11. kolo
01.11.2009 15:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

AS Livorno - Inter Milán 0:2

Inter Milán v Livornu nepředvedl bůhvíjaký výkon, ale odehrál to, co mu stačilo k zisku tří bodů. Ty pro hosty vystřelili Milito s Maiconem a pomohli se Nerazzurri odpoutat na čele tabulky už na rozdíl sedmi bodů.

V sestavě úřadujícího mistra dostal ojedinělou příležitost Amantino Mancini a připsal si první šanci zápasu, ale ideální pozici prováhal. Na Stadio Picchi se toho v prvním dějství mnoho nedělo, fanoušci se v zimě nudili. Po půlhodině hry musel střídat Muntari, nahradil ho Cambiasso. Ve 37. minutě mohl favorita zaskočit Candreva, jehož trestný kop mířící pod břevno ale skvěle vytáhl Julio Cesar.

Do druhého poločasu již nenakoukl mladý Slovinec Rene Krhin, kterého Mourinho nahradil zkušenějším Eto'em. A druhá půle začala pro Inter skvěle, když Diego Milito využil ojedinělou šanci a přesnou ranou ke vzdálenější tyči otevřel skóre. To bylo to, co Nerazzurri potřebovali a Mourinho reagoval dalším střídáním. Dejan Stankovič uvolnil místo Walterovi Samuelovi a Inter se uchýlil k defenzivnějšímu rozestavení. Tavano měl příležitost vyrovnat, ale branku přestřelil a na druhé straně vzápětí o definitivní výhře rozhodl Maicon.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:3

Reagovat
smazaný uživatel

dufam že zase budu golove hody 1:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele