AC Milán si z Realu Madrid vypůjčil záložníka Díaze

04.09.2020, 20:01
Aktuality
Brahim Díaz se na deset měsíců loučí s madridským Realem. Stále teprve jednadvacetiletý záložník se nedokázal probojovat do základní sestavy a už delší dobu se mluvilo o jeho odchodu. Ke stěhování došlo dnes, na hostování ho získal AC Milán...

Díaz se v průběhu příštího léta vrátí do hlavního města Španělska, součástí dohody mezi oběma kluby totiž není opce na trvalý přestup.

"Brahim Díaz se v tréninkovém komplexu připojil ke spoluhráčům a trenérovi a zahájil s nimi přípravu na novou sezonu. Oblékat bude dres s číslem 21," oznámili Rossoneri v oficiálním prohlášení.

Díaz přišel do Realu Madrid v lednu 2019 z Manchesteru City, Bílý balet tehdy zaplatil sedmnáct milionů eur a tato investice se mu nevrací. Fotbalista za něj odehrál jenom 21 soutěžních duelů, v nichž dal dvě branky.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (20)

Přidat komentář
CHONG

Reagovat
Recoba Inter

? škoda talentu ve prospěch AC Milán?

Reagovat
El-Pistolero-68

Však je to dry loan, Real nemá co ztratit. Nebo sis představoval tým, kde by měl větší šanci na základ?

Reagovat
CHONG

Představoval jsem si ho ve Španělsku, ideálně v Geta

Reagovat
El-Pistolero-68

Btw, koukám, že v dospělém fotbale neodehrál prakticky skoro nic, i tak vždycky aspoň ten gól dokázal za těch pár minut vstřelit. Můžeš ho nějak popsat?

Reagovat
smazaný uživatel

Velmi šikovný hráčík. Nejčastěji nastupoval na křídle s tím, že se víc stahoval do středu až skoro na pozici desítky, kde mu to podle mě šlo nejlépe. Má skvělou rychlost, dribling a hlavně střelu z dálky jak pravou tak levou nohou. Rezervy má, že často dribluje až moc i když by možná byla lepší varianta nahrávky, ale myslím, že se to dostatečným časem v zápasech srovná. Dle mě je na úrovni Viniciuse a Rodryga, akorát nedostal tolik šancí, což doteď nechápu. Doufám, že se u vás mega chytne a za rok si ho stáhneme zpět. Nicméně kvůli němu si v letošní sezoně zapnu i pár zápasů AC když bude čas a doufám, že dostane dost šancí v sobě ukázat co má.

Reagovat
El-Pistolero-68

Hezky. Škoda že je to bez opce, no.

Reagovat
Kaka14

Zase ani u nás to nebude mat iste koľko bude hrat, lebo hraje na pozícii Hakana a Paquetu

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Slavia10

Tak souboj Pérez vs Diaz, který odložený hráč bude lepší.

Reagovat
Kokesh

Klidně si tipnu, že si za Real už nekopne. Zbytečný nákup a měl by se co nejrychleji zpeněžit...

Reagovat
Morgue

Maldini mě už přesvědčil, že má dobrý čuch na hráče viz Theo Hernandes, ze kterého je teď velmi sympaticky hráč. A mnohdy potahal celý tým. Třeba Diaz bude obdobný případ. Proč by taky ne?

Reagovat
Kaka14

+ minimálne Bennacer , Rebic a aj Leao sa chytí

Reagovat
Morgue

Reagovat
Yanek

Jako squad player ucházející...

Reagovat
king23

Zbytečný hráč. Leta se mezeru po Higuainovi snažíme zalepit mladýma průměrňákama a doufáme, že z nich něco bude. Budeme teda spoléhat, že Benzema bude hrát ež do smrti nebo konečně přivedeme hrotového hráče? On ten Mbappe taky nemusí dopadnout s jistotou.

Reagovat
El-Pistolero-68

Vždyť tohle není hroťák.

Reagovat
king23

To, že jsme ho stavěli na křídlo, neznamená, že to není hrotak.

Ale on toho odehrál tak málo, že se možná teprve ukaze, kde je jeho skutečná pozice

Reagovat
smazaný uživatel

Trim še tam. Trimem ci paľce

Reagovat
Milan.B

I tote na nohoch trimeš?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele