Agent neočekává Kjaerův odchod z Wolfsburgu

09.07.2011, 14:39
Aktuality
Simon Kjaer před rokem přestoupil z Palerma do Wolfsburgu a měl se stát organizátorem obrany VfL. Dánský obránce se okamžitě zařadil do základní sestavy a měl důvěru hned tří trenérů, kteří se na lavičce klubu v průběhu roku vystřídali, i tak je jeho jméno často spojováno s návratem do Itálie. Jeho agent ale něco takového neočekává...

"Řekl bych, že je nulová šance, aby Simon během tohoto léta odešel," prohlásil v rozhovoru pro Tuttomercatoweb.com Mikkel Beck.

22letý Kjaer v loňské sezoně vynechal jenom dva bundesligové zápasy, ve 32 startech si na své konto připsal jednu branku, kterou zaznamenal ve vítězném duelu na půdě Mainzu. I díky tomuto zásahu nakonec Wolfsburg uspěl v boji o záchranu a nejvyšší německá soutěž se v tomto městě bude hrát i v příští sezoně.

O Kjaera údajně stojí především AS Řím a podle listu Gazzetta dello Sport se jeho zástupci chystali otevřít jednání o přestupu. "Jsou to jenom spekulace. Můj klient má ještě na dlouho smlouvu ve Wolfsburgu, je zde spokojen a chystá se na úvod nové sezony," dodal Beck.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (52)

Přidat komentář
smazaný uživatel

On nehrál na Euru U21?

Reagovat
smazaný uživatel

výkonama si to tak nějak nezasloužil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak horší než ti ostatní být nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

horší než Zanka asi bude - zbytek jsem nesledoval

Reagovat
Filip12

borec hned bych ho bral k nám ale i ten Alex nevypadá zle už se těšim jak bude strašit celou BL těma jeho přímákama

Reagovat
smazaný uživatel

pica toto miluju vole jake k nam k vam do horni lhotky nebo kam jako ?

Reagovat
smazaný uživatel

neznáš filipa? hlavní fanda bayernu

Reagovat
smazaný uživatel

tady je Bayern mimo, protože by to nebyla posila ani, kdyby nahrazoval tehdy neustále chybujícího Demichelise/van Buytena

Reagovat
Filip12

právě proto radši Alexe to je takov vylepšený Lucio jeho odchod byl hodně citelnej

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak to sorry ja pokud nevidim nejake ManUtd nebo LFC v nicku tak je tu neznam :D bayern hraje lip jak horni lhota spis jak nejake pohorelice nebo tak neco :D

Reagovat
Filip12

horní lhotka nehraje Bundesligu

Reagovat
smazaný uživatel

Hoffenheim nebo Horní Dolní neni to jedno ?

Reagovat
Kovi81

Reagovat
Filip12

Reagovat
FC Porto FC

Přestupem do Vfl si ubec nepomohl spíš naopak

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně úplně se zakopal nikdy sem ten přestup nechápal navíc si myslím že BL není nic pro něj už aby z toho Wolfsburgu odešel snad se zejtra ten jeho agent probudí s trochou rozumu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
smazaný uživatel

Z Palerma neměl vůbec odcházet. Je to hlupák.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jak se vlastně chytil ten Kamil Glik?

Reagovat
smazaný uživatel

Byl na hostování v Bari...

Reagovat
smazaný uživatel

Když hrál dost často chyboval a nevěděl si rady. V Palermu si nekopl, tak ho šoupli na půl roku Bari, kde pomohl k sestupu. Žádný nový Kjaer jak se o něm při přestupu z Polska mluvilo to není... a pravděpodobně asi ani nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

možná už z něj ten nový Kjaer je, ten popis docela sedí na hodně zápasů ve kterých Simon hrál...

Reagovat
smazaný uživatel

já myslel našeho Kjaera ze Serie A!!!

Reagovat
jv

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
SaianSupaCrew

Ideálně znovu nastartovat kariéru v Itálii. Měl by po něm sáhnout Řím

Reagovat
smazaný uživatel

V Palermu jak nadějně nastartoval kariéru a už sem ho viděl v AS Řím nebo Liverpoolu, místo toho šel hrát o udržení v Bundeslize

Reagovat
smazaný uživatel

je to jeden z nejlepsich stoperu sveta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já mám dost

Reagovat
smazaný uživatel

To je aspoň matroš tohle ...

Reagovat
FC Porto FC

co si pil?

Reagovat
smazaný uživatel

Lamela do Říma!!

Reagovat
Arne

Největší zklamání (nebo spíš příjemné překvapení, jak se to vezme) sezóny... Jeho ve dvojici s nejlepším stoperem MS, z toho jsem byl před rokem slušně podělán.

Reagovat
smazaný uživatel

mně stačil jedinej zápas na uklidnění

Reagovat
jv

Jj, navíc jestli si skutečně Felix přivede Russe, tak to má spočítaný a moc si přes dvojici Friedrich - Russ nekopne. Jako trojka Madlung a je to vyřešený. Jinak jestli vyjde i ten Träsch a vyřeší se Diego, případně se chytne ten Klich a všechny ty změny si "sednou" tak půjdou znovu hodně vysoko, ta kvalita tam na to je.

Reagovat
herbage

Russ nená zase tak dobrý a Arne bývá často zraněný. Träch be jy zvednul, ale ta kvalita tam právě moc není. Moc jim nevěřím, prakticky vůbec

Reagovat
jv

Já to mám opačně no, ale je otázkou jestli si to celý sedne...

Reagovat
Arne

Podle mě Russ bude jen náhradník pro případ, že jeden z těch dvou vypadne... Jinak herbe, oni budou dobří právě, stačí vymyslet toho AM a bude.

Benaglio - Ochs, Friedrich, Kjaer, Schäfer - Träsch, Josué (Hasebe) - Mandžukić, Kahlenberg (jiné AM), Tuncay - Lakić (Helmes, Bobo) a jedou na poháry.

Reagovat
JozkokozleJ

A ak by si to skutocne sadlo (plus ako pises AM), tak ... minimalne na pohary. Na druhej strane rozumiem, ze pre niekoho mozu byt velkym otaznikom.

Reagovat
jv

I to je dost možný. Jinak to AM třebas zaujme ten Klich, co přišel nebo třeba ještě někdo dojde, ale i tak budou podle mě vysoko... Útočná spolupráce Lakić - Mandžukić by jim mohla vyhovovat, uvidíme.

Reagovat
herbage

Kahlenberg je slabý a Magath ho chtít nebude, ale ten příchozí Polák Klich či jak se to píše dostal desítku, tak jsme an něj hodně zvědavý. Jenže Josué šel strašně dolů a Tuncay myslím že nedostane šanci a odejde

Reagovat
jv

Jj, ten Klich by mohl přesvědčit. Josué se ještě zvedne, ale Tuncayovi taky už moc nevěřím...

Reagovat
Arne

Jak můžeš říct, že je slabý, když v BL prakticky nehrál, jen snad v pár zápasech a ne na své pozici... Toho Klicha neznám, ale pravda je, že v souvislosti s Wolfsburgem se o novém AM moc nespekuluje, tak asi bude Felix tahat králíka z klobouku.

Josué je otázkou, případně se hold posadí a bude hrát Hasebe, který si tak nějak standard drží, případně Polák. Tuncayovi se v přípravě dařilo, aspoň jsem to někde zahlédl. Jinak jsem je teď nesledoval, takže ani nevím, v jakým rozestavení hodlají hrát.

Reagovat
herbage

Ok, není slabý, v Auxerre se mu dařilo, ale přivedl si ho Veh a Magath s ním nebude dle mého moc počítat. Ten Klich by nemusel být marný, takový klasický Magathům přestup. Buď zazáří nebo vyhoří, těžko říct. Polákovi právě nevěřím, Magath ho zprvu stavěl a pak ho odstavil. Naopak by mohl jít nahoru ten mladý Tolga Cigerci, který se v 18ti propracoval do áčka. A Tuncay je hodně dobrý hráč, tomu bych i věřil. Jen mi ten tým momentálně připomíná ohromný mišmaš, protože se tam mísí vlivy tří trenérů, kde každý chtěl hrát něco úplně jiného a bude chvilku trvat, než ten tým znovu dostane svojí tvář. Něco jako Gladbach pár let zpátky, než nakonec sestoupil. To je hlavní důvod, proč jim nevěřím. Každopádně příprava se skoro ještě nerozběhla a Magath dá šanci určitě všem hráčům a budou ještě nějaké pohyby v kádru, takže necháme se překvapit. Vůbec bych se ale nedivil, kdyby zrovna Hertha skončila před nimi.

Reagovat
Arne

Tak já věřím Magathovi, že si v tom udělá pořádek... Cigerci by mohl být dobrý, ale musejí mu dát pořádnou šanci, Gladbach už si brousí zuby. Vlci teď vyhráli titul v jedné z juniorských kategorií, takže v tomto směru to tam jde nahoru.

My před nimi - to bych se taky nedivil, to je pravda... Člověk by řekl, že tak nějak budu vědět, s čím počítat, ale já si nevím rady, po tom roce bez srovnání s ostatními si to nedokážu určit... Preetzovy letošní (a skoro i loňské) fantastické a Babbelovi nemůžu snad nic vyčíst.

Jediný, co mě straší - ve druhé lize jsme každýho udělali skrz individuální kvality, ale postrádalo to herní tvář, nevtiskl nám žádný styl... Jednou jsme hráli jak Inter nebo Bayern na přelomu století, podruhé jsme někoho smetli takovou ofenzivní smrští, že jsem to nezažil. Třeba to ale bude spíš výhodou, stejně jako je ten kádr variabilní a můžeme to postavit všelijak. Uvidíme.

Reagovat
herbage

Jj, jsem na vád hodně zvědavý. Kdyby k vám přišel ještě ten Fathi, tak máte prakticky splněno. Ještě jsem četl něco o Helmesovi, ale tomu moc nevěřím. Kádr máte sice horší než Vlci, ale právě tou sehraností byste je mohli trumfnout. Jako faktorů, které budou rhát roli bude více, ale momentálně vám celkem věřím. Na příští ročník se hodně těším, protože týmů s ambicemi an střed tabulky bude hodně a zároveň Schalke, Stuttgart a Werder se staví zpátky na vlastní nohy. A možná že se dočkáme i sestupu Hoffenheimu

Reagovat
Arne

Tak tak, taky se hrozně těším, druhá liga byla fajn, ale to kouzlo a fanoušci, to mi chybělo...

Helmese můžeme vyloučit, vedle Lasoggy a Frienda se začíná hlásit o slovo další mladík Kargbo, o kterým se ví už léta. Hrát tam může i Ramos, Torun a Raffa.

Hoffenheim by mohl, taky mě to napadlo... Staniho teda mám rád a docela mu věřím, ale šance na jejich sestup rozhodně největší za tu dobu, co jsou nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Aílton se trefil v Bordonově rozlučkovém zápase

Reagovat
herbage

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele