1. kolo
25.07.2015 17:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Zbrojovka Brno - Baník Ostrava 2:1

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dva velcí adepti sestupu. Tip 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Snad 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď jsem si spočítal věkový průměr baníku 22,7 ,věkový průměr útoku dokonce 20,7 jen 6 hráčů má přes 30 ligových startů ,to vypadá hodně zle

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Jásná 1 a zároveň největší tutovka tohoto kola, jakkoli výsledky v přípravě měli špatné oba kluby, je rozdíl prohrát 0:5 se Senicou a 0:3 s Karvinou a prohrát 2x 0:2 s týmy z Bundesligy. Zbrojovka má zároveň sehranější, zkušenější i kvalitnější kádr a také lepší atmosféru v kabině a celkově v klubu jako takovém. Očekávám, že špatné výsledky z přípravy paradoxně napomůžou ke zvýšenému odhodlání hráčů na obou stranách. Baník bude však nejistý a nepřesný v kombinaci a chyby bude kupit taktéž v obraně. To obrana Zbrojovky bude působit výrazně jistějším dojmem, v útoku bude znát silový Řezníček a i přes řadu nepřesností v přechodové fázi to Zbrojovce bude stačit na hladkou výhru 3-5:0. Nebál bych se proto vsadit jedničku na domácí i s handicapem 0:2 za super kuz 8,20

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HorajzmAmmann

Co jako ??? Brno se klepalo do konce o 3 body.

I Banik mel sance na druhy gol, Brno sice vic sanci ale tak jednoznacne to nebylo.

Reagovat
ryzskej

Je úplně jedno, jak se klepalo, že měl Baník šance na druhý gól atd. atd., jednička je jednička.

Reagovat
smazaný uživatel

Že by se smál tomuhle? "...Zbrojovce bude stačit na hladkou výhru 3-5:0. Nebál bych se proto vsadit jedničku na domácí i s handicapem 0:2 za super kuz 8,20"

Reagovat
HorajzmAmmann

Asi tak nejak

Reagovat
HorajzmAmmann

Jo vyhra je vyhra, ale on psal debakl. Navic v tom komentu delal z tech pripravnej zapasu nejaky zavery jakoze je Brno daleko lepsi nez Banik.

Ja myslim, ze se to za pul roku muze uplne obratit. Staci 2 posily, staci aby se stoperi trosku vzpamatovali (Frydrych, Kasa trosku hledaji formu ) Vengri to same po urvanych vazech. Mensah toho taky moc nenahral.

Reagovat
Lahvac-CZ

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele