ADRIANO POTVRDIL ZÁJEM CHELSEA

03.10.2005, 22:06
Aktuality
Brazilský kanonýr Adriano přiznal, že se o něj před podpisem nové smlouvy v Interu Milán zajímala Chelsea! Nabídku rozmýšlel, ale rozhodl se zůstat.

Adriano ukazuje, že je jedním z nejlepších útočníků na světě, což pochopitelně nenechal bez povšimnutí kouč José Mourinho. Vedení Interu však v žádném případě nechce ztratit svůj klenot a minulý týden mu nabídlo nový, vylepšený pětiletý kontrakt.

Teď vše potvrdil i sám Brazilec: "Můj agent měl s nimi nějaké schůzky a musím připustit, že jsem o tom přemýšlel. Italskému fotbalu jsem se však přizpůsobil a jsem na cestě na mistrovství světa."

"Nebyl důvod riskovat vše odchodem, uvědomil jsem si, že se cítím dobře v Interu."

V létě nabízela Chelsea za Adriana neuvěřitelných 70 milionů liber.

Autor: David Kubáň

Komentáře (19)

Přidat komentář
HOST*klasik

nasrat zmetci, všechno mít nemůžete!

Reagovat
smazaný uživatel

Těch posledních asi 6 zápasů je úplně marnej. Měl by začít makat a dát nějaké góly než se zase na tři měsíce zraní

Reagovat
HOST*yarda

Hm, mně připadá, že líp než za Inter hraje za repre. Čím to asi bude?

Reagovat
Mr.Jindros

Je tam nešťastný a chce do Realu, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Takže predpokladajme, že Chelsea sa oňho bude zaujímať znova-to je isté.A ak Inter zasa nič nevyhrá, Adriano bude chcieť preč-to je tiež isté.Takže čo môže nastať?

---chce ho zatiaľ hlavne Chelsea a Real:ak pôjde k nám, je to jasné, ale ak pôjde do Chelsey, potom to bude zaujímavé.Nechá si Mourinho aj zatiaľ svojho najlepšieho útočníka Drogbu?Alebo Adriano s Drogbom spolu nebudú vedieť hrať?

Myslím, že pre Real by to mohlo byť jedno, lebo ak pôjde Adriano k nám-je to super.

Ak pôjde do Chelsey-a my budeme šikovní získame Drogbu.

No a ak ich Chelsea udrží oboch, tak k nám pôjde van Nistelrooij a bude to tiež dobré

Teraz len nezaspať, keď sa bude rozhodovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jseš fakt dobrej prorok . Uvědomuješ si ve svém bezbřehém optimismu, že existují i jiné týmy než Real a Chelsea? A taky je zvláštní, že si asi myslíš, že všichni hráči chtějí hrát jen v těhto dvou (mnou značně neoblíbených ) týmech. Jseš snílek

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pekne sa to sníva. Navyše pokiaľ viem, tak Adriana chcela vo finále Chelsea a Real, nie?

Reagovat
HOST*RM

Nisterlloy vůbec nepřipadá v úvahu. A Drogbu taky nechci. Možná toho Adriana, ale na druhou stranu byl bych pro to abychom nekoupili žádného útočníka. Myslím že bychom měli dát raději prostor Soldadovi, Robinhovi a Baptistovi. Navíc Ronaldo je podle mně pořád lepší než Adriano a ještě tak 2roky minimálně vydrží. Kromně toho Raul je taky pořád velmi kvalitní. Závěr: zaměřit se na obranu a zálohu a útok po sezóně úplně vypustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď jsi mě dost zklamal. Hážeš tady jména jako na běžícím pásu a trochu jsi opomenul ten malý detail, že máme v týmu Ronalda, který je pod smlouvou. Tomu se z těchto jmen vyrovná snad jen Adriano, a to bych spíš podotkl, že se mu MOŽNÁ někdy vyrovná. S Drogbou a Ruudem prosím nestraš. Kdyby to aspoň byli Španělé, ale to oni nejsou, proto nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejme, že dávam prednosť Španielom, to je jasné.Ja som si len tento rok potvrdil, že náš kápo Pérez naďalej trvá na kupovaní aspoň jednej superhviezdy ročne.A predpokladám, že to bude hráč útočný, lebo taký proste Real je.Tak som si len trošku zaprorokoval, nič viac. Inak Nistelrooija uznávam, ale nemusím, Adriano je skvelý, ale tiež ho nemusím, no ale čo sa dá robiť, do Drogbu som hotový.Je to presne typ aký uznávam. A teraz uvažuj: Zidane po sezóne skončí za neho stiahneme Raúla a útok Ronaldo , Drogba-aj to je jedna z tisícich možných verzií, nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Zizou končí až 2007 ne? V tom případě nezapomínáš na Ronalda, ale na Baptistu s Robinhem , jeden z nich bude dlouhodobě na spojce, ne Raúl.

Reagovat
smazaný uživatel

No-Zidane už viackrát naznačil, že po tomto roku by chcel skončiť/po MS a po sezóne/, možno to nemyslel vážne..

A ja nechcem nikoho nahradiť, len tak uvažujem, že keby Perez chcel kúpiť niekoho do útoku/ako to robí stále/tak ja mám rád Drogbu/aj keď teda-neviem či som tu neni jediný /.

Reagovat
smazaný uživatel

Já pevně doufám, že v létě žádný útočník nepřijde. Spíše střední záložník, Joaquín a možná taky stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Neverim ze z Interu odejde, kdyz tedkon podepise ten dlohodobej kontrakt ... mimo to Inter letos vyhraje Ligu mistru nebo Italskou ligu takze bych se ani nebal odchazeni ... Adriano jim to totiz s Martinsem vystrili !!! =)

... a pokud de o prestup (ktery nebude) - nikdo nepreplati tu zkurvenou chelsea takze ...

Reagovat
smazaný uživatel

Inter nevyhraje ani ligu ani LM.

Reagovat
HOST*annie #26

taky si myslím

Reagovat
smazaný uživatel

Ani náhodou. Když už vyhrají, tak jen 1:0 (4x z posledních 6), protože Adriano je z formy a nikdo jiný je k trofejím nedotáhne. Ale obranu mají výbornou, to se musí nechat.

Reagovat
HOST*

nojo, Chelsea asi nikdo nepřeplatí, to je fakt, ale zkurvená rozhodně neni...Chelsea 4eva!...ale jen tak mimochodem, zaprvý spousta hráčů do Chelsea prostě nechce, protože to sice je v současnosti jeden z nejlepších týmů, ale pro hodně hráčů je cílem prostě nějakej tradičnější velkoklub, takže to s tim Adrianem třeba nebude až tak žhavý, a zadruhý, třeba já osobně tam ani žádnýho takovýhodle vidláka nechci, pač si nemyslim že by se takovej hráč hodil do Anglie líp než třeba právě Drogba...a oba současně pod Mourinhem hrát asi nebudou

Reagovat
HOST*Pan anderson

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele