Adebayor ještě neřekl poslední slovo, dovede si představit další návrat

12.02.2023, 13:17
Aktuality

Plány na ještě jeden návrat začíná spřádat Emmanuel Adebayor. Africký útočník co nevidět oslaví 39. narozeniny, fotbal ho stále baví a je připraven na další angažmá...

"Samozřejmě, proč ne?" odpověděl na dotaz, zda si dovede představit pokračování na klubové úrovni.

"Narodili jsme se kvůli tomu, abychom hráli fotbal a ten také hrajeme, vášeň mi stále nechybí. Za dva týdny mi bude 39 let a pokud se naskytne šance pokračovat, tak ji přijmu. Z mého pohledu už to není o penězích, těch jsem vydělal dost," dodal.

Adebayor v minulosti vystřídal řadu prestižních dresů a hrával za FC Metz, AS Monaco, Arsenal, Manchester City, Real Madrid, Tottenham, Crystal Palace, Istanbul Başakşehir a Kayserispor. S přibývajícími roky se uklidil do ústranní a hrál za paraguayskou Olimpii Asunción, naposledy působil v domovském celku AC Semassi.

Adebayor dlouhodobě patřil do reprezentace Toga a na mezinárodní scéně odehrál 85 zápasů, v nichž vstřelil 32 branek. V roce 2006 se s národním týmem představil i na světovém šampionátu v Německu.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (11)

Přidat komentář
madridcan

Názory ako Ibi Maiga

Reagovat
Irek

Ten už dávno řekl poslední slovo

Reagovat
Bobřík1

To si pleteš s Brucem Willisem

Reagovat
Pablos

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
jester Radka Bejbla

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Irek

Záleží na úhlu pohledu

Reagovat
FiX

Do Bolívije za Bonym. To by byla úderná dvojce.

Reagovat
luismiksak

Kdysi měl jit taky do Slavie, co?

Reagovat
Csaplárova past

Nejlepší oslava gólu, EVER !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele