AC Milán z Turína přivedl záložníka Meïtého

16.01.2021, 12:02
Aktuality
Soualiho Meïté v rámci italské nejvyšší soutěže změnil dres. Šestadvacetiletý středopolař Turína FC zamířil na půlroční hostování s opcí do AC Milán...

Pařížský rodák je odchovancem Auxerre, odkud si ho vytáhlo Lille, prosadit se však dokázal až v belgickém Zulte Waregem.

Následoval návrat do Ligue 1, kam Meïtého přivedlo Monaco, obratem ho však zapůjčilo do Bordeaux a následně prodalo do Turína FC.

Na Apeninském poloostrově bývalý mládežnický reprezentant Francie nastupuje pravidelně, čímž si řekl o pozornost věhlasnějších klubů a nakonec formou hostování s opcí zamířil do AC Milán.

"AC Milán oznamuje, že na půlroční hostování s opcí získal Soualiha Meïtého z Turína FC," stojí na webu Rossoneri, kteří mají za případný trvalý přestup zaplatit 8 milionů eur.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (17)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Ben Youssef Meïté ale asi cokoli lepší jak Krunjic

Reagovat
guzman

Reagovat
Adyss

Reagovat
smazaný uživatel

Supr záplata na problematický post za dobrou cenu Teď ještě stopera

Reagovat
Stannis Baratheon

Tohle už hodně smrdí sestupem.

Reagovat
smazaný uživatel

To si nemyslím AC má hezky naskok

Reagovat
Hromy4

Reagovat
Eldarion

Rozumný prestup, ak sa podarí priniesť aj útočníka a stopéra (Mandzukic, Tomori?) tak ten tím získa aj potrebnú šírku na druhú časť sezóny

Reagovat
Yanek

Reagovat
Panděvova ofina

Slušnej Screwface

Reagovat
Milan.B

Já a Já

Reagovat
smazaný uživatel

Horsi ako Krunic snad nebude. Bakayoko, ktory sa na tuto poziciu sklonoval ako prvy to nieje, ale Meite moze len prekvapit + vytvori potrebnu sirku kadra. A hostovanie za 500k + nepovinna opcia je dobry deal.

Este dotiahnut toho hosika z Chelsea, Mandzukica a bude to ok

Reagovat
Filippo Inzaghi

Jojo dotáhnout Mandžukiče a třeba toho Tomoriho na hostování, když neklapnul simikan. Prodat Contiho a idelane i Mussachia ale ten prej chce dodržet smlouvu do konce sezóny. Colombo na hostování a budu s prestupákem spokojenej

Reagovat
El-Pistolero-68

Začíná se mi ten kádr fakt docela líbit. V létě pak pořešit asi hlavně pravé křídlo - prodat Castilleja a dotáhnout někoho, kdo bude konkurovat Saelemaekersovi (Bernardeschi? Berardi? škoda že se nekoupil v létě Chiesa).

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze tam uz je dohodnuty Thauvin z Marseile

Reagovat
1899-1995

Taky mám pocit, že Thauvin je jasnej. Uvidíme v jaké formě dorazí.

Reagovat
El-Pistolero-68

Ten by mohl být celkem fajn.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele