Agent: Gabbiadini neodejde ze Southamptonu

22.11.2018, 17:55
Aktuality
Manolo Gabbiadini za Southampton pravidelně nenastupuje, začíná se proto čím dál více spekulovat o jeho možném návratu na Apeninský poloostrov. Agent 26letého útočníka však něco takového odmítá...

Rodák z Calcinate je odchovanecm Atalanty Bergamo, odkud si ho vytáhl Juventus, za ten si však nikdy nezahrál a upozornil na sebe během působení v Boloni a Sampdorii.

Z Janova si jedenáctinásobného reprezentanta Itálie vybrala Neapol, tam se však Gabbiadini do nabitého kádru neprosadil a nastupoval víceméně pouze jako náhradník.

Pověstné záchranné lano potom Gabbiadini dostal v lednu 2017 od Southamptonu, kde skvěle odstartoval, loni už však nenastupoval pravidelně a ve stejném duchu se jeho herní vytížení nese i letos. Začalo se proto spekulovat o návratu útočníka na Apeninský poloostrov.

Agent italského útočníka Silvio Pagliari však prohlásil, že Southampton jeho chráněnce nehodlá uvolnit. "Manolo je důležitý hráč pro Southampton, který ho nechce uvolnit. Jsme rádi, že zůstane v Anglii," uvedl Pagliari.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nejlepsi utocnik Dream League Soccer

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele