Cagliari může přijít o svůj klenot, přetahovaná o Barellu prý už začala

06.01.2019, 11:54
Aktuality
Nicolò Barella za měsíc oslaví své dvaadvacáté narozeniny a tou dobou by už nemusel být hráčem Cagliari Calcio. O mladého záložníka je v Evropě zájem a sardinský celek dokonce měl dostat první nabídku, další pak zřejmě budou následovat...

Barella se v průběhu podzimu usadil v italské reprezentaci a jeho výkonů si všimli zástupci několika mnohem bohatších evropských klubů. Jedním z jeho nápadníků je londýnská Chelsea a manažer Maurizio Sarri se měl zasadit o to, aby do Itálie dorazila nabídka na přestup za padesát milionů eur, s touto informací alespoň přišel Sky Sport Italia.

Se svou špetkou do mlýna následně přispěchal i deník Corriere dello Sport. Ten pro změnu tvrdí, že podobnou sumu jako Chelsea je ochoten investovat i Inter Milán, v jeho případě by se jednalo o 35 milionů eur a Cagliari by vedle financí dostalo i několik hráčů. Mluví se například o útočníkovi Ederovi, který hostuje v čínském Jiangsu Suning. Další možnost pak představuje mladý obránce Alessandro Bastoni, toho si před sezonou vypůjčila Parma.

Vedle Chelsea a Interu se pak o Barellu živě zajímají ještě dva kluby - přestupu se nevzdává Neapol a do přetahované se hodlá zapojit rovněž Manchester United.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (68)

Přidat komentář
Kaka14

Tak hádam ho získa AC

Reagovat
Houfi

Zbožné přání?

Reagovat
smazaný uživatel

Není možná v tomto vesmíru.

Divím se, že po ně nejde Juventus, asi má Marotta příslib, že mu každého druhého vytipovaného hráče nechají. Půjde buď ven, nebo ho vezme Inter, ale ten pak bude muset prodávat jak o dušu. AC love nemá vůbec, my nedáme, to už je moc.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Co jsem ho měl možnost vidět, tak se mi hodně líbil, ale když vidím tu cenu, tak docela valím bulvy, to je strašný masakr.

Reagovat
Yanek

Cože?

Reagovat
10

Jak si přišel na to, že o něj Juve zájem nemá? Že AC nemá peníze je taky docela nesmysl, stačí se podívat, za kolik tuhle sezonu nakoupili hráče. Oni budou mít problémy účetně, ale zrovna tyhle dealy v rámci Itálii si imho dokážou ošéfovat s přehledem.

Reagovat
LesyJePan

Je fajn, že komentuje aj niekto kto o tom nieco vie. Peniaze sú, ale nemôžu ich míňať kvôli FFP.

Reagovat
Kaka14

Keďže je to mladý Talian a navyše zo Sardínie, tak určite má už detstva vysnívaný nejaký klub zo Série A za ktorý chce hrať... to podľa mna rozhodne

Reagovat
smazaný uživatel

OK, nepsalo se o zájmu Juventusu. Zrovna Cagliari nikomu slevy nedělá, natož nějaké speciální struktur obchodu. Možná si to ale AC domluví. Jsou s FFP na hranici, takže jestli chtějí kupit Barellu za 50, budou muset prodat za minimálně stejně, odpisy jsou složitější, ale e finále to je vždycky plus mínus.

Reagovat
10

Venku se jim bude hůř domlouvat hostování s povinným odkupem v x splátkách, o tom mluvím.

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda. Ale zvenku zase dostanou prachy, které chtějí.

Reagovat
10

to jsem myslel z pozice AC...pro Cagliari tam můžou být výhody v podobě budoucích hostování, výměn atd., tak jako to velký týmy v Itálii dělají a ty malý na to prostě slyší

Reagovat
Ragazzo d'oro

Problém s FFP se nerovná tomu, že nemáme prachy..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nemuzete utracet. Vysledek je tentyz.

Reagovat
Largo

Juve ho urcite sleduje, jako vsechny italsky talenty. AC penize ma, ale nema kvalitniho trenera a koncepci.

Reagovat
DelPiero137

Snad sme taky velkorysy k Marottovi neboli

Reagovat
Largo

AC? ani nahodou. Pokud v ramci Italie, tak Juve/Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

určitě ne bohužel

Reagovat
Whitemedia

Kdyby to alespoň byl hráč na pozici, kde hraje Jorginho, jenže on je to prý hráč na pozici, kde byl odsunut Kanté.. takže docela zbytečná posila by to byla.. to samé ten náš neustálý zájem o Hysaje, když máme Azpilicuetu..

Reagovat
Miguel19

Kterej je do ofenzívy totálně marnej...

Reagovat
Whitemedia

Super a proto přijde obránce, který je do ofenzívy asi stejně platný, jako Azpi

Reagovat
Largo

Hysaj je naopak v ofenzivne velmi kvalitni bek.

Reagovat
Whitemedia

Zajímavé, že fanoušci Neapole psali opak.. v tom aby se pak prase vyznalo

Reagovat
10

ani ne, spíš je to dost identickej typ hráče jako Azpilicueta

Reagovat
Largo

Azpi mi prijde lepsi a vyzralejsi v obranny fazi.

Reagovat
10

mluvím čistě o typu hráče...Hysaj poslední dobu v Neapoli trošku stagnuje, pokud budu brát jeho vrchol, tak imho není horší

Reagovat
Whitemedia

na Azpiho se v defenzívě moc krajních obránců nechytá.. problémy jsou v ofenzívě a kdyby to chtěl Sarri řešit, tak bych nic nenamítal.. jenže co jsem právě četl od fanoušků Neapole, tak je Hysaj podobný typ jako Azpi a to my nepotřebujeme..

Reagovat
smazaný uživatel

tak posadí Kanteho no

Reagovat
Whitemedia

nesmysl

Reagovat
Greny

To asi tezko

Reagovat
icka

Reagovat
Seydou Doumbia

Neapol tolik prachů nedá, do AC by nešel ani kdyby ty peníze za něj nabízeli...takže Inter nebo Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

Jak víš že by nešel do AC? Ty si jeho manager?

Reagovat
Seydou Doumbia

Když AC odmítá Muriel i Fabregas, co by tam dělal Barella? Když vezmeme v potaz, jaké ostatní týmy o něj mají zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Ital a třeba má rád AC, kdo ví co má v hlavě.

Reagovat
Zark

Jsou věci mezi nebem a zemí, které prostý Seydou Doumbia nemůže pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

Je opravdu tak dobrý? Co jsem se díval, tak nemá žádné statistiky a to je vždycky podezřelé, pokud údajná hvězda nevyčnívá ani ve slabém týmu

Reagovat
Whitemedia

Nicolo Barella: Has made the most tackles of the 113 players aged 23 and under to have featured in Serie A this season (49)

Reagovat
smazaný uživatel

takže je spíš defenzivnější CM? měl jsem ho zapsaného jako ofenzivního hráče

Reagovat
Whitemedia

Sám jsem se na něj ptal včera pod článkem o Paquetovi a nedozvěděl jsem se nic, tak musel vypomoci twitter.. ale brát toho chlapíka trochu s rezervou.. pracuje sice pro Di Marzia, ale když si vzpomenu, jak tenkrát velebil Zappacostu

@DavidAmoyal

Barella is a very dynamic modern midfielder. He’s versatile, great at getting ball back but also gets between the lines offensively and has a powerful shot.

Has similar attributes to Allan but would say he doesn’t have as much pace & tactical intelligence but scores more goals

Reagovat
Largo

Hraje stredniho zaloznika, ale je kreativni, navic ma velmi solidni kopaci techniku. Hrozne moc roho obeha, takovej mladsi Nainggolan. Nicmene jeho trener nedavno rekl, ze by si ho umel predstavit spis na defenzivnim stitu.

Reagovat
10

Až po to srovnání s Allanem a hlavně "menší taktickou inteligencí", což je narozdíl od Allana jedna z jeho největších předností, to sedí. Barella je nejlepší jako mezzala v tříčlenný záloze.

Mě se na něm nejvíc líbí jeho agresivita a bojovnost, v zápasech i pod tlakem ukazuje osobnost a sebevědomí, nebojí se to vzít na sebe. Kdybych ho musel k někomu přirovnat, tak v něm nejvíc vidím Nainggolana. Z pozice Juve bych za něj ty prachy dal, protože takových hráčů Itálie moc nemá, resp. nevidím nikoho.

Reagovat
Largo

Presne tak. S tim rozdilem, ze bych ho rad videl v Rime

Reagovat
10

vy už těch mladých nadějných Italů v záloze máte dost, Juve nemá do zálohy ani jednoho Itala

Reagovat
Largo

Ja vim. Hodne se mi libi ten novej trend zapracovat mlady Italy. Jeste Berardiho jako alternaci k Ünderovi, Manciniho s Ruganim do obrany, pokud odejde Manolas, a budu spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Berardiho jedině max za 12mil a bonusy podle čísel po sezoně, podle toho, co předvádí za poslední 2 roky. A prý je Interista, neví, jestli ho EDF přemluví. Navíc je to sráč, když mohl jít do lepšího klubu po dvou výborných sezonách, zůstal na svém vyhřátém místečku v Sassu a začal stagnovat. Dost pochybuju o tom, že je ochoten na sobě makat a přijmout výzvu.

Na tu pozici by měl Monchi udělat cokoli aby vrátil Erika. Je v perfektním věku, zpátky v teple by se mu snad vyhýbala zranění, na té pozici umí hrát na sebe jako Under, umí do zakončení jako Stephan a tvořit lépe než všechny naše křídla dohromady. Plus šel nahoru defenzivně, odvede stejnou práci jako Diego či Florko na křídle. Pocchetino ho za obrannou činnost mnohokrát vyzdvihoval.

Klidně bych za něho dal zas těch 30, které jsme tehdy dostali od Tottenhamu, ve výsledku nás pořád vyjde na 17-18, za které přišel, a neměl nikdy odejít. Jeden z nejvíc nesmyslných obchodů americké éry.

Reagovat
Francesco Totti AS

Erik u nás mohl udělat skvělou kariéru. Bylo mi líto když odcházel. Osobně jsem ho bral jako novou desítku po Tottim, ale dost ho brzdilo zranění, takže mužem být rádi za těch 30 mega.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tranfermarktu u nás vynechal přesně 5 zápasů za 2 roky. Podle mě v pohodě. Až v Tottenhamu se rozsypal, půl roku záda a o dva roky později ta kyčel nebo co to bylo rok mimo.

19+12 v 60 mačích. mezi 18. a 20. rokem. Ty prachy za to nestály, vývar byl tak 5 když odečteme výplatu, a to jen proto, že mu nechtěli zvýšit mzdu na něco kolem 2, přestože z něho klub dělal velkého nástupce. Když byl zájem ze zahraničí a fake zájem Neapole. Saba vyměknul, měl ho udržet. Prodat by ho mohli kdykoli potom za mnohem víc, i tak už by u nás asi nebyl..

Přidejme ještě frašku ze zahajovacího ceremoniálu.

Reagovat
Largo

Erik je srdcovka. Ale pořád doufám, že Ünder zůstane dlouho a koupíme k němu jen někoho na alternaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Koupili jste všechny, ale nedorostl ani jeden, napadají mě Sensi s Mandragorou.

Reagovat
10

jo, to si přesně ty "všechny" DVA vyjmenoval...a z toho ještě Sensiho Juventus nikdy oficiálně nevlastnil, ani na něj neměl žádný práva

Reagovat
smazaný uživatel

My bad :)

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to vždycky vypadalo, že jsou všichni mlaďoši pod Juve a na hostovačkách s výkupem a zpětným.

Reagovat
10

jo, ten dojem se tady vytvářel právě takovýma "fake news" jak teď od tebe, na to už si fanoušek Juve zvyknul

Reagovat
GEGE

Za ty prachy ani náhodou...

Reagovat
LesyJePan

a do zálohy potrebujeme typovo iných hráčov.

Reagovat
Largo

Toho jsem hrozne chtel do AS pred Cristantem.

Reagovat
Rarášek

Teď už asi není reálná šance ho přivést, co?

Reagovat
Largo

Ne. Za tu cenu po něm půjdou větší kluby.

Reagovat
Frony

Reagovat
The Krupy

K nám, alebo aspoň nech ostane v Taliansku.

Reagovat
smazaný uživatel

Výborný hráč,doufám že ho vykoupíme

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

AC sa začína zaujímať o nejakého poľského Piatka namiesto Gonzala keď to myslia vážne tak musia byť v totalnych srackach.

Reagovat
10

nejakého poľského Piatka?

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si zjisti kdo to je

Reagovat
herold

raději bych joviče

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele