi (ak pride) vobec neverim, takze by som sa nedivil, ak by hral napravo Dambrosio alebo Candreva. A nezabudal by som na to, ze Politano bol povacsinou nas najnebezpecnejsi hrac, ten este povie svoje. Conte je samozrejme vyborny trener, ale z tych potencialnych nakupov (okrem Godina a Barellu) mam pocit, ze to bude malo muziky za velke peniaze a ze sa nam zas nepodari ten "salto di qualita".

Reagovat
Panděvova ofina

Máme souhlas hráče a AS nemá LM. Cagliari by to asi vzalo, ale hráč chce prý jen do Interu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano ja vím četl jsem to samé tak uvidíme ono taky do současneho AS se taky myslím hned tak někdo nepožene jen mě sere to dohadování o ,,pár,,mega prakticky měsic se denně piše to samé žadný posun

Reagovat
Francesco Totti AS

Na co by nám byl?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak to jsem vůbec netušil, že ty dva roky strávil v Interu, myslel jsem, že je furt ve Fiore.

Reagovat
snuff24

my taky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Francesco Totti AS

Pinamonti se jde fakt zahrabat do Janova?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze sestupujícího celku jde do týmu, který má mít ambice hrát střed tabulky. Co je na tom nepochopitelného? V Interu mu nikdo šanci hned nedá a on potřebuje hrát.

Reagovat
Francesco Totti AS

Janov spadne. Já ho chtěl k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on toho na seniorskej úrovni veľa nenamútil, strelil fakt len pár gólov. Takže momentálne na lepší klub ako Janov nemá, mohol by hrať len v nejakom porovnateľnom klube. On sa javí ako slušný prísľub do budúcnosti, avšak momentálne potrebuje ešte čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako tie obrany v SA buduci rok budu extremny upgrade oproti tomuto roku, Juve asi De Ligt, + osvedceni BC a Rugani, Napoli Manolas Koulibaly, my snad toho Godina dotiahneme k Skriniarovi a De Vrijovi, Romagnoli je dobry, Bartra do AS by sedel svojim stylom a Lazio sa bohuzial zbavilo Walleca (bohuzial pre konkurenciu)... Vyzera to zaujmavo, ale potom sa pozriem na tie utoky - Napoli Milik, Inter asi Lukaku, AS Shicka?, AC Piateka tam je Rube uplne niekde inde a to podla mna rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to opravdu vypadá, že jednička AS bude Ponce, pokud bude dávat góly, tak se mu omluvím a uznam chybu, ale tohle nejde. Útok Schick a Ponce, to bude mít Fonseca těžké, to možná až se radši koupí ten Berrardi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ponce je prodaný do Spartaku a Berardiho prosím nepřivolávej.

Reagovat
Lech

Uplne "OPRAVDU". Jediny co se vi, je, ze Ponce je pryc a Dzeko porad v AS. Bohuzel...

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry To jsem nepostřehl. No s tím odchodem Džeka, já třeba možná nechci Aby šel, už jsem si ho oblíbil v dresu AS.

Reagovat
Panděvova ofina

Tak si ho oblíbíš i v Interu

Reagovat
Pipo123

To naše hrozné poleno ešte neprestúpilo

Reagovat
Largo

Tak je to konečně oficiální. AC Milán v Evropské lize nebude, místo něj AS přímo a Turín do předkola

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera!!!!

Reagovat
Largo

Reagovat
Ragazzo d'oro

Jedině dobře

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele