14. kolo
29.11.2015 20:45 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Città di Palermo - Juventus FC 0:3

Juventus Turín potvrdil, že návštěva Sicílie patří mezi jeho oblíbenné činnosti. Hosté dokázali porazit Palermo jasným rozdílem 3:0, byť definitivní pojistku přidali až minutu před koncem. Skóre otevřel Mandžukič, kterého následovali Sturaro a Zaza.

Na stadionu Renza Barbery byla výtečná atmosféra a souboj s Juventusem ještě vykresloval návrat Paula Dybaly. Pro talentovaného Argetince to byla skvělá příležitost, jak se proti svému bývalému celku vytáhnout.

Aktivněji začalo Palermo. Domácí by rádi utnuli negativní vzájemnou bilanci a po několika zápasech alespoň vstřelili gól. Blízko tomu byl Vázuez, ale jeho střela se neujala. Rozjezd Juventusu byl pomalejší, nicméně ještě v prvním poločase převzal iniciativu, ale do žádné velké gólovky se nedostal.

Branky začaly na Sicílii padat až po změně stran. V 54.minutě vrátil centrem míč do pokutového území Paulo Dybala a Mario Mandžukič na zadní tyči hlavou otevřel skóre - 1:0 pro Juventus. Palermo nedokázalo nijak kontrolovat a na odpověď se nezmohlo. Pojistka ze strany hostí ale přišla až minutu před koncem. Pogba posunul míč do vápna na Sturara a ten přízemní střelou překonal Sorrentina. Ve třetí minutě nastavení našel pro změnu Morata Zazu a ten třetí brankou uzavřel účet tohoto utkání. Juventus vyhrál na Renzo Barbera 3:0, potvrdil, že se mu proti Palermu mimořádně daří a nadále stoupá tabulkou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2 2

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Neverim, ze bude zaklad Dybala, Morata

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele