Serie A - souhrn 14. kola

28.11.2015, 20:00, aktualizováno 30.11.2015, 23:01
Komentáře a souhrny
Fiorentina jenom remizovala v Sassuolu a odmítla možnost se minimálně na dvě hodiny posunout na první místo. Úspěšnější už byla Neapol, ta vede po výhře nad Interem Milán. Zlepšenou formu potvrdil Juventus, naopak se nedařilo oběma římským celkům...

SSC Neapol - Inter Milán 2:1

30.11.2015 21:00

Góly: 2. Gonzalo Higuaín, 62. Gonzalo Higuaín - 67. Adem Ljajić

Italská Serie A má nového lídra. Po výhře 2:1 nad Interem jde do čela Neapol. Parthenopei také pomohl výsledek Fiorentiny, která jen remizovala v Sassuolu. Hrdinou šlágru kola se stal Gonzalo Higuaín, jenž zaznamenal obě branky domácích. Interu se už v prvním poločase vykartoval obránce Yuto Nagatomo a body stály i zahozené šance v nastaveném čase.

Neapol měla před důležitým utkáním skvělou formu a i když na tom nebyl Inter nijak hůře, favoritem byla ona. Bouřlivé prostředí San Paolo poprvé vybuchlo v radost ve druhé minutě utkání. Callejón v obležení šikovně prostrčil balón na Higuaína, který povedenou ranou překonal Handanoviče - 1:0 pro Neapol. Pro domácí to byl parádní start do utkání a Neapol byla i nadále aktivnější. Šance se ale příliš nerodily. Ve 44. minutě byl za skluz na Allana potrestán druhou žlutou kartou Yuto Nagatomo a hosté museli dohrávat v oslabení. Nutno podotknout, že od japonského zadáka to bylo velmi nezodpovědné, s jednou žlutou kartou na kontě jít do takové skluzu bylo velké riziko.

Proti skvělé Neapoli to měl Inter v oslabení velmi složité a jeho šance na bodový zisk ještě více poklesly po hodině hry. Gonzalo Higuaín předvedl své sprinterské schopnosti, pláchl dvěma obráncům Nerazzurri a přesným zakončením zvýšil na 2:0. Interu se ale záhy podařilo snížit. Adem Ljajič poslal svůj pokus na milimetr přesně k tyči a hosté se ještě pokoušeli o vyrovnání.

Neapol si možná věci až příliš komplikovala a místo toho, aby oslabeného soupeře dorazila, si zahrávala s konečným výsledkem. V nastaveném čase totiž měla neuvěřitelné štěstí. Ve 4. minutě nastaveného času nejprve orazítkoval tyč Jovetič a hned po něm i Miranda, jehož zakončení vytěsnil na brankovou konstrukci fantasticky Reina. Inter měl nakonec velkou smůlu a z Neapole odjíždí bez bodu.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - ACF Fiorentina 1:1

30.11.2015 19:00

Góly: 42. Sergio Floccari - 5. Borja Valero

Sassuolo dokázalo remizovat s Fiorentinu a připisuje si cenný bod. Viola se dostala do vedení díky akci Valera, ale za domácí ke konci první půle srovnal Sergio Floccari.

Podle mínění některých expertů se utkaly týmy, které produkují nejlepší fotbal v celé Serii A. Domácí Sassuolo lae mělo trochu znesnadněnou úlohu, protože se muselo obejít bez Domenica Berardiho. V útoku nastoupili Floccari, Sansone a Defrel. Před brankářem Consiglim měli pracovat Vrsaljko, Cannavaro, Acerbi a Peluso.

Hostující Viola chtěla opět na první místo a dnes k tomu mohla udělat první velký krok. Do utkání ale nenastoupila největší hrozba v dresu hostí, Nikola Kalinić. O další branky na svém účtu se naopak snažil Giuseppe Rossi. Toho podporovali zejména Valero a Iličić, do utkání se dostal i Bernardeschi nebo Vecino s Badeljem.

Viola začala naprosto skvěle. Nejprve si to s míčem do vápna namířil Josip Iličić a byl podražen obráncem Pelusem. Sudí Davide Massa ale rozpažil. Hráči Fiorentiny moc neřečnili a ihned se vrhli do dalšího útoku. Po zajímavém lobu se dostal na straně k míči Josip Iličić a míč špatně zasáhl Pepito Rossi. Hned vedle něj byl ale Borja Valero, který už míč v pohodě uklidil do sítě!

Sassuolo se ihned pokusilo o odpověď. Po sympatické kombinaci se málem dostával do zakončení Sansone, ale na poslední chvíli byl o míč připraven. Oba týmy potvrzovaly premisu z úvodu a hrály oba velmi rychlý fotbal s množstvím kombinací. K pohledné hře přispívala dynamika obou záloh, které se elasticky pohybovaly s míčem i bez něj.

Tlak Fiorentiny po chvíli opadl, Sassuolo se více snažilo, ale trochu zapomnělo na zadní vrátka. Brankář Consigli musel vyběhnout dost daleko z brány a tam mu málem poslal zpět míč Borja Valero. Nakonec se však Consigli včas vrátil. Obrovskou šanci spálila Fiorentina poté, co Cannavaro přišel o míč a Viola postupovala do otevřené obrany. Josip Iličić ale skvělého brankáře Consigliho neprostřelil!

Po trochu tiché pasáži se domácí tribuny mohly opět rozjásat, protože Sassuolo srovnalo krok! Rohového kopu se ujal Defrel a míč doputoval až na vápno. Tam si na něj naskočil Sergio Floccari, který přesnou hlavičkou skóroval!

Neroverdi pokračovali v aktivní hře také po změně stran. Záložník Magnanelli postupoval směrem středu a nahrával do skvělé pozice Sansonemu, jenže toho nakonec zastavil ofsajd! S postupem času musel sudí Massa rozdat také pár rad a žlutých napomenutí. Pak se trenér Sousa rozhodl pro změnu vpředu, když stáhl Rossiho a na hřiště poslal Nikolu Kaliniće.

Obránci Sassuola začali tušit problémy, které s tímto střídáním nutně souvisí. Díky skvělému napadání Defrela se ale k míči dostalo Sassuolo a po následném rohovém kopu zakončoval opět Defrel. Jeho ránu ještě málem tečoval Missiroli. Brankář Consigli musel vyrážet i skvělou ránu Pasquala, který pálil z úhlu poměrně nebezpečně.

Sassuolo potom spálilo velkou možnost. Vrsaljko poslal z pravé strany do vápna výborný centr na volného Sergia Floccariho, jenže ten nepálil z první. Naopak si míč chtěl dobře srovnat a z úhlu pak už trefil jen Tatarusana. Dobrou kroucenou střelu od Iličiće s většími problémy vyrazil brankář Consigli a se zbytkem práce mu už pomohla jeho obrana.

Utkání se chýlilo ke svému konci a oba soupeři chtěli tři body. Josip Iličić byl faulován těsně za vápnem, ale z jeho následné standardní situace balon zamířil hodně vysoko nad.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Juventus FC 0:3

29.11.2015 20:45

Góly: 54. Mario Mandžukić, 89. Stefano Sturaro, 90+3. Simone Zaza

Juventus Turín potvrdil, že návštěva Sicílie patří mezi jeho oblíbenné činnosti. Hosté dokázali porazit Palermo jasným rozdílem 3:0, byť definitivní pojistku přidali až minutu před koncem. Skóre otevřel Mandžukič, kterého následovali Sturaro a Zaza.

Na stadionu Renza Barbery byla výtečná atmosféra a souboj s Juventusem ještě vykresloval návrat Paula Dybaly. Pro talentovaného Argetince to byla skvělá příležitost, jak se proti svému bývalému celku vytáhnout.

Aktivněji začalo Palermo. Domácí by rádi utnuli negativní vzájemnou bilanci a po několika zápasech alespoň vstřelili gól. Blízko tomu byl Vázuez, ale jeho střela se neujala. Rozjezd Juventusu byl pomalejší, nicméně ještě v prvním poločase převzal iniciativu, ale do žádné velké gólovky se nedostal.

Branky začaly na Sicílii padat až po změně stran. V 54.minutě vrátil centrem míč do pokutového území Paulo Dybala a Mario Mandžukič na zadní tyči hlavou otevřel skóre - 1:0 pro Juventus. Palermo nedokázalo nijak kontrolovat a na odpověď se nezmohlo. Pojistka ze strany hostí ale přišla až minutu před koncem. Pogba posunul míč do vápna na Sturara a ten přízemní střelou překonal Sorrentina. Ve třetí minutě nastavení našel pro změnu Morata Zazu a ten třetí brankou uzavřel účet tohoto utkání. Juventus vyhrál na Renzo Barbera 3:0, potvrdil, že se mu proti Palermu mimořádně daří a nadále stoupá tabulkou.

Více informací k zápasu

Empoli FC - SS Lazio 1:0

29.11.2015 18:00

Góly: 5. Lorenzo Tonelli

Empoli dokázalo překvapit římské Lazio a vyhrálo nad ním o jedinou branku. Jejím autorem se už v páté minutě stal mladý obránce Lorenzo Tonelli, který hlavičkoval přesně a Lazio už nedokázalo najít odpověď.

V dresu domácích nastoupili před brankářem Skorupski Laurini, Tonelli, Costa a Rui, v záloze pak nechyběli Büchel, Paredes, Zieliński a Saponara. Lazio přijelo s kapitánem Bigliou, kterého v záloze podporovali rovněž Candreva, Parolo, Lulić a Milinković-Savić. Jediným útočníkem hostí byl Filip Djordjević.

Lazio bylo jasným favoritem, ale byla otázka, co s Orly udělá náročný program Evropské ligy. Do dnešního zápasu nastoupilo Lazio trochu ospale a to se mu nevyplatilo. Po pěti minutách se totiž od rohového praporku dostal míč k Lorenzu Tonellimu, který se krásně položil do hlavičky a nedal Marchettimu šanci zasáhnout - 1:0!

V úvodu zápasu si oba týmy vyměnily velké množství míčů a tempo bylo poměrně vysoké. Především Empoli kombinovalo odvážně, kreativně a nebezpečně pro obranu Biancocelesti. Lazio se do zápasu dostávalo jen velmi pomalu. Zajímavý pas vymyslel Ricky Saponara na nabíhajícího Massima Maccaroneho, jenže toho nakonec zastavil Lulić.

Po Paredesově přiťuknutí se do šance hnal Büchel, jenže nakonec vypálil jen mimo. Lazio se postupně usídlilo na polovině toskánského soupeře a například akce Milinkoviće-Saviće vůbec nevypadala špatně. Rovněž náběh Filipa Djordjeviće mohl dopadnout lépe, jenže včas se vrátil Laurini a celou akci zastavil.

Empoli rozhodně nebylo ustrašeným soupeřem, ale naopak Lazio chvílemi nepříjemně tlačilo. Filip Djordjević si převzal míč a nebezpečně vypálil, jenže Skorupski vše včas viděl. O chvíli později se do zakončení dostal zkušený záložník Lucas Biglia, jenže mířil příliš mimo, takže brankář Skorupski nakonec zasahovat nemusel.

Po skvělém autu na Piotra Zielińskiho si mladý Polák naběhl do vápna a centroval na Maccaroneho, ale obrana Lazia nakonec míč odvrátila. Parolova střela z větší vzdálenosti nenadělala před koncem první půle Skorupskimu moc práce. Maccaroneho zakončení pak skončilo těsně vedle tyče. Což bylo štěstí pro Lazio, protože brankář Marchetti tou dobou mířil už na druhou stranu.

Do druhého poločasu mělo Lazio co dělat, pokud chtělo z Toskánska odjíždět v lepší náladě. Hned nástup do druhé půle hostům vyšel o mnoho lépe, ale chybělo jim štěstí. Radu poslal směrem na brání pěknou ránu z voleje, jenže Skorupskiho zachránilo břevno za jeho zády! Místo Saponary přišel do zápasu Rade Krunić, na druhé straně trenér Pioli posílil svůj celek o hrotového útočníka Miroslava Kloseho, jemuž na hřišti udělal místo Stefan Radu.

Felipe Anderson o chvíli později doběhl ostrý centr, nahrál jej před bránu a tam si míč zpracovával Filip Djordjević. Jenže jeho ránu skvěle vyrazil mladý Polák Skorupski! Empoli posléze vystřídalo unaveného útočníka Livaju, kterého nahradil Zambelli. Lazio sice vyrovnalo, ale protože gól padl po faulu, nemohl platit.

Ještě se při této akci zranil Rade Krunić, takže musel být střídán. Ani Krunić přitom do utkání nenastoupil od začátku. Na skvělý centr ze strany si pak naskočil Miroslav Klose, vyhlášený to hlavičkář. Jenže brankář Skorupski se překonat zkrátka nenechal a míč vyrazil! Talentovaný brankář držel akcie svého celku hodně vysoko.

Tlak Lazia sílil a dokonce se tým z Věčného města dočkal vstřelené branky, jenže radost jeho hráčů byla jen chvilková. Miroslav Klose byl podle názoru arbitra Fabbriho totiž v ofsajdu!

Více informací k zápasu

Frosinone Calcio - Hellas Verona 3:2

29.11.2015 15:00

Góly: 22. Daniel Ciofani (pen.), 40. Daniel Ciofani, 48. Federico Dionisi - 69. Federico Viviani, 76. Vangelis Moras

Krize Hellasu se prohlubuje. Veronský celek nedokázal bodovat ani na půdě nováčka Frosinone a v boji o záchranu tak opět ztrácí, navíc prodlužuje svoje čekání na první ligové vítězství. Klíčový moment zápasu přišel po dvaceti minutách kdy uviděl červenou kartu hostující brankář Rafael. Frosinone následně třikrát skórovalo a Hellas se zmohl jen na korigaci konečného výsledku 3:2.

Už to mělo přijít. Hellas si na Frosinone brouzil zuby na první vítězství, jenže hned po dvaceti minutách si celé utkání zbytečně zkomplikoval. Poděkovat může brankáři Rafaelovi, který poté co zachytil balón nepochopitelně udeřil Paganiniho loktem.

Hlavní sudí celý incident viděl a brankáře nekomrpomisně a zaslouženě vyloučil. Navíc ke všemu došlo ve vápně Hellasu, takže jako návnadek se kopala penalta. Daniel Ciofani ji proměnil a Frosinone vykročilo za vítězstvím. Pět minut před koncem prvního poločasu si naběhl na Crivellův centr opět Daniel Ciofani a Frosinone už vedlo o dva zásahy!

Naděje na jakýkoliv zvrat v zápase utnul třetí brankou v úvodu druhého poločasu Federico Dionisi. Sammarco mu poslal do vápna přesnou příhrávku a Dionisi potřetí překonal náhradního brankáře Golliniho. Ani za tohoto stavu se Hellas nevzdával, v 66.minutě ještě Pazzini na Lealiho nevyzrál, ale krátce na to snížil z volného přímého kopu Federico Viviani. Nebylo to všechno, čtvrthodiny před koncem si naskočil na centr Vangelis Moras a snížil na rozdíl jediné branky. Frosinone ale další drama nedovolilo a vítězství uhájilo.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Udinese Calcio 2:3

29.11.2015 15:00

Góly: 26. Alberto Paloschi, 72. Roberto Inglese - 42. Nicolas Frey (vl.), 46. Cyril Théréau, 80. Cyril Théréau

Chievo Verona nestačilo na hosty z Udine. První půle ještě byla hodně vyrovnaná, ale ve druhém poločase řádili převážně hosté. Dvě branky si připsal útočník Cyril Théréau.

Chievo chtělo využít domácího prostředí proti týmu, který nyní musí odvracet i mediální lavinu. Spekuluje se o konci Antonia Di Nataleho, který musel podobné výroky sám odvracet. Přesto dnes zůstal na lavičce Zeber. Do útoku se totiž místo něj postavili Théréau a Aguirre. Před brankářem Karnezisem se pohybovali Piris, Danilo a Felipe. Brankáře Bizzarriho na druhé straně strážili Frey, Gamberini, Cesar nebo Gobbi, do útoku se dostali Paloschi, Birsa a Meggiorini.

Necelých sedm minut trvalo, než se jeden z týmů odhodlal k zajímavější akci. Měl ji na svědomí Iturra, který se postavil ke standardní situaci a nevypálil vůbec špatně. Po centru od Edenilsona se dostal ke hlavičce Badu, jehož zakončení ale zamířilo mimo tři tyče! Hodně aktivní byl rovněž Gonzalo Castro, jehož střela byla na první pohled nenápadná, ale soupeři nadělala pěkné problémy. Nakonec si však hostující Orestis Karnezis poradil.

Po pětadvaceti minutách se dostal k míči Meggiorini, který centroval na Valtera Birsu. Ten nejprve pálil, poté hlavičkoval. Orestise Karnezise ale nepřekonal. Nicméně, Chievo přesto docílilo branky, protože na dorážku Alberta Paloschiho už byl brankář Karnezis krátký!

Stejný hráč se pokoušel prosadit také o pár chvil později střelou z větší vzdálenosti, ale nakonec mu zakončení nevyšlo. Branka naopak padla na druhé straně. Od postranní čáry přihrával před Bizzarriho Widmer a vlastní branku si dal zkušený obránce Nicolas Frey, takže bylo srovnáno.

Hostům z Udine se povedl skvělý nástup do druhého poločasu, když domácí naprosto zaskočili. Jen minutu poté, co se ve druhém poločase hrálo, se k odražené ráně zpoza vápna dostal Cyril Théréau a tečoval ji do protipohybu brankáře Bizzarriho - 2:1 pro hosty Zebry.

Domácí se nehodlali vzdát a zejména útočník Alberto Paloschi chtěl další branky. Jenže Udinese mělo větší pocit jistoty ve středu pole, odkud hrozilo a zakládalo nebezpečné protiútoky. Po hodině hry se v domácím dresu podíval na hřiště Roberto Inglese, který se téměř ihned zapsal mezi střelce. Ten totiž dostal míč a krásnou ranou překonal bezmocného Karnezise!

Pak se na hřiště dostal i v úvodu zmiňovaný Antonio Di Natale, který dnes neskóroval. Vymyslel ale úžasnou nahrávku na volného Cyrila Théréaua, na kterou nikdo z obránců Chieva nereagoval. Théréau si pak obhodil brankáře a mohl se radovat! Radost hostům nezkazila ani další inkasovaná branka od Ingleseho, protože ten ji vstřelil po zahrání rukou, takže platit nemohla. Zebry jsou nyní na 11. místě, zatímco Chievo kleslo o příčku za ně.

Více informací k zápasu

Janov CFC - Carpi FC 1:2

29.11.2015 15:00

Góly: 8. Diogo Figueiras - 57. Marco Borriello, 80. Cristian Zaccardo

Velké překvapení se odehrálo v Janově na Marassi. Domácí Grifové nestačili na nováčka Carpi a doma mu podlehli výsledkem 1:2. Klíčový moment se odehrál už v šesté minutě, kdy uviděl červenou kartu domácí Pavoletti.

Leonardo Pavoletti byl vyloučen za naprosto zbytečný zákrok. Zápasnickým chvatem povalil protihráče a sudí ho vykázal ze hřiště. I přes brzké oslabení se domácí dostali do vedení a to záhy. Diogo Figueiras nádhernou křižnou ranou překonal Belece a Janov vedl 1:0. Carpi se dlouho nemohlo dostat do tempa, Grifové celkem v pohodě bránili, až před koncem poločasu předvedl po ráně Martinha skvělý zákrok Perin. V nastavení zase unikl Gakpé, ale Janov si dvoubrankové vedení nevypracoval.

Ve druhém poločase se dal očekávat nápor Carpi. Do hry postupně přišli Borriello i Di Gaudio a v 58.minutě to přineslo kýžené ovoce. Borriello ve vápně převzal přihrávku a tvrdou ranou překonal Perina - 1:1. Janov se i nadále bránil a bylo jasné, že se spokojí i s jedním bodem. Deset minut před koncem zápasu se úplně objevil sám před Perinem zkušený Zaccardo a byl úspěšný. Carpi dokázalo otočit nepříznivý vývoj a v Janově vyhrálo. Vzhledem k průběhu zápasu to možná takové překvapení nebylo, ale před zápasem by si na výhru Carpi vsadil málokdo.

Více informací k zápasu

AS Řím - Atalanta Bergamo 0:2

29.11.2015 15:00

Góly: 40. Alejandro Gómez, 81. Germán Denis (pen.)

Vlci chtěli po debaklu od Barcelony vyhrát. Řím sliboval reakci a tu jeho fanoušci dostali. Ale asi nečekali, že reakce hráčů i trenéra bude snad ještě negativnější, než na Camp Nou.

Trenér Rudi Garcia se dostal opět pod drobnohled a dnes musel podat okamžitou odpověď na nedávný debakl od Barcelony. I proto se rozhodl pro několik změn. Do brány se postavil zkušený Ital Morgan De Sanctis, jedním ze stoperů byl i Leandro Castán. Do zálohy se vrátil Daniele De Rossi, další šanci dostal mladík Juan Iturbe.

V dresu hostí se od prvních minut dostal do zápasu například Paletta, mezi třemi tyčemi chytal muž, kterého AS rovněž pozorně sleduje - Marco Sportiello. Tříčlenná záloha fungovala ve složení Grassi, Cigarini a Kurtić. Do útoku se postavil i Germán Denis.

Byla to Atalanta, která poctivě bránila a ještě stíhala napadat akce domácích. Vlci byli zpočátku spíše pasivní a byl na nich vidět velký tlak, který se jim špatně snášel. Oba týmy se snažily především neudělat chybu a navíc jsme se od obou soupeřů dočkali poměrně agresivního přístupu ke hře.

Po Nainggolanově centru do šestnáctky se málem k hlavičce dostal Edin Džeko, jehož střelecká forma se pomalu vrací na nejvyšší úroveň. Nakonec jej ale Paletta skvěle ubránil. Po Florenziho vybídnutí se Miralem Pjanić prohnal do vápna a vypálil, jenže brankář Sportiello byl u tyče včas a míč vyrazil.

Dvacet minut uplynulo jako nic a že bychom sledovali nějaký převratný kolotoč akcí, to se tedy říct opravdu nedalo. Pasy od De Rossiho většinou našly hlavu Edina Džeka správně, ale po útočníkově sklepnutí tam už chyběla větší podpora a aktivita ze strany zálohy i krajních prostor. Dvakrát se do zakončení dostal Edin Džeko, ale pokaždé pálil hodně vysoko nad.

Tlak AS se ale navyšoval. Deset minut před koncem trochu rozkouskované první půle Digne ze strany skvěle našel Iturbeho, který v záklonu vracel míč před bránu. Tam ale zrovna Džeko chyběl. Vlci byli v zakončení hodně nervózní. Jak se to dělá, to jim ukázal až Alejandro Gómez.

Lucas Digne mu totiž nešťastně nahrál a Gómez postupoval vpřed. Než se k němu stihli vrátit stopeři, zamířil a vystřelil. Jeho krásná rána zaplula až do sítě a Morgan De Sanctis jen zpražil své obránce pohledem. Do druhého poločasu se věci nezměnily, oba týmy nastoupily v totožných sestavách. V šatně AS asi nebylo moc veselo, protože vedení i fanoušci očekávaly úplně jiný přístup.

Vlci málem vyrovnali pět minut po změně stran, když jejich tlak narůstal. Po rohovém kopu míč mířil k tyči, ale tam stál dobře postavený Luca Cigarini, který míč stehnem vyrazil z brankové čáry! Domácí se neustále tlačili dopředu, ale několikrát je zradila finální fáze. A když už věci vypadaly mnohem veseleji, akci Vlků zastavil ofsajd.

Orobici se dostali dopředu po chybě pomezního sudího, když Maxi Morález vybíhal z ofsajdové linie. Běžel sice sám na brankáře De Sanctise, který se vytasil se skvělým zákrokem! Další šanci dostal mladík Sadiq Umar, který vystřídal neviditelného Iaga Falquého. Byla to ale Atalanta, která neustále vypadala nebezpečně, kdykoli se dostala za polovinu AS.

To domácím chyběl nápad, aktivita a nějaký systém ve hře. Posléze jim chyběl také jeden hráč. Hrozivý týden v podání Giallorossi se ještě zhoršil, když Atalanta jednoduše přenesla míč před pokutové území AS, Moralez našel v rozvrácené obraně volnějšího Gómeze a toho podkosil špatně načasovaným skluzem Maicon. Sudí jej okamžitě vyloučil a nařídil penaltu. Z ní se bez problémů prosadil Germán Denis a římská lavička utichla.

A když už byl sudí Calvarese v rozdávání karet, jednu udělil také obránci Stendardovi, který při zpracovávání míče udeřil míč ramenem. A protože už jednu žlutou měl, musel do šaten o něco dříve. Další červenou kartu dostal po skluzu na Nainggolana Grassi, ale Atalantě to asi moc nevadilo.

Více informací k zápasu

AC Milán - UC Sampdoria 4:1

28.11.2015 20:45

Góly: 16. Giacomo Bonaventura, 38. M'Baye Niang (pen.), 49. M'Baye Niang, 79. Luiz Adriano - 87. Éder (pen.)

AC Milán v této sezoně poprvé zvítězil výraznějším výsledkem a odnesl to někdejší zaměstnavatel Siniši Mihajloviče janovská Sampdoria. Námořníci utržili na San Siru debakl 1:4, když hned ve třech gólech měl prsty hrdina zápasu Mbaye Niang.

Pro AC se zápas nemusel vyvíjet vůbec dobře. Hned v úvodu špatně rozehrál Donnarumma, ale svojí chybu dokázal napravit a Éderovu ránu zneškodnit. Na druhé straně už se prosadil Cerci, ale pomezní sudí správně mával ofsajd, byť hodně těsný. Skóre se poprvé pohnulo v 16. minutě a do vedení šli domácí Rossoneri. Niang se uvolnil a prudkou přihrávkou na zadní tyč našel nabíhajícího Bonaventuru - 1:0 pro Milán. Svěřenci trenéra Mihajloviče nezvykle ožili a před Vivianem bylo pořádně dusno. Niang pálil vedle a Romagnoliho pokus byl zablokovaný. Ve 37. minutě pak stáhl De Silvestri Montoliva a jelikož to bylo v pokutovém území, pískala se penalta. Míč si na značku pokutového kopu postavil Mbaye Niang a razantní střelou pod břevno zvýšil už na 2:0 pro AC Milán.

Domácí byli lepší i ve druhém poločase. Ve 49. minutě vyrobil obrovskou chybu v rozehrávce tentokrát brankář hostí Viviano, toho okamžitě využil dotírající Niang a třetí brankou výrazně přiblížil AC ke třem bodům. Sampdoria nehrála dobře, směrem dopředu byla hodně neškodná a nakonec si výrazně koledovala o debakl. V 79. minutě vykouzlil krásný centr Alessio Cerci, když si předtím pohrál s několika hráči a nově příchozí Luiz Adriano si zpracoval balón na prsa a bez přípravy zvyšoval už na 4:0. Populárního bůra mohl vstřelit opět Luiz Adriano, ovšem Viviano tentokrát dobře zasáhl a nakonec udeřilo na druhé straně.

Tři minuty před koncem zápasu se totiž pískala penalta i na druhé straně. Poli zastavil pronikajícího soupeře nedovoleně a nařízenou penaltu bez problému proměnil Éder.

Více informací k zápasu

Turín FC - Bologna FC 2:0

28.11.2015 18:00

Góly: 75. Andrea Belotti, 90+2. Giuseppe Vives

Turínské FC dnes na svém stadionu porazilo Bolognu a jedním ze šťastných střelců se stal také mladý Ital Andrea Belotti. Ten se trefil poprvé po změně dresu. Druhou branku přidal v samotném závěru záložník Giuseppe Vives.

Turínu se podařilo vyhrát, navázat na zlepšené výkony a připsat si tři body. Díky nim je nyní na sedmém místě v nedokončené tabulce Serie A, zatímco Bologna padla. Výsledek ji posunul až na sedmnáctou příčku a pokud vyhraje Frosinone svůj další zápas, spadne až do pásma sestupu.

Před domácím brankáře Padellim nastoupili Bovo, Glik a Moretti, v pětičlenné záloze se objevili Peres, Acquah, Vives, Baselli, Molinaro. O ofenzívu se staralo duo Belotti a Quagliarella. Trenér Donadoni se držel osvědčeného rozestavení se třemi záložníky a třemi útočníky. Miranteho bránili Rossettini, Maietta, Gastaldello a Masina, do útoku se podívali od prvních minut Rizzo, Mancosu a Giaccherini.

Bologna kvůli kartám přišla ještě před zápasem o Mattiu Destra a jeho úlohu tradičního střelce nikdo nezaplnil. Granata naopak servíruje svým fanouškům další radost, když po několika slibných prodlouženích smluv přichází výsledek i na hřišti. Hned od úvodu se do útoku zapojil právě hráč, z jehož prodloužení mají fanoušci asi největší radost - obletovaný obránce Bruno Peres. Jeho akce ale skončila nezdarem.

Střela Baselliho z velké vzdálenosti skončila zákrokem brankáře Miranteho, který vyrazil balon mimo. jeho pozornost vyzkoušel i útočník Fabio Quagliarella, který vypálil hranice dvaceti metrů. Bruno Peres hledal chytrým nákopem vpřed Fabia Quagliarellu, který zkoušel akrobatické zakončení přes hlavu, leč neúspěšně! Po třiceti minutách pálil velmi dobře i Giuseppe Vives, který však ztroskotal na skvělém zákroku pohotového Miranteho!

Na opačné straně se málem procpal do zakončení útočník Mancosu, jenže na obránce Turína byl nakonec krátký. Doslova. Rovněž nástup do druhé půle se mnohem více povedl domácím Býkům, když se opět dostal do šance Bruno Peres. Stejný hráč následně přihrál Belottimu, který celou akci zbrzdil a nezakončil. Poté přišla velká chvíle Fabia Quagliarelly, který ukázal skvělý výběr místa a hlavičkoval do břevna!

Quagliarellu pak vystřídal zkušený Argentinec Maxi López, který měl jasný úkol. Skóroval ale někdo jiný. Nejprve Peres pálil těsně vedle a pak se premiérově trefil Andrea Belotti! Moretti poslal centr do vápna, kde byl Belotti. Ten pohotovou a přesnou střelou po zemi k tyčce nedal Mirantemu šanci - 1:0 pro domácí tým a fanoušci byli ve varu!

Deset minut před koncem pálil z dobré pozice ještě mladík Baselli, následně se domácí diváci dočkali ještě jednoho gólu. Giuseppe Vives totiž využil hrubé chyby v rozehrávce soupeře a poslal míč do prázdné brány!

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol1494126:931
2.Inter Milán1493217:930
3.ACF Fiorentina1492327:1229
4.AS Řím1483329:1727
5.Juventus FC1473420:1124
6.US Sassuolo1465316:1323
7.AC Milán1472519:1823
8.Turín FC1463520:1821
9.Atalanta Bergamo1463515:1521
10.SS Lazio1461717:2219
11.Udinese Calcio1453614:1718
12.Empoli FC1453616:2018
13.Chievo Verona1444618:1616
14.UC Sampdoria1444620:2216
15.Janov CFC1444615:1916
16.Città di Palermo1443713:2015
17.Frosinone Calcio1442814:2414
18.Bologna FC1441913:1913
19.Carpi FC1423913:279
20.Hellas Verona1406810:246

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (240)

Přidat komentář
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Kysela vyhrál LM juniorů a taky seděl roky v Jablonci na lavičce pak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
didosh

Reagovat
smazaný uživatel

Super výkon dneska

Reagovat
smazaný uživatel

Snad poprvé se mi naše hra líbila letos Tak snad to bylo naší kvalitou a ne nekvalitou soupeře

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Milan

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN

Reagovat
Tomanatura

Cenzo Vynikajici vstup do angazma

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
mojmira

Fantastickej výkon, takhle jsme měli hrát minulý týden a z Turína by jsme si vezli 3 body. Sampa nám to sice neskutečně usnadnila svým naprosto nulovým výkonem, ale ten náš tomu velmi napomohl. Po každé ztrátě okamžitý presink, všichni hráči se hned vraceli ukázkově za míč. Škoda toho gólu, který zavinil Poli - Giggi mohl mít čisté konto. Kromě toho zaváhání, hned v první minutě, nemusel vlastně řešit žádnou ošemetnou situaci, střeli na něj šli snad 2? Niang předvedl fantastický výkon, k němu bych mezi top 3 hráče zařadil Jacka a Romagnoliho. Obrana odvedla velice kvalitní práci a hráče sampi do ničeho nebezpečného nepustila. Záloha také docela fungovala, jak už jsem psal, Jack předvedl super výkon, docela se mi líbil Cerci (asi přišel ten jeho jeden zápas z pěti ), Kucka hrál slušně, i když šel dolů poměrně brzo (předpokládám, že hlavně kvůli žluté), Monty nezklamal, ale pořád si myslím, že by místo něj měl co nejdříve přijít někdo jiný. Baccovi dneska zápas moc nesedl, což korunoval slabým zakončením 1 na 1 a když budu brát hráče ze základu, asi bych ho dnes označil nejslabším.

Každopádně, teď nás čeká pohár, kde bych dal šanci hlavně náhradníkům (klidně bych vyměnil 10 hráčů, jen do útoku mi tam ve formaci 4-4-2 chybí na lavici jeden kus) a pak 3 zápasy s aktuálně nejhoršími celky soutěže. Pohár moc neřeším, ale z těch 3 zápasů prostě nemůžeme brát méně jak 9 bodů.

No nic, nějak nezvykle moc jsem se rozepsal, takže to utnu, dokud to snad alespoň částečně dává smysl

FORZA MILAN ♥♥♥

Reagovat
Murtago

Niang dnes ztrojnásobil svůj tříletý gólový účet u AC.

Reagovat
Pettirosso

ten tým se mi (krom útoku) vůbec nelíbí... vůbec to nesedí a ti hráči tam podle mě nemají co dělat. Osti bude mít příští 2 přestupáky co dělat, pokud chtějí mít nějaké ambice. Cenzo to sám nevytrhne (i když je pravda, že zatím hraje hůř než Zenga a to už je co říct.)

Reagovat
Largo

to teda.....

Reagovat
Zark

montella

Reagovat
Ragazzo d'oro

Výkon slušný, ovšem Sampa byla šíleně tragická. Hráč zápasu pro mě Niang, moc mu to přeju

Atmosféra byla i pres poměrně nízkou návštěvu velmi slušná, akorát chybělo více vlajek.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Kaka14

Super vykon, okrem slabych chvil Montoliva

Reagovat
Zark

Ninag se nezdá

Reagovat
pistacik11

Kucka siel dole pre zranenie ci?? A ten Ivan ako dnes, je sanca, aby sneho nieco bolo?

Reagovat
mojmira

měl žlutou, vedlo se 3:0, nebyl důvod ho tam držet déle a riskovat druhou

Reagovat
wiggum

Dalsi sanci uz myslim Garcia nepotrebuje...

Reagovat
FuckT

Mate prehnane ocakavania, Atalanta sa dokaze hecnut a odohrat velmi dobry zapas, nic este nie je stratene pre nikoho...

Reagovat
wiggum

A s takovym tymem chces mit jake ocekavani? Hrat stred tabulky?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Janov s Hellasem at se chytnou za ruce a jdou se vzpamatovat do druhé ligy. Hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo bravo bravo. Toto je vysledok prace nasho skveleho vedenia a super trenera. Mozu akurat tak zametat ulice a nie riadit klub. Garcia druhy Ferguson

Reagovat
Tomanatura

Parada Borrielo Uz jsem mu neveril, ale zvedl se slusne, Carpi mu sedi

Reagovat
Airus

Atalanta

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

Reagovat
snuff24

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ten, co stojí na stole, vypadá jak Michal Hubník

Reagovat
smazaný uživatel

nevypada

Reagovat
smazaný uživatel

vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To ještě někdo nosí bílé slipy?

Reagovat
Zark

itálie určuje směr ,zachvilu je máš taky

Reagovat
didosh

Reagovat
10

Hellas nemají na co čekat, Mandorlini musí skončit, jinak to můžou zabalit už teď v zimě...

Reagovat
smazaný uživatel

Sabatini: Garcia zostane nadalej trenerom, zasluzi si to. Hlavne za tie debakle a hanbu v celej Europe ty lazialsky prefetovany kokot

Garcia: Neodstupim, som bojovnik. . Videl som tu bojovnost v Barcelone a dnes. Skurvena zumpa, spodina, ani stipka sebareflexie. Pijavica, lebo vie, ze by mohol trenovat akurat nejaku dedinu

Len jebnuty majitel moze mat taketo vedenie, bil by som to ako zito

Reagovat
smazaný uživatel

jj jsou jediný, co dostali od Barcelony nebo Bayernu výprask letos. Fakt ostuda. Vyhodit celý vedení a s hráčema do továrny

Reagovat
lucius6

Škoda slov. Trápení pokračuje a nejhorší je, že se na to absolutně nedá dívat. Snad se něoc změní, Pioli si zahrává s ohněm a stejně tvrdohlavě pořád a pořád točí sestavou jako smyslu zbavený, možná, že ho to brzo bude stát místo. Takhle to dál nepůjde, hráči působí, jako kdyby je to vůbec nebavilo....

Reagovat
Pipo123

Ale dnes sme mali mať penaltu po tej ruke, + ten gol Kloseho mal platiť, zasa rozhodca hrôza

Reagovat
Emmett Brown

Garcia von!

Reagovat
Pettirosso

To je paradox, ze nejspokojenejsi jsou interisti s Mancinim jeste Neapol se Sarrim no

Reagovat
smazaný uživatel

Spíše spokojeni s postavením v tabulce. Jinak ještě bych přidal Fiore se Sousou.

Reagovat
Largo

Sassuoloooo

Reagovat
Airus

Líbí se mi že Sturaro dostal instrukce aby dělal i něco dopředu. Jen kdyby mu šel Cuadrado trochu na ruku tak by to bylo super.

Levá strana nefunguje, přijde mi jako kdyby Evra i Pogba byli dvě sekundy pozadu.

A Mandžukiče prostě tomu gólu naproti nepůjde, on musí dostat tutovku jinak nehraje

Reagovat
Airus

No vidíš že to jde ty poleno, dva tři kroky k míči + lehkej výskok = gól

Reagovat
M11

dnes spokojenost.. plne pod kontrolou..

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
Pettirosso

konečně jsme se dostali na 50%+ úspěšnosti v ligových zápasech... na konci listopadu

každý druhý soupěř se nás bude teď bát. Forza Juve!

Reagovat
Pinturicchio

V druhém poločase není co vytknout, jak hráčům, tak Maxovi. Obrana paráda (3. čisté konto v řadě), Palermo ale po slušném prvním poločase docela odešlo.

Stefano topka, Álvaro konečně začíná makat (lavička nejspíš prospěla), Simone za těch pár minut paráda, gól a navíc míč jako přikovaný k noze, u něj věc nevídaná. . Paulita nekomentuju, to je náš nový Tévez, teď už bez diskuse. . Dneska velká spokojenost.

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Tak a teď už nás vidí ti nahoře ve zpětném zrcátku.

Reagovat
Furia Ceca

Šplháme, šplháme!

Reagovat
Pipo123

Asistent Lippiho, Castellani bol dnes sledovať zápas Lazia, zajtra sa májú Lotito, Tare, Lippi a Castellani stretnúť a získať posledné slovo od Lippiho, či pôjde do Lazia, alebo nie

Reagovat
Pettirosso

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
Pipo123

Lippi debut proti Juve ?

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
lucius6

Reagovat
Mr.Jindros

Mario.

Ta trvalá kritika na něj neoprávněná, jemu to prostě sype.

Reagovat
smazaný uživatel

6 gólů v 15 zápasech, hmm, jooo, sype mu to.

Reagovat
Mr.Jindros

158 minut na gól je dobrý.

Reagovat
Mr.Jindros

Např. Tevez loni ve světové formě a bez penalt - 153 minuty na gól.

Reagovat
smazaný uživatel

Pod pojmem sype mu to si představuju, že bude mít takřka gól na zápas. Dejme tomu na 100-120 minut, ať nežeru. 158 minut na gól? To mu rozhodně nesype.

Reagovat
Mr.Jindros

Gól na zápas má tak Messi s Ronaldem.

Probuďte se.

Reagovat
smazaný uživatel

To má letos více hráčů.

Reagovat
10

většina z top 10 střelců v calciu má lepší statistiku gólu/minuty...

Reagovat
Mr.Jindros

Většina? Takže některý ne... takže je plus mínus srovnatelný? To hovoří spíš pro něj, resp. svědčí to o tom, že je lepší, než se tady dost lidi z tábora Juve snaží navodit.

Reagovat
10

To se tady opravdu snažíš argumentovat 3 gólama v lize a 220 minutama na gól? To se špičkou srovnatelný není ani omylem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se probuď. Messimu s Ronaldem to tam sype. Mandžukićovi ani omylem. Jde o to, jak jsi pojmenoval jeho střeleckou úspěšnost. Tvůj pojem "sype" tomu tedy absolutně neodpovídá.

Reagovat
Pettirosso

Jenze ten mel oproti Mariovi diametralne jiny prinos pro tym...respektive, alespon ho mel. Kdyz uz hraje 89 minut hovno, tak at da kazdej aspon pokazdy gol, jinak je na nic.

Reagovat
10

165 v LM, 130 v lize...a to jsou čísla po konci sezony, kde je třeba play-off LM

a srovnávat herní přínos by bylo brutální znásilnění Chorvata

Reagovat
Mr.Jindros

Herní přínos nesrovnávám.

Jen bych tu kritiku trochu tlumil, není to zase tak špatný.

Reagovat
10

Co není zase tak špatný? Gólová statistika rozpočítaná na minuty?

Ta kritika tady poslední zápasy není tak silná, protože dal 3 góly a jsou tam vidět aspoň malý náznaky progresu. Ale pořád si myslím, že to je na Juve a na něj málo.

Kdyby včera nedal góla, tak se kritika znovu zesílí, protože to byl naprosto šílenej výkon. V každým souboji byl pozdě, podpora ofenzivy nebo Dybaly naprosto nulová, vždyť on měl snad dvacetiminutový intervaly bez doteku s míčem. To je v Juve a takovým zápase naprosto nemožný. Pořád mi přijde, že hraje jenom za sebe.

Reagovat
Airus

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. Jestli měl za celý zápas 15 dotyků, tak to je tak všechno. V první půli, jak jsem včera psal, jich měl 11.

Reagovat
Pinturicchio

Mario má 15 / 6 na 943 minut. Například Simone má 9 / 3 v 318 minutách a hraje tak, jak si to asi většina z nás představovala právě u Maria.

Reagovat
smazaný uživatel

Simone je velký bojovník

Reagovat
Pinturicchio

Včera mě hodně mile překvapil, balón přilepený k noze, neztrácel, dobře kombinoval, rozjel tam nějaký akce. Pokud bude v takových výkonech pokračovat a dál se zlepšovat, tak není důvod se ho zbavovat.

Reagovat
smazaný uživatel

od začátku věřím, že může být pro tým přínosem

Reagovat
Airus

Určitě to není kreativní útočník, ale má větší finesu a nasazení než Mandžukič. Ale Marotta bude chtít zachránit tvář, když za Maria dal 19M, takže dostane víc příležitostí naž Zaza

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Airus

Kritiku si zaslouží hlavně díky přístupu. Čeká že mu goly budou připravovat ostatní a až když má bejt střídanej tak se v šestnáctce začne trochu hejbat a jde tomu gólu naproti. Když se jde do brejku tak běží prostě dopředu, to že by si mohl s Dybalou naťuknout mu palící ani neproblikne.

Podívej se na ty jeho góly, akorát ten včerejší byl jeho snahou. Ostatní mu museli spoluhráči naservírovat na zlatym podnose.

Vysoký míče není schopnej spracovat, nebo sklepnout do druhý vlny a to je něco v čem byl Nando excelentní a Carlito díky tomu dal tolik gólů. I Dybala vyhrálo víc vysokejch míčů než on

Reagovat
Mr.Jindros

Já netvrdím, že hraje ideálně.

Ale pořád ho hejtovat je zkrátka blbost.

Reagovat
Airus

Ne, musí být kritizován za to co dělá špatně, aby měl šanci to napravit. Stál nás 19M a plat nebude mít nejmenší, zatim je to nesympatickej provar

Reagovat
Mr.Jindros

Kritika tady na eurofotbalu nijak nezvýší jeho šanci to napravit.

To si uvědomuješ, že jo?

Reagovat
Airus

jop, proto ho plísnim i na officiálnim facebooku

Reagovat
smazaný uživatel

v cyklistice sype kde kdo a taky je furt kritizujou

Reagovat
smazaný uživatel

Já třeba Mariovi věřím ve střílení branek daleko více jak Moratovi.Morata je pod dekou, potřebuje začít sypat goly, on goly nedává a začíná hrát hodně na sebe, čím víc chce tím míň mu to jde.Ale o Moratovi vůbec nepochybuju, dostane se do toho, je topronás důležitý hráč.Minimálně jako žolík do unavené obrany a excelentní.

Reagovat
Furia Ceca

Morata že hraje hlavně na sebe? Vždyt včera měl dvě asistence, ve druhým případě se dokonce vzdal golu, když přihrál Zazovi do lepší situace... Ona by ta dvojice Morata-Zaza taky něco měla do sebe. Třeba na posledních 20, 15 minut, přes Dybalu nejede vlak, že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera, včera... jak hrál Morata 10 zápasů před tím, co? To samé ale i Mandžukić. Zatím je Zaza oba převyšuje svým odhodláním a bojovností. Kdyby do toho ti dva dávali to samé, co on, tak mají oba po 10 gólech. Zatím si mohou podat ruce.

Reagovat
smazaný uživatel

Fiore remizovala v Sassuolu jen tak pro pořádek :)

Reagovat
smazaný uživatel

Nijak extra.

Reagovat
Pinturicchio

Ano, moc, a komu ne, tak je gay.

Reagovat
smazaný uživatel

No gay hneď byť nemusí.

Reagovat
Pinturicchio

Nemusí, ale je.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok. Ja rozhodne patrím medzi negayov, pretože ju.považujem za herečku s najväčším sexappealom.

Reagovat
snuff24

Hlavně ve Vlkovi je úplně luxusní

Reagovat
smazaný uživatel

SúhlasíM. Hlavne tá scénka v detskej izbe...

Reagovat
snuff24

Jojo přesně na tu jsem teď minutku myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Brutálne sexy. Len tú hlášku si nepamätám, čo povedala.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

je sladká...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Uz se tesim az tu za 10 minut blikne fotka Higuaina

Reagovat
Kily

bude Reina

Reagovat
smazaný uživatel

Hned po odeslani jsem vedel ze tu Pipita nebude

Reagovat
Kily

tak máš kliku, Reinu v Neapoli máme v adminu jenom rozmazaného a novou fotku se mi hledat nechce

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Furia Ceca

bude Nagatomo

Reagovat
smazaný uživatel

100. pro titul Neapole !!!!

Reagovat
Komat

Tak dnes Inter infarktový závěr. Škoda, že to tam nepadlo. Ale za bojovnost

Reagovat
olis

dneska slabucke, vobec sa nemozem z tohto vitazstva tesit ako predtym, nieze by som sa vobec netesil...

dochadza nam stava, je to vidiet uz aj na predchadzajucich zapasoch ze sa to snazia hrat viac profesorsky a uz v tom nie je taka energia ako predtym, Sarri by s tym mal nieco urobit kym neprehrame nejaky zapas

Forza Napoli!

Reagovat
alcantara

Tak ono je to aj o tom, co ti dovoli super Ajked je fakt, ze po druhom gole zacal Neapol robit na ihrisku strasne tozhodnutia. Zbrkle nahravky, predrzovanie lopty, roztahanost po ihrisku. Nadruhej strane, vela som toho sice nevidel, ale myslim si, ze moc lepsich superov v tejto seszone Neapol nemal. Taka Fiorentina napriklad neukazala v druhom polcase vobec nic a bola zmetena z ihriska.

Reagovat
Shevchenko

Reina Ten závěr byl fakt epický.

Reagovat
Shevchenko

A aspoň se těm haluzákům jednou obrátilo štěstí zády.

Reagovat
smazaný uživatel

Haluzák je ten kdo tě zrobil jestli rozumíš fotbalu tak musíš uznat že Inter si vyrovnat zasloužil za to že od 30 minuty hráli v 10.. Škoda nevadí jedeme dál ale aspoň je vidět že v tom týmu mákaji jeden za druhého,... Tak snad příště FORZA IINTER

Reagovat
Zark

INTERMERDA

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda toho vyloučení... jinak klobouk dolů před našima hráčema... v deseti sahali po bodu... skvělý špíl... bylo vidět že hraje první s druhým... ikdyž to nevyšlo... FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo taky musím pochválit vubec nešlo vidět že Neapol hraje přesilovku... Sice jsme prohráli ale mam dobrý pocit z toho týmu FORZA INTER

Reagovat
Jajinek

Jak psal správně olis, Neapol hrála, zejména druhý poločas, hodně špatně. Rozhodlo jediné, individuální kvalita Higuaina, který je jinde, než zbytek ligy. Taková Roma proti nám odehrála daleko lepší zápas a prohrála. Za druhý poločas zasloužíme absolutorium a doufám, že nás konečně někdo i pochválí. Tentokráte kus štěstí chyběl...tedy pořádný kusanec, co se dá dělat.

Tohle nám může jen pomoci. Ljajič, Brozovič, Medel, Miranda a Biabiany ABSOLUTORIUM!!!

Reagovat
Nuno čomes

Vás ta prohra nesere?

Reagovat
Jajinek

hodně to mrzí...ale jsem hodně rád, co jsme předvedli v druhém poločase. Čím dál víc to ukazuje na to, že ty výsledky možná nebyly náhoda a že když chceme, umíme zapnout a nahoře jsme schopni se udržet.

Reagovat
Nuno čomes

Jo to tak cítím taky.. Ale když z toho mohlo byt víc, tak je to proste málo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lnterista

ani ne...spis me mrzi ten konec ale chlapi zamakali a je videt ze ten tym urcitou silu ma...zapasu je jeste hodne a v italii se rozhodne nikoho bat nemusime

Reagovat
Deki

jestli to je otázka pro víc lidí, tak mě samozřejmě sere. ale viděli jsme skvělý zápas a v konečném součtu vím, že jsme ve druhé půli v oslabení podali skvělý výkon proti aktuálně asi nejlepšímu týmu Itálie. v samotnym závěru chyběl jen malý kus štěstí. právě tu štěstěnu jsme si ale vybrali v jiných zápasech, takže to takhle nemohlo jít donekonečna.

z našeho výkonu mám radost, myslím, že tahle sezona nedopadne špatně, i když to bude ještě dlouhá cesta. máme skvěle vyvážený kádr a když se musí, tak hráči makají. celkově se mi tenhle Inter líbí nejvíce za poslední 3, 4 roky.

Reagovat
Nuno čomes

Vcelku souhlasím.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Ty děláš, jako kdyby za tuhle sezonu bylo 150 případů, kdy vás konkurence neprávem nepochválila.

Já chápu, že z pozice fanoušků Interu jste nadšený z toho výkonu v oslabení, ale právě ten bych úplně nepřeceňoval. Ono za stavu 2:0 v deseti opravdu není moc co ztratit, naopak Neapol to možná rozhodilo ještě víc, ta byla slušně mimo. Inter začal hrát až v druhém poločase.

Jinak progresu Interu nemůže být řeč, největší vidím v tom, že z toho Mancini udělal tým, to je vidět na každý reakci hráčů, už jen sledovat je před druhým poločasem dávalo tušit, že to odjezdí po prdeli. V tom je Mancini top, to se musí nechat.

Reagovat
Jajinek

já čekal, kdy to přijdeš všechno lehce shodit, ale je pravdou, že jsem to čekal už včera

Reagovat
10

ano, lehce shodit tu vaší extrémní euforii po prohře...sorry

Reagovat
Jajinek

Reagovat
Jajinek

Jinak musím říct, že napětím a událostmi to byl zápas, který byl hoden dvou tabulkově nejlepších týmů v Itálii...palec hore

Reagovat
Furia Ceca

Ty vole, to jsou zas PERLY!

Reagovat
Jajinek

a hážu je sviním, chytej

Reagovat
Furia Ceca

Trefuješ akorát zed.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozbiju tvoji hlavou

Reagovat
Free_player

Reagovat
Furia Ceca

Vychladni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hážu respekt krysám utikej mršino

Reagovat
Largo

Dyť má pravdu

Reagovat
Lech

Juventino

Reagovat
Furia Ceca

Jako mně se to taky líbilo, ale... Zas tak skvělý mi to na druhou stranu taky nepřišlo.

Reagovat
Pinturicchio

Jsem zase o něco klidnější, ztrácet letos budou prostě všichni a Neapol ty zápasy nemůže v tom ďábelském tempu dávat celý rok, přijde únava, zranění. Snad vydrží v EL co nejdéle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FuckT

Zranenia mame aj teraz, Gabbi a Mertens, 2 velmi doleziti hraci... Ale to tempo nam asi fakt nevydrzi, kedze dnes to bolo slabe, ale uvidime...

Reagovat
Largo

Po dlouhý době hodně vyrovnaná liga....konečně je to drámo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

To ještě teprve bude... Ale pro Serii A jedině dobře.

Reagovat
Nuno čomes

Prostě nepochopím co si Mancini dneska dokázal. Jovetic za pět minut ukázal víc než Perisic za celý zápas. Ta kreativita z něho přímo čiší. Přitom je mancini kurva odborník tak to snad musí chápat ze proste postavím to nejlepší co mam k dispozici. To je stejné jako jedna a jedna jsou dvě. Já nevím vysvětlete mi to někdo prosím. Hrajem jednou za týden a on postaví v útoku takovy hoven. To mi hlava nebere. Taková primitivní věc. S těma jeho stridanima by měl mít někoho kdo.mu bude hlásit koho střídat a kdy. Anebo rovnou koho postavit.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutocny koniec zapasu, dve tycky Interu za 30 sekund v poslednej minute nadstaveneho casu, taky infarktovy zaver sa len tak nevidi

Reagovat
smazaný uživatel

Skvělý zápas i pro nezaujatého i když jsem ti přál SSC. Druhý poločas hráli hrozně a měli štěstí. Myslím, že jim dost chybí Mertens a Gabbiadinim na střídání a i to jim tehdy hodně pomáhalo, protože teď tam moc alternativ nemají. Jinak Inter velmi dobře zvládl druhý poločas a nebylo zná, že hraje v 10. Každopádně boj o Scudetto bude dramatický až do konce.

Reagovat
Jajinek

Jo a narovinu...klidně do konce sezóny v předu bez Icardiho. Nejvíc nám sedí ten pohyb čtverky tyček...Jovetič, Brozovič, Ljajič, Perišič (na kterého se neprávem nadává...ta patička na Ljajiče dnes..mazec)...a musejí být podle mě na hřišti všichni naráz!

Reagovat
smazaný uživatel

ta prihravka bola skvela

podla mna nadava sa hlavne aj kvoli tomu hajpu co mal pred prestupom, asi sa cakalo ze kazdy zapas da gol alebo prihravku.

Brozo pre mna velke prekvapenie! On ma inak smiesne pohybovanie. Ruky tak divne rozhadzuje :)

Reagovat
Jajinek

jako taky z něj nejsem nadšenej, ale svoje si odehraje

Reagovat
Tomanatura

Perisic je strasne platny smerem dozadu a strasne toho odbeha, rozhodne to neni traged.

Reagovat
Nuno čomes

Možná jsem na něj trosku zasedly..

Reagovat
Furia Ceca

No ale Icardi hrát musí, jak ho posadíte na lavičku, tak je po padestimilionový pohádce. Ideální by bylo, kdyby ho koupil hned v lednu ten Real, takhle vám akorát bude kazit tu Jugošku...

Reagovat
Jajinek

však tak jsem to myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Říkám to pořád, prodejte ho, týmu akorát škodí, nic dobrého nepřinese. Mnohonásobně lepší varianty, což už se ukázalo v celé své kráse.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm tak tomu sa povie p*ča zapas hlavne vdaka zaveru.. dostali sme ale dva debilne goly, skoda tej cervenej, ktora nas dost oslabila, ktovie ako by sa vyvijal zapas, druhy polcas bol velmi dobry.

Kazdopadne v zavere si stastie v doterajsich zapasoch vybralo svoju dan.

Bal som sa, ze dnes dostaneme naloz, ale myslim, ze sme dokazali s nimi drzat krok a som celkom rad, ze vacsine zufalcov ich neprajne komentare nevysli.

Ljajic podla mna velmi dobre, som rad ze dal gol a Miranda tak isto, ale to je jasna vec uz unho. Plus Brozovic tak isto sa mi velmi paci ako hra, dufam, ze ostane.

po 14 zapasoch sme druhi a take nieco cakal malokto.

FORZA INTER

Reagovat
Spalovač šancí

Sarri těží z Benítezovy práce

Reagovat
smazaný uživatel

chybal si

Reagovat
smazaný uživatel

nemuzu se dockat realu az zase nekdo slizne rafovu praci

Reagovat
Spalovač šancí

Aby to bylo pikantní, tak by to mohl být Mourinho

Reagovat
maras93

Interisti se diví, že tu čtou nepřejícné komentáře.. To jako čekáte, že vám budou fans jiných týmů ucházejících se o popředí tabulky, přát a plácat vás po zádech ? Dobře, že Inter prohrál, aspoň není takovej náskok na čele. Každopádně si stejně myslím, že proti Janovu zase Inter vyhraje. Dobře, že se k nim to štěstí taky někdy natočí zády.

Reagovat
Panděvova ofina

Naše největší posila v lednu by byla uplatněná opce na Adema Ljajiče

Reagovat
Spalovač šancí

Jsou vůbec nějaké prachy na přestupy?

Reagovat
Panděvova ofina

Těžko říct...Montoya se neuplatní(9 mega)

Miranda( 15 mega) řekl bych , že jo

Ljajič (11 mega) přeju si to!!

Telles (10 mega) měl by

Už ted to je nejakych 36 mega..Každopádně to bude dost záviset na umístění, ikdyž nevim jak to ted v zimě hodlaj udělat

Reagovat
Spalovač šancí

Já spíš, jestli vůbec má Inter nějaké místo pod stropem FFP

Reagovat
smazaný uživatel

Rano, Nagatomo out ... Snad

Reagovat
smazaný uživatel

ale miranda je na dvojrocne hostovanie

Reagovat
Panděvova ofina

Suma sumarum jsme od záři , co se týče příchodů a odchodů asi kolem 20 mega v mínusu..

Reagovat
smazaný uživatel

Nakonec velká škoda.

Na Janov bez Nagatoma s trojkou Jovetič-Icardi-Ljajič a ono to půjde.

Forza INTER

Reagovat
Votas

snad po pěti letech poprvé, co má člověk celkem dobrej pocit i po prohře. Je na čem stavět a nevypadá to, že by to byly základy z marcipánu. Konečně máme koule, jako správnej Inter. Nagatomo se rozloučil stylově. S Mauritem to nevidím tak černě, ale holt už není nepostradatelnej, Na druhou stranu doufám, že to šetření Joveho je jenom pro prodloužení trvanlivosti. A vím, že jsem Rana hejtoval i neoprávněně, ale myslí si někdo, že by nám dal Higuaín jenom 2 i kdyby byl na stoperu on?

FORZA INTER

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlouhý době jsem si pustil Inter a po ještě delší době jsem u toho vydržel. Škoda prohry.

Higuaín

Reagovat
smazaný uživatel

Bude to letos zamotané, vidím 4 týmy hrající o titul.Inter,Neapol,Juve a AS.Kdo z nich to bude nedovedu vůbec odhadnout.Každopádně i lajk musí vidět že Neapol a Inter udělali ohromnej progres.Hlavně ten Inter, loni v zadu směšní, letos jdevidět že jejich obranná fáze mě připadne místy skvělá.

Reagovat
smazaný uživatel

uau

to vyzera ako pozitivna reakcia na Inter po dlhej dobe od nefanusika Interu :) cenim

Reagovat
Pinturicchio

Strašný nezvyk vidět Neapol na prvním místě, pořád ze zvyku, instinktivně koukám kdo že je ještě nad nima a kde nic tu nic.

Reagovat
Jajinek

já myslím, že je to jen otázka času...

Reagovat
10

Myslíš? Pro mě včera bylo zajímavý konečně vidět i tu slabší stránku Neapole, kdy vypadne z tempa a odkryjou se ty reálnější schopnosti některých hráčů, který jsme sledovali minulou sezonu. Olis psal, že tomu nasvědčovaly už minulý zápasy, já jsem viděl třeba ten ve Veroně a úplně mi to nepřišlo.

Reagovat
Jajinek

jsem čím dál víc přesvědčen o tom, že Juve zase vyhraje. Ten náskok je tak minimální, že prostě bude stačit, že budete nejméně ztrácet.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to bola otazka casu

Reagovat
10

Já skoro nechci věřit tomu, že by ostatní byli takový tragédi.

Reagovat
Largo

Welcome to Serie A

Reagovat
Pettirosso

Delate jak kdyby byla Neapol neporazitelna masina, co za zapas neukaze ani jednu skulinu pro soupere Sarriho prave je videt na sto honu, ale podle me je tohle jen uvodni euforie jako loni Lazia s Piolim, podporeny zivotni formou Higuaina (Anderson). V lednu se ten chleba zlomi a fakt pochybuju, ze by to Neapol ustala celou sezonu

Reagovat
10

Neapol má mnohem pevnější základy než Lazio.

Reagovat
Pipo123

Základ by bol možno fajn, tie opory na jednej aj druhej strane sú podla mna vyrovnané, až na Gonzala, takého hráča Lazio nemá, čo má plus Neapol, žiadne zranenia a silná lavička, ak sa im tie zranenia budú vyhýbať tak vydržia dlho

Reagovat
10

Nemyslím základní sestavu, ale základy k úspěchu v podobě šířky a kvality kádru, sehranosti, trenéra atd. Navíc dokázali předvádět top fotbal už v minulých sezonách za Beniteze, problém byl tragická konzistence výkonů. Lazio vystřelilo minulou sezonu, kdy se jim sešlo všechno do karet, roky předtím to byl lepší průměr.

Reagovat
Pipo123

Aha, tak to áno, ale Neapol má na to predpoklady, rozpočet navyšujú rok čo rok, takže sa zakonite zlepšujú. Tam sa snažia ísť za úspechom, zatiaľ čo Lazio nemalo a ani nebude mať kapitál, nie pokiaľ tam bude Lotito. Lazio a Fiorentina občas vystrelia hore, ale dlhodobo to neudržia pokiaľ nenávyšia rozpočet, ono mať rozpočet na platy 50 mega a ísť do LM proti klubom ktoré majú všetky cez 100 sa musí niekde prejaviť. Já by som bol rád keby sa Lazia ujal niekto ako v prípade AS či Neapolu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pinturicchio

Po včerejšku si to myslím taky a souhlasím i s tím, že titul znovu vyhraje Juve, díky pragmatismu, zkušenostem, nejširšímu kádru a dobrému rozvržení sil. Neapol s Violou asi trochu přepálili začátek a přišli o síly, které budou chybět v únoru, březnu, dubnu, kdy se bude lámat chleba.

Reagovat
Furia Ceca

Já jsem byl o titulu teda přesvědčenej pořád. Akorát se na něj letos víc nadřem! Každopdně, pokud ho Allegri přes ty všechny kotrmelce na začátku získá, tak definitivně dokáže, že je pro Juventus ten pravej trenér...

Reagovat
smazaný uživatel

Pravda, pravda. Snad titul bude pod alpami, ale pokud ne u nás tak radši h uvidím pod Vesuvem než u Giusseppe Meazy.

FORZA JUVE!!!

Reagovat
Pinturicchio

Když ne Juve, tak určitě radši Neapol než Inter.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
GEGE

Neapol na to sla dobre...cim hur proti Interu hrajete tim vetsi je sance na vyhru...tech par tycek v zaveru by si meli interisti zopakovat jeste tak v dalsich 5 zapasech a teptv se muze rict,ze se jim to aspon trochu vratilo...

Reagovat
Jajinek

já bych to zase nepřeháněl. To, že chytí Handa tutovku soupeře je jedna věc...ale aby proti nám soupeř trefil v poslední minutě 2 tyčky, to fakt nepamatuju.

Reagovat
smazaný uživatel

ja si myslim, ze toho nestastia sme za ostatne sezony mali celkom dost

Reagovat
Yanek

sorry ale ne

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo..

Reagovat
10

Reagovat
Ragazzo d'oro

Reagovat
mastakillah

Reagovat
Milan.B

Reagovat
snuff24

Hráli jsme hovno to jako bez debat,ale ty góly v závěru zápasu,dlouhá série bez penalty v náš prospěch a naopak vymyšlené penalty proti nám .Tím nenaznačuju nějaké spiknutí,ale štěstí jsme na své straně rooozhodně neměli.

Reagovat
Lech

Serete si trošku do huby.. Říkat že tam štěstí doteď nebylo

Reagovat
smazaný uživatel

kto to hovori???

vsak vsetci priznavame ze tuto sezonu mame aj stastie casto, ale to ze MINULE roky sme mali vela nestastia to je fakt.. ved citaj co sa tu pise a neser si do huby ty..

Reagovat
DelPiero137

Neplet si nestastie ze ste mali priserny kader a trenerov so stastim. Nepamatam sa ze by ste posledne 4 roky v kazdom zapase nastrelili 3-4 zrde.

Reagovat
smazaný uživatel

to je fakt

Reagovat
Shevchenko

Za rok 2010 budete trpět ještě douho

Reagovat
10

a za rok 2006

Reagovat
Nuno čomes

Tady se závidí štěstí

Reagovat
PP

Tady je důkaz, co je Benitéz za gumu.. Dokonce i Higuaín začal dávat goly po jeho odchodu..

Reagovat
Pipo123

Lotito podáva stiažnosť na výkon rozhodcov v zápasoch Lazia, proti Empoli dva neuznané góly a jedna neodpískaná penalta po ruke. Navyše povedal že vďaka chybám rozhodcov nemá dôvod vyhadzovať Pioliho

Reagovat
lucius6

Lotito prokazuje až nezvyklý klid a vstřícnost. Snad toho Pioli využije, další šanci už podle mě nedostane.

Reagovat
smazaný uživatel

Po novým roce může Juve zahájit stíhací jízdu, až do 25.kola kdy se hraje s Neapolí, tam má samé slabochy

Reagovat
Furia Ceca

No ted hrajeme na Laziu a pak doma s Fiorentinou, to nebude žádná prdel... Kor když oba zápasy musíme bezpodmíněčně vyhrát.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť říkám až od 2016

Reagovat
Furia Ceca

Ani s tím nesouhlasím. V lednu hrajeme jenom jednou doma (s AS), jinak budeme v Janově se Sampou, ve Veroně s Chievem, v Udine... Všechno místa, kde se dost blbě vyhrává.

Reagovat
smazaný uživatel

A zároveň místa, kde chtě-nechtě vítěz posledních 4 ročníků Serie A, finalista posledního ročníku LM a letošní aspirant na titul musí vyhrát ...

Reagovat
Furia Ceca

"vítěz posledních 4 ročníků Serie A, finalista posledního ročníku LM a letošní aspirant na titul musí vyhrát..." To je úplně jedno jak nás kdo tituluje!!! Na tom nezáleží!!! Juventus musí vyhrávat vždycky, všude a za jakékoli situace!!! Rozumíš?!

Reagovat
Alberto Aquilani

Keby to čítal Moggi, bol by na teba pyšný

Reagovat
Furia Ceca

taky je

Reagovat
smazaný uživatel

vždyt to Doni píše...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
snuff24

Neapol jsme za posledních 15 zápasů porazili 2x

Reagovat
smazaný uživatel

jenom?

Reagovat
Pipo123

Juve sa môže stať katom Pioliho, to nevyzerá pre Pioliho dobre

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele