11. kolo
01.11.2009 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

AC Siena - SS Lazio 1:1

Marcovi Baronimu se trenérská premiéra na lavičce Sieny celkem vyvedla, když si jeho mužstvo ze zápasu s Laziem odnáší bod za remízu 1:1.

Přitom Siena nezačala zrovna nejlépe a už po osmi minutách prohrávala. Foggiův centr zužitkoval hlavičkující Mauri, který míč poslal za Curciho záda. V další akci Římanů měl opět prsty Foggia a znovu nahrával. Tentokrát ale Julio Cruz ve skluzu trefil tyč. Kuriózní situace se poté udála v pokutovém území, kde Siviglia tahal Ghezzala za dres tak horlivě, až ho vysvlékl. Rozhodčí však nezapískal. Siena pak ve 32. minutě vyrovnala, když se zleva vyřítil Massimo Maccarone a prostřelil Musleru.

Ve 37. minutě došlo k zajímavému rozhodnutí sudích, když sice nejprve ten hlavní Pierpaoli ukázal Muslerovi červenou kartu, ale po konzultaci s asistentem změnil názor. Další Foggiův centr už Cruz trefil a dokonce vstřelil branku, ale stál v ofsajdu. V 76. minutě měla Siena smůlu, když Ghezzalova střela sice překonala Musleru, ale nakonec skončila na břevně. Žádné další ohrožení jedné či druhé branky nepřišlo a remíza 1:1 je úspěchem spíše pro Lazio.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dal bych na Lazio cistou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele