AC MILÁN DRUHÝM FINALISTOU

05.05.2005, 00:22
Aktuality
Nadšeně bojující a velmi dobře hrající PSV Eindhoven byl až nečekaně blízko postupu do finále. Zaslouženě stáhl dvougólový náskok AC z prvního zápasu, čekal na prodloužení, pak ale přišla osudová chyba a trefa Ambrosiniho, která rozhodla o tom, že si finále zahrají milánští...

Domácí kouč Guus Hiddink se musel obejít bez své ofenzivní zbraně DaMarcuse Beasleyho, který se zranil na levé noze. Problémy měl i Farfán, ale ten nakonec v základní sestavě nechyběl. Carlos Ancelotti měl pohromadě všechny hráče základní sestavy.

-    :

Hned v úvodu zbytečně zazmatkoval brankář Goméz a přihrávkou pořádně překvapil stopera Alexe, který k němu byl v tu chvíli otočený zády. Naštěstí pro Eindhoven ale stačil rychle zareagovat a míč odkopnout před dotírajícím Shevchenkem. O několik minut později zkoušel Vennegoor Of Hesselink akrobaticky dopravit míč do sítě, přitom ale kopačkou zasáhl Maldiniho do hlavy. Kapitán AC musel kvůli tomuto zákroku o poločase střídat.

Hra se dostala do 9. minuty a přání Eindhovenu vsítit v úvodní čtvrthodině branku se nakonec splnilo, Park přihrál Hesselinkovi, tomu se podařilo míč vrátit a korejský reprezentant dělovkou pod břevno dostal PSV do vedení. O dvě minuty později vystrašil Goméze nepovedený centr Brazilce Kaká.

Utkání bylo od samého počátku ve svižném tempu, ale o něco aktivnější byli domácí, kteří mohli své vedení zvýšit, Vennegoor Of Hesselink po centru Van Bommela hlavou nastřelil břevno. AC se soustředilo spíše na defenzívu a do vyložené šance se mu za celý první poločas nepodařilo dostat, snad jen na jednu výjimku, když střelu Kaká zablokoval Alex.

To Nizozemci zahodili hned několik "tutovek". Kupříkladu centr Van Bommela našel Alexe, ale vyhlášený hlavičkář branku netrefil. Ještě do poločasu málem Maldini svou chybou poslal Eindhoven do dvoubrankového vedení, když se mu nepovedla malá domů a brankář Dida měl co dělat, aby míč před Farfánem kopl do autu. V samém nastavení první půle si PSV vytvořil tlak a taky nadějnou příležitost. Lucius však po přihrávce Van Bommela míč z hranice pokutového území za záda Didy nedopravil.

Druhé dějství zápasu bylo jako z nějakého thrilleru, ale nepředbíhejme…

Eindhoven začal aktivně a do první šance druhé půle se dostal Van Bommel, Dida ale neměl s jeho střelou žádné problémy. Aktivní Farfán poté přihrál na hranici pokutového území Van Bommelovi, kapitán Eindhovenu pustil míč efektně mezi nohama, Korejec Lee jej však v nadějně vypadající situaci netrefil. PSV si vytvořil územní převahu, kterou mohl zužitkovat v 54. minutě, Cocu ale po rohu mířil nad. Lee o pět minut později našel Alexe, jeho pokus se však mezi tyče také nevešel.

Hráči AC chtěli výsledek za každou cenu ubránit a do útoku se zrovna moc nehrnuli. I tak měli nadějnou příležitost na srovnání, Kaká vysunul Shevchenka, toho ale ke štěstí domácích na poslední chvíli ubránil Bouma.

Zasloužený druhý gól pro Eindhoven padl po centru Leeho a přesné hlavičce Cocuho, kterého neustrážil Jaap Stam - 2:0. Tento výsledek by zaručoval Holanďanům prodloužení. Na 3:0 z pohledu domácích mohl zvýšit čerstvý náhradník Robert, ale jeho levačku Dida vyrazil na roh.

AC se částečně vzpamatovalo a začalo hrát i více dopředu a výsledkem byla hlavička zcela nehlídaného Ambrosiniho, která ještě v síti neskončila. Za zády Goméze se nedostaly ani hlavičky Stama a Shevchenka. AC spasil až v 90. minutě, jak jinak než hlavou, veterán Ambrosini, který byl opět trestuhodně nehlídaný. O vítězi tak bylo víceméně rozhodnuto, Eindhoven tragicky nezvládl závěr zápasu...

Naději ještě stačil vzkřísit bývalý hráč Barcelony Philip Cocu, když volejem zužitkoval přiťuknutí hlavou od Hesselinka, ale už bylo moc pozdě s výsledkem něco udělat. Závěrečný tlak už ke kýžené čtvrté brance nevedl.

Eindhoven tak skončil před branami finále, ale i tak je to pro tohoto fotbalového "trpaslíka", alespoň v měřítku velkoklubů, velký úspěch, který čekal málokdo. Můžeme se dohadovat, jestli postoupil AC právem. PSV byl možná po celý zápas lepším týmem, ale dnes důležité zápasy vyhrává především taktická vyspělost a tu zvládli Milánští na jedničku. Ve finále na istanbulském Atatürk Olympic Stadium je 25. května čeká Liverpool.

Autor: David Kubáň

Komentáře (73)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Prečo je futbal taký štedrý pre talianske kluby?

PSV bolo lepšie a zaslúžilo si postúpiť!!

Reagovat
sansiro

vzpamatuj se...

Reagovat
smazaný uživatel

PSV mělo nehoráznou smůlu

Reagovat
HOST*adam

A chceš řící, že AC byl po celý zápas lepší? To snad ne? VZPAMATUJ SE

Reagovat
HOST*

Nemám rád AC Milán pro dva důvody:

1. Ošklivý způsob hry (defenzíva).

2. Mafiánské peníze

Reagovat
sansiro

FORZA MILAN!!!

Reagovat
Xavi

Chce se mi zvracet

Reagovat
HOST*Mari

jj, to co předvedl Milán bylo hrozné, PSV byl jasně lepší a za výkony v obou zápasech si určitě zasloužil finále

Reagovat
smazaný uživatel

No,keď by som mal prehrať postup tak ako včera PSV,tak to radšej dostať 5:0.

Reagovat
HOST*

Smrt Milán

Reagovat
HOST*Peca

No tak zase mi to nedá a musím se tu vykecat. Včerejší zápas byl opravdu povedený, no co si budeme povídat, tak hlavně zásluhou PSV a což je s podivem, tak přesně totéž se dalo říci i o první zápase. Teď už se nedivím, že holandský klub vyřadil mého černého koně z Lyonu. Je to až s podivem, že se klub, z něhož odešlo snad pet tahounu ze zakladu (Robben, Kezman, Watterraus, Rommedah atd. ) dokáže během takhle krátké doby takto parádně sehrát a dostat se až do závěrečných kol LM, ještě když jde o klub z Holandska a tudíž mají omezené prostředky. No ukazuje mi to na špičkovou práci trenéra, bravo Gusi. Klíčovým hráčem je podle mě Cocu, protože ten je fakt táhne a i ve 32 letech je to boreček. Perfektní jsou i oba Korejci, hlavně z Parka roste špičkovej fotbalista pro některý z velkoklubů a nebude dlouho trvat a postěhuje se třeba směr Chelsea, je neskutečně rychlej, silnej v soubojích 1 na 1, má nízko těžíště a dokáže toho využít, no je prostě skvělej. Letos asi opět pár hráčů odejde, kor po těchto výkonech, zatím jde Bommel do Barcy a to bude velké oslabení. Takže díky PSV za pefektní zápas (zase po delší době) a hodně štěstí za rok, ikdyž jste byli lepší, tak bohužel fotbal se hraje na góly. Proboha, přece nemůžou ty makaroni mít pořád takovou kliku

Reagovat
smazaný uživatel

K tomu dopĺňaniu kádra.To nie je ani tak zásluha Hiddinka ,ale skôr výborná práca s mládežou,ktorou je Holandsko známe.To o čom sa u nás na Slovensku iba kecá( neviem ako je to v Čechách),tak tam robia dokonale a potom nemajú problém neustále dopĺňať káder výbornými talentami.

Reagovat
sansiro

Jo, italove maji kliku a vsichni ostani smulu Catenaccio se proste v Evrope bude hrat. Kdyby dal Cannavaro gola misto tyce v odvete Juve-Live nebo kdyby uznali ten regulerni gol, tak byste cumeli na finale Juve-ACM Kde by samozrejme vyhral AC Milan FORZA MILAN

Reagovat
sansiro

Milan prebral oteze zapasu, kdyz PSV dalo druhy gol. Do te doby byl Eidhoven jasne lepsi, ale postupuje AC !!! Dal gol, kdyz nejvic potreboval!!! FORZA MILAN!!!!!

Vsichni nadavaji, ale aby nekdo vyhral LM, tak musi projit skupinou, osmifinalem, ctvrtfinalem a semifinalem!!! To vyzaduje i stesti, ktere AC vcera melo. Do te doby jasne vyhrali skupinu, smetli Manchester, pak Inter - to uz stoji za pozornost , ale to nikoho nezajima.

Stejne je AC velke muzstvo. Jako jedine umi hrat pod silnym psychickym tlakem a umi zvladat zapasy. Vsechny ostatni kluby kupuji hrace, kteri jsou na nic, aby se Milanu vyrovnaly. At uz finale AC vyhraje nebo ne, tak kraluje v Evrope

FORZA MILAN PER SEMPRE. AC MILAN SIAMO NOI!!!!!!

In Italia Milan!

In Europa Milan!

ovunque Milan!

per sempre rossoner!

Reagovat
Xavi

milán jako jediné mužstvo umí hrát pod silným psychickým tlakem

Reagovat
Xavi

milán přebral otěže zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

štígro jak hovado

Reagovat
smazaný uživatel

štígro jak hovado

Reagovat
sansiro

Smiř se s tim kamo Milan je takticky nejvyspelejsi muzstvo na svete a ty s tim neudelas nic MILAN SIAMO NOI!!!

Reagovat
HOST*

milán hrál na h.... a vůbec si nezasloužil vyhrát. PSV bylo jasně lepší. Nevím, co všichni vidíte na těch taliánskejch troskách, který v obou zápasech nic nepředvedli. tak tady nevykládej nic o tom, že jako jediní umí hrát pod tlakem.

Reagovat
Xavi

všechny ostatní kluby kupují hráče, aby se Milánu vyrovnaly

Reagovat
Xavi

napiš ještě něco, ať se zasměju!

Reagovat
sansiro

Ja nic uz psat nemusim. To jsou hole fakta.

Reagovat
HOST*

fakta? .... fakta?! .......tak ty seš hodně mimo, co?!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

No, já už myslel, že se bude opakovat La Coruňa. No je fakt, že nás PSV přehrával a málem nás vyřadil, ale s AC se nemůže srovnávat, ať se to někomu možná nelíbí, je to tak. Zajímalo by mě kde bude PSV příští rok. A víte kde bude AC ? No přece tam, kde je teď, minulou sezonu a předloni atd. Jo někdo může namítnout, že loni sme ostudně vypadli z La Coruňou, ale podle mě hrál AC ještě lepší fotbal než teď a kde je ta slavná La Coruňa letos. Tak ji to vyčerpalo, že bude ráda když si zahraje Uefu. Jo a když se tady navážíte do stylu hry AC, částečně máte pravdu, ale proč vám nevadil fotbal v podání Chealsea.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*Peca

To o té výborné práci s mládeží v Holandsku je pravda (hlavně to tedy platí pro Ajax). Ale když se podívám na sestavu PSV, tak vidím hráče jako Gomes, Farfan, Hesseling, Park, Robert, Beasley, Alex ... a to jsou hráči, kteří do PSV přestoupili takřka z celého světa-Brazíli, Peru, Korea, USA... a to svědčí o dobrém skautingu a o kvalitní práci managementu klubu. Holandsko má ještě míň obyvatel než ČR, ale když porovnám naše ligy a naše nejlšpí týmy, tak za nima hodně pokulháváme. Je pravda, že mají lepší ekonomickou situaci. Těžko se u nás asi dočkáme toho, že by český tým vyhrál ligu mistrů a to se Holanďanům povedlo už několikrát. V tamní lize hraje množství kvalitních cizinců, u nás jich je jak šafránu a kvalita opravdu nic moc, v našich klubech asi žádný skauting zahraničních hráčů neexistuje a je to škoda, vždyť liga potřebuje nějaké oživení, potřebuje typy fotbalistů, kteří u nás nejsou a jinde třeba jo, kvalitní češští fotbalisté odcházejí do zahraničí a je potřeba je nahradit z venku, protože tady už není kde brát. A co Sparta, náš nejbohatší a "nejlepší" klub??? Jednou za deset let představí zahraniční posilu, vyhlašují, že tak kvalitní hráč tu nehrál a jakej že má ohromnej plat a když ho pak vidíš na hřišti, tak je to kopyto. Pochybuju, že někdo z vedení viděl Gluščeviče někdy hrát předtím než ho koupili, nechali si poradit od nějakýho manažera, kterej chtěl shrábnout provizi a on se jim přitom vůbec nehodil a byl to děsnej kopáč. A o tom to je, Sparta a ostatní kluby v ČR na to prdí, hrajou s Čechama a Slovákama a o nějakou změnu se nesnaží. Jenže u nás už fakt není kde brát.

Reagovat
smazaný uživatel

Všetko so všetkým súvisí.Samozrejme máš pravdu o tom zahraničnom skautingu,ale tuto to bude ešte dlho nereálne,lebo zahraniční kvalitní hráči nemajú dôvod prísť do Čiech alebo na Slovensko.Nič ich sem neláka.

Lenže v tej druhej oblasti-starostlivosť o mládež-sa na to kašle tiež.Mladí potrebujú kvalitných trénerov,tréningové plochy,materiálne zabezpečenie,kontakt so svetom a kopec ďalších vecí a to všetko stojí prachy.A keď sa to všetko nakoniec aj podarí zrealizovať(viď úspechy mládežníkov Slovenska nedávno),tak potom prídu medzi mužov do ligy a tam to začne-lážo-plážo tréningy,peniažky,pocit,že nie je lepších,korupcia a nakoniec to všetko stiahne mladých so sebou.Veď načo makať,keď netreba a výplata-mimochodom vcelku slušná-bude takisto.

Takže jediná záchrana pre rast mladého talenta nakoniec paradoxne tkvie v úteku do zahraničia-ak teda chce výkonnostne rásť.

Reagovat
Xavi

U nás byli, jsou a budou talenti, jenže bohužel máme tak otřesné zázemí, že jsme tam, kde jsme

Reagovat
HOST*Peca

Neříkám, že nejsou talenti, ale prostě takovej Jihoameričan nebo afričan je úplně jinej fotbalista než kluk z ČR, našim hráčům chybí technika, neuměj přecházet 1 na 1, chybí rychlost, dynamika. Je to samozřejmě i tím, že je to nikdo v mládí neučí, tady máme fakt velký rezervy. Ale stejně si myslím, že cizince v naší lize potřebujeme. (samozřejmě kvalitní)

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím s tebou na 99 %. To jedno procento je to, že jsi označil Spartu jako nejlepší klub u nás v uvozovkách. Proč? Sparta je prostě z daleka nejlepší klub v ČR. Vím, že vám fandům ostatních týmů to nejde přes pysk, vidíte za tím spiknutí, úplatky, rozhodčí, štěstí, Košťálův vliv a kdo ví co ještě, ale je to tak. Sparta JE A DLOUHO BUDE NEJLEPŠÍ u nás.

A v tom zbytku máš naprostou pravdu. Naše liga je hodně průměrná taky kvůli tomu, že tady hraje málo cizinců. Pořád se kupují průměrní Češi a Slováci a přehlíží se, že v Africe a hlavně v Jižní Americe je talentů na rozdávání a hlavně jsou prakticky za babku. Proč naše kluby neplatí skauty, kteří by jim tyto talenty podchytávali, dohazovali a posílali do Evropy. Takhle to prostě na západě a teď už i na východě (Rusko, Ukrajina, Polsko) chodí, akorát u nás to ještě nikdo nepochopil

Otátkou ale zůstává, jak bychom se u nás k těmto cizíncům chovali. Jde o to, jestli by je přijali naši hráči mezi sebe a hlavně, jak bysme se k těmto cizincům často s jinou barvou pleti chovali my fanoušci, v čemž je asi největší kámen úrazu. Ale píská a bučí se všude v Evropě, že?

A v neposlední řadě jde o aklimatizaci těchto "teplomilů". Aby nám tady nezmrzli

Reagovat
Xavi

nevím komu by se tady chtělo hrát?! Navíc Ukrajna, Rusko, Polsko můžou nabídnout nesrovnatelně lepší podmínky než u nás

Reagovat
Xavi

Proč naše kluby neplatí skauty??? Není jednodušší někoho uplatit???

Reagovat
Xavi

to není pravda, že neumějí přecházet 1 na 1, chybí rychlost... Je ale pravda, že jihoameričan nebo afričan je úplně jiný hráč, ale to souvisí s mentalitou a né dovednostmi!!!

Reagovat
HOST*Peca

Samozřejmě, že i někteří Češi jsou techničtí a umí 1 na 1, ale to jsou podle mě vyjímky. Kolik samostatných akcí, povedených kliček, technických parádiček vidíš v naší lize, já vidím jen samé zkažené přihrávky, souboje a nepovedené střely. Většina hráčů v naší lize dá tak 1 centr z 10. Rychlost a zrychlení to chybí skoro úplně, když vidím, třeba Juna, kterému obojí chybí a oni ho cpou do repre, tak se nestačím divit kdo si to zas chce namasti kapsu nějakým tím prodejem do ciziny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nad tím už mi zůstává rozum stát. Sakra ta spravedlnost opravdu neexistuje. Celou sezonu doplácejí útočné týmy na to, že hrajou pro lidi. a navíc vždy tak smolně. Z ničehonic halvička a gol, v devadesáté minutě to je skoro na mašli.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby sa to stalo semtam,ale tí Taliani to robia pravidelne.Aj v tom je ich sila.

Reagovat
sansiro

no konecne to chape...

Reagovat
HOST*ACM

Tak za dvojzapas PSV malo ist do finale !!! Ale CL niesu dve stretnutia ale v prirade ACM je to uz 12 zapasov a za tie si ACM zasluzi aj ten 13-finalovy !!! Tak drzte P I C E !!! FORZA MILAN !!!

Reagovat
smazaný uživatel

kecy kecy kecy, merda Rossoneri

Reagovat
sansiro

Mas recht. Uz jsem to psal, vyhrali skupinu, vypraskali United, vypraskali Inter - to nikomu nevadi .... Je to jedno, co si mysli, nam muzou polibit a tise zavidet FORZA MILAN!!!!

Reagovat
antimadrista

Bohužel, i v tomto duelu postoupil horší tým Tahle LM se zapiše fakt jak jedna z nejnespravedlivějších.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu. A ještě bych dodal, že tenhle ročník LM je kvalitativně asi nejhorší v historii. Finálová kola hrají vesměs týmy založené na neprostupném betonu vzadu hrající divácky nestravitelný fotbal Většina zápasů je divácky nezáživných a takticky svázaných.

Doufejme, že tento trend nebude pokračovat, protože fotbal pláče a upadá

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, milán zabíjí fotbal

Reagovat
sansiro

kvalitativne je nejhorsi, protoze barca vypadla - jsi chtel myslim napsat a jestli to beres podle betonu, tak pred dvouma rokama to byl jeste vetsi beton, hlavne mezi talianama, jen co vypraskali barcu a real z LM takze tento rok bude az druhy nejhorsi

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ty troubo, tento ročník není nejhorší jen tím, že je vyřazena Barca. Tenhle ročník je kvalitativně nejhorší tím, že se na ty zápasy většinou nedá dívat. Já vím, že tobě to tak nepřijde, protože jsi na tenhle hnus zvyklej ze Serie A, ale nám ostatním fandům se tenhle styl hnusí a je nám z něj na blití, víš?

Já vím, že každýmu se líbí něco jinýho a každej si ze zápasu vezme to svoje, ale drtivá většina prostě má radši, když je zápas útočnej a né ten váš beton.

Já uznávám, že máte fantastickej mančaft. Hlavně obrana by papírově asi nemohla být lepší, máte parádní defenzivní záložníky Pirla, Gattusa i Ambrosiniho, fantastické útočníky Kakáho a hlavně Ševu. Tyhle hráče vám může závidět celá Evropa. K čemu tyto hvězdy jsou, když následná předváděná hra stojí za hovno? S těmahle hráčema byste mohli hrát fantastickej fotbal, vyhrávali byste trofeje a nikdo by nemohl ani pípnout, obdivovat vás a tiše vám závidět. Vy místo toho hrajete beton a taktiku a tak se nedivte, že jste stále pod palbou kritiky

Útočnej fotbal forever

Reagovat
sansiro

Kdyby ACecko hralo ofenzivne, tak ty trofeje prave nema. A navic AC neni pod palbou kritiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Kritika možná ne, ale to, že celý tým české televize pracujícím na přensoech Lm fandil PSV něco ukazuje.

Reagovat
sansiro

vzdycky se fandi obecne slabsim

Reagovat
sansiro

a vubec nejlepsi rok podle me byl, jak barca prehrala ve finale samdorii janov

Reagovat
sansiro

hlavne teda co se do kvality LM tyce

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co ej na tom směšného. Sand jen věk omlouvá, ale i tak To, že v této době není dobrá, nic neukazuje o minulosti.

Reagovat
sansiro

To byla jen ironie...

Reagovat
sansiro

The Milan vice President boldly declared that the Rossoneri are the strongest team in Europe.

“We are the strongest team in Europe. We’re the Italian champions, fighting for the Scudetto, in the Champions League final for the second time in three years, the tenth time in Milan’s history, and the seventh in the Berlusconi era. The suffering passes, the final remains.”

In Italia Milan!

In Europa Milan!

ovunque Milan!

per sempre rossoner!

Reagovat
smazaný uživatel

škoda že to netvrdí nikdo jiný než AC

Reagovat
sansiro

vite to vsichni to je na tom to nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

taksi buďte nejlepší, ale k čemu vám to je když vás nikdo neuznává a nemá vás nikdo rád

Reagovat
sansiro

AC nikdo neuznava? Nepis radeji uz nic

Reagovat
antimadrista

Co? Že Chelsea a AC Milán jsou nejzkurvenější kluby v Evropě? Jo to máš pravdu.

Reagovat
HOST*Mates

Už se blíží konec sezony a tak jsem uvažoval o All Stars týmech v Serii A,Premier League a Primera Division (trochu jsem se inspiroval Pro Footbalem)

Moje All stars týmy jsou:

Anglie: Čech-Ferreira,Terry,Ferdinand,A.Cole-Robben,Lampard.Gerrard,Pires- Henry,Johnson

Itálie: Buffon-J.Zanetti,Nesta,Thuram,Zambrotta- Pirlo,Totti,Nedvědi - Montella,Shevchenko,Adriano

Španělsko: Valdés- C.Torres,Samuel,Puyol,Giovanni van Bronckhorst- Xavi,Gravesen- Aimar,Ronaldinho,Deco- Etoó

Co na ten žebříček říkáte?A jaké jsou vaše All Stars týmy?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Samuel ve Šp. se ti fakt povedl. Když už chceš v obraně někoho z Realu, tak bych tam dal Helgueru . A v brance bych dal (ač mě to dost bolí) asi přednost Casillasovi

Pires měl dost bídnou sezonu, takže bych tam místo něj dal C. Ronalda a dal bych ho na jeho místo pravého záložníka a Robbena na levo

Jinak celkem souhlas

Reagovat
HOST*yarda

Valdés, C.Torres, Samuel, Bronckhorst a asi i Aimar ven! Místo nich S.Ramos, jeden z dvojice Pablo-Perea, místo Bronckhorsta Del Horno, místo Aimara nemám moc tušení, ale v nejlepší formě není, co Riquelmeho? No a volbu nejlepšího brankáře mi vzal překvapivě z huby Jiří FCB Do ostatních lig moc nevidím, tak netipuju...

Reagovat
Xavi

S tím bych souhlasil

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky ) skoro, máme tam ejdnu enshodu na jednom postě ) . Gio letos ez azčátku super, ale pak byl celkem dlouho z formy, do které se dostal až nedávno. na druhou stranu mi tam nesedí ani Gravesen ( hrál jen půlku sezony, takže aby nevznikly rozepře, tak je to kvůli tomu) se Samuelem.

Reagovat
HOST*yarda

Zdá se mi to, nebo tam chceš místo našeho Gravesena protlačit vašeho Marquéze?

Reagovat
smazaný uživatel

V Anglii by tam s prižmúrením oka mohol byť ešte Shearer ,ale určite Giggs,ktorý ťahá ManU.Prakticky si moc inak neviem predstaviť,ako by to dlhodobo fungovalo so stredom Lampard,Gerrard,ale toto je len anketa takže tí dvaja sú určite najlepší.

Mimochodom,ktorý z týchto tímov by asi tak vyhral vzájomný miniturnaj?

V Itálii Totti a Thuram za zásluhy?

No a v Španielsku jednoznačne s Ronaldom.

Reagovat
smazaný uživatel

S roanldem? A místo koho, když je to an jednoho útočníka??? Snad ne místo Etooa? Vždy´t ten dal o něajkých pět golů víc, plus velké záasluhy pro tým mimo goly, to u Ronalda vůbec.

Reagovat
HOST*L

Vesměs máte všichni svým způsobem pravdu, PSV hrálo lepší fotbal ( jak říkáte vy - koukatelnější ) Naprosto souhlasím a i nejskalnější fanda Milána tohle musel uznat. Ale mrzí mě, že nikdo nevidí, že Milán poslední týdny hraje pondělí - středa a ještě k tomu samé vypjaté duely. Další na řadě je Juventus. Ac musí šeřtit síly, musí myslet takticky.Bohužel všichni vidíte jen tu prohru, ale že Milán prošel až do fínale ( asi kdyby měli jen samé štěstí - nikdy by tam nebyli ) Museli pro to něco udělat ( Podívjte se kdo vyřadil Manchester, Inter, kdo vyhrál základní skupinu i když tam byla Barca? Sakra to není náhoda) To, že jednou prohráli 3:1 - O.K. stane se, spíš bylo důležitější kdo dá postupového góla - no a tady se prokázal rozdíl. Milán věděl , že musí dát gól, tak ho dal a jaká byla v té chvíli obrana PSV? Ambrosini tam stál neskutečně dlouho úplně sám - to je taktická nevyzrálost - proto PSV nepostoupil a ne kvůli nespravedlnosti, nebo kvůli milánskému betonu. Prostě tyhle zápasy rozhodujou tyhle chvíle. Milán to věděl a nic víc nepotřeboval. Jinak PSV přeju mnoho úspěchů, hráli opravdu dobrej fotbal.A zasloužej si naše uznání. Ac to zase ukáže ve finále !!!!!!!!!!!

Forza MILAN

Reagovat
Xavi

no nevím, jesli Milán věděl, že dá gol v 90.min

Reagovat
sansiro

Presne tak. FORZA MILAN!!!

Reagovat
antimadrista

Nenávidim AC Milan už jen z toho důvodu, že zkurvil Rivalda

Reagovat
smazaný uživatel

No, o to jsme se velkou měrou zasloužili i my (hlavně ten pitomec van Gaal). Ale je fakt, že v Miláně s ním zatočili ještě hůř

Reagovat
antimadrista

Rivaldo hrál skvěle do tý doby, než přestoupil do Itálie.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se taky zrovna nezamlouval ten výkon proti PSV, ale to bylo taky o tom, že sme vedli 2:0. Já mám taky radši ofenzivnější fotbal, no ale co se dá dělat. Jinak je ale srandovni, jak si tady svoje komplexy léčí madristi a fanóšci FC Barcelony.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele