1. kolo
19.08.2017 20:45 CET
1 : 3
(0:2)

Reportáž

Hellas Verona - SSC Neapol 1:3

Neapol si nijak nelámala hlavu s Hellasem Verona a v pohodě ho přehrála celkovým výsledkem 3:1. Většinu gólových akcí měl na starosti Lorenzo Insigne, avšak mezi střelce se zapisovali jiní. Jmenovitě Milik s Ghoulamem.

Neapol měla utkání od začátku do konce plně pod kontrolou a její brankové příležitosti začaly přicházet velice záhy. Insigneho první střelu Nicolas vyrazil a proti té další už nemusel zasahovat, neboť šla hodně nad. Přízemní ranou neuspěl ani Callejón, ale ve 32. minutě už Neapol stejně vedla. Rohový kop hostů nadělal Veroně velké problémy a Samuel Souprayen si vstřelil vlastní gól. To Neapol pochopitelně posadilo do sedla a za chvíli nováček soutěže podruhé inkasoval. Insignem rychle tažený protiútok zakončil polský kanonýr Arkadiusz Milik.

Sarriho svěřenci si více přát nemohli. Po poločase vedli 2:0 a utkání měli plně pod kontrolou. V 54. minutě měli domácí jednu z mála příležitosti. Verde se ve vápně dostal ke střele a Pepe Reina předvedl skvělý zákrok a ukázal, že rozhodně nepatří do starého železa. Byl to důležitý zákrok, protože za chvíli Neapol zvýšila už na 3:0 a tím bylo utkání definitivně rozhodnuto. Znovu v tom měl prsty Insigne, jehož šanci mu zmařil Nicolas, ovšem s dorážkou Ghoulama už nemohl nic dělat. Od tohoto momentu už se utkání spíše dohrávalo.

Až v 82. minutě se provinil faulem ve vlastní šestnáctce Hysaj, když povalil Bessu a Giampaolo Pazzini dostal jedinečnou možnost snížit. Zkušený útočník si poradil, Reina proti jeho dělovce neměl nárok a Hellas se tak dočkal alespoň úpravy výsledku. Pro Hysaje to zároveň znamenalo vyloučení, důležité však je, že Neapol už výsledek neztratila.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele