Agent: AS Řím stále sleduje Trézégueta

20.07.2009, 18:04
Aktuality
Týdny plynou a David Trézéguet stále nemá jasno o své další budoucnosti. O francouzském útočníkovi se již několik měsíců mluví v souvislosti s odchodem z Juventusu a jedním ze zájemců je i nadále AS Řím, což potvrdil hráčův agent...

"Řím má o Trézégueta stále zájem a to je zcela normální. Pokud AS hledá útočníka a jestli Juventus dovolí hráči odejít, pak je zde slušná šance, že k tomuto odchodu dojde," informoval Antonio Caliendo.

Trézéguet za sebou má po osobní stránce hodně nevydařenou sezonu, jejíž velkou část promarodil kvůli vážnému zranění kolena. V Serii A nakonec nastoupil jenom k osmi zápasům, pod což se vedle zranění podepsaly i neshody s tehdejším trenérem Claudiem Ranierim. Caliendo od vedení Juve nedostal žádný úkol zbavit Starou dámu Trézégueta, sám každopádně ví, že případný odchod do Říma bude komplikovat finanční situace AS.

"Od Juventusu jsem nic oficiálního neslyšel, ale mluvil jsem o řadě věcí s ředitelem Říma Danielem Pradem. Problém je v tom, že Řím se potřebuje srovnat po finanční stránce a musí tak být opatrný," řekl dále Caliendo.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

pořád nejlepší šutér v Itálii

Reagovat
AjaxFans

Si pamatuju,jak byli mládí písci Henrym v 96 na ME

Reagovat
smazaný uživatel

hmmm v AS by sa mi pacil , Treze na hrote m Totti ako podhrot , ti by to podla mna pekne valali

Reagovat
smazaný uživatel

Trezeguet je typicky strelec, nieje moc technicky vybaveny ani priliš rychly to je proste hrač šestnastky ,dajte mu tam loptu a on da gol.Toldoovi zvoni ešte asi doteraz v ušiach jeho bomba z me 2000.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Za to Buffon nemůže zapomenout na penaltu z MS 06

Reagovat
Tsigi

DIda taky rád vzpomíná na Trezeguetovu penaltu ve finále LM

Reagovat
GEGE

V AS by se mi líbil.

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš aby šel do Lyonu tam dobrýho utočníka potřebujou a Trezeguet by byl za Benzemu dobrou náhradou

Reagovat
smazaný uživatel

Však jo, Lisandro tam jel jen na krátkou dovolenou...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nech být, takový zabiják jako Treza by se hodil, rozšířil by kvalitu kádru a mohli bychom s ním uplatnit více herních variant. Navíc by konečně musel vypadnout Piquionne.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím.

Mám na dnes velmi zajímavý zápas.

Naprostá 100% jistota. Dám ho dnes zdarma.

info zde:

http://stewo.blog.cz/

Reagovat
smazaný uživatel

tahni s tim do prdele kokote

Reagovat
Ferguson6

Ja by som bol najradsej keby zostal v Juventuse. uzs om si tam na neho zvykol a on uz je pomaly aj taka legenda Juve a ma na to aby sa vratil pevne do zostavy

Reagovat
smazaný uživatel

To je taky pravda bud to aby zůstal nebo Lyon jinak to nevidim

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele