Primera División - preview 23. kola

05.02.2016, 08:46, aktualizováno 08.02.2016, 08:36
Previews
Pondělní dohrávka nás tentokrát zavede do Barcelony. Espanyol, jenž se pohybuje těsně nad sestupovou hranicí, čeká utkání s Realem Sociedad, který si rovněž nemůže příliš vyskakovat...

Granada CF - Real Madrid 1:2

07.02.2016 20:30

Góly: 60. Youseff El Arabi - 30. Karim Benzema, 85. Luka Modrić

Real Madrid opět na hřišti soupeře nepodal ani zdaleka přesvědčivý výkon, přestože nastoupil proti strádajícímu celku ze dna ligové tabulky. Zatímco s Realem Betis Bílý balet dříve pouze remizoval, tentokráte nakonec v Granadě ukořistil cennou výhru 2:1 skrze fantastickou trefou Luky Modriće v samém závěru utkání.

Tým kouče Zinedina Zidana poslal do vedení Karim Benzema po půlhodině hry, ale domácí se odmítli podvolit nepříznivému vývoji utkání a zaslouženě se dočkali vyrovnání díky trefě Youssefa El-Arabiho. Přesto nadějný stav nakonec granadským nevydržel, a to kvůli dalekonosné ráně Modriće. Před zápasem Zidane prohlásil, že nedělní vítězství je životně nutné pro udržení nadějí na možný zisk ligového titulu, a nakonec se jej také dočkal. Ztráta na Barcelonu (čtyři body) s Atlétikem Madrid (jeden bod) tak zůstává totožná.

V prvním vzájemném zápase se Real rovněž na výhru pořádně nadřel, neboť doma Granadu přehrál pouze 1:0. Domácí tak navzdory svému umístění v oblasti sestupu neměli důvod přistupovat k soupeři s přílišným respektem a pořádně se do něj v úvodu utkání obuli. Nebezpečný náběh si připsal Adalberto Penaranda a tentýž hráč posléze i skóroval, jenže byl ve viditelném postavení mimo hru, které čárovému sudímu neuniklo. Real zareagoval přízemní střelou Ronalda, která prosvištěla těsně vedle.

Madrid se zprvu potýkal s vážnými problémy s rozehrávkou ve středu pole, ovšem když si na přelomu půlhodiny hry vše sedlo, stálo to zato. Iscova perfektní přihrávka našla nabíhajícího Carvajala, jenž míč podsekl vstříc Benzemovi a francouzský útočník potvrdil chladnokrevným zakončením na přední tyči svou výjimečnou formu - šlo již o šestý zápas za sebou, v němž se Benzema prosadil.

Granadští se přesto nevzdali a těsně před odchodem do kabin se málem zvládli prosadit, když si to David Barral namířil až do pokutového území a užuž se chystal pálit. Na poslední chvíli však přiskočil Raphael Varane, a tak se odcházelo do kabin za těsného vedení hostí. Po změně stran bylo znovu zapotřebí výtečného bránění hostujícího hráče, tentokráte Toniho Kroose, jemuž se povedlo vlastním tělem zablokovat nebezpečnou ránu Isaaca Successe. Keylor Navas pak musel zasahovat sám při hlavičce Barrala z bezprostřední blízkosti.

Uklidnit pošramocené nervy fanoušků Realu mohl hned ve dvou případech Benzema, jenže pokaždé ve slibných příležitostech selhal. A tak přišel trest. Smolná srážka Modriće s rozhodčím Jesúsem Gilem Manzanem na polovině hřiště totiž vyústila v rychlý útok domácích, který po pasu Rochiny skončil u El-Arabiho, jehož zakončení mezi Navasovy nohy zajistilo Granadě zasloužené vyrovnání. Domácí se dokonce krátce nato mohli rovnou i ujmout vedení, kdyby Successův další kvalitní náběh do šestnáctky nestihl včas zpacifikovat pozorný Navas.

Real se ve hře dopředu jevil mátožně a bez nápadu, ale nakonec jej zachránil individuální počin té nejvyšší kvality. Modrić, jenž není dvakrát proslulý fantastickou střelbou, totiž křižnou ranou po Kovaćićově přihrávce propálil vše, co mu stálo v cestě a zajistil svému týmu takřka povinné vítězství 2:1, které se rodilo daleko hůře, než by leckdo před zápasem čekal.

Více informací k zápasu

Celta Vigo - Sevilla FC 1:1

07.02.2016 18:15

Góly: 64. Claudio Beauvue - 43. Daniel Carriço

Celta Vigo dnes ukázala svoji lepší tvář, když na domácí půdě dokázala remizovat 1:1 s favorizovanou Sevillou. Hosté si díky gólu Carrica nesli do poločasové přestávky jednobrankový náskok, o ten však přišli v 64. minutě zásluhou Claudia Beauvuea. Domácím výrazně napomohlo vyloučení hostujcího Fazia už ve 25. minutě. Sevilla i tak udržela pátou příčku, Vigo je sedmé.

Célticos nehrají v poslední době vůbec dobře. Právě od Sevilly utržili v rámci španělského poháru tento týden jednu z nejvyšších porážek (4:0) v sezóně a do zápasu šli v roli jasného outsidera. Vigo mělo ale dnes velkou vůli hodit nepříznivé výsledky za hlavu a od první minuty hrálo velice aktivně. Ve 13. minutě pálil nebezpečně domácí Bogonda, jeho projektil ale letěl příliš vysoko.

S dalším pokusem přispěchal v 19. minutě Wass, který ale svou střelu nasměroval těsně vedle pravé tyče. Seville začátek utkání hrubě nevyšel a podtrhnul to svým vyloučením Federico Fazio po druhé žluté kartě. V La Lize debutující obránce, který do Sevilly přišel na hostování z Tottenhamu, tak začal ve svém novém působišti podobně jako v dresu Spurs. Svůj první zápas v Premier League proti Manchesteru City totiž rovněž nedohrál kvůli vyloučení.

Oslabení Sevillistas však na nepříjemnosti dokázali odpovědět tím nejlepším možným způsobem, když svůj tlak v poslední pětiminutovce úvodního dějství nakonec přetavili do vedoucí branky. Ve 43. minutě rozehrávali hosté v pořadí už třetí rohový kop v krátké době a ke střele z velké blízkosti se po šťastně odraženém míči od bráncího Beauvuea dostal Carrico. Portugalský záložník nedal brankáři Álvarezovi žádnou šanci a poslal svůj tým do vedení - 0:1!

Celta se svou přesilovku snažila ze všech sil využít i po změně stran. V 53. minutě se do skvělé pozice dostal Beauvue, francouzský fotbalista ale ze středu pokutového území střílel nad zívající branku! Zasloužená vyrovnávací branka Célticos tak přišla až v 64. minutě. Wass si na pravé straně hezky zpracoval míč na prsa a naservíroval míč přesně před branku, kam si to namířil neúnavný Beauvue. Sedmadvacetiletý rodák z ostrova Guadeloupe už další nabídnutou příležitostí nepohrdnul a střelou mezi dvěma obránci vyroval skóre - 1:1!

Sevilla se s postupujícím časem stále více uchylovala k bránění jednobodového zisku a domácí jen těžko hledali cestu před Ricovu branku. V 73. minutě se pokusil překvapit hostujícího gólmana Aspas, ale jeho tečovaná rána se mezi tři tyče nevlezla. Domácí sahali po výhře ještě v nastavení, ale bezchybný Rico si poradil i se skluzem zakončujícího Wasse a udržel tak pro své barvy alespoň bod.

Více informací k zápasu

Real Betis - Valencia CF 1:0

07.02.2016 16:00

Góly: 49. Rubén Castro

Gary Neville bude I po zápase s Betisem stále čekat na svou první ligovou výhru na lavičce Valencie. Rozhodl o tom dnes ve 49. minutě domácí Rubén Castro, jenž byl jediným střelcem večera. Zelenobílí protrhli smolnou sérii a alespoň na okamžik zastavili pád k sestupovým příčkám. Nyní mají stejný počet bodů jako právě Los Che.

Trenérská židle pod Nevillem se opět povážlivě nahla. Po drtivé porážce od Barcelony ve španělském poháru jeho tým znova padl, tentokrát na půdě tápajícího Betisu. Navrátilci do La Ligy na svém hřišti vyhráli teprve podruhé v sezóně a jsou v tomto ohledu suverénně nejhorší ze všech týmů Primera División. Navzdory chmurné statistice přišlo dnes domácí podpořit více než čtyřicet tisíc fanoušků, kteří nakonec mohli z Estadio Benito Villamarín odcházet s veselou.

První výhra pod dčasným koučem Juanem Merinem se pro domácí nerodila lehce. První půle nenabídla prakticky žádnou výraznější příležitost, jelikož se hostující kouč rozhodl pro taktičtější pojetí hry než v zápase s Blaugranas a vycházel především ze zajištěné obrany. Tu se domácím dlouho nedařilo prolomit. Největší šancí prvního dějství tak byl pokus domácího van Wolfswinkela, jenž ale mířil jen do náruče připraveného brankáře Ryana.

Rozhodující akce zápasu se narodila ve 49. minutě. Betis rozebral hpstující obranu, van Wolfswinkel našel křižným pasem přes celé vápno nabíhajícího Rubéna Castra a tomu už stačila jen jemná teč, aby rozvlnil síť za zády překvapeného Ryana - 1:0! Valencie měla ovšem vzápětí obrovskou příležitost srovnat. Rychlou akci po levé starně do úplně rozhozené obrany zakončoval ve skluzu Negredo, vracející se levý bek Vargas ale ještě stihl míč vykopnout z brankové čáry!

Hra se poté znova uklidnila a další vzrušení příšlo až v 77. minutě. Po standardní situaci hlavičkoval přesně za záda Ryana domácí Molina, ale radost Betisu zkazil pomezní rozhodčí, jenž odpískal milimetrový ofsajd. V 85. minutě s dočkal druhé žluté karty střídající José Gayá, který tak prakticky zmařil šance hostů na vyrovnání. Gary Nevillovi tak opět na tváři přibyly vrásky znepokojení. Valencie se zase o něco hlouběji propadla do spodních pater tabulky a do příštího utkání navíc Neville nebude moci nasadit vykartovaného Gayá ani zraněného Brazilce Siqueiru, jenž musel stříat už v první půli.

Více informací k zápasu

Levante UD - FC Barcelona 0:2

07.02.2016 12:00

Góly: 21. David Navarro (vl.), 90. Luis Suárez

Barcelona si dle očekávání odvezla všechny body ze hřiště Levante. Poslední celek tabulky kladl favoritovi hrdinný odpor, ale zradilo jej zakončení. Barcelona zvítězila 2:0 díky vlastní brance Navarra z první půle a v samotném závěru se ještě trefil Luis Suárez.

Iniciativu převzali hned na začátku zápasu Blaugranas, kteří jíž ve 3. minutě dopravili míč do sítě. K jejich smůle stál však Messi v ofsajdu a gól tak nemohl být uznán. Hosté se tlačili za důležitým prvním gólem a hra se odehrávala především na polovině Valencijských. Ti však nakonec úvodní nápor Katalánců přečkali a postupně vyrovnávali obraz hry. Akcie domácích pomáhal držet nad vodou i gólman Mariño, jenž v 17. minutě skěle vyrazil Iniestovu štiplavou střelu mimo tři tyče.

Vaz ale Levante zlomila akce hostů z 21. minuty. Na levé straně hezky zakombinovali Iniesta s Albou, který poslal dobrý centr do šestnáctky domácích. Tam míč neobratně tečoval do vlastní sítě domácí stoper Navarro a Mariño už nemohl nic dělat - 0:1! O pět minut později měl další branku Barcy na kopačce Suárez, který obdržel zpětnou přihrávku od Neymara, ale z bezprostřední blízkosti branku minul!

Levante zahrozilo ve 30. minutě, kdy se o přímé ohrožení branky ze standardní situace pokusil Verza a míč jen těsně proplachtil nad Bravovou svatyní. Ještě větší příležitost k vyrovnání si Levante vypracovalo ve 32. minutě. Lerma se dostal do samostatmého úniku, ovšem tváří v tvář Bravovi se situace nejspíš zalekl a vůbec netrefil branku. Neúspěšně pak skončil i nájezd Moralese, který pro změnu orazítkoval tyč!

Atraktivní podívaná pokračovala i po změně stran. Hned ve 47. minutě vyšel domácím rychlý kontr, na jehož konci se ocitl Rossi, ale toho vychytal parádním zákrokem Bravo. Hosté se znova přippomněli až po hodině hry, ale hlavičku Rakitiče po rohovém kopu dokázal Mariño vytlačit do bezpečí. Barcelonští vyrovnali statistiku trefených tyčí v 62. minutě, kdy po pasu Messiho spálil další tutovku Suárez.

Hosté tak stále kráčeli za vítězstvím, a Levante se tak pokusilo o poslední zoufalý nápor v závěrečné desetiminutovce. Kýženého vyrovnání se ale nedočkali, naopak okénka v obraně domácích využili obhájci tiulu. V 90. minutě našel Messi dalším výborným pasem Suáreze, jenž si navedl míč do šestnáctky a chytrou střelou k tyči překonal padajícího Mariña - 0:2! Pořadí na první ani poslední příčce se tak po třiadvacátém kole měnit nebude a Katalánci jsou zase o krok blíže vysněné obhajobě.

Více informací k zápasu

Sporting Gijón - Deportivo La Coruña 1:1

06.02.2016 22:05

Góly: 32. Jony - 41. Luis Alberto

Kdyby se vyhlašovalo ocenění za remízového krále, Deportivo la Coruňa by nemělo sebemenší konkurenci. Galicijský celek z dosavadních třiadvaceti ligových kol uhrál nerozhodně hned třináct a jeho sobotní dělba bodů se Sportingem Gijón byla již čtvrtou v řadě.

Vzhledem k průběhu zápasu si ovšem hosté mohou získaného bodu považovat, neboť v zápase museli dotahovat po úvodní brance Jonyho, jehož tečovaná rána zpoza šestnáctky po půlhodině hry skončila z pohledu Deportiva smolně až v síti. Svěřenci Víctora Sáncheze se ale zvládli vzepjat k vyrovnání ještě do přestávky, když se zblízka prosadil Luis Alberto. Po změně stran měl zvláště Gijón několik příležitostí strhnout zápas na svou stranu, jenže všechny šance Antonia Sanabrii přišly vniveč a remíza tak byla nevyhnutelná.

Deportivo sice vstoupilo do utkání na stadionu El Molinón slibně, ale krátce po půlhodině hry přesto inkasovalo. Rohový kop z pravé strany dopadl až k Jonymu, jenž bez váhání vypálil do skrumáže těl, přes kterou míč s pomocí lehké teče bránícího hráče proletěl až za záda brankáře Germana Luxe a Sporting rázem vedl.

Na vyrovnání si hosté museli počkat jen do jednačtyřicáté minuty. Lucas Pérez si chytře odběhl do strany převzít míč a přesným pasem vybídl k zakončení Luise Alberta, jehož rána po břevno zblízka zajistila Deportivu poklidnější rozpoložení v poločase.

Po změně stran sice ligový nováček znovu vypálil ze startovních bloků v honbě za důležitou výhrou kvůli boji o záchranu, jenže paraguayský forvard Sanabrie, jenž v Gijónu hostuje z římského AS, hned ve dvou případech selhal. Nejprve mu jen těsně unikl centr Carlose Carmony, aby jej mohl usměrnit mezi tři tyče, a pak osm minut před koncem nezvládl ukočírovat svůj hlavičkový pokus po centru Ismaele Lópeze a poslal míč těsně nad břevno.

Deportivo se po remíze 1:1 drží v horní polovině tabulky na deváté příčce a čeká jej nyní zápas s Realem Betis, zatímco Gijón je patnáctý s jednobodovým náskokem na první sestupové místo a v příštím kole jej čeká ryze záchranářský souboj s Rayem Vallecanem.

Více informací k zápasu

Athletic Bilbao - Villarreal CF 0:0

06.02.2016 20:30

Góly: -

Villarreal si veze z Bilbaa důležitý bod za bezbrankovou remízu s místním Athleticem a udržel si tak pozici favorita na zisk klíčového čtvrtého místa v ligové tabulce. Samotné utkání příliš fotbalové krásy nenabídlo, o jediné vzruchy se hráči starali ukázkami svých nefotbalových kvalit a oba týmy nakonec musely dohrávat o desíti.

Rozhodčí Mario Melero navíc vedle dvou červených karet musel vytáhnout také stěží uvěřitelných dvanáct karet žlutých. Vyloučenými byli Iňaki Williams s Danielem Bonerou, kteří tak příští ligové kolo vinou trestu vynechají. Villarreal se každopádně udržel na čtvrtém místě a nepovolil svému soupeři, aby se k němu ze své šesté příčky bodově přiblížil.

Jedna z největších šancí první půle připadla ve dvaatřicáté minutě Williamsovi, ovšem jeho nevydařená střela nakonec skončila pouze na brankové konstrukci a víc toho ani jedna ze stran v úvodní pětačtyřicetiminutovce ani nenabídle. Až po změně stran se hra trochu otevřela a domácí měli blízko k průlomu skóre ať už po hlavičce Adurize, nebo ráně Beňata, oba pokusy však zamířily mimo tři tyče.

Až sedm minut před koncem se ke slovu v ofenzivě dostali také hosté. Roberto Soldado ale nakonec navzdory kvalitní ráně do horního růžku branky na brankáře Gorku Iraizoze nevyzrál. Krátce nato hostující záložník Denis Suárez zbrkle přestřelil a naděje Villarrealu na slibný výsledek se zvýšily, když Williams uviděl červenou kartu za dvě karty žluté. Ani jeden z celků se ovšem na žádné grandiózní finále nezmohl a místo pozdního vítězného gólu došlo pouze na vyrovnání poměru sil na hřišti, když Bonera stejně jako Williams uviděl druhou žlutou kartu a musel předčasně opustit trávník. Na výsledku to již nic nezměnilo, Athletic se rozešel s Villarrealem bez branek.

Více informací k zápasu

Rayo Vallecano - UD Las Palmas 2:0

06.02.2016 18:15

Góly: 3. Miku, 74. Bebé

Nefalšovaný záchranářský souboj nakonec vyzněl lépe pro Rayo Vallecano, které si poradilo s Las Palmas v poměru 2:0 a vyklouzlo zpět nad hladinu sestupových vod. Důležitou úvodní branku si připsal teprve po čtyřech minutách Miku a po změně stran jej posléze doplnil gólovou pojistkou Bebé.

Rayo tak rázem poskočilo dokonce na čtrnácté místo, přestože před zápasem figurovalo o čtyři příčky níže. Svěřenci kouče Paca Jémeze se v posledních kolech daří na výbornou, což potvrzuje i šňůra čtyř zápasů bez porážky. Nováček z Las Palmas naopak propadl jak v utkání, tak i v tabulce zpět mezi sestupovou trojici.

Celek z madridského předměstí Vallecas mívá tradičně silnou druhou polovinu ligového ročníku a zdá se, že letos tomu nebude jinak. Ony zmíněné čtyři zápasy bez prohry čítají druhé vítězství na vlastním stadionu a cenné remízy z hřišť Deportiva la Coruňa či Valencie. Nyní k výhře domácí nakročili hned v úvodu, když Bebé prchnul po levé straně v honbě za dlouhým nákopem a řítil se z úhlu na brankáře Varase. Ten si sice s jeho ranou poradil, ale nepřesvědčivě ji zvládl vyrazit pouze k nohám Mikua, jenž míč dokázal v pádu procpat za brankovou čáru.

První gól domácí nakopnul k ještě lepšímu výkonu a nebylo sporu o tom, kdo první poločas herně ovládl. Přesto již k další změně na výsledkové tabuli nedošlo a na druhý gól si diváci museli počkat až po změně stran. Ještě předtím, než Bebé uklidnil situaci, však hosté několikrát nebezpečně zahrozili a brankář Juan Carlos měl co dělat, aby konečky prstů vytáhl ránu Williana Josého nad břevno. Sedmnáct minut před koncem však dodal domácím potřebný klid na kopačkách tvrdou ranou portugalský křídelník Bebé, jemuž oplatil asistenci u prvního gólu Miku, ke všemu pohlednou patičkou.

V další cestě vzhůru nyní čeká Vallecano další nováček v podobě Sportingu Gijón, zatímco Las Palmas zavítá na půdu favorizované Sevilly.

Více informací k zápasu

Atlético Madrid - SD Eibar 3:1

06.02.2016 16:00

Góly: 57. José Giménez, 63. Saúl Ñíguez, 90. Fernando Torres - 46. Keko Gontán

Trvalo to dlouho předlouho, ale nakonec se Fernando Torres přece jenom dočkal svého osobního jubilea v podobě rovné stovky vstřelených branek v dresu Atlétika Madrid. Španělský útočník svým gólem uzavřel konečné skóre na stavu 3:1 pro svůj tým proti Eibaru a madridský klub ukázal, že v boji o titul nehází flintu do žita.

Vítězství Atlétika nad baskickým celkem se přitom nerodilo lehce - byli to totiž hosté, kdo skóroval jako první. Šťastným střelcem úvodní branky byl někdejší odchovanec madridského klubu Keko, jenž na začátku druhé půle perfektně využil chyby Saúla Ňígueze. Hned záhy však vyrovnal José María Giménez z rohového kopu a sám Saúl své dřívější zaváhání odčinil tím nejlepším možným způsobem, když po dalším Kokeho rohu poslal favorita do vedení. Definitivní pojistku pak zajistil zmíněný Torres třetí trefou v nastavení.

Atlético do utkání rozhodně nešlo v nejlepším rozpoložení. Poslední výsledky obnášely domácí remízu se Sevillou, vypadnutí ze španělského poháru po dalším nečekaném zaváhání doma proti Celtě Vigo a naposledy navíc svěřenci Diega Simeoneho podlehli Barceloně a ke všemu dohrávali pouze v devíti. O to hůř vypadala situace v sedmačtyřicáté minutě, když se zničehonic hosté ujali vedení...

Nejlepší střelec Eibaru, Borja Bastón, sice jakožto kmenový hráč Atlétika nemohl do zápasu nastoupit, ale v dané chvíli jej jeho zástupce Sergi Enrich nahradil perfektně. Právě on totiž obral o míč Saúla a připravil palebnou pozici Kekovi, jenž si prvním dotekem míč zpracoval a pak chladnokrevně zavěsil za záda brankáře Oblaka.

V tu chvíli bylo Atlético podrobeno opravdovému testu a nutno dodat, že obstálo na výbornou. Hned deset minut nato totiž Giménez přesnou hlavičkou srovnal a Koke alias vrchní specialista na standardní situace nedlouho poté poslal další přesný centr na hlavu Saúla - obrat byl zdárně dokonán. Sobotní odpoledne posléze ještě vyšperkoval Torres, když v první minutě nastavení doklepl ve skluzu Viettův přízemní pas do sítě a mohl slavit své očekávané jubileum.

Více informací k zápasu

Málaga CF - Getafe CF 3:0

05.02.2016 20:30

Góly: 9. Juanpi Añor, 23. Christian Atsu, 43. Charles

Malaga do třiadvacátého kola zvládla nastřílet pouhých osmnáct branek a o to víc musela své příznivce na stadionu Rosaleda potěšit, když neobvyklou kanonádou rozprášila Getafe v poměru 3:0. Po gólu si připsali Juanpi, Christian Atsu a Charles. Malaga tak poskočila na stejný bodový zisk, jaký má deváté Deportivo La Coruňa. Getafe zůstává jedenácté.

Úvodní gól přišel již v deváté minutě, když se Juanpi nebojácně pustil do individuálního průniku skrze tři bránící hráče a přízemní ranou na vzdálenější tyč posléze venezuelský záložník překonal i brankáře Guaitu. Patnáct minut nato přidal pojišťovací branku číslo dvě Christian Atsu, čerstvá posila z Chelsea, odkud v Malaze hostuje do konce sezony. Ghanský křídelník těžil z dobrého centru Charlese a rutinně skóroval do odkryté sítě.

Dominance Malagy byla dokonána ještě do poločasu. Dvě minuty před odchodem do šaten totiž Charles přesnou ranou pravačkou vstřelil již svůj devátý zásah sezony a zajistil domácím drtivé vedení 3:0. Po změně stran již andaluský celek mohl jen kontrolovat své vysoké vedení a odevzdané Getafe toho už ani moc nenabídlo. Šance Malagy na pohárovou Evropu tak znovu zdánlivě ožívají, stejně jako jejich ofenzivní schopnosti.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.FC Barcelona22173256:1754
2.Atlético Madrid23163434:1151
3.Real Madrid23155366:2150
4.Villarreal CF23136429:1845
5.Sevilla FC23107632:2437
6.Athletic Bilbao23105833:3035
7.Celta Vigo23105834:3635
8.SD Eibar2396836:3133
9.Deportivo La Coruña23613431:2831
10.Málaga CF2386921:2030
11.Getafe CF23751126:3526
12.Valencia CF23510826:2425
13.Real Betis23671016:3125
14.Real Sociedad22661026:3424
15.Rayo Vallecano23651230:4723
16.Sporting Gijón22641224:3622
17.Espanyol Barcelona22641220:4122
18.UD Las Palmas23561223:3621
19.Granada CF23551325:4620
20.Levante UD23451421:4317
Zbývající zápasy
08.02. 20:30Espanyol Barcelona - Real Sociedad

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (583)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vypadá to, že Jackson Martinez byl jen lehčí odvar čínské fotbalové polívky. Prý tam míří za 50 mega Alex Teixeira ...

Ale hlavně prý z Číny přilítla do Petrohradu nabídka 91 (devadesátjedna ...!!!) mega euro za Hulka.

Aby nám Neymara nakonec nekoupili Číňané. Na stranu druhou - kdyby nám za Neymara postavili Nou Nou Camp, tak bych to asi i bral.

Reagovat
Switchback

tak to vůbec ...

Reagovat
smazaný uživatel

proč? Rozpočet na ten projekt je někde u 600 mega euro. To by byl super kšeft jak pro nás, tak pro Číňany, že by měli práci pro svoje lidi.

Reagovat
X-bano-X

Poslat im akciovy balicek Adriano, Douglas, Song za krasnych 80 melcov.

Reagovat
celeb

za 100 pribalime aj talentovaneho utocnika Sandra s titulmi ovesanan Bartrom

Reagovat
smazaný uživatel

Já zase někde četl že nějakej tým ze spoda tabulky co ještě nikoho nekoupil,chce konkurovat a prý chce nakoupit posily za 500 mil. euro,přičemž pomrkávají po Navasovi,Slímaním,Giovincovi,Artetovi a Lavezzim tušim. Pak tam byl ještě brankář nějakej myslím no,zkusim najít ten článek

Reagovat
smazaný uživatel

Atlético uspělo s odvoláním za Filipeho lUise, dostal jen jeden zápas, to je opravdu komedie,co ten svaz provádí. Když už chtějí týmy z hlavního města protěžovat,proč ten směšný trest nedají rovnou?????? Je to opravdu výsměch, to jako na odvolání zjistili jaké skutečnosti ,že tak výrazně zmírnili trest?

Reagovat
CHONG

Zjistili, že to byl faul proti hráči Barcelony, takže se vlastně jednalo o záslužnou činnost.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, ve tvém pojetí spravedlnosti a našeho právního systému by to odpovídalo.

Reagovat
CHONG

Ne tak úplně, já bych mu ten trest kompletně zrušil

Reagovat
smazaný uživatel

a Messimu by jsi trest dal, co?

Reagovat
CHONG

To už je spíš takový nepovinný benefit.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera jsem viděl film Americké psycho s C. Balem(pouhá shoda příjmení) a hned jsem si na tebe vzpomněl. Ta role mi tě připomínala . Že jsi krásný a ve společnosti žádaný jsi zde již psal, o tvých citových záležitostech taky a tvůj charakter je zřejmý, teď už mě zajímá jen podoba,je tam?

Reagovat
CHONG

Christian má o něco lepší figuru

Reagovat
smazaný uživatel

Film jsi evidentně viděl. Figuru snad doženeš, všiml jsem si ,že sem chodíš míň.

Reagovat
CHONG

Viděl, i knížku jsem četl. Trošku to tu teď flákám, to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

tak zase raději choď víc sem,tady té škody naděláš míň. Co přítelkyně,žije?

Reagovat
CHONG

Žije, právě ona je ten důvod, proč sem chodím méně, dřív jsem přišel večer z práce a šup na eurofotbal, protože na hospodu nebyla většinou síla a nic lepšího jsem na programu neměl, teď když přijdu z práce, tak je doma ona, takže na eurofofotbal jaksi není chuť.

Reagovat
smazaný uživatel

Která to z toho filmu byla, už když jsi psal,že jsi výrazně změnil svůj život(tedy stálou přítelkyní,věřím,že původní zájmová činnost ti také zůstala) jsem si ji představoval jako tu asistentku, čili tu,kterou jsi zatím ušetřil.

Reagovat
CHONG

S původní zájmovou činností jsem skončil už asi před tři čtvrtě rokem, byla to jedna životní fáze, která skončila a započala fáze jiná

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem mimo realitu nebo cítím náznak lidskosti?

Reagovat
CHONG

Ber to, jak je libo, prostě jsem poprvé v životě potkal ženskou, ke které cítím daleko víc, než jenom touhu ji opíchat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ať ti to vydrží dýl než včera tvému hrdinovi.

Reagovat
CHONG

To by mělo klapnout

Reagovat
smazaný uživatel

Zjistili takový skutečnosti, jakože za podobný zákrok už v minulosti rozdávali trest a ten trest byl jen jeden zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

A Atleti byli dost chytrý na to, aby na tom to odvolání založili.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hlavně byli dost z Madridu , když se naši odvolávali proti trestu Luise v Copě a porovnávali to sa trestem Diopa z Espanyolu ,tak to nestačilo.

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť je to celý postavená na hlavu - oni mu dali 3 mače na nějakým základě přeci. Nebo se podívali z okna, zjistili, že fouká vítr, tak mu foukli 3 mače? To rozhodnutí přece musejí mít nějak podpořené a nějak obhajitelné.

A pokud stačí jedno odvolání a oni najednou ze 3 dají 1, tak ze sebe dělají nekompetentní kašpary.

Mně je odvolání trestu pro Filipeho u zadku, ale jde mi o nějakou systematičnost. Takhle shodili svoji vlastní práci a dostali se pod tlak.

Když tuhle tvojí obhajobu dovedu do absurdna, tak když budou řešit Cristianovi blikance, tak ho teď už vlastně potrestat nemůžou, protože ho nepotrestali za první, druhý, třetí, čtvrtý ani za pátý, takže je jejich rozhodování konzistentní a vlastně to vylučuje, aby ho potrestali za nějaký blikanec v budoucnu ... Přece nemůžou vyjet ze zajetých kolejí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se jmenuje hlavní město Španělska, Jirko?

Reagovat
smazaný uživatel

jejda, jdi už s tím do řitě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak fajn, zapomněl jsem,že máš rád i Atlético a podobná spekulace je nesprávná.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o Atlety, ale o chatrnost tý tvý konstrukce. Ta komise je špatná celá a z Madridem jako městejm to nemá nic společnýho.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně jak říkáš, je jen jeden metr.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, máš pravdu, já plně souhlasím. Je to trapný no, ty na svazu si v zájmu konsistentnosti raději zachovají tvář, nechají se Atletama dotlačit do nějakýho rozhodnutí a budou dál za debily než aby přiznali, že třeba v tom minulým rozhodnutí třeba možná udělali chybu, ten precedent shodili a Felipemu napařili vyšší trest.

Reagovat
smazaný uživatel

Je zvláštní, jak tvrdě zatvrzelí jsou v otázce sudích a jejich chyb - obhajují je do roztrhání těla, což má logiku v tom, že na sudí tím je o něco nižší tlak - víceméně můžou udělat jakoukoliv felu a vědí, že je svaz podrží.

A když jde o disciplinárku, tak její práce je spláchnutá jedním jediným odvoláním. Jak pak budou brány budoucí rozhodnutí té komise? Vždyť oni se tímhle můžou stát ovlivnitelní a víceméně úplně oprávněně.

Reagovat
patas92

To jsou pěkně debilní skutečnosti.

Reagovat
Dominator

Neprotestoval by som, ak by ten jeden zapas dostal este navyse k tym povodnym trom. Na take zakroky (na hracov, kvoli ktorym chodia divaci na stadiony) by sa malo davat viac pozor.

Reagovat
vladis271

Premier League clubs were told today that total from TV rights sales at home and abroad from 16/17 to 18/19 will top £8.3bn.

Jinymi slovy od nove sezony prvni tym v lize dostane za TV prava cca 152 milionu liber (dosud 97). Posledni cca 103. (dosud 62). Takze narust v prijmech o 41-55 milionu liber pro kazdy klub. Jeste lepsi, nez se dalo ocekavat.

Reagovat
vladis271

och, sorry, omyl to som chcel dať pod PL.

Reagovat
Murena

Reagovat
vacin

A o tom, kdy začnou vyhrávat týmy z PL evropský poháry nepíšou nikde nic?

Reagovat
smazaný uživatel

nemusej prachu maj dost, na co se snazit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

drsný

Reagovat
smazaný uživatel

jen by mě teda zajímalo, kdo tohle zaplatí, protože práva na PL už měli prodaný po celém světě, takže mi vychází, že budou víc platit v jednotlivých zemích, z čehož pak zase vyplývá, že se zvednou poplatky, které za to budou vybírat televize od televizních diváků.

Reagovat
Kluivert9

Pak tam nemaj nýmandi jak Niasse přestupovat za 18 mega...

Reagovat
smazaný uživatel

Prachy ti nutne nezaručujú úspechy, ak ich vyhadzuješ na priemerných predražených hráčov, viď United minú 1/3 miliardy € za 2 letné prestupáky a hrajú prd, bez konceptu im ani prachy nepomôžu...

Reagovat
smazaný uživatel

Na United se každý může zvysoka vysrát, nemají ani jednu hvězdu v kádru ( De Geu nepočítám, ten je hvězda, ale při první příležitosti uteče za lepším )...takže musí kupovat předražené mladíky a doufat, že se chytnou = blbost... a když už nějakou hvězdu koupí, tak se k ní neumí chovat a ona radši trucuje, aby si mohla vymodlit odchod a začít konečně hrát normální fotbal...United jsou úplně v pejči

Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

Pohonils, tchoříčku?

Reagovat
valloire

kolik ti je let?

Reagovat
smazaný uživatel

Holt niet sa čo čudovať, že Málaga dáva málo gólov, keď hráči nevedia trafiť ani prázdnu bránu ako minulý týždeň JuanPi Añor, ale Getafe hrá vonku dosť ofenzívne a veľa inkasuje, tak by to mohli byť gólové hody (hádam budú, už keď sa na to idem pozerať).

PS. Šćepović sa volá 1.menom Stefan nie Ivan

Reagovat
Phillipinho
Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
-Carles-

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

chudák

Reagovat
torcida

čo chudák? už dávno mal sám skončiť... tak mu treba

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak pro zajímavost ven unikl Kroosův kontrakt. Cena za něj byla opravdu jen 25 mega, plat pobírá 10,9 mega euro hrubýho (první rok měl 11,3)..

.. takže víceméně nic novýho, tohle už se všechno vědělo.

Reagovat
smazaný uživatel

zranil se při oslavě narozenin?

Reagovat
smazaný uživatel

Záložník Vallecana Sánchez: "Hráli jsme teď se třemi oponenty, kterým se daří......" ... Sakra, vždyť jste hráli s Valencií...

Reagovat
smazaný uživatel

cha chu cho

Reagovat
smazaný uživatel

Juan Carlos - Quini, Zé Castro, Tito, José Ángel - Trashorras, Llorente - Piti, Jozabed, P. Hernandéz - Miku

víťazná... musí...

Reagovat
Phillipinho

Dneska s obranou Gamez Gimenez Saul Lucas, to muze byt docela sranda . Aspon, ze Borja nemuze kvuli klauzuli nastoupit. Jinak tesim se na Athletic-Villarreal, klicovy zapas pro Basky v boji o LM. Pokud vyhrajou, tak muzou na ten ctvrtej flek realne pomyslet, maji lepsi los nez Ponorka.

Reagovat
smazaný uživatel

Může Morata odmítnout Real nebo na něm nezáleží, když ho podle smlouvy zpětně odkoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že může.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak proč mluví s takovou jistotou, že Morata v létě přestoupí. Sám přece nechce.

Reagovat
One-Real

Nejnovější spekulace médií. Lewandowski s čistým platem 18 mega. Už vidím Florentino, jak narve takové peníze někomu marketingově "nezajímavému". Jinak sledoval jsem toho Ricarda Rodriguéze už minulý víkend a snad se nám vyhne. Vidím tam trošku podobnost s Marcelem ve sbíhání do středu hřiště a pohybu, ale snad půjdeme po nějaké šetrnější variantě.

Reagovat
smazaný uživatel

Alonso.

Reagovat
Robbie

Atleti

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes si ten futbal uziva aj komentator.

Reagovat
smazaný uživatel

Torres

Reagovat
el Principito

Rafinha, who is recovering from a knee operation last September, is training ith the group today

Reagovat
smazaný uživatel

Fantazia.

Reagovat
smazaný uživatel

neměl být mimo do konce sezóny?

Reagovat
-Carles-

Škoda že nie je viac informácií o jeho stave, ale keďže už trénuje s ostatnými tak jeho návrat je zdá sa veľmi blízko.

Reagovat
-Carles-

Tak nakoniec netrénoval s ostatnými ale samostatne. V každom prípade skvelé správy.

Reagovat
smazaný uživatel

Fernando Torres gol.

Reagovat
Phillipinho

EL NINO 100

Reagovat
Dominator

Reagovat
smazaný uživatel

Castilla Strašně důležitá výhra, hráli proti 3. týmu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Odegaard nehrál v základu, nastoupil akorát zas na poslední 20 minut asi. Ale i těch 20 minut zase stejná písnička.. spoluhráčům tam udělal 2 tutovky a obě skončily tím, že to ty spoluhráči spálili.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ten vas messi dopadol...nemat zaklad v tretej lige...

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

místo takový reakce bys mohl vysvětlit, proč ten základ nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Protoze se jim tam nehodi? Nebylo to tady uz xkrat? pls..

Reagovat
smazaný uživatel

a kde sa hodi?

Reagovat
smazaný uživatel

do čeho se jim nehodí?

Reagovat
smazaný uživatel

Do toho, co hraji? Asi jako Bale do acka, jen v obracenym gardu.

Reagovat
smazaný uživatel

podle toho, co tady čtu, tak to tam po vystřídání zválcoval.

Reagovat
smazaný uživatel

A?

Reagovat
smazaný uživatel

zolik

Reagovat
teenz

FUUUUUU vidět 10 Garethu vedle sebe.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle nejak to je.

Reagovat
teenz

Ok, to by moje nervy nezvládly.

Reagovat
LAM

A co s nim teda?Na áčko Realu nemá a je tam přetlak a třetí liga taky není místo kde by se měl zlepšovat.Proč už v zimě nešel na hostování.

Reagovat
smazaný uživatel

Me se neptej. Kdyby to bylo na me, tak je pryc uz v lete.

Reagovat
teenz

Jo pičus, nemá na ačko Realu v 16ti!

Reagovat
smazaný uživatel

další dementní reakce ...

Reagovat
teenz

Drž piču a šoupej nohama jiřino.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos mu bude 18.

Reagovat
teenz

Až na konci roku.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže je mu 16?

Reagovat
teenz

Whocares.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré, napřed tu lžeš,a pak tohle .

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ses aspoň vlastní blbosti zasmál,i to se cení.

Reagovat
-Carles-

17. To už Leo za áčko hrával.

Reagovat
teenz

Hej, 172 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

240

Reagovat
teenz

Ok dobře, furt nic kde by Odegaardovi ujížděl vlak.

Reagovat
smazaný uživatel

O sezónu později 2005/06, kdy měl Messi 18, už měl 1416 minut.

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Jen mu ujíždí v rychlosti, přehledu, zakončení atd. atd. atd.

Reagovat
teenz

Reagovat
-Carles-

Je potom záhadou, prečo také terno ako on sa zahadzuje v tretej lige.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale i tak furt chyběl v základu jen dvakrát z 21 zápasů. To moje pls bylo spíš kvůli tomuhle.

Reagovat
smazaný uživatel

takto moc nechápu - prý se jim tam nehodí ...

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by to do tebe rekl..

Reagovat
smazaný uživatel

co by kdo do mě řekl? Tak jeden píše, že se tam nehodí, druhej, že byl v základu v drtivé většině mačů ...

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, takze maji hrace, co tam je jasne nejtalentovanejsi minimalne o dve tridy, ale kvuli tomu, ze se jim tak uplne nehodi do toho, co hraji, ho maji nechat sedet. To je dobry.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě přiznej, že to moc nesleduješ, jen ses chtěl vyjádřit a teď to jen uboze zachraňuješ tím, že se pokusíš zesměšnit Jiřího. Jsme velcí kluci, není ostuda přiznat chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nech ho se v tom ještě chvíli ráchat. Jsem zvědav, kam to až dotáhne.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tady zase zkousis?

Reagovat
smazaný uživatel

Nečekal jsem, že se chytneš.

Reagovat
smazaný uživatel

tak teď jsem se v tom už úplně ztratil. Takže teď ty dva mače seděl proč?

Reagovat
-Carles-

Tie dva sedel lebo sa tam nehodí. Vo zvyšných ale hral základ lebo je jasne najtalentovanejší. To je logika

Reagovat
smazaný uživatel

Je to úplně jinak - oni až po devatenácti odehraných mačích zjistili, že se tam prostě nehodí, protože je jasně nejlepší, tak ho nechali na lavce. Už mám jasno.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, ale ze nechape to, co pisu, neni moje vina. Jeste si to prekrut treba 20x, haha, to je srandy.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, počkej, to je progresivní nápad. Až se ho chopí Lucho, tak bude Messi s Neymarem z lavky sledovat excelujícího Munira se Sandrem. To bude super.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu rikam smysl pro humor. Ale Cules ti sem mozna hodi i smajlika, uvidime.

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, ale vtipnější je tvoje logika

Reagovat
smazaný uživatel

Jaka logika? Ze maji talentovanyho hrace, kterej se jim tam nehodi, ale proste potrebuji, aby hral, tak hraje? Kdyz pujde Iniesta do treti anglicke ligy, tak bude fotbalove nade vsema, znamena to ale, ze se bude hodit do toho, co hraji? Nebo co ti nesedi? Ten jeden dnesni zapas, kdy sedel (ten druhej byl kvuli barazi o EURO)? Maji novyho trenera a ten v dulezitym zapase vsadil na to, cemu veril, coz zase souvisi s tou hrozne nelogickou veci, co jsem tady psal predtim.

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo, jsem ti říkal, ať ho ještě chvíli necháš.

Reagovat
smazaný uživatel

A jak do toho zapadá, že seděl, protože se jim tam nehodí? Dnes nemusel talentovaný hráč hrát? Nebo jak to je sakra? A trenér nevěří nejlepšímu hráči týmu? Nový trenér má větší koule než současný trenér áčka Realu? Sakra, co že se to v tom královském klubu děje?

Odegaard je prostě tak dobrý, až to dělá neplechu

Reagovat
smazaný uživatel

a teď mi řekni, čemu z toho nerozumíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Vis, Jirko, ona neexistuje zadna bilance s/bez, stejne jako u Bejla. Skoda, ze se taaak snazis..

Reagovat
smazaný uživatel

takže se nakonec TAAAAAK snažím já ...

Reagovat
smazaný uživatel

Prosim te, tady pristekavas Bolovi jak coklik svymu panickovi. Kouzelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi dobrý hlupák, Bola přišel do diskuze později!

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mluvim o tech jeho dvou konkretnich reakcich. Zase problem s chapanim?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,ten máš ty ,sleduji vaši debatu už delší dobu a bavím se.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Celé to nechápu. Je tak dobrý, že se nehodí do systému. Není ale dostatečně dobrý, aby se systém uzpůsobil jemu, což by se u Messiho udělalo. Takže to není nový Messi?

A proč dnes nehrál? Beru, že se tam nehodí, ale proč pod Zizuem hrál a teď se novému trenéru nehodí? Copak nemá zájem o nejlepšího hráče v týmu, i když se nehodí? A proč mu nikdo nenajde pozici, kde se hodit bude? Proč nedostane absolutní volnost na hřišti, aby tím jeho výjimečnost dostala prostor a on tak rostl, stejně jako lidé kolem něj, díky němu, jako v případě Messiho, Ronaldinha a dalších velikánů?

A jak je možné, že neustále čtu o tom, kolik že připravil tutovek a nic z toho nebylo. To jako v béčku královského klubu nemají nikoho, kdo promění nějakou ze sta golovek?

Moc otázek kolem něj, zatím co u Messiho se ve vzduchu snášela jen jedna... jak moc dobrý jednou ten kluk může být? Já to prostě nechápu. Buď je vůl trenér béčka, malý Messi se moc nesnaží a nehraje týmově (nehrozí) , když se tam teda nehodí nebo... já fakt nevím. Všichni jsou v béčku chuji, jen Odegaard je letadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas s prvni vetou, tim bych to ukoncil.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejlepsi hrac tymu, o tom presne pisu. Jeste zaberte, kluci.

Reagovat
Kokesh

Ja bych rekl, ze je v prve rade problem u nej. Urcite ma herni inteligenci a techniku nade vsemi z Castilly, ale to je tak vse. Co jsem ho videl, tak svym nasazenim a pristupem si urcite cesticku do budoucna nevyslape...nebo mozna ano, ale v tymu, kde jeho prednosti vyniknou, tzn. kde jeho mysleni a tvurci schopnosti najdou adresaty, schopny to dotahnout do akce. Castilla je letos bez individualit, na hristi vyhravaji schopnostmi co jsem vyjmenovat, ze Martin nema...v III. lize je bojovnost a nasazeni na prvnim miste.

V cem se shodnem, je ze musi jit pryc. Ale cim dal tim vice si zacinam myslet, ze s jeho hrou by mozna uspel pred 10ti roky, ale ne nyni. Jednou z nej bude takovy horsi Mesut.

Reagovat
smazaný uživatel

konečně smysluplná argumentace. Takhle to chápu dokonce i já.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak takhle to bylo mysleny od zacatku. Zrovna s Kokeshem uz jsme to resili ne jednou.

Reagovat
-Carles-

Ono to nakoniec vyzerá, že nie je problém primárne v tom že sa nehodí do toho tímu ale v tom že Odegaard na to proste kašle, nemaká a nesnaží sa dostatočne.

Reagovat
smazaný uživatel

To je vec nazoru. Ale co jsem to sledoval, tak jsem se mu nedivil, vzdyt mu tam ani nikdo nebyl schopnej narazit, vsichni byli hrozni kopaci a zaroven neskutecni sobci.

Reagovat
-Carles-

To je práve to zvláštne, pokiaľ na to ozaj má a v Castille trpí tak mal ísť proste niekam hosťovať (Možno Real aj chcel aby šiel ale nikto zaujímavý kto by mu garantoval dostatok minút nie je). Na druhej strane je úplne jedno či okolo seba má kopáčov alebo nie. Proste je v postavení že by mal makať, makať a makať pokiaľ chce niečo dosiahnuť, pretože týmto prístupom bude za pár rokov hrávať maximálne za Getafe.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas bych to s tim jeho pristupem nehnal tolik do absurdna.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych to s tím přístupem nehnal vůbec nikam. Tohohle namyšlenýho fracka z něj udělaly noviny ve Španělsku a já jsem zatím prostě neviděl jedinou věc, která by tomu nasvědčovala. Já fakt nevím jestli ostatní sledujou jinýho hráče, ale mně prostě jeho celkový chování na hřišti, mimo hřiště, přístup v zápasech atd. přijde jako něco, kde je přesně nulový problém. Na hřišti nesóluje, hraje týmově, spoluhráče pravidelně zásobuje šancema, když je nepromění, tak se nevzteká, nic. Dozadu mi přijde taky, že se vrací naprosto dostatečně. Mně prostě naopak takhle z mýho pozorování přijde jako naprostý prototyp pokornýho kluka, co drží hubu a maká.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak co jsem videl, tak vzdycky nastoupil do zapasu pozitivne, snazil se, nabihal si, chodil si do hloubky pro balony, ale postupem casu, kdy tam 50 % toho bylo zbytecny, protoze ten hrac s balonem radsi udelal nakop do prdele, nez aby mu nahral nebo zakombinoval, na nem byla videt ta frustrace a to, ze ho to proste nebavilo. Nekolikrat mu tam mohli nahrat do prazdne, ale kokoti jako Jimenez nebo Burgui (loni to bylo fakt sileny) vsechno sobcili jen na sebe. Takze jeho vykony byly ve vysledky nijaky, prumerny, byl hodne neviditelnej, ale s obcasnyma zableskama, takze se da mluvit o zklamani, vsichni cekali vic. I co se tyce tech statistik, i kdyz o tom my dva taky vime svoje.

Reagovat
-Carles-

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z důvodu, proč jsem jej chtěl bylo, že by u nás rostl nadále technicky a kladl by se důraz i na týmové pojetí hry. Jeden z důvodů, proč jsem jej zase nechtěl byl, že je to čistě technicky založený fotbalista, v Norsku superstar a mohl by mít problémy s tím začít se učit hrát týmově, lítat nahoru a dolů.

Vždyť Messi i v době, kdy byl nejlepší, lítal nahoru dolů, chodil do soubojů a jde to u něj, i když v menší míře, vidět i dnes. Já Odegaarda viděl hrát všehovšudy nějakých 150 minut, ale nikdy jsem u něj neviděl to, co by měl mladý kluk mít. Mladý kluk by měl dřít každou minutu, měl by být pokorný. Nemůže si myslet, že v šestnácti na stojáka rozdá pár přihrávek a všichni se z něj poserou.

Kdybych dal přirovnání z hokeje, tak je jako Jonathan Drouin. Kluk, má na to být superhvězda, ale musí si uvědomit, že to není jen o talentu, který má, že si místo musí vybojovat, ne ukličkovat. Takoví hráči jsou buď výhra nebo selhání, i když mají pak slibnou kariéru v lepších týmech, ale nikdy nedosáhnou toho absolutního vrcholu, který se u nich očekával.

Reagovat
Kokesh

Vsak o tom to proste jo. On se chodi do Castilly vyprdet, jako by mu to nic nedalo...coz jsem psal i o jeho platu, ktery mi tu Ribery vyvracel. Nicmene s prodluzovani s Mayoralem se spise jevi to, ze mu Real nabidl opravdu nadstandartni podminky (no na uspesnost prechodu z Castilly do A tymu asi navaben nebyl, heh.....money, money, money)...jelikoz nema Castille a vlastne ani A muzstvu co nabidnout, preji mu jen to nejlepsi v budoucnu, ale pro me je momentalne zajimavejsi Asensio, nez nejaky Odegaard.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten druhej odstavec ctu az tedkom, a to je teda pekna blbost.

Reagovat
Kokesh

Pro tebe, kdy je Odegaard>Messi, urcite.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tenhle pokus bych mozna cekal od nejakyho Cule, ale dobry. S jeho hrou by mozna uspel pred 10 lety, protoze hraci jako treba Silva v dnesnim a budoucim fotbale nemaji misto mezi nejlepsima. Parada neco takovyho tvrdit u certsve 16letyho kluka, ale jak jsem zjistil minule, tak ty vlastne je sledujes i na kazdym traninku a vis a kazdym detailu.

Reagovat
smazaný uživatel

17

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak za to si ale hodně můžete sami, protože každý jeho obyčejný dotek jste komentovali jako setkání Boha s míčem. Teď byste samozřejmě pro něj chtěli klid, ale já zastávám názor, že tenhle hype kolem něj rozproudili kromě samotnýho Odegaarda i madridisti a samotný klub, teď už se těžko divit médiím, že se v něm tak vrtají a asi i vymýšlí různé kauzičky.

Jinak Halilovič byl v podstatě to samý. Až letos po tom odchodu na hostování se snad probral a vypadá mnohem pokornější.

Reagovat
smazaný uživatel

Když už jsi zmínil Haliloviće, tak nevíš proč nehrává základ? Poslední 4 zápasy: 45, 16, 14 a 25 minut. Předtím hrával základ.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Abelardo měl mít nějaké výhrady proti jeho bránění v zápase proti Realu (stáhnul ho v poločase), proti Sockám to zkusil bez něj, byla z toho drtivá výhra (proč by tu sestavu měnil) a i dál se jim daří bodovat. Nebral bych to jako něco tragickýho, pouze jsou na bodový vlně, takže nechtěí sahat do sestavy. Pořád tu jeho hostovačku beru jako hodně (pro mě až nečekaně) úspěšnou.

Reagovat
smazaný uživatel

Klub udelal snad jedine to, ze ho koupil. Ja pro nej chci hlavne tym, co mu neco da, kam fotbalove zapadne, kde svoje nejlepsi vlastnosti nejaky zpusobem zlepsi, kde se proste a jednoduse vyhraje. Fakt by me zajimalo, proc ho tam tak potrebuji mit, jestli si nekdo mysli, ze mu trenaly s ackem daji vic, nebo kvuli tomu, ze je na to porad moc mladej..

Reagovat
Hristo Stoichkov

Klub udělal třeba velkou prezentaci, až nemístnou pro takhle mladýho kluka. Plus ty různé klauzule, které z něj dělají hráče se speciálním zacházením (které nikdy nedostal žádný z odchovanců). Ať chceš nebo ne, to všechno zvyšuje tlak. A nepochybuj o tom, že většina fotbalového světa mu po všech těch mediálních masážích nepřeje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty a AdM jste dostali za ten uplynulej rok pořádných pár ran do psychiky.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se pujdu vyplakat k michacce.

Reagovat
roman1978

to nepomůže

Reagovat
smazaný uživatel

Ctyricetiletej Jiri budiz dukazem.

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť je to blbost, fakt se snažíte s Bolou tu diskuzi posunout tak, abyste mu jakoby "ublížili".. Přitom nic moc špatnýho neříká, jen si to zformulujete tak, aby z toho vyšel vtipně. Vždyť je to hloupý, strašně dětinský od vás.

Reagovat
Murena

Reagovat
Billy McClane

Nic nove pod slnkom

Reagovat
Ángel di María 22

Prestan tu ztracet cas s tema karikaturama, co delaj, ze tomu rozumi a radsi doraz na to osmifinale s AS

https://www.youtube.com/watch?v=wD5yKGhuzqY

Reagovat
smazaný uživatel

tys přece sotva dorazil ...

Reagovat
Ángel di María 22

Jiri, vypni svuj humor, je to ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Vidíme se.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebyt z Brna, tak nevaham.

Tohle je recyklace Secrets a Tigera, ale neni spatna. Jen posledni dobou nevysla zadna pecka, kterou bych jel porad jak treba zrovna Secrets nebo Forbidden Voices. Ani Garrix nicim neprekvapil.

Reagovat
Ángel di María 22

Jj, nic extra, ale zkousim naky min znamy az amatery - proximity, nebo nocopyrightsounds daj obcas neco dobryho, ale jinak slabota v novym roce.

Tak to nevadi, si udelej vylet

Reagovat
smazaný uživatel

Mit auto, tak si ho udelam. Ale takhle nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak jeste jsem teda zacal poslouchat trap (Trap Nation, Trap City), hlavne ty vokalovy dropy ve stylu DJ Snakea uplne zeru. Treba tohle.

https://youtu.be/5hEh9LiSzow

Reagovat
Ángel di María 22

Jj, to je taky dobry. Obecne House/Trap/Chill Nation

Reagovat
smazaný uživatel

Btw. Electric Elephants

Reagovat
smazaný uživatel

Electronic Supersonic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Brno. Garrix.

Reagovat
teenz

Než to k vám dorazí, tak žádnýho Neymara mít nebudete.

Reagovat
smazaný uživatel

ono je jedno, kde bude Neymar leštit lávku ... teda za předpokladu, že se tady toho vašeho nápadu chopí vícero koučů.

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle se chápeš fakt jen ty sám.

Reagovat
patas92

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

už se těším, jaký dostane Levante KOUŘ

Reagovat
smazaný uživatel

počkej s tím frajeřením, až uvidíme hřiště. Nachytají tam na nás jejich klasické oraniště a budeme se bát víc o zdraví, než o body.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Suáreze v současné formě nazastaví ani čerstvě rozorané pole

Reagovat
LAM

Asi tak.V Levant mejváme docela problémy,takže doufám že hráči budou hrát na 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

to není příliš pravda...poslední dva zápasy u nich jsme vyhráli o tři resp. o 5 gólů

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
netopier

Asi najlepší trávnik v tomto kole

Reagovat
smazaný uživatel

Co blbneš , je to tým jako každý jiný v PD , který nám na domácí půdě může působit problémy. Mít je doma ,tak jsou to téměř jisté tři body a možná i větší příděl,ale na půdě soupeře to chce jako vždy koncentrovaný výkon,abychom vůbec bodovali a nebude to lehké!

Reagovat
smazaný uživatel

to není příliš pravda...poslední dva zápasy u nich jsme vyhráli o tři resp. o 5 gólů zase není potřeba soupeře přeceňovat, když máme na to, zválcovat každého, stejné řeči byly i u Bilbaa a Valencia oba dostali šest a sedm

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo neříká,že i ten zítřejší zápas nemůže dopadnout přesvědčivým vítězstvím našich barev,ale není třeba podceňovat soupeře, přestože jsme dobří a máme formu, i Bilbao či Celta nám na jejich hřištích udělili čtverku.

Budu rád , když se tu zítra odpoledne sejdeme a dojde spíš na tvá slova než na má.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to přece vůbec není o podcenění, to je o reálné sílé obou mužstev - poslední Levante bychom měli porazit (když ne zničit) pokaždé, nemluvě o současné podobě a formě týmu. Pokud ne, bude to jenom naše chyba a velká ostuda, s čímž ale přece nebudu před zápasem dopředu počítat.

Reagovat
Rakoid

Jako pozor, LEvante solidně v lednu posílilo, nominováni k zápasu všechny posily : Cuero (35/7 Banfield), Rossi (16/2 Fiorentina), Orbán (12/0 Valencia), Medjani (8/1 Trabzonspor), Verdú (8/1 Fiorentina)

Reagovat
Dominator

No Levante uplne ako kazdy iny tim v PD nie je. Oni tu maju asi najblizsie k akejsi obdobe Stoke v Primere Division.

Reagovat
el Principito

Barcelona line-up (official): Bravo - Alves Pique Mascherano Alba - Rakitic SergiRoberto Iniesta - Messi Suarez Neymar

Reagovat
Ed_Hazard

Dá Luisito gól aj dnes? Skusil som ho za slabý kurz 1,65

Reagovat
Dominator

Tak predsa

Reagovat
Ed_Hazard

S Luisom som mal na tikete ešte Inter 02 Troška nervy

Reagovat
Dominator

Luisa som sice nemal, ale Inter 02 mam na tikete aj ja

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá. Po tomhle mači máme týden odpočinku s přátelákem v prostřed týdne.

Vůbec se mi zdá ten únorovej program o hodně lehčí, než v lednu. Dneska Levante, příští týden Celta doma (tady bych čekal něco jako 7:4), pak na Sporting, na Palmy a až poslední mač je Sevilla doma. Tohle by se v lize mohlo vyhrát všechno. A před Sevillou máme venkovní Arsenal - tam by stačila klidně plichta.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tam moc ľahké zápasy nevidím, tých ťažších súperov doma a papierovo ľahších zase vonku, kde je to furt ťažšie ako doma samozrejme.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tyhle prognózy jsou úplně k ničemu. Naposledy měl třeba Real po nástupu Zidana jasně nalajnovanou sérii výher a ztratil na Betisu. Venku nehrajeme vůbec přesvědčivě, ztratit můžeme (skoro) kdekoliv. Ale zvládnutá Valencia je dost důležitá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Flore se už prý dvakrát marně pokoušel přivolat zpět Mourka. To je hlína.

Reagovat
smazaný uživatel

Never tomu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona je teď docela krize opravdu dobrých manažerů.. Florentino nemá z čeho vybírat, přitom nejspíš o Zidanovi není dvakrát přesvědčenej.. Mně by se tam líbil Boas, akorát by potřeboval ještě jeden meziskok z Petrohradu..

Reagovat
smazaný uživatel

Krize dobrých manažerů? Právě teď byly škatulata opravdu velkých jmen, jaký už dlouho nepamatuju - práci si hledal Klopp, Pepek (vím ...), Mourek, Carlo, Spalletti ... Přemluvit by šel Conte.

Druhá věc je ta, že některé z nich už Flore vyrazil, čímž si s něma ne úplně vylepšil vztahy.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvažujme v přítomnosti, teď těch opravdu TOP manažerů moc není.. Conte, Spaletti atd. to nejsou manažeři pro Real Madrid. (stejně jako Mourinho, pravda)

Reagovat
smazaný uživatel

přítomností? Kolik proboha bylo kdy TOP manažerů volných v lednu?

Naopak - Italové měli vždy v Realu úspěch a Conte je pro mě osobně ideální kandidát.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejde o národnost, ale o způsob práce..

Volných třeba ne, ale teď jich spoustu přešlo do nového, podepsali smlouvu a navíc jich je celkově strašně málo.

Reagovat
celeb

Conte by do Realu padol ako rit na serbel. Snad ostane pri repre co najdlhsie.

Reagovat
CHONG

Nesmíš věřit všemu, co se říká v televizi, Bohoušku.

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost!

Reagovat
Robbie

na livesportu píšou že to dávají na Sport 1 přitom fotbal tam je až od 12:30

Reagovat
smazaný uživatel

offside?

Reagovat
Robbie

Reagovat
drussbarb

Rozhodčí ...

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
smazaný uživatel

To nebyl ofsajd tak o metr a půl

Reagovat
Jordi Alba

Ve španělsku jo.

Reagovat
Ed_Hazard

Hohoo Rossi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Snad ho už nebudou trápit ta zranění.

Reagovat
Malresi

Reagovat
Tomanatura

Pepito

Reagovat
Robbie

rozhodčí nechtěl ukončit zápas po dvou minutách

Reagovat
smazaný uživatel

jordiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Albičkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Switchback

Reagovat
Jordi Alba

Takto sem to chtěl.

Reagovat
technecium

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Prdeláč

Reagovat
Kincl

Jaká si myslíte, že je šance že Lewa půjde do Realu a myslíte, že Bayern ho bude chtít nahradit? :)

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dneska se objevilo tohle: Lewandowski's Agent: "There's something going on with Real Madrid." [AS]. Takže šance tu je, ale na druhou stranu je zas možný, že ten agent akorát využívá Real, aby v Bayernu Lewovi dojednal lepší smlouvu. Každopádně jeho příchod nedává smysl, ale jakože vůbec. Lepší než Benzema není.

Reagovat
CHONG

Přesně tak, chce to backup za Legendu a ne nějakého předraženého zaprodaného pšonka.

Reagovat
smazaný uživatel

vlastní gól prdelí, luxus

Reagovat
drussbarb

Ufff, ještě

Reagovat
technecium

Luiiisii

Reagovat
smazaný uživatel

Typickej Luisito - ze tří metrů netrefí poloprázdnou kasu.

Reagovat
loki5

A i přesto má ze všech nejvíc nastřílených gólů v sezóně

Reagovat
smazaný uživatel

5 hráčů Levante ve vápně Barcelony při brejku

Reagovat
smazaný uživatel

on trefí z metru Piqueho do ruky a je z toho žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

Pikáč rukuje ostošest

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

Náádherná akce od začátku.

Reagovat
teenz

To bylo hezký.

Reagovat
smazaný uživatel

pořád dokola přes levou stranu...

Reagovat
Malresi

Levante dosť nebezpečné teda zatiaľ

Reagovat
smazaný uživatel

hrají krásně.

Reagovat
technecium

Alves hraje strašně, přes něj jsou všechny akce Levante

Reagovat
smazaný uživatel

chrápe tam slušně

Reagovat
smazaný uživatel

Já už se nechtěl pouštět do kritiky PL a porovnávání.. Ale dneska Levante ukazuje ohromnou kvalitu, jak taktickou, tak v ofenzivě a přechodu do útoku i technickou a rychlostní. To asi k tomu, jak jsou slabé týmy ze spodní části tabulky.

Reagovat
Malresi

Reagovat
smazaný uživatel

vědí, co chtějí hrát. Vědí, jak to chtějí hrát. A hrají to.

A to s hráčema, o kterých většinou nikdo nikdy neslyšel (kromě Pepa)

Reagovat
smazaný uživatel

a proto jsou poslední

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska korporativně nefunguje celá pravá strana - Dani, Raketa i Messi nejhorší na place v našem dresu.

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

No ale už dost. Dani se povozil na kolotoči a do druhý půlky Aleix.

Reagovat
smazaný uživatel

špatný výkon...nebýt dvojího štěstí (Navarrovy prdele a Bravovy tyčky) tak se ještě budeme trápit jak prasata

Reagovat
smazaný uživatel

vůbec bych neřekl, že špatný výkon. Domácí hrají výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

to se přece nevylučuje, nebo snad ano?

Reagovat
Ed_Hazard

Necylučuje, ale je to blbosť tento krát. Nehráte zle, ale Levante dobre Tieto dva pojmy sa často lúbia zamienať.

Reagovat
drussbarb

Levante hraje fotbal, to tedy zírám. Občas musím mrknout na PL, abych srovnal tamní low týmy.

Reagovat
Malresi

Tamní low týmy sú na tom podľa mňa technicky horšie ako low týmy v PD, avšak vynahrádzajú to bojovnosťou. Levante sa pravdepodobne iba dnes vyhecovalo lebo hrajú proti Barce, inak by neboli poslední no.

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě se vyhecovali teď na Barcu, ale ono to odporuje těm názorům, že to Barce ty týmy ze spodku tabulky dávají zadarmo, což je tamní časté mínění.

Reagovat
Malresi

Tak s takými názormi som sa nikdy nestotožňoval. Nikto nedá nikomu nič zadarmo, i keď je pravda, že v PD sa mi zdá, že tie týmy pokiaľ prehrávajú o 2,3 góly proti Barce, či Realu, tak to pak vypúšťajú.

Reagovat
smazaný uživatel

a když v PL prohrávají týmy ze spodku tabulky o 3 kusy, tak se to snaží proti favoritům zlomit?

Reagovat
Malresi

Tak rozhodne to nevypustia, aj preto tam máš zriedkakedy také jednoznačné výsledky ako v PD. Rozhodne však nechcem spochybňovať silu Realu, či Barci, pretože je jasné, že tie výsledky sú viackrát také jednoznačné, najmä kvôli kvalite ich kádrov, avšak za tým, čo som napísal vyššie si stojím.

Reagovat
loki5

Levante hraje skvěle. A barce hrozně chybí Busquets.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ono by to ani s ním nebylo o moc lepší. Ty venkovní zápasy jsou hrozně těžký, nic moc jinýho se ani nedá čekat. Venku herně nedominuje ani Real a Atlético. O to důležitější je sbírat body. Jinak si myslím, že hrajeme slušně.

Reagovat
smazaný uživatel

Na Šumavě se asi vstává později.

Reagovat
roman1978

Reagovat
smazaný uživatel

Nepřivolávej ho

Reagovat
loki5

Když píšeš hovadiny musíš si je prvně promyslet abys nevypadal jako blb Dej mu čas.

Reagovat
smazaný uživatel

s tímhle on problémy nemá - píše, co ho napadne a je mu úplně jedno, že vypadá jako blb.

Reagovat
valloire

Už jsi naházel takovejch hoven, že bych pod nima nebyl vidět. Tak klídek Jiřino.

Reagovat
CHONG

Ty se bez něj už ani nevysereš.

Reagovat
technecium

Já mám problém se bez něj vyzvracet, on mi to značně ulehčuje

Reagovat
el Principito

Reagovat
-Carles-

Úplne iné Levante ako som zvyknutý posledné roky. Hrajú naozaj pekne, žiadna prehnaná tvrdosť, výborné brejky a poctivá defenzíva Na druhej strane naša hra hrozná, veľké šťastie že po polčase vedieme. Myslím že dnes sa to dosť podcenilo, do druhého polčasu treba nastúpiť s úplne iným nasadením.

Reagovat
roberos

Chce to přidat, zase nám chybí větší pohyb a náběhy ! hráči se zase trochu šetří.

Reagovat
smazaný uživatel

teď teprv vidím ten neuznanej kus Messiho ...

Sudí zase úplně v lese.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli si Dani v kabině zkoukl nějaký sestřih ze svého dnešního výkonu, tak by mohl do druhé půlky vletět řádně nabuzený. To byla zatím hodně velká ostuda od něj.

Reagovat
technecium

Teď to horší... Druhý poločas proti slunci a proti větru, to jsem zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes si totálne koledujeme o stratu bodov, Levante malo plno dobrých šancí: Lemir sám na brankára, Morales sám na brankára, Deyverson 2 krát voľný zakončoval v 16tke, Verzov priamy kop tesne nad bránu a my len Suárezova tutovka, toto nedopadne dobre ak budeme takto hrať aj v 2.polčase

Reagovat
smazaný uživatel

Raketa nejlepší ze zálohy, aspoň maká a běhá

Reagovat
smazaný uživatel

to si dělá prdel...žádný ofsajd, v rovině

Reagovat
Jordi Alba

Aleix by mohl do hry ..

Reagovat
Malresi

Marino pekne

Reagovat
Jordi Alba

Rozhodčí pls.

Reagovat
blaugrana

Alves, Pique a Leo otras.

Reagovat
smazaný uživatel

to je teda zápas...skoro u toho usínám

Reagovat
blaugrana

Wtf???!! Najlepsi hrac ide dole.

Reagovat
Malresi

Reagovat
Tomanatura

Tak po ocku ten zapas sleduju a Levante vyborne, Pepitovi sedi, ze ma vic prostoru na hristi.

Reagovat
smazaný uživatel

ach jo...dřív Messi bral takové protiútoky na sebe, teď nahrává Neymarovi do horší pozice

Reagovat
ADM

A Neymar je dnes ultra tragicky to az nie je mozne. A Leo takisto no..

Reagovat
patas92

Sem od včera ještě furt naprany nebo se na to nedá dívat?

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečná trága tenhle zápas...tři body budou zázračné

Reagovat
Switchback

Jooooooo

Reagovat
Jordi Alba

No, tak Luis.

Reagovat
smazaný uživatel

tak přece kua

Reagovat
-Carles-

Luisito

Reagovat
smazaný uživatel

Luis - najlepsi utocnik na svete .

Reagovat
smazaný uživatel

krásná šajtlička

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak jsi byl spokojen s KOUŘEM?

Reagovat
smazaný uživatel

kouř bohužel nebyl, ale nebylo to mojí vinou

Reagovat
smazaný uživatel

. Pokud jsi nehrál, neznám tě osobně. A o vině nemluvíme,jen jsem ti chtěl včera říct ,že venkovní zápasy jsou pro nás těžké,ty týmy mají úplně jinou motivaci a hrají s námi naprosto vyrovnaně, my jsme díky Bohu lepší v zakončení. Kouř je už bohužel možný jen doma.

Reagovat
technecium

Teda pěkně mě rozčiluje, že se Neymar začíná ukájet na těma svejma fintičkama na nic. Jestli v tom bude pokračovat ála CR, tak ať si klidně odejde. K čemu mu je sem tam patička, přešlapování, když hráče obešel snad jen jednou

Reagovat
smazaný uživatel

dnes Barca na 30% , Leo sa ani nespotil, ale to co chceli maju..3 body, naco sa v takýchto zapasoch nahanat za golovymi hodami ako Real, ked proti top timom potom stracaju, radsej usetrit sily :)

Reagovat
celeb

viac by sme usetrili sil, keby sme vyhravali o polcase 2/3:0 a domaci to vzdali. Takto to bola drama az do konca, aj ked sme hrali rozumne a setrne.

Kazdopadne Levante . Pre LaLigu by bola velka skoda, keby vypadli.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, když vám to nejde, tak hrajete na 30%.

Reagovat
smazaný uživatel

na 30% a pritom nabehali viac ako Levante

Reagovat
roberos

Tak snad se nám ušetřené síly z dnešního pochodu budou hodit. Čekám že se dnes CR a spol. přetrhnou na přídělu Granadě ( jen at se honí na doraz ! )

Reagovat
smazaný uživatel

Snad jo přece se nebudeme nudit

Reagovat
smazaný uživatel

No, uvidíme ,jak jim půjde druhý venkovní zápas pod Zidanem?

Reagovat
smazaný uživatel

Teba aj keby znásilňuje 15 černochov bude stále trápiť len Ronaldo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy, ci valencia zaznamena ligove vitazstvo po troch mesiacoch...

Reagovat
smazaný uživatel

tak nic, cakanie sa predlzuje...

Reagovat
smazaný uživatel

a trenerko uz bali zubnu kefku

Reagovat
smazaný uživatel

goooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

komedie pičo, tak nám třeba

Reagovat
smazaný uživatel

negredo jak jinak

Reagovat
eliskafan

Betis výborně, body k záchraně

Reagovat
smazaný uživatel

je dnes real na dajto?

Reagovat
smazaný uživatel

nie je, davali Barcu

Reagovat
Ángel di María 22

Keylor; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Kroos, Modric, Isco, James; Cristiano y Benzema.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim rotace a la Carlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak venku proti tomu samozrejme nemam nic, jen se snad zlepsi v tech domacich zapasech.

Reagovat
teenz

Lepší mít hroší verzi Carla než Rafu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je jasny. Ale zas mu nesmime vsechno bastit, nejaka kritika byt musi.

Reagovat
Ángel di María 22

Zase vis co, Carlo mel loni MS klubu + copu, tam to bylo fakt jak pest na oko, to Zidane nema. Ale doma by urcite vic protacet mel, venku tu plnou beru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
torcida

bože dajte tej žene už niekto banán, nech netrepe stále o jednobodovom náskoku

Reagovat
valloire

V Granadě nastupuje Bílý balet. Nemusím říkat, co to znamená pro domácí tým...

Reagovat
smazaný uživatel

ze uz prisly vyhruzky od mafie?

Reagovat
valloire

ne, messihonici, budou nemilosrdně rozdrceni

Reagovat
smazaný uživatel

dyt rikam mafie

Reagovat
loki5

He jako že se klepete aby jste vůbec vyhráli. A co CR7 ?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jerichoo

stream niekto?

Reagovat
Ángel di María 22
Reagovat
valloire
Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/140544

Reagovat
smazaný uživatel

delfine, splouch! do bazenu

Reagovat
Ed_Hazard

Čo chcel akože Cris? Veď bol pokrytý obrancom

Reagovat
smazaný uživatel

Uf.

Reagovat
Robbie

ještě tu nevidím že Granada dala regulérní gol, ale rozhodčí písknul offside

Reagovat
Ed_Hazard

Toto bolo moc jasné na to, aby to niekto skúšal.

Reagovat
teenz

S Iscem a Jamesem se na to dá konečně koukat.

Reagovat
Ed_Hazard

Môže byť, ale dnešný zápas zatiaľ slabota. Ešte sme si nevypracovali poriadnu šancu

Reagovat
Magic player

No, si to pekne zakrik, hrajeme sracku a ti dva maji nejvice ztrat na hristi.

Reagovat
technecium

Koukám Zizou se stará o rozehranost širšího kádru stejně skvěle, jako Carlo

Reagovat
valloire

všímej si tridentu a nekecej

Reagovat
technecium

Mohli byste zas mít 10 tutovek a zahrát remízu, zatímco my jsme z jedný střely Suaréze dali vlastně dva góly a luxusně to uhaluzili

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robbie

to je debil, Benzema tam byl sám a on střílí

Reagovat
Magic player

Nahravej to Crisi...

Reagovat
Ed_Hazard

Aut pre Granadu? Dajte tomu rozhodcovi slepeckého psa..

Reagovat
valloire

Granada prasí.

Reagovat
ADM

a Real nestíha

Reagovat
smazaný uživatel

aha takze offsidy maj podplaceny

Reagovat
smazaný uživatel

Co to zas delaji za kokotinu u toho rohu?

Reagovat
smazaný uživatel

chybne auty, chybne offsajdy, spanielski arbitri vo svojej plnej krase zapas co zapas

Reagovat
technecium

Jak slepej k houslím

Reagovat
One-Real

:)))))))))

Reagovat
Ángel di María 22

Isco - Carvajal - Benz Golasooooo

Ale Isco dneska zatim bída.

Reagovat
smazaný uživatel

Krom Kroose a Modrice skoro vsichni. Tolik nepresnosti jsem dlouho nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal je buh. A kdyz mu tam James necha misto, tak to nema chybu.

Reagovat
smazaný uživatel

Carvajal, nejlepší RB. ♥

Reagovat
Jerichoo

Benzema - Pichichi

Reagovat
ADM

škoda, velmi sympaticky vykon od Granady doteraz pride mi že tie tímy zo stredu a spodku tabulky šli tento rok dosť hore a velmi ťažko sa u nich hrá

Reagovat
valloire

gol gol huš je tam

Reagovat
Robbie

takový přihrávky chci vidět

Reagovat
smazaný uživatel

Benzemaaaaa.

Ale kolik tam ten levý bek Granady nechává místa? Už druhý takový Carvajalův náběh, kde měl kolem sebe kilometry místa.

Reagovat
smazaný uživatel

Konecne tam Kroos Navase trochu serval, at u te rozehravky pouziva mozek.

Reagovat
smazaný uživatel

A on to zas nakopne a zalozi Granade utok..

Reagovat
Ángel di María 22

DDG, no. DDG...

Reagovat
Magic player

Ta technicka vyspelost hracu Granady je uzasna, 1na1 jim jde skvele. Skoda, ze nejde usporadat zapasy tymu z La ligy proti PL treba od 10. mista niz. Bylo by to hodne zajimave porovnani.

Reagovat
ADM

Hlavne porovnanie rozhodcov

Reagovat
Magic player

K tomu nema smysl se vyjadrovat. Vsichni vime, ze je to v prdeli a nejhorsi je, ze nejaka zmena k lepsimu nejspis nehrozi.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Granada by dnes klepla kromě TOP 4 všechny v PL.

Reagovat
ADM

a to už zahrnuje napr Manchester alebo Chelsea

Reagovat
Hachim Mastour

Benzema snáď predbehne Cristiana.

Reagovat
ADM

Granada ale zatial lepšia by som povedal .. čo na to madridisti? porovnanie hry vonku Zidane vs Rafa doteraz ..az tak pravidelne to nesledujem

Reagovat
smazaný uživatel

lepší ne...

Reagovat
ADM

Tak minimálne je skvelá na to že je predposledná.. hlavne 1 na 1 v útočnej fáze ..len to zakončenie

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na Betisu to bylo uplne neco jinyho. Wondergoal vs 70 minut neustalyho tlaku plnyho tutovek (tak 6 nebo 7).

Reagovat
ADM

jj viem, to som pozeral .. ale dnes to je o niečom inom

Reagovat
One-Real

Venku ti to zadarmo nikdo neda, jakmile je nezlomis 1-2 rychymi goly, tak jsou ty tymy silene houzevnate a navic az na minimum vyjimek schopne na mici. Podle me jim dal Zizou fyzicky celkem zahul prvni tydny, vyuzil toho volnejsiho programu a musel do nich dostavat fyzicku. Pujde to nahoru, domaci zapasy a 2/3 zapasu s Betisem mi davaji duvod verit.

Reagovat
Ángel di María 22

Pry na tom mame byt fyzicky na AS, podle programu. Kazdopadne mi nase intenzita venku prijde mensi, nez doma. Uvidime proti Bilbau.

Reagovat
Ángel di María 22

fyzicky nejlip*

Reagovat
Hristo Stoichkov

Z čeho soudíš tu fyzičku? Podle mě tomu nic nenasvědčuje. Spíš mi přijde, že špatně chytáte tempo zápasu, což může být i malým zápasovým vytížením, přece jenom ti hráči jsou léta zvyklí hrát dvakrát týdně. A když si odečteš domácí debakly, kde bylo po dvaceti minutách hotovo, tak toho moc nezbývá...

Reagovat
Ángel di María 22

Vusde se o tom pise a i Zidane to na tiskovkach prezentoval. Diletantska prace od Beniteze, ze novej kouc musi na zacatku druhy pulky sezony teprv ladit fyzicku muzstva,

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak tohle jsou čistý spekulace, kterým se mi nechce věřit. Nehledě na to, že za fyzickou připravenost těžko zodpovídá Benítez.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Jestli je tiskovka Zidana spekulace, tak to pak jo...

Reagovat
One-Real

Zkusím pohledat články, minimálně 2 jsem o tom četl.

Hlavně si myslím, že ti hráči si dávají sakra velký pozor. Doma na ně prostě vletíme, protože jsme si jistí. Venku každý zápas bolí a zejména nás. Každá další ztráta by v podstatě znamenal konec nadějím na titul, ať si to budeme malovat jak chceme. Jinak letos máme venku bilanci 4-4-2. Kromě Espanyolu to byl vždycky boj, s Celtou jsme málem remizovali, proti Eibaru to byla do penalty taky bramboračka. Letos měl Real i Barca venku snad jediný lehký zápas, my Espanyol, vy nás.

Reagovat
_Blind_

Granada zatím hodně sympatický výkon.

Reagovat
Ángel di María 22

Granada hraje výborně. Doma se klasicky hecnou, kór proti nám a dneska výborně pressujou a nám to dělá velký problémy. Připomíná mi to scénář Barcelona - Leverkusen hodně, ten pohyb hlavně. Ale my hrajem venku a aspoň vedem, to je důležitý a ty gólovky jsme měli 3.

Dani je úžasnej, k tomu neni co dodat. Isco a James v tý záloze mimo, James to docela schytává od soupeřů a neni moc ve hře a Isco hooodně kazí, ale zas udělal ten gól trochu.

U Granady vsichni vepredu strasne rychli hraci mi prijde.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie zapasy Barcy a Realu vonku ma v tejto sezone bavia. Domace timy sa na nich vedia vyhecovat a velmi pekne pripravit. Tak ako rano Levante aj Granada teraz, zrejme dojde na koncovke, lebo tie sance si aj vedia pripravit, ale finalna faza je zvacsa katastrofalna v porovnani s Barcou ci Realom, kore tu 1-2 golovky vzdy dokazu vyuzit.

Inak sa mi paci klasicky Succes. Ten je dlhodobo najlepsi hrac Granady, divim sa ze ho tam stale dokazu udrzat. Vedel by som si ho predstavit v Ponorke ci Celte ak by nahodou vypadli.

Reagovat
One-Real

O nem se nesmi dozvedet Florentino, konecne by si dokazal koupit uspech.

Reagovat
Dominator

Reagovat
Ed_Hazard

O čo sa to tam celý čas snaží Varane s Ramosom? Tvl polovička prvého polčasu bola len o tom ako si to tam pinkali pred poliacou čiarou, s týmto chodte doprdele

Reagovat
smazaný uživatel

A co maji delat? Nakopavat to jak Keylor (Pepe)?

Reagovat
Hristo Stoichkov

No, Varane má letos spoustu problémů a nejenom s rozehrávkou. Pro mě velký překvapení.

Reagovat
One-Real

No, on bude vždycky více Pepe než Ramos, naštěstí nového Ramose už máme taky.

Reagovat
Dominator

To mas na mysli Valleja?

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
Ed_Hazard

Posunúť to na kraj na Marcela/ Daniho? Pokaždé boli pri čiare sami..

Reagovat
Ángel di María 22

Kdyz to slo, tak to tam dostali. Granada skvele napada a to konstatne celej polocas, snad jim dojdou sily.

Reagovat
smazaný uživatel

psst to je zizouova taktika

Reagovat
Kokesh

Venku je opatrnost na miste, i tak na muj vkus hrajeme dost zatazene. Vedeme, mozna pridame druhy. Zizu se na ne nevrhne od zacatku v jeho patym zapasu, to od nej nemuzeme cekat.

Reagovat
One-Real

Navas je na ty hráče nasraný, jinak si ty granáty nedovedu vysvětlit.

Reagovat
Ángel di María 22

Karime tak to ses zachoval jako megakokot ted.

Reagovat
smazaný uživatel

Píčus fakt..

Reagovat
Magic player

Benzema bez vyplaty.

Reagovat
smazaný uživatel

to mu měl dát do prázdné....

Reagovat
smazaný uživatel

otázko je, jeslit s CR zařval ale no...vidět ho nemusel

Reagovat
ADM

Ved to boli milisekundy? vobec sa nepozeral či tam má Ronalda, chcel zakončovať..

Reagovat
Magic player

A teda cumim, jak malo se Cristiano vztekal, to i ja bych tam bouchnul vic.

Reagovat
valloire

Reagovat
Magic player

Reagovat
CR7RONALDO

Nedáš, dostaneš

Reagovat
Ángel di María 22

Máma ztráty ve středu hřiště jak uplný dementi. Ale uplný, neuvěřitelný. A mělo to být dávno 0:2, Benzemo ty vole.

Reagovat
smazaný uživatel

gol ty pico!! GOOOOOLLL

Reagovat
smazaný uživatel

nedas dostanes...

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole...to byl gol od sudího! takový blok ty krávo

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jo, ale Modric do nej nabehl jak idiot.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
One-Real

Ty vole, zrovna jsem to psal. El Arabi na hřišti, největší dřevák na planetě a proti nám bude schopný otočit. Jinak rozhodčí.

Reagovat
ADM

Rozhodca Navas

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodca solidne dodrbal

Reagovat
MadMrJacky

Sudí nestíhá a prasí!

Reagovat
valloire

sudí ven

Reagovat
X-bano-X

Heh Ramos na pána typický nezvládak

Reagovat
Robbie

Real vůbec nestíhá

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt.. Karim s Cristiano jsou sulini, kdyby si nahrali, tak je to uplne bez problemu. Benzema si pricichl ke golum a takle to dopada..

Reagovat
smazaný uživatel

Snad příjde ten Polský žebrák, aby měl konkurenci a hrál pořádně.

Reagovat
Kokesh

Reagovat
teenz

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo mu to nenahral volnemu pred branu v 1.polcase, Benzema zas Ronaldovi v 2. polcase, timova súhra

Reagovat
smazaný uživatel

tak to má na ihrisku vypadať ... proste Pichichi láka.

Reagovat
smazaný uživatel

to už je hotovo, ted už se bude jen polehávání, vztekání a rozhazování rukama

Reagovat
Visca el barca

Jinak jak maj teď ty slabší mužstva na stulpnách EA SPORTS. Znamená to, že bude konečně la liga na fife ? Myslím tim staďáky atd

Reagovat
Generalní Gladiator

tohle jestli je tým na chvostu PD,neuvwřitelny.. tak takovou kvalitu v ofenzivě,techniku v PL nevidím ani u MU nebo chelsea..

Reagovat
Jerichoo

Nás tam školí 18 ročný chalan z Granday, úžasné fakt

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou hrozny ztraty.

Reagovat
Magic player

Ti nas vodi jak slepe kone.

Reagovat
smazaný uživatel

Disco je hrozný ale dneska...počítá mu někdo ztráty?

Reagovat
smazaný uživatel

A nejlepší je když se pokusí vystřelit na bránu tu snad netrefil už tak 20 zápasů

Reagovat
Magic player

Tak precijen Kova zije.

Reagovat
Generalní Gladiator

pokud real ztratí, tak asi odpadne v boji o titul

Reagovat
smazaný uživatel

Tu už jsme vypustili dávno

Reagovat
smazaný uživatel

tos neměl psát. Teď to určo vyhrají

Reagovat
Generalní Gladiator

góól, aspon bude prdel

Reagovat
smazaný uživatel

Já fakt nerozumím tomu, proč takovouhle věc napíšeš 10 minut do konce

Reagovat
smazaný uživatel

oni dal gol protože eurofotbal diskuze no

Reagovat
Generalní Gladiator

příčinná souvislost

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ángel di María 22

Isco, Ronaldo a Benzema největší tragédie dneska. A Benz ten 100% gól naprosto zavraždil, nedá se nic dělat.

Reagovat
Jerichoo

a hlavne teraz nevystrelí ani za nič a zbytočne nahráva

Reagovat
roberos

Ronaldo je zkáza Realu - on který by měl být tahou v důležitých zápasech na to bohužel už dávno nemáI

Reagovat
Generalní Gladiator

real nestíííhááá!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič kurva.

Reagovat
CR7RONALDO

Luka!!!!!!Neskutočný pán, jednoznačne náš najlepší hráč

Reagovat
Ángel di María 22

Modriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiič jooooooooooooooooooooooooo. N E U V Ě Ř I T E L N Ě !!!! :)))

Reagovat
Kokesh

Lukaaaaaaaaaaaaaaaaaa golasoooooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

hohohoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Jerichoo

Modrič

Reagovat
smazaný uživatel

Kakoj udar

Reagovat
technecium

Jak slepej k houslím

Reagovat
smazaný uživatel

Gladiator privolal

Reagovat
Generalní Gladiator

v cajku, stejně by byla penalta

Reagovat
smazaný uživatel

Datum Typ sázky Sázka Tip Výsledek Vklad Kurz Výhra

7.2.2016 22:11 Jednoduchá sázka

wonCF Granada - Real Madrid (Který tým vstřelí 3. gól?) R. Madrid R. Madrid 100,00 3.00 300,00

Reagovat
smazaný uživatel

mňamka

Reagovat
One-Real

Lukitaaaaaa

Reagovat
valloire

gol gol Luka gol

Reagovat
smazaný uživatel

Sis oddchnul co, tchoříku?

Reagovat
Magic player

Nejlepsi CM na svete opet uraduje! Nadherny gol.

Reagovat
Jacks11

Reagovat
One-Real

Benzema musel začít radit s Vítkovou.

Reagovat
One-Real

*randit

Reagovat
CR7RONALDO

Ale Karim dneska hrozný teda

Reagovat
Ángel di María 22

Od Karima horší výkon než dneska nepamatuju už dlouho.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Kova vybornej. Za tu chvilku tam prinesl neco, co tam tezce chybelo - presnost.

Reagovat
teenz

Reagovat
Kokesh

A pohyb. Opet jako vitr, takhle ma vypadat skvely stridani. Bohuzel Karim potreboval v 70. taky sundat, jen neni kdo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem za to hrozne rad, timhle si mohl rict o mnohem vic minut.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kokesh

Cris asi nikoho na narozeninovou party nepozval, dnes ho uplne ignoruji...

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jen jedna strela, ne?

Reagovat
Kokesh

Jedna strela a 5x ruce ke kolenum, ze byl volny.

Reagovat
smazaný uživatel

kdo?

Reagovat
Fairplay

No na druhou stranu, on párkrát fakt byl volný

Reagovat
One-Real

Druhá věc, co udělal dneska Karim dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Co je Marcelovi sakra?

Reagovat
smazaný uživatel

suchý tirko

Reagovat
valloire

mi sme vihrály

Reagovat
smazaný uživatel

Krom Kroose hruza, ten jedinej si dokazal jen celej zapas to svoje.

Reagovat
smazaný uživatel

*jet

Reagovat
Hristo Stoichkov

Rozdává to hezky, ale dozadu je to prostě průchoďák.

Reagovat
smazaný uživatel

Busquets to neni, no..

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič hral dobre ...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale posral ten gol.

Reagovat
Ángel di María 22

Ale vymínusoval to tim svym. Jinak hrál dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

No zčasti áno ... ale to s tým rozhodcom je vždy ošemetné. Tam sa blbo vníma típek naviac, ktorý má ešte totálne nepredvídateľný pohyb, keďže nechce zavadzať atď. + to vymazal gólom svojim a celkovým výkonom. Skôr by som kritizoval obranu atď.

Reagovat
smazaný uživatel

Vsak ja bych kritizoval dnes asi vsechny.

Reagovat
smazaný uživatel

njn ale Barca dneska tak nejak podobne akurát tam bol márny aj súper ale organizovanejší vzadu. Tento zápas mi prišiel taký Premier league match. Bolo to zaujímavé ale kopec nepresností a zbytočných strát. A ešte blbýcgh faulov

Reagovat
smazaný uživatel

Včerejší Levante bylo marné? To je teda řádná pytlovina.

Reagovat
Generalní Gladiator

modrič je neskutečnej hráč, zranit se, tak jdete asi do kytek, váš nejdůležitější hráč..a ronaldo- napsat. že z něj zbyl jen stín je nepřesné, i ten stín jde vidět.. přišlo mi, že i spoluhráči ho maj v paži a volí lepší řešení,než přihrávku na něj..a, že by vzal na sebe tíhu za nepříznivého stavu a pokusil se to strhnout, nic, je to do značné míry vaše achilova pata

Reagovat
smazaný uživatel

Modrič je fantastický ... o Ronaldovi sa ani nemá zmysel baviť.

Reagovat
valloire

Zkušenej snajpr ví, kdy má udeřit.

Reagovat
smazaný uživatel

Doma proti Epsanyolu/Malmu/Sachtaru?

Reagovat
Ángel di María 22

Buď.. A nebo 10x po sobě do sítě Barcelony, nebo jak dlouhá ta série byla

Reagovat
smazaný uživatel

řekl bych že 6

Reagovat
smazaný uživatel

ale jo, zas tak špatnou paměť nemám https://ctrlv.cz/LK84

Reagovat
Ángel di María 22

Je to málo, 7 gólu v 6ti po sobě jdoucích zápasech do vaší sítě?

Reagovat
smazaný uživatel

není, spíše naopak

Reagovat
valloire

A má takovou Messi? Nemá. Kdo je tady pak snajpr aha?

Reagovat
loki5

Ale je to nejlepší střelec El clasica

Reagovat
Ángel di María 22

Aby ne, když jich hrál daleko víc.

Reagovat
smazaný uživatel

24 a 31 není zase takový extra rozdíl

pokud to převedu na poměr, tak Messi má 21 gólů ve 31 zápasech (0,68) a Ronaldo má 15 gólů ve 24 zápasech (0,63)

Reagovat
loki5

Tohle přehazování statistik bude trvat ještě dlouho a já se nechal chytit

Reagovat
smazaný uživatel

To bude ten dôvod a ešte vlastne možno to, že je proste lepším hráčom

Reagovat
valloire

ale nemá tu sérii...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
loki5

To je pravda série je vždy lepší. Vy drtiči :-D.

Reagovat
valloire

Vždycky je lepší mít sérii než ji nemít. Ten, kdo ji nemá, na to nemá.

Reagovat
loki5

To je pravda. Nikdo neřekne jo to je nejlepší střelec El clasica všichni budou vzpomínat na toho kdo dal 5 golů v pěti zápasech po sobě zprava doleva na Camp Nou.

Reagovat
valloire

přesně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Zkušený mužstvo dá přesně tolik gólů, kolik na vítězství potřebuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak, tchoříčku, ale zkušené mužstvo si též výsledek pohlídá už v dřívějších chvílích, aby se jim nestalo, že se náhodou budou muset potit a pak smrdínkovat jako ty

Reagovat
Generalní Gladiator

už? no konečně máme soupeře! posledních deset let jste v adolescenci

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak ...

Reagovat
smazaný uživatel

Minule z Betisom ste si zaslúžili body možno aj 3. Dneska 1. Ono sa to vždy tak nejak vyrovná ... ale každopádne veľmi nepresvedčivý a nepresný výkon. Modrič a Kroos hrali fajn. Zbytok bol naozaj mimo. Peňaranda, Succes a Rochina sú hráči, ktorých bude v segunde škoda. Tí všetci musia ísť po sezóne z Granady do lepšieho. Veľmi zaujímavý materiál Inak Ronaldo by mal zásadne hrávať len na Bernábeu a najlepšie len proti tragédom, to čo predvádza v tých vonkajších zápasoch, to je extrabieda

Reagovat
Generalní Gladiator

a nástup na plac až za stavu 3:0, pak je nejplatnější

Reagovat
roberos

Chlapec už ztrácí výbušnost atecnicky na to nemá ! Prodat šejkům a nakoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední tři příspěvky rozbor Ronalda ze strany fanoušků Barcelony. On i za 20 let se bude objevovat v každém vašem příspěvku.. Hrozná závislost tohle.. Přitom rozebíral tady snad někdo z madridistů dnešní špatný výkon Messiho nebo Neymara?

Reagovat
loki5

To je pravda to nikdy neděláte.

Reagovat
smazaný uživatel

To oni nikdy, to jen my.

Reagovat
CHONG

Ale já měl pocit, že vy se tady prezentujete jako ti lepší

Reagovat
Generalní Gladiator

Není důvod chovat se slušně, není důvod nechovat se podle mých vlastních pravidel.

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdy jsi ten pocit neměl,vždyť vy jste přece na straně dobra.

Reagovat
CHONG

Nepochopils, nevadí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tebe lze těžko chápat. Tvé dobro se třeba promítlo,když jsi si přál,aby do madridského derby nenastoupil Filipe Luis bez zápasové praxe.

Reagovat
CHONG

Dobro je jen interpretace.

Reagovat
smazaný uživatel

Vím,že podle tebe neexistuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Bavím se o dnešku resp. včerejšku..

Reagovat
roberos

Messi přihrál na gól a co Penaldo ?

Reagovat
ADM

Je pravda že v poslednej dobe tu počet Culés, ktorí majú potrebu riešiť hlúposti v každej diskusii prevyšuje Madridistov

Reagovat
roberos

A o čem by psali Madristi o Penaldových slabých výkonech a honění gólů na slabýkách kde ještě na to on stačí?! o trofejích tady psát nemůžou.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Espanyol zatím hrozný.

Reagovat
RS

Dneska torchu demolice, nečekal jsem vzhledem k sestavě bez Brumy, Prieta, Reyes na DM..

Reagovat
X-bano-X

Ale tak zas 4 strely a 4 góly. Espanyol to dosť uľahčuje.

Reagovat
RS

Konečně máme štěstí, to co nám posledních 20 zápasů chybělo.

Ale tak jak to bylo defenzivně postavený, jsem čekal 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele