Serie A - souhrn 1. kola

19.08.2017, 19:54, aktualizováno 20.08.2017, 22:44
Komentáře a souhrny
AC Milán vyzrál na Crotone, tři body slaví rovněž městský rival Inter, jenž si pro změnu poradil s Fiorentinou. Sampdoria zdolala Benevento, veronské Chievo veze body ze hřiště Udinese. Bologna se rozešla s Turínem smírně a nerozhodně skončily rovněž zápasy na půdách Lazia a Sassuola. AS Řím zásluhou Aleksandara Kolarova vyhrál na hřišti Atalanty. Suverénně zahájil novou ligovou sezonu Juventus. Stará dáma doma přehrála Cagliari. Problémy zkraje ročníku neměla ani Neapol...

Bologna FC - Turín FC 1:1

20.08.2017 20:45

Góly: 27. Federico Di Francesco - 34. Adem Ljajić

Plichtou 1:1 skončilo měření sil mezi Boloňou a Turínem. Domácí se ujali vedení zásluhou Di Francesca, ale hned za pár minut srovnal přesně mířenou ranou Ljajič. Turín měl o něco více ze hry, ale utkání nedokázal ve svůj prospěch rozhodnout.

V začátku zápasu byla o něco lepší Boloňa. Ve 26. minutě pálil Torosidis a Sirigu předvedl parádní zákrok. K jeho smůle však vzápětí Boloňa stejně skórovala. Verdi ještě stihl odcentrovat, balón se dostal k Federicu Di Francescovi a ten krásnou střelou poslal Boloňu do vedení. Donadoniho tým si užil jednobrankový náskok pouhých sedm minut. Obrana Boloni totiž nechala vystřelit z dobré vzdálenosti Adema Ljajiče a Mirante se natahoval marně.

Turín měl následně více ze hry a krátce po změně stran mohl dokonat obrat, nebýt fantastického skoku Antonia Miranteho. Boloňa se do další šance dostala až čtvrthodinu před koncem, kdy ze strany postupoval na branku Sirigua Di Francesco, jehož střela na zadní se do branky nevešla.

V 84. minutě si domácí oddechli, protože Granata dokázala vstřelit druhý gól, ale už dávno po hvizdu sudího, který avizoval útočný faul. To už byl na závěrečných osm minut na place i Ladislav Krejčí, nicméně do žádné větší příležitosti se nezapojil. Zápas vítěze nepoznal, Boloňa remizovala s Turínem 1:1.

Více informací k zápasu

FC Crotone - AC Milán 0:3

20.08.2017 20:45

Góly: 5. Franck Kessié (pen.), 18. Patrick Cutrone, 24. Suso

Jednoznačnou výhrou začal AC Milán, který je považován vedle Juventusu a Neapole za dalšího aspiranta na titul. Zápas se zlomil hned v jeho začátku, kdy byl vyloučen Ceccherini a následnou penaltu proměnil Kessié. Další branky Milána obstarali Cutrone a Suso.

Mnozí byli zvědavi, jak si nové AC s houževnatým Crotone poradí a jestli naváže na povedený pohárový zápas proti Skhendii. A vida, povedlo se, Milán si připsal další jednoznačnou výhru. V sestavě Rossoneri se objevily takřka všechny nové posily jako Bonucci, Musacchio, Rodríguez, Conti, Calhanoglu nebo Borini.

Vůbec to nejpodstatnější se událo v samotném začátku utkání. Rossoneri šli do první šance a Ceccherini ve vápně fauloval Cutroneho, přičemž sudí odpískal pokutový kop. Celou záležitost ale řešil s dalším sudím a především s videotechnologií, která potvrdila verdikt. Pro Ceccheriniho to mělo smutnou dohru, protože sudí mu zároveň udělil červenou kartu.

AC mělo jedinečnou možnost zajistit si vedení a zodpovědnost vzal na sebe Frank Kessié, penaltu proměnil a favorit vedl 1:0. Hosty branka uklidnila a ti kontrolovali hru. V 19.minutě dobře odcentroval Suso a Cutrone hlavou zvýšil na 2:0. Nešťastné Crotone vzápětí inkasovalo potřetí, když tentokrát Cutrone šikovně našel Susa a španělský křídelník dal už na 3:0. Zápas byl v podstatě rozhodnut, byť do jeho konce ještě zbývala velká část.

Milán se samozřejmě nikam nehnal, rychlé tři branky určily zápasu ráz a tak nebylo k vidění příliš závratné tempo. Platilo to i po změně stran. Ze strany Rossoneri sice šly střelecké pokusy, ale neujal se ani jeden. Crotone to mělo těžké, korigovat v oslabení se nepodařilo a tak zápas skončil vítězstvím AC Milán jasně 3:0.

Více informací k zápasu

Inter Milán - ACF Fiorentina 3:0

20.08.2017 20:45

Góly: 5. Mauro Icardi (pen.), 15. Mauro Icardi, 79. Ivan Perišić

Výhru 3:0 si na své konto připsal Inter Milán, který na San Siru přivítal doslova vyprodanou Fiorentinu. Odliv opor byl na hře Fialek znát, Nerazzurri pod vedení Luciana Spalettiho šli velice brzy do dvougólového trháku, který ve druhém dějství ještě navýšili. Dvakrát se mezi střelce zapsal Mauro Icardi a jednou se prosadil Perišič.

Inter tak dal najevo, že se s ním musí počítat na nejvyšší mety. Zápas začal hodně bláznivě, už po čtyřech minutách byl Astorim faulován Mauro Icardi a sudí neváhal odpískat pokutový kop, který následně sám postižený Argentinec proměnil. Už v 15.minutě to navíc bylo 2:0. Na precizní Perišičův centr si naskočil opět Icardi a bylo to 2:0. Inter měl i další šance, ale například Brožovičův pokus zneškodnil brankář Sportiello, který nahradil odchozího Tatarusanua.

Svěřenci Luciana Spalettiho ve druhém dějství kontrolovali hru a třetí brankou chtěli utkání definitivně rozhodnout. Tvrdou ránu Perišiče ze 66.minuty Sportiello vyrazil a Gagliardini zase pro změnu přestřelil.

Jednu z mála šancí Fialek na snížení měl Veretout, jeho krásná rána orazítkovala tyčku. Fiorentina svojí šanci nedala a Inter to záhy potrestal vytouženou třetí brankou. Joao Mario našel přesným centrem hlavu Perišiče a chorvatský křídelník definitivně rozhodl o výhře Interu. Ve zbývajícím čase se už nic podstatného neodehrálo.

Více informací k zápasu

SS Lazio - SPAL 2013 0:0

20.08.2017 20:45

Góly: -

O první velké překvapení v sezoně se postaral nováček soutěže SPAL, který si dovolil získat bod na Olympijském stadionu v Římě. Čerstvý držitel italského Superpoháru Lazio na něj za devadesát minut nenašel žádný recept a diváci se nakonec branek nedočkali.

Lazio bylo posilněné ziskem italského Superpoháru, nicméně výsledkově to Biancocelesti proti SPAL nezvládli. Začátek zápasu byl ze strany domácích hodně nervózní. Inzaghiho svěřenci kupili spoustu nepřesností a po ráně Vivianiho, která jinak lízla tyčku, klidně mohli prohrávat.

Šance domácích začaly přibývat jen pozvolna, hned nadvakrát zakončoval ve 28. minutě Ciro Immobile, ovšem na Gomise nevyzrál. Lazio mělo převahu a to platilo i ve druhém poločase, ovšem vyloženě stoprocentní gólovky scházely. Biancocelesti nováčka pochopitelně přestříleli, ale žádná střela nebyla natolik nebezpečná, aby zaměstnala brankáře Gomise. SPAL si dojel do Říma pro bod a tak se také stalo. Hned na úvod Serie A je to velké překvapení, protože se přeci jenom očekával triumf Lazia.

Více informací k zápasu

UC Sampdoria - Benevento Calcio 2:1

20.08.2017 20:45

Góly: 39. Fabio Quagliarella, 54. Fabio Quagliarella - 15. Amato Ciciretti

I bez Patrika Schicka v sestavě si Sampdoria poradila s nováčkem z Beneventa. Námořníci museli otáčet skóre, neboť jako první se prosadil Ciciretti. Doria dokonala obrat krátce po změně stran, když se druhým gólem v utkání prosadil zkušený Fabio Quagliarella.

Sampdoria byla v zápase velkým favoritem a na hřišti to bylo od úvodních minut znát. První velkou šanci si vytvořil Caprari, ale místo vedení Námořníků přišla studená sprcha a branka Amata Cicirettiho. Benevento předvedlo brejk a Ciciretti uvnitř šestnáctky předvedl parádní kopací techniku a citlivým kopem zajistil Beneventu vedení. Hosté byli navíc při chuti a za chvili musel tasit po ráně Cody pohotový zákrok Puggioni.

Ve 39. minutě rozehráli domácí rohový kop, balón propadl až k Praetovi a dorážející Fabio Quagliarella srovnal na 1:1. Ještě do poločasu mohla Sampdoria otočit skóre, ale pokus Torreiry z úhlu zpacifikoval Belec.

Domácí dokonali obrat až v po změně stran, přesněji v 55. minutě. Chybu Beneventa vystihl Ramírez, který prostrčil balón na Quagliarellu a ten nekompromisně dal na 2:1. Námořníci ale ještě neměli vyhráno. Benevento si dokázalo vytvořit šance a hned ve dvou z nich selhal Puscás. V nastavení se neujala ani rána Cody a Sampdoria nakonec těsné vedení uhájila.

Více informací k zápasu

US Sassuolo - Janov CFC 0:0

20.08.2017 20:45

Góly: -

Nezáživné utkání mezi Sassuolem a Janovem snad ani nemohlo dopadnout jinak. Utkání nabídlo jen jednu velkou příležitost, jinak se na stadionu Cittá del Tricolore vůbec nic zajímavého nestalo.

Sassuolo vykročilo do nové sezony už bez Eusébia Di Francesca, který odešel koučovat AS Řím. Jeho nástupcem se stal Christian Bucci a mnozí byli zvědavi, jak si tento kouč povede.

Od záčátku se hrál vyrovnaný fotbal, bohužel s početnými nepřesnostmi na obou stranách. A za nejnebezpečnější okamžik můžeme označit utaženou Velosovu ránu, kterou Consigli vyrazil na rohový kop. Janovský celek měl i procentuálně vyšší držení balónu, nicméně to nebylo rozhodující.

Vůbec největší šance celého zápasu přišla až ve druhém dějství a postarali se o ní Grifové. Takřka z malého vápna zakončoval z první Biraschi a za Consiglim se zatřáslo břevno. To byla velká gólovka, která měla skončit v síti.

Janov si další šanci už nevypracoval, stejně jako domácí celek, takže utkání skončilo nezáživným výsledkem 0:0. Nutno podotknout, že závěrečný hvizd sudího diváky spíše vysvobodil.

Více informací k zápasu

Udinese Calcio - Chievo Verona 1:2

20.08.2017 20:45

Góly: 37. Cyril Théréau - 15. Roberto Inglese, 54. Valter Birsa

Domácí porážku hned zkraje soutěže zaznamenalo Udinese, v sestavě i s českým záložníkem Jakubem Janktem. Zebry doma nestačily na Chievo, které zvítězilo díky skvělému výkonu Valtera Birsy, jenž jednu branku připravil a druhou vstřelil sám.

Už začátek utkání naznačil, že by se diváci v Dacia Areně nemuseli vůbec nudit a byl to Jakub Jankto, kdo založil první gólovku. Po jeho přihrávce odcentroval De Paul a Nuytinck hlavou těsně minul branku. V 15. minutě se hosté dostali do překvapivého vedení, na rohový kop Birsy si naskočil nikým nehlídaný Roberto Inglese a Chievo vedlo 1:0.

Zebry se tlačily dopředu, ale gólová odpověď z jejich strany přišla až ve 37. minutě. De Paul přihrál do vápna Théréauovi a ten z první překonal Sorrentina. Brankář Chieva neměl zrovna dvakrát čisté svědomí, nepříliš razantní pokus útočníka domácích asi měl vyrážet. Každopádně Fly Donkeys si mohli vzít vedení zpátky, kdyby před koncem poločasu těsně neminul branku aktivní Birsa.

Co se slovinskému záložníkovi nepovedlo na sklonku prvního poločasu, to se podařilo později. Birsa se opřel do míče z velké dálky a parádním kopem pod břevno nedal Scuffetovi žádnou šanci. Opravdu parádní fotbalový okamžik. Znovu vyrovnat mohl Lasagna, jehož tečované ráně nechybělo mnoho. Stejný muž měl minutu před koncem ještě jednu šanci, ale tentokrát skvěle zasáhl Sorrentino. Udinese už vyrovnat nestihlo a doma na začátku ligové soutěže padlo.

Více informací k zápasu

Atalanta Bergamo - AS Řím 0:1

20.08.2017 18:00

Góly: 31. Aleksandar Kolarov

Vítězně vstoupil do sezony pod Eusébiem Di Francescem AS Řím, i když na výhru na půdě Atalanty se hodně nadřel. Vlci šli v prvním poločase do vedení a výsledek pak zuby nehty drželi a nakonec i přežili velké šance Gómeze.

Hned začátek utkání přinesl dva vzrušivé momenty na obou stranách. Nejprve nevyužil hrubku římské obrany Gómez a svým pokusem nechal vyniknout Alissona a krátce po něm ostře vypálil z úhlu Džeko, ovšem rovněž jako Gómez nebyl úspěšný. Na delší dobu pak byla k vidění spíše bitva o střed hřiště, oba celky si rozhodně nic nedarovaly a to až do 31. minuty. AS Řím totiž zahrával volný přímý kop a nová akvizice Vlků Aleksandar Kolarov přízemní střelou k tyči rozjásal hostující fanoušky. Ještě do poločasu mohl vyrovnat nepolapitelný Gómez, ale Alisson byl opět pozorný.

Atalanta se nedočkala ani krátce po změně stran při velké Petagnově příležitosti. Ten se rychle otočil s míčem a jistotu opět ukázal Alisson. Každopádně Atalanta pomaloučku, polehoučku stupňovala svůj tlak a AS místo aby přidalo druhý gól, se jen bránilo. A úspěšně, protože šance Iličiče skončila opět v rukavicích Alissona. To už kouč hostí Di Francesco věděl, že pokud jeho tým nedá druhý gól, bude v problémech a na plac poslal rychlonohého El Shaarawyho.

Efekt to ale nemělo a Vlkům bylo čím dál větší horko. V 87. minutě si hosté pořádně oddechli, protože ránu Gómeze zastavila tyčka a v nastavení spálil další velkou šanci Heteboer. AS Řím se nakonec úspěšně ubránil a na půdě Atalanty zvítězil nejtěsnějším rozdílem.

Více informací k zápasu

Hellas Verona - SSC Neapol 1:3

19.08.2017 20:45

Góly: 83. Giampaolo Pazzini (pen.) - 32. Samuel Souprayen (vl.), 39. Arkadiusz Milik, 62. Faouzi Ghoulam

Neapol si nijak nelámala hlavu s Hellasem Verona a v pohodě ho přehrála celkovým výsledkem 3:1. Většinu gólových akcí měl na starosti Lorenzo Insigne, avšak mezi střelce se zapisovali jiní. Jmenovitě Milik s Ghoulamem.

Neapol měla utkání od začátku do konce plně pod kontrolou a její brankové příležitosti začaly přicházet velice záhy. Insigneho první střelu Nicolas vyrazil a proti té další už nemusel zasahovat, neboť šla hodně nad. Přízemní ranou neuspěl ani Callejón, ale ve 32. minutě už Neapol stejně vedla. Rohový kop hostů nadělal Veroně velké problémy a Samuel Souprayen si vstřelil vlastní gól. To Neapol pochopitelně posadilo do sedla a za chvíli nováček soutěže podruhé inkasoval. Insignem rychle tažený protiútok zakončil polský kanonýr Arkadiusz Milik.

Sarriho svěřenci si více přát nemohli. Po poločase vedli 2:0 a utkání měli plně pod kontrolou. V 54. minutě měli domácí jednu z mála příležitosti. Verde se ve vápně dostal ke střele a Pepe Reina předvedl skvělý zákrok a ukázal, že rozhodně nepatří do starého železa. Byl to důležitý zákrok, protože za chvíli Neapol zvýšila už na 3:0 a tím bylo utkání definitivně rozhodnuto. Znovu v tom měl prsty Insigne, jehož šanci mu zmařil Nicolas, ovšem s dorážkou Ghoulama už nemohl nic dělat. Od tohoto momentu už se utkání spíše dohrávalo.

Až v 82. minutě se provinil faulem ve vlastní šestnáctce Hysaj, když povalil Bessu a Giampaolo Pazzini dostal jedinečnou možnost snížit. Zkušený útočník si poradil, Reina proti jeho dělovce neměl nárok a Hellas se tak dočkal alespoň úpravy výsledku. Pro Hysaje to zároveň znamenalo vyloučení, důležité však je, že Neapol už výsledek neztratila.

Více informací k zápasu

Juventus FC - Cagliari Calcio 3:0

19.08.2017 18:00

Góly: 12. Mario Mandžukić, 45. Paulo Dybala, 66. Gonzalo Higuaín

Bezproblémový vstup do začátku ligové soutěže zaznamenal Juventus. Stará dáma nastřílela Cagliari tři branky zásluhou Mandžukiče, Dybaly a Higuaína. Největší šanci hostů, penaltu Diega Faríase, zlikvidoval Gigi Buffon.

Juventus začal aktivně hned od začátku a již ve třetí minutě nepříjemně kroutil balón z volného přímého kopu Pjanić. Gólově se však domácí prosadili o deset minut později, Lichtsteinerův centr do šestnáctky si našel Mario Mandžukić a sřelou z první zajistil Juventusu vedení!

Jak důležité je mít v brance Gigiho Buffona, ukázala 38. minuta, kdy si Cagliari vytvořilo ve vápně Juve velký tlak. Ten po faulu domácích ukončil penaltový hvizd sudího, jenomže Diego Farías si na legendárního Gigiho nepřišel. Buffon penaltu zlikvidoval, Juventus díky tomu udržel jednobrankový náskok a navíc těsně před odchodem do šaten zvýšil na 2:0: Paulo Dybala dostal přihrávku za obranu a sám proti Cragnovi věděl, co má dělat.

Svěřenci trenéra Massimilliana Allegriho chtěli zápas co nejdříve rozhodnout ve svůj prospěch a v podstatě se tak i stalo. Dybalovu ránu krátce po změně stran sice zastavilo břevno, ale křižná rána Gonzala Higuaína si už cestu do sítě našla. Třetí branka znamenala definitivní rozhodnutí. Cagliari v zápase mnoho nepředvedlo, ale s velkým favoritem to mělo obtížné.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.AC Milán11003:03
 Juventus FC11003:03
 Inter Milán11003:03
4.SSC Neapol11003:13
5.Chievo Verona11002:13
 UC Sampdoria11002:13
7.AS Řím11001:03
8.Turín FC10101:11
 Bologna FC10101:11
10.Janov CFC10100:01
 SPAL 201310100:01
 SS Lazio10100:01
 US Sassuolo10100:01
14.Benevento Calcio10011:20
 Udinese Calcio10011:20
16.Atalanta Bergamo10010:10
17.Hellas Verona10011:30
18.ACF Fiorentina10010:30
 FC Crotone10010:30
 Cagliari Calcio10010:30

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (308)

Přidat komentář
Pinturicchio

Pojďme se vsadit, že po nákupu milionu křídel budeme hrát 4-3-3 s Pjanicem na CM.

! ! ! FINO ALLA FINE ! ! !

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

DM

Reagovat
Pinturicchio

To už by ve spojení s Pjanicem vypadalo jako sci-fi.

Reagovat
Airus

On s tím registou Pjaničem prostě pokoj nedá, Khedira pak hraje skoro CAM a Mandzukič je furt zamrdanej na LW. To co jsem včera viděl na konci zápasu... tomu se dalo jen stěží uvěřit

Reagovat
Pinturicchio

Nedá, často mluví / mluvil o tom, že je to pro něj ideální pozice.

Reagovat
Airus

Asi tak stejně jako to byla ideální pozice pro Hernanese. On prostě musí znovuobjevovat ameriku ( i když tím většinou končí v Indii) a vymýšlet blbosti. Jako kdyby byl první trenér pod kterým ti hráči hrajou. Neuvěřitelně mě tím sere.

Ale třeba na tom registovi bude hrát Garay, kterého prý máme čekat příští týden.

Reagovat
Pinturicchio

Se sekl u hledání nového Pirla, no.

Reagovat
Airus

Tak ať mu Bepp koupí plastelínu a Max si ho uplácá, protože nového Pirla jen tak nenajde.

A ani ho nepotřebujem když plán je, cpát to vzduchem do leva, doufat že míč dostane Lobo a něco s ním vymyslí. Hra přez střed je mrtvá

Reagovat
Pinturicchio

Já bych to ještě poupravil, nového Pirla nenajde, nikdy.

Reagovat
Airus

Šance tu je, Pirlové se nerodí ale tvroří. Samozřejmě je potřeba talent, ale Andrea je produkt Itálie, stejně tak jako produkt starého dobrého AC.

Reagovat
Pinturicchio

Tvoří? Podle mě naopak, s takovým čtením hry a citem pro přihrávku se musíš narodit. "Vytvořil" ho Ancelotti, ale "pouze" tím, že mu našel tohle místo v sestavě.

Reagovat
Furia Ceca

Spíš, že dal vedle něho Gattusa. Pirlo v předešlých štacích nedokázal svůj potenciál proměnit naplno, protože soupeři ho vždycky eleminovali, i za cenu ostrých zákroků. Ancelotti to pochopil a proto dal Pirlovi hládacího psa, Gattusa.

Reagovat
Pinturicchio

Ten hlídající pes je tam vždycky, záloha Marchisio / Pogba - Pirlo - Vidal byla tak dobrá, protože byla vyvážená a měla úplně všechno.

Reagovat
JuventusFC1897

Mal dvoch hlidacov v AC a preto to tak slapalo

Reagovat
Pettirosso

Nechci vám brát iluze, ale hráči jako Pirlo se rodí jednou za generaci a vůbec takový unikátní a specifický hráč jako Pirlo už podle mě nebude.

Ale ať se vám (nám) to líbí nebo ne, právě Pjanič se mu dost podobá. Třeba ty standartky, nebo včera ten one touch pas na Dybalu.. hned mi probleskl hlavou ten kdo, to takto uměl. Samozřejmě netvrdím, že Pajnič je nový Pirlo, ale jak by řekl 10 - Pirlo pro chudý to může být. Jenže to je právě ta největší chyba. Hledat novýho Pirla a to, že ho Max s Pjaniče dělá. Každý hráč je unikátní a měl by hrát to, k čemu je předurčený. to samozřejmě není Mireho chyba, to by si měl uvědomit především Max.

Pjanič je geniální hráč a kdyby nedělal ty chyby, které mu tady vyčítáme, tak by to ani nebyl člověk. On tady od nás schytává dobrej hate (a leckdy oprávněně), ale on za to ani moc nemůže. Buď ho lidi srovnávají s Pirlem, nebo s Pogbou, kterýho "přišel nahradit", nebo místo němu Max nestaví Claudia, nebo co Max cpe do dvoučlenný zálohy, kde mu to v životě nemůže sedět, ještě vedle Samiho, se kterým nemá absolutně žádnou chemii.

Nechci ho bránit, já sám jsem v tom kruhu haterů (kvůli Claudiovi), ale je to od nás dost přehnaný, a častokrát nezasloužený. Je to skvělej hráč. Třeba včera ho (krom nás) plno expertů, novinářů a fanoušků, i mimo Juve, chválilo.

Reagovat
Airus

Já ho mám hodně rád, proto mě sere co s ním Max dělá. On i když má parádní kopací techniku, tak nemá takové vedení míče jako měl Pirlo, nebo má třeba i Claudio, takže se nedokáže "vymotat" z prekerní situace, když na nás oponenti jenom trochu zatlačí.

Jenže Maxova odpověd na to je hodit ho do vody ať se topí a i včera bylo vidět (v tom mixu 433) jak ho Matuidi i Khedira nechávaj naprosto bez možností a nejdou mu blíž, zatímco on se musel stahovat až mezi obránce. On nepotřebuje celej střed hřiště na to aby udělal dobrou přihrávku, proto je podle mě ideálnější hrát ho na LCM kde mu Claudio posune balón jako regista, aby dával přihrávky z první a snažil se obranu zaskočit (a'la Pogba)

Reagovat
Pinturicchio

Jo, já s tímhle souhlasím a psal jsem to sám. Není Pjanicova vina, že jsme ho koupili a Max ho staví na místa, kde nemá co dělat. Jsem si poměrně jistý, že kdyby se hrálo 4-3-1-2, se zálohou Matuidi - Marchisio - Khedira a před nima na AM Mira, tak bude vynikající.

Reagovat
Pettirosso

Nebo jak pise Airus, klidne 3clenna zaloha Matuidi-Claudio-Mire (ala Real).

Reagovat
Pinturicchio

Tam by podle mě byl Mira ještě horší. Vem si, že na tom B2B jsme měli Pogbu / Vidala ... pak tam hrál například Stura nebo Lemina. V tom, co píše Airus, už by ho museli "chránit" a běhat za něj ti dva vedle něj. Podle mě může hrát opravdu jen na AM.

Reagovat
Airus

Na poradny behani by tam byla kridla a Lobo. Navic vetsinu pozornosti by mel pravej dirigent Claudio takze Mira by spis hral jako mladej Claudio. Ono na papire by to slo. Ale nakonec musi byt na hrotu\ na hristi jeden ze dvojce Higuain Mandzukic. Ne oba

Reagovat
Pinturicchio

Ale tím, že bude běhat "někdo za někoho", už ten tým omezuješ. Mladý Claudio byl mnohem běhavější a výbušnější než Mira.

Podle mě jsou pouze dvě možnosti, jak hrát s Mirou, a sice 4-3-1-2 nebo 4-2-3-1 a vedle Miry čistokrevný odebírač míčů.

S Mariem souhlasím, on i když hraje na křídle, tak ho to instinktivně táhne na hrot.

Reagovat
Kaka14

Higain bol cely nadseny z toho striedania

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Dybaly a Buffona by ste boli na tom tak ako mi. Najlepšie ako ten taliansky komentátor mele hovná v zmysle Higuain a Pjanic su nedoceneni ... Asi je škulavý ako Max a ten čo Juve nových hráčov sa s nimi fotí... Keď vidím nahrávky Cuadrada asi majú v Turíne poloslepcov radi...

Reagovat
smazaný uživatel

Nejaká fetiš úchylka

Reagovat
The Krupy

Forza Škriniar! Na pláž!

Reagovat
smazaný uživatel

Nerozumim řeči tvého kmene

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri dnes tak napul, chvalim za Marchisia a Ruganiho.

Reagovat
Pinturicchio

Ještě hoď hodnocení Dybaly.

Reagovat
Hans82

Reagovat
smazaný uživatel

Utkani sem nevidel, po Coppe sem byl nasrany na Allegriho, tak sem si dal zapas oddych.Jestli Dybala zahral dobre ok, snad to predvede v tezssich utkanich.Mrknu na zaznam.Allegri ale proste zas napul..a to me zacina rozladovat, musi hlavne odjebat Pjanica a snad se pomalu dockam v zacleneni costy a Berna.Ale aspon ze posadil Sciglia a Benatiu, ale fanousci mu nebudou porad radit..

Reagovat
Hans82

Ty jsi strelec kdyby sem se nekoukal vzdy kdy mne Allegri nasral tak nevidim ani pulku sezony.

Reagovat
olis

kua to si robia picu, z jasneho zapasu urobit takuto dramu, od Hysaja som takuto sprostost necakal, keby ma Verona trosku stastia kludne mohli vyrovnat, dpci namiesto strelenia 4. golu toto....

jedine pozitivum su tri body z prveho zapasu co sa pod Sarrim est nepodarilo, inak vela otaznikov a znechutenie, proti Nice to musi byt ovela lepsie lebo to este posereme

Forza Napoli!

Reagovat
Seydou Doumbia

Od koho jiného by si to čekal když ne od Albánce Hysaje?

Reagovat
didosh

Albanec...

Reagovat
olis

ovela skor od Chirichesa napriklad

Reagovat
Euphael

Reagovat
FuckT

Kazdy ma ine stresy, to beriem, ale ja skor od nejakeho cecha so zapado-africkym ekvivalentom arabskeho mena Sa'id. Ked pocujem niekde niekoho povedat Sa'id, ja osobne hned skacem do hajzlu, ked teda mam stastie a je nejaky v mojej blizkosti.

Reagovat
Seydou Doumbia

Takže kdybych chodil po městě převlečený jako terorista a hodil po tobě nějaký batoh tak utíkáš rychlejic jako Bolt?

Reagovat
Euphael

Reagovat
blade115

Tak byl to od něj docela hloupý zákrok, ale na červenou to podle mě nebylo...

Reagovat
FuckT

Neboj, dobre to bude. Je zle, ze tam tie chyby a ocividne hluposti stale su, ale je dobre, ze nas to zatial nic dolezite nestalo. Take veci, ze sme mohli sezonu zacat s rovnakym vysledkom ako Juve, to by nebolo zle, ale nie je to vobec dolezite... Nastastie sme vyhrali a Sarri to videl, urcite to spomenie aj v interview a bude na tom makat. Taketo veci sa jednoducho nemaju stavat, ale neviem presne o co ide lebo 2. polcas som uz nevidel. Ale idem ho skusit najst a potom si ho chcem pozriet. S 1. polcasom som bol spokojny, Insigne zase na facku ale aspon urobil teraz to, co ten maly potkan vie najlepsie, t.j. pouzivat 30 minut N aby sa zapalil, a potom z nicoho nic prepnut na H a vystrelit sa na mesiac(superova brana). Obrana bez Albiola jednoznacne horsia ako s nim, Koulibaliho vsetci chcu a kazdy o nom rozprava, ale momentalne, ak by sme nebrali do uvahy vek, by som Albiola za Kalidoua nevymenil, chlapcovi este zatial chyba disciplina, co mu ubera na rozvahe. Milik konecne, takto to ma byt. Callejon zase klasika minulej sezony, nikdy nevies co od neho cakat, vcera mu Hamsik za obranu nahral na cisty gol a on to zas zajebal, proste klasik.

Reagovat
olis

s Insignem tento krat nemozem suhlasit, za mna vcera najlepsi hrac spolu s Diawarom

Reagovat
FuckT

Ja som nevidel ziadny rozdiel v tom jeho vykone oproti Nice, mozno mal o nieco lepsi pohyb. Ale myslim si, ze ja osobne mu trosku krivdim kvoli vykone proti Nice, zatial co ty ho mozno trochu velebis na zaklade toho, ze ten krasny unik ten jeho vykon z celkoveho hladiska poriadne vylepsil. Ale lepsie to bolo, o tom niet pochyb. Som ochotny aj uznat, ze mozno neviem tak dobre ako ty tieto veci posudit, predsta len tomu futbalu nevenujem az tak vela casu, vacsinu svojej inteligencie smerujem do inych vod. Ale pamatam si, ze kym nedal tu prihravku Milikovi tak jeho vykon na mna dobry dojem nerobil.

Reagovat
olis

uz tam nemal tolko blbych striel ako predtym, skvela asistencia pre Milika a na tom Ghoulamovom gole ma tiez obrovsku zasluhu, v podstate sa snazil cely zapas nieco vymysliet, neustale bol aktivny a velmi poctivo sa vracal dozadu, niekolko krat tam zastavil protiutok supera

Reagovat
Euphael

Reagovat
Euphael

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl jsem první poločas. Nerozumím dvoum věcem. Proč se hází hnůj na Cuadrada?.. Řekl bych, že Allegri ví o moc lépe, proč hraje v základu. Společně s Dybalou se oproti ostatním jeví jak polobozi - to platí spíš pro Dybalu, ale tak.. .. Ta druhá věc je video. Může mi někdo vysvětlit, k čemu je to dobré, když ten rozdodčí nepoznal evidentní herectví a písknul penaltu?

Reagovat
Pinturicchio

Cuadrado polobůh, no ty vole.

Penalta byla, mně pobavilo, jak i přesto, že má rozhodčí video, tak i tak se tam naši hráči s ním dohadovali.

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě si tohle přízvisko v prvním poločase zaslouží. Rozjel obě gólové akce, rychlé "nečitelné" přihrávky. Kdyby místo těch nadejchanejch centříků do vápna občas vystřelil, tak bez chyby.. Ale asi se musím koukat častěji .. Penalta nebyla. Stačilo zabrat jen obličej Dujeho a nikdo se nemusel dívat na kontakt obou hráčů.. Řekl bych, že se dohadovali po právu a Buffon to pak potvrdil

Reagovat
Airus

Doufám že alespoň budou zpětně rozdávat karty za simulace, pokuď teda na tu TV bude koukat někdo rozumnej

Reagovat
ED91

Podla mna to tiež nebolo na penaltu a druhá vec je že za tým monitorom by mal byť videorozhodca aby sa tak nezdrzovala zbytočne hra.

Reagovat
Airus

http://www.juventus.com/en/news/news/2017/juventus-cagliari-five-talking-points.php

5 MAGIC MIRALEM

81 completed passes, a 95% pass completion rate and one world-class assist: Miralem Pjanic’s numbers from Saturday make excellent reading for anyone of a Bianconeri persuasion.

Reagovat
Pettirosso

to je to, o čem mluvím.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ty vole fuj, utrpeli sme výhru. Jesus absolútne dominantný výkon

Reagovat
Dejwa

Tohle budou možná zlatý body

Reagovat
Alberto Aquilani

Jj, tiež už tú tabuľku prepočítavam

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ta sere, ze sme vyhrali ty lazialsky picus

Reagovat
Alberto Aquilani

Ano, a najmä ma teší, že rozhodol ten lazialsky smrad

Reagovat
smazaný uživatel

Vobec nepochybujem

Reagovat
smazaný uživatel

Bravo Di Francesco, Spalletti tu prehral. Hra rozharana, v druhom polcase nam riadne podkurovali. Smerom dopredu slabe. Mali sme aj stastie. Jesus si zasluzi velku pochvalu, Peres tiez dobre.

Reagovat
olis

AS teda nic moc - aj ked obrana im fungovala dost dobre ale od takeho timu ocakavam viac, ale tak samozrejme prvy zapas... Atalanta si za tu aktivitu aspon gol zaluzila, mali dost smolu takze dalsie kolo ocakavam ze daju gol z kazdej blbosti, uz teraz na to tesim

Reagovat
smazaný uživatel

Dufam, ze je to len otazka casu zvyknut si na novy system. Aspon nasadenie bolo v prvom polcase.

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Kolarov tento dres na fotke ti viac pristane vyhra v Atalante je vyborna,vela timov tu body neziska...dalsie kolo doma s interom ,to bude MASAKER...totti na tribune,zaplnene olimpico,spalleti na opacnej strane,škriniar bude branit dzeka

Reagovat
Panděvova ofina

Skriniar bude bránit Schicka

Reagovat
Pospovič

Lazio chodte do riti

Reagovat
Pipo123

Fuj fuj fuj, strašné niečo, 80 minút sa tam prechádzali aby ku koncu začali niečo hrať, ako keby ich ten zápas nebavil, Ciro, Milinkovič a spol to úplne odchodili, až po príchode Lukakuho a Marušiča sme začali konečne hrať, dovtedy to bolo niečo hrozné, si mysleli že Spal sa porazí sám

Reagovat
smazaný uživatel

Potesili ste.. Aj dnes Ciro plakal ako pri zisku toho bezvyznamneho pohara? Njn. Aky prezident tak aj taky klub.. Na Europu mozte zabudnut. V tejto este papa Keita, no a po nej Milinkovic+Immobille = Luzrio sa vracia tam kde patri - do bojov o cca 10 priecku

Reagovat
Pipo123

Čo ti mám na to napísať ? Asi len toľko že byť dnes v obrane Spalu Benatia tak aj vyhráme

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry. Frustracia riadna. Ono nejde ani tak o tvoje Lazio Po pol roku si das tiket a hup hned oboma nohami hned spat do starych znamych vod..jednozapasovy syndrom ci ich das na tiket 3 alebo 12 Kazdopadne, ten dnesny, sice iba s vkladom za 10ik, no 52@ mrzi naramne

Reagovat
Pipo123

Ako já po tomto víkende som prejebal tiež, včera mi ušiel jeden zápas a to Rennes - Dijon, hlavne že o polčase to bolo 2:0, v 92 minute penalta a 2:2... dnes zase posledný zápas na tikete Fenerbahce - Trabzonspor 2:2...

Reagovat
Alberto Aquilani

Lazio podľa predpokladov... svoj cieľ si splnili pred týždňom. Ďalší príde, ak bude derby.

Reagovat
Pipo123

Presne, strašne ma nasrali, aj keby sme tam ten gól dotlačili tak takto sa prezentovať v prvom kole je niečo neskutočné, bez záujmu, žiadna snaha, nula bodov a Parolo povie po konci zápasu že "Boli sme leniví" už len kvôli tomu by som ho prefackal, tá výhra v SuperCoppe ich úplne uspokojila, od nervov asi ani nezaspím

Reagovat
smazaný uživatel

No ja nezaspim urcite..iba vy..z 8mich..535€ "vyhra"

Reagovat
Pipo123

Já som Lazio nehral, som sa obával toho zápasu a kurz bol na hovno, ale tiež ma odjebal jeden zápas a to Fener - Trabzonspor

Reagovat
smazaný uživatel

Pekny start!

FORZA MILAN

Reagovat
didosh

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Benevento nepříjemný soupeř,bojovný výkon,bylo to nečekaně těžké,ale obrat se podařil. Výhra na úvod důležitá,i když jsem čekal jednodušší zápas.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Vecino dominantný výkon vyzerá to na nádhernú posilu

Reagovat
smazaný uživatel

Inter - Fiorentina před pár měsíci a teď rozdíl jak sviňa.

Reagovat
Ragazzo d'oro

Vzhledem k vyloučení ze začátku zápasu se ten dnešek nedá moc hodnotit. Co se mi ale uz od předkol strasne líbí je ta ofenzivní hra beků, obrovský posun oproti minulým sezonam. On i dnes bylo porovnání Conti-Abate jako den a noc.

Dalším bodem pak je naše levá strana, která jebe složení Conti-Kessie-Suso skvělá a až se uzdraví Jackinho, tak bude jeste více produktivní, protoze on narozdíl od Boriniho dokáže zužitkovat balony od Susičky a Contiho. Zároveň s jeho příchodem očekávám posun ve výkonech i od Hakana a Ricarda.

Těším se na další zápasy

FORZA MILAN

Reagovat
smazaný uživatel

Velka spokojnost za dobry vstup do sezony. Aj na ten futbal sa dalo pozerat. Brozo ma prekvapil v zostave, myslim, ze na jeho miesto patri skor Joao Mario. Skriniar velmi pekny vykon, tak isto Vecino. Borja sa mi zdalo, ze parkrat zbytocne stratil, ale makal velmi pekne. Dnes inak mam pocit, ze Candreva hral dobry zapas, tie lopty neboli take zle ako je jeho standard. Ale aj tak ked da Conte 30 mega, tak si ho moze brat.

Maurito Ivan hral tiez super, ale to co isli sami dvaja na branu dojebal uplne.

inak ten mlady Simeone je super, dufam, ze raz k nam pride.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako za Candrevu 30 mega by bolo super. Len kym ho nahradime? Lebo podla mna potrebujeme aj nejakych na lavicku za tie kridla. Perisic musi ostat ale kto ho vystrieda na kridlo?

Reagovat
Panděvova ofina

Zítra podepíše Cancelo, tak bych řekl, že Candreva bude nahrazen. Typově dost podobný hráč stím, že je o dost rychlejší a je mu 23.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mna skor otazka keby sa nahodou zrani Perisic kto by hral na jeho mieste? Eder jovetic to su neni kridla.

Reagovat
lnterista

Ja myslim ze klicem k uspechu dostat se do 4 bude prave v tom udrzet Candrevu a Edera(ten uz je asi jasnej)

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

preco?

Reagovat
Dejwa

Souhlas.. učit zase nový křídlo, každej ví jak to s něma u nás je.. navíc vypadá, že by Candreva mohl pod Spallem fungovat jak má

Reagovat
Nuno čomes

Proti Candrevovi jsem nic moc neměl, podle gazzetty nejslabší body - ano jak nečekané, kamikaze a brozovic. Nechal bych odejít Ranocchiu, Santona, dovést nějaké dva stopery jako 3. a 4. volbu, poslat pryč gabigola, doladit třeba Schicka + nechat Edera, Joveho.

Reagovat
smazaný uživatel

Shick by sa v Interi nepresadil

Reagovat
Vtáky cez tepláky

este aj toho jedneho taliana si predajte.. vsak mate gagliardiniho.. to uplne staci.

Reagovat
smazaný uživatel

nie je tam len jeden talian

Reagovat
Inter Eterno Amore

Bejvavalo

Reagovat
Vtáky cez tepláky

Sorry zabudol som na Édera :

Reagovat
Inter Eterno Amore

D`Ambrosio, Candreva, Santon, Gagliardini, Eder, Padelli, Pinamonti, Ranocchia .. celkom dosť Talianov na to, že Inter je Inter

Reagovat
Eldarion

Antitaliansky tím je moment Neapol a nie Inter čo je celkom divné

Reagovat
Largo

Konecne se AC vraci, snad i Inter. Tesim se na vas v Evrope, na fanousky tady na foru.

Reagovat
Pasha

AC som mal vždy rád, budem ich tento rok pozorne sledovať, mimoriadne im prajem konečne nejaký úspech Milan! Milan!

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá se mi to nebo oba Milánské zápasy jako přes kopírák? :O Kdyby Cutrone sám kopal tu penaltu ktero vybojoval tak snad začnu věřit v sázkařskou mafii :/

Reagovat
wiggum

A kdyby tamten a ten nedal šanci, tak to skončí úplně jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

chtělo yb to už něco nového, tohle téma je už celkem dost ohrané

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/108527/marchisio-shock-exit-link

No to už je moc, ty vole.

TuttoSport: Strootman, Juve try again, Cuadrado can be the decisive card, Andre Gomes the alternative. Meanwhile Allegri considers Sturaro as a full-back.

Takže prodáme Claudia a budeme nahánět v podstatě nepřiveditelného Strootmana?

Reagovat
Fridgiee

Tohle fakt neee

Reagovat
Pinturicchio

Já doufám, že je to kravina, ale po Bonuccim už se nedá vyloučit asi ani tohle.

Reagovat
Pettirosso

me jebne

Reagovat
Pinturicchio

Byť je to pouhá spekulace, tak mě to hrozně rozčílilo. A ten Gomes je taky dobrý fór, my se vyflákneme na Tolissa, který byl v podstatě náš, kvůli změně systému, jelikož se tam podle vedení nehodí ... v Bayernu teď nastupuje, jak jinak, ve 4-2-3-1 jako štít ... a Gomes je mu charakteristikou dost podobný.

Reagovat
Pettirosso

To musi byt joke to cely. To neni mozny, aby byl tak nekdo hloupej. Chtit privest nehodiciho se prumeraka Gomese, nerealnyho Strootmana a jeste prodavat Turinskyho prince.

Reagovat
Pinturicchio

Tak ono je to podle té spekulace postaveno tak, že odejít chce sám Claudio ... a upřímně, moc bych se mu nedivil. Vždyť on s tím, co pro Juventus udělal a i přes formu, kterou má, bude až 3-4 volba do základu.

Reagovat
Pettirosso

Toto bych asi jen tak nepresel. Ale popravde bych se mu taky nedivil.

Reagovat
Pinturicchio

Nechováme se k těm nejvěrnějším s velkým vděkem (a to jsem použil kurva eufemismus). Nejdřív Alex, teď Claudio?

Reagovat
Pettirosso

According to @RaiSport, Milan made a first inquiry about Claudio Marchisio, who is dissatisfied with how Allegri is treating him at Juve.

Uz to zacina. Ani se tomu radeji, po zkusenostech s Bonuccim, nevysmeju

Reagovat
Pinturicchio

...

To ani nemá cenu jakkoliv komentovat.

Reagovat
stuff

Reagovat
Airus

Tím by byl u mě Allegri mrtvel a volal bych oficiálně po jeho hlavě

Reagovat
brenk

na to sa ťažko vôbec hľadajú slová...

Reagovat
Pinturicchio

Už jen to, že taková spekulace vůbec vyskočí je až, až.

Ohledně Fanty, chci se zeptat. Tým mám, chtěl jsem se přihlásit do EF ligy, ale píše mi to, že už se připojit nemůžu. Nejde s tím něco udělat?

Reagovat
brenk

hm neviem, skús mi poslať tvoj nick a skúsim ti poslať pozvánku, možno je to ale zablokované po prvom kole

Reagovat
Pinturicchio

Nick je ten přihlašovací mail?

Reagovat
brenk

nie, tvoj username

Reagovat
Pinturicchio

PINTURICCHIO SQUADRA

Reagovat
brenk

to je názov tvojho tímu nie?

Reagovat
Pinturicchio

Jo To username je to vpravo nahoře, vedle "sing_out?"

Reagovat
brenk

Reagovat
Pinturicchio

bobby_wecker

Reagovat
brenk

mal by si mať invite, skús to pozrieť

Reagovat
Pinturicchio

Tak nic, tak jako když jsem se chtěl přihlásit, to chce nějaké dva coiny. Díky za ochotu.

Reagovat
brenk

hmm asi tam bola aj možnosť vypnúť to keď som zakladal ligu ale som si to nejako nevšímal... čo si všetky minul?

Reagovat
Pinturicchio

Já ani nevěděl, že nějaké mám.

Ale koukám, mám jich nahoře 100, tak nevím.

Reagovat
brenk

nechápem potom prečo ťa to nechce pustiť, asi sa to dá len pred začiatkom ligy...

Reagovat
Pinturicchio

No, zkusím to ještě před dalším kolem, ale moc tomu nedávám. Taky jsem se blbec mohl nejdřív přihlásit a až pak vybírat tým. Hrozně jim to od pátku, asi kvůli přetížení, blblo. Co už, no. Ještě jednou díky za ochotu.

Reagovat
brenk

no problem

Reagovat
stuff

toto by som nedal asi

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
stuff

Neverim, ze odide. Azda by nam to neurobil ku koncu prestupaku. Navyse aj s Danim boli na uvod v zaklade.

Ale ajtak sa mi v tom time nieco nezda. Nieco tam smrdi. Snad o par rokov sa o tom docitame v nejakych biografiach.

Reagovat
Pinturicchio

Tak pokud třeba s jistotou ví, že fakt chtějí Strootmana nebo Gomese, divil by ses mu?

Reagovat
stuff

Tak on zo zakladu nevypadol ani vcera ani za Allegriho. Viac by sa mi pacilo, ak by o zaklad zabojoval. Nie je suverenny(vykonnostne) ako Bonucci alebo Pirlo/Vidal. To, co na nom mame radi, nie su prvotne vykony. Je to moj suverenne najoblubenejsi hrac kadra, a aj preto verim, ze by si nevypytal prestup. Mohol by chapat, ze za silnej zalohy, bol stvrta volba. Tak ak chceme vratit zalohu na povodnu uroven, jednotka nebude.

Na druhu stranu ma tiez zacina trochu desit to, co som spominal vyssie. Ze ta kabina sa mi nezda v poriadku. A ako maxovi neprisiel potrebny v AC Pirlo, teraz tu Bony. Boh vie, ako je to medzi nim a hracmi. A ci nejaky Gomes(nevidel som ho v zivote) ma byt pokrok oproti Claudiovi, a kvoli tomu odpalit dalsiu klubovu legendu. Neviem, je to zlozite a verim, ze sa to ukaze ako blbost

Reagovat
Pinturicchio

S prvním odstavcem nesouhlasím. Možná nejsme ke Claudiovi objektivní a ovlivňují nás emoce, ale co se dvoučlenné zálohy týká, je podle mě nejlepší dvojice Marchisio - Matuidi i vzhledem k tomu, že k Pjanicovi nemáme žádného drtiče.

U Pirla to bylo trochu jinak, AC mu novou smlouvu nabídlo, ale s menším platem a jen na rok (nebo dva, nejsem si jistý), Andrea chtěl stejný plat, jaký měl a smlouvu delší. A u Bonucciho, alespoň podle Marotty, se jednalo o vzájemné rozhodnutí. Jinak souhlas.

Reagovat
DelPiero137

Kua, na paralelu s Pirlom som dlho nemyslel (sami sme videli co este Andrea dokazal). Neviem comu verit ale nemam dobry pocit z toho.

Ked si zoberiem vsetky pre a proti, som skeptik.

Stale som odmerany voci Maxovi. Kazdy rok zachranuje sezonu na konci, kazdy rok tvrdohalvo odpali hracov. Jedine co mu zluzi ku cti je LM. Aj to posledny rocnik pre mna nebol zdaleka suverenny/uspesny. Porto sme dali hladko (to bola viac menej povinnost), s Barcou to boli boli ozajstne TOP suboje, tam nemam ziadny vytku (akurat to bola najslabsia Barca bez stredu pola za X rokov). Monaco profesorske ale poslabsie vykony nato v akom laufe sme sa viezli a finale MEGA FAIL (ci uz nerotovanim, hadky atd). Zakladna skupina rovnako prepadak.

Nemozem sa nato pozerat ocami "dostali sme sa do finale a to sa pocita". Na klub ako Juve ktory sa chce dostat do absolutnej spicky, ma jeden z najhodnotnejsich kadrov, utraca ako absolutna spicka je to skratka malo. Za 3 roky pod Maxom sme vyradili a porazili jeden TOP klub fo forme a to Real 14/15 (aj to mal Max vysperkovany kader po Contem). Zbytok TOP3 vo forme nam vzdy nalozil a to sme sa este vyhli Atletom napr. Ok, vyradili sme BVB, Barcu ale ani jedno muzstvo nebolo na vrchole ako my v case konfrontacie.

Scudetto a Coppa je v aktualnom/minulom rozpolozeni SA absolutna nutnost, tudy cesta nevedie. Trener ktory by to za danych okolnosti s tymto kadrom nedal nema co robit v Juve.

Spravna konstalacia je aktualne v Reale, nie v Juve. U nas mame ciastocne vysledky ale za aku cenu? Odchod Marchisia by som nevydychal, kor na ukor "akoze zvucneho mena" Gomesa. Uz len to ze Cuadrado u nas vydrzal tolko o niecom svedci. Polemiku ci vedenie kupuje Maxovi nezelanych hracov neviem rozseknut ale tiez to smrdi Maxom.

Marchisia sa musi niekto zastat, aj ked to bude AA. Claudio je stale nas TOP zaloznik (uz tu nemame Vidala, Pirla), toto sa musi okamzite vyriesit!!!

Reagovat
smazaný uživatel

A co ste cekali vy fanousci, vy to nevidite jak nas Allegri rozjebava zevnitr ? rikal sem to tady nekolikrat, je otazka casu kdy Marchisio odejde, udelal z Lea neduleziteho hrace, nedal mu dukaz jak je pro juve dulezity.U Marchisia je to jeste horsi, toho uz Allegri nestavi do klicovych zapasu vic jak rok, i v priprave i kdyz mel lepsi formu jak ten ocas Pjanic.Vy se tady tomu divite, pokud to tak pujde dal rozloucime se s Claudiem a ha muzu po drese Bonyho spalit i Marchisia.Otazka casu, pokud vedeni nezakroci a toho zmrda na lavicce Allegriho neodjebou.Odmitam uz sledovat zapasy kde nebude Marchisio v zakladu a uvidim tam misto nej lenocha z jugoslacie.Allegri ven, jinak je bojkotuju !

Reagovat
Whitemedia

Prodejte nám Marchisia

Reagovat
Pospovič

Reagovat
CubONE

Berieme

Reagovat
cervo

Reagovat
Milan.B

prave citam ze v tom ma prsty Bonucci, protihodnota Loca a Jack nahovno obchod pre obe strany

Reagovat
Pinturicchio

Bonucciho jsem chtěl zmínit hned, jak to vyskočilo, ale nechtěl jsem vypadat až moc ... paranoicky?

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Ragazzo d'oro

Loca nebo Jackinho? To ať si ho nechají

Reagovat
Milan.B

Reagovat
dave30

To nám ta liga z pohledu fanouška české reprezentace pěkně začala. Jankto v základu- ,ale Krejčí nějakých 10 minut z lavičky, Simič ani na lavičce(půjde někam hostovat?), Schick - Bůh ví kde? Doufám, že se to zlepší...

Reagovat
Pipo123

Anderson má chýbať ešte mesiac, Keita stále nie je v Ríme a celá situácia má skončiť na súde. Toto je pekne na prd pred začiatkom sezóny, prakticky Inzaghi nemôže hrať 4-3-3 lebo nemá žiadne krídla k dispozícii a v tom 3-5-2 nemá Ciro žiadneho partáka do útoku, včera hral útočníka dokonca Lulič a bolo to hrozne komické, nechápem načo Tare čaká, aspoň niekoho na hosťovanie nech privedie

Reagovat
Votas

ste měli jít aspoň po tom Palaciovi. A Zlatan je navíc taky bez smlouvy...

Reagovat
Pipo123

Zlatan je pre Lazio nerealna zalezitost, jeho plat... ale Palacia mohli skusit, na rok ideal.

Reagovat
danko10

K dokonalosti chyba, aby Keitica kupil Bielsa.

Reagovat
Pipo123

Tak Keita pojde, myslim ze Juve ho este kupi, lenze na trhu nie je moc hracov dostupnych pre Lazio, aj vy sa snazite mesiac zohnat kvalitne kridlo.

Reagovat
olis

dobrych kridiel je jak nasratych a za dobre ceny, len musis mat troska stastie a spravne vybrat

Reagovat
smazaný uživatel

no daj par LW okrem Keitu...

Reagovat
Pipo123

Nemyslim si, vobec ma nenapada koho do Lazia, treba brat v potaz te musi mat pas EU kedze Lazio zaplnilo slot.

Reagovat
Pettirosso

Giac

Reagovat
olis

aha, tak na to som uplne zabudol, to samozrejme vasu situaciu dost zhorsuje + taktiez to ze uz bude koniec prestupoveho a teraz kluby tazsie pustia svojich hracov, keby tam nebolo to obmedzenie ze to musi byt EU hrac tak by som povedal ze za pokus by mohli stat napriklad Zeneli, Rashica ci Zinchenko ktory nakoniec mozno skonci u nas, ale tych kridiel ktore ani nepoznam a urcite maju obrovsky talent beha po celom svete kopa, prinajhorsom podla mna skusite mozno Giaccheriniho od nas

Reagovat
Pipo123

Giac by bol fajn, aj keď neviem či by zvládol hrať v útoku vedľa Immobileho, já osobne si myslím že prachy za Keitu, Hoedta a Bigliu sa už neinvestujú, ako tak počúvam Tareho, Inzaghiho a Lotita tak mám pocit že budú nakupovať až v zime či po sezóne.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Euphael

Reagovat
olis

Mertens dnes netrenoval a jeho start zajtra proti Nice je otazny

Reagovat
FuckT

Tak sme ho dobre posetrili potom... Ako som hovoril, mali sme ho nechat s Nice dohrat, bolo by 4:0 a koniec. Teraz este nemame nic iste, staci 1 mala chyba a budu stresy, co sa nam nemusi vyplatit.

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Caute, vidim ze tu viacei hrate fantasy ligu. Viete mi odporucit nejaku dobru na Seriu A? dakujem

Reagovat
smazaný uživatel

Allegri ven, Allegri ven,Allegri ven.Taaaaaahni z Turina ty kryso Nedekuju mu vubec za nic, ani za dve finale LM.Conte byl jinej pan.

Reagovat
Pinturicchio

Jj, Conte, který odpálil Alexe. Ty jsi fakt ňouma.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte odpalil Alexe v 36 letech nebo kolik mel, Alex by nas uz proste brzdil v evropskych poharech, Alex proste chtel hrat vic, coz uz proste neslo pokud se Juve chtelo drzet na spici.Alex odesel do tymu kde mohl byt klicova postava.Ale odchody Bonyho a jestli nasledne Marchisia, hrace kteri jsou navrcholu a na postech kde potrebujes zkusenosti, jestli je ten Allegri odjebe tak u me klesne cele vedeni.Conte je ambiciozni no, kdo vi co tam bylo, ale taky bych byl nasranej kdyby me neprivedli ani jednoho hrace co chci.Nedivim se mu.

Reagovat
Pinturicchio

Hezky si to upravuješ, na základě sympatií ke Contemu a antypatií k Allegrimu. Alex by hrál za Juve tak dlouho, dokud by ho chtěli. Ligu by si pořád dával s prstem v prdeli.

Reagovat
Pinturicchio

antipatií

Reagovat
smazaný uživatel

pak tu neplakejte az bude Marchisio hrat za AC.

Reagovat
Pinturicchio

Super reakce, ňoumo.

Reagovat
Pinturicchio

... a ten Conte, který nás nechal ve srabu a utekl dva dny po zahájení přípravy jako umíněné děcko, kterému nechtěli koupit novou hračku, protože na ni nebyly peníze ... přesto, že se domluvil na tom, že zůstane.

Reagovat
stuff

Reagovat
Furia Ceca

Moc tě prosím, už si změň nick... Juventus si nezaslouží, aby jeho jméno nosil takovej trotl!

Reagovat
smazaný uživatel

Veľká pochvala Interu za včerajší výkon normálne som videl ako začal hrať Nagatomo ale na jeho mieste by som chcel vidieť hrať radšej Dalberta. Nevedni či ten cancelo je nahrada za candrevu? alebo za dambrosia?uvidíme ako sa to vyvinie. Dúfam ženepríde ten Vidal Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Cancelo je pravý obranca...

Reagovat
Pipo123

Cancelo tam ale nehrával aj vo Vale hraje na krídle,

Reagovat
smazaný uživatel

Hraci jako Buffon,Barza,Chiello plus Nedved ve vedeni by se meli postavit za hrace jako je Marchisio, jestli je to pravda a udelat nejake vyjadreni bud my nebo Allegri.Protoze ona to pravda je, legenda prevazne lesti lavku a Pjanicek se promenaduje na place..

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/108532/marotta-football-show-business

Nevím, jak vám, ale mně přijde, že si tímhle připravuje půdu k prodeji Claudia.

Reagovat
stuff

Reagovat
10

tyvoe, ty seš horší než ta nejhorší ženská

Reagovat
Pinturicchio

To jsi, jste říkali i když jsem předpovídal odchod Pogby a Bonucciho.

Reagovat
10

protože to přivoláš vždycky

Reagovat
Pinturicchio

Tak jaká ženská, voe? Realista, k čemuž mě přivedlo samo Juve, bohužel.

Reagovat
Pinturicchio

... respektive už jsem ztratil asi veškeré ideály, protože každé léto fanoušek dostane pár příkladů, že už je možné všechno a romantika je fakt mrtvá, jak říká Beppone.

Reagovat
FuckT

Hh, ked taky kokot ako Neymar ma hodnotu 222 milionov zatial co inteligentni, pracoviti alebo zlu, odpornu pracu(osetrovatel napr., hovna starym ludom utierat) vykonavajuci ludia nemaju hodnotu ani 10 eur pojebanych, tak to ti nie je dost romanticke? Ked vidim ten hlupy vyraz v tej jeho hlupej tvari a uvedomim si, ze ten clovek nieco znamena, tak mi je zle. Ale je jasne a logicke preco to tak je, lebo ti ktori na tom zarabaju nemaju ziadne hodnoty, ide im iba o zisk, a je im uplne jedno ako hlboko ludstvo ako celok klesne, pokym teda oni stale maju tie zisky. S tym prichadza moc, a ked je taky bohaty clovek napriklad pedofil, tak si kupi este aj male decko na zneuzivanie, nemusi byt ani farar. What a wonderful world.

Reagovat
Pinturicchio

Je to hnus, no, bohužel, vždycky to o penězích bylo a vždycky bude.

Reagovat
Airus

Proto si Juve taky pořídilo ženskej tým

Reagovat
mato Kreator

A dpc to bude boliet ak ho predaju

Reagovat
cervo

alebo Dybalu

Reagovat
Pinturicchio

To si nemyslím, téměř jistě ne letos.

Reagovat
cervo

dobry obchodnik vidi aj dopredu a ja osobne suhlasim viac s Juventusom (uzivatelom) ako s tebou, verim, ze odchod oblubenych hracov boli, ale ocividne za Maxom velmi nestoja a ak sa budete tvarit ako diletanti, pojde aj Dybala (a je jedno, ci dnes alebo o rok) a po Maxovi vam ostane ozonova diera, ktoru budete lepit dalsie tri roky... Allegri je vyborny taktik, ale tiez diletant a blbec, co si nevidi na spicku nosa a preto nikdy nevyhra LM, vzdy bude ten druhy, pretoze ten klub nema charakter a pokial sa tam niekto taky ukaze, Max ho vypudi, pretoze ma tvrdu hlavu a make ego, zatvara si oci a nechape, ze specialny hrac potrebuje specialny pristup... preto zoberie miesto jednemu z najvacsich talentov futbaloveho sveta a za 94 milionov tam postavi maketu z Burger King, klubovu ikonu odsunie na ukor "lacneho" Jugosa... pri kazdom odchode sa utesujete, ze tim je viac ako jedinec a paradoxne to je Allegri, co zabija tim na ukor par jedincov

ak by nahodou naozaj Cladio prestupil do AC, tak si zasluzite titul hovado leta a kludne vam k tomu pribalim Bigliu

Reagovat
Pinturicchio

Pozor na to, já se tou reakcí na Juventuse vůbec nezastával Allegriho, poukazuju na to, že Conte rozhodně nebyl bez chyb a je pěkně nevděčné napsat, že mu za nic neděkuje.

Se vším, co jsi napsal, vlastně souhlasím a psal jsem to tady asi stokrát. Allegri se nikdy, díky tebou zmíněné tvrdohlavosti a ješitnosti, nepoučí ze svých chyb, sestavu uzpůsobuje tak, aby se tam vešli jeho oblíbenci z čehož docela často vyjdou hybridní sestavy, zdaleka podle mě nevyužívá potenciál týmu, jelikož systém nepřizpůsobuju hráčům, kterým by měl (za všechny Dybala) a nejspíš by se dalo pokračovat dál.

A že budeme za hovada, pokud přímému konkurentovi prodáme jediného odchovance v kádru? Spíš za dementy, ale ty hovada asi sedí taky.

Jinak se mi líbí, jak jsi to napsal napřímo a konstruktivně.

Reagovat
cervo

aha, tak sa ospravedlnujem, ja som to celkom nepochopil

kazdy trener ma svoje kone, ale ( ta nevyvazenost, co sa mi tiez velmi nepaci pri nasom mercate) ked sa tam snazi silou mocou presadit kreativnych hracov, ktori dokazu vyhrat zapas, ale zaroven zabuda ze tam nikto nechce makat, tak sa z toho stava pekna calamda, uz minuly rok v prvej polsezone to u vas bola bieda a Lemina mi viackrat prisiel ako najlepsi hrac na ihrisku, jediny, co sa z toho neposral a dokazal to cele rozhybat a uz je prec, i ked prisiel Matuidi, predaj Claudia je podla mna obrovska blbost, niet sa co cudovat, ze to potom v satni skripe

nechcel som to hned tak skaredo napisat

uz som vypil konstuktivne flasu vinka, tak to sa mi napriamo machruje

Reagovat
Pinturicchio

Pohoda, nenapsal jsem to zrovna jasně:).

Má, ale nesmí to jít na vrub toho, aby je upřednostňoval před zájmy týmu a potenciálu, který se z toho týmu dá vymáčknout, což se u nás podle mě děje. Ten tým musí být vyvážený, každý hráč být na pozici, kde tomu týmu vzhledem ke své charakteristice dá nejvíc co může ... a ne aby Pjanicovu laxnost a nedůraz na štítu vyvažoval Mandzukic na křídle. Pokud jeden hráč vyvažuje slabiny druhého a není na tom hřišti "sám za sebe", tak už vlastně hrajeme v 10.

Naopak, je lepší to takhle napsat zrovna a jak se říká, ve víně je pravda.

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Yanek

Reagovat
Yzemi

Reagovat
Kaka14

AC sa vraj zacina zaujimat o Marchisia .... po predaji Nianga chceme este jedneho zaloznika priviest

Reagovat
Pipo123

Lazio, trattativa lampo per Andrea Ranocchia

Ako náhrada za Hoedta prečo nie, verím žeby mu prestup do Lazia pomohol

Reagovat
Deki

v Dorii věřili taky. v zimě mu je už 30 let, tomu nepomůže vůbec nic. je mi celkem jedno, jestli půjde, pokud ale odejde, máme 2 stopery

Reagovat
Pipo123

Tak do základu isto nie, Inzaghi preferuje štvoricu De Vrij, Wallace, Radu, Bastos, takže Rano by sa musel pobiť o svoju pozíciu, ale má aspoň nejaké skúsenosti za sebou, ak zoberiem do úvahy že jeho cena bude minimálna tak by to stálo za pokus. Inak vraj chcete Mangalu

Reagovat
Deki

drahý by nebyl, to je pravda. jj, četl jsem o tom, pak se skloňovali i další. fakt jsem nečekal, že během jednoho přestupáku pustíme Andreolliho, Medela, Murilla a Ranocchiu (pokud tedy půjde).

Reagovat
smazaný uživatel

No musíme alespoň ještě jednoho stopera sehnat.

Reagovat
smazaný uživatel

ten Mangala by bol super.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad máš pravdu

Reagovat
cink

Grande Icardi!!!

Reagovat
Pipo123

Tare na otázku ohľadom Hoedta

Hoedt asked to be sold because he wanted to be the absolute protagonist and here there was no guarantee of that. He will soon be transferred to Southampton, for him it’s been a positive experience here at Lazio.

Podľa SKY za neho inkasuje Lazio až 17 miliónov libier, nie eur. Ak to bude pravda tak to bude 4 najlepší predaj pod Lotitom, vlastne asi aj najlepší keď zoberiem do úvahy že Hoedt prišiel zadarmo.

Reagovat
Pettirosso

Juventus have re-expressed their interest in Patrik Schick. In return Sampdoria told Juve to make an offer by today if they're serious. #Sky

Come oooooon!

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
mato Kreator

to be zas reci

Reagovat
M11

PROSIM

Reagovat
ED91

Íha Patrik už roztáča druhé kolo?

Reagovat
Pinturicchio

https://www.tuttojuve.com/altre-notizie/corsera-la-juve-avra-un-gioco-che-esalta-higuain-384494

Kluci, co umíte italsky, co přesně je v tom článku míněno tím "Higuaín out"? Jako úplně nebo jako jedna z možností jak bude Allegri hrát?

Reagovat
brenk

podľa mňa tá druhá možnosť

Reagovat
Pinturicchio

Jj, taky si myslím. Když nad tím přemýšlím, tak on asi není tým, který by ho mohl koupit, když CFC vzala Álvara.

Reagovat
brenk

momentálne si ho ani nemôžeme dovoliť pustiť, rok ešte dostane a potom sa uvidí...

Reagovat
Pinturicchio

Jasně, já nad tím přemýšlel v souvislosti s tím obnoveným zájmem o Patrika.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

Z kontextu mi plynie teda ze v clanku ide skor o to ze ked bude Higuain out z ihriska po striedani... Celkovo jeho odchod je totalna hlupost co nedava vobec zmyse za danych okolnostil.

Reagovat
JuveGrandeAmore <3

pozrel som sa na to este raz a 100% to druhe...

Reagovat
Pinturicchio

Mně to právě google přeložil jaksi divně, takže mi to z toho článku nebylo úplně jasné.

Reagovat
Pinturicchio

Asi jo.

Reagovat
snuff24

Stefano Pioli se včera dočkal pěkného gesta od fanoušků Interu, kteří mu poděkovali za jeho úsilí v loňské sezóně přes vyvěšený transparent.

"Nečekal jsem to a chtěl bych jim určitě poděkovat."

"Náš výkon nebyla katastrofa, ale dělali jsme zbytečné chyby, kterým jsme se chtěli vyvarovat. Musím uznat, že jsme ale čelili jednoduše lepšímu a silnějšímu týmu. Inter byl navíc i lépe připraven."

Spalletti: "Jsme šťastní, byla to hlučná atmosféra. Začali jsme dobře a zhruba hodinu jsme hráli dobrý fotbal. Pioliho mužstvo bylo ale dobře organizované a nedalo nám nic zadarmo. Přesto jsme dali tři branky týmu, který chce bojovat o poháry. Jsme spokojení, i když do budoucna musíme spoustu věcí zlepšit."

"Naši hráči dobře bránili, zejména dvojice Miranda Škriniar, musím je oba pochválit."

gentlemani a elegáni oba dva. To se jen tak nevidí většinou se kydá špína po zápase .

Reagovat
smazaný uživatel

S tou poslední větou bych byl opatrný.

Reagovat
snuff24

?

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme jak to z jejich strany bude vypadat po dalších zápasech.

Reagovat
snuff24

jasný no, ale takovej mourinho v kůži trenéra Violy jistojistě točil něco o těch penaltach

Reagovat
CubONE

200. pre Marchisia v AC Milan

Reagovat
Kaka14

Reagovat
10

215. pre AC zpátky na 10. místě

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
cervo

v pohode, bez Bonucciho a Marchisia by sme boli 15.

Reagovat
mojmira

Reagovat
Milan.B

Loca a Jack opacnym smerom, to by si bral?

Reagovat
smazaný uživatel

Loca alebo Jack nie obaja...

Reagovat
GEGE

Reagovat
10

Reagovat
stuff

Reagovat
panca

proc marchisio? K cemu?

Reagovat
GEGE

Borec co dře celou kariéru těžký průměr a ještě k tomu je to skleněnka...to nechceš...

Reagovat
panca

Reagovat
CubONE

Tezky prumer.

A to ani nie je cierny, ako ti vacsinou vadi.

Reagovat
Pinturicchio

Solidní mimóza.

Reagovat
Alberto Aquilani

akože, GEGE je ten posledný s kým by som nejak chcel súhlasiť, ale pamätám si na Marchisia pred Contem a mal solídne našliapnuté, aby šiel niekam do Janova alebo tak. Conte ho posunul o 2 triedy vyššie, bohvie kde by bol teraz bez neho. Ale podľa mňa je teda super, u týchto stredopoliarov je talent až druho - alebo treťoradý, stačí si pozrieť môj nick :-) Marchisio sa vďaka svojím ostatným vlastnostiam vypracoval až na špičku. Pre AC by to bol ďalší krok vpred.

Reagovat
Pinturicchio

Před Contem byl fakt slabý, jenže tenkrát na tom byl špatně celý tým, Marchisio navíc nastupoval na křídle.

Reagovat
Alberto Aquilani

to hral pod Del Nerim, na tú sezónu si z pochopiteľných dôvodov pamätám moc dobre Najprv ho dával do stredu s Melom, ale vôbec to nefungovalo, pak prišiel týpek z Liverpoolu a s Melom fungovali slušne a tak šiel Marchisio na krídlo. Del Neri mal dokonca pred sezónou keci, že chce z neho kapitána, tak ho dal na krídlo, aby ho tam vôbec mal, a Juventus aj tak nejaké kvalitné krídla vtedy nemal... ten týpek z Catanie bol dosť desný.

Reagovat
brenk

Beppeho temné začiatky

Reagovat
Pinturicchio

Pamatuješ si to dost přesně.

Claudio hrál, jen aby hrál, byl fakt špatný. Však než začala sezona pod Contem, tak jsme se tady hrozili toho, že bude ve 4-4-2 hrát na středu s Pirlem, což jsme tenkrát vesměs všichni považovali za bláznovství a šílený průchoďák.

Melo s Aquilanim byli nejlepší dvojka v Itálii, půl sezony, do zápasu s Parmou, pak se to celé sesypalo, mimo jiné proto, že tam Psycho-Melo dal tomu týpkovi z Parmy kopačku.

Jorge Martinez, no, to byl za 12, mimo jiné i kvůli zraněním, dost velký fail.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ale Melo bol v tej sezóne podľa mňa výborný. Odvtedy ho mám hodne rád a nechápal som, že odišiel do Turecka či kam. V Interi som od neho čakal trochu viac.

Reagovat
Pinturicchio

Jo, jo, Melo byl vynikající. Já se ho dlouho zastával a nechtěl jsem, aby ho Conte pustil, nechápal jsem to, pak se ukázalo proč - hrozně ublížený, plus to jeho chování na hřišti a psycho zákroky na toho týpka z Parmy a pak v Interu tuším na Bigliu. A taky mi přijde, že to není žádný tahoun, dokud šlapalo Juve, tak byl super, pak jsme odešli a šel do pryč taky. V nefungujícím Interu taky žádná sláva, jak píšeš.

Reagovat
10

Melo s Aquilanim hráli parádně, ale jen první půlrok, pak se to celý posralo...

Reagovat
Ragazzo d'oro

před Contem byl strasny, jediný kdo se ho porad zastával byl tuším Bianco..

Reagovat
Alberto Aquilani

Za Schicka sme vraj poslali až 38 miliónov Ako ho vidíte prípadne na pravom krídle? Ja myslím, že by to šlo...

Reagovat
Gimme

Údajně to má být dvouleté hostování s povinným odkupem. Těžko říct jestli tohle Ferrero přijme, ale z lásky k Římu by mohl Co se týče té pozice na pravým křídle, tak má určitě větší předpoklady než Defrel...

Reagovat
Alberto Aquilani

ja si mylsím, že by to tam zvládol vpohode a bolo by to zaujímavé, on je síce vysoký a tak, ale je hodne technický, ma aj rýchlosť. Eusebio to ale bude musieť samozrejme trochu prispôsobiť, taký behavý typ ako Berardi to zas nie je... Tým by sa otvárali možnosti aj na prípadnú zmenu systému v prípade nutnosti (neočakávam, že do toho EDF hneď pôjde)

Reagovat
olis

to by sa vam skor hodilo prejst na 4312

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalšie na rade AS!

Reagovat
Pinturicchio

http://www.football-italia.net/108548/marchisio-locatelli-bonaventura-swap

Viz Milan.B výš ... oba jistě kvalitní hráči, ale Locatellimu bychom akorát zabrzdili vývoj, pokud by nešel hostovat ... Bona, jako Maxův syn, dává větší smysl, ale do dvoučlenné zálohy ne, na LCM v tříčlenné je Blaise, na LW je Mandzukic, Costa, Pjaca, Berna.

Reagovat
stuff

Hracske kompenzacie sa spominali aj pri Leovi. A hned Beppemu vysvetlili, ze nie su na predaj. Takze, ak sa nahodou preda, tak ratam 16M na stol v 5 splatkach a este im ho pustime cim skor, aby sa rychlo stihol zohrat s novym kolektivom

Reagovat
Pinturicchio

A nebo si za tu "kompenzaci" zaplatíme, viz Mattia.

Reagovat
Milan.B

cele je to popletene... a v konecnom dosledku asi ne celkom dobre pre nikoho, hlavne Loca ako pises, presadit sa u vas by mal asi problem

Reagovat
Pinturicchio

Claudiův otec, dělá mu i agenta, už to vyvrátil, tak snad to bude blbost.

Reagovat
Milan.B

Reagovat
Jajinek

Opravdu nechci být pesimista... ale on si vážně někdo myslí, že to letos dopadne lépe jak vloni?

Jediný rozdíl je Spal, který je samozřejmě o level jinde než loňští trenéři, ale ten kádr se naprosto nikam neposunul a to ve dvou zásadních věcech:

1) Inter už nejméně 3 roky dojíždí na jedinou věc...a to je naprosto shnilá kabina plná hráčů, kteří jsou arogantní, když se nedaří tak uražení a hlavně dokážou zápas odchodit. Ano, kvalita tam je, ale v rozhodujících chvílích kdy se nedaří tam prostě chybí jakákoli touha to zlomit a cokoli otočit. Perišič, Brozovič, Jovetič, Icardi a i ten Handanovič. To je prostě časovaná bomba, která nedokáže udržet konstantní výkonnost po celou sezónu, která je pro útok na LM tak sakra potřeba. Rád bych věřil, že to Spal dokáže nějak ukočírovat, ale prostě už jsem roky ponaučen věřit fatamorgánám. Je jasné, že odchod Icardiho nebyl na pořadu dne. Ale Brozovič, Jovetič a Perišič se měli prostě prodat a kádr se měl v tomto směru přestavět.

2) Kraje obrany...nejpalčivější post Interu posledních let a my už asi po třetí zahajujeme sezónu s dvojkou DAmbrosio - Nagatomo. To je prostě naprostá ostuda managementu. Ano, je tam nějaký Dalbert, ale ruku na srdce je reálné, aby byl lepší než Ansaldi. O tom valencijském Portugalci, který stejně bude spíše náhradou za Candrevu, se raději ani nevyjadřuju.

Když k tomu připočtu absolutní neschopnost někoho prodat (Rano, Santon) a to, že jdeme do sezóny se pouhými dvěma stopery, opravdu to nevidím vůbec růžově. Je to prostě jen čekání na období, kdy prohrajeme během měsíce s Crotone, Chievem, Atalantou a dostaneme 4ku v Římě a bude po sezóně.

Velmi mě mrzí, že v Interu nemá nikdo ty koule na to poučit se z nezdarů a vytvořit něco, na co se bude dát koukat v nějakém budoucím horizontu.

Abych nebyl ale jen pesimistický....Šriniar a Vecinu budou fajn...

Reagovat
Nuno čomes

Však to cos napsal, o tom se tady bavíme přece. Nebo teda co jsem si všiml tak zurix, vojtas nebo Hubert. To ze máme dva stopery je tragédie, nejaky mangala už to vůbec nevytrhne, nicméně Spall řekl, ze dva stoperi dojít musí. O těch becich se bavit nemusíme, to každý ví. Stejně tak všichni víme, ze santon, Kamikaze, ranocchia a brozovic měli být dávno pryč. S těžkým srdcem i ten Jove. Jediného Perisice bych si ponechal. Vecino hrál proti svým, doufám , ze takhle bude pokračovat. Skriniar bude super a borja taky. Tohle je super na mercatu, to, ze zbytek mercata stal za vylizprdel, myslím taky víme. Výhoda muže být jen ta, za hrajeme jen ligu a musíme doufat v to, ze základ nebude mít zranění.

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím že dopadne.

Jinak k těm krajům obrany, aniž bych se zastával v tomto vedení a souhlasím, tak na druhou stranu těch hráčů se tam za ty roky prostřídalo už dost (takže bych to neviděl, že se tam vysloveně nic nedělá), ale kdo čekal, že ti hráči budou až tak tragičtí - Viz. případy Erkin, Telles, Dodo, Jonathan (až na ten rok nebo půlrok) Schelotto, Pereira

Reagovat
Artaxerxes

Možná by v tom měli bejt odvážnější a spíš než shánět nějaký ve slevě jednou by měli sehnat někoho pořádnýho. Když jde dát 40 za Kondogbiu, tak by mohli někdy zkusit risknout i ten kraj.

Reagovat
smazaný uživatel

Dalbert stál 20 mil + bonusy, Cancelo bude stát přes 30. Mě jen zaráží, že se na začátku mercata psalo že si Inter už těma prodejema v červnu FFP vyrešilo. Přitom se teď všude píše jak nás to limituje při koupi dalšího stopera nebo při nákupu Schicka. Může mi někdo vystvětlit jak to teda je?

Reagovat
Yanek

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Dejwa

Já si to fakt myslím.. jestli ne letos, tak už asi nikdy, záloha bude úplně někde jinde, hodně věřím Valerovi

Reagovat
Votas

Souhlasím s tím, že by mělo být ukončeno adorování Ausillia, kterej nedokázal už snad 4 roky vytvořit fungující tým, především po lidské stránce. Prodeje jsou tragédie ale už od dob Brancy.

Veškerej optimismus je pak navázanej na Spala. Ten musí nastavit hru tak, aby ty primadony bavila a aby nebyli otrávení. Díky tomu může vytěžit maximum z Icardiho, protože se prostě hraje na góly a v tom ho nikdo jinej zastoupit nedokáže. Zároveň musí mít Spal pevnou ruku, aby mu ti na lavičce nedělali bordel. A musí tak teda ukočírovat právě tu kabinu. V tom věřím, že můžou hrát velkou roli Valero s Vecinem, kteří oba působí jako maximální profíci. Tím by mohl být eliminován vliv balkánců, ale stejně aspoň ten Jove musí odejít.

Díky tomuto pak věřím, že dopadneme líp jak loni.

Reagovat
Dejwa

Jovetic odejde téměř určitě, nedivil bych se kdyby i Brozo, přecejen zbývá ještě dost dní mercata a hlavně 31. může mrdnout komukoliv.. a v Perdovi bych problém neviděl..

Reagovat
Nuno čomes

Spíš se nabízí, kam s Jovem a Brozem?

Reagovat
Dejwa

Jak to myslíš? Jako kdo by je chtěl?

Reagovat
Nuno čomes

Ano

Reagovat
Dejwa

Jojo nedokážu říct, Broza někdo z PL např.

Reagovat
Votas

Po tom půlroku v Seville a i s ohledem na přípravu to mělo být úplně easy ho prodat. Bohužel v tomhle sme fakt neschopní.

Reagovat
Dejwa

Ten plat je taky na hovno.. pro potencionální zájemce

Reagovat
Votas

teď už se z toho dělá jenom alibi pro Ausilliovu neschopnost.

Reagovat
Dejwa

Je to možný, ale přijde mi divný, pokud je fakt na přestupové listině, že by se nikdo nechytil.. věřím tomu, že za takové situace dostane avízo většina klubů v Evropě.. otázka je taky co chce sám hráč a jestli už víc klubů neodmítl, viz. spekulace s Newcastlem

Reagovat
Eldarion

AC mimo Kalinica dostalo prostriedky na posledný prestup a to mezzallu. Za Marchisia by som skákal od radosti (Pirlo revenge ) Ale hocikoho kvalitného, keď sa náhodou zraní Kessie tej zálohe neverím so zdravím Bigliu a Jacka... Krídlo teda nepríde takže čakám postupný prechod na 3-5-2

Reagovat
Ragazzo d'oro

Já tomu 3-5-2 proste neverim. Přechod na 3 obránce by s uzdravením Alessia dával smysl, ale to už spis 3-4-3. Těžce pochybuji, že bychom přestali hrát na křídla. V přípravě to vubec nezkouseli, snad jen v Craiovii jsme to zkusili na nějakých 30(?) minut. Plus co pak se Susem? Vždyť je to jeden z našich nejlepších hráčů..

Reagovat
Eldarion

Suso sa vačšinou z pravého krídla presúva na trequaristu takže by mohol kľudne hrať pod hrotom.

Donnarumma - Romagnoli, Bonucci. Musacchio - Rodriguez, Biglia/Marchisio?(alebo nové CM), Kessie, Conti - Suso - A. Silva, Kalinič/Cutrone

Reagovat
Ragazzo d'oro

1) neverim, že se Montella vykašle na hru na křídla, která je pro něj charakteristická

2) Suso sice hrával kdysi nekde v Almerii něco jako trequartistu, ale přesunem na střed by přišel o svou největší přednost a sice klika do leva a centr/střela.

Sečteno a podtrženo, ve 3-5-2 absolutně neverim.

Reagovat
maras93

Reagovat
Eldarion

1. Montella na konci sezóny hrával 3-5-2, skúšal to aj v príprave a prehlásil, že plánuje s Romagnolim-Bonuccim-Musacchiom minimálne skúsiť troj člennú obranu.

2. Suso to sám o sebe povedal v jeho poslednom rozhovore, že začína na RW a počas zápasu sa presúva viac do stredu.

Reagovat
Ragazzo d'oro

1. My jsme v přípravě poradně zkoušeli 3-5-2? V jakem zapase?

2. to vidíme asi vsichni. V průběhu zapasu se pohybuje prakticky po cele šíři hřiště. Crotone dal gol z pozice levého křídla. Nic to ale nemění na tom co jsem psal. Naprostá většina jeho gólů/asistencí je diky jeho klice do stredu nebo po úniku po lajně. Jako trequartista by o tohle přišel.

Reagovat
LesyJePan

1. Tiez si neviem spomenut kedy sme skusali 3-5-2.

2. Susova najväčšia zbran je center lavačkou ktory rotuje smerom k bráne, prípadne klucka smerom do stredu hriska a strela.

Ja proste v to 3-5-2 neverím ... to už skôr 3-4-3 s Bonom a Susom na kridlach.

Reagovat
Eldarion

Prvý proti Luganu druhý polčas

Reagovat
Ragazzo d'oro

tak to si uz vubec nepamatuju. Nicméně to, že má odejít jak Palletta, tak Gomez, svědci ve prospěch 4 členné obrany.

Reagovat
smazaný uživatel

Verim, ze pride este kridlo a nejaky zaloznik. Montela nebude hrat na troch obrancov uz niekolko krat to povedal. Bude hrat primarne 4-3-3 stym, ze sa zostava bude dynamicky menit podla vyvoja zapasu... Bude rad, ked sa vsetci ti novy zohraju v tom 4-3-3 a nie to este ich ucit nove. A to kridlo je priorita ak nechceme na lavo vidiet behat Boriniho s Niangom...

Reagovat
maras93

Za Marchisia bych byl rád, kdyby Juve nepožadovalo na výměnu Locu nebo Bonyho. A pochybuji, že by za cash pustili do AC dalšího hráče takového formátu.

Reagovat
Alberto Aquilani

Super, Bruno out na Inter, máme zranených všetkých 3 pravých bekov a ani ľavého na pravo nemôžme presunúť, lebo zrakvený je ešte aj Emerson Takže z piatich krajov máme len Kolarova

Reagovat
Lech

hlavne ze se staraji o schicka

Reagovat
Visca el barca

Toho Gomése bych vám juventiny poslal s mašlí a klidně pugetem růží, doufám, že to zvládnete

Reagovat
netopier

Pomstiť sa Barcelone a zároveň Rubentusu by bolo pre mňa combo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele