Synot liga - souhrn 1. kola

24.07.2015, 19:29, aktualizováno 26.07.2015, 22:11
Komentáře a souhrny
Nový ročník české nejvyšší soutěže dle očekávání načala výhra úřadujících mistrů z Plzně, Sparta naopak úvodem selhala a Jihlavě nevstřelila ani gól. Jablonec si veze body z Příbrami, Slovácko porazilo Duklu, Teplice v nastavení přišly o výhru nad Olomoucí. Nedělní program načal venkovní úspěch Zlína a uzavřela přestřelka v Liberci, z níž proti Mladé Boleslavi vzešli úspěšněji domácí...

Slovan Liberec - FK Mladá Boleslav 4:2

26.07.2015 20:15

Góly: 36. Josef Šural (pen.), 48. Marek Bakoš, 69. Lukáš Bartošák, 81. Ondřej Švejdík - 34. Lukáš Magera, 62. Jiří Skalák

Souboj dvou pohárových zástupců mezi Slovanem Liberec a Mladou Boleslaví vyzněl lépe pro domácí tým. Liberec zvítězil 4:2 a před důležitým zápasem Evropské ligy se vítězně naladil. Do zápasu zasáhly všechny ofenzivní trumfy: Marek Bakoš, Michael Rabušic, Jiří Skalák, Milan Baroš a Jan Chramosta.

Mladá Boleslav musela v týdnu spolknout vyřazení z Evropské ligy, přestože na půdě norského soupeře Strömsgodsetu vyhrála 1:0. Pro Liberec to bylo první soutěžní vystoupení v letošní sezoně, neboť souboj s izraelským soupeřem ho teprve čeká.

Ačkoliv už v prvním poločase viděli diváci na libereckém stadionu dvě branky, žádné úchvatné představení se rozhodně nekonalo. Oba celky se prezentovaly bojovností a důrazem, ale také vyrobily několik chyb, ze kterých vypramenily ony dvě branky. Nejprve ve 34.minutě zaváhala liberecká defenzíva, stoper Švejdík nedokázal odhlavičkovat míč do bezpečí, naopak ho dostal jen k Lukáši Magerovi, který rovnou z první překonal golmana Koubka - 1:0 pro Mladou Boleslav. Odpověď Slovanu na sebe nenechala dlouho čekat a stalo se tak po chybě brankáře Veselovského. Ten ve vápně fauloval Bartošáka a z nařízeného pokutového kopu srovnal Josef Šural - 1:1.

A to bylo z prvního poločasu vše. Ve druhém dějství se vedle branek urodily i šance. Ve 48. minutě zajistil domácím první vedení v zápasu ex-plzeňský Marek Bakoš. Po standardce Kerbra se dostal k míči nejprve Hovorka a po něm Šural, který přesnou přihrávkou našel Bakoše, jenž z malého vápna překonal Veselovského - 2:1 pro Liberec.

Jenomže ani domácí se z vedení dlouho neradovali. Jiří Skalák nebyl na hřišti ani pět minut, když si z defenzívy Slovanu udělal "dobrý den" - 2:2. Oba trenéři chtěli chtěli vyhrát a tak svým střídáním ještě podpořili ofenzívu, na straně Slovanu přišel navrátilec Michael Rabušic a později na straně Mladé Boleslavi dokonce dvojnásobné posílení útoku - Milan Baroš a Jan Chramosta. Ale branky dával jen jeden tým a sice Liberec. Marek Bakoš vyhrál hlavičkový souboj pro Lukáše Bartošáka a Veselovský potřetí kapituloval.

Na tahu byla Boleslav, ale devět minut před koncem dostala další úder. Veselovský střelu Šurala pouze vyrazil a dorážející stoper Švejdík doslova došoural míč za brankovou čáru - 4:2 pro Liberec. Celou situaci ještě jistil Rabušic, který se dokonce sám mohl zapsat mezi střelce. V samotném závěru ho vybídl chytrou, dlouhou přihrávkou Šural, ale urostlý útočník si nepohlídal ofsajdovou hranici. Liberec i tak kráčel za vítězstvím a nic na tom nezměnilo ani tříminutové nastavení.

Více informací k zápasu

Bohemians Praha 1905 - Fastav Zlín 0:1

26.07.2015 17:00

Góly: 26. Lukáš Pazdera

Fotbalisté Fastavu Zlín si lepší návrat mezi českou elitu představovat ani nemohli. Na půdě houževnatých Bohemians 1905 dokázali zvítězit 1:0, díky jediné brance Lukáše Pazdery. Favoritem byla domácí Bohemka, ale Fastav předvedl nebojácný výkon a nakonec zaslouženě vyhrál.

Klokani ohrozili soupeřovu branku už po pěti minutách hry, po dlouhém Zlámalově nákopu se dostal k míči Hašek, jenomže netrefil zařízení. O chvíli později zakončoval z volného přímého kopu velezkušený Čížek, ale golman Holý ani tentokrát neinkasoval. První půlhodina rozhodně patřila domácím, Čížek ještě jednou zkusil střelecké štěstí, ale ani v tomto případě nebyl úspěšný. Aktivitu Klokanů utnula vůbec první šance Fastavu a hned z toho byla vedoucí trefa. Lukáš Pazdera si naběhl do vápna na přízemní centr, míč trefil neomylně a Ševci vedli v Ďolíčku 1:0. Opařená Bohemka se dlouho nemohla vzpamatovat a ještě ke konci prvního poločasu mohla jednou inkasovat. Po Korešově centru se dvakrát v zakončení ocitl Železník, ale Zlámal ukázal své zkušenosti a kvality a šanci zneškodnil.

Fastav se přesvědčil, že se není nutno Klokanů obávat a druhý poločas začal rovněž aktivně. Zlámal před Kopečným dobře zasáhl a na druhé straně zase před Čížkem zasáhl Holý. Po hodině hry napřáhl Jirásek, ale Holý nemusel zasahovat.

Útočná fáze Klokanům vázla, obrana Fastavu veškeré snažení soupeře eliminovala a pokud přeci jenom povolila, zasáhl Holý. V 86.minutě zakončoval asi nejpohlednější akci zápasu Mikuš, ale Holý byl opět na místě. Do snah domácích se následně vloudila velká křeč a Bohemce koneckonců nepomohlo ani nastavení. Ševci nejtěsnější vedení uhájili a svůj návrat do české nejvyšší soutěže odstartovali vítězstvím.

Více informací k zápasu

FK Teplice - Sigma Olomouc 2:2

25.07.2015 20:15

Góly: 41. Martin Fillo, 50. Roman Potočný - 90. Jakub Petr, 90+2. Martin Hála

Málokdy vídanou záchranu ztraceného zápasu předvedli v prvním ligovém kole fotbalisté Sigmy Olomouc. Během jediné minuty nastavení dokázali vymazat dvoubrankový náskok soupeře a z Teplic vezou bod za remízu 2:2. O vyrovnání se postarali Jakub Petr s Martinem Hálou, za domácí skórovali Martin Fillo a Roman Potočný.

Olomouc domácí zlobila už v prvním poločase, kdy byla důraznější a před brankou i aktivnější, ale gól těsně před poločasem postavil na nohy Teplice. Vondrášek zprava odcentroval do prostoru penalty, odkud ho prudkou hlavičkou poslal přesně k tyči volný Fillo.

Hned po pauze domácí přidali druhou branku. V 50. minutě odcentroval zleva Krob a Potočný v pádu špičkou kopačky míč usměrnil přesně k tyči. Pak se dostal ke dvěma velmi nebezpečným hlavičkám stoper Lüftner - nejdřív o centimetry minul, pak mu zase rozhodčí odmávali ofsajd. Olomouc herně odpadla a jedinou větší šanci měla v 72. minutě, kdy po zaváhání brankáře Grigara pálil těsně mimo opuštěnou branku Navrátil.

Domácí dohrávali zápas ve velké pohodě, předváděli herní finesy a užívali si častý potlesk diváků. Pak ale přišel šok v podobě dvou brejků, tažených po levé straně sestavy Olomouce. Nejdřív dostal přihrávku přímo na malé vápno Petr, který prostřelil Grigara a během téže minuty se situace ještě jednou zopakovala. Míč tentokrát zapadl do závaru, ve kterém Hála přetlačil Kroba a dostal míč do sítě.

Více informací k zápasu

1. FC Slovácko - Dukla Praha 4:3

25.07.2015 17:00

Góly: 25. Marek Havlík, 59. Libor Došek, 74. Libor Došek, 87. Libor Došek - 16. Tomáš Berger, 75. Daniel Tetour, 90. Michael Krmenčík

Fotbalisté Slovácka zásluhou hattricku útočníka Libora Doška zdolali v úvodním kole první ligy 4:3 Duklu. Pražané sice otevřeli skóre Tomášem Bergem, domácím ale chybami nabídli otočení výsledku, který korigovali Daniel Tetour a Michael Krmenčík. Slovácku, za nějž se trefil také Marek Havlík, vyšla ligová premiéra po pěti letech, když v předcházejících čtyřech ročnících vždy odešlo v prvním kole poraženo.

Dukle vyšel po vydařených přípravných zápasech lépe vstup do utkání. Poprvé vážněji zahrozil po chybné rozehrávce domácích zadáků po Néstorově přihrávce Jakub Mareš, který přestřelil branku. O tři minuty později už Dukla další chybu Slovácka potrestala. Obránce Jurendič vyhrál souboj na pravé straně a po jeho centru Berger hlavou překonal bezmocného Heču.

Po inkasovaném gólu se Slovácko rychle vzpamatovalo, zlepšilo souhru ve středu hřiště, vypracovalo si i šance, kterým chyběla přesnější koncovka. Vyrovnat se podařilo ve 24. minutě Havlíkovi, jenž obešel ve středu pole dva protihráče a přízemní střelou ze dvaceti metrů překvapil brankáře Radu.

Slovácko spoléhalo na dlouhé pasy na útočníka Doška, kterého důsledně a tvrdě střežili stopeři Dukly a k zakončení jej často nepouštěli. Dukla se snažila o jednoduchou kombinační hru a závěru poločase se dostal po těchto akcích dvakrát k nepřesnému zakončení Marek Hanousek.

Po změně stran si vedlo aktivněji domácí Slovácko, jehož hru dirigoval ve středu pole technicky vybavený Havlík. Právě on v 57. minutě unikl po levém křídle a po jeho centru Došek hlavou vstřelil druhou branku. Po inkasovaném gólu Dukla na chvíli převzala iniciativu. Slibnou šanci k vyrovnání propásl Mareš, jenž z trestného kopu poslal míč přesně do náruče brankáře Heči.

O několik minut později Bergerova hlavička těsně minula tyčku. Slovácko postupně srovnalo krok a se Šumolikoského střela v 73. minutě odrazila k Doškovi, který míč pohotově vrátil do sítě. O dvě minuty později Daniel Tetour vyhrál tvrdý souboj u půlící čáry se Šumolikoskim a po úniku do otevřené obranky jeho střela z pětadvaceti metrů zapadla pod horní tyčku.

Tři minuty před koncem se zapsal potřetí do listiny střelců Došek. Vzápětí ještě vykřesal naději na remízu třetím gólem Dukly střídající Krmenčík, ale Slovácko už těsné vítězství uhájilo.

Více informací k zápasu

1. FK Příbram - FK Jablonec 2:3

25.07.2015 17:00

Góly: 23. Tomáš Pilík, 79. Roman Bednář - 8. Vjačeslav Karavajev, 20. Ján Greguš, 74. Tomáš Wágner

Fotbalisté Jablonce na úvod nové ligové sezony potvrdili roli favorita a zvítězili 3:2 na hřišti Příbrami. Ukončili tak její domácí neporazitelnost trvající od loňského září 11 zápasů. Severočeši, které ve středu čeká předkolo Evropské ligy s Kodaní, vedli po gólech Karavajeva a Greguše, Pilík dorážkou vlastní penalty snížil, ale rozhodl Wágner. Příbram už jen korigovala výsledek Bednářem.

Vzájemné zápasy v posledních letech přinášejí v průměru téměř pět gólů na utkání a i tentokráte se hrálo v ofenzivním duchu. Příbramský trenér Pavel Tobiáš se favorizovaného soupeře nezalekl a poslal na hřiště sestavu jen se třemi defenzivně založenými hráči, když i na becích hráli původem záložníci Rys a Mareš.

Jako první zahrozila Příbram, když po faulu na posilu Rezka zahrával Pilík přímý kop z ideální pozice, ale gólman Hrubý jeho pokus vyrazil. To jablonec udeřil hned z první větší šance. Po kombinační akci přišel centr z levé strany, Masopusta ještě vychytal Hruška, ale Karavajev se už z dorážky nemýlil.

Ve 20. minutě pak přišel další centr z levé strany, příbramská obrana si nepohlídala Wágnera, který přiťukl míč Gregušovi a pro něj už nebyl problém trefit odkrytou branku.

Domácí se však rychle vrátili do zápasu. Po autovém vhazování Pospíšil fauloval ve vápně Rezka a sudí Královec odpískal penaltu. K té si stoupl Pilík, gólman Hrubý mu sice ránu vyrazil, ale jen zpět k nohám příbramského záložníka, jenž z dorážky snížil.

Hned vzápětí předvedli domácí pěknou akci, která ale skončila jen ofsajdem a Pilíkovu ránu z voleje chytil Hrubý.

Pak se však ofenzivní motory zadrhly. Stále se hrálo ve vysokém tempu, ale převážně mezi vápny. Oběma týmům chyběla přesnější finální přihrávka.

Už se zdálo, že se Příbram nadechne k závěrečnému náporu, Jablonec jí však k tomu nedal šanci. Čtvrthodiny před koncem totiž krátce po svém příchodu na hřiště poslal před branku ideální centr na hlavu druhé posily z Plzně Wágnera a ten dokonale umístěnou hlavičkou pojistil výhru. Prosadil se tak proti klubu, jehož je odchovancem.

Příbram už jen stihla snížit, když střídající Brandner prvním dotykem s míčem posadil míč na hlavu Bednáře. Víc už domácí nestihli a poprvé pod trenérem Pavlem Tobiášem prohráli doma po 11 zápasech. Právě Jablonec byl poslední, kdo v Příbrami vyhrál, tehdy to stálo místo trenéra Čuhela.

Více informací k zápasu

Zbrojovka Brno - Baník Ostrava 2:1

25.07.2015 17:00

Góly: 43. Michal Škoda, 88. Pavel Zavadil (pen.) - 32. Davor Kukec

Fotbalisté Brna vstoupili do nového ročníku první ligy vítězstvím 2:1 nad Ostravou, kterou poprvé v nejvyšší soutěži vedl trenér Radomír Korytář. Zbrojovka sice prohrávala po brance Davora Kukece, jenž se trefil přímo z rohu, ale ještě před přestávkou vyrovnal Michal Škoda. O výhře domácím nakonec v rozhodl z penalty dvě minuty před koncem Pavel Zavadil. Baník navíc v závěru přišel o vyloučeného Marka Šichora.

Brno bylo od začátku aktivnější a s tlakem přišly i šance. Nejprve nebezpečně pálil Zavadil, poté se se u lajny dobře uvolnil Vávra, ale z jeho centru byl nakonec jen roh. Po něm přišla obrovská příležitost Brna, kdy nejprve Košťál a po něm Řezníček nedokázali doslova z několika decimetrů dopravit míč za záda brankáře Pavlenky.

Ostrava se soustředila především na obranu a rychlé brejky. Po jednom z nich a po centru Mondeka mohl první gól utkání dát Azevedo, ale z pár metrů neusměrnil balón mezi brněnské tyče. A tak otevření skóre mělo v Králově Poli kuriózní charakter. Mensahovu střelu vytáhl Doležal na roh a přímo z něj zakroutil míč mezi tyče Kukec.

Zbrojovka se inkasovanou brankou nenechala rozhodit a pokračovala v aktivitě, nicméně finální fáze útoku byla její velkou slabinou. Až dvě minuty před koncem poločasu ukončil střelecké trápení Michal Škoda, když hlavou uklidil do branky centr Malíka.

Po přestávce se obraz hry příliš nezměnil. Brno si udržovalo územní převahu a do střeleckých příležitostí se dostávalo po standardních situacích z kopačky Zavadila. V 58. minutě trefil břevno Pavlenkovy branky hlavou Košťál. O pět minut později ale vyrobil kapitán Brna hrubou chybu, když "namazal" míč do sóla Narhovi. Po jeho přihrávce pálil z deseti metrů střídající Šichor, ovšem Doležal se vytáhl skvělým zákrokem.

Brno se však přeci jen dočkalo i druhého gólu. Foltýn ve vápně fauloval Paška a Zavadil nařízenou penaltu bezpečně proměnil. V závěru ještě došlo mezi hráči k potyčce, kterou odnesl červenou kartou hostující Šichor.

Více informací k zápasu

Vysočina Jihlava - Sparta Praha 0:0

24.07.2015 19:00

Góly: -

Fotbalisté Sparty vstoupili do nové sezony první ligy bezbrankovou remízou na hřišti Jihlavy. Hned na úvod tak ztratili dva body na svého hlavního rivala v boji o titul Plzeň, která začala výhrou. Navíc se nenaladili dobře na úterní duel 2. předkola Ligy mistrů s CSKA Moskva. Největší šanci měla Jihlava, když Tomáš Marek opřel svou střelu do konstrukce branky.

Sparta nastoupila bez zraněného kapitána Lafaty a s několika novými tvářemi. Šanci dostali Hybš, Frýdek, Steinhöfer i Paixao, kterému s ev přípravě střelecky dařilo. Tentokráte však byl Portugalec na hřišti téměř neviditelný. Mnohem aktivnější byl jeho kolega v útoku Krejčí, který dal zapomenout na nevydařené jaro, ale ani on obranu Jihlavy nepokořil stejně jako střídající posily Litsingi a Fatai.

První vzruch do utkání přinesla osmá minuta, kdy ve vápně spadl jihlavský útočník Mešanovič, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá. Sparta měla územní převahu, držela míč, ale nedokázala se prosadit proti zhuštěné obraně soupeře.

Po dvaceti minutách se mohl prosadit Krejčí po přihrávce Matějovského, ale jeho střelu obránci zablokovali. Skóre se mohlo měnit na druhé straně. Zablokovaná střela Kukola se odrazila k Markovi a nový kapitán Jihlavanů trefil v 27. minutě břevno.

Po půlhodině hry se dostal do vápna Jungr, ale Bičík podržel Spartu a výborným zákrokem střelu jihlavského záložníka zneškodnil. Hned po přestávce mohl strhnout vedení na Stranu Sparty Paixao, který průnikovou přihrávku Hybše do vápna poslal těsně kolem levé tyče Hanušovy brány.

Čtvrthodiny před koncem mohl po Krejčího přihrávce rozhodnout sparťanský kapitán Dočkal, ale v poslední chvíli mu do střely vpadl jihlavský obránce. Pak sice Sparta tlačila, ale vyloženou šanci už si ve zbytku hry nevypracovala.

Více informací k zápasu

Viktoria Plzeň - Slavia Praha 2:1

24.07.2015 17:30

Góly: 19. Daniel Kolář, 80. Aidin Mahmutovič - 90. Milan Škoda

Nový ročník první fotbalové ligy začal výhrou mistrovské Plzně nad Slavií 2:1. Skóre úvodního duelu 1. kola otevřel v 19. minutě Daniel Kolář a pojistku přidal střídající Bosňan Aidin Mahmutovič. V závěru už jen snížil Milan Škoda. Viktoria se vítězně naladila na úterní první zápas 3. předkola Ligy mistrů na půdě Maccabi Tel Aviv, na lavičce Slavie naopak nevyšla soutěžní premiéra kouči Dušanu Uhrinovi mladšímu, který byl před necelým rokem odvolán v Plzni.

Zatímco Plzeň nastoupila ve stejné sestavě jako v sobotním vítězném duelu Superpoháru s Libercem, slávistický kouč Uhrin překvapil a nasadil dvacetiletého Součka, pro kterého to byla premiéra v nejvyšší soutěži. Pražané začali aktivně a v páté minutě po Zmrhalově úniku napálil odražený balon kousek vedle Škoda.

Poté už ale převzala iniciativu Viktoria. V desáté minutě jí sudí Franěk upřel penaltu poté, co Procházkovu hlavičku zastavil ve vápně rukou debutant Souček. Vzápětí měl na hlavě vedoucí gól Hubník, ale hostující brankář Berkovec výborně zasáhl.

Plzeňští postupem času stále víc diktovali tempo a v devatenácté minutě se dočkali vedoucí trefy. Rajtoral si na pravé straně vyměnil míč s Kopicem, zacentroval do vápna a nabíhající Kolář hlavou s pomocí břevna otevřel skóre. Navázal tak na svůj gól ze Superpoháru.

Ve zbytku první půle domácí kontrovali hru, ale gólovou šanci už neměli. Po změně stran Slavia přidala, vytvořila si několik nadějných brejků i závarů a v 58. minutě měla blízko k vyrovnání. Zmrhal ale napálil z plného běhu z voleje míč jen do břevna. Stejný hráč se chytal za hlavu i v 65. minutě, kdy jeho střelu z úhlu vyrazil Kozáčik na roh.

Pražané byli chvílemi v druhé půli lepší než mistr a dokazovali, že povedená příprava s jedinou porážku nebyla náhodná. V 76. minutě Viktorii znovu zachránil Kozáčik, který vyrazil Pitákovu střelu.

Když se zdálo, že se hosté nadechují k závěrečnému náporu, udeřila v 80. minutě Plzeň. Limberský se zbavil beka a jeho přesný centr uklidil do sítě střídající Mahmutovič. Viktoria dala i čtvrtý gól v této sezoně hlavou. Třetí branku měl na noze střídající Vaněk, ale Berkovec zasáhl. Místo toho ještě snížil druhý nejlepší střelec minulé sezony Škoda, jenže na vyrovnání už hosté během minutového nastavení nedosáhli.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Slovan Liberec11004:23
2.1. FC Slovácko11004:33
3.FK Jablonec11003:23
4.Viktoria Plzeň11002:13
 Zbrojovka Brno11002:13
6.Fastav Zlín11001:03
7.FK Teplice10102:21
 Sigma Olomouc10102:21
9.Sparta Praha10100:01
 Vysočina Jihlava10100:01
11.Dukla Praha10013:40
12.1. FK Příbram10012:30
13.Baník Ostrava10011:20
 Slavia Praha10011:20
15.Bohemians Praha 190510010:10
16.FK Mladá Boleslav10012:40

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (732)

Přidat komentář
Miguel19

Bohužel, ale hodně slabý výkon. Vyhrát jsme si nezasloužili.

Defenzivní činnost hrozná, hlavně ve druhé půli. Otřesné výkony od většiny - hlavně pak Hrošovský, Kovařík, Procházka.

Slavia poměrně dobrý výkon.

Reagovat
db18

Doufam, že bude muset útočit Doležal.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta, neprohra Baníku a Olomouca - izy many

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Tak to bych dal spíš Zbrojovku s handicapem

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta

Reagovat
kalla

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je Škoda, že nebylo čisté konto.

Reagovat
forma

O2 Sport > ČT Sport

Reagovat
Radar

Radotínský

Reagovat
Kang & Kodos

Chorvatskej komentátor > ČT + O2

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
didosh

Reagovat
monty25

Plzeň nepřesvědčila, ale má 3 body.

Reagovat
smazaný uživatel

Berkovec Deli Hrubý Zmrhal Uhrin

Delimu ta příprava neskutečně pomohla, Hrubý mě překvapil svou bojovností a Uhrin potvrdil moje očekávání. Hezkej kombinační fotbal, sahali jsme po bodu. Vůbec se nedivím Uhrinově nasranosti po přidání jedné minuty, sám bych dal 3. Je dobře, že se postavil za kluky, kteří to odmakali postavil a šel seřvat rozhodčího a v TV rozhovoru to už potom neřešil.

Slibnej začátek sezóny, moc se těším na další zápasy.

O2 překvapivě skvělej přenos, jeden komentátor tam v pohodě stačí, Karochovo pochechtávání k tomu slyšet nepotřebuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Jéééé ten k vám tou ubrečenosít tak sedne

Reagovat
smazaný uživatel

Normálně na tyhle rádoby provokace nereaguju, ale tebe je mi fakt líto. Vrážet tolik energie do komunity, kde tě má každej za blba. Vůbec nejlepší ale je, jak ses vždycky snažil být zoufale vtipnej a nikomu to vtipný nepřišlo, tak to teď děláš "naschvál".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
raduinho

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

do puntíku

Reagovat
smazaný uživatel

Ja jakozto nezaujaty divak sledujici fanousky prednich ceskych klubu muzu s klidem rict, ze stafetu nejubrecenejsich fanousku suverenne prevzali Spartani...

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo je nasr*** za remízu a někdo rád za prohru, zajímavé....

Reagovat
db18

To jako fakt? Mam to za rohem, ale vůbec o tom nevim - skvělá propagace

Reagovat
db18

...ve Vroutkách to je debil!

Reagovat
smazaný uživatel

Paixao bude mít víc ofsajdů než Ládík

Reagovat
božský John

Madar?

Reagovat
smazaný uživatel

pamatuješ nebo višíšuž kamaráde

Reagovat
božský John

->

Aby to bylo i vizualne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Aldeano

Reagovat
hefy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sundej boty ty chces ameriku zaziit

Reagovat
božský John

Ty zmrdeee

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Ani ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Výkon to špatný vůbec od nás nebyl Akorát jsme po našich dvou dobrých šancí přestali hrát do konce prvního poločasu a to nás stálo zápas..

Reagovat
mistr129

Taky jsem dneska spokojený

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, sympatický výkon a slušný od nás

Reagovat
smazaný uživatel

Neměl jsem moc očekávání, ale aby v prvnim zápase a už v desáty minutě udělat rozhodčí takovou chybu. To mě opravdu dostalo, protože na to čuměl a měl ideální výhled. A navíc by mě zajímalo co bude slavia hrát jestli opravdu prodá Škodu a Zmrhala. Plzeň zahrála solidně a snad se dostane do LM aby bylo na co koukat

Reagovat
smazaný uživatel

Nevíte někdo co je s Hejdou z Plzně? Je zraněný, nebo už s ním Koubek nepočítá?

Reagovat
Darren Fletcher

dakujem za overovy gol, milan

Reagovat
jackinho10

Nevim no, ta Plzen mi do tech poharu nejak nepasuje

Reagovat
delfin

Proc vlastne Jablonec pustil Misuna? Dneska hral fakt paradne...

Reagovat
božský John

Protoze stoperi Pernica, s Benesem a Kyselou jsou lepsi a doleva je Jakovlev a Novak

Reagovat
smazaný uživatel

Výčitky svědomí, nechtěli dusit nejrychlejšího hráče, kterýho kdy Švanci zažil, na lavičce.

Reagovat
mario23

Rozhodčí si to ale obhájí.

Reagovat
smazaný uživatel

Easy titul plznička

Reagovat
papanegra

Hned v prvním kole si posrat titul...

Tak snad to urve Jablonec

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
fsada

Ještě , že ta Sparta jen remizovala a Plzeň vyhrála no bde to ještě zajímavé

Reagovat
Znalec

Nebude, podle mě už je rozhodnuto...

Reagovat
dextroza_m

přesně, je hotovo... Sláva vítězům, čest poraženým...

Reagovat
fsada

bude*

Reagovat
Rarášek

To byl průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Pry 90% držení míče

Reagovat
smazaný uživatel

ony ty prenosy na O2 asi budou ještě výhra. už komentátor se zamyšlením jestli je tento zápas stejně důležitý jako ten co bude v moskve je síla.

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase čekal, kdy vběhne na hřiště a požádá Matějovskýho o ruku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně u toho jsem se taky zarazil 1. ligovy zápas > zápas o postup do LM

Reagovat
fsada

To jo no ... :D

Reagovat
Miguel19

Komplikace hned na úvod sezony.

Reagovat
mickey mouse

Ten Ščasný tam do nevydrží ani do zimy.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych tipoval že volno bude mít ještě než začnou opadávat stromy

Reagovat
smazaný uživatel

Taky Rada už nervozně přešlapuje za brankou

Reagovat
smazaný uživatel

Jihlava překvapila

Reagovat
smazaný uživatel

Vláškovo zhodnocení zápasu: tak Sparta nakonec ten gól nevstřelila.

Reagovat
fsada

Jo no , ale Jihlava pěkně a Sparta no nic moc spíš bídně no ... jestli chce hrát o 1-3 místo ,ale tak uvidíme liga je dlohuá ... x)

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt ma pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Paixao mě nepřesvědčil, hledat posily na twitteru se nevyplácí. Střeďáci Vácha s Dočkalem jeden velký vtip.

Reagovat
delfin

Reagovat
smazaný uživatel

Youtube, twitter a FM je náš scouting...

Reagovat
San Iker

Kdybychom hledali aspoň v FMku, tak bychom na tom bývali byli lépe

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

No, zrovna my máme o čem mluvit čeče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Jak jsem psal o Plzni (nepřesvědčila, ale má 3 body), tak Sparta nepřesvědčila, ztratila body a hlavně její posily zůstaly hodně za očekáváním...

Reagovat
fsada

Tak, tam jde hlavně o poháry, na ty jsem já osobně zvědavej jak na Spartu a Plzeň. Kéž by, se dařilo oběma ...

Reagovat
smazaný uživatel

Fatai by mohl být přínosem. Věřím mu více než Paixaovi, který ještě nepřepnul z polské ligy na vyšší level.

Reagovat
smazaný uživatel

Fatai má potenciál, hlavně je mladší. Až bude 100 % fit, tak bude dobrý. Paixao zahodil 1000% šanci, jak přesvědčit trenéra. Až se uzdraví Lafata, tak to bude mít těžký, protože třeba dostane jen 10 minut na 2 zápsy (viz Bedna). Ale furt mi ta sestava přijde celkově taková splácaná....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po dnešku má Lafata základ jistej.S těma niggas jste to nevyhráli

Reagovat
PP

Ozzák má pravdu.. To jsou splašoni náběhovití - nic do kombinace. Za mě co sem viděl druhý poločas, tak nejlepší ze Sparty Frýdek..

Reagovat
Liquid

Ščasný zůstává sympaťákem i nadále, a to jsem si myslel, že se mi brzo zprotivý, každopádně Sparta dnes ničím nepřekvapila, možná tím překvapila i pozorovatele z Ruska, kteří si místo poznatků odvážejí zpět prázdný papír

Reagovat
smazaný uživatel

To je změna, kritici Lavičky chyťte se za nos. Naprosto bez systému, Dočkal nevěděl co má hrát, naprostá absence křídelní hry, náběhů, tandemů.Hraci si nerozuměli, posily jako Steinhőfer...to člověk nepochopí, musí být ihned evidentní, že jeho pojetí nemá nic společného s moderním pojetím hry. Paixao, nechápu...to ať dostanou šanci kluci z juniorky, rozhodně horší fotbalisti to nejsou. Až na tuto "pětidekovou obranu" zatlačí kvalitní souper, bude se trenér hodně divit, viz. Holkovo triviální podskočeni balónu. Sčasný je obrovský krok zpátky.

Reagovat
fsada

Jo no to poznáme hned v prvním zápas s CSKA ...

Reagovat
smazaný uživatel

Co to kecáš?Hráli jen po křídle, jenže to by nesmělo bejt křídlo anorektickej, dýchavičnej Krejčí, který zkirwil úplně všechno, co mu tam Matěj s Frýdkem předložili.

To ty nákupy, vyměnit půlku kádru a doplnit ho takovejma nekopama, to je prostě trend v česku.Odejde Kadeřábek s Kadlecem, a na jeho místo přijde trdlo ze 3. bundesligy.Tak jak to asi může dopadnout?

Jinak vám to přeju, za ty kecy o titulu.Opět stejné, jako každý rok

Reagovat
smazaný uživatel

Rozuměj dynamicky a efektivně po křídle. Oni to tam někde šmrdlali a centr nikoho nenašel.Proste náběhy ala Kadeřábek nikde. Steinhőfer se ani nenabídl a Krejčí není hráč na hrot, musí hrát z větší hloubky a šířky.

Reagovat
smazaný uživatel

Po Lavičkovi zatím změna, po které spousta Sfans toužila... zatim to vede do hoven...ale třeba Ščasný schovává čekvápko

Reagovat
smazaný uživatel

Takovou sračku bych čekal po půlce sezóny, a ne po prvním zápase..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vinetou

Tak po tomhle úvodu nejvíc v pohárech věřím Liberci

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

...ten prohrál zase s náma, takže si nevybereš.

Reagovat
Kang & Kodos

Koukám, že Dušan dostál svý pověsti celkem rychle http://isport.blesk.cz/galerie/fotbal-synot-liga-rocnik-2015-16/240193/?foto=1

Reagovat
diskoschlampe

Ten Jech měl bejt učitelem, ten se tak krásně mračí...

Reagovat
CHONG

Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

V moskve at dostanou bura a v lize at jsou co nejdal od 3 mista.....

Reagovat
smazaný uživatel

No nemyslim si jestli to je sazkovkam jedno kde jsi na to prisel????

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo sponzoruje fotbal vzdy to smrdi podvodem

Reagovat
smazaný uživatel

V Evropě letos nevěřím ani Spartě a ani Plzni.

Sparta - Nekoncepční práce. Křetinského ideje o českém Juventusu brzy vemou za své.... Než se tým sehraje, než si to sedne (jestli vůbec), bude prosinec. Místo aby se zbavili Váchy, Krejčího a spol., tak jim přivedou na oko "konkurenci" ze zahraničí s argumentem, že na českém trhu se takoví hráči nenajdou. Navíc tolik cizinců v kádru nedělá dobrotu (když jsou navíc průměrní).

Plzeň - silná pouze na papíře. Pod diktátorem Koubkem to bude kluky stále méně bavit. Dneska to bylo úplně bez chuti. Vrba je jenom jeden, dokázal z hráčů dostat nemožné, proto v Evropě tak váleli, pod ním hráli nad své možnosti. Přijde první krize a hráči Koubka odstřelí.

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektni postreh a super napsano,dik

Reagovat
delfin

Sice se mi to dneska nelibilo, ale za Vrby to byla taky obcas holomajzna a nakopavani jako dnes... podle jednoho zapasu, jeste zkraje sezony nema cenu hodnotit...

Reagovat
smazaný uživatel

pěkně si to napsal

Reagovat
mickey mouse

hm, taky to letos vidím bledě, koeficient zapláče

Reagovat
smazaný uživatel

Co je to kur.a za klub ten FC Koeficient?

Reagovat
smazaný uživatel

Já ti nevím, ale třeba Koubek mi tam příjde ideální. Je to ras na disciplínu a nebojí se jich, takže by je měl udržet a herně... Pamatuješ, jak válel před x lety s Kladnem ? Anebo pak u nás ? Pro mě je to jeden z nejméně doceněných trenérů u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Sparta chce asi letos uspet v lm a na ligu sere, dokonaly mimikry, cska nevi nic a na tutti je podceni

Reagovat
Kang & Kodos

Je fakt, že jestli nás z CSKA pozorovali (jakože určitě jo), tak nezjistili absolutně nic

Reagovat
mario23

spíš je bolí oči z toho šílenýho fotbalu.

Reagovat
Error

Možná to, že A tým mohou s klidným svědomím prošetřit na ligu.

Reagovat
delfin

super taktika

Reagovat
Gryphonheart

Ten novej systém sparty se mi líbí. Kdy přijde Hřebík, v zimě nebo už po debaklu s CSKA?

Reagovat
smazaný uživatel

A kam by mel chodit? Ten uz tam smrdi x let...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

jestli proti cska budou hrat 3

-5-2 tak ani nemusej hrat

Reagovat
mario23

To byl hroznej fotbal, absolutně nekoukatelnej, tohle se bude těžko překonávat... Aspoň CSKA nevypozorovalo vůbec nic...

Reagovat
db18

I přes nepřízeň rozhodčího výhra I když to stejně jako v superpoháru byla v druhém poločase bramboračka... v pohárech to bude bída A ať už sakra dostane šancí Vůch...

Reagovat
PavlíčeQ

Teď na čt1 opakujou ten díl všechnopárty s Váchou

Reagovat
Manik...

3-5-2 v naší lize s tímhle materiálem? To je teda fakt kanón. Ščasný ven, tohle prostě není normální. ... Co to sakra bylo za sestavu? Co si jako slibuje od Krejčího na hrotu? Má 60 kilo i s postelí a nejvíc offside v lize ... Tomuhle se fakt nedá fandit to je za trest ... Jestli s tímhle přijdou na CSKA, tak... ať ani nechoděj ...

Nepamatuju kdy bych byl až tak moc kritický při remíze... A kdy bych vyhazoval trenéra po 1 zápase, ale tady to jinak nejde

Reagovat
Rarášek

Hrozný, rozhodčí nám neodpíská ani jednu pentli? To jako fakt? Celej zápas nám fouká protivítr, abysme se náhodou nedostali do vápna. Ta jejich slavná nová tráva, drny celej zápas lítali našim do ksichtu, div to Jihlavský neházelli. Když přestal foukat vítr, tak nám do ksichtu furt pařilo sluníčko, a hovno ani bránu vidět nebylo, škoda že kluci nemůžou mít sluneční brejle na hřišti Jak v tomhle má někdo hrát fotbal? Naprostá zoufalost v Jihlavě, ať vypadnou z ligy co nejrychleji.

Reagovat
Blasphemer

A ty jejich podavači míčů... Takhle se míče nepodávají ani v divizi!

Reagovat
Rarášek

To zas ne, nebudu na nikoho házet vinu za remízu, ikdyby to tam ty kluci házeli jak idioti.

Reagovat
delfin

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Píča jedna ubrečená....

Reagovat
frankiefcb

největší sranda je, že zrovna v tom zápase se vyznamenal tím svým šlapáčkem blbeček.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
db18

Chtěli jste přesunout zápas? Chtěli... tak nesete i následky - ve 20:15 by se vám to hrálo lépe.

Reagovat
Rarášek

S takovouhle to fakt vyhraje Jablonec

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

No ještě uvidíme, jak se předvedou. Ale představení Plzně, ani Sparty v prvním kole teda opravdu nic moc. S tím rozdíle, že vy z toho máte přecijen všechny tři body.

Reagovat
db18

Máme, ale zapomněli jsme, jak se střílí góly nohou... Ale tak, nejhorší by to mělo být proti Latkovi, tak by i tak mohlo padnout dost branek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ufff, vrátil jsem se z Jihlavy a...

Reagovat
smazaný uživatel

sparta nemuže hrát 352, nemá na to ani 3 kvalitní stopery ani 2 totální jezdiče do lajny.352 není utočnej styl jak říkají hráči.352 je system jen na kontrolu míče a nepoštění soupeře do velkých šancí.Juventus hrál 352 a skvěle mu to fungovalo ale na tu hru se nedalo dívat v tom systému hráli 3 stopeři Barza-Bonucci-chiellini a na krajích jim perndlovali vlastně typičtí obranci lichsteiner a Evra!Tenhle system je absolutně zaměřen na defenzivu a výsledky 1:0, řádná atraktivita.Nevím Co to Šťastný zkouší za paskvil, říkám vám tenhle systém nemůže v českých podmínkách nikdy fungovat!NIKDY vzpomenete si na mě.

Reagovat
db18

Podívej se na Guardiolu a jeho 3-5-2 Rozjel Inter 4:1 (i když to byla příprava, ale zase chybělo duo R+R a reprezentanti byli v týmu jeden den)

Reagovat
smazaný uživatel

Bayernna to má uplně jiné hráče, Spartě tohle sedět nebude a nemuže.

Reagovat
Aldeano

Jde o to, že herní pojetí 3-5-2 Bayernu a Juve je rozdílné...

Reagovat
db18

teďka v přípravě to i byl pěkný fotbal, i Lahm byl poměrně dynamický - i když hrál na DM (uvidíme jak dlouho to vydrží ) jedinou kaňkou na letošní přípravě už tak je jenom odchod Bastiho a setrvání Xabiho.

Reagovat
Aldeano

S Barcou to na 3 beky zkoušel vždy jen v pár zápasech, tak jsem zvědavý, jak dlouho mu to vydrží s Bayernem.

Reagovat
db18

Zkoušel to už v minulé sezoně po zisku titulu (a na BVB) a byla to častokrát hrůza - vyšlo to jenom proti BVB (které proti tomu vypadlo už s Juve), protože nevěděli, jak proti tomu hrát V přípravě to ale vypadá pěkně, ale stejně se bojím, jak to srovnání dopadne proti ostatním celkům. (snad to trochu prověří AUDI Cup)

Reagovat
db18

Taky na to ale nemáme stopery. Ale lepší tým pro to měli v minulé sezoně, kde by to mohl hrát Krejčí s Kadeřábkem... (to by se i dalo srovnat s Lahmem a Bernatem ) teďka by asi bylo lepší, kdyby hrál zprava Frýdek (+ uprostřed by měl být ještě nějaký dynamický hráč)

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

A jestli se Sparta nevrátí před CSKA ke hře kterou praktikovala minulej rok nemá sebemenší šanci.Juventus tenhle styl vybrousil do dokonalosti protože na to měl hráče, Sparta ty hráče na to nemá..!!!Šťastný pude pokud tenhle experiment nesmete ze stolu hned v zárodku.

Reagovat
Aldeano

Zdeněk Ščasný po remíze 0:0 v Jihlavě: "Velké mužstvo musí takový zápas vyhrát 1:0."

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak => Sparta není velké mužstvo!!!!

Reagovat
Manik...

Moje řeč, ve všech bodech

Reagovat
Liquid

Reagovat
r.mrazik

Scasny ven!! To je hroznej kaspar a jeste ty kecy po zapase

Reagovat
db18

Impuls

Reagovat
smazaný uživatel

Co s tim porad mate??

Reagovat
db18

Nevím, kde to vzniklo, ale vyjadřuji mu pochvalu, protože už po prvním kole máme pěknou výhodu.

Reagovat
smazaný uživatel

No a kdo to je?

Reagovat
db18

Ščasný

A už jsem to našel: http://www.sparta.cz/novinky/zpravodajstvi/a-tym/vedeni-klubu-odvolalo-trenera-lavicku-16327.html

Vedení ACS očekává, že Zdeněk Ščasný vnese do týmu nový impuls a pozvedne aktuální výkony mužstva. Jednoznačným úkolem nového trenéra je zisk mistrovského titulu v této sezoně SYNOT ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

Impulz ven!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Steinhofer navázal na odkaz Sergio Petera.

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

Kopie Pabla Gila.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neurážej Pabla, ten se alespoň uměl rozeběhnout...

Reagovat
frank

Reagovat
Rarášek

Nezatracujte všechny hned.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně se to hodí do krámu! A zatracuju jen Fritzlhofera. Pexesovi věřím.

Reagovat
fantomas

To sou zas přezdívky

Reagovat
smazaný uživatel

Neser!

Reagovat
risk je zisk

Otřes.

Reagovat
Aldeano

Šovinismus?

Reagovat
fantomas

Reagovat
Aldeano

Reagovat
osobnostx

Spíš debilita.

Reagovat
smazaný uživatel

Nahodou Pexeso je trefny

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Rarášek

dobře

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Liquid

Reagovat
smazaný uživatel

tyhle hodnocení po první zápase

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden zápas a už není v komentářích liga vyhraná o 10 bodů a šance na postup přes CSKA 80-100%

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vyhrajeme ligu jen o 8 bodů, co se dá dělat....

Reagovat
Hokaido

kdo psal o deseti bodech, teda kromě tebe ?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo si má ty jména pamatovat? Stejně je tu už za pár týdnů neuvidíme, jestli Sparta udrží formu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Hm, tak to jsem zvědavej na Spartu v těch pohárech, dneska to nebyla žádná výhra. Jedinej, kdo se snažil něco změnit byl Matějovský, jinak samý posunovačky a vyhánění hráčů, jen aby tu odpovědnost neměl právě danej hráč na balónu. Jediný nacvičený, co jim fungovalo, byly ty narážečky z křídla a ihned do vápna, ovšem tam taky byla úspěšnost nějakejch 50 %.

Protože naše obrana byla výborně postavená, precizně byli zdvojováni všichni, kdo se opovážili se do vápna probít. Navíc k tomu skvělej Mišůn, kterýho první zápas mě fakt dostal, to je supr náhrada za Hybše, i když asi nebude tak super směrem dopředu, dozadu si odjezdí svoje. K tomu bojovnej Muris, úžasní stopeři a taky Marek, jehož jsem se bál nejvíc.

Bod extrémně důležitej, teď jenom sbírat body proti dalším-slabším celkům, protože tohle je fantastickej rozjezd sezóny. Akorát mě naštvalo to přesunutí termínu a bylo to vidět i v kotli, kde asi púlka lidí chyběla a nebylo to úplně ono. Nicméně hochům patří velkej dík.

Reagovat
delfin

Mišůn

Reagovat
smazaný uživatel

větší kopyt než ten plebs Steinhofer tuhle naší ligu nikdy nehrálo, hlavně že spartani tady z těch "posil" tak masturbovali

Reagovat
Rarášek

Tak pod Ščasným píšeš, že se má na Paixaa ještě počkat, a tady píšeš, že jsou všechny posily na hovno. Tak si to rozmysli.

Reagovat
smazaný uživatel

kde přesně v tomto příspěvku píšu, že jsou všechny posily na hovno? Prosím označit přesnou část příspěvku děkuji.

Reagovat
Rarášek

"posil"

Reagovat
smazaný uživatel

ještě jednou zkus to kde přesně označuji v tom příspěvku. že jsou na hovno? To že jste nad nima masturbovali ( ty nejvíc) to je fakt. Takže zkus to ještě jednou ty vypadáš, že bys po pár hodinách mohl zvládnout pochopit i pár odstavců textu.

Reagovat
Rarášek

Vzhledem k tomu, že si slovo posily dal do uvozovek, tak se ti jako posily pro Spartu nezdají, tudíž by to měli být podprůměrní hráči, když nejsou posila. Z toho nám vycházi co? Že takový hráči jsou na hovno. Ještě něco?

Reagovat
smazaný uživatel

aha sparťanská logika já zapomněl že se bavím s někým kdo nechápe psaný text promiň. Ale abych to vysvětlil primitivnimu kreténovi jako jsi ty. Ano všechny vaše posily jsou odložení nýmandi to je pro někoho kdo někdy viděl fotbalový zápas bez diskuse. Jen u Paixaa je ta možnost, sice asi jen 2%, že se podruhé v životě v něčem pletu, proto bych mu to kolo dvě ještě dal.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Kang & Kodos

Dobře ti tak, když se s tim debilem bavíš

Reagovat
Rarášek

No a není to sranda, tady Boba si budu pamatovat do smrti.

Reagovat
smazaný uživatel

sparťan někomu nadává do debilů

Reagovat
smazaný uživatel

no konečně sebereflexe z tvé strany

Reagovat
Rarášek

Jop, máš pravdu. Snad ti Paixao nezkazí tvou neomylnost.

Reagovat
frankiefcb

ale hrálo a jako "fanoušek" baníku by si to měl vědět.

Reagovat
smazaný uživatel

posily budu hodnotit až tak po 5 kolech... zápas se nevyvedl celému týmu, každopádně se opět ukázalo, že nemá absolutně žádnou cenu brát ohled na výsledky/výkony z přípravných zápasů

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Uhrin to je komediant Jeho tatik se za něj musí někdy stydět

Reagovat
Hokaido

Jinak Latka je hrozný hovado. Dřív alespon něco předváděl na hřišti, ale po jeho návratu je to jen komediant s velkejma kecama a skutek utek

Reagovat
Rarášek

šašek

Reagovat
db18

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na můj vkus málo brečí a fňuká. Jinak samozřejmě klasický tupý slavistický hovado.

Reagovat
papanegra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Reagovat
smazaný uživatel

při každým jeho kontaktu s protihráčem trnu hrůzou

Reagovat
smazaný uživatel

S Pitákem akorát faulujou a fotbal nic....nestíhají

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
dextroza_m

jak to krásně začíná... Sparta 1. kolo a ztráta 2b gj!

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
bobis21

co to zase je

Reagovat
db18

Reakce na Alispahiće

Reagovat
Barm@n

ach bože...

Reagovat
mario23

Reagovat
Kang & Kodos

Snad to viděl Mahmutovič

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Humus

Reagovat
San Iker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Dosek

Reagovat
vrabejka

EL bude naše!

Reagovat
db18

Jabko, Zbrojovka

Reagovat
F.Torres

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
vinetou

Průměr 3.2 golu na zápas

Jenom Sparta to zatím kazí

Reagovat
smazaný uživatel

defenzivní dominance

Reagovat
frankiefcb

Jinak Slovácko a Havlík super.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ti co jsou v chachar fanlize, pojďme občas debatovat tam v tom fóru, co je v té minilize, ať tu nespamujeme souhrny nebo preview..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sparta bude letos ráda za 3.místo a ani to se jí podle mého nepovede získat. Jsem zvědav, jestli Neščasný vydrží až do odvety s CSKA nebo se bude pakovat ještě dříve.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Dosan pri chuti, to je dobre.

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Psojedy ?!? Ty vole!!

Reagovat
Posledni Kovboj

asi tak

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Navrátil Halenár

Reagovat
božský John

JABLONEC KUNDO !!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
papanegra

tvoje stará chodí na ef ?

Reagovat
Miguel19

Halenár Klasický slovenský artikl co stojí za hovno.

Reagovat
božský John

Dyt i v corgon lize si z nej delali prdel, ze je neschopnej

Reagovat
db18

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

vsak to je najväcsi traged, aky kedy hral futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Šebo?

Reagovat
exse

Houska parádní. Vidím že v druhé lize dozrál a začíná naplňovat potenciál.

Reagovat
Firkraag

Když už tak dopek

Reagovat
Miguel19

Reagovat
fabec1222

Teplice

Reagovat
db18

Reagovat
Rarášek

Olomouc krásně, neuvěřitelný

Reagovat
smazaný uživatel

Dresslera je mi líto, ligový debut mu pěkně zhořkl.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl jít k nám

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma nádhera

Reagovat
vinetou

Vavruška

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Co říkal?

Reagovat
db18

Že kluci mimo těch dvou minut předvedli dobrý výkon a nechápe, že celý stadion (vyjma fanklubu) pískal, že kluci si zasloužili potlesk.

Reagovat
monty25

Za hloupě ztracené dva body by si zasloužili nakopat prdel...

Reagovat
db18

Tak posral to hlavně Drame...

Reagovat
monty25

To jo, ale posralo to víc lidí... Prostě tohle říct po takovém zápase je 3,14čovina. Fotbal se hraje na vítězství a na body, to by si měl uvědomit. Pěknou hru ocením, až v nastavení neztratí dvougólový náskok...

Reagovat
Rarášek

Nepochopitelně ale, kde byl vůbec? To stál někde na soupeřově vápně ne?

Reagovat
db18

Jednou jo - a pak to tam rozebral Hyský, že se nepochopitelně zapresovat a zatlačit hráče do středu hřiště nebo co... (já ho tam pořádně neviděl a pak to slyšel jen z tv, obrazu už jsem moc nevěnoval pozornost...) Jak odešel Vondrášek, tak to hodně nezvládal... příště tam čekam Dresslera (a kdyby nemohl, tak Vondráška)

Reagovat
vinetou

Stahoval se do středu hřiště a zkoušel tam napadat

Měli by ho předělat na pravý křídlo, protože útočný výpady mu docela jdou. Ale takticky na konci úplně zkolaboval.

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Co tomu Grigarovi je v poslední době? Vždycky to byl jeden z nejjistějších golmanů, a v poslední době předvádí takové věci pravidelně...

Reagovat
Jan Horáček

Trenér Vavruška se zřejmě zbláznil. Naopak rozumná slova pana Hyského v TV.

Reagovat
vinetou

Vavruška má koule, to člověk musí respektovat.

Reagovat
Jan Horáček

Vavruška je spíš velký komik, to snad nemohl myslet vážně.

Reagovat
Shevchenko

Oni to vyrovnali?

Reagovat
vinetou

Potočný

Reagovat
monty25

"To je hrozný. Já ani nevím, co mám říkat do tý televize."

Reagovat
smazaný uživatel

Potočný je kopyto. Dělat "kometu sezóny" z někoho, kdo dá 4 góly je fakt k smíchu.

Reagovat
smazaný uživatel

kopyto to rozhodne na nase pomery neni

Reagovat
db18

Kopyto...

Reagovat
delfin

"kometu sezony" z nej delaji hlavne ty pozapasovy rozhovory... neznam jinyho hrace, kterej by v nich takhle exceloval...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
db18

Prý flegmatik...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten rozhovor s Potocnym Kozohorsky nezklamal+ potocny pry velky flegmatik

Reagovat
db18

Reagovat
Coutinho10

rozhovory s Potocnym proste TOP

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
vinetou

To se skoro vyrovnalo Honzovy Kollerovi

Snad ho čeká i podobná kariéra.

Reagovat
Coutinho10

j jako je to sympatak a pokud bude makat dal, tak sanci urcite neceho dosahnout ma ...nejvic se mi libi, ze je proste sam sebou a necpe do kamery ty klasicky kecy jako vsichni

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
db18

já měl dneska taky povedený den s Jabloncem a Baníkem, jen nevěřím, že to vydrží dlouho...

Reagovat
Coutinho10

hezky

Reagovat
El Matador

Sigmaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Vavruska arogant. Hrozne namyslenej trener. Olomouc bravo!!!

Reagovat
vinetou

Velkej sympaťák. Snad ty poháry s teplákama urve.

Reagovat
smazaný uživatel

Velky kulovy. Takhle se pohary nehrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Olmík

To bylo střídání

Reagovat
monty25

Jsem jako Potočný. Taky nevím, co mám napsat. Měl jsem připravené úplně jiné hodnocení - první poločas nic moc, druhý poločas perfektní (až na Grigara). Ale takhle hloupě v nastavení ztratit jasně vyhraný zápas a důležité 2 body do tabulky, to je prostě na přesdržku. No a Vavruška mě tím rozhovorem nehorázně nasral. Doufám, že je teda aspoň seřval v kabině, protože s takovýma kecama ať jde do prdele! Jestli po takhle prosraným zápase mají fanoušci tleskat, tak teda nevím, v jaký žije galaxii...

BTW: Jestli zítra vyhraje Braunschweig, tak budu ještě nasranější...

https://pbs.twimg.com/media/CKyTQN5UAAAQEJ8.jpg

Reagovat
db18

Reagovat
monty25

Pak se div, že tě nesleduju na Twitteru...

Reagovat
db18

Kdyby si mi to neřekl, tak si toho ani nevšimnu.

Vavruška na to dokázal koukat střízlivě, což by moc lidí nezvládalo, jestli tam bylo doopravdy hrobové ticho, jak říkal Potočný, tak by to možná mělo na hráče zapůsobit mnohem více, než kdyby je tam seřval. (Nehledě na to, že hlavní viník by stejně hovno rozuměl). A nejvíc pískotu šlo nejspíš stejně z hlavní tribuny, kde to je jeden chytrák vedle druhýho...

Reagovat
monty25

Já vím, protože ti odepisuju stejně. Ale v něčem se teda s tebou vůbec neshodnu... Jako jo, Vavruška má nějaký svůj styl, ale s tím vyjádřením po zápase (že by měli fanoušci/diváci místo pískotu tleskat) prostě ujel. Potom ve studiu to Hyský říkal dobře... Já bych teda taky nepískal, ale nadával jako prase.

Reagovat
db18

Nadávat, ale už na konkrétní hráče, takhle zpražíš celý tým ještě víc, než už je... a taky hráče, kteří hráli dobře (Vondrášek, Breite, Fillo, Potočný...)

Reagovat
smazaný uživatel

Nn v kabine pry bylo ticho, jakoby hrali bobrika mlceni

Reagovat
Coutinho10

nebo ze dekuje Brabcovi ze je hodnej

Reagovat
smazaný uživatel

Jeste, jak ho hysky zacal utesovat, ze pristi tyden hraji dalsi zapas

Reagovat
Coutinho10

tjn

Reagovat
vinetou

Reagovat
monty25

Pro všechny, co budou dávat palec dolů: Nechcete se trochu rozepsat, proč se mnou nesouhlasíte? Mě by to totiž fakt zajímalo. Fotbal se hraje na vítězství a na body, to mi snad nikdo vymlouvat nebude...

Reagovat
vinetou

No, jeho filozofie je podle všeho úplně opačná(moje taky), takže asi proto.

Reagovat
monty25

Já mu na nějakou filozofii kašlu. Může se hrát sebelíp, ale pokud se takhle hloupě budou ztrácet body, tak to prostě k ničemu nebude... Pěknou hru bych ocenil, kdyby to skončilo 2:0 nebo 2:1. Takhle to podle mě není na pořadu dne a snad každý normální člověk musí pochopit, že fanoušek Teplic je oprávněně naštvaný.

Reagovat
vinetou

Hele já tě chápu proč tě to sere, taky sem byl nasranej když naši projebali dvougólovej náskok s turkem na EURU, přesto sem si ten zápas později ještě několikrát pustil, protože to byl prostě sakra dobrej fotbal a o to přece jde. Když tým zkrátka předvedl výkon který mě pobavil tak splnil svůj účel a sluší se mu zatleskat.

A na Vavruškovi si nejvíc cením, že se zastal hráčů, těm teď určitě nikdo říkat nemusí, že to posrali.

Reagovat
monty25

"Podstatný jsou tři body, na zbytek se vyser."

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nazgúl

Neboj, jestli neprohraje Bohemka, nebudeš sám

http://my.jetscreenshot.com/demo/20150725-cfmc-34kb.jpg

Reagovat
monty25

Taky hezký. To je tvoje?

Reagovat
Nazgúl

Ano, to bylo moje

Reagovat
monty25

Hm, tak to bych se zítra modlil, aby vyhrál Zlín.

Reagovat
Nazgúl

Jsem si bolestivě vzpomněl na předminulý rok, kdy jsem měl vsazenou na něco za dvojku taky tuším remízu, sledoval jsem to v přímém přenosu, bylo to 1-0 a v 92. minutě 1-1, zatímco jsem obíhal vítězné kolečko po bytě, tak k tomu sednu a sleduju, jak se snáší centr a 1-2 v 93. minutě

Teď jsem se na to naštěstí alespoň nedíval.

Reagovat
monty25

Já se na to bohužel díval, protože zároveň fandím Teplicím... Jako už jsem měl taky dost smolných tiketů, ale tohle by byl teda určitě nejsmolnější. No nic, zítra budu fandit Sandhausenu.

Reagovat
Nazgúl

K sázení to patří, jindy zase v nastavení padne gól a člověk vyhraje. Jde jen o ty dva góly v neprospěch v nastavení, to už prostě člověka zamrzí.

Reagovat
monty25

Přesně. Já ještě předloni celkem vyhrával a taky jsem měl kolikrát kliku, ale od loňska jedna prohra za druhou. Někdy člověk dá blbost, ale někdy (jako v tomhle případě) je to fakt smůla...

Letos zatím jediná výhra byla taky šťastná. Tohle byl můj poslední zápas...

http://www.livesport.cz/zapas/6a8tPZRq/#prehled-zapasu

Reagovat
db18

mně takhle jednou rozhodčí zkurvil tři tikety na jeden zápas... (3 různé příležitosti)

Reagovat
diskoschlampe

Liberec - Boleslav

Reagovat
frankiefcb

ty jsi dával Brno za 1,87, já za 2,3 už před týdnem solo.

Reagovat
Nazgúl

Solo sázky jsou nejlepší, což potvrzuje tvá výhra. Doufám, žes to aspoň naložil pořádně.

Reagovat
frankiefcb

bohužel ne, teď nejsem moc při penězích, ale i za 150, výhra 350 potěší. Nicméně, budu to dělat častěji, Baník vypadá na tutovku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mne dneska odjebal obrance Salcburku 12 tisic, kdyz jsem vsazel, ze Salcburk vyrovna proti Mattersburgu.. Kdo nevidel gol Mattersburgu na 2:1, tak si to najdete..

Reagovat
Spalovač šancí

Předsezonní prognózy vycházejí - Baník + Slavia sestup, Jablonec před spartou na druhém fleku

Pískej konec

Reagovat
smazaný uživatel

+Libor kral strelcu, skvela sezona

Reagovat
Spalovač šancí

+ nováčkové záchrana

Reagovat
Spalovač šancí

nicméně nejlepší útočník je pořád Škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ja to tu pisu furt, repre utocnik a vzhledem k tomu, ze honza Schulmeister uz asi nebude hrat, tak asi bude i nejlepsi. Snad se dostane do nejakeho normalniho klubu az spadnou

Reagovat
smazaný uživatel

Videl sem branku Kukece... Aby nebyl jak Zeherinho, jeden gol jak Ronaldinho a pak ses mu zas pul roku smal.

A co vykon ? Pry obrana tragicka ?

Penalta jasna ?

A za co cervena ?

Diky

A Safarciku, tahni z Baniku...

Reagovat
smazaný uživatel

zápas na jednu branku, penalta jasná, červená jasná

Reagovat
smazaný uživatel

Tesim se na Spartu :))

Reagovat
db18

Penalta debilní, hráč Brna tomu hodně pomohl, ale kontakt tam byl a sudí to měl písknout hned, ať už to posoudil jako penaltu, nebo jako simulování (asi čekal, co mu do ucha zašeptá čárový). Šichor šel ven oprávněně, ale mého názoru měl dostat dvě žluté (ale možná tam něco řekl i sudímu a proto to bylo rovnou na červenou) - nejdřív tam zatáhl za rameno hráče Brna a hned na to zajel do druhého hráče Brna, ke kterému se od toho prvního dostal balon.

A to bránění bylo celkově dost špatné, Škoda tam mimo gólu měl ještě jednu dobrou šanci a Řezníček se taky mohl párkrát trefit. Ještě měl Baník štěstí, že Vávra nedokázal nabrat tempo.

(od vás pak ale ještě mohl skorovat Narh, který ale v situaci 1na1 střílel na brankáře, který vyrazil)

Reagovat
smazaný uživatel

Asi byl premotivovany.

No, Brno nas mlelo, tak za tyden na Letne, at nezeru, 5:0

Reagovat
db18

To jednoznačně... po téhle situaci se tam pak ještě strhla potyčka, kterou sudí ale přešel bez potrestání (Kaša tam ještě jednoho hráče odstrčil)

Reagovat
smazaný uživatel

za co mel dostat dve zlute? za ten likvidacni faul? vsechno vp oradku tak jak udelal rozhodci

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas celkem bída, druhý už to jaksi šlo, ale pořád tomu dost chybělo do optima. Nicméně, pořád lepší výkon než většina výkonů pod Frňkou.

Reagovat
REPLIKATOR

Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nepobírám toho Bergera z Dukly, takto hrál celý zápas - levá půlka nohavice trenek ustřihnutá, druhá normální a stažené štulpny. Půlka trenek jak z 80. roků :D

http://i.imgur.com/ioicq7G.png

Reagovat
Spalovač šancí

cukrouš

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

cukrouš je horší

Reagovat
smazaný uživatel

Neco jak alexis

Reagovat
smazaný uživatel

Janko Gregus

Reagovat
PavlíčeQ

Za nás už 5 gólů

Reagovat
smazaný uživatel

v Baniku mel tesim dva, vcetne treninku

Reagovat
monty25

"Vím určitě, že letos budeme kvůli Synot lize zase hodněkrát naštvaní..."

https://pbs.twimg.com/media/CKqjVtCXAAAPa1A.jpg

No to jsem si teda pěkně naběh...

Reagovat
vinetou

názor

Reagovat
Kepy_FCB

Ty brďo Baník prohrál jen o gól a dokonce jeden dal...

Vlastně jsme ale hráli s největšími tragédy hned po nás. Takze od teď už jen výpraský, občas vlastně sazkovky nařídí njakou neprohru tak pár bodů i tak bude.

Šaf ven!

Reagovat
Firkraag

Grigar je fakt dobrej šašek. Na to, že bere 100/měsíc. Jít do centru po zemi nohama napřed je vtipný, druhej gol jasně jeho, nemluvě o tom strašným kiksu.

Reagovat
monty25

Normálně bych ho posadil. Už těch hovadin dělá moc...

Reagovat
monty25

Nový trenér, ale stejně výživné tiskovky. Nejzajímavější informace je asi to, že Hošek řeší nějaké soukromé problémy a momentálně nemá hlavu na fotbal (proto dneska nebyl ani na střídačce)...

https://www.youtube.com/watch?v=oZyAB0KAW6s

Reagovat
mario23

Reagovat
monty25

Fillo: "Je to velká škoda, měli jsme zápas celou dobu pod kontrolou a pak dostaneme za dvě minuty na 2:2. Je to nepochopitelný zkrat, ale my se budeme snažit to fanouškům vynahradit hned v nejbližším zápase."

http://www.fkteplice.cz/A-tym/zpravy/25_07_15_martin_fillo-_budeme_se_snazit_to_fanouskum_vynahradit_v_pristim_zapase.html

Začínáš se mi líbit, chlape!

Reagovat
smazaný uživatel

Vzdyt to neni holka, jak se ti muze libit?

Reagovat
monty25

Myslím názory...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, ja uz si lekl, ze si zmenil orientaci a ted zacnes koukat i na muzsky sporty uffff

Reagovat
monty25

Jo, Synot ligu asi hrajou ženský... Ty vole, já už jdu radši spát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si nezapomen pred spanim vyhonit u plakatu nejaky sportovkyne.

Reagovat
monty25

Reagovat
frankiefcb

nepřijde ti trochu trapný i na Tebe Dolare?

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
didosh

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde mi neskutecne trapnej, proto se mu smeju.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bezva, vypnu Teplice pár minut před koncem...

Reagovat
Spalovač šancí

já teplice ani nepouštím

Reagovat
mistr129

OT: koukali jste někdo na United s Barcou? Jak hrál Halilovic?

Reagovat
smazaný uživatel

hral nejakych dvacet minut, tezko hodnotit, navic prisel za stavu kdy tekli o dva goly. Pockal bych na regulerni zapas, tyhle frendly kde se dvacetkrat prostrida kazdy tym, nema to tempo o nicem nevypovidaji, ani kdyz hraji takovy giganti spolu

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi byl ten vylouceny hlupak z Baniku, jeho tym prohrava, chapu tak nejak tu flustraci a to vylouceni, ale co nechapu,ze bezi nastaveni a borec si to v pohode kraci mimo hriste jak kdyby vedli o tri goly. Bud jsou to tak hloupy uz ti lide,nebo jim je to uplne jedno.

Reagovat
smazaný uživatel

Na to, jak je ta naše liga hrozná žumpa podplacená, jí sleduješ dost...

Reagovat
Riquete s čupřinou

To vyrovnání nejvíce zaskočilo admina našich stránek, kterej s klidem informoval o naši prohře 2:0. Jinak není to poprvé, co se měnil výsledek vzájemných zápasů až na konci zápasu :)

Reagovat
Bosko

Ty komentátoři - to je trágedie Jak na O2, tak na ČT, kde to zamrzí, protože dřív tam bývali dobří (tak před 15 lety). Například včera rozhovor s Potočným: ten kluk je k smíchu, když má dávat rozhovor, ale na druhou stranu se nedivím, že nevěděl co říct, když mu Kozohorský nepoložil kloudnou otázku....Musel to zachraňovat Hyský, jehož otázky měly hlavu a patu. Je ostuda, když někoho, kdo je placenej jako komentátor, strčí v jeho oboru do kapsy bejvalej fotbalista

Reagovat
bobis21

Hýský je v té televizi jeden z mála, kdo se dá poslouchat

Reagovat
smazaný uživatel

ses posral ten má tak naléhavej hlas me sere už po 10 vteřinách

Reagovat
El Matador

Nechystáte se někdo dneska na přátelák Lazio-Sigma? Hraje se o půl sedmé v Laa an der Thaya

Reagovat
didosh

Co? Se Sigmou? Mám to tady 15 km...

Reagovat
El Matador

Tož je to na stránkach Sigmy. Lístky za 12 éček a pro studenty 8.

Reagovat
didosh

Mě to překvapuje že má Sigma přátelák když hrála včera...

Reagovat
El Matador

Njn a ještě přejezd z Teplic.

Reagovat
didosh

No právě.

Reagovat
El Matador

Bude hrát asi béčko no, ale tak já se jedu hlavně podívat na Lazio :)

Reagovat
Kluivert9

Hrušovaňák?

Reagovat
smazaný uživatel

http://video.thordivision.com/davor-kukec-podruhe/

Pičo Zeherinho number 2

Ale ten konec byl naprosto zbytečný.

Chápu, že jsou pro všechny na odstřel (za to oni bohužel nemůžou), tak chtějí dokázat, že se společnost mýlí, ale co tam předváděl potom Kašík a ještě tam naběhnul Šašinka jak Zorro mstitel, to z nás děla mužstvo Jana Matuly

http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-synot-liga-rocnik-2015-16/242365/napeti-v-baniku-pracuje-hadka-po-sanci-i-velka-potycka-po-faulu.html

A ta piča slovenská, co tam strká do Azeveda, ta si myslí o sobě jako co ?

Reagovat
smazaný uživatel

"Spinave pradlo" se odjakziva pere v kabine a ne na hristi atd...ale co cekat od zoldaku z kdejakeho vidlakova...

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vole, v Ostravě velká demonstrace proti imigrantům, pričemž všichni imigranti, co jsou v Ostravě hrají za Baník.......

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
didosh

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
db18

+ všichni muslimové podporující IS

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

Reagovat
frankiefcb

ty vole je tam sotva měsíc a už si vyskakuje blbeček. Azevedo se aspoň o něco snažil a něco předvedl, ale on předvedl hovno a ještě si myslí jaký je mistr světa. A ta Šichorovina zbytečná bohužel frustrace bude vzrůstat.

Reagovat
smazaný uživatel

To je spolek Vedení na piču, hráči na piču, rozhádaní v prvním kole. Čím hůř, tím líp.

Reagovat
Shevchenko

Nějak si nemůžu všimnout, kdo tam strká do Azeveda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak naopak, to ale nevyvrací to, co si tam to slovenské pako dovoluje...

Reagovat
smazaný uživatel

Co si dovoluje?

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo... Viz. Frankie nahore

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem to viděl. Ale mnohem podrážděnejší byl Azevedo, tak nevím proč se tady vozíš po Mondekovi.

Reagovat
smazaný uživatel

On tam řval po Mondekovi jak zběsilej magor?

Reagovat
smazaný uživatel

Řvali po sobě oba dva, nevím co děláš. Navíc, kdyby jsi viděl celý zápas, víš že si pak u rohu Brna plácli a avizoval to hlavně Mondek.

Reagovat
Wat

Tak Jablonec zacal pekne, jsem rad, ze si zahral Masopust od zacatku. Navic jak on, tak i Tecl asistence, takze vlastne dobrej vykon.

A Olmik zabijacky konec. David Houska pry zahral vyborne, tak doufam, ze na to bude jenom navazovat a po sezone do lepsiho.

Reagovat
Kang & Kodos

Schick v základu

Reagovat
F.Torres

a už dohrál

Reagovat
johnik

Zlíneček

Reagovat
didosh

To sem nečekal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

To se mi ulevilo, že Braunschweig prohrál...

http://abload.de/img/tiketryzn8.jpg

Nazgúla to taky nemusí tolik mrzet...

Reagovat
vrabejka

Slovácko stále 1.

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
smazaný uživatel

Fakstav hezky pekne

Reagovat
mario23

Liberec dobrá sestava, ještě Shala chybí.

Koubek - Coufal, Hovorka, Švejdík, Bartošák - Pavelka, Folprecht - Šural, Delarge, Kerbr - Bakoš

Reagovat
El Matador

Reagovat
vrabejka

Nevíte někdo kolik jsme dostali za prodej Kerbra a Trávníka?

Reagovat
PavlíčeQ

Za Kerbra nevim, ale za Trávníka 10 mega.

Reagovat
didosh

Reagovat
vrabejka

Paráda

Reagovat
smazaný uživatel

Kerbr je jenom hostovacka..

Reagovat
smazaný uživatel

31 milionů liber

Reagovat
Greny

Delarge to suverénně vypustí...

Reagovat
Miguel19

Švejdík je klasa

Reagovat
db18

Švejdík Zlatý Rajnoch....

Reagovat
Miguel19

Slovák v bráně no

Reagovat
Kang & Kodos

Veselovský Hlavně, že byl tak levnej

Reagovat
db18

Reagovat
Greny

Švejdík je fakt špatnej ... Hovorka teď pěknej námaz

Reagovat
REPLIKATOR

Ne my nemůžeme mít normální stopery

Reagovat
didosh

Zajímavý zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou obrany letos (Sparta, Plzeň, Liberec, nevím jak Jablonec..)

Reagovat
smazaný uživatel

Jablonec vypadá jasně nejlepší obrana v lize. Bohužel hlavně tím,že se ostatní zhoršily.

Reagovat
REPLIKATOR

Oranžová

Reagovat
Sosi

Co to ma byt ta Kalousova one man show?

Reagovat
db18

Baky

Reagovat
REPLIKATOR

Bakooooooš

Reagovat
PP

Hmm, podle mě offside ten Bakošův gol..

Reagovat
REPLIKATOR

aaale v trenkách máš ofsajd...

Reagovat
PP

no já si počkám na opakovačku ty trenku..

Reagovat
Spalovač šancí

Zřejmě dobrá čtvrť, ty Vršovice

Reagovat
smazaný uživatel

To by mě zajímalo, proč nehrál Štěpán.

Reagovat
db18

Byl včera na lavičce v Teplicích - a z těch hráčů asi nehrál nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

nemá někdo sestavu Lazia? Sigma hrála s Bčkem, byť bych rád pár z nich vyděl rád v základu Ačka.

Reagovat
Pipo123

Marchetti (46' Berisha); Hoedt, Gentiletti (79' Prce), Mauricio (79' Konko); Patric (55' Basta), Parolo, Cataldi (76' Onazi), Lulic (76' Seck); Felipe Anderson ( 28' Candreva), Djordjevic ( 55' Perea), Keita.

Reagovat
smazaný uživatel

takže žádná Bčka

Reagovat
Pipo123

U Lazia nehrali Cana, De Vrij, Radu, Klose, Morrison atd, já čo som čítal tak ten zápas sa hral v slušnom tempe, ale nijak zákerne a takmer sa ani nefaulovalo, preto si myslím že Laziu sa takto dohodlo na príprave skôr kvôli kondičnej príprave a Sigma im tam poslala svoje B-cko

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma B > Lazio A

Sigma hrála opravdu dobře, kolektivně, viděl jsem je letos v přípravě už podruhé a fakt se mi jejich hra líbí.

Reagovat
Miguel19

Skalák O takový akci si může Ládík nechat zdát.

Reagovat
smazaný uživatel

Co Ládík, ale žádná z těch Sparťanských megaposil.

Reagovat
smazaný uživatel

Skalak snad se mu vyhnou zraneni, mohlaa by to byt jeho sezona

Reagovat
smazaný uživatel

Skalák >>> Fatai+Steinhofer+Paixao

Reagovat
REPLIKATOR

Ty p*čo Hovorka + Švejdík to jsou stopeři jako prase

Reagovat
smazaný uživatel

Tady bych jim nic nevyčítal. To je prostě kvalita Skaláka.

Reagovat
smazaný uživatel

Skalák a Sparta má jeden z nejhorších útoků v lize, snad zůstanou bez pohárů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

křeč

Reagovat
Wat

Rabušic rozhodne.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže boleslav ještě gól?

Reagovat
Wat

Asi jo, aby to pak tim vlastňákem ukončil.

Reagovat
db18

Baky se tak pěkně rozehrál, že by u nás byl nejlepším útočníkem...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ten loket v obličeji jasnej.

Reagovat
Wat

Prasák.

Reagovat
smazaný uživatel

To byl faul

Reagovat
Kang & Kodos

Máme z nový sezony 90 minut, a podle komentářů jedeme pomalu na sestup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

My taky

Reagovat
PP

taky zírám.. a to vás nemám nějak rád.. První kolo, žádný tým není rozehraný, natož sehraný.

Reagovat
Spalovač šancí

Naopak jedete na titul. A protože na vás ztrácíme zanedbatelný bod, tak my taky

Reagovat
REPLIKATOR

No jasnej faul, gól neměl platit

Reagovat
vrabejka

Synot Liga se začíná golově blížit Bundeslize Ale ne at je každé kolo tak golove jak tohle..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Rakouské Bundeslize

Reagovat
Greny

Typico Bundesliga

Reagovat
db18

Bosák šel tak neskutečně dolů a ještě pořád v tom sestupu neskončil.

Reagovat
monty25

A je tady Ramboooo

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

to sem nevěděl vůbec, na co si to hraje..

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Už od doby co začala vysílat ČT golf.

Reagovat
smazaný uživatel

Vlasta je ted jasna jednicka

Reagovat
Miguel19

Reagovat
mario23

Reagovat
smazaný uživatel

Nepříjde mi..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Měl by se vrátit Čapek.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by to nakopat doprdele všechny i s exepertama.Kdo je kazdej vikend zvedavej na ty stejny kecy a klišé

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
REPLIKATOR

Bakoš

Reagovat
Wat

Celkem se divím, že Magera tam zůstal.

Reagovat
Miguel19

Lol on hrál Kerbr.

Reagovat
smazaný uživatel

neke

Reagovat
Miguel19

Veselovský je taky dobrej materiál

Reagovat
db18

Slováci v brance... Naštěstí je Kozáčik taková anomálie....

Reagovat
smazaný uživatel

Golman roku.

Reagovat
REPLIKATOR

Slovenští brankáři

Reagovat
smazaný uživatel

Veselovský už si nezachytá.

Reagovat
REPLIKATOR

Bude se muset spokojit s DVTV...

Reagovat
PavlíčeQ

Jo tak v Liberci 5309 diváků

Reagovat
smazaný uživatel

Nejakej mindrák vesničane?

Reagovat
PavlíčeQ

ani ne, jen mi příjde vtipný jak ste si tradičně přidali

Reagovat
smazaný uživatel

vy si tradičně ubíráte nebo vás je vážně tak málo ?

Reagovat
PavlíčeQ

3. nejmenší město v lize a průměrná návštěva 3765. To je opravdu šílený

Reagovat
REPLIKATOR

Nebyl ofsajd

Reagovat
Miguel19

byl

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko říct, to bylo na centimetry. Ale krásná akce

Reagovat
ManUnited

taky mi to nepřišlo jako ofsajd škoda Rambovi jsem to přál

Reagovat
Kang & Kodos

Mám pocit, že Jarolím dlouho nevydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Že by ho synek vyhodil? Nebo půjdou oba?

Reagovat
smazaný uživatel

Mladej už je v německu ne?

Reagovat
monty25

Kdyby se někde dalo vsadit na prvního odvolaného trenéra v lize, tak mám jasného favorita...

Reagovat
db18

Fakt že ne... hlavně, že na PL to mají i se sázkou, kdo bude dalším trenérem... https://sports.bwin.com/cs/sports#categoryIds=1355,1&eventId=&leagueIds=35133&page=0&specialIds=35133&sportId=4

Reagovat
Kang & Kodos

A všude Klopp

Reagovat
db18

Jonjo Shelvey jako další trenér Swansea

Reagovat
frank

Wenger příští trenér Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

SAF pristim trenerem Liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

Chas and Dave hádám něco jako Pat a Mat?

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Rijkaard, na toho vypisuje kurzy snad každej..

Reagovat
Wat

Reagovat
REPLIKATOR

Nejlepší obrana je útok

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Azazelo RD

Reklama na fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten golman bolehlavy byl šílenej jim to prohrál on

Reagovat
smazaný uživatel

Bolka jede Ščasný bude mít volnýho fleka

Reagovat
stas87

Pozerate niekto pravidelne tento serial?

https://www.stream.cz/blanik/10004285-policejni-stat

Teraz som na to narazil,velmi podarene.

Reagovat
Kang & Kodos

Geniální

Reagovat
stas87

Pusti si Babisa a krtek a kunda

Reagovat
Kang & Kodos

Mám to zkouknutý tak nějak všechno, všechny díly jsou povedený. Asi nejlepší věc na streamu.

Reagovat
smazaný uživatel

velmi povedený seriál, ale netušil jsem, že by se mohl líbit i Slovákům a hlavně jej pochopit, kdy těch narážek známých jen Čechům je spousta.

Reagovat
stas87

Ja zijem v Cesku,takze tunel Blanka a Agrofert poznam. A to je len kvapka v mori.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej Zeman je aspoň Indickej oceán.

Reagovat
REPLIKATOR

A už vedem ligu

Reagovat
Spalovač šancí

Však já to psal, že Liberec udělá titul. Tato sezona je na to úplně dělaná

Reagovat
REPLIKATOR

2002 > 2012

2006 > 2016?

V této rovnici ještě chybí Hřebík jako trenér Sparty

Reagovat
smazaný uživatel

to už by nebyla náhoda..

Reagovat
smazaný uživatel

podle mých výpočtů to na vás připadá až na sezonu 2019/2020

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec si jede pro titul

Reagovat
REPLIKATOR

S těmahle stoperama těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem říkal že to bude hlavní problém no. JE šance že by někdo ještě přišel? (Jinak možná bude ta hostovačka Pimpary mrzet...sice je dost na prd, ale lepší než nic)

Reagovat
Wat

Nejgólovější stopeři ligy, co chceš víc.

Reagovat
monty25

Trpišák

Reagovat
smazaný uživatel

nejen on, všichni zatim

Reagovat
Coutinho10

Co ma ten Kalous stema dolnima zubama ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Dobrý, ne?

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem si toho dneska všiml. To má na střídačku, podle mě to jsou grillz.

Reagovat
Coutinho10

j kdyby to mel celou celist, ale na stridacku to fakt je moc

Reagovat
smazaný uživatel

Pískej konec ligy. Tohle umístění mi bohatě stačí

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, doufám, že takových kol bude co nejvíc

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Dohráno

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
PavlíčeQ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
ZB 07

Kdepak je Monča?

Reagovat
monty25

ČT si jako myslí, že nás o něco ochudí? NASRAT!!!

https://www.facebook.com/moncaCuhelova/posts/402352833285483

Reagovat
Miguel19

Však není vůbec hezká

Reagovat
monty25

Reagovat
mario23

taková na jedno použití.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale totálně..jako upravit se umí, ale hezká prostě není

Reagovat
kubys

Reagovat
frankiefcb

Mně se třeba líbí, nicméně zakládat facebook ji nebudu.

Reagovat
monty25

Já ho ale taky nezaložil (ani nemám FB)...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Reagovat
Vysajmi hadici

Reagovat
sosna

Vidím, že dneska už má fanpage kdejaká tuctovka.

Reagovat
smazaný uživatel

kamo ty mas solidni problem..

Reagovat
mario23

Ta obrana nic moc, nejspíš příště Pokorný místo Hovorky... Švejdík odčinil golem, udělal chybu, ale ještě nejsou úplně sehraný s Koubkem... Podle mě ještě půjdou nahoru a budou mít tu obranu v pohodě.

Reagovat
Wat

Nejvíc mě naštvalo, že si to ten Bičík nehodil do brány, jak cukroval tu lehkou střelu doprostřed.

A jinak náš Krejčí > L. Krejčí.

Reagovat
Kang & Kodos

Kukec

Reagovat
mario23

tak domluví se

Reagovat
Wat

Pazdera taky zajímavej borec.

Reagovat
stas87

Buzik?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře mluví náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem to ujde, ale ty jeho myšlenky jsou tragédie a navíc tam pěkně komolil

Reagovat
smazaný uživatel

borec

Reagovat
Alan_Shearer

Tak jsme prvni noacoooo ... ne klid, byla tam spousta chyb. Stoperi nejisty, Koubek si hraje na Neuera, Delarge na to sral atd atd. Zejmena v prvnim polocase velky mnozstvi zbytecnych ztrat, vsude chaos a nejistota. Po prestavce se to zvedlo, je videt, ze mame slusnej material a v budoucnu by se z toho melo vytezit hodne. Rikal jsem si, ze by nebylo na skodu mit defenzivniho zaloznika, ale jak psal Replikator - nejlepsi obrana je utok . Skoda, ze neuznali Rambovi gol .. moc jsem mu ho pral, ale snad si ho necha na dulezitejsi okamziky. No a Boleslav, KJVCD ...to uz nemusi dlouho platit .

Reagovat
Alan_Shearer

Jo a jinak .. Bartosak

Reagovat
monty25

To nejlepší z dnešního Dohrána

Kubásek: "Příští týden mě na této židli vystřídá Monika Čuhelová."

Reagovat
stas87

Nepripadas si otravny?

Reagovat
monty25

Ne.

Reagovat
stas87

Fskt pripominas pubertiaka co este nevidel kundu a kozy..

Reagovat
monty25

Ty jsi slovenskej brácha Dolara?

Reagovat
stas87

Tak sa zamysli nad tym,co tu predvadzas.Ved je to smiesne,v kazdom tretom prispevku riesit nejau holku z TV.

Reagovat
monty25

Hele, pod Fortuna ligou vám nic nepíšu, tak neotravuj...

Reagovat
Azazelo RD

Jezuskokote, někdo tu každý třetí příspěvek onanuje nad Ronaldem či Messim, tak Čuhelka je alespoň baba, i když nehezká, tak ho nech být.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš ale problémy...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty máš asi velký komplex

Reagovat
smazaný uživatel

Vam to fakt prijde normalni, bejt vystrikanej z kazdy kundy??

Reagovat
monty25

Tak to se hluboce mýlíš, Dolare.

Reagovat
smazaný uživatel

dyt ma pravdu

Reagovat
monty25

Mně se teda zdaleka nelíbí každá...

Reagovat
smazaný uživatel

no to doufam, ale problem je v tom, ze to tady musis furt ventilovat.. to opravdu o leccems vypovida

Reagovat
monty25

Mnohem víc tady píšu o fotbale samotném, tak nevím, o co ti jde...

Reagovat
smazaný uživatel

drz se toho, co ti jde a vcem ses proslavil o fotbale tady pise kazdej jantar..

Reagovat
db18

Reagovat
frankiefcb

Někdo je vystříkaný z rýpaní do druhých, někdo ze ženské. Nicméně upřímně radši montyho trollování než trollování jiných, které nebudu jmenovat, že DOLARE.

Reagovat
monty25

No moment, já jsem snad nějaký troll? To je prostě takové odlehčení, nic víc. Monča je mi prostě sympatická a vím, že když jí tady dám palec nahoru, tak se tím mnozí pobaví, protože už je to taková moje tradice (nebo jako včera, když jsem dal Dohránu s Kubáskem palec dolů). Jak už jsem psal: Většina mých komentářů je o fotbale samotném, takže nechápu nějaké pohoršení a už vůbec ne kecy toho typu, že "každý tvůj třetí komentář je o ní". Žádná pravidla diskuse tím neporušuju, takže nevidím důvod, proč bych s tím měl přestat. Jsou tady k vidění daleko horší věci a jak sám píšeš, zrovna můj největší kritik Dolar by měl být zticha.

Reagovat
frankiefcb

Svým způsobem to trolování je, jelikož to je OT, na druhou stranu já to taky beru jako takové odlehčení a vůbec mi to nevidí na rozdíl od opravdového trollingu některých zdejších "diskutérů".

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pořád je to pro mě lepší a zábavnější, než tady někdy číst ty tvé kecy proti Baníku apod.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš se zamysli ty nad sebou

Reagovat
mario23

třeba si jednou zašuká a když ne, tak v Praze do showparku za litr a je to.

Reagovat
monty25

Reagovat
smazaný uživatel

Z geografickýho hlediska spíš Folmava, za třetinu ceny.

Reagovat
smazaný uživatel

Se nějak vyznáte...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kubys

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Vysajmi hadici

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Alan_Shearer
Reagovat
mario23

Reagovat
smazaný uživatel

FNL > Serie A

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Kang & Kodos

Třeba je tam zase koučuje "Žito" Landa

Reagovat
monty25

Jsem si říkal, že včera večer to byla nějaká jeho kejkle...

Reagovat
smazaný uživatel

Italove si pred sezonou vsadili?

Reagovat
Spalovač šancí

Ne, pouze český klubový fotbal je lepší italského. Snad jedině Juventus by v naší lize nehrál o záchranu

Reagovat
smazaný uživatel

To sice je, ale preci jenom, bylo to becko.

Reagovat
Spalovač šancí

V béčku hrajou lepší hráči než v áčku. Pouze nemají prachy na to, aby si mohli flek v áčku zacálovat

Reagovat
sosna

Reagovat
smazaný uživatel

A nebo je mocipáni prostě do áčka nepustí. Viz Kuča.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
monty25

Fanliga - hodnocení 1. kola:

Napoprvé to nebylo špatné. Potěšili Wágner a Fillo, zklamal Paixao.

https://pbs.twimg.com/media/CK3uIXTW8AER7-W.jpg

Reagovat
ManUnited

Byl ten Rambo fakt v ofsajdu? Z tribuny to tak nevypadalo

Reagovat
PavlíčeQ

Byl

Reagovat
ManUnited

Škoda ten gól jsem mu hodně přál

Reagovat
Alan_Shearer

... Rambo si ho necha na dulezitejsi chvile, treba proti Shmone !

Reagovat
ManUnited

Reagovat
Spalovač šancí

Kdepak. Suverénně nejlepší liga

Reagovat
Chlupatá máma

http://www.eurofotbal.cz/synot-liga/2005-2006/reportaz/fk-mlada-boleslav-slovan-liberec-89980/

První kolo před 10 lety. První zápas Lavičky jako hlavního kouče v lize. Náhoda? Nemyslím si...

Reagovat
Spalovač šancí

Navíc v obou zápasech dal gol Švejdík, byť za jiný tým.

...

Každopádně bych nechtěl být na místě Šurala, protože dopadne - pokud to není náhoda - jako Hodúr

Reagovat
ManUnited

Švejdík gól

Reagovat
Spalovač šancí

Jediný v sezoně. Bude napínavé sledovat, zda to znovu zopákne

Reagovat
Kang & Kodos

Mám pocit, že po tomhle zápase šel Došek do Sparty.

Reagovat
Spalovač šancí

To nelze vyloučit ani letos

Reagovat
smazaný uživatel

Jirka Skala

Reagovat
smazaný uživatel

Beta verze Jirky Skaláka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alan_Shearer

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

hrozný chudáček ještě 2,5 roku po ME furt brečí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Má to na něco návaznost?

Reagovat
Rarášek

Reagovat
ronaldik

Hned ho mám o něco radši!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

3-5-2 už i v ideální jedenáctce

http://11.synotliga.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Co to tam je za hráče proboha

Reagovat
Wat

Demence.

Reagovat
db18

...a ještě škrtli trenéra. (ale to asi bude jen pro tohle kolo, protože se stejně bude volit hráč a trenér měsíce za jeden zápas )

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele