Advocaat zůstane ve Feyenoordu, prodloužil do roku 2021

21.04.2020, 18:02
Aktuality
Feyenoord Rotterdam i v nadcházející sezóně povede Dick Advocaat. Zkušený nizozemský lodivod, po jehož příchodu se tradiční klub vzchopil, prodloužil kontrakt do roku 2021...

Letošní sezónu na lavičce Feyenoordu zahájil Jaap Stam, nevedlo se mu však podle očekávání, načež ho již na konci října ve funkci nahradil ostřílený Dick Advocaat.

Zkušený kouč, jenž má za sebou bohatou kariéru na klubové i reprezentační úrovni, trápící se mužstvo nastartoval a do vypuknutí pandemie koronaviru, která Eredivisie pozastavila, neprohrál čtrnáct ligových zápasů po sobě, přičemž hned jedenáctkrát zvítězil.

Feyenoord se tím posunul na průběžnou třetí pozici, když na vedoucí duo Ajax - Alkmaar ztrácí devět kol před koncem soutěže šest bodů. Nikoho proto nepřekvapuje, že úspěšná spolupráce bude pokračovat minimálně i během nadcházejícího ročníku Eredivisie.

"Momentálně se to zdá zvláštní, ale jsem rád, že jsem mohl prodloužit smlouvu s tímto skvělým klubem," prohlásil Advocaat.

"Během posledních týdnů jsem si uvědomoval, že mám stále vášeň pro fotbal a chci nadále pracovat jako trenér," vysvětlil 72letý kouč, jenž během aktivní kariéry hrál ve středu pole.

Autor: Jiří Vojík / sport-express.ru

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

To jsem zvědavý, jak dlouho bude ještě trénovat.

Reagovat
cr7sux

Snad Boženíkův Feyenoord, ne?

Reagovat
Elliasson

Pěkně, děkuji za prodloužení kontraktu! Hand in hand voor Feyenoord

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele