11. kolo
31.10.2009 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

AC Milán - Parma FC 2:0

Generálka na domácí utkání s Realem Madrid se fotbalistům Rossoneri povedla. AC Milán totiž ve druhém sobotním zápase zdolal Parmu 2:0 a v tabulce se posunul na čtvrté místo právě před svého soupeře. Hrdinou utkání se stal autor obou branek Marco Borriello, velkou zásluhu měl na nich i Ronaldinho.

Milánské AC mělo hned v úvodu utkání velké štěstí, Blerim Dzemaili se totiž pořádně opřel do míče a domácí borce zachránilo od pohromy břevno. Rossoneri pak předvedli ukázkový protiútok, Ronaldinho zatáhl míč až k pokutovému území, kde vybídl chytrou přihrávkou ke skórování Marca Borriella. Italský útočník svojí šanci využil a poslal AC Milán do jednobrankového vedení - 1:0. Parmu ale rychlá branka do kolen nesrazila, vyrovnat mohl Bojinov, ale jeho hlavička v síti neskončila. Také milánský Pato se zkoušel prosadit hlavou, stejně jako bulharský útočník ve službách Parmy byl neúspěšný.

Po změně stran vyslal první střelu na branku Milána Galloppa, ale Dida byl ve střehu. To samé platilo i na druhé straně, kdy si Mirante poradil se střelou Andrea Pirla. Rossoneri měli vůbec poměrně dost šanci utkání rozhodnout, ale to se jim nedařilo. Pojistit výsledek mohl stoper Tiago Silva, jenomže při vší smůle domácích trefil zblízka hlavou břevno. V nastaveném čase se domácí fanoušci dočkali druhé branky a opět u toho byla spolupráce Ronaldinha s Borriellem. Brazilec obešel dva hostující obránce a přesným centrem našel Borriella, jenž krásně zakončil polonůžkami - 2:0 pro AC. Domácí výsledek pochopitelně udrželi a díky výhře se posunuli na čtvrté místo.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1...forza milan

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Dida – Oddo, Kaladze, Thiago Silva, Antonini – Flamini, Pirlo, Ambrosini – Seedorf – Pato, Huntelaar..................... je videt ze Leonardo uz stavi i mlade hrace... jen tak dal ACM!!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

leonardo je kok a nie trener...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2 : 0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele