23. kolo
05.02.2016 20:30 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Málaga CF - Getafe CF 3:0

Malaga do třiadvacátého kola zvládla nastřílet pouhých osmnáct branek a o to víc musela své příznivce na stadionu Rosaleda potěšit, když neobvyklou kanonádou rozprášila Getafe v poměru 3:0. Po gólu si připsali Juanpi, Christian Atsu a Charles. Malaga tak poskočila na stejný bodový zisk, jaký má deváté Deportivo La Coruňa. Getafe zůstává jedenácté.

Úvodní gól přišel již v deváté minutě, když se Juanpi nebojácně pustil do individuálního průniku skrze tři bránící hráče a přízemní ranou na vzdálenější tyč posléze venezuelský záložník překonal i brankáře Guaitu. Patnáct minut nato přidal pojišťovací branku číslo dvě Christian Atsu, čerstvá posila z Chelsea, odkud v Malaze hostuje do konce sezony. Ghanský křídelník těžil z dobrého centru Charlese a rutinně skóroval do odkryté sítě.

Dominance Malagy byla dokonána ještě do poločasu. Dvě minuty před odchodem do šaten totiž Charles přesnou ranou pravačkou vstřelil již svůj devátý zásah sezony a zajistil domácím drtivé vedení 3:0. Po změně stran již andaluský celek mohl jen kontrolovat své vysoké vedení a odevzdané Getafe toho už ani moc nenabídlo. Šance Malagy na pohárovou Evropu tak znovu zdánlivě ožívají, stejně jako jejich ofenzivní schopnosti.

Autor: Martin Kantor / espn.co.uk

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

X

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele