11. kolo
01.11.2009 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

AS Řím - Bologna FC 2:1

AS Řím přerušil třízápasovou šňůru bez zisku jediného bodu a na Olympijském stadionu zdolal Bologna 2:1. Vlci to ale neměli jednoduché, protože v prvním poločase prohrávali po trefě Adailtona 1:0, do poločasu vyrovnal Vučinič a výhru zařídil ve druhém poločase Simone Perrotta.

Římané měli před zápasem co napravovat, a podle toho také do utkání vstoupili. Jenomže Bologna velmi dobře bránila a domácímu favoritu příliš nedovolila. Riiseho střela z přímého kopu šla vedle a o chvíli později hlavičkoval Mexes jen do boční sítě. Další Riiseho ránu s potížemi vyrazil Viviano, brankář Bologni na míč neviděl, ale i tak dokázal dobře zareagovat. Bologni stačila jedna šance na to, aby vstřelila gól.

Hosté Římany parádně vyškolili a akcí na jeden dotek se dostali do vedení. Hosté vybojovali míč, poslali ho na Di Vaia, který vybídl ke skórování Lannu - 1:0 pro Bolognu. AS Řím dlouho s vyrovnáním neotálel, Vučinič se po jednom závaru ocitl sám před brankou a svojí příležitost dokonale využil - 1:1. V závěru prvního poločasu se dožadoval Marco Di Vaio penalty, ovšem pokud by jí hlavní rozhodčí odpískal, jednalo by se o hodně přísnou penaltu.

Na začátku druhého poločasu strhl AS Řím vedení na svojí stranu. Střelu Meneze hostující brankář vyrazil před sebe a dobíhající Simone Perrotta už neměl se vstřelením branky žádný problém. Zvýšit výsledek a uklidnit tak domácí borce mohl Riise, ale ve vyložené šanci mu byl odmáván ofsajd. Čtvrthodiny před koncem hlavičkoval Andreolli po centru Perrotty, jenomže hlavou přestřelil. Bologna se do závěrečného tlaku nedostala a AS Řím vedení 2:1 udržel.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Slejdy Za to, co tady zkoušíš

Reagovat
Slejdy

co to tlacis tady??

Reagovat
Slejdy

3-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele