14. kolo
29.11.2015 15:00 CET
3 : 2
(2:0)
Stadión:
 

Reportáž

Frosinone Calcio - Hellas Verona 3:2

Krize Hellasu se prohlubuje. Veronský celek nedokázal bodovat ani na půdě nováčka Frosinone a v boji o záchranu tak opět ztrácí, navíc prodlužuje svoje čekání na první ligové vítězství. Klíčový moment zápasu přišel po dvaceti minutách kdy uviděl červenou kartu hostující brankář Rafael. Frosinone následně třikrát skórovalo a Hellas se zmohl jen na korigaci konečného výsledku 3:2.

Už to mělo přijít. Hellas si na Frosinone brouzil zuby na první vítězství, jenže hned po dvaceti minutách si celé utkání zbytečně zkomplikoval. Poděkovat může brankáři Rafaelovi, který poté co zachytil balón nepochopitelně udeřil Paganiniho loktem.

Hlavní sudí celý incident viděl a brankáře nekomrpomisně a zaslouženě vyloučil. Navíc ke všemu došlo ve vápně Hellasu, takže jako návnadek se kopala penalta. Daniel Ciofani ji proměnil a Frosinone vykročilo za vítězstvím. Pět minut před koncem prvního poločasu si naběhl na Crivellův centr opět Daniel Ciofani a Frosinone už vedlo o dva zásahy!

Naděje na jakýkoliv zvrat v zápase utnul třetí brankou v úvodu druhého poločasu Federico Dionisi. Sammarco mu poslal do vápna přesnou příhrávku a Dionisi potřetí překonal náhradního brankáře Golliniho. Ani za tohoto stavu se Hellas nevzdával, v 66.minutě ještě Pazzini na Lealiho nevyzrál, ale krátce na to snížil z volného přímého kopu Federico Viviani. Nebylo to všechno, čtvrthodiny před koncem si naskočil na centr Vangelis Moras a snížil na rozdíl jediné branky. Frosinone ale další drama nedovolilo a vítězství uhájilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele