Adriano se v létě vrátí do Interu, tvrdí prezident Sao Paula

02.04.2008, 14:00
Aktuality
Ještě tři a půl měsíce v Sao Paulu a pak zpět do Milána, takový je program útočníka Adriana. Ten v současné době hostuje v brazilském klubu z Interu a vyskytly se informace o možném prodloužení jeho působení v Jižní Americe, ty ale rázně popřel prezident Sao Paula Juvenal Juvencio...

"Neexistuje možnost, že by Adriano zůstal déle než do 18. července - v ten den naše dohoda vyprší. Po šesti měsících se vrátí do Itálie, i když bychom ho zde rádi udrželi po celou sezonu. Každopádně si jsem jistý, že nám pomůže vyhrát Copa Libertadores," prohlásil Juvencio.

26letý útočník měl po dva roky psychické problémy, nedokázal se vyrovnat se smrtí otce a svůj smutek často utápěl v alkoholu. Vedení Interu ho tak poslalo do Sao Paula - nejprve za účelem dostat se z psychických problémů, posléze se pak s tamním klubem dohodlo na půlročním hostování.

Adriano v Brazílii ukázal obě své tváře. Tu zápornou veřejnosti předvedl, když v jednom ze zápasů poslal protihráče na zem hlavičkou a během tréniku měl roztržku s fotografem. Kladně se pak ukázal v posledních týdnech, kdy začíná opět dávat branky.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Kily

tak to by mě zajímalo, jestli ten prezident Sao Paula má v Itálii nějaký oblíbený klub

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus to asi nebude

Reagovat
smazaný uživatel

a preco nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda dobry fotbalista ale alkohol k tomu neni dobry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele