11. kolo
01.11.2009 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Città di Palermo - Janov CFC 0:0

Zápas Palermo - Janov snad ani nemohl skončit jinak než remízou, ačkoliv je pravda, že domácí měli o něco větší šance. Nicméně Grifové předvedli dobrý výkon a bod si zaslouží.

Už ve druhé minutě vstřelil branku Edison Cavani, ale už předtím bylo pískáno a sudí Brighi ho ještě odměnil žlutou kartou za to, že hrál po jeho hvizdu. V brance Janova se sice objevil Alessio Scarpi, který běžně nenastupuje, avšak chytal na jedničku. Jeho první akcí bylo zlikvidování Bresciana a Pastoreho. Další vynikající zákrok Scarpi předvedl po kolmici Simplicia, která vyslala samotného Miccoli. Tomu se ale neohroženě pod nohy vrhl hostující gólman a velkou šanci zastavil. Palermo ale nadále dominovalo, dva Miccoliho trestné byly sraženy, dělovku Bresciana vyrazil Scarpi.

Ve 40. minutě stáhl Miccoliho Rossi a domácí byli odměněni trestným kopem těsně před šestnáctkou, ale opakovaný záběr ukázal, že Rossi fauloval až ve vápně. Nicméně penalta se nekopala a Miccoliho střela byla sražena na roh. Těsně před přestávkou poprvé výrazně promluvil Janov, nadvakrát musel skvěle zakročit Sirigu. Nejprve zlikvidoval tvrdou ránu Palladina a následně ještě vytáhl Rossiho dorážku.

Ve druhém poločase Grifové nasadili útočně laděné Crespa se Scullim, domácí reagovali nasazením Hernandeze. Argentinský útočník se okamžitě ocitl ve velké příležitosti, ale z voleje trefil pouze boční síť. Dalším střídajícím v hostujícím dresu byl Palacio a i on se zanedlouho mohl zapsat do historie zápasu, tentokrát jako asistent. Jeho centru chyběly milimetry, aby na něj dosáhl Crespo nebo Sculli. Na druhé straně zahrozil Simplicio, ale ani nyní si na Scarpiho nepřišel. Závěr utkání byl hodně otevřený, ještě otevřenější než dosavadní partie, a tak se do střeleckých pozic dostali Crespo s Bovem, ale ani jeden neproměnil a zápas tak skončil bezgólovou remízou.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele