Aduriz doufá v novou smlouvu, nyní se soustředí na výkony

01.11.2014, 15:06
Aktuality
Athletic se v letošní sezoně trápí a má daleko k týmu, který v loňské sezoně obsadil čtvrté místo tabulky španělské Primera División. Jeden problém mu může ušetřit Aritz Aduriz, 33letý záložník má sice smlouvu jenom do konce sezony, na odchod z Bilbaa ovšem nemyslí a rád by kontrakt prodloužil...

"Cítím se velmi dobře a jsem plný nadšení. Ano, doufám, že smlouvu prodloužím," odpověděl na dotaz ohledně své budoucnosti.

Aduriz za Athletic hrával už dříve a vrátil se do něj před dvěma a čtvrt lety, když za něho Lvi zaplatili Valencii dva a půl milionu eur. Zkušený útočník od té doby nastřílel 33 ligových branek.

"Všichni máme své priority a tou naší jsou zlepšené výsledky. Já sám se v současné době soustředím na vyhrávání zápasů, než na svou další budoucnost," prohlásil dále Aduriz.

Autor: Tomáš Pavlík / insidespanishfootball.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Filip12

Azurit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to už mu je tolik

Reagovat
smazaný uživatel

Není on útočník?

Reagovat
Recoba Inter

Frajer...jen škoda, že asi nidky neměl dostatek kvality na to hrát za nějaký Top klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze jeho nejlepsi sezona v kariere prisla az loni Na top klub imho momentalne ma, ale nikdo uz ho nekoupi...

Reagovat
Recoba Inter

Chápu no

Reagovat
FC Porto FC

založník

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší byl v Mallorce, na něj byl spoleh

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele