AC Milán si z Realu Madrid znovu vypůjčil Díaze

19.07.2021, 18:55
Aktuality
Brahim Díaz bude i nadále oblékat dres AC Milán. Ofenzivní hráč Realu Madrid tentokrát k Rossoneri dorazil na dvouleté hostování, jehož součástí je opce pro oba kluby...

Rodák z Málagy se ve velmi útlém věku přesunul do Manchesteru City, tam se však výrazněji neprosadil, což se mu nepodařilo ani po přestupu do Realu Madrid.

Více pozornosti na sebe Díaz upoutal až během minulého ročníku v AC Milán, kterému ke konečné druhé příčce a s tím spojenému návratu do Ligy mistrů pomohl čtyřmi góly a stejným počtem asistencí.

Rossoneri proto usilovali o prodloužení vzájemné spolupráce a nakonec našli s Realem Madrid společnou řeč na dvouletém hostování za 3 miliony eur. Podle nepotvrzených zpráv je součástí dohody opce pro AC Milán ve výši 22 milionů eur a pro Merengues 27 milionů eur.

"AC Milán dosáhl dohody s Realem Madrid na dvouletém hostování Brahima Díaze," stojí na webu milánského klubu, za který španělský reprezentant třikrát skóroval také v Evropské lize.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (142)

Přidat komentář
bobis21

Do té zálohy by byla potřeba ještě nějaká posila, zbytek týmu bych klidně i nechal jak je. Ale na AM je teď jen Diaz. Sice asi zůstane Pobega, ale i tak to v záloze není ani zdvojené (Kruniče nepočítám...)

Reagovat
Inzaghi

Jednáme o Vlašićovi z CSKA. To by mohla být fajn alternativa do rotace k Brahimovi, který na konci sezony už stejně vytlačil Hakana z pozice na AMku. Od Brahima navíc letos čekám ještě lepší sezonu. Zjevně mu dost věří i vedení, když dostal desítku.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak deívtku u vás nosil Destro, Matri, Adriano, Torres, Mandžu nebo Giroud čili bych to s tím číslem zase tak nenadnašel. Jen to prostě není komu dát, což je smutný na takový klub.

Reagovat
bobis21

Nasledovaného ho nemám, ale čísla má super a pořád je mladý, takže by mohl být super posilou

Neříkám že Diazovi nevěřím, na podzim nebyl nic moc, ale na jaře se už rozehrál. Ale i tak prostě do té zálohy máme málo lidí na ligu i LM. V minulé sezoně bylo vidět že ta rotace prostě musí být, protože byla celá sestava asi 2 měsíce v kuse naprosto utavená ...

Reagovat
smazaný uživatel

Lebo ho cely cas daval na LW

Reagovat
Largo

Vlašić včera prohlásil, že do Milána neodejde.

Reagovat
smazaný uživatel

zdroj? viacere media pisu o dohode medzi AC a Vlasicom

Reagovat
smazaný uživatel

Vlasič by mohl být top, hodně se mu daří i v repre, takže za ty prachy by to mohl být bargain. Brahim by mohl jít nahoru určitě, ten to v sobě má, jen potřebuje dozrát

Bylo by skvělé, kdyby se ještě dotáhl ten mladý brazilec z Gremia. V 19 mít možnosti takové školy pod Ibrou a Giroudem je k nezaplacení a vůbec by to nemusela být zlá investice. Každopádně to bude zas boj s brazilskou stranou o prachy, ostatně jako u každého přestupu směr Evropa.

Reagovat
Airus

Z Maldiniho nic nebude?

Reagovat
bobis21

I kdyby ano, nemyslím si že by teď měl mít místo v áčku. Ideální by byla nějaká hostovačka v Serii B.

Reagovat
smazaný uživatel

Este je mladý a podla mna bude v primavere. Maldiniovci nehostuju, bud AC alebo nič

Reagovat
Largo

Myslím že Pobega nezůstane, ten půjde do Atalanty. Ale určitě přijde ještě jedna "desítka" a asi i stoper, protože myslím, že odejde Romagnoli.

Reagovat
smazaný uživatel

Alessio? Kam půjde? Myslíš nějaký ten deal s Barcou, o kterém se píše v souvislosti s Coutinhem? To snad neee

Reagovat
Largo

Nevím, možná Barca, možná Anglie, možná ho přesvědčí Sarri k návratu do Lazia . Nemyslím si, že vzhledem k jeho aktuálnímu statusu bude chtít zůstat v AC.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslím si, že fanoušci AC to ani nějak zvlášt obrečí

Reagovat
Largo

To asi ne no

Reagovat
CubONE

Reagovat
Kaka14

S Romagolim sa v AC počíta … mame mat 4 stoperov : Kjaer, Tomori, Romagnoli a Gabbia ….. tak neviem prečo by sme ho teraz púšťali keď má najnižšiu cenu… a verím že sa dostane späť do formy aj repre

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jednak jde i o jeho plat, mít Romu na lavičce je velký luxus, jeho výkony už takový luxus nejsou. Peníze potřebujeme, to všichni víme a raději budu za zkušeného, spolehlivého hráče na lavku. Roma má ambice určitě hrát základ a to úplně nevím jestli to bude zrovna u nás, pokud Thor a Tomori budou ve formě.

Já ho měl vždycky rád, mít italského, mladého kapitána je skvělé, ale prostě v těch těžkých zápasech ne vždy úplně obstál. Říkáš správně, že teď má nizkou cenu, otázka je, jestli ta cena nepůjde ještě níž...Fakt si myslím, že jsme ho měli střelit PSG, když měli zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

podla mna ho Maldini ponuke kde sa len da ako protihodnotu, mohol by ist za Alberta do Lazia ktory je jeho tim od mala. Ma velky plat, rok do konca zmluvy a jeho agent je prasa to zn. ze bude chciet predlzit tak za 6m rocne co je na hraca na lavicke prilis

Reagovat
smazaný uživatel

Dával by smysl nějaký obchod s Laziem, Alberto by mi vůbec nevadil

Reagovat
smazaný uživatel

na druhej strane by sme potrebovali nove CB na lavicku kedze bez neho tam bude uz len Gabbia a Kalulu, ktory je primarne RB

Reagovat
smazaný uživatel

Anglii do toho vůbec netahej, toho se děsím víc než Barcelony. S tím Sarrim je to zajímavá možnost, dokonce věřím, že by z něj dostal to nejlepší. Já ho mám rád, teď jsem si koupil jeho podepsanou kartu. Snad to někde ještě nastartuje a to někde bude doma v Itálii a ne v některé z pochybných cizích zemích.

Reagovat
Largo

Podepsanou kartu? To se ještě dělá?

Ale teď vážně. Je obecně známý, že Romagnoli je laziale, tak by mi to přišlo i docela romantický. Akorát by asi musel dojíždět, protože jinak by ho fans AS asi utloukli. Jak říkáš, Sarri by z něj dokázal dostat to nejlepší a Lazio zase se Sarrim musí projevit nějaký větší ambice, takže by to klapnout mohlo. Byl bych radši, kdyby zůstal v calciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si asi minul naši diskusi s 10 o kartách, co jsme tu před časem vedli. On je to teď celkem dost populární hobby a i byznys, spousta lidí se ke kartám vrátila a vstoupili do toho i investoři. Přes covid šlo o hodně populární a rostoucí odvětví.

Laziu pod Sarrim věřím. Už se na ligu celkem těším, hlavně na nové příběhy a nová pojetí týmů pod (staro)novými trenéry. Romagnoli by dostal v Římě nařezáno. Ale snad by to nebylo tak horké. Každopádně musí zůstat v calciu.

Reagovat
Largo

Jo, minul, to jsem vůbec nezaznamenal. Jako malej jsem sbíral hokejový kartičky, těch jsme s bráchou měli stovky a topili v tom každý kapesný Fotbalisty jen při Euru.

Laziu taky věřím, zvlášť, pokud se kádr doplní do novýho Sarriho systému adekvátně (čili ještě jedno křídlo do útoku aspoň a je otázka, co se stane s Albertem). Naopak moc něvěřím Interu, respektive jeho obhajobě. A jsem zvědavej, co udělá Atalanta s Iličićem, respektive jak si poradí s jeho případným odchodem. Po Gómezovi to docela zvládla, tak pro dobro calcia snad ukočíruje i tohle. Bude to na špici každopádně hodně našlapaný.

Reagovat
Pipo123

Moc nechápem tu cenu pre Real, odkúpiť ho len za 27 mega?

Reagovat
Pepe1911

To je naše dlouhodobá politika

Reagovat
Pipo123

Jo, to je fajn si nechať takú poistku, ale AC na tom zarobí vlastne len 5 mega, ak by k tomu odkupu prišlo, čo mi príde smiešna čiastka, čakal by som tu vykupku možno dvojnásobnú

Reagovat
janinho

tak ak bude hrat tak dobre, ze real tu vykupku aktivuje, co nepredpokladam (ze ho real kupi spat, nie ze tam nebude hrat dobre) tak by AC malo vyborneho hracika na 1-2 sezony a este by dostali 5 mega navyse na kavu. v AC mozu byt radi, ze v Reale mu zase raz nedali sancu ani len na mesiac pripravy.

Reagovat
bobis21

Na druhou stranu, pokud bude hrát dobře, je ten výkup za 22 zadarmo. Real tohle cpe do hodně přestupů a nevybavuji si že by to někdy využili, většinou už mají za pár let vyhlédnuté jiné hráče.

Reagovat
10

Hakimi, Dani Carvajal, Morata, Casemiro...

Reagovat
smazaný uživatel

Hakimi ne. V Dortmundu byl na hostovani a v Interu zadnou takovouhle klauzuli nemel.

Reagovat
10

máš pravdu...tak další bude až Reguilon

Reagovat
janinho

to urcite nie. real za jeho navrat urcite nevysoli 40 mega alebo kolko tam bolo po 2 sezonach...

Reagovat
10

proč by ne, když za něj 30 dostali?

Reagovat
bobis21

Tak to je irelevantní. Těch 30 není někde v kasičce s nápisem "na Reguilona". Prostě by stál 40 a nevidím moc šanci že by měl ze sestavy vytlačit Mendyho.

Reagovat
janinho

pretoze, teraz real urcite neda za laveho beka 40 mega ked predavame vsetko co sa da. uz skoro 2 roky sme nekupili (s vynimkou alabu) nikoho a teraz ze by vedenie kupilo spat hraca ktoreho sa zbavili aj ked patril v seville na svojom poste k najlepsim v spanielsku? kludne sa s tebou stavim, ze regui sa nevrati. real teraz vsetky eura odklada na mbappeho.

Reagovat
bobis21

OK, je vidět že Španělsko nesleduji U Carvajala ani Casemira jsem vůbec nevěděl o tom prvním angažmá v Realu. U Moraty jsem zase ztratil přehled o všech jeho přestupech, ten už hrál všude

Reagovat
Kenneth

Nedivil bych se kdyby to skoncilo jak u Moraty. Real si ho koupi za zpatky a streli ho za 60 treba do Anglie.

Reagovat
rel7

Nejznámější případ kdy to Real využil byl "tenkrát" Carvalaj

Reagovat
Popi

Alebo Negredo

Reagovat
exot12

Myslím, že Morata.

Nekúpili ho z Juve, aby ho predali do Chelsea?

Reagovat
Pepe1911

Reagovat
10

Pokud to bude takhle, tak je to deal provinčního klubu. Stejná situace byla v Juve s Moratou a jak pak litovali...

Jinak ten zisk pro AC je 2 miliony, pokud počítáš 3m za to hostování, něco už jim asi dali za minulou sezonu. Takže jim ho vlastně půjčí, buď se rozehraje a oni si ho stáhnou zpátky, nebo jim ho nechají a mají aspoň cash.

Reagovat
maras93

Reagovat
shitcool

Reagovat
Hachim Mastour

Tento by mal hrať za R.Madrid. Nie Isco a Asensio

Reagovat
Seydou Doumbia

Isco by se takovému AC hodít mohl ne? Nebo jiným týmům druhého sledu něco jak sel James do Evertonu.

Reagovat
smazaný uživatel

No hodil ale to by musel prvne do tech tymu druhyho sledu chtit... coz on nechce.

Reagovat
Kenneth

S jeho pristupem se uz nema sanci nikde prosadit. Zasel bych tak daleko ze by mel problem hrat zaklad u vetsiny tymu La Ligy.

Reagovat
Seydou Doumbia

Až tak jo ?

Reagovat
CHONG

Kenneth přehání, s výjimkou Realu, Barcelony a Atletů by hrál základ všude...

Reagovat
Kenneth

Nehrál. Pokud nemá motivaci v Realu, v Getafe by ji nenašel už určitě. Pokaždé když poslední 3 roky nastoupil, byl nejhorší.

Reagovat
CHONG

Kdyby teď přestoupil v rámci La ligy, tak by ten základ hrál všude (kromě Barcelony a Atletů), už jenom kvůli tomu, že je to Isco. Samozřejmě pokud by předváděl své standardní tempo, tak by se z toho základu poroučel asi kdekoliv....

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Teď co čtu, tak jede Isco docela bomby Jsem na něj zvědav.

Reagovat
smazaný uživatel

Meh, takovy zpravy se objevuji kazdej rok. Nemyslim ted konkrentne Isca, ale proste zpravy typu "hrac X se vratil do pripravy extra namotivovany, trenuje obzvlast tvrde, pridava si extra praci, zhubnul atd." Ja si pockam jak bude vypadat v ostrych zapasech.

Reagovat
sokar

kolko u vás zarába Isco? a kto z týmu má podobný príjem ako on?

Reagovat
smazaný uživatel

AC by ho nechtělo.

Reagovat
smazaný uživatel

Brahim Diaz bude výtečný. Na jaře šel hodně nahoru a v takovém věku se prostě hráč s jeho přistupem musí zlepšovat. Výkupka myslim ok. Jestli to byla podmínka hostovačky, nedalo se nic dělat. Navíc jestli ho budou chtít odkoupit musí si být real na 100% jistí, že s ním budou počítat do užšího výběru.

Reagovat
exot12

Nemusia, môžu ho kúpiť a predať ako Moratu

Reagovat
Kenneth

Mela se mu urcite dat sance. Budeme se muset koukat dalsi sezony na tu bidu v podobe Asensia nebo Rodrygo no.

Reagovat
Mateo16

Sancu dostať mal.

Ideme predať Varana. Obrana bude Alaba - Militao

Reagovat
CHONG

Co je na dvojici Alaba - Militao směšného?

Reagovat
janinho

uvidis po sezone. Alaba podla mna na stoperovi vyhori a militao je sice dobry, ale pol roka dozadu uz bol 1 nohou z klubu lebo mu vedenie absolutne neverilo a nebyt zraneni ramosa a varana tak uz by hral niekde inde. ak pojdeme do sezony so stoperskou stvoricou alaba, militao, nacho, vallejo tak som si isty ze budeme z hry o titul minimalne 6-7 kol pred koncom sezony.

Reagovat
king23

Mě na tomto složení trápí akorát ten Valejo. Ovšem pokud nebudeme trpět na zranění, tak si snad ani moc nekopne. Já si naopak myslím, že Alaba bude špička, ukázal to už na EURU, kde byl skvelej. Samozřejmě můžou být porodní bolesti, jelikož stoperska dvojice je nesehrana, nicméně to by bylo i kdyby došel kdokoliv další. Víc mě trápí křídla a to, že pořád nemáme nikoho solidního k Benzemovi.

Reagovat
janinho

ja som sice ziadny zapas rakuska nevidel, ale co som cital tak tusim hral na lavej obrane a DM... ci hral aj na stoperovi?

pre mna je podstatne, ze niekto u nas tej obrane bude musiet sefovat a ani militaovi ani alabovi v tomto smere neverim.

tie dalsie problemy samozrejme tiez beriem ale podla mna toto leto este dojde mbappe, aj keby to malo byt az tesne pred koncom prestupaku.

Reagovat
king23

Já jsem všechny zápasy Rakouska neviděl, ale jeden z prvních proti Makedonii hrál stopera a za to získal MOTM award. Samozřejmě po odchodu Ramose může být sefovani obrany problém no, ale to nevím jak úplně vyřešit, hráčů jako Ramos/Thiago Silva zase není tolik.

V Mbappeho příchod se usilovně modlim též, jen doufám, že má Perez backup plán, pokud by to nevyšlo, protože co by se dělo v sezóně, kdyby se zranil Benzema ani nechci radsi vědět.

Reagovat
janinho

tak hento ze hral 1.zapas na stoperovi mi potom uniklo. ja si ho pamatam akurat z bayernu a aj ked tam teda nezvykol kazit, tak mi nikdy neprisiel na stoperovi ako top hrac.

uvidime, uz je v klube tak mu samozrejme budem drzat palce. ale cely ten jeho prichod so vsetkym okolo toho za mna nebol dobry tah. snad sa budem mylit.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou nejvetsich prednosti Alaby je to, ze je to na hristi obrovsky lidr. A Militao si loni zrovna tak nevedl spatne, pamatuju si nekolik zapasu, kde me prijemne prekvapil jak vudcovsky vypadal. Takze zrovna o nejaky sefovani v obrane bych se nebal.

Reagovat
janinho

no na jar zahral militao fakt vyborme, to prijemne prekvapil aj mna. uz som bol dost skepticky ohladom toho kolko sme za neho dali a kolko toho dovtedy ukazal.

Reagovat
LAM

Alaba ukázal na Euru tak maximálně, že neumí bránit

Reagovat
CHONG

O Alabu strach nemám, Nacho je držák a jediný důvod, proč byl Militao jednou nohou pryč, byla tvrdohlavost Zidana, vloni svými výkony strčil Ramose i Varana do náprsní kapsičky, jo a číslo čtyři by neměl být Vallejo, ale jeden z dvojice Chust / Gila.

Reagovat
LAM

EC bude bez Ramose zase o něco nudnější

Kde jsou ty časy když na jedné straně nastupoval Ronaldo,Benzema,Modrič,Marcelo a Ramos a na druhé straně Messi,Villa,Xavi,Iniesta a Pique.

Už nám z toho moc nezbývá.

A jinak je to pro real teda dost risk pustit Ramose s Varanem a přivést jenom Alabu, kterej už snad ani na tom stoperu hrát nechce.Na co Real šětří?A nebo je na tom finančně hůř než o sobě prohlašuje?

Reagovat
king23

Na EC v této sestavě budu vzpomínat ještě dlouho. A samozřejmě souboje Mourinho vs. Guardiola.

Alaba právěže chce hrát jenom na stoperovi, čili to je přímá náhrada za Ramose. Mě se teda na Euru líbil hodně a nejspíš nejsme sám, protože se na něj pěla chvála a vyhrával MOTM awards. Real šetří na Mbappeho, ale neřek bych že toto je důsledek otho šetření. Fakt si myslím, že další stoper není potřeba. On už i Militao přicházel s tím, že jednou nahradí Ramose.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

>Na co Real šětří?

Na Mbappeho.

Reagovat
smazaný uživatel

A financne na tom nejsme spatne. Perez je proste jen v dobe covidu zdrzenlivy, aby jsme nedopadli treba jako vy. Zrovna minuly tyden vysla ven financni zprava za sezonu 20/21, kterou jsme skoncili se skoro 900 tisic euro ziskem. Zaroven se taky povedlo snizit dluh o skoro 200 mega.

Reagovat
misinho7

Perez vie co robi a nechce dopadnut do takych sraciek ako Barca..bud to proste da na Mbappeho alebo nic a az dalsi rok..sice asi to nebude super sezona, ale treba mysliet viac dopredu a nerozdrbat klub

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Visca el barca

A to jako Mbappe vytrhne sám celý tým? Než se ho dočkáte, tak může Peréz měnit celou osu.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
vilp

Spíš ať konečně vytáhnou Pabla Ramóna.

Reagovat
Mass

Když to porovnáš s dvojící Ramos-Pepe tak docela dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to ostuda ze strany vedení. Ten plat, co mu nabízeli byl k smíchu a lepšího stopera těžko seženou.

Reagovat
GEGE

Bude skvělá 10. Bohužel jen na dva roky...Real si to zkušeně pojistil...oni tyhle obchody umí perfektně... už to ale M&M začínají dělat taky (Olzer případně Pobega)

Reagovat
patas92

Jakože ta opce Realu je buy-back, pokud by so ho AC vzalo nastálo? Nebo pokud si ho budou chtít stáhnout dřív?...Z toho co je v článku jsem volaký zmätený a googlit se mi to nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Jakoze 27 mega za predcasny ukonceni hostovani? Ne, jde o opci v pripade ze ho Milan koupi.

Reagovat
patas92

Technicky 24

Reagovat
JM

Já četl, že tam nakonec ani žádná opce pro AC na přestup není (a tím pádem logicky ani žádná opce pro Real na zpětný odkup). Prý se nakonec jedná čistě o dvouroční hostování. Tak nevím ¯\_(ツ)_/¯

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, to bylo reportovany jako prvni. Ale pak se ten narativ zmenil, ze tam opce nakonec je. Ja osobne tomu verim.

Reagovat
JM

Reagovat
valloire

Reagovat
Mastný Chobot

Vždy som podľa meno usudzoval, že je čierny. Zaujímavé.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Error

jsem si v FMku kupoval Ismaela Díaze a ten cerny je

Reagovat
DreamTeam

Reagovat
Mass

Tak jeho rodiče jsou Španělé z Afriky https://cs.wikipedia.org/wiki/Melilla

Reagovat
Kaka14

Tak hádam bude pokračovať vo forme na konci tejto sezónny, ako parádnym gólom rozhodol na Juventuse

Reagovat
Kaka14

Ale bude mi chýbať ako sa obimali po vyhratom zápase s Donnarumom, ten výškový rozdiel bol riadny

Reagovat
Kaka14

Preklep….Malo tam byt na konci komentu

Reagovat
smazaný uživatel

Kaka to boli roky mého mládí

Reagovat
Pipo123

Luka Romero se co nevidět stane novou posilou Lazia, kam přijde na přestup z Mallorky. Stále teprve šestnáctiletý záložník za sebou už má zdravotní prohlídku. (lequipe.fr)

MESSI

Reagovat
smazaný uživatel

Čekal bych mnohem více zájemců okolo Romera (z Atalanty) pro mě letos jeden z nejlepších obránců SA i v LM měl povedené zápasy. Nevím jak to má Juventus jestli ho prodal nebo je tam nějaká opce.. ale rozhodně je to top stoper s obrovským potenciálem.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemluví se o něm, protože je v pasti. Dvouletého hostování s opcí. Atalanta ho chce vykoupit hned za 16m, ale tím, že je stále hráče Juventusu a je tam dvouleté hostování, klub může trvat na tom, že ještě rok bude hostovat a pak vejde v platnost odkup, protože je koncipován na dvouleté hostování.

Nejvíc to stejně bude o United nebo Spurs. United nevyšel Koulibaly, zkouší Varaneho a v záloze mají Romera. Paratici ho chce za každou cenu do Spurs.

Ale dokud Juve nedá souhlas Atalantě, tak se nic dít nebude. Atalanta by investici cca 20m mohla krásně zdvojnásobit, protože při nejmenším 40m z Anglie dostanou, ne-li víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase Atalanta ho nejspíš koupí tak či onak, teď otázka jestli je možné dostat 16m hned na dřevo nebo potom se aktivuje těch 20m a hodí vám to v několika splátkách teprve. Za 40 to podle mě bude furt bargain pro každého.

Reagovat
smazaný uživatel

Atalantě se zase povede super obchod. Z mého pohledu měl na něm Juventus stavět a vyjednat lepší podmínky. Uz když přicházel do Juve tak se o něm vědělo, že je to velký talent a ten potenciál potvrdil hned v první sezóně. 100x lepší než Demiral.

Reagovat
smazaný uživatel

100x lepší než Demiral nebyl a není. Když Romera Juve vykoupilo z Janova, byl těžce nevyzrálý a takticky mizerný, což o sobě mimochodem i sám tvrdil.

Talent mu upřít nešel. Bez Gasperiniho by ale za ten rok takto nevyrostl. V Juventusu byl až pátou až šestou volbou spolu s Ruganim a sám požádal agenta, aby mu našel místo, že potřebuje hrát. Ale je to opět systémem a taktikou omezený stoper, stejně jako Bonucci. Potřebuje ideální parťáka/parťáky. Toloi, Palomino a Djimsiti jsou zkušení frajeři, kteří mu hodně pomohli a v reprezentaci má k ruce Otamendiho, což taky dělá hodně, zvlášť když před tebou ještě hraje stažený Paredes a pomáhá De Paul. Kdyby zůstal v Juve místo Demirala, shořel by jak papír. Demiral byl mnohdy lepší než De Ligt i Bonucci. U něj je to o hlavě, jinak je to hotový hráč, což ostatně platí i u De Ligta.

Pokud bys Romera zasadil do trojčlenné obrany ke Chiellinimu s Bonuccim, smysl by to mělo. Pokud bys ho dal jako alternativu za Chielliniho místo Demirala a postavil ho k Bonuccimu nebo De Ligtovi do dvojice, nevěřím, že by to byl tak sebevědomý a jistý výkon, zvlášť při Rabiotovi s Arthurem před nimi. To by byla sebevražda. Romero ohromně vyspěl, ale udělali to z něj systém a Gasperini. Uvidíme, jak se Allegrimu podaří vrátit týmu tvář, ale klub si nemůže v aktuální situaci dovolit odmítat podobné transfery a peníze z nich. Dokud je v klubu Ronaldo, klub musí otáčet každé euro, to je prostě fakt, se kterým se těžko bojuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale je dost možné, že Demiral bude chtít odejít (expreska to tu zmiňuje), což by pro klub byla v kontextu Ruganiho nenaplnění potenciálu, Romerova de facto jasné odchodu ať už letos nebo příští rok, dost velká rána. Chiellini odkope rok, Bonucci tak ještě tři roky a De Ligt je osamělým rytířem pro budoucnost. Hezky se to sesypalo.

Zájem o Demirala má Everton a píše se o 30m Euro, zatímco Juve by chtělo 40m. Pokud by Demiral odešel, Allegri půjde do sezóny s kvartetem Chiellini, Bonucci, De Ligt, Rugani. Risknul bych to. Prodal Demirala, nechal vyplatit Romera a šel stůj co stůj pro Locatelliho. Ideálně přivést i Paredese/Pjaniče a přežít rok s Ronaldem. I když se zase šušká o výměně za Icardiho. A upřímně, radši snad i toho Icardiho s Wandou na zádech, než Ronalda, který nikdy nepřijme roli jednoho z rovnocenných hráčů v týmu.

Reagovat
Seydou Doumbia

Paredese prosím nepřivadějte...to je čůrak a tragéd v jednom, ideální aby zůstal tam kde je.

Reagovat
smazaný uživatel

To jen o tom, co se píše a co by bylo v rámci možností dočasné "low-cost" řešení. V nejlepším případě bych tam viděl úplně jiné hráče, ale snažím se držet reality.

Reagovat
Seydou Doumbia

Takže na 4 roky podepsat Paredese, který se zařadí k Arturitovi, Rabiotovi, Remzym jako další neprodejný záložník? Co tak všem 3 vypovědět smlouvy a hrát tam junioriy? To asi nepůjde, co

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlépe celý ten cirkus rozpustit.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu, že před rokem byl Romero nerozehraný a pravděpodobně by to nezvládl, v Atalante udělal velký progres díky Gasperinimu, jak zmiňuješ a do budoucna věřím, že bude top.

Za Demirala bych 30 Mega bral vsema deseti, mě ten kluk nepřesvědčil snad nikdy. Možná když se zranil De Ligt tak tam měl pár slušných zápasů, ale na Euru vyhořel a nevím zdali s nim vedení počítá. S tím Ronaldem je to průser no, ten plat pobere hodně + covid + není koho prodat. Budete to mít složité..

Psalo se i o Tollisovi. To by případně nebyl zas tak moc velký upgrade, ale v ty konkurenci by byl možná platný.

Reagovat
smazaný uživatel

Demiral na Euru vyhořel, protože vyhořel celý tým. Nebylo to o něm. Turkům se to sesypalo celé. Za mě v Juve nebyl nikdy vyloženě špatný. Volejbalové choutky De Ligta mi dělají větší starosti než Demiralova nepřiměřená tvrdost, což ale souvisí s minulostí, kdy to tam Montero sekal jak dříví. A on Romero taky není žádný "myslitel", dokáže to taky hezky rozčísnout, karet posbíral dost.

Raději bych zálohu Aouar - Locatelli. Tolisso je sešívanej - křížové vazy, lýtko, šlacha, kotník, svalové problémy - on si prošel snad vším. Za poslední tři roky toho moc neodehrál. Ve 26 letech to nezní příliš pozitivně.

Reagovat
sinter

Reagovat
j_mrazik

Tak mě napadá, jak dlouho už nefunguje to spoluvlastnění jednoho hráče? To bylo dřív taková italská specialita.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle dohody zakázali od léta 2014. Chybí mi to.

Reagovat
stuff

bolo to uzasne. Ak dobre pamatam, potom tam boli slepe rozstrely, ak sa nevedeli dohodnut. Alebo nieco take

Reagovat
valloire

Rossi

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak teda Gollini má být první posilou Spurs. Úplně se mi teda do PL nehodí.

Reagovat
Pipo123

Basic do zálohy, hm čakal som nejaké známejšie meno, Torreira by bol asi lepšia voľba

Dosť sa píše o tom že Sarri chce hrať na Cataldiho, ale ten mi príde že svoj čas už premrhal a to vysedávanie na lavičke ho zabrzdilo.

Reagovat
Visca el barca

Ten Romano vymejšlí s tím swapem mezi Grizim a Dybalou co?

Reagovat
smazaný uživatel

Však on to vyvrátil ne? Že k žádnýmu kontaktu nedoslo a Dybala chce prodloužit v Juve...na čem vůbec padla ta výměna za Saula?

Reagovat
Eichel

blbosť, nemusíš sa báť

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, tak Alaba se toho neboji. Vzal si 4 po Ramosovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

Reagovat
Miguel19

A měl na výběr?

Reagovat
misinho7

nemal no, sam to povedal

Reagovat
roman1978

Barca má ty dresy fakt strašné.

Reagovat
Jordi Alba

Už pár let, ale teď se jim povedlo udělat hnusnej i venkovní.

Reagovat
Gazdo

Akoze myslel som ze tie kockovane nic neprekona ale toto je vazna konkurencia… ale ako pise alba teraz nemame uz ani druhy dres normalny

Reagovat
smazaný uživatel

Pritom kdyby prohodili barvy na trenkach a obecne pridali na odstinu modre a bordove tak cajk…

takhle jsme fakt z cirkusu..

Reagovat
Gazdo

Nike je celkovo sezonu od sezony horsie… idealne Adidas alebo Puma

Reagovat
CHONG

Takže to sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Demir vypadá celkem zajímavě

Reagovat
patas92

Mě by zajímalo, kde vykopali toho Escobara

Reagovat
Messiáš

Jordi Escobar byl spojovanej s ruznymi mladeznickymi Barcelony tymy de facto neustale. Patril vzdycky k nejvetsim talentum Valencie. Nevim ted, jestli to delala Marca nebo AS, ale meli tak 2 roky zpatky rubriku, kde psali o hracich narozenych ve Spanelsku v 21. stoleti, co jsou podle nich nejvetsi talenti a jeho zminovali. Prezdiva se mu Spanelsky Lewandowski a vim, ze o nej hodne stal AC Milan. Ziskala jej pro me dost prekvapive Almeria, ale ted se povedlo dohodnout hostovani s opci, pokud bude zajimavej

Reagovat
patas92

Mě než Lewu připomínal spíš předloňského Suareze, v tom špatném slova smyslu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele