Serie A - souhrn 11. kola

31.10.2009, 19:58, aktualizováno 01.11.2009, 22:41
Komentáře a souhrny
Inter uniká všem soupeřům, obhájce titulu dnes vyhrál v Livornu a vede o sedm bodů. Juventus totiž doma prohrál s Neapolí a Sampdoria jen remizovala s Bari. Po bodu si rozdělilo také Palermo s Janovem. AS Řím porazil Bolognu, Fiorentina Catanii. Cagliati přehrálo Atalantu, včera uspěl i AC Milán proti Parmě.

Juventus FC - SSC Neapol 2:3

31.10.2009 18:00

Góly: 35. David Trézéguet, 54. Sebastian Giovinco - 59. Marek Hamšík, 64. Jesús Dátolo, 82. Marek Hamšík

Juventus si vůbec nevzal ponaučení ze zápasu Neapol - AC Milán, a podobně jako milánský klub ztratil nadějně rozehranou partii. Stará dáma vedla po trefách Trezegueta a Giovinca 2:0, jenomže Datolo s Hamšíkem vyrovnali, a slovenský reprezentant osm minut před koncem strhl vedení na stranu Neapole, která tak vyhrála 3:2.

Diváci sledovali velmi povedené utkání, plné brankových příležitostí. Tu první měl už po dvou minutách hry Sebastian Giovinco, který se vyhnul ofsajdové pasti, nicméně branka z této příležitosti nepadla. O pár minut později zahrozili i hosté, Christian Maggio vybídl křižnou střelou do šance Germána Denise, ale ani on síť nerozvlnil. Rušno bylo v obou šestnáctkách, Grossovu střelu zlikvidoval De Sanctis a Aronica na druhé straně orazítkoval brankovou konstrukci. Neapol měla v jednu chvíli obrovské možnosti na skórování, jenomže Juventus tento tlak přežil. Po půlhodině hry navíc domácí vstřelili úvodní branku, čímž vytrestali Neapol za neproměňování svých šancí. David Trezeguet si dobře naběhl na centr Zdeňka Grygery a hlavou překonal brankáře De Sanctise - 1:0 pro Juventus. Do poločasu měl ještě plné ruce práce s Garganovým přímým kopem Buffon, nicméně Stará dáma poločasové vedení udržela.

Po změně stran navíc domácí svůj náskok navýšili. Trezeguetovu přihrávku nedokázal odvrátit obránce Contini a Sebastian Giovinco jeho zaváhání dokonale potrestal - 2:0. Kdo by si v tuto chvíli vsadil na Neapol, nejspíš by byl považován za blázna. Jenomže v Turíně se začaly dít nesmírně zajímavé věci. V zápase velmi nebezpečný Jesus Datolo připravil branku pro Marka Hamšíka a slovenský reprezentant ještě vykřesal naději na zvrat - 2:1. Uběhlo sotva šest minut a Neapol senzačně vyrovnala, a opět u toho byl nezastavitelný Datolo, který tentokrát sám branku vstřelil. Datolo nejprve připravil šanci pro Denise, jenže ten nedokázal překonat Buffona, až sám Datolo rozvlnil síť a vyrovnal na 2:2.

Juventus byl jako opařený a domácí fanoušci nemohli uvěřit, že jejich borci, stejně jako hráči AC Milán, ztratili dvoubrankové vedení. Jenomže zatímco Milán si připsal alespoň bod, Juventus neměl mít ani to. Osm minut před koncem dokonal fantastický obrat Marek Hamšík, který zakončil nebezpečný protiútok při rohovém kopu Juventusu - 2:3. Stará dáma mohla ještě odpovědět a vyrovnat, jenže De Ceglie branku minul. Juventus tak prohrál a může přijít o druhou příčku.

Více informací k zápasu

AC Milán - Parma FC 2:0

31.10.2009 20:45

Góly: 12. Marco Borriello, 90+3. Marco Borriello

Generálka na domácí utkání s Realem Madrid se fotbalistům Rossoneri povedla. AC Milán totiž ve druhém sobotním zápase zdolal Parmu 2:0 a v tabulce se posunul na čtvrté místo právě před svého soupeře. Hrdinou utkání se stal autor obou branek Marco Borriello, velkou zásluhu měl na nich i Ronaldinho.

Milánské AC mělo hned v úvodu utkání velké štěstí, Blerim Dzemaili se totiž pořádně opřel do míče a domácí borce zachránilo od pohromy břevno. Rossoneri pak předvedli ukázkový protiútok, Ronaldinho zatáhl míč až k pokutovému území, kde vybídl chytrou přihrávkou ke skórování Marca Borriella. Italský útočník svojí šanci využil a poslal AC Milán do jednobrankového vedení - 1:0. Parmu ale rychlá branka do kolen nesrazila, vyrovnat mohl Bojinov, ale jeho hlavička v síti neskončila. Také milánský Pato se zkoušel prosadit hlavou, stejně jako bulharský útočník ve službách Parmy byl neúspěšný.

Po změně stran vyslal první střelu na branku Milána Galloppa, ale Dida byl ve střehu. To samé platilo i na druhé straně, kdy si Mirante poradil se střelou Andrea Pirla. Rossoneri měli vůbec poměrně dost šanci utkání rozhodnout, ale to se jim nedařilo. Pojistit výsledek mohl stoper Tiago Silva, jenomže při vší smůle domácích trefil zblízka hlavou břevno. V nastaveném čase se domácí fanoušci dočkali druhé branky a opět u toho byla spolupráce Ronaldinha s Borriellem. Brazilec obešel dva hostující obránce a přesným centrem našel Borriella, jenž krásně zakončil polonůžkami - 2:0 pro AC. Domácí výsledek pochopitelně udrželi a díky výhře se posunuli na čtvrté místo.

Více informací k zápasu

Cagliari Calcio - Atalanta Bergamo 3:0

01.11.2009 15:00

Góly: 33. Nenê, 36. Nenê, 46. Alessandro Matri (pen.)

Cagliari zaznamenalo teprve druhé vítězství na domácí půdě, ovšem to stálo za to. Domácí v prvním poločase nastříleli všechny tři branky, čímž prakticky rozhodli o svém vítězství. Atalanta si připsala už druhou porážku po sobě.

Utkání na Sardinii nebylo příliš pohledné a samotnému vývoji pomohla až první branka. Tu vstřelil po půlhodině hry z rohovém kopu hlavou Nené a domácí vedli 1:0. Atalanta nestačila vstřebat úvodní branku a už prohrávala 2:0, autorem branky byl znovu Nené. Hosté mohli snížit Doniho přímý kop Marchetti vyrazil a poradil si i s dorážkou Valdese. Před koncem prvního poločasu dokonal zkázu Bergama Matri. Lazzari upadl po souboji s Pelusem a nařízený pokutový kop bezpečně proměnil Matri - 3:0 pro Cagliari. Domácí tak šli do šaten za pro ně velice příznivého stavu 3:0.

Po změně stran se opět připomenul Nené, který byl při chuti, ale hattrick nezkompletoval. Atalanta se sice snažila o vstřelení co nejrychlejší branky, ale domácí si veškeré situace dobře hlídali. Druhý poločas se nesl ve znamení toho prvního, tedy alespoň co se týče úvodní půlhodiny. Šance přicházeli pouze ojediněle, o častou střelbu se pokoušel Tiribocchi, jenomže branku nevstřelili a Cagliari tak nakonec mohlo slavit výhru 3:0.

Více informací k zápasu

Chievo Verona - Udinese Calcio 1:1

01.11.2009 15:00

Góly: 70. Mario Yepes - 27. Antonio Floro Flores

Body se dělily i v Chievu, kam dorazilo Udinese. To sice vezlo zásluhou branky Flora Florese z prvního poločasu, ale nakonec se muselo smířit s remízou, protože dvacet minut před koncem vyrovnal Yepes.

Na lavičce hostů zůstal sedět nejlepší střelec ligy Antonio Di Natale a v úvodu přihlížel tomu, jak Granoche hned dvakrát hlavičkou nebezpečně prověřil Handanoviče. Do třetice musel hostující brankář likvidovat hlavičku Mantovaniho. Handanovičův protějšek Stefano Sorrentino musel poprvé zasahovat proti Floru Floresovi, s jehož dalekonosnou ranou si ale poradil. Ve 23. minutě museli hosté střídat, zraněného Sancheze nahradil Lodi a ten mohl po třech minutách na hřišti slavit vedoucí branku. Nebyl sice jejím střelcem, ale sám se o ní výrazně přičinil. Dlouhým pasem za obranu totiž našel Flora Florese, který si míč sklepl a poslal ho za záda Sorrentina. Střelec úvodní branky se ale ještě před poločasem zranil a naskočit musel Di Natale. Chievo mohlo nakonec ještě do přestávky vyrovnat, ale na Pellissierův centr nedosáhl Granoche.

Ve druhém dějství zahodil slibnou šanci Yepes, na druhé straně to stejné provedl s Pepeho centrem Lodi. Cuadrado poté udělal obrovskou chybu, kterou však Lodi nepotrestal. Další šance Chieva přišla po skvělé spolupráci, která začala u Ioriho. Ten vyslal po pravé straně běžícího Pellissiera, který přihrál zpět Bentivogliovi a ten akrobatickým volejem pořádně rozhýbal Handanoviče. Vyrovnávací branka nakonec přišla v 70. minutě, nutno říci, že zasloužená. Handanovič sice dělal co mohl, aby zastavil Yepesovu hlavičku, ale na dorážku domácího obránce již neměl.

Více informací k zápasu

ACF Fiorentina - Calcio Catania 3:1

01.11.2009 15:00

Góly: 5. Marco Marchionni, 69. Marco Marchionni, 86. Alberto Gilardino - 48. Giuseppe Mascara

Marco Marchionni se blýskl v nedělním zápase s Catanií dvě brankami, čímž zařídil Fiorentině zisk tří bodů. Catanii nepomohla ani vyrovnávací branka Mascary, poslední slovo měl nakonec Gilardino. Utkání poznamenaly dvě červené karty.

Ve Florencii se na branku příliš dlouho čekat nemuselo. Už po čtyřech minutách našel Vargas Marchionniho a ten dělovkou propálil bezmocného Andujara. Catania se snažila zabojovat a vyrovnat, ale Plasmatiho nejprve zlikvidoval Frey, vzápětí stejný hráč přestřelil. Oba borci, tedy Marchionni s Plasmatim, se snažili zakončit také hlavičkou, ale tentokrát dobře zakročili oba brankáři. Do kabin šla sice Viola s jednobrankovým vedení, ale zároveň bez Daria Dainelliho, jenž v nastavení inkasoval druhou žlutou kartu. Ale nebylo by dobré zapomenout na to, že příliš nechybělo a stav 1:0 by po 45 minutách neplatil. Po faulu Dainelliho totiž Catania zahrávala trestný kop a jen díky velké smůle Mascary Viola neinkasovala. Mascara totiž trefil břevno, od něhož se míč odrazil do Freyova ramena a následně si to zamířil pryč od branky.

Jenže početní převahu využili hosté krátce po změně stran. Potenza posunul míč na Mascaru, který v běhu nechytatelně napálil míč do branky. Hra poté byla na několik minut přerušena kvůli ošetřování Freyova prstu. V 11 nakonec nedohráli ani sicilští, kteří přišli o vyloučeného Capuana v 58. minutě. A deset minut nato už prohrávali. Druhý přesný zásah odpoledne si připsal Marchionni, který zakončil nekompromisně pod břevno. Na 3:1 mohl zvýšit Gilardino, ale po Vargasově centru minul. Nakonec se ale přeci jen povedlo italskému útočníkovi vstřelil gól, když dorážel De Silvestriho vyražený pokus.

Více informací k zápasu

AS Livorno - Inter Milán 0:2

01.11.2009 15:00

Góly: 49. Diego Milito, 80. Maicon

Inter Milán v Livornu nepředvedl bůhvíjaký výkon, ale odehrál to, co mu stačilo k zisku tří bodů. Ty pro hosty vystřelili Milito s Maiconem a pomohli se Nerazzurri odpoutat na čele tabulky už na rozdíl sedmi bodů.

V sestavě úřadujícího mistra dostal ojedinělou příležitost Amantino Mancini a připsal si první šanci zápasu, ale ideální pozici prováhal. Na Stadio Picchi se toho v prvním dějství mnoho nedělo, fanoušci se v zimě nudili. Po půlhodině hry musel střídat Muntari, nahradil ho Cambiasso. Ve 37. minutě mohl favorita zaskočit Candreva, jehož trestný kop mířící pod břevno ale skvěle vytáhl Julio Cesar.

Do druhého poločasu již nenakoukl mladý Slovinec Rene Krhin, kterého Mourinho nahradil zkušenějším Eto'em. A druhá půle začala pro Inter skvěle, když Diego Milito využil ojedinělou šanci a přesnou ranou ke vzdálenější tyči otevřel skóre. To bylo to, co Nerazzurri potřebovali a Mourinho reagoval dalším střídáním. Dejan Stankovič uvolnil místo Walterovi Samuelovi a Inter se uchýlil k defenzivnějšímu rozestavení. Tavano měl příležitost vyrovnat, ale branku přestřelil a na druhé straně vzápětí o definitivní výhře rozhodl Maicon.

Více informací k zápasu

AS Řím - Bologna FC 2:1

01.11.2009 15:00

Góly: 35. Mirko Vučinić, 52. Simone Perrotta - 32. Adaílton

AS Řím přerušil třízápasovou šňůru bez zisku jediného bodu a na Olympijském stadionu zdolal Bologna 2:1. Vlci to ale neměli jednoduché, protože v prvním poločase prohrávali po trefě Adailtona 1:0, do poločasu vyrovnal Vučinič a výhru zařídil ve druhém poločase Simone Perrotta.

Římané měli před zápasem co napravovat, a podle toho také do utkání vstoupili. Jenomže Bologna velmi dobře bránila a domácímu favoritu příliš nedovolila. Riiseho střela z přímého kopu šla vedle a o chvíli později hlavičkoval Mexes jen do boční sítě. Další Riiseho ránu s potížemi vyrazil Viviano, brankář Bologni na míč neviděl, ale i tak dokázal dobře zareagovat. Bologni stačila jedna šance na to, aby vstřelila gól.

Hosté Římany parádně vyškolili a akcí na jeden dotek se dostali do vedení. Hosté vybojovali míč, poslali ho na Di Vaia, který vybídl ke skórování Lannu - 1:0 pro Bolognu. AS Řím dlouho s vyrovnáním neotálel, Vučinič se po jednom závaru ocitl sám před brankou a svojí příležitost dokonale využil - 1:1. V závěru prvního poločasu se dožadoval Marco Di Vaio penalty, ovšem pokud by jí hlavní rozhodčí odpískal, jednalo by se o hodně přísnou penaltu.

Na začátku druhého poločasu strhl AS Řím vedení na svojí stranu. Střelu Meneze hostující brankář vyrazil před sebe a dobíhající Simone Perrotta už neměl se vstřelením branky žádný problém. Zvýšit výsledek a uklidnit tak domácí borce mohl Riise, ale ve vyložené šanci mu byl odmáván ofsajd. Čtvrthodiny před koncem hlavičkoval Andreolli po centru Perrotty, jenomže hlavou přestřelil. Bologna se do závěrečného tlaku nedostala a AS Řím vedení 2:1 udržel.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - AS Bari 0:0

01.11.2009 15:00

Góly: -

Bari si sice ze hřiště Sampdorie Janov odváží cenný bod za bezbrankovou remízu, avšak nechybělo mnoho a mohla si vést body tři. Biancorossi totiž nebyla uznána regulérní branka a Barreto neproměnil penaltu.

Nemohl to být nikdo jiný, než úžasný Antonio Cassano, který poprvé prověřil gólmana Gilleta. Ten se však vyznamenal povedeným zákrokem. Na druhé straně sice nemusel Castellazzi zasahovat, avšak oddechl si, když se Langellově pokusu rozezvučelo břevno. Mannini sice poté vstřelil úvodní branku, když za záda Gilleta umístil povedený akrobatický kop Pazziniho, ale stál v ofsajdu. Bari reagovalo Barretovým nepříjemným pokusem. Gólman hostů se poté musel znovu vytáhnout proti Cassanovi. Nejprve před přestávkou vyškrábl do branky směřující trestný kop a po změně stran vyrážel Cassanův centr a následně zasahoval proti Manniniho dorážce.

V 52. minutě mělo obrovskou šanci Bari, ale Alvarez stojící sám před brankářem neuvěřitelně vyhořel, když míč napálil přímo do gólmana. Na druhé straně se ještě snažil zahrozit Cassano, ale již nebyl tolik nebezpečný. Naopak v nastaveném čase musel přihlížet tomu, jak Castellazzi při snaze odkopnout míč místo kulatého nesmyslu trefil nohu Meggioriniho a proti Sampdorii byla odpískána penalta. Na ní se postavil Barreto a minul! Pro hostujícího záložníka to byla už letošní druhá neproměněná penalta. Blucerchiati se však o bod museli strachovat i nadále. V páté minutě nastaveného času totiž trestný kop do branky usměrnil Barreto, jenže sudí gól neuznal kvůli údajnému ofsajdu. Opakovaný záběr však prokázal, že se rozhodčí mýlili.

Více informací k zápasu

AC Siena - SS Lazio 1:1

01.11.2009 15:00

Góly: 32. Massimo Maccarone - 8. Stefano Mauri

Marcovi Baronimu se trenérská premiéra na lavičce Sieny celkem vyvedla, když si jeho mužstvo ze zápasu s Laziem odnáší bod za remízu 1:1.

Přitom Siena nezačala zrovna nejlépe a už po osmi minutách prohrávala. Foggiův centr zužitkoval hlavičkující Mauri, který míč poslal za Curciho záda. V další akci Římanů měl opět prsty Foggia a znovu nahrával. Tentokrát ale Julio Cruz ve skluzu trefil tyč. Kuriózní situace se poté udála v pokutovém území, kde Siviglia tahal Ghezzala za dres tak horlivě, až ho vysvlékl. Rozhodčí však nezapískal. Siena pak ve 32. minutě vyrovnala, když se zleva vyřítil Massimo Maccarone a prostřelil Musleru.

Ve 37. minutě došlo k zajímavému rozhodnutí sudích, když sice nejprve ten hlavní Pierpaoli ukázal Muslerovi červenou kartu, ale po konzultaci s asistentem změnil názor. Další Foggiův centr už Cruz trefil a dokonce vstřelil branku, ale stál v ofsajdu. V 76. minutě měla Siena smůlu, když Ghezzalova střela sice překonala Musleru, ale nakonec skončila na břevně. Žádné další ohrožení jedné či druhé branky nepřišlo a remíza 1:1 je úspěchem spíše pro Lazio.

Více informací k zápasu

Città di Palermo - Janov CFC 0:0

01.11.2009 20:45

Góly: -

Zápas Palermo - Janov snad ani nemohl skončit jinak než remízou, ačkoliv je pravda, že domácí měli o něco větší šance. Nicméně Grifové předvedli dobrý výkon a bod si zaslouží.

Už ve druhé minutě vstřelil branku Edison Cavani, ale už předtím bylo pískáno a sudí Brighi ho ještě odměnil žlutou kartou za to, že hrál po jeho hvizdu. V brance Janova se sice objevil Alessio Scarpi, který běžně nenastupuje, avšak chytal na jedničku. Jeho první akcí bylo zlikvidování Bresciana a Pastoreho. Další vynikající zákrok Scarpi předvedl po kolmici Simplicia, která vyslala samotného Miccoli. Tomu se ale neohroženě pod nohy vrhl hostující gólman a velkou šanci zastavil. Palermo ale nadále dominovalo, dva Miccoliho trestné byly sraženy, dělovku Bresciana vyrazil Scarpi.

Ve 40. minutě stáhl Miccoliho Rossi a domácí byli odměněni trestným kopem těsně před šestnáctkou, ale opakovaný záběr ukázal, že Rossi fauloval až ve vápně. Nicméně penalta se nekopala a Miccoliho střela byla sražena na roh. Těsně před přestávkou poprvé výrazně promluvil Janov, nadvakrát musel skvěle zakročit Sirigu. Nejprve zlikvidoval tvrdou ránu Palladina a následně ještě vytáhl Rossiho dorážku.

Ve druhém poločase Grifové nasadili útočně laděné Crespa se Scullim, domácí reagovali nasazením Hernandeze. Argentinský útočník se okamžitě ocitl ve velké příležitosti, ale z voleje trefil pouze boční síť. Dalším střídajícím v hostujícím dresu byl Palacio a i on se zanedlouho mohl zapsat do historie zápasu, tentokrát jako asistent. Jeho centru chyběly milimetry, aby na něj dosáhl Crespo nebo Sculli. Na druhé straně zahrozil Simplicio, ale ani nyní si na Scarpiho nepřišel. Závěr utkání byl hodně otevřený, ještě otevřenější než dosavadní partie, a tak se do střeleckých pozic dostali Crespo s Bovem, ale ani jeden neproměnil a zápas tak skončil bezgólovou remízou.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZápasyVýhryRemízyPorážkySkóreBody
1.Inter Milán1191128:928
2.Juventus FC1163220:1121
3.UC Sampdoria1163218:1321
4.AC Milán1154212:1119
5.ACF Fiorentina1153312:918
6.SSC Neapol1152417:1817
7.Janov CFC1152418:2017
8.Parma FC1152412:1417
9.Cagliari Calcio1151514:1216
10.Città di Palermo1144315:1416
11.AS Bari1136210:715
12.Chievo Verona1143414:1215
13.Udinese Calcio1143415:1515
14.AS Řím1142518:1914
15.SS Lazio112548:1211
16.Atalanta BC112369:159
17.Bologna FC1123610:179
18.AS Livorno112364:129
19.Calcio Catania1114611:187
20.AC Siena111379:166

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (522)

Přidat komentář
$dolar$

WOW tak to je neskutecna nadhera

A pro toho kdo to pred zapasem tipoval, nekde jsem to v diskuzi videl

Reagovat
terry

Tam musel být parádní kurs potom, co to bylo 2:0.

Reagovat
$dolar$

Podle meho zkuseneho tiparskeho oka bych si tipnul ze tam mohlo byt tak 120

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

to ja

Reagovat
smazaný uživatel

dobra haluška

Reagovat
$dolar$

Jj, skoda zes to nevsadil

Reagovat
smazaný uživatel

ani mi nevrav, ma ide roztrhať..ako tipoval som to ale na vsadenie som dostatočny blazon nebol

Reagovat
Benzema

super Marek,ten 2 gol bol krasny

Reagovat
smazaný uživatel

co je s camoranesim? a pre mareka

Reagovat
Alberto Aquilani

Hamšík je extra trieda .

Reagovat
10

ani ne

Reagovat
Alberto Aquilani

Viem , je to strašné že ste prehrali , a že Inter Vám to natre , pretože je tak o 2 triedy vyššie ako vy . Ťažko zniesť , že Vás sundal Slovák , co ? Ozaj , čo je s Vašou super ultra nadzvukovou posilou Diegom . Nehrá ten istý post ako Hamšík ? Jo , to bude asi tým , že Hamšík je tiež vyššie ako Diego .....

Reagovat
Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře ty

Reagovat
10

na tuhle slovenskou inteligenci nemám sílu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik

Reagovat
terry

Z 2:0 na 2:3.. Jak se hrálo?

Reagovat
smazaný uživatel

Marekiaroooo

Reagovat
smazaný uživatel

Nejenže ten opičák byl u prewiew jako fotka, ale on je i u souhrnu

Reagovat
terry

Mám to opravit?

Reagovat
10

jo, prosím

Reagovat
smazaný uživatel

rychle, dělej!

Reagovat
$dolar$

Rozhodne ne, je tam zaslouzene

Reagovat
smazaný uživatel

nechaj to tak,aby kazdy videl,kto dal Gigimu dva goly

Reagovat
terry

Sakra, tady není nikdo jiný než samej Hamšík a nebo fotka ze zápasu Neapol - Juve s popiskem: souboj dvou aktuální nováčků Sezóna 06/07

Reagovat
10

tak tam dej klidně Giovinca s bambulí

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

dej tam třebas vyfocenej kopírák....

Reagovat
smazaný uživatel

Jo...Bratrske objeti Cannavaru

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, zaslúži si to chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Demente

Reagovat
smazaný uživatel

krasne Marek!dufal som,že das gol a ty si to dokazal,dokonca si dal dva,krasny vykon

Reagovat
One-Real

Zápas jsem neviděl, ale vypadá to, že Neapol by po hrůzostrašném začátku soutěže mohla jít skutečně nahoru, což by bylo jen dobře ..se současným kádrem, do evro.pohárů patří..

Reagovat
smazaný uživatel

už zase začínáš?

Reagovat
One-Real

Tak zezačátku sezony jsem neměl takřka k výkonům, co říct a nestíhal sem sledovat..ale co jsem slyšel, tak jsem to radši ani nekomentoval.....máš mi to přát, proti Juve z 2:0 na 2:3, se nestává každý den..

Reagovat
rossoneri89

Marekiaroooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že juve už nemá takového brouska jakým byl Davids, ten by Marekiarovi osladil zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Super Neapol!! Je vidět, že Juve letos nebude tak nebezpečné, jak se čekalo, alespoň dle mého soudu

Reagovat
Alberto Aquilani

Neviem , čo každý od nich čaká , už minulý rok boli strašne preceňovaný , na INter nemajú , najviac ma bavia ich reči ......

Reagovat
smazaný uživatel

Čeká se od nich, že se vrátí na vrchol, a já počítám, že i letos skončí na druhém místě, ale očekávání, typu:" Vyhrajeme Calcio" a :"jsme lepší než inter" jsou přinejmenším zcestné..

Reagovat
$dolar$

Reagovat
10

kde si byl po výhře 5:1 nad Sampdorií ty chytráku? teď po prohře tady budeš dělat chytrýho

Reagovat
Alberto Aquilani

Super , aj AS vyhral nad Florenciou 3:1 , viedol 3:0 , hral fantastický zápas , a teraz posledne prehráva s Livornom , jeden zápas Vianoce nerobí ..... .

Reagovat
10

stejně tak ani dnešní prohra

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda ale mít 11-6-3-2 je na někoho kdo chce vyhrát titul málo..

Reagovat
$dolar$

Slavia chce taky vyhrat titul a ma - 13 5 4 4

Reagovat
10

já neříkám, že to není málo, ale je to teprve 11. kolo

Reagovat
smazaný uživatel

11. kolo není 38 to je pravda, ale je to krásných 30% ligy a jestli zítra vyhrajeme budeme mít náskok 7 bodů... což se bude, vzhledem k tomu, jak teď inter v lize jede, těžko dohánět. to víš sám..

Reagovat
10

ne, nevím...sleduju to 20 let a vím, že 7 bodů rozdíl v 11. kole vůbec nic neznamená

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm tak to jsi na omylu, ale budiž, uvidíš sám

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani

Jemu to ťažko vysvetlíš .......

Reagovat
lnterista

ma pravdu...alen neco to uz naznacuje...pokud zitra vyhrajem tak to budou mit hodne hodne tezky

Reagovat
smazaný uživatel

Ne nemá, znamená to ... 7 bodů...

Reagovat
lnterista

ale to musime jeste vyhrat navic jeste hrajem dvakrat derby...

Reagovat
smazaný uživatel

Tjn ale letos nám opravdu věřím

Reagovat
smazaný uživatel

tak vyzera to teda tak,že zajtra ak vyhrame,tak oslavujeme aj Scudetto

Reagovat
smazaný uživatel

To ne, ale je to krásnej náskok

Reagovat
smazaný uživatel

omfg..předpokládám, že mere má tak 4promile pod kůží ..Hamšík 2. ultratěžkej match, kterej zvládli.

Reagovat
smazaný uživatel

Mára

Reagovat
smazaný uživatel

to je kto?

Reagovat
madridcan

ach jaj to zase bude rozhovor v sporte s nim na 3 strany...cize v pondelok sa mi ho ani neoplati kupovat

Reagovat
10

nejlepší je, že většina těch sloves tady ten zápas ani neviděla

Reagovat
smazaný uživatel

Parada a zejtra 3 body z Livorna!FORZA NTER!

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už hraje AC, a začne normalni, klasicka diskuze se Shevou, GEGEm, pancou, a GATTUSEM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Promin

Reagovat
$dolar$

Tak to taky zkusim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Cekal jsem to

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A toto pise clovek, ktory tu zacal s tymto ,, vandertom31.10.2009 20:03

Nejenže ten opičák byl u prewiew jako fotka, ale on je i u souhrnu " .... takze super

Reagovat
smazaný uživatel

Je to pravda, pane šašo

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som sa ta nepytal, ci to nie je pravda opičáku

Reagovat
smazaný uživatel

Proč na mě vubec reaguješ, když sem se na Tebe ani já nic neptal

Reagovat
smazaný uživatel

Pretoze je to slobodna diskusia kazdy moze reagovat ma koho chce. Ty si nikdy takto nereagoval?... sam od seba?...pane šašo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč mi pises, že ses na nic nepytal

Reagovat
smazaný uživatel

Pretoze je to slobodna diskusia kazdy moze reagovat ma koho chce. Ty si nikdy takto nereagoval?... sam od seba?...pane šašo

Reagovat
smazaný uživatel

Zasekly se Ti myšlenky, chápu, že nemáš co říct. Měj se

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no taaak, preco koncit? preco mej se? ja som ti dal opat to iste aby si pochopil o co ide, ze ja mozem kludne reagovat na koho chcem...ale ty dobre vies o co mi islo, urcite nie si tak blby.....Ak by bol Hamsik Cech alebo ak by hral za Sampdoriu...napisal by si niekedy ze je to opicak?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja čechum nefandim, takže na narodnosti mi nezalezi. Kdyby byl v Sampdorii tak bych samozřejmě slavil, ale je u konkurence,tk ho nemam rad. Ale ne že bych neměl třeba u konkurence někoho nerad. To nee...

Reagovat
$dolar$

Reagovat
10

to že se ti to nelíbí ještě neznamená, že Hamšík nevypadá jako opice po obrně...a nenávist k němu tady rozhodně nepanuje kvůli tomu, že je to Slovák

Reagovat
Pipo123

daj svoju fotku

Reagovat
10

tohle není seznamka a já navíc nejsem na kluky, takže sorry...

Reagovat
smazaný uživatel

Ja netvrdim ,ze nevypada, ja ho ani za hviezdu nepovazujem ako ini blazni tu...len on nie je sam nedzi futbalistami co vypada divne a nejako to tu nevidno, ze by sa aj inym podobne nadavalo

Reagovat
10

nevím, lidi asi vytáčí jeho sebevědomí, to jak je přeceňovanej a možná i to jak vypadá...

Reagovat
Pipo123

určite je lepší jak nejaký mega talent Morávek o ktorom ste rozprávali v česku ako o novom Nedvedovi

Reagovat
10

to jsou vážně inteligentní argumenty...proč do toho taháš Morávka panebože??

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si tiez myslim, ze je precenovany, to ako vyzera to mu tiez nie je nachvalu..hadam v tomto niekedy rozum dostane - teda ten uces ... ale sebavedomie, tu by som to netvrdil...zrejme sa takto prezentuje len v talianskych mediach lebo v slovenskych mediach pri rozhovoroch alebo inych prilezitostiach je skor utiahnuty, vela toho nenahovori atd. to nie je typ ako u nas napr. Jan Durica alebo Zabavnik atd. ktori maju sebavedomi a a vellku hubu az az

Reagovat
smazaný uživatel

Futbal môžu hrať len tí čo majú pekný vzhlad?

Reagovat
10

kde jsem to napsal?

Reagovat
smazaný uživatel

Akoze co si kde napsal?

Reagovat
smazaný uživatel

sorry zle som reagoval

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejak mi to z toho vyplynulo, ked ho odsudzuješ aj kvôli vzhladu ...

Reagovat
Pipo123

Dneska Marek super.

ešte zajtra Sampdoria musí vyhrať doma s Bari a je to super víkend

Reagovat
smazaný uživatel

Druha cast prispevku

Reagovat
Pipo123

tome my si s tou Sampdoriou rozumieme

Reagovat
smazaný uživatel

No, tak to je fakt paráda...

Reagovat
Pipo123

inak ako to vidíš zajtra ? Bari je dost nebezpečné... trocha sa bojím aby sme to po tom debakli v Juve neposrali

Reagovat
smazaný uživatel

1-0.

Reagovat
panca

Dida; Oddo, Thiago Silva, Kaladze, Antonini; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Ronaldinho, Pato, Borriello

ocekavana sestava

Reagovat
GEGE

MILAN: Dida; Oddo, Thiago Silva, Kaladze, Antonini; Gattuso, Pirlo, Seedorf; Ronaldinho, Pato, Borriello.

PARMA: Mirante; Dellafiore, Panucci, Lucarelli; Zaccardo, Lunardini; Morrone, Dzemaili, Galloppa; Bojinov, Paloschi.

FORZA ROSSONERI!

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA MILAN, ale jen o gol

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvědavý, jak moc bude proti nám Parmě chybět Mariga..

Reagovat
Shevchenko

Borriello, super!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Hehe.

Reagovat
Tsigi

Gattuso

Reagovat
smazaný uživatel

Bylo na čase, jinak jsem zvědavý jak se dnes předvede Antonini..

Reagovat
$dolar$

Jeste dneska Bojinov 2 goly a budu celej stastnej

Reagovat
smazaný uživatel

ale ještě prohra ac by mě docela potěčšla

Reagovat
smazaný uživatel

potěšila

Reagovat
smazaný uživatel

hezký nick pod tebou

Reagovat
$dolar$

Krasny

Reagovat
smazaný uživatel

ty chlapecku s zazracnym nickem 10 nemas na zadnou intelegencii,svede jeden zasr**ej

Reagovat
Shevchenko

Jak to děláš?

Reagovat
Liquid

Marek Hamšík = nejkvalitnější čechoslovák za posledních 20 let, vyjma Nedvěda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Zatim ne, ale co neni muze byt

Reagovat
smazaný uživatel

on sam povedal ze s cechmi nechce mat nic spolocne a ze je hrdy Slovak

Reagovat
Liquid

to ti neberu Švento, ale narodil se jako čechoslovák jako já a já to chtěl vzít vrámci obou zemí do kupy

Reagovat
smazaný uživatel

narodil sa ako Slovak v ceskoslovensku, trochu je to rozdiel pokial nevies, od 1969 sme boli federacia a nie jeden narod

Reagovat
Godwinson

to je dobře, my jako Češi s nim taky nechceme mít nic společnýho :))

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

opět sme si to prohráli sami. nemam slov...

Reagovat
SqueeZy

jinak Giovincovo gol stál za to... ale když sem viděl Grossovo odkop, tak už mi to tak vtipný nepřišlo... a ten roh... nemam slov ještě že Datolo nehrál od začátku, Grygerovo noční můra...

Reagovat
smazaný uživatel

kde se da dneska sledovat AC milan Parma na internetu???diky

Reagovat
$dolar$

betfair.com

Reagovat
rossoneri89

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

co je s camoranesim?

Reagovat
10

tržná rána na hlavě, dostal loket

Reagovat
smazaný uživatel

tak preto striedal?

mal dostat helmu jak spravny tvrdas petr cech

Reagovat
10

bylo tam docela dost krve, možná lehčí otřes mozku...

Reagovat
smazaný uživatel

ahaaaa tak preto............mne sa zda najviac pracujuci hrac pre tim tak preto ma to zaskocilo ze tak skoro striedal diiiik

Reagovat
Tsigi

je mi líto Juve, být poražen tímhle

Reagovat
10

horší už to ani být nemohlo...

Reagovat
smazaný uživatel

bolí to 100x tolik... nesnášim ho...strašně moc!!!!

Reagovat
Tsigi

to mě povídej, Blbý a blbější(skín z Liverpoolu a tahle postava)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SqueeZy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Ze ty se tomu smejes

Reagovat
smazaný uživatel

S těmi tetováními fakt vypadají blbě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešteže český reprezentanti ich nemajú ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Fakt se chovate jako zamindrakovani Cesi

Reagovat
Tsigi

ty píšeš pod každý článek s Barcelonou, jak ji nemáš rád a taky to není mindrák(u tebe nevím), prostě ty dva nesnáším ze všech hráčů nejvíc, tak to dám najevo

Reagovat
$dolar$

Ale u me to mindrak je, ja proste nemam rad vsechno co je nejlepsi ( kdyz to takhle prezenu ) a stejne tak je to u tebe, proste te stve ze tihle 2 jsou lepsi nez vetsina Cechu, ze jsou na to Slovaci hrdi, protoze do tehle doby to byl takovy mensi slabsi bratricek a je samozrejme ze to budou davat i najevo, ale starsi a chytrajsi bratr by na to mel jit chytrosti a ne ze sebe delat vola ...

Reagovat
Tsigi

tak dobře ty jsi špatný příklad

nesnáším Fabregase, ale nepíšu to tak často, protože prostě nečumím na Arsenal, bohužel Neapol mám na očích mnohem častějí, proto o Hamšíkovi píšu častěji

mně jsou Slováci úplně jedno prostě, když bude Weiss nejlepší křídlo na světě, tak mu to budu přát prostě nenávidím jen ty 2 jedince

Reagovat
$dolar$

Ja ti to verim, ale psal jsem to ke vsem co ti dali palec nahoru

Reagovat
smazaný uživatel

a niektori vidno že tu maju asi komplexy z Hamsika

Reagovat
smazaný uživatel

korunovaný kretén

Reagovat
smazaný uživatel

proboha co vy tu s 10 a ostatníma předvádíte..., to je opravdu smutný

Reagovat
10

zase nedělej přehnanýho moralistu...

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi ten poslední, kterej by se měl ozývat..., vykřikujete tu jak je diskuze o Serii A nejlepší na webu a pak si tu začnete nadávat do kokotů. jsi tu novej a děláš největší vlny...

Reagovat
10

kdo si nadává do kokotů? napsal jsem, že Hamšík je ko*ot, protože ho nemám rád, ale nikomu jsem to tady neadresoval...nevím, kde bereš to právo si tady hrát na nějakýho soudce, jakoby si sežral všechnu moudrost světa, takovýhle poučování mám vážně nejradši

Reagovat
smazaný uživatel

říká se tomu právo silnějšího, tak si zvykej

Reagovat
10

a na základě čeho ses jmenoval do role silnějšího?

Reagovat
smazaný uživatel

ničeho..., jsem diktátor

p.s.: neber ten život tak vážně . včera jsi neunesl prohru a přestřelil, to se může stát každýmu, já měl taky svý chvilky (např. loni "PROČ ? CARLO KURVA PROČ ?"). napsal jsem Ti k tomu můj názor a myslím si o Tobě svý, nevím co chceš víc řešit...

Reagovat
10

tak ty nejdřív vyvoláš tuhle diskusi, obviníš mě, někam mě zaškatulkuješ a pak mi napíšeš "neber ten život tak vážně" a "co chceš řešit" ? to je trošku dětský, ale nebudeme to dál řešit...ty na mě názor máš, já na tebe názor nemám a ani si ho tady z virtuálního světa dělat nebudu...

Reagovat
smazaný uživatel

já nechtěl vyvolat diskuzi , znovu opakuju, že jsem jen přispěl svým názorem ke včerejšímu dění. podle mě je spíš dětský nadávat někomu do kokotů za to, že "můj" tým setne dvěma góly, ale necháme to tedy být...

Reagovat
Tsigi

prostě ho nemám rád a rozhodně nemám důvod se ospravedlňovat, napsal jsem 2 příspěvky proti němu v téhle diskuzi

to je jako ty že napíšeš, že nemáš rád di nataleho, ale holt se na to nechytne 20 lidí

Reagovat
smazaný uživatel

to bude možná tím, že jsem o Di Natalem nikdy nemluvil jako o věci , navíc ho respektuju, jen mi není sympatickej..., na to není co napsat.

Reagovat
Tsigi

já taky respektuju, že Hamšík dal dvě branky viz můj příspěvek, že měl zůstat na fotce + i AC se to hodí, jelikož s takovouhle jsme za 2 kola před Juventusem , prostě ho nemám rád a uznávám, že jsem troška přestřelil

Reagovat
smazaný uživatel

v pohodě..., jsi můj oblíbenec, takže to smetem ze stolu

Reagovat
Tsigi

to jseš hodnej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jdem na to, Marco v útoku ..a Paloschi v zs, doufám, že se neukáže

Reagovat
smazaný uživatel

a hlavně: Vítej Gennaro!!

Reagovat
panca

kdyz dame golu vic nez oni tak to ani vadit nebude kdyby dal gol

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak 10:9 (10 Pato: 9 Paloschi)

Reagovat
Alberto Aquilani

Hele , píšete tu , že to tu nemá úroveň táto diskusia , a že ju slováci kazia , ale že napíšete napríklad toto :je mi líto Juve, být poražen tímhle

[reagovat]

10

31.10.2009 20:44

horší už to ani být nemohlo...

Je ako úplne v pohode . Ja neviem , ale máte z Nás asi strašný mindrák . Ani my Vám tu nepíšeme , že Nedved vyzerá jak panenka , alebo Grygera jak niaka príšera .

Reagovat
smazaný uživatel

Však to sem napiš, a co jako

Reagovat
smazaný uživatel

Ty dobre vies o co tu ide....ale ak by aj nahodou by si mal v tejto chvili zatemneny mozog..tak dam priklad repre SVK - CZE 2.3...alebo napr. genoa - samp dva goly da za vas hrac , ktory by vyzeral ako Hamsik alebo by ich dal cassano....my tu napiseme to co ty a ostatni....a ty by si sa usmieval takto ako teraz a pisal, ze je to o.k. je to o.k atd...dobre vies o co tu ide

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je uplně jedno jak vypada Grygera, mmch podle mě celkem vypada normalně, a ma pěknou ženu. Ale spíš mě nastvalo že Neapol vyhrala v Juve...a to že dal dva goly Jamaik, to jen dorazilo. A co sem plantaš furt Doriu, komplex?

Reagovat
smazaný uživatel

Komplex? Sa opat tvaris, ze nechapes....Takze ak by som pisal s 10 budem spominat Juve, ak by napr. s Tsigi budem spominat Milan ak by s merengues tak Napoli atd...a v tvojom pripade Sampdoria...alebo jej nefandis najviac? Ak nie, tak beriem spat.

Reagovat
smazaný uživatel

Divej se na fotbal, prosim tě radši.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja zvladam oboje

Reagovat
smazaný uživatel

To su strašně rád, že jsi mě obohatil u tuto skvělou informaci.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty zjavne oboje nezvladas, ja za to nemozem, reagovat si na mna nemusel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nezvladam, jsem hloupy čech, a strašně škaredý, a zavidim slovákům jejich vzhledy

Reagovat
smazaný uživatel

Nikde som nepisal, ze si hlupy, nikde som nepisal ze zavidis vzhlad....ale ak sa ty tak vidis tak to je tvoj problem....a to ze nezvladas som napisal preto lebo si to sam priznal v reakcii na Shevchenka.

Reagovat
smazaný uživatel

teda v reakcii na krsytofa som myslel

Reagovat
smazaný uživatel

na slovenksý web si to klidně piš, tady neotravuj....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

www.eurofotbal.sk

Reagovat
smazaný uživatel

www.eurofutbal.sk

Reagovat
SqueeZy

"Grygera jak niaka príšera" ? ale prosim tebe...

Reagovat
smazaný uživatel

takovej Krajčík oproti němu...

Reagovat
smazaný uživatel

hviezda bol aj tak Grygera, určite lepší než Hamšík...

Reagovat
smazaný uživatel

sa mi aj snivalo ze Neapol vyhra 2-1 ... tak teda tesne :-DD..... ale sen sa splnil !!!

Reagovat
smazaný uživatel

R80

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík hrál uplěn průměrně ani za celej zápas neobešel hráče nebo nějak hezky nepřihrál a dal dva kousky

Reagovat
smazaný uživatel

No a? produktivita

Reagovat
Liquid

přesně, co by za to Slavia teď dala...

Reagovat
smazaný uživatel

takhle hraje furt, co mam možnost vidět.

Reagovat
panca

dihno je jedinej hrac z ac kteryho fakt vubec nemusim!!

Reagovat
smazaný uživatel

Behají tam i více nesympatický hráči... Třeba mají 22 na zádech

Reagovat
10

proč ti Marco vadí?

Reagovat
smazaný uživatel

PAAAATOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
smazaný uživatel

to neměla být reakce :D

Reagovat
10

dal ho tvůj neoblíbenec

Reagovat
smazaný uživatel

vidim no.. Já ti odepisoval a vidim gol a modrý kopačky.. Nenapadlo by mě, že on dá gol

Reagovat
10

jj, mě Marco vůbec nevadí...bojuje, v Janově dával spoustu gólů...přeju mu to

Reagovat
smazaný uživatel

jj loni to bylo dost o zranění, taky ho mám celkem rád.

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď si u mě tršku stupínek slávy zvednul ale mám k němu strašnou averzi už od pohledu, a teď jak si vzal po Kaká č. 22 tak úplně

Reagovat
smazaný uživatel

22 nosil v Janově, kde se mu dařilo..., né proto, aby si hrál na nějakýho nástupce Kaka'. jseš už s tou averzí trochu křečovitej..., je to sympaťák, dříč.

Reagovat
lnterista

ale bez nej hrajete o sestup

Reagovat
smazaný uživatel

oooj

Reagovat
GEGE

DIDA

Reagovat
GEGE

MARCOOOOOO!!!

Reagovat
Shevchenko

BOOOOOOOOOOORRIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLOOOOOOOOOOOOOO

Reagovat
Tsigi

MARCOOOOOOOOO

Reagovat
Tsigi

stejně mi není sympatickej ale přeju mu to

Reagovat
smazaný uživatel

seš můj člověk

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkné břevno.

Reagovat
smazaný uživatel

Jej tak Borrilo :D Já píšu koment a vidim gol a modré kopačky :D

Reagovat
panca

marco konecneeeee

Reagovat
Shevchenko

Ronnieeee! A Marco konečně, takhle se hraje o základ, Huntere.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak kdyby to takto namazal Huntrovi, tak by určitě taky trefil

Reagovat
Tsigi

chtěl sem to napsat, že Hunter ani takovu šanci neměl

Reagovat
Shevchenko

Tak tím myslím předvedené výkony v posledních zápasech.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak MArco se vytáhl jen proti Chievu, kdy to rozhýbal...

Proti Neapoli jsem ho pak neviděl, když přišel, tak jsem to radši vypnul

Reagovat
Shevchenko

Zatím parádní zápas.

Reagovat
GEGE

Reagovat
Tsigi

v týhle rychlosti Dinho do poločasu umře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

A ještě musím zpětně pochválit zákrok Didy.

Reagovat
herbage

Hm, pověstná diskuse pod Sérií A Na Pl dnes bylo alespoň veselo

Reagovat
smazaný uživatel

on to pěkně vyškrábl

Reagovat
smazaný uživatel

Ty Oddovi centry, to j na divizi...

Reagovat
smazaný uživatel

už ma sve nej léta za sebou

Reagovat
smazaný uživatel

kdo je vůbec Kapo?

Reagovat
smazaný uživatel

Didovi dneska ide

Reagovat
Shevchenko

Dneska? Od zápasu s Realem je naprosto neuvěřitelný.

Reagovat
smazaný uživatel

Však neboj...On vas zase za chvilu vypeče

Reagovat
Shevchenko

Tak taky mám obavy, ale chudák už si tím pošel dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tk jeho chyby jsou legendárni.

Reagovat
GEGE

Dida je prostě mág.

Reagovat
smazaný uživatel

ten zákrok teďko, nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

čentro Dida

Reagovat
Tsigi

DIDAAAAAA

stejně máme nejlepší brankářskou trojici na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shevchenko

Tak pod to se musím podepsat.

Reagovat
GEGE

Jednoznačně.

Reagovat
10

docela by mě zajímalo, kdo bude jednička, až se vrátí Abbiatti a Storari

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Abbi

Reagovat
Tsigi

Reagovat
panca

oddo 4 centry a 4 krat odevzdal mic

Reagovat
10

teď se mu docela povedl

Reagovat
Shevchenko

Nevím co jste nám udělali s Didou, ale děkujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím úžasnej zápas, úžasnej Dida...úžasná Serie A!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kvuli blbe svk diskuzi a řešení nějakeho přiblbého Hamšika sem skoro nic neviděl...

Reagovat
rossoneri89

ten "priblbly" Hamsik by ti vo futbale natrhol prdel.....tak radsej mlc

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

a pry ,že se v Serii A jen braní

Reagovat
10

podle posledních zápasů bych spíš řekl, že v Serii A se vůbec nebrání

Reagovat
Shevchenko

Tak GATTUSO vynechal zápas s Neapoli a dneska se tu taky neukáže, co si jako myslí?

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ani Pato nečekal, že to Oddo tak trefí

Reagovat
Shevchenko

Jenom to zahučelo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jako, Milán tlačí na pilu a to docela dost silně...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Ronaldinho ma dneska dobry věci....

Reagovat
GEGE

Když už se Oddovy 1 s 10 centrů povede tak to tam Pato stejně nezasune...

Reagovat
smazaný uživatel

to nečekal asi:-D

Reagovat
smazaný uživatel

to bude tim, že Pato nečekal, že se to povede

Reagovat
Tsigi

Náhodou, teď se Oddo docela rozcentrovává

Reagovat
10

Ronaldinho se dneska docela přibližuje tomu Dinhovi z Barcelony

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

nevím, co se ti nelíbí...dneska hraje hodně dobře

Reagovat
smazaný uživatel

Ronnie ať hraje radši nohama

Reagovat
smazaný uživatel

Ty naše kraje, takové nemá celá liga..

Reagovat
Tsigi

máme asi 6 alternativ na kraj a z toho umí nejlíp centrovat defenzivní záložník Flamini

ale výkon Antoniniho i Odda se mi docela líbí přečíslujou dozadu stíhají

Reagovat
smazaný uživatel

ale to je tak vše Jen ať běhají, ale ať přihrávají na krátko...

Reagovat
Shevchenko

Tak jsem se nad tím zamyslel, kdo všechno tam může zahrát a skončil jsem u čísla 9.

Reagovat
Tsigi

Jankulovski, Kaladze, Favalli, Antonini, Oddo, Abate, Zambrotta, Bonera, Flamini. fakt 9

já bych tam nejradši měl Flaminiho, jelikož z něj jsem byl loni odvázanej

Reagovat
GEGE

Taky bych tam chtěl Flaminiho kdyby tam hrál jako loni neměl by tam konkurenci...Ale naštěstí se tam Oddo tědka celkem rozehrál tak už to není taková hrůza...

Reagovat
Tsigi

Nádhera, teď ta kombinace na konci úžasná

Stejně mi je troška líto Pata u lajny, ale to je jediná výtka

Reagovat
smazaný uživatel

První poločas zatim pěkný zápas, celkem nahoru dolů. Hodně tomu napomohl Borrieluv gól, ktereému to Dinho pěkně namazal. Celkově dnes hrajeme atraktivně a to samé se dá říct o Parmě. Jediné co nám tu hru opravdu kazí jsou beci...

Dida Dinho BOrrielo

Reagovat
GEGE

Zatím parádní zápas.Obrana funguje zatím výborně Kakha jako za starých časů Thiago zatím taky skvělý snad tak budou pokračovat.Ronaldinhovy za přihrávku na Marca Ten se mi zatím hodně libí jen tak dál Marco

FORZA MILAN!

Reagovat
panca

tak celkem slusnej polocas!!! jen misto odda nekoho sikovnejsiho - tolik dobrejch pozic na dobrej centr a povedl se jen jeden... a kdyz porovnam borriela s hunterem tak je o 100% lepsi. Huntera jsem za 5 zapasu snad ani nevidel

Reagovat
Tsigi

ani takovej Alvés neodcentruje většinou dobře, třeba loni proti Chelsea mu neprošel snad ani jeden, tak budem dělat, že Oddo má pouze takový speciální zápas

Reagovat
panca

chtelo by to treba sagnola v jeho top forme - ten to tam posilal jak na zlatym podnose

Reagovat
10

ve stejný době, kdy to tam posílal jako na zlatým podnose Sagnol, to stejně centroval i Oddo

Reagovat
Tsigi

a Zambrotta taky přinejmenším stejně

Reagovat
10

přesně tak

Reagovat
Shevchenko

Na bet365.com byl teď pěkný sestřih první půle, úžasná stránka.

Reagovat
panca

jeste malinko zvetsit okno a bude super

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

Gattuso po x týdení absenci stejně v základu, Flamini musí být hodně frustrovanej..dnes celý tým hraje výborně, jen mám takovej pocit, že Pato se nemůže v tom novém systému nějak uchytit.

Reagovat
panca

patovi to jde o dost lip kdyz hraje zleva.. na prave strane je polovicni. ale ve 2. polocase se zlepsi a da gol

Reagovat
GEGE

Pato zatím hodně slabý no ale tím systémem to podle mě není předtím hrál výborně.

Reagovat
Tsigi

Pato je prostě hráč do středu, svý si u tý lajny udělá, ale prostě to není Van Persie, že bude hrát z lajny jak ze středu, ale prostě napravo nikdo jinej není

Reagovat
smazaný uživatel

Abate

Reagovat
smazaný uživatel

horka prohra pro juve, protoze hrali fakt dobre a hlavne giovinco konecne dostava duveru a cirovi se to rozhodne vyplaci... opravdu velika skoda snad se juve vzpamatuje a dotahne to tenhle rok do peknejch vysledku

Reagovat
GEGE

Luca.

Reagovat
Tsigi

Kdyby za nás hrál Maicon nebo Alves, tak vedem tak 4:0

Reagovat
panca

raadej by jsme to meli pojistit pak dostanem nejakej blbej gol a zas nas to zlomi

Reagovat
Tsigi

Slušnou Lokvencovku mu dal

Reagovat
jtbs

a jejda..pruser

Reagovat
Tsigi

Tak jestli tohle nebyla penalta

Reagovat
GEGE

Měla být pentle...

Reagovat
smazaný uživatel

Oddo je nejsměšnější centrovač míčů, jakého jsem kdy viděl. Johhny O´Shea je proti němu týpek s technikou Figa

Reagovat
$dolar$

Me by treba zajimal souboj v centrovani Muntari x Oddo

Reagovat
Shevchenko

Ten to nemá aspoň v popisu práce.

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou, čtvrteční centr na Milita byl beckhamovský

Reagovat
Tsigi

mě by zajímal čistě milánský Zambro vs Oddo

Reagovat
$dolar$

Reagovat
$dolar$

Jasna penalta...

Reagovat
Shevchenko

300 pro AC

Reagovat
panca

ty nase kraje jsou k smichu

Reagovat
Shevchenko

Hmm nebyl.

Reagovat
GEGE

Taky se mi zdálo,že nebyl...

Reagovat
Shevchenko

Tak penalta a offside.

Reagovat
smazaný uživatel

Galloppa si svoje odehrál. čekám další solidní známku.

Reagovat
panca

sakraaaa uz by se nejaka akce mohla povest

Reagovat
GEGE

Thiagooo

Reagovat
Shevchenko

No ale KURVA THIAGO!

Reagovat
Shevchenko

Hrozná škoda, to by byl parádní gól, navíc 3 body do fanty.

Reagovat
GEGE

5 minut?

Reagovat
panca

ze by druha neapol?

Reagovat
Shevchenko

Reagovat
GEGE

MARCOOOOOOOOOOO!!!

Reagovat
Tsigi

Pěkně

Reagovat
panca

marcooooooooooooo dekujeeeeeeem

Reagovat
$dolar$

Ty vole To byl gol

Reagovat
panca

krasnej gol

Reagovat
Tsigi

Škoda, že jsme si nechali utýct ten začátek ligy, takhle holt budem nejhůř druhý

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spokojenost se vším..zápas se musel líbit, šancí plno, Dinho ukázal něco pro diváky a podal vynikající výkon, Marco návrat do staré dobré formy (? - vidíš to, Lippi?)..prostě výborný večer. díky hoši, forza rossoneri

Reagovat
Tsigi

Hunter dohrál, pecka by byla ho vytrejdovat za krajního obránce, ale to je asi nemožný

Reagovat
panca

poslat ho do schalke za rafihnu

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jen dobře, že se na Huntera nebude vsázet..v zimě by měl odejít, dokud si jméno nezdiskredituje úplně.

Reagovat
Tsigi

ještě větší nádhera by byla poslat ho do Ajaxu za nějakou tu kačku a Suaréze

Reagovat
GEGE

To by Sheva skákal radostí do stropu Suaréz je totiž jeho velký oblíbenec.

Reagovat
Shevchenko

Nech toho jo.

Reagovat
Tsigi

pamatuju si, že jsme na něj společně, ale prostě hráč to je skvělej a místo toho klacka bych ho i bral

Reagovat
Shevchenko

Každý rossonero musí být sympatický.

Reagovat
Tsigi

však on by ti zesympatičtěl, kdyby nás dovedl k titulu

Reagovat
smazaný uživatel

pisni Silviovi

Reagovat
panca

Forza Milan!!! dnes je to Borrieluv zapas prvni polocas hodne dobrej druhej takovej o nicem az na ten gol a akci silvy... jinak oba stoperi spolehlivej vykon ale oddo???? ale hlavne ze mame 3 body!!

Reagovat
smazaný uživatel

Milan hezký výkon, takže příště zase holomajzna.

Reagovat
smazaný uživatel

Dida Boriello Dinho

Reagovat
GEGE

Na Didu jsem zapoměl

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda...

ja si osobně myslím,že každý tym ma v sezoně menší/větši krizi kdy se třeba 3,4 zapasy nedaři...

ale mi už to doufám máme za sebou..ted je na řadě Juve a inter

Reagovat
smazaný uživatel

teraz je na rade Inter? ten nemava v lige krizy,ak len tak jeden zápas..ten ma krizu v LM a hodne dlhu,snad to v Kyjeve proti Dynamu prelomime

Reagovat
10

hm, Inter měl v lize krizi asi jenom 20 let

Reagovat
smazaný uživatel

hovorim o sucasnom kadri

Reagovat
10

neboj, ono to příjde

Reagovat
smazaný uživatel

to by muselo prist necakane vela zraneni

Reagovat
GEGE

Zasloužená výhra.Dobrý výkon Parmu jsme až na jednu šanci Paloschiho k ničemu nepustili.Stopeři skvělí až na jedno zaváhání Kakhy bez chybný výkon.Oddo lítal po lajně jako ďas ale k čemu to je když neumí pořádně odcentrovat Antonini se mi líbil škoda toho zranění Ze zálohy nejhorší Pirlo jeho pozice by neměla být tak neotřesitelná vůbec se mi nelíbí...Rina nezahrál špatně snad to bude už jenom lepší.Marco super moc mu to přeju ty goly mu určitě hodně pomůžou Ronaldinho za ty dvě nahrávky

MILAN SIAMO NOI!FORZA ROSSONERI!

Reagovat
Al Capone

Ac mi udělalo radost, spolu s AS Řím je to nejsympatičtější Italský tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol hraje fakt dost dobře

Reagovat
homeles8

Forza Juventus

Reagovat
Shevchenko

Už ne forza Parma?

Reagovat
smazaný uživatel

to ac se zvedá

Reagovat
10

konečně změna fotky

Reagovat
Tsigi

já bych tam nechal toho, musím uznat že je větší borcovina dát 2 branky Juve a otočit z 0:2 na výhru

Reagovat
10

Borriello podal mnohem lepší výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Borriello potřebuje hlavně ZDRAVÍ. Věřím ve znovuzrození onoho 07-08 janovského bombera.

Reagovat
GEGE

Reagovat
Shevchenko

Uff, tak dneska se mi to líbilo, ke konci jsem měl sice nervy, ale to trochu zařídili rozhodčí, protože asi měla být penalta a ten Patův offside nebyl ani náhodou. Dida zase skvělý, já tomu fakt nerozumím, po zápase s Realem se znova narodil. Thiago zpátky ve formě a ta jeho šance. Krása, velká škoda. Beci se tu probírali mnohokrát, takže je vynechám. Dinho dneska 2 asistence a možná nejlepší výkon sezóny. Patinhovi to zase dneska moc nesedělo, takže jediné (ale velké) mínus toho rozestavení. No a Marco si to za tu dřinu zasloužil, konečně parťák pro Pata. A ty jeho nůžky. Naposled co jsem viděl u nás gól nůžkama bylo myslím právě od Borriella a to bylo někdy v poháru před pár lety, tyhle byly ale daleko, daleko hezčí.

FORZA MILAN !!!

Reagovat
Tsigi

Dinho předvedl dneska něco neuvěřitelnýho na něj teda hlavně první půlka pak to logicky neuběhal, 2 asistence prostě klobouček

Borriello se předvedl skvěle, ještě víc než tý branky si cením toho, že ukázal, jak se má centrovat docela se mi líbil i Seedorf prostě ta neodstavitelnost od balonu je k nezaplacení

Reagovat
smazaný uživatel

Reazione di Canale 9 al gol di Hamsik del 2-3 in Juventus-Napoli 31/10/2009 - sdgpeople.org

- www.youtube.com/watch?v=5-8-ksrQ-Po&feature=player_em%20bedded

Reagovat
smazaný uživatel

piče mi sere net tak sa to furt načitava,ale kusok som už stihol...bude haluz dik

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik strelil vitazny gol vo finale LM?

Reagovat
smazaný uživatel

už viem prečo je v taliansku futbal inde super! hned posielam kde sa da

Reagovat
Tsigi

http://www.youtube.com/watch?v=ziaL_2xgfL0

tohle je asi největší řízek, co to dělá Tiziano

Reagovat
Shevchenko

Já nechápu tu vlastnost Italů říkat jednu věc třeba 5x.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to víš brzo!

Reagovat
rossoneri89

Grazie Ragazzi

Dinho krasne nahravky , Borri bez komentara a aj Silva a Dida

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

kukam že fotka sumara sa zmenila

Reagovat
panca

ted jedem na Lazio - to bude taky tezkej match ale chtelo by to tam vyhrat kdyz uz nam to celkem jde chtelo by to jen nejak zapracovat na krajich obrany jinak vsechny ostatni posty jsou asi celkem po dnesku jasny! jeste jednou diky Marco jo a v utery at to dobre dopadne s realem

Reagovat
Tsigi

Lazio je marný, snad nevymění trenéra po tomhle kole, ale jako mám z nich respekt ten útok je nabušenej

Reagovat
panca

no prave rocchi je starej lisak

Reagovat
Tsigi

a zaráte mladej lišák

Reagovat
Shevchenko

To už radši ho.

Reagovat
Shevchenko

Dnes slaví své 45. narozeniny Marco Van Basten. Vše nejlepší!

Reagovat
smazaný uživatel

jo ssc vyhralo a este aj hamsik gole a ac tiez vyborne

Reagovat
Inzaghi

Ještě jsem trošku přiožralej ale ako jsem si pozrel na youtube AC 2:0, což je dobře, Dinho a Marco super, FORZA AC! GRANDE MILAN... druhej gól krásnej... Jinak docela smůla pro Huntera, ale jinak jenom dobře, že se Marco chytil... a taky pro Lea, že věděl, koho postavit..

Reagovat
Inzaghi

Ještě jsem trošku přiožralej ale ako jsem si pozrel na youtube AC 2:0, což je dobře, Dinho a Marco super, FORZA AC! GRANDE MILAN... druhej gól krásnej... Jinak docela smůla pro Huntera, ale jinak jenom dobře, že se Marco chytil... a taky pro Lea, že věděl, koho postavit..

Reagovat
smazaný uživatel

konečně dobrej utočnik zralej do repre ne ty padavky typu Gila a spol

Reagovat
10

byl už na Euru a když bude pokračovat v podobných výkonech, tak se klidně může dostat i na MS...ale to je zatím hodně daleko

Reagovat
Jajinek

člověk si vyrazí do kina a v co se to tu zvrhne.

Případ Hamšík : Nejsem proti tomuto hráči nějak zaujatý, ale přesto je potřeba si přiznat, že to není žádný zázrak. Jsem velice rád, že sestřrlil Juve, ale chvalozpěvy, co se zde na něj vedou...ona dokáže zazářit a podat dobré výkony, tak jako včera, ale taky dokáže být ve většině zápasů hodně neviditelný a fanoušci Neapole mu někdy nemohou přijít na jméno. Až trochu zapracuje na vyrovnanosti svých výkonů, bude z něj velký fotbalista. A pokud jde o srovnání s Deigem, říci že je Hamšík někde výš, to je opravdu hodně daleko od pravdy. Diego i svými schopnostmi i výkony, které podával v Brémách a někdy i v Brazilské repre jasně ukázal, kde jsou jeho kvality. Nechápu jak na to může někdo zapomínat, to že se mu momentálně tolik nedaří, je způsobeno adaptací na nový klu a ligu....ale přeci nemůžu říct, že je třeba Pazzini lepší útočník než Eto´o, i když to tak momentálně vypadá.

Případ Juve : Juve zaváhalo, ale co se tedy od některých Interistů ztrhlo za onanii nad jejih prohrou je taky trochu moc. Někteří už snad slaví Scudetto . Nikde není psáno, že vyhrajeme v Livornu, i když já v body věřím. Navíc 7 bodů náskok není skoro nic. Na druhou stranu je pravda, že se letosšní sezóna začíná hodně podobat těm loňským a pomalu začínáme v čele tabulky budovat náskok a pomalu ujíždět, z toho jsem rád...ale abychom tu po každém zaváhání Juve slavili titul....to je přesně ta nabubřelost nejlepších, kvůli které nás pak nikdo nemá rád. (jsem ale přesvědčen že rozumní Interisté jako Santon, Axton, InteristaCZ nebo roberto by něco takového nepsali a vše je dáno tím, kdo se tu zrovna sešel)

AC : Gratuluju k výhře nad Parmou, ono se to nezdá, ale je to velice silný soupeř. Velmi důležité jsou Marcovy góly, protože pokud dokážete najít k Patovi par´táka, který ho pravidelně dokáže podporovat góly i výkony, tak by jste mohli tabulkou dostupat hodně vysoko

Inter : co se týče zápasu v Livronu, už jsem to psal v preview....dal bych sestavu Cesar - Maicon, Lúcio, Cordóba, Zanetti - Vieria, Cuchu, Motta - Stankovič - Milito, Suazo

Reagovat
10

Reagovat
jtbs

Reagovat
smazaný uživatel

Marco, ultra pěknej gol

Reagovat
10

to byla fakt nádhera Marcovi to přeju, konečně se do toho začal po zranění dostávat...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad mu to pošlape

Reagovat
M11

ou maj gat...

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

ještě, že jsem tu včera nebyl..., diskuze slušnej humus

viděl jsem jen Neapol a Dátolo to tam slušně rozřešil

MARCOOO BO-BO-BORRIELLOOOOOOOO , splácí tu důvěru po 2 letech

Reagovat
Shevchenko

Aspoň Sheva se choval slušně, že?

Reagovat
smazaný uživatel

a dokonce si na mě vzpomněl..., máš plus

Reagovat
Tsigi

vzpomněl si, protože tě chtěl lynčovat

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík výborně Já jen doufám, že z něj něco nakonec fakt bude.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně výhra o víc jak 1 gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
M11

Hamsik golovy hrac

Reagovat
jtbs

skoda ze prave proti nam

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsem včera poprvé viděl "zázračné 4-2-3-1. Pozitivní na tom je to, že se na ten fotbal hezky kouká a to je tak asi všechno.

Po tom, co se tady rozjelo po Dorii jsem chtěl napsat, že jediný, kdo má na to, aby hrál středního záložníka v tomto systému, je Melo. Ale spletl jsem se. Nemá na to ani tahle pětadvacetimegová posila. Hrál absolutně tragicky. S přehledem nejhorší hráč na hřišti. Poulsen na tuhle roli taky nemá, ale jeho výkon byl mnohem lepší. Říkal jsem to už v létě. Jediný kdo v Juve měl na to, aby na této pozici hrál, byl Zanetti.

Je to jednoduché. S tímhle středem zálohy bude Juventus vyhrávat. Ale bude i prohrávat a remizovat. Výsledky budou věcí náhody. Tak jako včera. Jistota je, že bude padat hodně branek. Ale titulů se s tímhle rozhodně nedočkáme a pokud bych měl tipovat, tak bych řekl, že za titulem budeme o cca 15 bodů.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter si ten titul bude muset prohrát sám, to už je opět bohužel zřejmé..ale až se Vám rozehraje Diego k velevýkonům, tak nebude problém. Melo je záhada..a hlavně co říkáš na FAbia? spokojenost s ním?

Reagovat
smazaný uživatel

Žádné velevýkony Diega nečekám. Budu s ním spokojený, pokud bude hrát jako včera a aspoň trošku omezí to svoje padání. S Fabiem spokojenost, ukazuje, že je prostě jeden ze dvou nejlepších stoperů na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, Fabio a Sandro jsou vstupenky Italů do finále MS

Reagovat
Mr.Jindros

No za prvý bych řekl, že s Neapolí bylo nejfatálnější bránění standartek, což s rozestavením nesouvisí. A za druhé proti Sampdorii byla obrana daleko lepší - narozdíl od Neapole jsme ji VUBEC k ničemu nepustili, tudíž to nebylo tak na náhodu jako včera. Já myslim, že 4231 je pořád nejlepší možnost, jenom se to musí vychytat a když se vede, tak pěkně začít bránit a ne dostat góly z brejků.

Reagovat
10

přesně tak, my jsme paradoxně dostali ty góly fakt z brejků, což se při vedení nesmí stát...ale rozhodně by to neměl být důvod se vracet k předchozímu rozestavení, kdy jsme si nevytvářeli ani šance a neměli takovou kontrolu nad hrou

Reagovat
smazaný uživatel

A z čeho asi vznikly ty standardky?

Reagovat
Mr.Jindros

No povětšinou z nějaké daleko méně nebezpečné situace, než nastala třeba po rohu, kdy tam Napolitánec asi třikrát hlavičkoval úplně sám ze tří metrů.

Reagovat
smazaný uživatel

Méně nebezpečné situace, která ale skončila rohem. A kde ta méně nebezpečná situace začala? A kde se jí dalo zabránit? To jsou taky důležité otázky. Ono když je tým pod tlakem, tak ty chyby prostě dělá(třeba ty standardky), ale musí se zabránit tomu, co bylo příčinou toho tlaku.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se ten nový systém hry Juve líbí. Byla by škoda kvůli jedné porážce panikařit a zase něco měnit. Základem je, že s 4231 má hra dopředu hlavu a patu, není to stereotypní nakopávání míčů na stojící útočníky ve vápně. To že proti Neapoli dostaneme tři směšné goly z brejků nebo ze standartek je samozřejmě chyba, ale systém s tím podle mě nemá co dělat. Spíše je to problém trenéra, který měl zareagovat na příznivý vývoj zápasu třeba zesílením středu pole. Navíc tam došlo k fatálním selháním jednotlivců, třeba ta standartka byla neuvěřitelně špatně bráněná. Samozřejmě taky Tiagův odkop přímo na Hamšíka, který měl kolem sebe prostoru asi 40ti metrů čtverečních.

Jje třeba připomenout, že Neapol dokázala vyhrát ve Florencii, doma vyrovnat v nastavení proti Milánu, takže momentálně to byl velmi silný soupeř.

Prostě na tomhle systému lze stavět- viděl jsem očividné zlepšení u Diega, krajních obránců co se týče hry dopředu, Giovinco taky zahrál slušně+samozřejmě Treza. Otázka je, jestli na to mají defenzivní záložnící....

Reagovat
smazaný uživatel

Zlepšil se výkon prakticky všech hráčů (do ofenzívy). Ale je to vykoupeno tím, že v defenzívě hrajeme strašně na haluz. Buď to vyjde nebo ne. Můj osobní tip je, že dvakrát ano, jednou ne. A tak se tituly nevyhrávají. Největší slabina je na nejcitlivějším místě. A uvidíš, že se to v budoucnosti může projevit na výkonnosti obránců.

Reagovat
10

na základě čeho tohle říkáš? zápas proti Sampdorii si neviděl, jak si sám říkal...tam v defenzivě nebyl sebemenší problém, Doria se vůbec nedostala do hry

Reagovat
smazaný uživatel

Na základě zkušeností. Viděl jsem Neapol a kdyby Hamšík trefil břevno a tyčku místo těch dvou gólů, tak budete oslavovat jako ve středu.

Reagovat
10

samozřejmě, že budeme, protože Neapol nic jinýho v tom zápase neměla...ten zápas byl prostě smolnej, neříkám, že jsme vzadu neudělali chyby, ale zároveň tam bylo dost smůly...tím ten výkon ale neomlouvám, tohle by se nemělo stát...pokud vidím v tomhle systému nějakou slabinu zatím, podle těch dvou utkání, tak je to v práci krajních záložníků směrem dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

Práce krajních záložníků směrem dozadu? Si asi fakt děláš srandu...

Reagovat
10

největší problém nám dělali postranní akce Neapole, tam v tomhle systému musí pomoct def. záložník, nebo to křídlo...to jsem v sobotu neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

4-2-3-1 se hraje proto, aby křídla nemusela bránit. Tohle MUSÍ pokrývat střední záložníci a oni nepokrývali nic. Není to vůbec jednoduché a samozřejmě to nezvládne každý. Proto taky tímto systémem skoro nikdo nehraje. A proto taky říkám to, co říkám... Naši hráči na to prostě nemají, většinou jim chybí vlastnosti, které se nedají naučit a proto na to nikdy mít nebudou. Když neodejde Zanetti, je tato pozice o level výš(a to ještě nepočítám rozdíl, jaký by zaznamenala hra Mela, pokud by měl vedle sebe někoho takového). Takhle to prostě může tohle fantastické rozestavení pohřbít, což je škoda.

Reagovat
10

věřím tomu, že dvojice Sissoko-Melo by fungovala kvalitně...bohužel je Momo pořád zraněnej a nastupuje tam Poulsen, kterej sice šel nahoru, ale stejně na to nemá, v tom s tebou souhlasím, s tím pak souvisí i výkony Mela, jak říkáš...abych řekl pravdu, tak mě spíš po posledních výkonech mrzí ztráta Marchionniho, protože teď pro tenhle systém nemáme náhradu za Maura

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně si myslím, že pro současný kádr je nejlepší opravdu rozestavení 4-3-1-2, ale Ciro ho prostě nezvládl hráče naučit. Při ztrátě Maura nebo Giovinca se musí přejít na 4-4-2, které je mnohem méně náročné na kvalitu jednotlivých hráčů a dá se s ním dlouhodobě hrát "těsně pod vrcholem"(beru v potaz kvalitu našich hráčů).

Reagovat
10

odehráli jsme tak zatím 3 zápasy, ještě bych tomu dal čas...ta prohra s Neapolí byla smolná, nebral bych to moc jako nějaký měřítko...zatím...každopádně je tam vidět progres alespoň v útočný hře, už to není nakopávání na náhodu, je tam systém, už jenom proto bych viděl budoucnost v tomhle rozestavení

Reagovat
smazaný uživatel

Mimochodem když mluvíš o třech zápasech... S Maccabi to taky klidně mohlo dopadnout jako s Neapolí. To je přesně ta haluz, o které mluvím. Samozřejmě, že dopředu je vidět obrovský rozdíl a jsem rád, že Juventus bude bavit. Budoucnost to určitě má, ale jen za předpokladu razantního posílení středu zálohy(jinak je to budoucnost bez titulů). A tomu teda rozhodně nevěřím při tom, kolik hráčů na to místo máme(těžko se budeme někoho zbavovat).

Reagovat
10

s tím Maccabi máš pravdu, tam to bylo dost podobný, na druhou stranu je taky potřeba říct, kolik jsme spálili šancí...ono by stačilo, kdyby vydržela trojice Marchisio-Momo-Melo zdravá...možná místo Poulsena bych vedle Mela stavěl spíš Tiaga, on to přece hrál celou dobu v Portu/Chelsea, teď v Juve hraje jednou zleva, naposledy pravýho záložníka...ten by už konečně mohl trošku zavzpomínat na přípravu, protože se k těm výkonům zatím ani nepřiblížil

Reagovat
smazaný uživatel

Tiago měl mít stálé místo, ani se nedivím, že hraje špatně, když hraje pokaždé jinde.

Reagovat
Mr.Jindros

Blbost. Sampdoria neměla vůbec žádnou šanci, narozdíl od Neapole. Kdyby jsme vyhráli 2:0, tak by Hamšík ani nemusel dávat tyčky a rozhodně bych si stěžoval, že obrana byla prostupná jak sviňa.

Reagovat
smazaný uživatel

Doria neměla žádnou šanci, Neapol ano. Atalanta ji taky mít nebude, Udine ano a tak dále. Tak přesně o tomhle tu mluvím. AS Řím 3 roky zpět... Tam byl problém trošku jinde ale nabízí se to krásně...

Reagovat
10

když se koukneš na ty sestřihy, tak hlavní důvody těch gólů nebyly systémový, ale chyby jednotlivců...

1. gól Neapole, Dátolo centruje, Cannavaro-Chiellini na přední tyči, balon propadne až k Hamšíkovi na zadní tyč, kde ho neubránil Grosso

2. gól - roh na malý vápno, Chiellini padá, balon se odráží k hráči Neapole

3. gól - brejk Dátola, centr zprava na zadní tyč, fatální chyba Tiaga při odkopu, znovu nepokrytá přední tyč

Reagovat
10

*Dátolo centroval zleva

Reagovat
smazaný uživatel

ještě bych dodal, že kldně je možné, že na titul budeme hodně ztrácet (což už se ostatně děje), ale s vhodným posílením do příští sezony by tenhle systém mohl přinést jednak výsledky, jednak kvalitní hru.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě se vždycky zdálo že toho Zanettiho přeceňuješ . Je pravda že Mělo zatím nepotvrzuje očekávání , poslední dobrý zápas uhrál na Bayernu , ale s Dorii to s Momem zvládli dobře . Samozřejmě je škoda že odešel zrovna Zanetti , je pravda že by mu hra na 2 DZ pasovala . Jenže v době kdy odcházel chtěl Ciro hrát diamant a tam mu to na dz nešlo vůbec .

Reagovat
10

kolik odehrál Zanetti v Juve povedených utkání za poslední 2 sezony? ono jich moc nebylo, myslím, že ho ital vážně přeceňuje...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo přeceňuje a všichni to vidí ve Fiorentině.

Reagovat
10

jo, vidí...jeden zápas dobrý a pak 2 nevýraznej, stejně jako v Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl ten, kdo o fotbale nemá ani páru. Tohle už jsem tady zažil několikrát a nemám chuť to opakovat stále dokola...

Reagovat
10

hlavně že ty o tom máš páru...kolikrát si letos viděl Violu?

Reagovat
smazaný uživatel

Sedmkrát...

Reagovat
10

hm, tak potom už opravdu nevím...viděl jsem přibližně stejnou porci utkání, včetně všech sestřihů a že by Cristiano podával nějak výrazně nadprůměrný výkony bych neřekl, resp. rozhodně ne pravidelně, proti Liverpoolu zahrál fantasticky, ale pak měl několik utkání, kdy byl spíš průměr, jako třeba včera...

Reagovat
jtbs

mozno ze tym ital mysli, ze Zanetty si vie odohrat svoj standard aj v horsich zapasoch (lebo inac fakt neviem ako to mysli)..to nasi hraci nedokazu, niekedy hraju priemer, niekedy nadstandard a inokedy sa na nich neda divat (to sa Zanettymu tak casto nestava)...ale ja dufam ze sa to zlepsi..hlavne treba zlepsit defenzivu, predsa len to su defenzivny zaloznici a oni casto nevedia branit (zabudaju)..ale to je aj vec trenera!

Reagovat
jtbs

*Zanetti

Reagovat
smazaný uživatel

Příště to zase zvládne a pak zase nezvládne. Melo hraje v poslední době tragicky, ale jediný z hráčů Juve má potenciál se kvalitám špičkového středového hráče ve 4-2-3-1aspoň přiblížit. Ostatní na to nemají a nikdy mít nebudou a to taky bude srážet Melovy výkony a celý Juventus.

A Zanettiho nepřeceňuju, což potvrzují jeho výkony ve Viole. V přípravě hrál líp jenom Tiago, ale vedení se potřebovalo někoho zbavit a když nevyšel Poulsen, Fiorentina udělala to, co pro ni bylo nejlepší a Cirovi to zřejmě nevadilo...

Reagovat
10

nezapomínal bych ani na Moma, tohle rozestavení by mu mělo sedět, proti Sampdorii hráli Melo-Sissoko výborně, navíc je zraněnej i Marchisio...když se pak někdo z nich zraní, tak tam kvalita chybí

Reagovat
smazaný uživatel

Můžu ti úplně stejně oponovat že Mělo hrál ve Viole taky skvěle . Myslím že i Momo na to má ( toho ty zase šíleně podceňuješ) . Můžu ho zatím hodnotit pouze podle zápasu s Dorii . Směrem dopředu to Momovi občas nevyšlo to je pravda , ale co se týká def. tak vytvořili s Melem skutečně hradbu .

Reagovat
smazaný uživatel

A nevytvořila tu hradbu spíš neschopnost hráčů Dorie, dostat se s míčem za půlku? Protože Neapol měla většinu zápasu stejný problém. Ale pak se jí to párkrát povedlo a bylo z toho to, co bylo...

Reagovat
10

Dorii chyběl Palombo, ale zase bych tu práci dvojice Momo-Melo nesnižoval, protože to fungovalo opravdu výborně, hlavně práce Sissoka dozadu byla znát a dělá v tý záloze rozdíl

Reagovat
jtbs

neviem podla coho sudis, ze nasi hraci nevedia (nebudu vediet hrat) 4231..na DZ mame Mela, Sissoka, Poulsena a dufam ze tam bude nastupovat aj Marchisio (+este Tiago v nutnosti)...Myslim ze prave na tento system sa hodia a vobec nie na 4321, kde vzdy 2z3 hraju na pre nich neobvyklej pozicii

Reagovat
lnterista

gooooooooooooooooooooool

Reagovat
Kaze

Mimochodem, co je pravdy na tom, že by se Maicon chystal do Manchesteru United?

Reagovat
terry

Nic.

Reagovat
smazaný uživatel

že ma Man.United onho záujem a že Maicon ked mal este slaby plat vyhlasoval,že chce odist z Interu,ale sa mu zvysil na 4,5 mil eur/rok a už je spokojny

Reagovat
smazaný uživatel

Konkrétně on si to víc, než zaslouží a doufám že zůstane, mimojiné také vyhlašoval, že jestli se letos interu nepovede výrazný úspěch v LM tak odejde, ale nevím jestli to tvrdil před a nebo po zvýšení platu....

Reagovat
terry

Řekl bych, že jemu o plat nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, zasloužily jsme si vyhrát a Livornu přeju ze ten NECHUTNEJ BETON sestup! A pak ještě skvělý komentátor na Sport1 kometuje fotbal slovy, že Inter nepředvádí moc útočný fotbal, no ono to jde blbě když je Livorno hraje s 7-8 hráči narvanýma u vápna... Jinak skvělý výkon! a 7 skvělých bodů na pronásledovatele! FORZA INTER!

Reagovat
smazaný uživatel

No, neřekl bych, že Livorno dneska betonovalo...

Reagovat
smazaný uživatel

Po té, co dostali gól, tak jsem čekal jak to otevřou a ono tak nějak nic.

Reagovat
smazaný uživatel

No oni by to i otevřeli, ale Inter si zkušeně zahrál báčko a nepustil je k balónu.

Reagovat
smazaný uživatel

není mi dobře...

Reagovat
Shevchenko

Tak si myslím, že je víceméně jasné, že sestoupí tři ze čteřice Bologna, Catania, Siena a Livorno. Atalanta má prvoligový kádr a určitě půjdou nahoru, Lazio by bylo asi sci-fi. Dolu možná půjdou Bari a Chievo, ale že by je ohrožoval sestup, to si nemyslím. Osobně bych si tipl, že se zase zachrání Catania, přeju si ale Sienu.

Reagovat
smazaný uživatel

z týhle čtyřky bych si přál Sienu, Catanii a Livorno..., Bologna je na můj vkus až moc tradiční na to, aby spadla, i když momentálně taky tý lize nic nedává. připadá mi, že Siena nemá budoucnost, tam už to asi lepší nebude. Livorno je úplně o ničem..., těšil jsem se na trojku Diamanti - Tavano - Luccarelli, jenže první odešel, druhej hraje houby a třetí je těžce za zenitem. no a Catania je Catania...

nahoru Torino, Brescii a Salernitanu ( )

Reagovat
Shevchenko

Tak zatím to vypadá na křesťanskou Anconu.

Reagovat
GEGE

To co Inter předváděl v první půli byl hnus škoda,že tam Livornu něco nepadlo...

Reagovat
smazaný uživatel

No ta sestava byla celá taková divná, není divu, že ta hra směrem dopředu stála za hovno, ale Livorno se taky mohlo uchylovat i k jiným věcem, než jen k nesmyslným střelám pět metrů nejmíň vedle.

Reagovat
smazaný uživatel

To by si Livorno taky muselo něco vytvořit, ze střel 5 metrů nad bránu gól nepadne. Jediná jejich šance byla teb přímák.

Reagovat
GEGE

Pravda moc toho nemlěi ten přímák a ta střela co šla těsně vedle tyče...Ale už když jsem viděl tu sestavu Interu tak mi bylo jasné,že to bude trága...Teda nevím jak druhý poločas ten jsem už neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

proti AS to bude už lepsie,vrati sa do zostavy Sneijder po zraneni,Chivu bude hrat nalavo a Zanetti bude moct hrat v zálohe,kde je viac uzitocnejsi pre tym ako na lavej strane obrany

Reagovat
smazaný uživatel

to je prostě neuvěřitelné, jak Inter hraje houby s octem, ale stejně to vždycky vyjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Milito kvalitna koncovka

Reagovat
smazaný uživatel

Milito kvalitna koncovka

Reagovat
smazaný uživatel

Umění velkých týmů

Reagovat
vitasrp

Mourinhova klasika:)

Reagovat
GEGE

Jinak Diniz hrál první poločas velmi dobře...Stoper je strašný ale na pravém beku by se mohl uplatnit.

Reagovat
smazaný uživatel

Alberto Gilardino

Reagovat
terry

Nikdy bych to do sebe neřekl, ale nejspíš se dnes budu modlit, aby Janov uhrál v Palermu remízu.

Reagovat
terry

Tak možná ne. Fenerbahce už nevede.

Reagovat
Shevchenko

Appiah do Boloni.

Reagovat
smazaný uživatel

Bologna má málo těch bouchačů v záloze...

Reagovat
smazaný uživatel

dřevorubec Cassani

Reagovat
smazaný uživatel

Tak pojďme, Palermo. Cavani 2 fiky

Reagovat
smazaný uživatel

stejně prohraješ góly může dneska dávat jen Miccoli

Reagovat
smazaný uživatel

Cavani dva goly, a na goly jsme srovnani.

Reagovat
terry

Cavani.

Reagovat
smazaný uživatel

škoda no, na prvni pohled mi to nepřišlo.

Reagovat
Shevchenko

1:3 (Simplício - Mesto, Flocca, Sculli)

Reagovat
smazaný uživatel

Nee,Cavani nějaky ten golek

Reagovat
smazaný uživatel

Simone bez karty, prosim..., aspoň jednou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se jmenuje ten vousáč

Reagovat
Shevchenko

Cassani?

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, díky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
terry

Zatím to nevidím dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

Scarpi

Reagovat
smazaný uživatel

Scarpiho vidím v posledních letech tak jednou za rok, ale pokaždý chytá neskutečně

Reagovat
terry

Jen jen otázkou času, než jim tam něco spadne.. zatím drtěj.

Reagovat
terry

Scarpi ale skvěle.

Reagovat
Shevchenko

Nevíte někdo jak to vypadá s Criscitem?

Reagovat
Shevchenko

Já si říkal že dneska dá Fabio nůžkama.

Reagovat
Shevchenko

gól*

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to tam nestřihl...

Reagovat
smazaný uživatel

Funguje vam na Betu přenos v pohodě?? Mě se to zas seká

Reagovat
Shevchenko

Mně to jede v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě sestřih akcí z pulky už take jel. Uvidim co druhy poločas

Reagovat
terry

Betfair se mi sekal. Bwin jede v pohodě.

Reagovat
Shevchenko

Crespo toho za tu chvilku udělal víc, než Flocca za celý zápas.

Reagovat
terry

Jojo. Mohl by dát gól.

Reagovat
terry

Tak nakonec dneska nejsem nasranej jen na Man City, ale i na Fenerbahce.

Reagovat
božský John

Jestli ten Hamšík bude takhle hrát i v tý Africe,tak Slovákci postoupěj a tuplem tady s nima nevydržíme

Jinak ten kluk má na daleko lepší tým...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by šel do Interu či Juventusu , nebo AC tak by mě osobně zajímalo jak se dokáže prosadit přes mnohdy zabetonovanou obranu . Přece jenom v sobotu hrál to co mu Juventus dovolil a dovolil mu toho hodně .

Reagovat
jtbs

tak typovo by sa nam hodil, ale bohuzial mame Diega takze by to bolo tazke

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele