Agent: Jovetič z Fiorentiny nyní neodejde

28.08.2009, 21:00
Aktuality
Stevan Jovetič si na konci loňské sezony našel cestičku do základní sestavy Fiorentiny a měl tak slušný podíl na konečném čtvrtém místě Violy v tabulce Serie A. Letos zatím do zápasů naskakuje z lavičky, přesto z Fiorentiny neodejde - všechny o tom ujistil jeho agent...

"Hráč jako Jovetič poutá pozornost klubů ze zemí jako Anglie, Španělsko a Německo. Z Fiorentiny v každém případě neodejde. Doufám, že ve Florencii zažije báječnou část kariéry," nechal se slyšet agent černohorského reprezentanta Fali Ramadani.

Jovetičovi je stále teprve 19 let, už v tomto věku je ale hodně platným hráčem a ukázal to i v odvetě čtvrtého předkola Ligy mistrů proti Sportingu. Fiorentina po remíze 2:2 z Portugalska doma po poločase prohrávala 0:1 a trenér Cesare Prandelli poslal po změně stran na hřiště Jovetiče. Ten hodně oživil útok Violy a byl to právě on, kdo dal nakonec postupový gól italského klubu.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hároš,ale dobrý kopáč

Reagovat
smazaný uživatel

asi si nevidel Fellainiho

Reagovat
smazaný uživatel

pan Afro

Reagovat
smazaný uživatel

ten kdyby nemel tu palici tak vubec na hristi neni videt :D vzdyt to je takovej "cheat" :D da si tam naky extra tuzidlo a bude mit vyhodu ve hlavickovani kdyz bude o 30cm vetsi nez ostatni

Reagovat
patas92

haro ma sice vetsi, ale fotbalista lepsi neni

Reagovat
georgeo

srovnáváš nesrovnatelné

Reagovat
georgeo

ten to už má jak mikrofon, Jovetič mi trošku připomíná Jožku Webera

Reagovat
smazaný uživatel

mírně Puyola

Reagovat
georgeo

Coloccini a určitě by se další našli

Reagovat
smazaný uživatel

Super hráč a velká naděje Černohorského fotbalu.Pamatuju si ho jak válel za Partizan a kolem něj a Vučiniče se buduje Černohorská reprezentace o které ještě uslyšíme

Reagovat
B3n

to jo to máš pravdu...v Bělehradě byl kráál

Reagovat
božský John

Přesně...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten by se mi v budoucnu hodně líbil u nás, ale má ještě čas a Florencie je místo přesně na jeho míru.

Reagovat
Mr.Jindros

Komu že to fandíš?

Reagovat
smazaný uživatel

vsichni vi komu fandis

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý den. jsem rád že jovetič nikam nešel jeto mladý kluk a musý se otu sestavu prát.má dobrou techniku a čich na goly toje to duležitý.do budoucnosti by mohl pomoc černý hoře nákej pokrok výbornej sympaták. nerad bych kdyby přestoupil.

Reagovat
GEGE

Proti Sportingu byl výborný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele