Adriano podstoupí speciální tréninky

16.11.2007, 19:45
Aktuality
Brazilský útočník Adriano, který dříve patřil k nejobávanějším útočníkům Serie A, navštíví tréninkový kemp v rodné Brazílii, aby znovu získal fyzickou a psychickou způsobilost. Jeho výkony v posledních dvou sezónách byly velmi žalostné, neboť se potýkal se dvěma velkými problémy: alkoholem a nedostatečnou fyzičkou.

"Adriano na několik týdnů odcestuje do Brazílie, kde podstoupí psychofyzické tréninky, aby ho vrátily do původní fyzické kondice," oznámil Inter Milán v tiskovém prohlášení.

"Po souhlasu klubu, hráče a agenta Gilmara Rinaldiho, bude útočník Interu trénovat ve vysoko kvalifikovaném centru v Sao Paulu."

Tyto speciální tréninky, které skončí prvním dnem příštího roku, by tak měly Adriana vrátit do celkové pohody. Přesto se nepřestává spekulovat o jeho odchodu ze San Sira. Největšími zájemci o jeho služby jsou jeho bývalý klub Parma a dva anglické celky – Manchester City a West Ham.

Autor: Pavel Janega / yahoo.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
-PeCa_08-

chjo takový player to byl možná ještě bude..

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda! Do tohodle problemu bohužel nevidíme ! možná zatim bude trenér nebo vedení klubu!

Reagovat
PJ

Zemrel mu otec, od ty doby ma uz pres rok deprese a zacal chlastat...

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě se hádal s přítelkyní.

Reagovat
smazaný uživatel

Na ně bych to nesváděl, vedení i trenér s ním měli dlouho trpělivost, ale ta není nekonečná.

Reagovat
smazaný uživatel

docela skoda, na to ze to byl drive utocnik svetovy tridy. A ted? sotva hraje a mozna pujde do parmy nebo do west hamu...

Reagovat
Zajda

Jo kamaráde tys byl dobrej fotbalista!!!! A já moc doufám že se do toho dostane. Je to suprovej hráč a umí jít za svým cílem. A s tím tátou...no taky bych z toho byl vedle a ještě k tomu on je Brazilec a tam ej to jiný tam mají velikou úctu k rodičům. Nedivim se že ho to položilo. ADRIANO DRŽ SE

.

.

.

Čáo Zajda

Reagovat
smazaný uživatel

Přál bych mu, ať se vrátí tam, kam patří. Dívat se na něj poslední dva roky byl fakt humus.

Reagovat
smazaný uživatel

Ať jde teď z Interu v zimě pryč a za dva roky do Realu!A měli bymse novy super utočny duo A+B Adriano + Benzema...ale jinak přeju Ruudovi a Raulovi co nejvic trofejí a gólů a vubec se nebudu zlobit když budou hrát klidně ještě 3-4 roky(když budou platní proč ne? ) Ale pro budoucnost by se mě v Realu hodně llibil Benzema a Aguero(ale to asi nepujde)! Jináč Adriano ještě všem ukáže ať pujde kamkoliv že je jednim z nejlepších utočníků planety

Reagovat
smazaný uživatel

Vicente Rodríguez: Contusión cara ext. pierna derecha. No completa el entrenamiento.

Reagovat
smazaný uživatel

Tím se stávají jeho nedávná slova lehce neaktuální.

Reagovat
smazaný uživatel

vyfuň šmejde

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Je to škoda že je na tom takhle špatně,já doufam že se vrátí do formy.Snad mu to léčení v Brazílii pomůže.Nechci aby odešel protože může být ještě hodně platnej,když Crespo a Cruz nejsou nejmladší(v Itálii se na věk tak nehledí ale stejně..)Ale i kdyby odešel tak mu přeju at' se mu daří.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele