11. kolo
01.11.2009 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Chievo Verona - Udinese Calcio 1:1

Body se dělily i v Chievu, kam dorazilo Udinese. To sice vezlo zásluhou branky Flora Florese z prvního poločasu, ale nakonec se muselo smířit s remízou, protože dvacet minut před koncem vyrovnal Yepes.

Na lavičce hostů zůstal sedět nejlepší střelec ligy Antonio Di Natale a v úvodu přihlížel tomu, jak Granoche hned dvakrát hlavičkou nebezpečně prověřil Handanoviče. Do třetice musel hostující brankář likvidovat hlavičku Mantovaniho. Handanovičův protějšek Stefano Sorrentino musel poprvé zasahovat proti Floru Floresovi, s jehož dalekonosnou ranou si ale poradil. Ve 23. minutě museli hosté střídat, zraněného Sancheze nahradil Lodi a ten mohl po třech minutách na hřišti slavit vedoucí branku. Nebyl sice jejím střelcem, ale sám se o ní výrazně přičinil. Dlouhým pasem za obranu totiž našel Flora Florese, který si míč sklepl a poslal ho za záda Sorrentina. Střelec úvodní branky se ale ještě před poločasem zranil a naskočit musel Di Natale. Chievo mohlo nakonec ještě do přestávky vyrovnat, ale na Pellissierův centr nedosáhl Granoche.

Ve druhém dějství zahodil slibnou šanci Yepes, na druhé straně to stejné provedl s Pepeho centrem Lodi. Cuadrado poté udělal obrovskou chybu, kterou však Lodi nepotrestal. Další šance Chieva přišla po skvělé spolupráci, která začala u Ioriho. Ten vyslal po pravé straně běžícího Pellissiera, který přihrál zpět Bentivogliovi a ten akrobatickým volejem pořádně rozhýbal Handanoviče. Vyrovnávací branka nakonec přišla v 70. minutě, nutno říci, že zasloužená. Handanovič sice dělal co mohl, aby zastavil Yepesovu hlavičku, ale na dorážku domácího obránce již neměl.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele