AC Milán získal z Monaka senegalského obránce Ballo-Tourého

18.07.2021, 15:47
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (38)

Přidat komentář
Beči

Monaco absolutně nesleduji, ví o něm někdo víc?

Reagovat
Seydou Doumbia

Zrychlení, centr, vedení míče solidní. V obraně celkem hoří. Do Monaca přicházel za 11 a potenciál nenaplnil a jeho odchod není žádná ztráta. Pro AC asi jen hráč na rozšíření kádru, něco jako byl Sarr v Bayernu. Čekat od něj něco víc by bylo bláznovství.

Reagovat
swatm

mel by byt jako dvojka za Thea na rotaci i kdyz Pioli to slovo moc nezna

Reagovat
Seydou Doumbia

theo 45 zápasů, touré 5 to by šlo

Reagovat
swatm

tak nějak

Reagovat
bobis21

Tak snad si letos Theo na chvíli odpočine a neodehraje vše, nechápu že tuto sezonu přežil ve zdraví

Reagovat
Beči

Díky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

za tohle ban? kruté...

Reagovat
Vincent Vegan

asi kvuli tomu, ze na te fotce vubec neni Balotelli

Reagovat
Fridgiee

Ale je

Reagovat
smazaný uživatel

ban za taku picovinu???

Reagovat
smazaný uživatel

Nová doba asi.

Reagovat
adoxx

Kdo to byl?

Reagovat
Rox

Už by mohli začít přicházet taky nějaký kvalitní ofenzivní hráči, potřebujeme nutně křidlo, někoho místo Hakana a klidně bych ještě někoho místo Rebič/Leao/Saelemakers. Konecne máme asi po 11 letech ucházejí střed zálohy. I ta ta obrana by nemusela bejt špatná.

Reagovat
smazaný uživatel

co mas proti Rebič/Leao/Saelemakers? LW mame pokryte Rebicom a Leaom, Hauge zrejme pojde aby boli prachy na AM a RW. Saelemaekers, 22 rokov za rok zvysil hodnotu u nas o viac ako 120 percent. Kupit k nemu o nieco lepsie kridlo nech sa biju o zaklad a kvalitou pojde hore.

Reagovat
Rox

Tak třeba to, že to nejsou žádný LW a nezahráli na křídle ani jeden zápas. Na křídlech nás tlačila celou sezonu bota a je to hlavní důvod toho výpadku na jaře. Pokud někoho z nich udržet, tak Saelemaekers. Jeden z dvojice Leao/Rebč určitě pryč a přivést normální křídlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Leao bol dost strateny na LW (11 zapasov, 2 goly, 3 asistencie) ako aj na CF (13 zapasov, 3 goly, 1 asistencia). Naopak Rebic mal dobre cisla za LW (17 zapasov 7 golov a 4 asistencie) aj za CF (10 zapasov, 4 goly, 3 asistencie). Nastastie si goly podelilo cele muzstvo a boli sme 4ty co sa strelenych golov tyka.

Samozrejme ak by prisla zaujimava ponuka na swap Leaa za nejake ine top LW tak by to stalo za zvazenie no teraz, ked nam treba peniaze na top AM a top RW nemyslim, si, ze budu chciet riesit aj LW. Hlavne ked zaklad sa berie Rebic a Haugeho zrejme nepovazuju za dostatocne dobry backup...

Reagovat
Rox

Proto jsem psal někoho z nich, s Leaem souhlasím, že byl z nich nejslabší, ale zase za Rebiče by mohla přijít i nějaká zajímavá nabídka. Rebičovi jsem už tak nějak přestal věřit. Ten odehraje jeden zápas super a pak dva je úplně ztracenej. Máš ale pravdu, že může naskočit i na hrotu kde zatím máme jen Girouda a Ibru. Celkově ta ofenziva potřebuje prostě vylepšit. Tady na EF psali, že je hotovej aspoň Vlašič, ale zatím to tak nevypadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som dnes cital Sky ze sa riesi Roma + 10m za Coutinha no radsej by som ho tradol za Luisa Alberta

Reagovat
Furia Ceca
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ku koncu prestupaku kyvnu na tych 6m a pojde do Milana. Sice bez pripravy s timom, prvu polku sezony bude na facku ale potom sa snad chyti

Reagovat
Witcher

Asi žádná přízeň s tím slavným hráčem na balafon?!

Reagovat
smazaný uživatel

Firpo to sice nieje, ale je lacnejsi a Theo dokaze odohrat vacsinu zapasov + nemusi tam zaskakovat Dalot pripadne ine RB co to ma cez nohu. Este dotiahnut Bakayoka, Dalota/Odriozolu aj ked by som radsej dal sancu Kaluluovi a potom AM, RW a predat vsetok ten plevel

Reagovat
1899-1995

Do rotace asi bude stačit, Theo stejně odehraje většinu zápasů (snad se nezraní). Bakayoka bych bral, pokud by neremcal, že je backup. Dalot bohužel asi do Realu, tím pádem je ten Odri asi jasnej. Nejvíc je však potřeba to AM a RW. Na AM padlo dost zajímavých jmen, ale RW čekám nějaké levnější z L1 do 15 mil.€, nezaslechl jsem žádné konrétní jméno ani mně nikdo nechtěný ze zvučnějších jmen nenapadá.

Reagovat
1899-1995

Ještě bych doplnil, že je klíčové podepsat Kessiého, na něm hra víceméně stojí a padá.

Reagovat
Hagi79

Reagovat
smazaný uživatel

Co sa Bakayoka tyka, tak si myslim ze chce k nam aj za cenu ze bude backup. Ak by nevysiel za rozumnu cenu tak by som nechal Pobegu. Sice iny styl ako Kessie, ale moze vytlacit Tonaliho ak sa chalan nezlepsi a cez africky pohar si zahraju bohate obidvaja + usetrime + je to mlady nadejny talian co moze nahradit Bennacera ked bude casto zraneny. Urcite mu verim viac ako Tonalimu

Reagovat
1899-1995

Mám pocit, že zrovna u Bakayoka nemůže vedení najít rozumný kompromis s Chelsea. Ti ho nechtějí pustit na hostování s opcí a naopak AC nechce zaplatit požadovanou částku, ta nebude asi nejmenší. To zní logicky, upřímně netuším proč chce vedení prodat zrovna Pobegu, ale něco zatím bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo Pobega nezapada moc do systemu ako CM. Nastastie ho Maldini nechce pustit bez spetneho odkupu. Ale ked ho chce Atalanta asi by som spozornel

Reagovat
Seydou Doumbia

Si to nějak maluješ s tím pravým křídlem z L1 do 15 mega. Co vím zájem byl o Ikoného což je slušný hráč (host + opce na 26 mega), ale do 15? Leda tak Cornet, který stejně chce odejít a bude spalovat šance. A nebo Boulaya, což je zajímavý hráč, ale nevěřil bych mu v Itálii uplně.

Reagovat
1899-1995

Právě to bylo myšlené tak, že kdoví jaké posílení neočekávám.

Reagovat
Seydou Doumbia

Škoda, protože kvalitní hráči za málo peněz (oka za méně než v PL) se tam sehnat dají. Jen musíš umět.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom Insignem by měl jít každý klub z top 4.

Reagovat
smazaný uživatel

Insigne by měl zůstat v Neapoli, pro své vlastní dobro i pro dobro Neapole.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele