1. kolo
20.08.2017 18:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Atalanta Bergamo - AS Řím 0:1

Vítězně vstoupil do sezony pod Eusébiem Di Francescem AS Řím, i když na výhru na půdě Atalanty se hodně nadřel. Vlci šli v prvním poločase do vedení a výsledek pak zuby nehty drželi a nakonec i přežili velké šance Gómeze.

Hned začátek utkání přinesl dva vzrušivé momenty na obou stranách. Nejprve nevyužil hrubku římské obrany Gómez a svým pokusem nechal vyniknout Alissona a krátce po něm ostře vypálil z úhlu Džeko, ovšem rovněž jako Gómez nebyl úspěšný. Na delší dobu pak byla k vidění spíše bitva o střed hřiště, oba celky si rozhodně nic nedarovaly a to až do 31. minuty. AS Řím totiž zahrával volný přímý kop a nová akvizice Vlků Aleksandar Kolarov přízemní střelou k tyči rozjásal hostující fanoušky. Ještě do poločasu mohl vyrovnat nepolapitelný Gómez, ale Alisson byl opět pozorný.

Atalanta se nedočkala ani krátce po změně stran při velké Petagnově příležitosti. Ten se rychle otočil s míčem a jistotu opět ukázal Alisson. Každopádně Atalanta pomaloučku, polehoučku stupňovala svůj tlak a AS místo aby přidalo druhý gól, se jen bránilo. A úspěšně, protože šance Iličiče skončila opět v rukavicích Alissona. To už kouč hostí Di Francesco věděl, že pokud jeho tým nedá druhý gól, bude v problémech a na plac poslal rychlonohého El Shaarawyho.

Efekt to ale nemělo a Vlkům bylo čím dál větší horko. V 87. minutě si hosté pořádně oddechli, protože ránu Gómeze zastavila tyčka a v nastavení spálil další velkou šanci Heteboer. AS Řím se nakonec úspěšně ubránil a na půdě Atalanty zvítězil nejtěsnějším rozdílem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

po slabé přípravě AS vyhraje úvodní kolo 0-2

Reagovat
Largo

Očekávám výkon jako v Seville, výhru domácích 2:1.

Reagovat
kopajda

tak napíšete že DDR a Karsdorp jsou zranění a pak je máte oba v základu...

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně to taky nechápu

Reagovat
Houfi

De Rossi by měl hrát, obrana bude Peres - Manolas - Moreno/Juan J. - Kolarov, zbytek sestavy podle mě sedí

Reagovat
kopajda

ale nechápu proč nehraje fazio...loni s manolasem "stabilita" naopak moreno na fifa cupu úplný hovno a juan loni tragedie střídá katastofu...že by příprava tolik zamíchala kartami? co jsem sledoval přípravu, tak manolas je jasnej a druhej nejlepší byl fazio...

Reagovat
Houfi

Pořád nechci věřit tomu, že to píšu...ale Juan dnes vynikající - nejlepší na hřišti, jistý a ještě přesný v rozehrávce..De Rossi s Radjou taky velmi dobře, celkově dobře odpracováno směrem dozadu, ale jinak žádná hitparáda, naopak Atalanta sympatický výkon - letos jim opět věřím na poháry, šťastné tři body :)

Reagovat
kopajda

nejlepší byl dnes asi radja. když vidím některé zákroky DDR, tak mi tuhne krev v žilích, protože to smrdí brejkem nebo červenou...jinak juan dnes hrál dobře, všechno uhrál silově a důrazem (proti gomezovi to není nijak těžké), na rozehru tam je spíš manolas

v prvním kole se může stát cokoli a tři body z atalanty na úvod super

jinak atalanta ale nic, 80 minut bránila, jeden nebezpečný centry v 6. minutě a pak ta tyč v závěru jinak nic, dvě střely ze 30 metrů doprostřed brány

Reagovat
kopajda

komentář dost slabý! je to opis od člověka který zápas sleduje živě a reportuje o něm (onlajny.com) to to jde s prácí redaktora tak z kopce???

Reagovat
ttopi

A myslíš si, že je v silách někoho napsat komentáře ke všem zápasům svým pohledem? Že to někdo všechno zkoukne? :D

Reagovat
kopajda

ano

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele