Synot liga - souhrn 2. kola

01.08.2015, 16:51, aktualizováno 02.08.2015, 19:58
Komentáře a souhrny
Jablonec bere ze zápasu s Bohemians 1905 jen bod, Slavia se pro změnu rozešla smírně s Libercem. Mladá Boleslav si na domácí půdě poradila s Brnem. Dukla překvapivě obrala o všechny body Plzeň, výhry slaví rovněž Příbram, Zlín a Teplice. Uspěla rovněž Sparta, která si poradila s Baníkem Ostrava...

FK Jablonec - Bohemians Praha 1905 2:2

02.08.2015 18:00

Góly: 11. Tomáš Wágner (pen.), 79. Lukáš Masopust - 6. Rafael Acosta, 47. Tomáš Čížek

70.leté výročí jabloneckého klubu "pokazil" ve druhém kole Synot ligy Tomáš Čížek. Bývalý hráč Baumitu byl ústřední postavou remízového utkání Bohemians 1905 na půdě svého někdejšího zaměstnavatele Jablonce. Klokani si ze Střelnice odvezli velmi cenný bod za konečnou remízu 2:2.

Nebývá příliš zvykem, aby Jablonec doma výsledek zápasu vždy dotahovat. V domácím zápase s Bohemkou se mu to stalo hned dvakrát a nakonec si i mohl oddechnout, že získal alespoň bod.

Baumit musel v týdnu spolknout hořkou porážku v předkole Evropské ligy od fotbalistů Kodaně 0:1 a ani dnes nevstoupil do utkání optimálně. Už v 6.minutě přihrával do šestnáctky Akulinin a volný Alejandro Acosta otevřel skóre utkání - 1:0 pro Bohemians 1905. To byla pro domácí studená sprcha, ovšem odpověď přišla záhy. Wágner byl ve vápně faulován Šmídem a sám postižený rychle srovnal na 1:1. Jablonec měl posléze více ze hry, ale branka Klokanů jakoby byla zakletá. V závěru se musel mít na pozoru brankář Hrubý, to když Čížek vymyslel fotbalovou parádu pro Akulinina, jehož hlavička brankou neskončila. Dvě minuty před koncem vyzkoušel střelecké štěstí Crnkić, ale nebyl úspěšný.

Tak jako hosté vlétli do první půle, vlétli i do té druhé. Stoper Beneš vyrobil hrubici, Akulinin okamžitě odcentroval a hlavičkující Čížek vrátil vedení na stranu Pražanů. Jablonec musel znovu dotahovat a opět se mu to povedlo, byť na to potřeboval několik šancí. Wágner dvakrát nedokázal překonat Zlámala, stejně jako Trávník a Tecl. Baumit si zasloužil vyrovnat a podařilo se mu to v 79.minutě. Střela Rossiho se odrazila od bránícího hráče k nabíhajícímu Masopustovi, který zblízka prostřelil golmana Zlámala - 2:2.

Domácí vycítili šanci na zvrat a dokonce sahali po vítězství, ale Doležalovi se postavilo do cesty břevno! Změnu stavu nepřineslo ani čtyřminutové nastavení a tak se oba celky rozešly smírně 2:2.

Více informací k zápasu

FK Mladá Boleslav - Zbrojovka Brno 2:0

02.08.2015 17:00

Góly: 51. Aleš Čermák, 89. Jan Chramosta

Fotbalisté Mladé Boleslavi porazili houževnaté Brno 2:0, když se prosadili až ve druhém poločase Čermák s Chramostou. Po předchozí porážce v Liberci jde tak o první vítězství v sezoně.

Na první vážnější šanci si museli fanoušci počkat do dvanácté minuty, kdy se Čermák hnal na Doležala. Celá situace zaváněla penaltou, ovšem pomezní sudí odpískal ofsajd a veškeré vzrušení bylo marné. O minutu později nebezpečně hlavičkoval Zahustel, ale i tento okamžik Zbrojovka přežila. Tlak Mladé Boleslavi gradoval, ale branky ne a ne přijít. Zuby si na Doležalovi postupně vylámali Skalák a znovu Čermák. Aktivní Čermák neuspěl ani těsně před odchodem do šaten, kdy ho zastavil Zavadil.

Brno v prvním poločase krom poctivé defenzívy nepředvedlo vůbec nic a ani ve druhém dějství se obraz hry nezměnil. V 51.minutě šli domácí zaslouženě do vedení, Zahustel si narazil s Bartlem, který ještě posunul na Čermáka, jenž svojí několikátou šanci v zápase konečně proměnil - 1:0 pro Mladou Boleslav.

Nicméně svěřencům Karla Jarolíma se nedařilo vstřelit druhý, pojišťovací gól a tak do hry přišli Jan Chramosta a Milan Baroš. A jejich spolupráce z 89.minutě konečně klapla, Baroš šel sám na brankáře a mohl klidně zakončit, ovšem všiml si dobíhajícího Chramosty a přihravkou před prázdnou branku ho vyzval ke skórování. Jan Chramosta pochopitelně nepohrdl a definitivně rozhodl o vítězství Mladé Boleslavi. Výhra domácích byla naprosto zasloužená, Brno totiž nepředvedlo vůbec nic.

Více informací k zápasu

Slavia Praha - Slovan Liberec 2:2

02.08.2015 17:00

Góly: 11. Milan Škoda, 13. Jan Mikula - 2. Marek Bakoš, 55. Josef Šural

Fotbalisté Liberce, které ve čtvrtek čeká odveta 3. předkola Evropské ligy s Kirjatem Šmona, remizovali ve druhém kole první ligy na Slavii 2:2. Severočeši dnes v Edenu vedli po brance Marka Bakoše, domácí ještě v první půli zásluhou Milana Škody a Jana Mikuly skóre otočili, ale za hosty po přestávce vyrovnal Josef Šural.

Slavia nastoupila bez stopera Latky, zatímco Liberec oproti čtvrtečnímu zápasu Evropské ligy s Kirjatem Šmona udělal pět změn v sestavě. Přesto už po 65 vteřinách šli Severočeši do vedení. Po Folprechtově přímém kopu se o to postaral Bakoš a trefil se tak i ve druhém ligovém kole.

Vedení ale hostům dlouho nevydrželo. V 10. minutě po rohu vyrovnal nejlepší střelec Slavie v minulé sezoně Škoda a připsal si šestou branku v posledních třech zápasech proti Liberci. O tři minuty později poslal domácí do vedení prvním ligovým gólem po povedené individuální akci Mikula.

Liberec do druhé půle místo Kerbra poslal Josefa Šurala a střídaní se hostům vyplatilo už po deseti minutách. Nový muž na hřišti se po centru Coufala dostal ke střele a vyrovnal. Vzápětí mohl ranou z vápna přidat třetí gól hostů Folprecht, ale stejně jako v další jasné šanci v 70. minutě neuspěl.

Liberec tak navázal na výhru z prvního kola nad Mladou Boleslaví a naladil se na odvetu předkola Evropské ligy, ve které bude v Izraeli hájit výhru 2:1 z prvního zápasu. Naopak Slavia ani proti druhému českému zástupci v pohárech neuspěla, když na úvod ligy prohrála s mistrovskou Plzní.

Více informací k zápasu

Dukla Praha - Viktoria Plzeň 1:0

01.08.2015 20:15

Góly: 77. Tomáš Berger

Fotbalisté mistrovské Plzně ve druhém ligovém kole prohráli na hřišti Dukly 0:1 a utrpěli první soutěžní porážku v nové sezoně. Utkání na Julisce rozhodl v 77. minutě Tomáš Berger, hostující Jan Kovařík pak neproměnil penaltu. Pražané na devátý pokus porazili Viktorii v rámci nejvyšší soutěže.

Plzni se tak nepovedla generálka na středeční odvetu třetího předkola Ligy mistrů proti Maccabi Tel Aviv, v níž budou hájit venkovní náskok 2:1.

Trenér Plzně Miroslav Koubek udělal v sestavě několik změn a poprvé v sezoně nastoupil na kraji obrany Matějů, v záloze Vůch s Kučerou a v útoku Ďuriš. Právě jeden z nových hráčů Kučera se v šesté minutě postaral o první zajímavější moment, když z dálky napálil boční síť.

Hosté měli častěji míč na kopačkách, ale jejich akce často ukončovaly ofsajdy. Ve 25. minutě pak Duklu zachránil brankář Rada, který zblízka vyrazil ránu úplně volného Koláře.

O chvíli později se málem měnilo skóre na druhé straně. Bergerův přímý kop gólman Kozáčik vytáhl na tyčku a dorážející Přikryl trefil jenom bránícího Hubníka. Krátce před pauzou Kopic v šestnáctce Dukly ideálně našel Vůcha, jenže ten hlavičkoval jen do země.

Bývalý fotbalista Teplic neuspěl ani tři minuty po změně stran a povedený míč od Ďuriše zakončil jen vedle odkryté branky. Po závaru pak proti Ďurišovi zblízka opět uspěl Rada. Plzeňského Vůcha zradila koncovka i v 70. minutě, kdy se po přímém kopu Kopice uvolnil, ale opět zamířil mimo branku.

V 77. minutě trochu překvapivě otevřela skóre Dukla. Stoper Štetina po pravé straně vyvezl míč, který Kozáčik vyrazil jen před snadno dorážejícího Bergera. Takřka okamžitě na druhé straně Jeřábek skluzem fauloval střídajícího Mahmutoviče a rozhodčí odpískal penaltu. Další plzeňský náhradník Kovařík však vysoko přestřelil branku.

Pražané už si v závěru cenné vítězství pohlídali a odčinili úvodní zaváhání na Slovácku a prohru 3:4.

Více informací k zápasu

FK Teplice - 1. FC Slovácko 2:0

01.08.2015 17:00

Góly: 30. Martin Fillo (pen.), 82. Tomáš Vondrášek

Fotbalisté Teplic odčinili zaváhání z minulého kola, kdy neudrželi proti Olomouci dvoubrankový náskok a doma porazili Slovácko 2:0. Severočeši i tentokrát vypracovali dvoubrankový náskok, ale narozdíl od předchozího zápasu neinkasovali a utkání dotáhli do vítězného konce. Prosadili se Martin Fillo a Tomáš Vondrášek.

Teplice se do svého soupeře zakousli od úvodní minuty, po centru Vondráška nebezpečně hlavičkoval Potočný a Heča musel zasahovat. O chvíli později hrozilo zase Slovácko. Hlavičkoval dlouhán Došek a Grigar si na jeho počínání počíhal. Ale Teplice byli lepším týmem, na Vachouškovu výzvu nedosáhl Breite a hlavičku Lüftnera opět likvidoval Heča. Ve 27.minutě se zastřeloval Martin Fillo, po jeho akci se rozvlnila boční síť a o chvíli později už se ofenzivní záložník mohl radovat. Po faulu na Vondráška sudí odpískal pokutový kop, k jehož exekuxi se postavil právě Martin Fillo a suverénní penaltou nedal Hečovi žádnou šanci - 1:0 pro Teplice.

Vedoucí branka domácí celek uklidnila, ten se následně moc do ofenzívy nehnal a v závěru dokonce mohl inkasovat. Eldar Civić hlavičkoval a zasáhnout musel Grigar!

Také druhý poločas nabídl spousty zajímavých okamžiků. Nejprve Fillo mohl navýšit skóre ve prospěch domácích, jenže Heču nepřekonal. Po něm pálil na druhé straně Diviš, rovněž bez úspěchu a pak se hra zase přesunula před Heču. Fillovi a Vachouškovi scházela opravdu málo, druhý jmenovaný zblízka nepochopitelně napálil jen golmana Slovácka.

V 72.minutě domácí přežili další příležitost Libora Doška, autora hattricku z minulého kola a nakonec v 81.minutě zasadili soupeři druhou ránu. Tomáš Vondrášek dostal skvělý pas a chytrým lobem přes Heču zvýšil na 2:0. Svěřenci trenéra Vavrušky už nedopustili podobné zaváhání jako proti Olomouci a v poklidu si dokráčeli pro první vítězství v sezoně.

Více informací k zápasu

Fastav Zlín - Vysočina Jihlava 1:0

01.08.2015 17:00

Góly: 10. Lukáš Železník

Stoprocentní bilanci si ve dvou kolech Synot ligy drží poněkud překvapivě nováček Fastav Zlín. Ševci vyhráli i druhý duel nejtěsnějším rozdílem, když se trefil Železník a bez inkasované branky zůstal znovu brankář Holý. Naopak na první body si bude muset Jihlava ještě počkat.

Zhruba 4500 lidí si udělalo čas na návštěvu zlínského stadionu a domácího představení Ševců po dlouhých letech v nejvyšší české soutěži. Zlín v prvním kole vyhrál a dnes si připsal další tři body, za další nejtěsnější výhru.

Zlínská Letná se rozjásala poprvé a vlastně v utkání i naposled, už v desáté minutě. Na rohový kop Matějova si naskočil Lukáš Železník a Hanuš byl bez šance - 1:0 pro Fastav. O několik minut později mohl navýšit Pazdera, ale netrefil branku. Ve 23.minutě měl na kopačce druhý gól Železník, ale opět scházela větší přesnost a Hanuš vlastně nemusel zasahovat. První poločas patřil jednoznačně Zlínu, hosté v ofenzivě nepředvedli vůbec nic a zaslouženě prohrávali.

Také druhá půle naskytla několik zajímavých příležitostí. Poznar v dobré pozici ještě šperkoval akci přihrávkou na Koreše, jeho střela skončila vedle. Velké problémy dělal jihlavským Železník, ale ani jeho další stoprocentní šance brankou neskončila. Domácí toho určitě museli litovat, neboť takto se strachovali o výsledek až do závěrečného hvizdu. Jihlava byla blízko vyrovnání vlastně jen jednou, v 83.minutě se dostal k míči Ekvádorec Batioja, ale Holý domácí celek podržel! Ševci zvládli i druhé utkání na jedničku a po dvou kolech mají plný počet bodů.

Více informací k zápasu

Sigma Olomouc - 1. FK Příbram 1:3

01.08.2015 17:00

Góly: 58. Jan Navrátil - 68. Roman Bednář, 90+3. Josef Hnaníček, 90+4. Roman Bednář (pen.)

Hanácká Sigma Olomouc v krásném ofenzivním utkání padla s Příbramí 1:3 a k bodovému zisku z Teplic další nepřidá. Domácí sice šli do vedení zásluhou Navrátila, ale skóre ve prospěch Příbrami otočili Bednář a Hnaníček.

Vše odstartovali Štípek s Reichlem, kdy prvně jmenovaný postupoval sám na branku, ale domácí strážce svatyně ho skvěle vychytal. Na druhé straně selhal po akci Navrátila Petr. Sigma měla i další šance, Houska dokonce orazítkoval tyč a Bednáře zastavil skvělý Reichl. Blízko blizoučko ke vstřelení brance byl i Halenár, ale stejně jako o chvíli později Šindelář s Vepřekem nepochodil. Olomouc mohli neproměněné šance mrzet, následně to totiž byla Příbram, kdo byl nebezpečnější. Reichl se musel mít na pozoru jak při střele Pilíka, tak i ráně Bednáře. Štípek s Bednářem byli vůbec hodně vidět, jejich kombinace znamenala pro obranu Sigmy nejvyšší pohotovost. Ačkoliv bylo v prvním poločase k vidění spousty šancí, skóre se nezměnilo.

Každopádně kdo si našel cestu na Andrův stadion, nemohl litovat. Šance střídala šanci i ve druhém poločase a co více, konečně také začaly padat branky. Hned z kraje poločasu ještě neuspěl Halenár, když vůbec netrefil branku, ale v 58.minutě už bylo všechno jinak. Navrátil využil perfektního prodloužení Halenára a střelou k tyči překonal brankáře Hrušku.

Příbram odpověděla poměrně rychle. Rezek kolmicí vyslal Romana Bednáře, který stejně jako Navrátil zamířil do černého - 1:1. Hosté po vyrovnání ještě více ožili a defenzíva Sigmy se musela bránit. Vysvobodit jí mohl Michal Ordoš, jenž pěkně připravil gólovou šanci pro Zahradníčka, ale ten trefil jen Hrušku.

Utkání pomalu směřovalo k nerozhodnému konci, když v tom, ve druhé minutě nastaveného času Příbram udeřila. Sigma si v minulém kole vyzkoušela jaké je to vstřelit v nastavení dvě branky a nyní okusila to stejné, jako její předchozí soupeř. Nejprve rohový kop Pilíka skončil úspěšnou hlavičkou Hnanička a poté ve čtvrté minutě nastavení proměnil nařízenou penaltu Roman Bednář. Faulem se provinil obránce Vepřek. Příbram tak vyloupila Andrův stadion a připisuje si tři body.

Více informací k zápasu

Sparta Praha - Baník Ostrava 3:1

01.08.2015 15:00

Góly: 81. David Lafata, 84. Bořek Dočkal, 90. Kehinde Fatai - 63. Martin Kouřil

Fotbalisté Sparty porazili ve 2. kole první ligy 3:1 Ostravu a ukončili dva roky a tři zápasy dlouhou sérii bez vítězství proti Baníku. Letenští přitom doma dlouho prohrávali po brance Martina Kouřila, třemi góly v posledních deseti minutách ale skóre otočili. Postarali se o to David Lafata, Bořek Dočkal a Kehinde Fatai.

Sparta oproti úvodnímu zápasu 3. předkola Ligy mistrů s CSKA Moskva nastoupila se sedmi změnami v sestavě. Tou nejvýraznější byl návrat nejlepšího střelce v historii nejvyšší soutěže a kapitána Lafaty, který byl od června mimo kvůli zraněnému kolenu.

Ani na lavičce naopak nebyl brankář Bičík se záložníkem Váchou. V základu Ostravy zase dostali šanci čerstvé posily záložníci Engelmann s Ježdíkem, kteří s Baníkem trénovali a klub dnes dokončil jejich hostování.

Baník přijel na Letnou jako outsider, ale první poločas po bojovném výkonu na šance jasně vyhrál. Nejprve se po sparťanském rohu řítil na Štěcha sám Mondek, ale zamířil jen do tyče. Ostravský záložník měl po chybné rozehrávce domácího gólmana ještě větší možnost, ale z 20 metrů netrefil prázdnou branku.

Sparta zahrozila až ve 23. minutě, kdy Pavlenkovi vypadl míč z rukavic, ale Lafata ho nedokázal protlačit do branky. Další šanci spálil kapitán Sparty o deset minut později, kdy nejprve Pavlenka skvěle vychytal Hušbauera a dorážející Lafata poslal dorážku vysoko nad.

Do druhé půle místo neviditelného Paixaa nastoupil Fatai a Sparta i díky menší aktivitě Baníku získala převahu. Do výraznější šance se však dlouho nedostala, naopak udeřilo na opačné straně. Po přímém kopu odcentroval Mondek, míč propadl ke Kouřilovi, který poslal hosty do vedení.

V 67. minutě se po tvrdém souboji dožadoval penalty Fatai, ale neuspěl. Podobně dopadl v šanci i Lafata, který po zblízka hlavičkoval těsně vedle. Až v 77. donutil Pavlenku k pohotovému zákroku Matějovský, který zkusil štěstí z dálky.

O chvíli po ojedinělém brejku neuznal rozhodčí Ostravě gól Narha pro ofsajd a Sparta se vzápětí dočkala vyrovnání. V 80. minutě se o něj postaral Lafata, kterého našel Dočkalův centr z rohu. O pět minuty později už domácí vedli a střelou z vápna se o to postaral Dočkal a v nastavení dokonal obrat Fatai.

Sparta tak na poslední chvíli odvrátila nejhorší vstup do sezony za posledních šest let. Dvěma remízami totiž Letenští naposledy zahájili ročník 2009/2010 a horší start prožila Sparta už jen v sezoně 1996/1997, kdy měla po dvou kolech na kontě jen jeden bod.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Fastav Zlín22002:06
2.Slovan Liberec21106:44
3.FK Teplice21104:24
4.Sparta Praha21103:14
5.FK Jablonec21105:44
6.1. FK Příbram21015:43
7.FK Mladá Boleslav21014:43
 Dukla Praha21014:43
9.Viktoria Plzeň21012:23
10.1. FC Slovácko21014:53
11.Zbrojovka Brno21012:33
12.Slavia Praha20113:41
13.Bohemians Praha 190520112:31
14.Vysočina Jihlava20110:11
15.Sigma Olomouc20113:51
16.Baník Ostrava20022:50

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (547)

Přidat komentář
Aldeano

Říkalo se to o něm. Nevěřil jsem tomu. Ale hrát takový fotbal, to chce opravdu koule. Impuls

Reagovat
smazaný uživatel

Takovou sračku?

Reagovat
Aldeano

No, právě

Reagovat
smazaný uživatel

Impulz ven!

Reagovat
Aldeano

Nečekám, že vydrží dlouho. Ani nejde o to, že si to "sedne". Je to prostě chyba toho systému. Přitom hrát klasické rozestavení, byť na 2 útočníky, tak by to mohlo fungovat, kádr je na to výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Chybí tomu jeden špičkový stoper a někdo vpravo, já bych chtěl Šurala.

Reagovat
Aldeano

Ale v tom případě nějaké soupeře porazíme "silou". Převahou kvality, která je už nyní, jen by byla ještě větší. Ten systém si podle mě "nesedne".

Reagovat
smazaný uživatel

To neni pravda

Reagovat
Aldeano

Co konkrétně?

Reagovat
smazaný uživatel

Ze by to byla chyba systemu, chyba je, kdyz se neco nedela spravne.

Reagovat
Aldeano

Já taky přece nepíšu obecně o systému hry na 3 beky. Ale o nezvládnutí aplikace v praxi. A ten systém se Ščasným a jeho hráči prostě podle mě nikdy fungovat nebude

Reagovat
smazaný uživatel

V suchym triku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dest1l

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 strašně krutý výsledek, na to, že Baník držel Spartu 80 minut a byl možná i lepší..

Reagovat
Shevchenko

Tohle se prostě mělo vyhrát, 20 minut před koncem mohlo být rozhodnuto, místo toho se naprosto zbytečně stáhnem a dopadne to takhle... mrzí to o to víc, že je to zrovna se spartou.

Reagovat
pawelFCB

Ac Sparta Praha kurva je

Reagovat
Rarášek

A kurva jee, kurva jee, kurva mistr ligy jeee

Reagovat
pawelFCB

jj,dnes si zahraješ na playstionu

Reagovat
smazaný uživatel

Jedeme na titul už od 2. kola.

Reagovat
pawelFCB

A pexeso král střelců

Reagovat
smazaný uživatel

Pexeso dá hattrick Man U.

Reagovat
smazaný uživatel

FC Toluen Ostrava

Reagovat
CHONG

Letos bude Plzeň bez konkurence

Reagovat
Chlupatá máma

s velkym odstupem druhá

Reagovat
vinetou

Za Jabloncem

Reagovat
db18

To by Jablonec musel postoupit do Evropy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, ty proroku.

Reagovat
Switchback

to byl Real poslední dva roky taky, hehe

Reagovat
Spalovač šancí

Leda tak v penaltách. Ale budou muset zabrat, zatím je v tomto směru mocně prohání Příbram

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Bičík nenastoupil, Paixao zase prd (příště ho měním za Fataie), tak aspoň Dočkal 1+1. Možná jsem ale neudělal dobře, že jsem vzal Dočkalovi kapitánskou pásku a dal ji Wágnerovi...

Reagovat
smazaný uživatel

Wágnera mám taky jako kapitána.

Reagovat
smazaný uživatel

Já taky, budeme kamarádi?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Bodovat musime s jinyma ale i tak je to velka skoda...

Reagovat
frankiefcb

Lepší tým by to nepustil. Prohráli jsme si to sami, neproměněnými šancemi a nesmyslným zatažením do obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Mladá, vycházející hvězda Narh nerozšířila svou, už beztak bohatou, sbírku gólů a profesionálním náběhem do offsidu zhatila rozhodující branku.

Reagovat
Shevchenko

Jestli na někoho pičovat, tak jen na Mondeka.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nesledoval jste nekdo spartu na o2 sport pres o2 tv go na webu? zajimalo by me v jake to tam je kvalite jestli 576p nebo 720p

Reagovat
smazaný uživatel

576 i 720

Reagovat
vinetou

720p

Reagovat
smazaný uživatel

diky, no pokud by tam v tyhle kvalite byla i premier league na o2 a digi tak bych to za ty 200 mohl poridit

Reagovat
lajka30

sice jsem měl nastavený 720p ,ale jako 720p mi to teda nepřišlo hrozná kvalita

Reagovat
smazaný uživatel

Prvni pule opet bez tempa jako v Jihlave,predfinalni faze casto pomala(ka zmena kdyz to davame rychle od nohy a z prvni jako poslednich 15 minut)...nicmene obrana je strasne nejista a Brabec z nich nejhorsi..nejlepsi na place mozna i Steinhofer,Frydek to zase perfektne odbojoval plus asistence,vubec se mi nelibil Husbauer a nadchnout nemohl ani Paixao,zatimco Fatai si jasne rika o zaklad

3 body zlaty,nicmene vykon 65 minut vlaznej...

Reagovat
Kang & Kodos

SStein byl výbornej. Paixaovi pořád věřim, ale s Lafatou prostě hrát nemůžou.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepší by bylo, kdyby nehrál ani jeden.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Paixao se musí probrat a přidat hlavně pohyb, stojí tam jako mrtvá husa. Naše obrana je nedůrazná a z každé soupeřovy akce smrdí průser. Z posil se mi líbí Fatai a Frýdek, který je bojovník. Hušbauer po návratu nic moc, snad nepůjde ve stopách Vacka. Jo a Štěch svou šanci taky nijak nechopil za pačesy.

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem viděl tak Fatai je akorát idiot co skáče jak opice ve vápně

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Krásné, nicméně po tom co se skácel jak mrdka na zem tam tak připadal úplně všem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pusť si 67. minutu a uvidíš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Železník ve fantě, ale na střídačce šajze.

Reagovat
smazaný uživatel

Kapitán, 38 bodů

Reagovat
frankiefcb

no snad Wágner se Škodou nezklamou.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle očekávání Baník na závěr úplně odpadl :) ACS!

Reagovat
smazaný uživatel

Ale aspoň našim fanouškům patří velká pochvala, tradičně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně špatný výkon Sparty, která těžila pouze z únavy hráčů Baníku - Paixao špatný, Litsingi neviditelný, Brabec špatný, Štěch špatný. Dnes se mi ani Matějovský nelíbil, který vytvořil na svůj obvyklý výkon až příliš nepřesných přihrávek. Jediné pozitivum ze sparťanské strany je Steinhöfer, který byl dnes dobrý a ukazuje, že ve finální fázi, by mohl být nadprůměr v rámci SL (ovšem těžko říct v ostatních herních aspektech).

Kdyby hrál místo Mondeka někdo šikovnější, mohlo se dnes hrát Spartě mnohem hůř.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta těžila z únavy hráčů Baníku? Nevím, jestli si to zaregistroval, ale Sparta v úterý hrála kvalifikaci LM, hráči Baníku honili pérka u TV s nohama na stole

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta jednoznačně těžila z únavy hráčů Baníku. Sparta je mnohem kvalitnější, Ščasný nechal některé hráče odpočívat a běhat celý zápas bez míče je mnohem náročnější, než tlačit soupeře s míčem na kopačkách. Ber to takhle, v první půli toho útočící hráči Baníku naběhali neskutečné množství metrů a prakticky vše ve sprintu. Neustále napadali rozehrávku Sparty z čehož pramenily nepřesnosti obránců. Od takové 70. minuty už ale nemohli a to dalo Spartě mnohem více času a klidu do rozehrávky z čehož nakonec vlastně vyplynuly i ty góly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zdeňku, takto to postav do příštího zápasu!

http://sharemytactics.com/49122/

Reagovat
smazaný uživatel

Už i ty jsi rezignoval na 4-2-3-1?

Reagovat
smazaný uživatel

Prosím tě, jak stíháš řešit sestavu Sparty a dávat góly za Zlín?

Reagovat
smazaný uživatel

To je brácha.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, se omlouvám.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
twl

Sparta naposledy vede ligu!!!teď už jen aby příští zápas prohráli a bude vše ok,plzeň si dnes veme vedení na svou stranu!

Reagovat
smazaný uživatel

Díky za reportáž ze zápasu. Já to bohužel neviděl. Byl jsem s dítětem v kině na Mimoních. A jak to tu čtu, tak vy vlastně taky.

Reagovat
Liquid

hm poprvé úřadoval sparťanský FATAlity útok : LaFATA + FATAi scored

Reagovat
smazaný uživatel

Lafata moc neúřadoval no.

Reagovat
smazaný uživatel

Dva klíčové momenty zápasu - neuznaný gól Narha, bohužel v ofsajdu byl a střídání Mensaha, který hrál VÝBORNĚ a s velkým přehledem. Po jeho střídání jsme úplně ztratili střed hřiště, i když bylo samozřejmě jasné, že Sparta v závěru přidá pod kotel.

Reagovat
smazaný uživatel

A Mišák zahrával dobré míče do běhu v útočné fázi

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozný, nevím jak v zápas vypadal v TV, protože to někdy zkresluje, ale z tribuny se na to krom posledních 15 minut nedalo moc koukat. Fakt to bylo tak hrozný? Solidně zahrál Stein, ale byl to jednooký král mezi slepými, jinak Fatai zase gólaso, nejspíše se nám tak rýsuje konečné složení útoky, protože Paixao hraje strašně, ale i Lafy dneska nic moc. Je smutný, že obrana měla problémy i s touhle primitivní hrou baníku. No a Štěch tomu v prvním poločase těma svými mrdkozními výkopy nasazoval korunu. Hušbauer neskutečně zpomaloval hru a působil jak kdyby hrál první zápas za Spartu, ten je úplně mimo. Fans baníku skvělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Zápas vypadal stejně. Baník hrál nad své možnosti, Sparta hodně pod své. V posledních patnácti minutách už jste se rozjeli, naopak Baník zabrzdil. Já jsem z našeho pohledu zvědavý, jak to trenér bude ještě hodnotit, protože dostat tři góly v posledních deseti minutách je prostě ostuda i na Letné.

Reagovat
smazaný uživatel

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=re4ohi-BCvQ

Nemuzu se dockat dalsich rozhovoru O2 TV az bude nejlepsi hrac Fatai nebo Timi

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt trapas. Proč ho vůbec posílají dělat interview se zahraničním hráčem, když neovládá žádný cizí jazyk? A jak to, že je tam vůbec zaměstnaný, když neovládá žádný cizí jazyk?

Reagovat
Joe.Cole

To mě zaujala jiná věc.Proč se ptá "Deutsch?", když neumí ani německy?A ten jeho vymyšlený překlad na konci

Reagovat
smazaný uživatel

Možná měl jen trému. Samozřejmě trémaři se obvykle netlačí do televize .

Reagovat
Joe.Cole

Tak do O2 třeba jo.

"Vy se tedy hlásíte na pozici sportovního redaktora.Co nám můžete nabídnout?"

"Noo...mám paniku z kamer a neumím ani jeden cizí jazyk"

"Mohl byste nastoupit v pondělí?"

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
monty25

Tohle ale nebyl žádný začátečník. To je Pilný, co dělal dřív na Nově...

https://twitter.com/Vasek_Pilny

Reagovat
monty25

By mě zajímalo, co ho tak vykolejilo. On nevěděl, s kým mluví?

Reagovat
db18

Asi...

Reagovat
Joe.Cole

Máš recht.Copak já ho můžu soudit?Vždyť jsem taky přišel několikrát do práce zhulený.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Manik...

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Protože si Steinhoferovo "I need to speak in english" přeložil tak, že neumí anglicky. Proto se ho ptal na němčinu ve stylu: "Ty umíš jen německy?" Zkusil se z toho vyvléct no. A díky tomu překladu na konci je to úplně dokonalé, líp už se to zakončit nedalo

Reagovat
Kang & Kodos

Oni zvolí Steina s tim, že nikdo neumí německy?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby německy, ale oni neumí ani anglicky.

Reagovat
smazaný uživatel

LOL

Reagovat
smazaný uživatel

nene

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To snad ne toto..... jak čuměl ten moderátor

Reagovat
Coutinho10

tenhle me vytacel uz na Novasport

Reagovat
Aldeano

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

no ty kráávo, ten byl hodně mimo

Reagovat
smazaný uživatel

Prohoba vždyt ten borec si v dnešní době snad nezvládne ani zahrát hru na telefonu, jak vůbec může dělat takovou práci?

Reagovat
diskoschlampe

smutné

Reagovat
smazaný uživatel

neeeeeee

Reagovat
monty25

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Joe.Cole

Hoši sledujte https://www.chcidoo2.cz/

Brzy tam bude volná pozice, uvidíme se na pohovoru.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSMan

To co tam pak Steinhofer řekl tak to je jak nějaká fráze z učebnice fotbalových rozhovorů, 1. kapitola

Reagovat
smazaný uživatel

...protože ostatní hráči, co nemluví svým rodným jazykem, mluví úplně jinak že...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Moderátor může být rád, že on dokáže takhle mluvit, protože jsou lidi, kteří bez otázky neřeknou nic, takže se taky mohlo stát, že rozhovor s ním začne dělat ten týpek ze Sparty, co ho tam přivedl...

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole to už bych nevlezl asi před kameru po tomhle trapasu

Reagovat
smazaný uživatel

To si snad dělají prdel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Proboha co to zase bylo za lempla

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

prisny..

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak jsme si ukázali, že bez Váchy to nejde. Snad budou s Bičíkem na Rudoarmějce fit.

Reagovat
discarda

Bez Váchy to jde, ale ne s Hušbauerem momentálně

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha je nejdůležitější hráč toho rozestavení.

Reagovat
discarda

Možná tak jeho post

Reagovat
smazaný uživatel

No vzhledem k tomu, že nikoho jinýho na ten post nemáme.

Reagovat
discarda

No právě, někdo měl přijít. Z těch jeho kiksů se poseru

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujeme koupit někoho vpravo a snad zůstane Mazuch.

Reagovat
Aldeano

A on je stejně jako byl Ujfaluši mentor?

Reagovat
smazaný uživatel

On by hrál, tak Mazuchovi je jen 26, to je ideální fotablový věk. Navíc by byl zadarminko.

Reagovat
Aldeano

Ale kdy? A otázka je, jak na tom bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo říkal konec srpna, já to reálně vidím na jaro.

Reagovat
Aldeano

No, aby tam byl ještě Ščasný

Reagovat
smazaný uživatel

Nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

ty si určitě fanoušek Mourinha, co?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Vácha je nejlepší hráč na namazání soupeři do brejku, v tom nemá konkurenci.

Reagovat
smazaný uživatel

A to je smutný, že musí hrát Vácha, protože je tu jediný a konkurenci má jen v Marečkovi, který bude hrát stopera.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak chválím fandy Baníku i jejich choreo.

Každoročně mají u nás nejlepší výjezd z celé ligy.

Reagovat
pawelFCB

fanatismus na 100%

Reagovat
Spalovač šancí

U nás v minulé sezoně Bohemka

Reagovat
smazaný uživatel

Wow, tak tenhle průběh zápasu sem nečekal. V 67. minutě sem se doslova klepal pač to bylo neuvěřitelné.... Ale nakonec Sparta vyhrála zaslouženě.

Na druhou stranu, nečekal sem, že budem mít tolik šancí a mít v útoku zkušenější hráče, kteří by ty šance dokázal proměnit, věřím tomu, že bychom vyhráli.

Za nás se mi líbil Narh s Mensahem, fakt výkon na výbornou. A Vojta taky slušný.

A tady se dostávám k Pavlenkovi. Je to můj oblíbenec, zastával sem se ho, když mu ostatní nevěřili, ale v poslední době má nějak špatnou formu. Jakoby ho vykolejilo to, že nebyl jedničkou na EURU mladých.

Ze Sparty se mi nejvíce hratelně líbil ten niggas Fatai, v něm máte poklad do budoucna.

Za to obrana tragická teda, když i my měli šance...

No a na tribuně sme vyhráli jasně my, čekal sem, že se budete bavit fanděním, ale to bylo samé "Smrt Baníku", "Nohavica" a "Jedna rodina". Navrát do starých časů ?

Podotýkám, že sem byl uprostřed, tudíž sem to měl rovnoměrně na obě strany, nebyl sem v kotli.

No nic, výkon super a Šafarčíku, táhni z Baníku...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten třetí gól byl totálně Pavlenky, úplně ztratil zájem o hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Po druhém góle naši hráči zcela logicky rezignovali úplně, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Což je docela škoda. Po gólu na 1:1 jste měli hned po rozehrávce šanci jako kráva.

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem to psal vedle. Prostě jsme hráli po gólu hrozně ustrašeně, hlavně to udržet a nic nezkazit. A když to Sparta otočila, tak to prostě vzdali.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně přišlo, že jste i odešli fyzicky.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
db18

Pavlenka byla špatný už na jaře (od zápasu s Plzní to s ním šlo dolů...), což ho právě stálo post jedničky na malém euru...

Reagovat
frankiefcb

Kde si viděl nějakou chybu Jirky? Jinak mě se líbil ten Ježdík. Hezky to drželi s Mensahem.

Reagovat
db18

Malinko u druhého - ale hlavně u třetího gólu to už vypadalo tak, že ho to nebaví...

Reagovat
frankiefcb

u druhého byla teč, u toho nemohl nic udělat. A u totho třetího nevím, nějak jsem to pilně nestudoval.

Reagovat
db18

Jo, to je možný, že jsem tu teč přehlédl (možná byla i u toho posledního, ale prostě to vypadalo, že mu je jedno, kam ten balon padne...)

Reagovat
frankiefcb

Ten třetí nevím, ale u druhé stopro byla teč, ta střela šla doprostřed a byla tečována k tyči.

Reagovat
smazaný uživatel

Tipoval bych, že všechny naše přestal zápas bavit, jak ho Sparta otočila

Reagovat
smazaný uživatel

Zvláštní vyrážení míčů, takový neklid při chytání míčů, neviděl sem v něm ten klid jako na podzim minulého roku.

Reagovat
frankiefcb

tak on Jirka ty míče vždycky vyrážel. On má výborné reflexy, ale zrovna v tomto zápasem i nepřijde, že by to bylo něco hrozného. To spíše, co předváděl na konci jara to bylo na pováženou.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, ne, nemůžu s tebou souhlasit. Dřív to taky vyrážel s jistotou, která mu ale nějak odešla. Pro mě je to teď bohužel jeden z nejslabších členů naší sestavy. Škoda pro něj, tímto mu klesá i finanční hodnota a vyhlídka na dobré angažmá.

Reagovat
smazaný uživatel

A Kouřil to tam pěkně nakouřil a hrál dobře taky celý zápas

Reagovat
frankiefcb

jj ten kluk začíná být dobrá jistota. Jenom ten mOndek, kdyby proměnil nějakou ze svých tutovek, tak jsme za vodou.

Reagovat
db18

...zase proti Spartě, a pak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

On přišel z divize, ne?

Reagovat
frankiefcb

Z Varnsdorfu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, on dal vlastně branku Zlínu, ten přímák, že ?

Proto ho mám zafixovaného, že je ze Zlína

Reagovat
smazaný uživatel

To byl Liberec

Reagovat
smazaný uživatel

Já to mrdám, vypínám net a du si pustit Child 44...

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, dal góla z přímáku Zlínu

Reagovat
smazaný uživatel

v nejakem pratelaku ? v lize ho dal Liberci

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

rec byla o Baniku(??) ale gol paradni

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, řeč byla o tom, odkud je Kouřil a o tom, proč si Trevor myslel, že je ze Zlína

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si taky z divize ty vole

Ze Zlína, GOOGLE !

Reagovat
iamek

Pavlenka chce pryc. Tak mozna proto na to kasle.

Reagovat
Gryphonheart

Teprve teď koukám, že Liberec vedl po 1. kole ligu.. Mistři!!

Reagovat
spider_8

Přijde mi, že to rozestavení 3-5-2 se mnohem víc hodí na těžké zápasy v evropských pohárech a ne do ligy, kde je potřeba soupeře dobývat. Takhle tam chybí přečíslení na krajích hřiště a šířka, uprostřed je to moc přehuštěný a není kudy se prosadit.

Kdyby se Spartě podařilo plynule přecházet mezi 3-5-2 a klasickým 4-5-1, tak by to bylo geniální, ale to asi nebude tak jedoduchý.

Reagovat
smazaný uživatel

Jste vymysleli Ameriku. Samozřejmě, že 3-5-2 se nehodí do ligy, kdy proti nám betonu 13 týmů z 15.

Reagovat
spider_8

No tak třeba Ščasný to neví

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Impulz.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on nikdy takovej klub, kde ostatní betonujou, netrénoval :)

Reagovat
smazaný uživatel

Panathinaikos? V lize proti nim asi betonovali..

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HorajzmAmmann

A to jste se me buzeranti spartansky smali pred zapasem. Kdyby se nezranil Mensah nebo Mondek dal jeden gol ze svych megasanci tak ted jeste sedite na Letny a nechapave cumite kdo Vas zase obral o body. Sasci...

Reagovat
smazaný uživatel

Na kdyby se nehraje šašku.

Reagovat
HorajzmAmmann

Ale pravdu jsem mel...

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, v alternativní realitě, kde by se to stalo, by jsi pravdu měl.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
HorajzmAmmann

Ja jen reagoval na krouceni hlavou pred zapasem, kdyz sem psal jak zapas bude vypadat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
dextroza_m

Proč nehrál Krejčí?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože jsme ho šetřili na odvedu? Impulz říkal, že by nejradši šetřil i Dočkyho a Matějku, ale nikoho jinýho za ně nemá.

Reagovat
dextroza_m

ještě, že jsem ho nedal cčko do fanty... dík

Reagovat
Whitemedia

Ševci

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
REPLIKATOR

Sigma Se vám ta teplická haluz ze závěru vrátila.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Manchester united co Rajnoch kkte

Reagovat
db18

Příbram...

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, oni budou v pohárech.

Reagovat
db18

To měli být letos - mohl být Hajduk "za barákem", ale místo toho se tam musela protlačit Bolka, aby udělala ostudu...

Reagovat
smazaný uživatel

Bolku v ČR nechceme. Město duchů

Reagovat
REPLIKATOR

Gottwaldov

Reagovat
smazaný uživatel

Příbram druhý zápas druhá pecka

Reagovat
REPLIKATOR

To byly peníze Jardy

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín 1. místo + nejlepší obrana v lize

Reagovat
smazaný uživatel

Zlín šest bodů a bez inkasovaného gólu.

Reagovat
smazaný uživatel

Golčův jeníkov.

Reagovat
Liquid

Příbram

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem viděl sestřih a ty Štěchovy rozehrávky, to je fakt katastrofa. Horší jak Švenger.

Reagovat
HorajzmAmmann

Az bude hrat Olomouc, tak si zapas zapnu v 90. minute

Reagovat
smazaný uživatel

Olomouc,mistr nastaveneho casu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
monty25

Co chybělo, aby Teplice měly po dvou kolech 6 bodů... Každopádně za dnešek pochvala, protože vidím jenom samá pozitiva - 3 body, čisté konto, ofenzivní hra, Páťa Dressler v základu, návrat Kuby Hory. Jediným negativem je snad jenom to, že Ljeva dneska zase rozjel svou sbírku karet.

Tak za týden do Příbrami... Mise pokračuje!

https://pbs.twimg.com/media/CKx38yOWoAAnUkq.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Vavruška je hodně dobrej trenér. Dost nedoceněnej si myslím. Toho měl mít Liberec v áčku už loni místo Slováka a nemuseli mít tak bídnou sezónu

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Hustý, on někdo fakt fandí Teplicím.

Reagovat
monty25
Reagovat
PavlíčeQ

V Příbrami to nebudete mít lehký, Bedýnka zase úřaduje

Reagovat
monty25

A taky Hnaníček (můj žolík ve Fanlize).

Reagovat
PavlíčeQ

To já tam mám například Bičíka, Limberskýho, Paixao

Reagovat
monty25

Bičíka a Paixaa mám taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Gotyš pěkně

Reagovat
db18

Luca Toni je nejlepším střelcem Serie A, ale Luhový se bude podivovat nad Doškem...

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyl Tevez nejlepší střelec Serie A?

Reagovat
db18

Ne, Toni s Icardim si dělí první flek (i když ze hry dali všichni tři stejný počet branek)

Reagovat
smazaný uživatel

v teplicích dobře vymyšlená penalta..

Reagovat
smazaný uživatel

Boze ten Luhovy je idiot

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Posraná JIhlava..

Reagovat
smazaný uživatel

Znovu se ukázalo, že obrana Sparty připomíná ementál. Když ji podprůměrná Ostrava mohla nasázet na jejím hřišti bůra a nikdo by nemohl říci ani popel, tak si jistě není těžké představit, kolika goly potupí Spartu v odvetě hvězdy z CSKA.

Reagovat
smazaný uživatel

Že to tak bylo i v Moskvě, viď?

Reagovat
smazaný uživatel

Bedýnka jede.

Reagovat
ACSMan

Co myslite jak byl Fatai ve vápně přistrčen, podle mě jasná penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych to asi písknul.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednu stranu to Fatai ustat nemohl a Kouril do toho vletel slusne,na to ze to bylo ve vapne,na druhou stranu tam mel ciste telo,zadnej loket ani ruka,takze vlastne nevim ale asi spravne pusteny..

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to nepísknul.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Jasna penalta...vzdyt mu dal normalni bodycek

Reagovat
Joe.Cole

Ale tělem

Reagovat
r.mrazik

No a?? Nechtel hrat mic,ale jen ho sbourat...fatai nemel sanci to ustat,protoze ten sel za micem

Totalne jasny faul

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Nojo tělem, ale nebyl to žádnej souboj. Vždyť jasně přilítnul jen aby ho sestřelil někam pryč. Bez umyslu hrat balon, tady je uplně jedno jestli k tomu použil ruce, nohy, nebo tělo.. to byl faul jasnej.

Ale budiž nám utěchou, že pan rozhodčí měl ten zapas uplně v paži..

Reagovat
r.mrazik

fatai si dat a ten stoper ho zvalcuje

Jestli tohle je souboj telo na telo tak at jdou lidi do prdele

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

byla by takova... "plzenska"

Reagovat
Spalovač šancí

Sice jsem to neviděl, ale pro jistotu bych ji písknul ...

Reagovat
r.mrazik

Jasna penalta...to neni zadny telo ma telo kdyz ty bezis k mici a nekdo te ze strany sestreli

Reagovat
smazaný uživatel

Kolář

Reagovat
Aldeano
Reagovat
monty25

Když už jsi nakousl ten Sokolov, tak mě dneska zaujal Manzia (hostuje z Dukly)...

http://www.livesport.cz/zapas/SpkChzIQ/#prehled-zapasu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla dobře hraje, ta její levá strana je super

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo, doma proti smradlavému frýdku 4-5-1 s Metelkou...

Střídání Jurečka - Grussman, to byl ovšem teprve majstrštyk, stáhnout jednoho z nejlepších na place a poslat na křídlo defenzivního záložníka, to je mi věc

Vlastenců ve sportu už jsem viděl hodně, ale nikdy bych nevěřil tomu, že někdy uvidím něco lepšího, než tohle https://youtu.be/vpmkWdm_p-c?list=WL&t=165, tímto chci poděkovat hráčům F-M za zpříjemnění dnešního dne

Abych jen nekritizoval, fandění, hlavně ve druhém poločase, bylo super a doufám, že v co nejvíce zápasech budem ve druhém poločase útočit na řeku, je to tak mnohem lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jsi asi špatně, tohle je diskuze k Synot lize.

Reagovat
monty25

A proč by tady nemohl napsat něco k FNL? (která tady vlastní rubriku nemá)

Mám dotaz, chlupe: Co rozhodčí Adámková? Zvládla zápas bez chyb?

Reagovat
smazaný uživatel

Solidně pískala, bez nějakých větších chyb, penaltu nemůžu posoudit, to bylo přes celé hřiště.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Aby bylo jasno: Vůbec není hezká a kdyby mi to tuhle sám chlup nenapsal, tak bych ani nevěděl, že píská 2. ligu. Jenom jsem se tak pro zajímavost zeptal, jestli třeba Dáša nebude mít nástupkyni...

Reagovat
smazaný uživatel

tyjo Metelka tomu uz musi tahnout na 40

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel

35, můj velký oblíbenec... každý útok neskutečným způsobem zbrzdí

Reagovat
mickey mouse

No výkon proti slabému Frýdku teda nic moc. Nepotěšila ani návštěva, ale support byl hodně slušný. Adámková obstojně, ale mohla nechat trochu tvrdší hru a nepískat každý kontakt. Já ale hlavně nechápu to neustálé nasazování Mrázka, ten jeho styl že se nalepí na spoluhráče a doufat že si toho držení nikdo nevšimne mi leze už krkem, tohle mu žádný rozhodčí nežere a žrát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

mražák naběhá x kilometrů úplně zbytečně bez míče, machálek je tak 100x platnější a hlavně gólovější

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
mickey mouse

btw cca v 80. minutě začal Frýdecký kotel tleskat, byla to reakce na nějaký náš pokřik? Byl jsem zrovna na hajzlech.

Reagovat
smazaný uživatel

na G1 nebyli slyšet, takže netuším...

Reagovat
goodbay

Hlavní je, že Třinec vede!

Reagovat
smazaný uživatel

Na první zápas to nebylo nejhorší a na to, že jsme měli hodně nesehranou stoperskou dvojici, tak se to vzadu odehrálo dobře až na pár drobností v rozehrávce. Stáhnutí Jurečky absolutně nechápu, to bylo asi poprvé co jsem na Baryho trochu zanadával.

Jinak atmosféra nebyla špatná, myslím, že teda bylo více lidí než zase hlásili, ale i tak na první zápas to mohlo být ještě více. Jen nechápu to nadávání na zdražení lístků, kdy se to zbytečně hrotí a když si člověk koupí permici, tak ani pořádně nepozná rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zdražení lístků o 10 korun doufám nikdo kromě pár rozumbradů na Deníku neřeší, počet lidí si myslím odpovídal, jen mě trochu zklamal počet v kotli a že se nejelo přeřvávání dýl.

Reagovat
monty25

Vavruška To jsou snad ještě lepší tiskovky než s Radou...

https://www.youtube.com/watch?v=_ed7jvyI9Tw

Reagovat
smazaný uživatel

ta cast o Ljevakovicovi

Reagovat
frankiefcb

nebo proč nehrál Drahme.

Reagovat
smazaný uživatel

mě zaujala ta znělka s tou grafikou ta je snad tak z roku 1997

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
STR

To musí být dobrý chuj ten Beránek....

Reagovat
monty25

Taky si říkám. Vavruška se s ním nesral...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Je to borec

Reagovat
vinetou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

velký sympoš

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
iamek

Scasny pred Koubkem

Reagovat
Carrick

Dukla

Reagovat
smazaný uživatel

Za čím zatím vidíte ty dvě výhry Zlína?

Reagovat
bobis21

dneska podle mě slabá Jihlava, první zápas jsem neviděl ... ale tím neříkám, že hráli špatně, rozhodně sympatický tým

Reagovat
smazaný uživatel

Rosťa Vlach

Reagovat
johnik

1. Sehranost

2. Dobrá obrana

3. Spolehlivý golman

Reagovat
Aldeano

Holý

Reagovat
johnik

Reagovat
martin1

Naprosto zasloužená výhra Dukly. Plzeň dnes předvedla velmi slabý výkon. Některým hráčům asi jen stačí, že budou na střídačce nebo tribuně a jednou za čas předvedou výkon amatérské úrovně. Jinak Vůch by měl trénovat spíš střelbu než kličky.

Reagovat
Darren Fletcher

vykon nebol nic moc, ale napriek tomu par obrovskych sanci, takze to nebolo o vykone, ale smole v koncovke plzne

Reagovat
martin1

No smůle - to se dávat musí i v okresních soutěžích. Jinak ty ,,posily,, se teda předvedli.

Reagovat
Darren Fletcher

tak ten Berger je tiez velky recnik

Reagovat
20DollarsInMyPocket

A je za to rád.

Reagovat
smazaný uživatel

To říká většinou Krejčí.

Reagovat
smazaný uživatel

ted bude show luhového :D

Reagovat
hrundy

To mi nerikejte, ze tym jako Plzen nema lepsi nahradu za Limberskyho nez je ten Mateju ten byl naprosto silenej a nechapu jaktoze nedostal cervenou... jinak celkove dost velky podceneni Dukly mi prijde a proc stridal Kolare a ne Vanka nebo toho Kuceru?

Reagovat
Erialdur

Tak nám Plzeň padla na Julisce. Můj osobní názor je ,že zaslouženě. Ikdyž šance samozřejmě měla. Celkově docela slušný zápas. Bohužel pro Plzeň ukázalo se ,že nahradníci nejsou zatím schopní plně některé hráče nehradit. Hlavně Matějů mi přišel co se týče ofenzívy hodně neaktivní a klidně mohl jít po umyslném hraní rukou ven. Musím uznat ,že jeho výkon snižuje to ,že hraje na postě Limberského a člověk je prostě zvyklý na to ,že tam je Plzeň silná. Vůch byl docela aktivní. Dostal se do několika šancí. Chybělo mu trochu štěstíčka a klid v zakončení. Rozhodně bych ho nezatracoval. Kopic nehraje špatně ,ale pořád to není jako v Jablonci. Kučera dost neviditelný. Celkově ,ale nehrál střed zálohy nic moc. Vaňka jsem zaregistroval pouze při jeho střelách. Kolář mi přišel ,že ho to moc nebaví. Ďuřiš v útoku dost utopený a přece jenom on neí uplně ten typ co by to urval sám. Trochu lituji Kozáčika. Ten gól asi svedou na něj. Jako golman ,ale mohu řžíct ,že tohle je hrozně složité. Musíte do poslední chvíle čekat zda to někdo netečne a pak už se to těžko chytá. Každopádně chytit to asi měl.

Co se Dukly týče. Slušný výkon. V záloze se mi hodně líbil Tetour. Na 20 let hraje fakt dobře. Berger s Hanouskem taky slušné výkony. Přikryl by potřeboval tu hru trochu zklidnit. Mareš chvílmie ty situace řeší až moc bohémovsky. V obraně se mi hrozně líbí Štětina a to dlouhodobě. Hraje fakt dobře a mám rád stopery, kteří mají pár kilo svaloviny navíc. Rada dnes super reflexivní zákroky. Docela mě překvapil. Dřív se mi moc nelibíl ,ale dnes to bylo dobré. Ještě víc mě dnes nadchnul Beuguel nebo jak se jmenuje . Byl užasný. Zní to trochu divně ,ale on snad neprohrál souboj za tu dobu co byl na hřišti. Nebál bych se říct ,že on ten zápas zlomil na stranu Duklu. Ačkoliv gól dal Berger.

Opět nic moc výkon rozhodčího. Bohužel. Matějů měl jít asi ven. A hlavně Dukla měla kopat dvě penalty. Odpískal několik offsidů které nebyly a to oběma stranám. Penalta pro Plzeň byla v pořádku.

Nelíbí se mi jak týmy uměle nevyšují navštěvnost. Ať se na mě Dukla nezlobí ,ale přes 5 litrů lidí tam prostě nebylo. To by ten stadion musel mít aspoň 30 nebo 40 tisic kapacitu. Pro dnešek asi vše . Nějak jsem se rozepsal.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčích je tam víc než jeden. Takže mluvit o zákrocích a pak přihodit odpískané offsidy je mimo mísu

Reagovat
Erialdur

Dobře. Omlouvám se. Nelíbil se mi tedy výkon rozhodčích a nikoliv pouze rozhodčího.

Reagovat
smazaný uživatel

V pořádku

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, když to vezmeš čistě teoreticky a podíváš se v zápase na celou Julisku, těch 5 táců tam najdeš, pár desítek, ne-li stovek lidí je i naproti a po stranách té betonové "tribuny", další lidi, kteří nesedí, jsou nahoře buď ve VIPku nebo u plotu se skvělým výhledem možná k tomu hlasatel počítá hráče, realizační tým i ty debilní rozhodčí obávám se, že na Julisce kromě zápasu se Spartou a možná Slávií už prostě víc lidí nebude... to by musela Duklička hrát s Barcelonou

Reagovat
Rarášek

Trochu OT: Zaboha si nepamatuju, komu dal Kweuke ten gol asi ze 40 metrů, nepamatuje se někdo sparťani?

Reagovat
partaS

fk sarajevo

Reagovat
Kang & Kodos

Jo vlastně

Reagovat
Rarášek

Taky, díík

Reagovat
Rarášek

To bude asi spíš vono, co jsem myslel, ale ty Shmone taky krása..

Reagovat
Kang & Kodos

Lausanne? To bylo taky zdálky, ale asi ne tolik. Pak si pamatuju, že proti Bohemce trefil břevno, když stál kousek za středovym kruhem.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Šmoně venku.

Reagovat
Aldeano

Škoda, že musel odejít. 74/31+10 je na ligu výborná bilance.

Reagovat
Rarášek

Měl 11/43, ne? Ale byl to bejk, chvíli jsem ho měl radši i než Bonyho.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně za tak směšný prachy...

Reagovat
smazaný uživatel

Podle me to byl nejlepsi utocnik, ktery kdy u nas v lize hral. I kvuli nemu se nam vyplatil nakup Neuwirtha.

Reagovat
smazaný uživatel

To zase né, už když jsi viděl hrát jeho s Bonym a porovnal je, šlo poznat, že Wilfried byl někde jinde. Neříkám ale, že to byl špatná hráč, to ne...

Reagovat
smazaný uživatel

V okamziku, kdy tu byli spolu, tak byl Kwak ve Sparte chvili a nebyl vubec rozehranej. Pak kdyz Bony odesel a Kwak zacal hrat, tak hral mnohem lip, nez Bony ve forme.

Reagovat
Rarášek

On byl hlavně něco neuvěřitelnýho, co jsme tady v lize nikdy neměli, takový zvíře. Vždyť stopeří vůbec nevěděli co s ním

Reagovat
Kang & Kodos

Akorát, narozdíl od Bonyho, moc nemakal.

Reagovat
smazaný uživatel

rarášek - proti shmoně dával kweuke gol.

Reagovat
Rarášek

Jop toje vono, je to sie blíž teda než sem si myslel Díky

Reagovat
Rarášek

A jestli se teda dolar smál našim posilám, tak hlavně, že Plzeňské posily se ukázali, že ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc se smáli Němcovi a nejvíc vynášeli do nebes Paixaa. Dvě ligová kola a fandové Paixaa posílají do juniorky. Chce to čas. I pro toho Kopice a Matějů to má hold složité kvůli Limbovi.

Jinak jsem zvědavej na nominaci do reprezentace, kdo se objeví a kdo ne? Jestli po dlouhé době Petržela nebo nově Frýdek apod..

Reagovat
Rarášek

Však to nejde hodnotit teď, jen si rýpam do dolárka našeho slavného. Všichni musí dostat čas, ať už posily Sparty, Plzně, nebo i jiných týmů. Nemůžeme to hdonotit po druhém kole..

Já doufám, že si třeba vzpomene konečně na Hubschmana ..

Reagovat
smazaný uživatel

Nevim proc si rypas do me, kdyz ja vase posily nekomentoval..

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak, treba Frydek je paradni posila, nebo ten Fatai vypada hodne dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja se smal vasim posilam? Smal jsem se tomu, kdyz jsi psal o Paixaovi, ze je to nejlepsi hrac ligy, nebo bude.. Jinak jsem vase posily absolutne nijak nekomentoval. A co se ti nelibilo na nasich posilach? Ja jsem naprosto spokojenej.

Reagovat
smazaný uživatel

rarášek - není zač.ať se daří!

Reagovat
smazaný uživatel

Dukla. Jinak už mě ani nepřekvapilo, že Dukla nekopala penaltu za ten faul na toho Beauguela, který hrál celkem dobře, co jsem viděl (10 minut ).

Reagovat
fabec1222
Reagovat
Moribundus

nevidět to neuvěřím!

Reagovat
Aldeano

Tak Kalous od toho není daleko, zvláště při rozhovorech s cizinci

Reagovat
didosh

Ty vole to je pičus!

Reagovat
Wat

Tak hlavně, že se furt v reklamách chvástaj, jak maj všechno úžasný.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Co by to bylo za zápas, kde by Plzeň nekopala penaltu, že i když tato se asi pískat dala, abych náhodou nějakému burákovi neublížil

Ruka sporná, zřejmě se to odpískat mohlo, ale zároveň nemuselo, faul na J.D. Beauguel jasnej, některé žluté karty pro dukelské hráče jsem opravdu nepochopil

Dukla bude letos v TOP 5

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Vavruška se mi zamlouvá více a více, je to takový upgrade Impulse.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je možné ze nejlepší tým galaxie Plíseň prohrála?!To ani český Benitez (Koubek)nic nevymyslel.Nehorázná drzost,takhle potopit Plíseň.A proto Ať žije Sparta!

Reagovat
smazaný uživatel

Dočkal největší simulant zápasu a dostane nejlepší ohodnocení

Reagovat
jiriczeQ

borci, proč říkáte Ščasnému Impuls? :D Něco mi uniklo?

Reagovat
bobis21

1. když přicházel tak se říkalo, že má do týmu přivést nový impuls

2. myslí si že jsou vtipní ...

Reagovat
r.mrazik

Jak pises,akorat vtipny to byt nema

Reagovat
smazaný uživatel

2.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Posledni Kovboj

2.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oni tenkrát ve Spartanskym vedení dospeli k rozhodnuti vyhodit Lavičku až pozdě večer. Scasnymu pak zavolali druhý den ráno a Zdeněk to zvedl se slovy Haló tady Impulsovi.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
db18

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Barm@n

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Paddy

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Hm, tak snad Zlín nechytl ten nováčkovskej dech, kdy budou brát každý kolo minimálně bod. Nejsou mi snad ničím sympatičtí, maximálně tak včerejší návštěvou, kdy 4500 lidí je celkem dobrý.

Reagovat
frankiefcb

to jo, snad jim ty návštěvy zůstanou.

Reagovat
smazaný uživatel

oni umí chodit na statek, jenom to chce lepší výsledky... snad to nebyly jenom čumilové, co se přišli podívat jenom na první domácí zápas

Reagovat
smazaný uživatel

takovou návštěvu jim můžete na první domácí zápas v sezóně závidět to je pravda... a to hráli navíc jenom proti Jihlavě, kdyby to byla Sparta... určitě by jich tam nebylo jako u vás necelých 3 900...

Reagovat
Wat

Jo, to jim docela i závidim, je to pěkný. Na druhou stranu si myslím, že kdyby se zápas se Spartou debilně nepřeložil ze soboty na pátek, měli bysme taky plnej dům.

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, vony ty svině ještě ke všemu hrajou dobře.

Reagovat
Wat

Holt mají hlavně kvalitní defenzívu, což jim přináší zatím ovoce.

Reagovat
smazaný uživatel

ale tak Wate (zdraví tě ex-haxballista kajka007), Zlín je nejsympatičtější tým v lize

byl jsem tam a opticky to vypadalo, že je ještě víc lidí, asi to bylo tím, že tam zůstalo pár řad prázdných, zřejmě co nakoupily firmy ve velkém permice a přijdou jednou za půl roku na Spartu nebo Plzeň, což je škoda

ale jinak atmosféra něco úžasného, support od kotle i zapojení ostatních tribun

Reagovat
Wat

Ahoj. Je mi jasný, že pro tebe sympatickej jen, když seš zlínskej fanantik. Já mám rád, když na českej fotbal lidi chodí a ve Zlíně je tohle velký pozitivum po tomhle kole, snad to vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

tak objektivně nebudeme nejoblíbenější no máme trenéra, co od rána do noci sleduje hru soupeře a libuje si v taktice + naši hráči si někdy taky rádi poleží, zazdržují nebo odkopnou na tribunu ale je tam to srdíčko ale ať je tým sympatický nebo ne, tak jak píšeš, lidi u nás na fotbal chodí a tím snad ukážeme, že do ligy patříme

Reagovat
Chlupatá máma

Dostaví se někdy ta tribuna do půlky hřiště? Vypadá to ještě hůř než stadion Kladna...

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby bylo na klubu, tak už je tam x let, bohužel ten pozemek vlastní nějaký mezek, co to neprodá je to škoda, stadion by byl o hodně útulnější

Reagovat
smazaný uživatel

Za to vy jste úplně největší sympoši v lize.

Reagovat
rufus

Jak dlouho bude ještě Ščasný strašit s tím 3-5-2.. My to vůbec neumíme hrát, to je naprosto šílený. Hráči se sice snaží, ale vlastně ani neví co mají dělat, kdo se má kde pohybovat, jak zakládat útoky a kontrolovat hru.. A ještě horší než útočná fáze je ta obranná.. Se třema stoperama potřebujeme hrát s DM. Jenže jeden z nich je píčus a druhej hraje mimo svou pozici v obraně.. Škoda, že nezůstal Jánoš.

Odveta proti CSKA bude asi šílená. Mám z toho celkem strach. Kdyby Baník neměl trapný zakončení, tak by dneska vyhrál. Vůbec neumíme bránit a silný týmy proti nám při tolika šancích budou dávat góly. Snad Ščasnýmu dojde, že tenhle systém nezvládáme a přestane ho využívat. Jinak nám hrozí asi průser. Pochybuju, že se to hráči naučí hrát.

Reagovat
Gedofrey

Zlín na Titul

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonci dneska hodně chybí myšlenka je vidět, že to mají postavené na Pospíšilovi. Trávník je spší defenzivnější záložník, ten ho nemůže nahradit.

Reagovat
Liquid

takhlec by mohla liga skončit

Reagovat
Rarášek

Proč ne

Reagovat
rufus

To nechceš titul pro Spartu?

Reagovat
Rarášek

Tak jasně, že chci. Pro Spartu chci vždycky jen titul, nic jiného nepřichází v úvahu. Ale pokud budeme hrát takhle, a ten titul by nám měl utéct, tak ať ho nemá ani Plzeň, ani Jablonec.

Reagovat
dextroza_m

jo lepší bude být bez pohárových zástupců přes sezonu... nebo, že by Zlín vyhrál dvě předkola jako nenasazený?

Reagovat
Rarášek

Ale prosimtě, neber všechno hned tak vážně

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
3M

Klidně

Reagovat
Wat

Moc jsem nechápal, proč to Jablonec pořád zkoušel vzduchem, když prohrál tak 90 % hlav. Ano, sice tam měli na konci naházený vysoký borce vepředu, ale stejně to moc ovoce neneslo a mohli to taky změnit.

Reagovat
Whitemedia

Nečekal jsem, že budeme po dvou kolech jediní s plným počtem bodů, jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Zhmotnila se stránka věnující se Plzeňské (nejen) penaltové magii, pojďte to společně každý víkend sledovat

https://www.facebook.com/PenaltaproPlzen

Reagovat
Posledni Kovboj

ahoj Ivosku

Reagovat
smazaný uživatel

Uvest stranku hrubkou hned v prvnim slove je super uvod

Reagovat
smazaný uživatel

Zhmotnit se je mluvnicky špatně?

Reagovat
smazaný uživatel

Slichavame?

Reagovat
smazaný uživatel

Ouch Takováhle chyba se stane pouze jednou za 10 let

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, špatně je "Plzeňské".

Reagovat
Spalovač šancí

Nemáš nic lepšího o víkendu na práci?

Reagovat
smazaný uživatel

No kdyby tahle skupina existovala od počátku Plzeňského úspěchu, myslím že by vytvořila solidní matroš třeba jako podklad pro nějakou disertační práci

Reagovat
Kang & Kodos

No právě. Máš 5 let zpoždění.

Reagovat
smazaný uživatel

Soudě dle posledních dvou kol, i v této sezoně se příliv podobného materiálu zdá se nezastaví

Reagovat
Spalovač šancí

Možná by neškodilo začít Juventusem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak založ něco podobnýho...

Reagovat
Spalovač šancí

mám užitečnější věci na práci

Reagovat
smazaný uživatel

jj třeba přispívat do zdejších diskuzí

Reagovat
Spalovač šancí

Jsem za to placenej, tak holt musím

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jste 3 Ty vole, verim tomu, ze za par mesicu budes mit uspech a bude vas tam skoro 20..

Reagovat
3M

Pravda se špatně čte? Ještě si my nevysvětlil tu penaltu v poháru u nás, ty chudáku.

Reagovat
3M

Sakra "mi"

Reagovat
smazaný uživatel

Fanousek je zpet

Reagovat
3M

A už mi odpovíš ty rychlokvašenej šašku? Je to skoro půl roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti mam jako odpovedet, kdyz jsem to nevidel? A uz jsem ti to psal 30x, ale ty si jedes porad tu svoji

Reagovat
3M

na to že na recepci visíš furt na netu tak dobře lžeš, seš šašek

Reagovat
smazaný uživatel

ano, za prvních 30 minut se totiž očekává víc fandů, než chodilo na Plzeň před 6ti lety, čili 3 je dobrej základ

Reagovat
smazaný uživatel

Dal jsem tomu hodinu a mas jich tam 5. Slusny, timhle tempem se dostanes i na 30 lidi

Reagovat
Kang & Kodos

Za každou penaltu pro Sigmu jeden člověk

Reagovat
smazaný uživatel

Na to že to nepropaguju nikde jinde, než tady v tý diskuzi na EF tak to celkem jde říkám, do měsíce bude víc fanoušků než měla Plzeň před šesti lety

Reagovat
3M

tomuhle troubovi to nevysvětlíš, ten ani neví, kde jsou Štruncáky a před pěti rokama nevěděl, co je Viktorka

Reagovat
smazaný uživatel

Presne

Reagovat
3M

Však my víme

Reagovat
smazaný uživatel

Víš proč mají Znojmo, Bohemka a Ústí dohromody jen 6 penalt? Správně, jsou to slabé týmy s minimem ofenzivních šancí a z toho pramenících penaltových zákroků.

A víš proč jich má Plzeň 25, skoro 2x více než Sparta? Správně, protože Plzeň na rozdíl od Sparty nehraje sračku jako že to tam nějak dotlačí, hraje rychle kombinačně a ze všech týmů Synot ligy má suverénně nejvíc procent času stráveného ve vápně soupeře. Tak je i celkem logické, že soupeři se snaží je zastavit a tudíž je zde i extrémně vysoké riziko penaltového zákroku bránícího hráče.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

No tohle fakt nemůžeš myslet vážně btw. ten úvodní obrázek, to je výpočet Sportu v sezoně 2013/2014

Reagovat
smazaný uživatel

Sice jsem Sparťan srdcem i duší jako třeba Acertea, ale rozhodně mi na rozdíl od některých z vás nechybí objektivita a umím se na to podívat z nadhledu. Zkus to taky, je to povznášející pocit.

Reagovat
3M

to seš teda sparťan, obhajovat neobhajitelný plzeňský penalty

Reagovat
smazaný uživatel

To že jsou v naší lize některé z mnoha penalt špatně písknuty už je věc jiná, bavili jsme se o příčině těchto počtů u každého týmu, ne o ospravedlňování těch špatně posouzených. Uvedl jsem pouhá fakta, tak to prostě je.

Reagovat
3M

Ty nebudeš sparťan

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem, ale nepotřebuju to nikomu dokazovat. Umím si jen dát věci do souvislostí a to mě očividně odlišuje od zbývajícího stáda.

Reagovat
3M

To řekni Limberskýmu

Reagovat
smazaný uživatel

Tvé přání nesplním, osobně se s ním totiž neznám a nemám nejmenší zájem přátelit se s bezcharakterním člověkem, natož s hráčem konkurenčního týmu

Reagovat
smazaný uživatel

Docela kvalitní trolling nebo dobrej matroš... která možnost?

Reagovat
smazaný uživatel

Viz odpověď kolegovi 3M. Přijmi to jako fakt, ráno se taky nedivíš, že noc skončila a vyšlo slunce.

Reagovat
smazaný uživatel

A co třeba zauvažovat na tím obrovským počtem velice diskutabilních penalt, co se Plzni pískají, nebo třeba naopak, proč se tedy jasná penalta nepískla teď konkrétně Dukle, když o pár minut na to se jasná Plzni pískne??

Reagovat
Spalovač šancí

Protože silné týmy nemají potřebu simulovat na rozdíl od těch slabších ...

Reagovat
3M

Reagovat
smazaný uživatel

Takovéto selhání je běžně známo jako lidský faktor. Jednou to vidí ze správného úhlu, podruhé třeba z mrtvého, jednou mu někdo zaclání, jindy se mu chce zase srát a nechce zápas protahovat penaltou. Těch možností kombinací je neuvěřitelné množství. Rozhodčí je v první řadě jen jeden z nás, člověk, mýlit se je totiž lidské. To že to ovlivní zápas už je věc druhá, takovýchto nekonzistentních výroků by se měl rozhodší samozřejmě vyvarovat.

Ačkoliv jsem tebou zmíněný zápas neviděl, pokud k němu mohu mluvit, pochopitelně že nesprávné posouzení penaltové situace mohlo Duklu značně znevýhodnit.

Reagovat
smazaný uživatel

A diskutabilní penalty se pískají nejen Plzni, ale i dalším týmům. A když už jsi zaměřený konkrétně na tu Plzeň, dokonce se diskutabilní penalty pískají i proti ní. A to už tě odkáži na svůj první příspěvěk o vzniku penalt, který už jsi jistě četl. Čím více penalt ročně kope tým, tím vyšší procento výskytu diskutabilních penalt se mezi nimi vyskytuje. To je logické, no ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Správně.

Reagovat
db18

Bohemka měla v minulé sezoně druhý nejvyšší počet penalt.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Toje tak půlka z těch penalt, co ty ostatní?

Reagovat
db18

Ty ostatní jsme neproměnili.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Zloděj křičí "chyťte zloděje"

Reagovat
partaS

Čermák

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Do pul roku se dozvime,ze maj opci a ta radost nas prejde...

Reagovat
smazaný uživatel

A i kdyby neměl tak co? Sparta se ho stejně zbaví i kdyby byl nejlepší hráč ligy.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Wat

Slušnej palič.

Reagovat
partaS

to se vychytá, pro něj to tak neni prdel hrát najednou křídlo, když je CMko

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapivé výsledky, hodně gólů, vcelku solidní návštěvy, jen tak dále

Reagovat
hrundy

Doufam, ze Svec hral v zakladu naposled... horsi ligovej vykon sem hodne dlouho nevidel.

Reagovat
monty25

Dohráno

BTW: Zeptejte se Švanciho, na co chcete. Monča o tom pak napíše...

https://www.tipsport.cz/clanek/8171-zeptejte-se-svanciho-na-co-chcete-

Reagovat
smazaný uživatel

"A můžu se ještě zeptat jak vznikla vaše přezdívka Mercedes ?"

Reagovat
smazaný uživatel

Acosta a Akulinin -> dvě posily léta!

Reagovat
monty25

Jsou fakt super.

Reagovat
smazaný uživatel

vic jihoamericanu do SL

Reagovat
monty25

Příští týden Dohráno s Petrem Kubáskem.

Reagovat
smazaný uživatel

božžíčku

Reagovat
monty25

Fanliga - hodnocení 2. kola:

Zrádné rošády kvůli pohárům, nepovedené nákupy, povedený žolík Hnaníček a zase marný Paixao (ten už si u mě nekopne). Taky jsem asi měl nechat Dočkala jako kapitána...

https://pbs.twimg.com/media/CLbo8P5WsAA20Eq.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Tak mít jako kapitána někoho jinýho než Dočkala je sebevražda(jedně kdyby tu byl Kadlec), ale ty ostatní mi nějak nevychází

Reagovat
monty25

Já ho měl v 1. kole, kdy z toho bylo prd.

Reagovat
db18

Zatím 160 bodů - ale Suchana za Hořavu jsem moc nevychytal. A zatím 29. místo... škoda, s Navrátilem by to byl celorepublikový dělený druhý flek.

http://abload.de/img/fanliasri9.jpg

Reagovat
db18

*teda třetí

Reagovat
monty25

Škoda Navrátila, ale jinak dvě parádní střídání. U mě zase trochu škoda Folprechta (mohl jít místo Greguše), ale kdybych tam dal jeho, tak bych zase nedal Hnaníčka. Spíš jsem se měl vykašlat na střídání v útoku...

Reagovat
db18

Já chtěl střídat Bartošáka Naštěstí se tam zjevil Vondrášek a na poslední chvíli jsem ho po využití divoké karty vzal za Jugase (i když ten měl taky aspoň čisté konto )

Reagovat
frankiefcb

144, ale kdyby Kovařík dal tu penaltu a Wágner nepálil ty šance o stošest a Folprecht dal gol po přihrávce Šurala, mohlo být lépe.

Reagovat
frankiefcb

No mě zysnul ještě Železník na střídačce, ale je pravda, že trio Lafata, Škoda a Wágner nezahálelo, ale kdo mohl vědět, ež Železník z nich bude mít nejvíce bodů.

Reagovat
Puskas

Mně se podařilo nominovat tak, že půlka hráčů z toho nehrála, takže mám za toto kolo něco přes 70 bodů...

Reagovat
frankiefcb

no viděl jsem, že žádná sláva, ale nejsi sám. Za to já a Kazi jsme museli narazit na ještě lepší.

Reagovat
Puskas

No však počkejte, já to překopu a finiš bude můj

Reagovat
taws

ted jsem to měl lepší než minule, ale už musím vyhodit paixaa a ščuka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Z toho si nic nedělej, já tam taky zatím robím jen ostudu

Reagovat
bobis21

taky se mi povedlo trefit se do hráčů, kteří se v prvních kolech šetřili ... snad se to zlepší

Reagovat
Puskas

No mně se to podařilo i minule, ale teď teda fest. A to jsem tam nechal Paixaa a dal tam Bičíka...

Reagovat
smazaný uživatel

Ha, už sem předposlední.. Asi inspirace reálného týmu

Reagovat
db18
Reagovat
frankiefcb

tak to je hodně pěkné.

Reagovat
Puskas

Reagovat
db18

...a nejlepší má 207 Ach jo

Reagovat
Puskas

Loni jsem měl jednou 208 a v přímém souboji mě porazil borec s 211...

Reagovat
frankiefcb

však on ten Lafata ten hattrick jednou dá plus Škoda a Wágner, já tomu věřím.

Reagovat
Kang & Kodos

Nemít celou obranu na lavičce + Kovařík, kterej tam naopak mohl zůstat, tak by se možná zadařilo taky

Reagovat
Puskas

Taky tam máš Karaajeva a Limbu?:)

Reagovat
Kang & Kodos

Novák - Limberský (Křapka) - Švejdík. Dohromady 4 body

Reagovat
goodbay

Dobré kolo pro Spartu.

Reagovat
ThePigFeathers

Porad resite Vachu? ze hraje na picu? Tak jste vocasove!!! Ten kdo fotbal hral nebo hraje usoudi ze lepsi DM v ČR proste neni!!

Reagovat
smazaný uživatel

ale je ..

Reagovat
ThePigFeathers

a kdo?

Reagovat
smazaný uživatel

Hubschmann

Reagovat
Rarášek

ne

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Není lepší, jsou na tom stejně.

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
db18

Mareček...

Reagovat
Posledni Kovboj

malo vykricniku, doesnt count

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele