1. kolo
20.08.2017 20:45 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

UC Sampdoria - Benevento Calcio 2:1

I bez Patrika Schicka v sestavě si Sampdoria poradila s nováčkem z Beneventa. Námořníci museli otáčet skóre, neboť jako první se prosadil Ciciretti. Doria dokonala obrat krátce po změně stran, když se druhým gólem v utkání prosadil zkušený Fabio Quagliarella.

Sampdoria byla v zápase velkým favoritem a na hřišti to bylo od úvodních minut znát. První velkou šanci si vytvořil Caprari, ale místo vedení Námořníků přišla studená sprcha a branka Amata Cicirettiho. Benevento předvedlo brejk a Ciciretti uvnitř šestnáctky předvedl parádní kopací techniku a citlivým kopem zajistil Beneventu vedení. Hosté byli navíc při chuti a za chvili musel tasit po ráně Cody pohotový zákrok Puggioni.

Ve 39. minutě rozehráli domácí rohový kop, balón propadl až k Praetovi a dorážející Fabio Quagliarella srovnal na 1:1. Ještě do poločasu mohla Sampdoria otočit skóre, ale pokus Torreiry z úhlu zpacifikoval Belec.

Domácí dokonali obrat až v po změně stran, přesněji v 55. minutě. Chybu Beneventa vystihl Ramírez, který prostrčil balón na Quagliarellu a ten nekompromisně dal na 2:1. Námořníci ale ještě neměli vyhráno. Benevento si dokázalo vytvořit šance a hned ve dvou z nich selhal Puscás. V nastavení se neujala ani rána Cody a Sampdoria nakonec těsné vedení uhájila.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele