Premier League - souhrn 8. kola

15.10.2016, 15:27, aktualizováno 17.10.2016, 22:53
Komentáře a souhrny
Šlágr mezi Liverpoolem a Manchesterem United nakonec vítěze nepřinesl. Arsenal si se Swansea zahrával s ohněm, Man City zradilo umění penaltového kopu. Tottenham ve West Bromwichi zachraňoval bod, Sunderland opět prohrál. Mike Phelan poprvé jako manažer Hullu přihlížel debaklu 1:6. Leicester na úvod osmého kola potvrdil nevýraznou formu proti Chelsea. West Ham zvládl malé londýnské derby...

Liverpool FC - Manchester United 0:0

17.10.2016 21:00

Góly: -

Inu, zbrusu nový manažerský souboj dvou velkých tváří světové scény nepřinesl legendárnímu North-West Derby nic moc dobrého. Poprvé za pět let utkání Man Utd s Liverpoolem nepoznalo vítěze, přičemž tato bezbranková remíza je teprve tou druhou na prostoru 50 mítinků obou titánů. A především v první půli se vážně ani nebylo na co koukat...

Jen málokdy José Mourinho nechává své týmy ve velkých zápasech hrát otevřenou partii a dnešek nebyl žádnou výjimkou. Manchester United se zaměřoval na frustrování soupeře, jehož obvykle ladná, plynulá přechodová fáze rázem vypadala úplně bezradně. Reds se před pauzou zmohli jenom na dvě střely, což značí jejich historické minimum v první půli domácího zápasu Premier League.

Vzhledem k hostující koncentraci na defenzivní hru se pak celkově příliš neútočilo a vše zásadní se v úvodní části odehrávalo mezi šestnáctkami. Například v prvních 20 minutách diváci přihlíželi třem střelám, jejichž souhrnná vzdálenost odpovídala závratným 80 metrům. Byla to skutečně kouskovaná, oči trápící podívaná.

Po přestávce už přeci jen došlo ke změně k lepšímu. V 56. minutě Pogba nádherným centrem zprava vyzval Ibrahimoviće a ten zřejmě pro dosavadní slabé využití hlavičkoval ošklivě mimo. Na Švédův nevydařený pokus ihned záhy o mnoho lépe navázal na druhé straně Emre Can, když se i přes Smallingovo držení dresu krkolomně proháčkoval k nepříjemné koncovce při zemi. De Gea se doprava vrhnul obratně a včas.

David De Gea následně zůstal jediným zaměstnaným gólmanem až do konce zápasu, když ho záhy ze své oblíbené, tedy větší vzdálenosti štiplavou ranou prověřil Coutinho. Další zákrok už Španěl předvést nemusel, ale obecně lze říci, že Liverpoolu velmi prospělo střídání Lallany za Sturridge. Mezihra domácích byla od té chvíle rázem kvalitnější, jednu velkou šanci Firmina po lahodné Coutinhově patičce však kupříkladu odmítal vynikající skluz Antonia Valencii.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Burnley FC 3:1

16.10.2016 17:00

Góly: 52. Charlie Austin, 60. Nathan Redmond, 66. Charlie Austin (pen.) - 72. Sam Vokes (pen.)

Nula gólů před přestávkou, čtyři branky po ní. Na St. Mary’s se dnes hrály dva rozdílné poločasy, přičemž v tom druhém byla k nepoznání zejména obranná hra Burnley. Další dva góly si za Southampton připsal Charlie Austin, který nyní musí mít již plnou důvěru trenéra Puela...

Southampton šel do utkání bez svých dvou startujících beků Cédrika a Bertranda, přičemž záhy musel kvůli zranění střídat také Matt Targett, takže se na plac dostal teprve 21letý odchovanec Sam McQueen. Ani tyhle komplikace ale Saints příliš neuškodily. Jejich defenzíva byla opět solidní, i když po 612 minutách hry zase jednou inkasovala, a ofenzíva se činila ještě lépe.

Southampton totiž dohromady vyprodukoval neuvěřitelných 34 projektilů, které napříč letošním ročníkem nenachází konkurenci, a sám brankář Tom Heaton se musel vytasit hned s jedenácti zákroky. Hned ve čtvrté minutě například parádně vyrážel hlavičku Austina z velké blízkosti a bývalému útočníkovi Burnley podlehl až po přestávce.

Nejprve Austin po přiťuknutí Van Dijka potřeboval na překonání Heatona a jeho hráze rovnou dva pokusy, později pak ke zvýšení na 3:0 zužitkoval pokutový kop. Celkem se Austin vytáhl hned s osmi střeleckými pokusy, ale jedinou větší hvězdou zápasu přeci jen nebyl.

Na 2:0 pro Southampton po hodině hry zvyšoval rovněž skvělý Nathan Redmond, když Heatona propálil po rohu Stevena Davise. Chvíli předtím si na brankáři Clarets vylámal zuby Tadić a v úplném závěru utkání ještě kvarteto Davis - Fonte - Clasie - Rodriguez klidně mohlo z utkání udělat jednoznačnější záležitost.

Kdo ví, co by se přitom dělo, kdyby rozhodčí Dean ještě v první půli nařídil pokutový kop po souboji Van Dijka s Gudmundssonem. Burnley by takhle šlo do vedení a Southampton by nejspíš rázem tahal za kratší konec. Takhle se Moorites zmohli akorát na jednu korekci skóre, když na konečných 1:3 snižoval z penaltového puntíku Sam Vokes.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Watford FC 0:1

16.10.2016 14:30

Góly: 54. José Holebas

Na tenhle zápas se nebude dlouho vzpomínat. Middlesbrough přivítalo Watford a toužilo po třech bodech - s ryze druholigovým výkonem však nakonec z domácího klání nevytěžilo vůbec nic. Jediný gól utkání totiž po obrátce vstřelil José Holebas. Boro si ovšem nemá na co stěžovat, celou hodinu totiž mělo hrát bez vyloučeného Antonia Barragána, který si od Rogera Easta nevysloužil červenou kartu jen skutečnou záhadou.

Middlesbrough sice v prvním dějství soupeře přehrálo, ale do nebezpečí obranu hostí dostat nedokázalo. Těsně vedle pálil Forshaw, po změně stran stála za hřích asi pouze rána Stuaniho. Už tehdy se ale mělo hrát bez vyloučeného Barragána. Ten dostal první žlutou kartu po dvaceti minutách, kdy zastavil protiútok Watfordu. Už za dalších deset minut ovšem měl mazat pod sprchy, protože zezadu bez míče fauloval Successe. S přihlédnutím, za jaké nesmysly byl včera vyloučen Cresswell, měl nováček soutěže jednoznačně pokračovat v deseti.

Roger East Watfordu nepřál většinu zápasu. Po hodině hry nejspíš hostům odepřel pokutový kop, když Success zakopl o nohy Forshawa. Hornets však naříkali jen chvíli, protože Middlesbrough se nepodařilo míč dostat do bezpečí, naopak jej za vápnem získal José Holebas. Levý křídelní bek Watfordu dlouho nerozmýšlel, opřel se do něj a parádně vymetl šibenici Valdésovy branky.

Pokračování zdánlivě nekonečného příběhu napsal hlavní rozhodčí spolu s Barragánem v šestašedesáté minutě, kdy obránce Boro zase zezadu sestřelil Successe, opět bez šance získat míč. East mu ale druhý žlutý kartonek prostě ukázat nechtěl - stoy tak záhy ukončil manažer Middlesbrough Aitor Karanka, který svého neukázněného svěřence logicky stáhl ze hry.

Do hry přišel mimo jiné taky Adama Traoré, jenž sice přes léto nabral enormní svalovou hmotu, ale o rychlost a výbušnost rozhodně nepřišel. Obraně Watfordu dělal velké problémy, podnikl čtyři úspěšné průniky, ale z jeho centrů našel cíl jen jeden. Gomes tak měl paradoxně nejvíc starostí, když s míčem v rukou narazil do kolegy Kabaseleho a měl co dělat, aby mičudu v malém vápně neupustil.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - West Ham United 0:1

15.10.2016 18:30

Góly: 19. Manuel Lanzini

Fotbalisté Crystal Palace přivítali v další utkání nejvyšší anglické soutěže na svém hřišti mužstvo West Hamu. A začali aktivně, neboť už v desáté minutě se mohli domácí dostat do vedení po akci, jenž začala u McArthura. Ten našel přihrávkou do vápna Zahu, avšak anglický útočník Adriánovu branku minul.

Dle známého hesla nedáš - dostaneš se o devět minut později dostali do vedení hosté z West Hamu. Celou akci odstartoval Cresswell, jenž si několikrát balon vyměnil s Dimitri Payetem, až z toho byl centr na zadní tyč, který suverénně do Mandandovy brány uklidil Manuel Lanzini a svěřenci Slavena Biliče vedli 1:0.

Ještě do poločasu však mohli hráči Crystal Palace srovnat, když těsně před odchodem do kabin Ogbonna poslal k zemi Bentekeho a sudí jednoznačně ukázal na penaltový puntík. K rozehrání pokutového kopu se postavil sám poškozený a neudělal vůbec dobře - bývalý hráč Liverpoolu Benteke se totiž vůbec netrefil mezi tři tyče a ohromnou šanci na vyrovnání tak nevyužil.

O chvíli později mohl v nastaveném čase Christian Benteke své zaváhání napravit, když hlavičkoval v šestnáctce po centru z pravé strany, avšak jeho gólový pokus pouze skončil na tyčce Adriánovy brány.

V druhém poločase mohl náskok West Hamu zvýšit Payet, ale proti svému kolegovi z francouzské reprezentace Mandandovi tváří v tvář neuspěl. Nakonec tedy v zápase zůstalo u jediné branky z prvního dějství a Kladiváři si tak odvážejí cenné venkovní vítězství.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Hull City 6:1

15.10.2016 16:00

Góly: 5. Charlie Daniels, 41. Steve Cook, 45. Junior Stanislas (pen.), 62. Junior Stanislas, 83. Callum Wilson, 88. Dan Gosling - 34. Ryan Mason

Takhle si Mike Phelan vstup do manažerské pozice v Hullu asi nepředstavoval. Jeho prvním vážným úkolem rozhodně bude vyřešit defenzivní otázku - od Bournemouthu dostali Tigers hned šest gólů a odváží si z jihu Anglie debakl 1:6. Hrdinou zápasu byl jednoznačně Junior Stanislas, který měl prsty ve čtyřech brankách Cherries - a dvě sám vstřelil.

Hull tak dostal v posledních čtyřech zápasech alarmujících 17 gólů. Dnešní konto načal už po čtyřech minutách Charlie Daniels, který vděčně sklepnul do sítě přímý kop Juniora Stanislase, jenž orazítkoval tyč. Brankovou konstrukci nastřelil po skvělé práci Ibeho taky Callum Wilson, ale po jeho pokusu už se žádnému z jeho spoluhráčů dorazit balón nepovedlo.

Tigers tahali celý zápas za kratší konec, čemuž napovídá i konečný výsledek, ale ještě krátce před pauzou byli oproti očekávání ve hře. Pomohl tomu šťastný gól Ryana Masona, který přes Cookovu nohu překonal bezmocného Boruce. Pět minut před přestávkou ale právě Steve Cook skvěle naskočil na dlouhatánský přímák Stanislase a vrátil hlavou Bournemouthu vedení.

Aby toho pro Hull nebylo málo, Cherries přidali do šatny ještě jeden gól. Mizérii nováčka Premier League symbolizoval nesmyslným skluzem Snodgrass, který ve vápně sestřelil Calluma Wilsona. Nařízenou penaltu pak střelou pod břevno proměnil Stanislas. A byl to opět šestadvacetiletý Angličan, kdo zápas rozhodl definitivně a v pětašedesáté minutě uklidil balón do sítě po přihrávce Adama Smithe.

Bournemouth v Premier League vstřelil maximálně čtyři branky v jednom utkání, a to jen jednou na půdě West Hamu. Před vlastními fanoušky nastřílel maximálně tři góly. O dvojnásobnou porci se přičinil i nejlepší střelec Cherries v historii PL Callum Wilson (8 branek), jemuž asistoval spolulídr Joshua King. Právě po jeho centru totiž Wilson hlavičkoval.

Na konečných 6:1 pak uzavíral Dan Gosling, jemuž stačilo být na hřišti devět minut, aby se zapsal do listiny střelců. Po nahrávce Danielse pohotově vypálil a ranou k tyči nedal zoufalému Davidu Marshallovi šanci zasáhnout.

Více informací k zápasu

Manchester City - Everton FC 1:1

15.10.2016 16:00

Góly: 72. Nolito - 64. Romelu Lukaku

Volejte sláva a tři dny chvalte Maartena Stekelenburga. Brankář Evertonu se stal teprve sedmým mužem, který dokázal v jediném utkání lapit hned dvě penalty. Díky němu a Romelu Lukakuovi dokázali Toffees na hřišti Manchesteru City uhrát cennou remízu 1:1. Guardiolovi svěřenci soupeře tlačili prakticky celý zápas, ale nekorunovaným králem duelu byl právě Stekelenburg, jenž vytáhl ještě dva další skvělé zákroky.

Od první minuty bylo jasné, jakým směrem se bude utkání ubírat. Či lépe řečeno - s jakým úmyslem do zápasu oba celky vstupují. Zatímco Manchester City často až apaticky kutálel balón okolo vápna Evertonu, Defenziva Toffees se často až v sedmi lidech zabarikádovala ve vlastním čtverci a trpělivě odvracela jeden pokus soupeře za druhým.

Přestože tak Manchester City držel v první půli míč na kopačkách více než 70 procent času, na Stekelenburga prošly před první penaltou jen dva balóny. Ve čtvrté minutě střílel z úhlu Sané a po dvaceti minutách to zkoušel z dálky Sterling. Jinak ale obrana Evertonu vedená precizním Jagielkou bránila parádně. Právě kapitán hostujícího celku nicméně bude svému brankáři nejspíš až do příštího duelu nosit v jídelně tác i pití.

Tři minuty před pauzou totiž málem všechnu svou dobrou práci i snahu spoluhráčů zhatil. David Silva pronikal z levé strany do vápna, a přestože Jagielka napoprvé jeho běh zastavil, podruhé už si pomohl faulem. Exekuce se chopil Kevin De Bruyne a zahájil Stekelenburgovu one-man show. Bídně kopnutá desítka byla pro Holanďana sladkou malinou.

Po změně stran se převaha krátce převrátila a byl to Gerard Deulofeu, kdo jako první prověřil pozornost do té doby znuděného Claudia Brava. Dalekonosná pumelice z padesáté minuty chilského gólmana donutila vyrazit míč na roh. Byla to však pouze chvilková záležitost a posléze se hra vrátila do zajetých kolejí. Bohužel pro Man City takřka úplně stejných.

Bleděmodrá parta si většinu času posouvala míč kolem vápna, kde zadáci Evertonu neměli moc starostí - veškeré centry pak odvrátili dobře hrající Jagielka s Williamsem. Jedinou výjimkou byla akce, po které Sané poslal míč do vápna a Iheanacho patičkou zakončoval na přední tyč. Stekelenburg byl však na místě a nohou balón zastavil.

Největší ofenzivní hrozbu Sergia Agüera si Guardiola ponechal na lavičce a do hry jej vypustil až v šestapadesáté minutě. Začátek mu však moc nevyšel, ztrácel míče a nedostával se do nebezpečných pozic. Naopak Evertonu stačil jeden rychlý brejk a bylo vymalováno. Bolasie přetlačil Stonese, a tak mohl po Gueyeho pasu Lukaku uhánět na zteč. Obehrál Clichyho a dokonale přesnou ranou překonal brava.

Po čtvrt hodině ovšem argentinský útočník poprvé dostal míč poblíž vápna a hned z toho byl oheň na střeše. Protlačil se s ním totiž dovnitř šestnáctky a donutil nešťastníka Phila Jagielku k druhému penaltovému zákroku. Hrdinou utkání se ovšem stal gólman Maarten Stekelenburg, který i pokutový kop Sergia Agüera dokázal vyrazit. Svůj excelentní výkon pak podpořil vzápětí, kdy další Agüerovu ránu vyškrábnul z šibenice.

Byť po průběhu zápasu prahl po třech, alespoň bod si Manchester City z utkání odnesl. Bezprostředně po dvou úchvatných zákrocích totiž Stekelenburg přece kapituloval. Na Silvův výtečný centr z levé strany si naskočil střídající Nolito a hlavou vyrovnal na konečných 1:1. Konečných i proto, že nizozemský gólman deset minut před koncem senzačně vyrazil na tyčku i dalekonosnou pumelici De Bruyna.

Více informací k zápasu

Stoke City - Sunderland AFC 2:0

15.10.2016 16:00

Góly: 8. Joe Allen, 45+1. Joe Allen

Další ze zajímavých zápas osmého víkendu nejvyšší anglické ligové soutěže hostil The Brittania Stadium, na kterém domácí Stoke City přívitalo soupeře ze Sunderlandu. Vstup do zápasu se hostitelům povedl na výbornou, když se už v osmé minutě dostali do vedení 1:0. Celá akce započala u špatné rozehrávky hostů, kterou vystihl Xherdan Shaqiri. Bývalý záložník Interu či Bayernu Mnichov poslal balon na Marka Arnautoviče a rakouský reprezentant centrem v šestnátce bezvadně našel hlavu Joea Allena. Skotský středopolař a letní posila z Liverpoolu se proti obraně Černých koček nemýlil a z bezprostřední blízkosti se dokázal prosadit.

V pětadvacáté minutě mohli hosté ze Sunderlandu skóre srovnat na 1:1, když se do solidní šance dostal Jermain Defoe, ten však branku, jenž dnes střežil Grant, trefit nedokázal a domácí i nadále vedli. Naopak náskok Stoke City mohl o tři minuty později zvýšit Wilfried Bony, avšak rána bývalého hráče pražské Sparty, Swansea či naposledy Manchesteru City skončila jen na boční síti Pickfordovy branky.

Druhého gólu se však fanoušci domácího celku přeci jen dočkali, a to těsně před koncem první půle. V nastaveném čase prvního dějství se totiž na hranici velkého vápna k míči znovu dostal autor první branky Joe Allen a parádní ranou kolem chumlu bránících hráčů překonal Pickforda v dnešním zápase už podruhé. Stav 2:0 nakonec zůstal v platnosti i po devadesáti minutách, když se hosté ze Sunderlandu v druhém dějství proti Stoke prosadit nedokázali. Domácí tak slaví tři body do tabulky.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - Tottenham Hotspur 1:1

15.10.2016 16:00

Góly: 82. Nacer Chadli - 89. Dele Alli

Tottenhamu se nakonec podařilo uhájit vlastní neporazitelnost, ale že si tedy koledoval. Do sítě svého bývalého chlebodárce se až na začátku poslední desetiminutovky trefil Nacer Chadli, přesto ale Dele Alli stihl ve zbytku utkání alespoň srovnat. Spurs tak každopádně prováhali šanci jít před Man City...

Mauricio Pochettino po náročné reprezentační pauze pro start zápasu nechal pouze na lavičce Erica Diera i Son Heung-mina, i bez nich ovšem favorité na domácí v první půli krutě tlačili. WBA si balonu na kopačkách užívalo jen 24 % času, čelilo 10 střelám mezi tyče a sám Dele Alli po utkání připouštěl, že nebýt skvělého Bena Fostera, Tottenham ještě před pauzou skóroval třikrát až čtyřikrát.

Jenže tak se nestalo - Ben Davies neuspěl s přízemní ranou a Eriksen si na Fosterovi vylámal zuby rovnou dvakrát - a Tony Pulis přestávky využil k povzbuzení ofenzivní síly svého mužstva, které bylo záhy hnedle aktivnější. Ještě před obrátkou Lloris proti Rondónovi napravoval vlastní chybu, v 84. minutě už ale Chadli dalšího odrazu využil; tentokrát to byla tyč, co zastavilo první ránu McCleana.

I s tak krátkým časovým úsekem před sebou nicméně Tottenham ještě zvládl zmobilizovat veškeré síly a klidně mohl zápas i otočit. Nejprve střídající Son s Eriksenem přichystali gól pro Alliho a vzápětí Foster krásným skokem zlikvidoval Eriksenův přímý kop.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Swansea City 3:2

15.10.2016 16:00

Góly: 26. Theo Walcott, 33. Theo Walcott, 57. Mesut Özil - 38. Gylfi Sigurdsson, 66. Borja Bastón

Navzdory herní dominanci po většinu utkání se musel londýnský Arsenal strachovat o prvenství nad Swansea až do samého konce. Kvůli chybám v obraně a vyloučení Granita Xhaky totiž Kanonýři dohrávali utkání za stavu 3:2 v deseti a jejich velšský soupeř měl hned několik nadějných příležitostí ke srovnání. Přesto se Wengerova družina nakonec může radovat již pošesté za sebou a za vedoucím Manchesterem City již v tabulce zaostává pouze o skóre.

Základní sestava Arsenalu zůstala i po reprezentační pauze nezměněna, ovšem oproti předešlému utkání v Burnley tentokrát Kanonýři vlétli na svého soupeře hned od počátku. Drtivý tlak domácích málem po jedenácti minutách zužitkoval Shkodran Mustafi, jehož hlavička po Özilově rohu skončila na břevně Fabianského branky.

Po náročné úvodní čtvrthodině se však začali do zápasu dostávat i hosté, jež mohl poslat do nečekaného vedení Leroy Fer. Z hranice pokutového území však záložník Swansea pouze přestřelil. V podobné pozici se pár minut nato ocitl i Granit Xhaka, ovšem jeho střelecký pokus na poslední chvíli stihl zablokovat Leon Britton.

V šestadvacáté minutě už ale hostující obrana přece jen kapitulovala. Rychlá kombinace Arsenalu po průnikové přihrávce Iwobiho dostala přes Walcotta, Alexise a Bellerína nakonec zpět k Walcottovi, jenž využil zaváhání Jordiho Amata a zblízka uklidil poskakující míč do sítě .

Kanonýři byli i nadále při chuti - Alexis i Héctor Bellerín ještě slibné šance na navýšení skóre nevyužili, zato Theo Walcott v třiatřicáté minutě potvrdil, že je v poslední době k nezastavení. Anglický forvard se po dalším zmatku v obraně Swansea ocitl zcela sám před Fabianskim a pohotovým zakončením nedal polskému brankáři šanci zasáhnout ani tentokrát. Šlo již o jeho sedmý gól sezony.

Sedm minut před koncem první půle ovšem dosavadní dominanci Kanonýrů výrazně narušila hrubka Granita Xhaky. Švýcarskému záložníkovi vypíchl míč Gylfi Sigurdsson a krásnou křižnou ranou z hranice pokutového území nedovolil Petru Čechovi, aby se vůbec stihl pohnout, natožpak jeho gólovou střelu zastavit. Když pak na samém konci první půle neuspěl s hlavičkou po přímém kopu Jordi Amat, odcházelo se do kabin za stavu 2:1 pro domácí a utkání zůstávalo nadále otevřené.

Deset minut po změně stran měl na noze hattrick Theo Walcott, jenž těžil z výtečného individuálního průniku Iwobiho a následné přihrávky Özila, jenže svou ránu z voleje nasměroval pouze do rukavic Lukasze Fabianského. Co se ovšem nepovedlo Walcottovi, to hned vzápětí předvedl skvostným způsobem Mesut Özil. Německý reprezentant, jenž právě dnes slaví osmadvacáté narozeniny, vyšperkoval své životní jubileum krásnou ranou z voleje po přesně načasovaném centru Alexise.

Hráči Swansea se však znovu nenechali zaskočit a v šestašedesáté minutě znovu snížili na rozdíl jediného gólu. Aktivní Barrowi pláchl po pravé straně hřiště a přízemním centrem našel v šestnáctce střídajícího Borju Bastóna, jenž bez váhání propálil Čecha a utkání na Emirates stadium ještě pořádně zdramatizoval. Pro domácí bylo pár minut nato ještě hůř, když za cynický faul na unikajícího Barrowa uviděl Granit Xhaka od rozhodčího Mosse rovnou červenou kartu.

Čtvrthodinu před koncem měl vyrovnání na hlavě Barrow, ale Petr Čech si jeho pokus pohlídal. Změna sil na trávníku však byla jasně patrná a najednou to byli hosté, kteří drželi míč na kopačkách a přišpendlili svého soupeře k vlastnímu pokutovému území. Další výtečný centr Barrowa přistál podobně jako v případě Bastónova gólu u nohou Sigurdssona, avšak islandský ostrostřelec tentokrát své zakončení neukočíroval.

Arsenalu se i v deseti dařilo vyrážet do rychlých protiútoků a právě jeden takový mohl zužitkovat Theo Walcott. Anglického rychlíka však nakonec od hattricku a pojištění vítězství domácích dělilo jen pár centimetrů, neboť jeho rána se odrazila od Fabianského levé tyče a prosvištěla napříč celou brankou.

Když pak v závěru nevyzráli na pozorného Čecha ani Leroy Fer s Borjou Bastónem, udržel Arsenal s velkým vypětím vítězství 3:2, které je obzvláště cenné v kontextu nečekaných ztrát Manchesteru City s Tottenhamem. Na konci čtvrté minuty nastavení ještě mohl po skvělé práci Oxladea-Chamberlaina přece jen vsítit hattrick neúnavný Walcott, jenže v další tutovce přestřelil a svou ranou pouze líznul břevno.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Leicester City 3:0

15.10.2016 13:30

Góly: 7. Diego Costa, 33. Eden Hazard, 80. Victor Moses

Tak jako loni, i letos to pro anglického šampiona vypadá zle nedobře. Souboj dvou posledních mistrů zvládla suverénně domácí Chelsea, která Leicester porazila jasně a zaslouženě 3:0. Vynikající výkon v prvním poločase gólově korunovali Diego Costa s Hazardem, kteří branku věnovali zesnulé matce spoluhráče Williana. Třetí a nádhernou branku pak v závěru přidal po souhře s Chalobahem Victor Moses.

Chelsea se skvěle vydařil už vstup do utkání, úřadujícího šampiona hned od první minuty zatlačila na vlastní polovinu a úvodní půlhodinu jej prakticky nepustila do hry. Odměny se dočkala už v sedmé minutě a rohovém kopu. Hazardův pas lehkou tečí prodloužil Matić a i díky alarmující netečnosti Wese Morgana mohl na zadní tyči Diego Costa sklepnout balón přes Schmeichela do sítě.

Tlak pokračoval i nadále, Chelsea byla blízko druhé brance třeba po centru Alonsa, který odvracel až Albrighton, nebo Kantého lahodném obloučku k Hazardovi, jenž belgický křídelník znehodnotil nepovedeným volejem. Právě po faulu na Hazarda pak div nezavěsil David Luiz, jeho parádní přímák však orazítkoval pouze tyčku.

Zaslouženou druhou trefu přidali Blues po značně kostrbatější linii - a nutno podotknout, že do velké míry gól opět způsobila zmatená obrana Leicesteru. Matićovu průnikovku chtěli ukořistit Hernández i nepochopitelně skluzující Huth, pročež se k míči dostal Pedro. V leže jej posunul k brance, Hazard si míč nechtěně přiklepl hlavou, a pak už proti němu stál jen Schmeichel. Hbitý blafák, přízemní střela, 2:0.

Po obrátce se Leicester začal osmělovat směrem do ofenzivy, ve třiapadesáté minutě to ze zajímavé pozice jako první vyzkoušel Albrighton, ale bránu minul. Foxes pak soupeře mírně zatlačili, ale největší šanci měli z protiútoku fotbalisté Chelsea. Kantého úprk a parádní pas však Moses nezužitkoval - naopak Schmeichel si připsal vynikající zákrok.

Na druhé straně se pak zhruba po hodině hry zaskvěl David Luiz. Albrightonv pas za obranu byl vynikající a Jamie Vardy by byl býval zakončoval do prázdné brány. Kudrnatý stoper však přesným skluzemi za pomoci obrovského štěstí vlastní tyčky situaci zachránil.

Závěrečná dvacetiminutovka se vrátila do zajetých kolejí, a byť Chelsea nebyla dominantní jako v úvodu zápasu, šance měla obrovské. Výtečný výkon mohl brankou korunovat N’Golo Kanté, jenž vyslal do vápna Costu a po zákroku Schmeichela se k němu odrazil míč zpátky. Gólovou střelu však skvěle vychýlil blokující Morgan.

Kasper Schmeichel měl pak co dělat po průniku a ráně Matiće, kterou opět tečoval Morgan. Tentokrát však mezi tři tyče a dánský gólman měl co dělat, aby míč vyrazil alespoň na roh. Deset minut před koncem však přece kapituloval potřetí. Victor Moses z pravé strany pronikl do vápna, míč mu fantastickou patičkou narazil Chalobah a pak už stačilo jen prostřelit bezmocného Schmeichela.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City861119:819
2.Arsenal FC861119:919
3.Tottenham Hotspur853013:418
4.Liverpool FC852118:1017
5.Chelsea FC851215:916
6.Everton FC843112:615
7.Manchester United842213:814
8.Southampton FC833210:712
9.Crystal Palace832311:911
10.Watford FC832313:1311
11.AFC Bournemouth832312:1211
12.West Bromwich Albion82429:810
13.Leicester City82248:148
14.Burnley FC82156:127
15.West Ham United82159:177
16.Hull City82158:207
17.Middlesbrough FC81347:116
18.Stoke City81347:166
19.Swansea City81168:154
20.Sunderland AFC80266:152

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1215)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Loftus-Cheek

Reagovat
Snatus

Jestli narážíš na jeho styl běhu, tak on nikdy nebude ten sprinterský typ.

Reagovat
Whitemedia

Nemusí sprintovat, stačí se jen občas rozběhnout..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Snatus

Vždy byl takovýhle typ hráče, chtěl to do nohy, není prostě běžecký typ. Ale chápu, taky z něj občas cítím takovou tu lenost.

Reagovat
mesyas

on je poslední dobou línej se i rozběhnout, ihned bych ho vypakoval

Reagovat
guzman

Reagovat
smazaný uživatel

Videl som ho síce len pár krát, ale nechápem, čo robí tento hráč v Chelsea. A ak je pravda, aký má plat, tak

Reagovat
smazaný uživatel

...a to vsetci nadavali na Joseho ze ho nenechava hrat.

Reagovat
Error

Thibo i se zastávkou u belgického nároďáku 4 čistá konta v řadě. Něco takového očekávám i dál.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Whitemedia

Loftus na sobotní procházce... to je tak strašně líný hráč..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Hráč ke sledování.

Reagovat
Whitemedia

kdo to psal?

Reagovat
smazaný uživatel

Usty

Reagovat
Feind

nebylo to pred lonskou sezonou?

Reagovat
Svatej

Co s tím furt máte za problém?

Kdyby kazdej, komu tady nevyšla predikce, nebo tip, skončil s psaním, tak by tady zustálí dva lidi

Reagovat
Uwe háže buly

No a neměl pravdu?

Reagovat
smazaný uživatel

pokud chceš usnout, tak je to dobrý hráč ke sledování

Reagovat
smazaný uživatel

(usty no)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Michy

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by Leicester nejak dokázal zostúpiť, tak by mi osobne vôbec nechýbal.

Reagovat
Thorrin

Vyhrát ligu a v další sezóně sestoupit. To je jak nějaký scénář z CSM.

Reagovat
smazaný uživatel

a nasledne postupit a zase ju vyhrat

Reagovat
smazaný uživatel

vyhrat LM a zostupit*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

Jako MotM bych asi zvolil Alonsa, ten byl parádní a dlužím mu zatím omluvu. S Babou zatím nemá nic společného, když přijde na výkonnost. Costa si letos jede pro krále střelců, ale je to taková časovaná bomba... Aspoň že s tou žlutou počkal a proti účkám bude k dispozici. Ten nový systém na tři vzadu jinak sedí parádně zatím snad všem hráčům, vzadu se ta hra díky tomu lépe přelévá, Moses s Alonsem úžasně lítají po lajně a střed hlavně díky Kantému taky drží. Vepředu má navíc Costa najednou podporu více hráčů a snáz se dostává do hry. Conte tohle zvládl skvěle, dost možná odvrátil krizi.

Těžko soudit podle zápasů s Hullem nebo marným Leicesterem, ale až se vrátí Terry se Zoumou a Willianem, nemuselo by to být vůbec špatné. Teď ještě aby Hazard hrál tak jako po druhém gólu a ne tu svou tragédii jako doposud. A překvapivě ani Pedro nebyl tak hrozný, jeden z jeho povedenějších zápasů. Co se pak mladíků týče, Aina toho moc nestihl, RLC by měl co nejrychleji změnit svůj přístup ke hře a začít makat, Chalobah skvělý a navíc áčko. Mrzí fakt jen ten Michy...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty goly Chelsea neska meli snad vsechno

Prvni chci verit, ze byl nacviceny signal (asi ne no), ale krasne zahranej roh...

Druhej jedna z nejlepsich asistenci vsech dob (trefit spoluhrace do hlavy tak, aby se mu to odrazilo primo do behu), super haluz

A nakonec si dovolil velkou paradu Chalobah

Reagovat
smazaný uživatel

když už tak Chalobahova asistence byla větší paráda než Pedrova

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhernej zápas, asi nejlepší výkon za tuhle sezónu. Systém zatím funguje skvěle, ale pořádnej test přijde až příští týden a jsem neskutečně zvědavej, jak si v takhle vypjatym zápase povedeme. Skalp Mourinha na SB by byl k nezaplacení.

Reagovat
Cobra

Pořádný test byl už Arsenal ne?

Reagovat
icemike

Test nového systému, který právě po Arsenalu přišel

Reagovat
eibe

Leicester? pouze one season club bohužel

Reagovat
vanGomm

Minulou sezónu vyhrál Leicestet ligu pouze díky tomu,že ty top kluby v PL bez vyjímky všechny zklamali.Bylo to také i shodou štastných náhod,které se někdy prostě sejdou.Podobná situace se zase hned tak nemusí opakovat.

Reagovat
mickey mouse

Sis jako myslel že budou bojovat o titul rok co rok?

Reagovat
vanGomm

Však pišu,že to vše bylo dílem náhody.Já myslel,že se to z toho dá pochopit.

Reagovat
smazaný uživatel

To bolo hlavne koli tomu ze vsetky velke kluby hrali hlboko pod svoj standard. Jediny velky klub co hral svoj standard aj minulu sezonu bol Arsenal. Teraz ked su vsetci v norme foxes zase dostavaju na hubu.

Reagovat
mickey mouse

Já nereagoval na tebe

Reagovat
C-M@ster

Dílem náhody můžeš šlápnout do hovna a ne uhrát 81 bodů v PL.

Reagovat
eibe

ne, jen jsem to říkal i minulou sezonu, že to bude one season klub a dostával jsem hate, že to není pravda, že jsou velmi kvalitní atd a souhlasím tady s názorama kolegů

Reagovat
drussbarb

Vždyť jo, snad se udrží. A i kdyby ne, do historie se už zapsal

Reagovat
Radin

City a jejich penalty Zase Aguero, že ho k tomu pouští vůbec

Reagovat
blaugrana

Len tak ďalej City. Úžasná séria sa rysuje.

Reagovat
Wat

Kat Chadli.

Reagovat
smazaný uživatel

Kat?

Reagovat
Wat

Poloviční, postačí.

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládat po výhře je kumšt.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Wat

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
tunkic

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

To byl zase zápas 2 břevna, 1 tyčka a 1 pochcaný trenky. 3 body

Reagovat
SunFells

Ahoj City

Reagovat
afc

Top of the league

Reagovat
Gunner14

ne ?

Reagovat
jacobT

to by musel Theo tú poslednú šancu premeniť

Reagovat
afc

Mas recht,livesport to mal zle.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido
Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
tunkic

Reagovat
kvasha16

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Parada,ze poznas tolko videii o Arsenale

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby to aspoň byla pravda

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

strašný

Reagovat
frank

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

City valec 114 bodov na konci sezóny. 8 titulov v 7 rokoch.

Pepek v lige všetci sme v riti.

Reagovat
Hokaido

Vladoo

Reagovat
vilp

Pořád jsou první. Navíc, psát to tady po zápase, kdy ten tým nedá dvě penalty, to chce odvahu.

Reagovat
vladis271

ved práve, nedať 2 penalty

Reagovat
Counter

jj, za to může Guardiola

Reagovat
vladis271

Milner by dal 3 z dvoch.

Reagovat
Counter

A to je zásluha Kloppa?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Robertson

...no ale,keď za "všetko" môže Wenger,tak prečo by nemohol aj Guardiola?...

Reagovat
Counter

Já ale nejsem z těch, kteří by tvrdili, že za všechno může Wenger...

Reagovat
Counter

vlado pls

Reagovat
Manik...

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
blaugrana

Nezvládac dna je jasný.

Reagovat
Mastný Chobot

to si este pockaj na fanusikov Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

V jeho případě spíš kokotko

Reagovat
vladis271

Dobre, že viem, že si tam. Stojíš a kukáš čo napíšem. Všetci kývajú hlavami, zabávajú sa, užívajú si večer. To len ty vychytávaš aké som zas napísal i, kde som zas spravev chybu v štylistike, či som si prečítal koment dokonca a správne pochopil napísané. Ozaj ci to už drbe na tú tvoju lebenu pojašenú? A preto a preto som to musel napísať lebo spoklupracujem len s kvalitnými ludmi. Ty nikdy nebudeš robiť s takými a víš prečo? Víš? Lebo mi závidíš.

Reagovat
Counter

Reagovat
Svatej

Reagovat
blaugrana

To je od ktorého drsnackeho rapera?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Swarley

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Heisenberg

Bohužel, myslel jsem si, že PL dá, ale 2 zápasy za sebou nezvládnul, to se v PL neodpouští. Teď otázka kdo za něj přijde, Conte nebo Mourinho?

Reagovat
alcantara

Komplexiky trosku

Reagovat
vladis271

na to ti poradím psychológa. Mohol by ti s tým pomôcť.

Reagovat
Mastný Chobot

vlado, tebe to pekne drboce na tu pojasenu hlavu, to mas z toho, ze behas... po asfalte

Reagovat
smazaný uživatel

p.s

Reagovat
Mastný Chobot

autizmus

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

prisli 2 tazke zapasy a pep sa hned zosral

Reagovat
vladis271

Reagovat
Manik...

Viděl jsi ten zápas???

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Radin

Klasika, jestli chtějí někdy titul, musí se naučit takové zápasy s WB vyhrávat..Jinak 25.04, 05.12.2015 a dnes vždy 1:1 ..Chadli

Reagovat
Setwo

tam na konci, ale pekný zákrok brankára domácich :)

Reagovat
smazaný uživatel

V prvním poločase rozhodly naše zahozené šance. Po zranění Tobyho, odešel i klid na balonu a dali jsme WBA šanci.

Reagovat
Gunner14

Ne, za Mesuta

Reagovat
vladis271

vyplácaj

Reagovat
Counter

Vyplácej

Reagovat
Hokaido

Asi jo no... Obrana Hammers už proti Boro nebyla tak komická, navíc v útoku opět kopyto Zaza a Antonio někde na WB.

Reagovat
Counter

Je to prostě zbytečný risk - když ti vyšlo tohle všechno, tak už bych to opravdu nepokoušel :-)

Reagovat
wild

urcite ano

Reagovat
Usty

asi jo

Reagovat
smazaný uživatel

pekny tiket ja rad riskujem ja by som nechal tak

Reagovat
Tommy the Gunner

tak at si to vybere, a cast z vydelku vsadi na tenhle zapas

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

Penalta ani ruka sice neboli, ale minimalne strelci golov Janyho potesia. Xhaka je mamlas, Theo mal mat hetrik, Barrow bol super a ke to super kolo.

Reagovat
bednik

kdyby tam byl jinej rozhodci tak bude Xhaka super, ze presrusil break soupere ....

Reagovat
bednik

jinej rozhodci myslim vazne kdokoliv, ne tady ta parodie na člověka ...

Reagovat
Mastný Chobot

nie, bol to hlupy zakrok, rovnako ako bola hlupa ta strata pred golom. Ak by sme dnes nevyhrali, tak to ide v prvom rade na jeho triko.

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
smazaný uživatel

Soldado 2.0 už mě pěkně sere. Permanentně v offsidu, dobrou přihrávku dá každou druhou...

Toby se snad hodí do kupy co nejrychleji.

Eriksen už snad přichází zpátky k sobě.

Výbornej výkon od Jeníka, taková jeho klasika. Pro mě MOTM.

Na druhý straně perfektní Foster.

Chadliho neoslavování gólů = super gesto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Janssen hrá dobre chrbtom k bráne. Ale výber miesta a strely zatiaľ katastrofa. Psychicky som na dnes z neho.

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje strašně.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, proti Bournemouthu musí začať Son jednoznačne.

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Janssen je v pohodě, ale zatím se pohybuje ve špatných prostorech. Na druhou stranu, když už teda hraje často zády k bráně, měl by mít větší podporu od těch tří pod ním. Největší problém vidím v Lamelovi. O dost se zlepšil, ale pořád toho hrozně zadrbe a ta jeho střelba je vyloženě k pláči.

MOTM pro mě opět Wanyama.

Reagovat
smazaný uživatel

Špatné prostory = při brejku ofsajd a při postupném útoku někde mezi tyčkou a rohovým praporkem. Vždy navíc zády k bráně. Mu ani nemůžeš vyčítat, že pálí šance, pač se do nich nechce ani sám dostat.

MOTM Wanyama proti zalezlému WBA? Však byl bez práce a v útoku nic nevytvořil. Pro mě Davies nebo Eriksen.

Reagovat
smazaný uživatel

Davies? Nula bodov. Po jeho ležernom "obrannom" zákroku, kedy loptu odvrátil na stred ihriska, nasledoval rohový kop, po ktorom sme inkasovali. Veľmi som bol na neho dnes náchylný. Jeden center neposlal do šestnástky. Dúfam, že Rose len oddychoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Několik dobrých průniků, nejmíň 2 dobré střely... A je zmíněn i na spurs.cz, a to je svaté

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Jsem zvědavý kdy se vrátí Xhaka do základu. Arséne nemá rád červené karty a střely z dálky a on mu dělá obojí.

Reagovat
masly008

Reagovat
Mastný Chobot

tipujem, ze az sa vykartuje Coq... takze tak 3 kola akurat

Reagovat
Zaschrona

Vyborny defenzivni vykon, i pres ty dve penalty, skvele ubojovany bod. Stek MOTM, Lukaku vyborny gol, Jags zapas blbec a dve fakt hloupe penalty, Williams, Gana a Barry vyborni. Bolasie hruza. Jen tak dal, konecne v defenzivni casti vypadame jako tym.

Reagovat
smazaný uživatel

Neznášam WBA. Alderweireld v márnici a Foster životný zápas. Ak nebude Foster a jeho zákrok v poslednej minúte v jedenástke kola, tak ja neviem už. Samozrejme že nám musí dať gól Chadli, inak by to nešlo. Klasický zápas s WBA. Zatiaľ máme na vlas rovnaké výsledky v porovnávaní s minulou sezónou.

Reagovat
smazaný uživatel

*aspoň, že sme neprehrali proti tým šulinom.

Reagovat
smazaný uživatel

tim zakrokem myslis to, jak si v klidu pohlidal ten nepodareny centr??

Reagovat
smazaný uživatel

Sa na to pozri ešte raz a pretri si oči.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ja nevim, stekelenburg chytne dve penalty a ty tu budes placat neco o strilenem centru ze 40 m... kdyby to nechytil, tak je to jednoznacne jeho gol, pokus pekny, ale nic nechytatelneho.

Reagovat
smazaný uživatel

Penalta sa nedá chytiť, len zle kopnúť.

Reagovat
stiflerovamama

Dnes dobre vysledky, k dokonalosti chybalo este vyrovnanie Swansea a nevyrovnanie Spurs.

Reagovat
Busby babes

To abychom v pondeli vyhrali, co?

Reagovat
Counter

"So basically, Bob, that's the general idea: 90 minutes of breathless chaos and then we draw sweeping conclusions for a week afterwards."

Reagovat
Nikikrew

Tak vdaka bohu za tieto 3 body, ktore sme mohli urcite dosiahnut aj lahsie nebyt Xhakov skrat, aj som cakal ze vytiahne cervenu kartu.

Inac dnes to nebolo uplne ono, Alexis dnes velmi zly, strasne vela zlych finalnych lopt poslal, nedarilo sa mu. Obrana celkom fajn, Mustafi mal dnes samizda problem s hlavickamri Swans, Barrow robil velke problemy Monrealovi. Ozil dnes velmi slusne, to iste aj Santi. Iwobi dnes znova paradny a Theo 2 goly, velmi potesujuce. Skoda tych koncoviek, mohli sme vyhrat vyssim rozdielom ale 3 body su doma.

Reagovat
Manik...

Everton nevěděl čí je. Bod si nezasloužil .

Reagovat
Rudnevs

Stekelenburg

Reagovat
avicii

ked teraz pozeram na tabulku tak na derby mozme ist celkom skludom, je to tam pekne nabusene a aj ked prehrame stracame na prveho tri body

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero.. Snad ten nejlepší možný scénář pro ty který mu dali ve fantě pásku.

Reagovat
Counter

Sice ho mám v sestavě, ale pásku jsem střelil Alexisovi, takže pohodka

Reagovat
Zaschrona

Goals at 23-years-old

Lukaku - 125

Ronaldo - 110

Suarez - 107

Rooney - 100

Ibrahimovic - 65

Reagovat
SunFells

Co Neymar?

Reagovat
smazaný uživatel

Má samozřejmě víc jak Lukaku a Messi třeba taky.

Reagovat
Zaschrona

Jestli dobre pocitam, tak 145.

Reagovat
Counter

Právě ohledně něj na mě onehdy reagoval imp, ale ani v ownysearchi to nevidím...

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Counter

jj, už to vidím i u sebe, ale předtím to asi nebylo aktualizované na tohle období.

Reagovat
Hachim Mastour

Messi

Reagovat
Atlético de Madrid

souhlas, jeho opomenutí v tomto výčtu je nějaké zvláštní nedorozumění :) Messimu bylo 24 let dne 24. června 2011. V tu chvíli měl na kontě 196 gólů.

Reagovat
kiwwi

Vyzerá to len na zoznam hráčov co hrali PL

Reagovat
Atlético de Madrid

To je docela zvláštní kritérium pro výběr (Ibra), ale budiž

Reagovat
smazaný uživatel

dosť pičovina

Reagovat
Zaschrona

Je to jen okopirovana machrovinka z Twitteru, tutove ma treba i Torres vic.

Reagovat
kiwwi

Ono by to ani nemuselo byť okopirovane... Nesie to tvoj copyright

Reagovat
kiwwi

Btw Torres mal 23 v roku 2007 a po celej sezóne 2006-2007 mal na konte 91 gólov

Reagovat
Zaschrona

No jo, ale 24 mu bylo az po temer cele sezone dalsi, kdy uz mel golu 124. Takze ale ok, nema vic.

Reagovat
Hachim Mastour

Ja som sa iba smial Messimu.

Reagovat
Atlético de Madrid

Tak to pak jo

Reagovat
Taiger

Ale za přiznání se no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Counter

nedávno jsem to sem taky dával, ale jaksi to zmizlo.

Reagovat
vladis271

Strašne by sa im hodil do MU. Ibra je riešenie na dve sezóny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Messi.

Reagovat
papanegra

Takže v ponděl na 1. místo

Reagovat
Mastný Chobot

lol, Hull... tych uz mozu poslat do Champu.

Reagovat
Gunner14

EF si myslí, že dal Jack gola

Reagovat
Mastný Chobot

pf, to je kampan

Reagovat
Gunner14

Reagovat
kiwwi

Keď prišli dve prehry United tak tu Counter písal o kríze a problémoch Mourinha... Prišli 2 remízy a 1 prehra City a Countera nikde, jak typické

Reagovat
smazaný uživatel

jablká a hrušky

Reagovat
Counter

http://efsearch.owny.cz/?a=Counter&s=kriz&f=&t=&o=n

Nějak to tam nevidím

Jinak legrační dvojí metr - u ManCity zmíníš remízu z LM, zatímco u MU pohárovou prohru s Feyenoordem opomineš a píšeš jen o dvou. Potažmo ještě remíza se Stoke.

Reagovat
kiwwi

nn ty si to pisal po nasej ligovej prehre a prehre v EL...a ked sme sa ti za to vysmiali, tak si pockal a po tretej prehre v rade si si prisiel pohonit ego este viac

Reagovat
Counter

Je fajn, že si to tak dobře pamatuješ, dokonce líp než já (nebo ownysearch). Pamatuju si akorát debatu o tom, zda za to jde MU kritizovat + odkazy na články britských médií o hráčských stížnostech na Mourinha, přičemž po té třetí prohře jsem ti přesně tenhle dotaz položil do diskuze, tuším cca ve znění "tak co, kiwwi, už MU můžu kritizovat?". Asi máme každý trochu jinou představu, jak takové honění ega vypadá.

Ale jako zajímavé vnímání - MU prohraje dvakrát, tak se mi vysmějete (protože na tom přece nic není, že jo), MU pak prohraje potřetí v řadě (protože jsem si počkal, ne proto, že by MU v té době hrálo špatně nebo tak) a já si podle tebe jdu ještě víc honit ego, ne psát oprávněnou kritiku.

Co se současných ManCity týče, jestli nevidíš rozdíl mezi jejich hrou a tou vaší, nemáme se moc o čem bavit. Co bych na nich měl kritizovat? Jedině to, že neumí kopat penalty a pořád jim naplno neklape obrana. I přesto zatím prohráli jen jednou, konkrétně MU zaslouženě porazili na OT a mají za 13 zápasů skóre 34:12 (MU za 10 zápasů 17:10).

Reagovat
kiwwi

proste si sem prisiel kritizovat United po 2 prehrach po sebe, pri City si ticho po prehre a dvoch remizach po sebe...preber si to ako chces, ale zase to len nahrava tomu jak si zaujaty co sa tyka United a Mourinha

Reagovat
Sm0ker

ty mluvíš o zaujatosti? zrovna ty? ty jsi takovej nekompetentní č**** co si sere do huby, až to neni hezký a to beru v potaz, že jsi slovák

Reagovat
Tolstobik

Na Mourinha neni tezke byt zaujaty, protoze ten clovek je fakt velka spina

Reagovat
Counter

Ne. Je to o tom, že ManCity hrajou fantastický fotbal, který jde kritizovat jen těžko, zatímco MU hrajou (hráli) podstatně hůř a kritiku si zaslouží (zasloužili).

Reagovat
nani92

jj, neskutočne fantastický, s ktorým si širšia špička dokázala takmer poradiť

Reagovat
Counter

Wow, tak tos mě překvapil, že MU nepovažuješ za širší špičku

Reagovat
nani92

ach jaj *takmer celá širšia špička..lepšie?

Reagovat
Counter

No ani ne, protože je to blbost, ale s tím MU samozřejmě nešlo odolat

Barcelona letos remizovala s Atlétikem, prohrála s Celtou (loni šestá v tabulce)... Taky neumí na širší špičku? Real remizoval s Villarrealem (pátý v tabulce), Las Palmas (šestý v tabulce), Dortmundem... Taky neumí na širší špičku? Juventus prohrál s Interem, remizoval se Sevillou, taky neumí na širší špičku? Bayern prohrál s Atlétikem, remizoval s Kolínem (druhý v tabulce) a Frankfurtem (sedmý v tabulce), taky neumí na širší špičku? Ono to tak bývá, že občas ztratíš nějaké body, když proti sobě soupeř podá kvalitní výkon a čím kvalitnější soupeř, tím se ta šance tak nějak zvyšuje. Momentální postavení ManCity je pořád víc než dobré, hrajou výborný fotbal a pokud s ním vytrvají, tak podobných ztrát rozhodně moc nebude.

Reagovat
nani92

fakt sa mi to nechce teraz čítať..jednoducho si zaujatý a prvý krok si je to priznať, však to nieje nič hrozné

Reagovat
Counter

no výborně, tomu říkám argumentace.

Reagovat
nani92

sorry, ale argumentovať s tebou o MU a Mourinhovi je ako argumentovať s MAsopustom o čomkoľvek

Reagovat
Counter

Není Napsal jsem ti normální komentář na tvůj (dle mého) hloupý komentář, na který jsi zareagoval tím, že to ani nemá cenu číst, a pak jsi doplnil, že se se mnou nedá normálně bavit.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

wow, fantasy, Aguero kápo -2

Reagovat
Hokaido

To je taková malá útěcha pro nás, kteří ho nemáme. Teď už to zase začne sázet a budem v řiti.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes o ničom výsledky. Arsenal by na našom mieste vyhral gólom rukou v poslednej minúte. A Sunderland to je už zúfalstvo. Ešte taká rozsiahla marodka.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nikikrew

vsade len ten Arsenal u fanusikov Spuds, ach

Reagovat
smazaný uživatel

lebo som si spomenul na zápas proti Burnley, ktorý sa tomu nášmu dnes veľmi podobal. Len my sme to neuhaluzili.

Reagovat
Nikikrew

No tak teda to ste museli hrat pekne mizerne.

Reagovat
Zaschrona

Jak moc velka ztrata bude Toby? Zvladne ho Wimmer nahradit?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja by som mu veril ale pochybujem že budeme hrať s dvomi ľavákmi na CB. Skôr tam bude hrať Dier alebo Carter-Vickers.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ho nahradí Dier.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Harakan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
raduinho

Reagovat
fenixLFC

hull ale stoke super, treba potopit sunderland...a xhaka cervena za hento?

Reagovat
smazaný uživatel

Hráli jsem a nic za bod můžeme být rádi

Reagovat
smazaný uživatel

Ale WBA teda zbierajú poctivo body. Odkedy je tam Chadli, tak vedia pohroziť aj vpredu.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska se mělo vyhrát, WBA hrál přesně to, co na nás platí, a my to podcenili. Aspoň, že jsme neprohráli a máme pořád nejlepší obranu v lize, uvidíme, jak to bude vypadat bez Tobyho. Zatím teda výsledkově dost kopírujeme minulou sezonu, což není špatný, pokud to bude znovu stačit na top 3, budu šťastný.

Reagovat
smazaný uživatel

Zapomněl jsem zmínit, že Forster měl pár úplně skvělých zákroků.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Foster, Forster je bude mít až zítra.

Reagovat
smazaný uživatel

Jn, ti dva se mi pletou.

Reagovat
smazaný uživatel

Moyes je pán.

Reagovat
Counter

3rd time Atletico have scored 4+ goals in 8 leagues games. Last season, they did that once in 38. Simeone's men mean business now

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-341106/?forum=1#p8853849

Reagovat
Gunner14

30 - Arsenal are the only team to have won (30) more Premier League games than they've lost (26) when having a player sent off. Adversity

Reagovat
smazaný uživatel

To značí i to, že máte psychicky labilní hráče, kteří se vykartovávají i v zápasech, kdy máte výhru pod kontrolou.

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna Xhaka to dneska vyhodnotil spravne, bo to bylo 3:2 a kdyby mu borec utekl, tak jdou

4 na 2... Ze je Moss ocas je uz vec druha

Reagovat
oddy

Takže vykartovávat se v zápasech, kdy tým ztrácí, značí větši psychickou vyrovnanost?

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

To ale Janko neřekl...

Reagovat
Lacko_Boh

nie ale vtedy je čk pohopitelnejšia

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Svatej

Neukazuje to tam z jak velkyho období to je, takže se to taky může rozložit na X let a nezní to vůbec špatně. Polovina tymu taky může mít stejnej,nebo vyšší počet vyloučených a rozdíl pak dělá to, že na rozdíl od AFC nevyhravaji

Reagovat
Lacko_Boh

jj ale ...myslim ze vela z tych faulov sposobili trtkovci ala Kosc. a podobne. Teda nie fauly po rupnutí nervov ale proste nešikovný zakrok a pod. Arsenal hral pod Wengerom dlho dosť vysoko a riskantne. Ved sme stale umierali na krasu , vacsina tímov ked vyhravala tak uz sa dalej nesnazila pacat goly; ta statistika vedie k zradným úsudkom; -.-

Reagovat
Mastný Chobot

komu nadávaš do trtkov, trtko?

Reagovat
vladis271

Zhruba 700 miliónov ľudí bude v pondelok sledovať derby Liverpoolu a Manchestru United.

• Najsledovanejšie derby na svete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A snáď uvidia výhru domácich

Reagovat
smazaný uživatel

podle tebe to bude sledovat kazdy 10. clovek na svete jo?

Reagovat
C-M@ster

Každej 10,5.

Reagovat
fajdax

Nebuď tupelo jak Ivan pls

Reagovat
Lacko_Boh

NATO vs ISIS nič?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě se poptali v okolí Manchesteru a Liverpoolu, dejme tomu 100 lidí, jestli to budou sledovat. Našlo se 10 odvážlivců, co to opravdu sledovat budou. Tak to prostě extrapolovali na celý svět a hotovo.

Reagovat
smazaný uživatel

jinou moznost jak to cislo mohli ziskat nevidim

Reagovat
Counter

Aspoň nějaký dílčí triumf, když už je nejlepší NLD

Reagovat
kiwwi

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pingla

Kolik lidi z CR by to melo sledovat? Milion?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
misinho7

Reagovat
misinho7

na el clasico sa nechyta ani zdaleka

Reagovat
bbbauch

Tak s tim mazej pod PD

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

tento rok aj viac

Reagovat
raduinho

Reagovat
R.Meireles

Nemáte tu někdo zkušenosti s matched bettingem ?

Reagovat
fajdax

Ted jsem to googlil, zaregistroval jsem se na webu winnersclub.cz a zní to popravdě dost zajímavé...Ty se v tom vyznas?

Reagovat
R.Meireles

Právě že nevyznám já na to náhodou narazil a zajimalo mě jestli to tu někdo náhodou nezná.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceš se zaregistrovat i na nějaký web o zaručeném výdělku v ruletě? Protože tohle nebude o moc lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechci ze sebe zase dělat debila, ale ten souhrn našeho zápasu mi přijde se svými 4 odstavci trochu odfláklý oproti ostatním souhrnům. Jako jediný je od pana Tomáše Daníčka. Tímto vyjadřuji svou nespokojenost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nadhera, a pak ze to nejde. dukaz ze kritizovat lze i pekne vecne. doufam, ze pan tomas odpovi podobne kultivovane

Reagovat
Busby babes

mel si to zakoncit po te prvni vete.

Reagovat
Counter

Tak to je třeba i moje vina, že jsem se u Arsenalu tak rozepsal a jiní pak vypadají jako chudí příbuzní Čtyři odstavce můžou úplně klidně stačit, záleží na tom, jak dobře to v nich autor vystihne.

Reagovat
bbbauch

No souhrn arsenalu oproti ostatnim vypada jak samostatnej clanek

Reagovat
Counter

Reagovat
Svatej

Reagovat
PP

ten začátek mě rozsekal..

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Kdybys nebyl uplně dementní, věděl bys, že čtyři odstavce sou naprosto standardní dýlka reportu. Speciálně u zápasu s pouhýma dvěma gólama.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty urážky si strč někam společně se svým standardem a podívej se na standard jiných článků se 2 góly.

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

Na ten sem se přesně podíval plno těch článků mi koneckonců prochází rukama, než jdou na web. Tak přestan vtipkovat.

Reagovat
Busby babes

nemas to jednoduchy, to ti povim.

Reagovat
Mastný Chobot

proste ho ignoruj

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
C-M@ster

Jj, ale u reportů neplatí, že delší = lepší.

Ale je pravda, že tomu nějak chybí závěr.

Reagovat
fantomas

Jako jakej? "A tak Tottenham s WBA pouze remizoval 1:1"?

Reagovat
C-M@ster

Vidíš, že to umíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
TopinB

42 bodů ve fantě Ale teda mi zbývají už jenom dva hráči

Reagovat
Counter

Já 48 (ale odečítají se mi čtyři body za víc přestupů, takže vlastně 44) a taky dva hráči. Vzhledem k tomu, že je průměr 23, tak si ještě můžeš gratulovat :-)

Reagovat
smazaný uživatel

8 bodů a zbývají 2 z obrany Utd a 2 z útoku Liverpoolu Nějak z toho asi vítězně nevyjdu

Reagovat
TopinB

Reagovat
13

Já jsem konečně udělal potřebné přestupy a zbavil se Ozila s Hazardem a Ibry.. Nová akvizice aguero kapitánem -2 body, Sanchez asistence, Allen super.

Na to, že tohle kolo měl být můj návrat na vrchol, tak je to hrozná bída.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Ten tvůj útok Benteke - Aguero dohromady za -3 body je dokonalý

Reagovat
vladis271

Pozerám, že dnešné obrany PD neostali nič dlžné svojej povesti.

Reagovat
Svatej

Akorát zas vyvolas spoušť picusu, co sem každý kolo budou na skákat aby nám nacpali do huby při každý minimalni příležitosti jak je PL na hovno. Nech je žít v ty jejich bublině

Reagovat
vladis271

Ti sem budu chodit kymtu bude pepek.

Reagovat
Coutinho10

Aguero kapitan -2 body..to se povedlo

ale i tak 34 bodu a 5 hracu ve hre...to neni uplne hrozny

Reagovat
smazaný uživatel

Souhrn eurofotbalu za 15.10.2016:

Počet komentářů: 2535

Nolifer dne: db18 (70 komentářů)

Vtipálek dne: Janko Nezvladajko

Palcohonič dne: muzajs

Kokotko dne: Kang & Kodos

Omezenec dne: db18

Nezvládač dne: Miguel19

Reagovat
Hachim Mastour

Nolifer?

Reagovat
Counter

Jakože nemá pořádný život a tráví všechen čas na EF (nejvíce komentářů).

Reagovat
Hachim Mastour

Chápem, len sa mi zdalo, že nad tým bol aj najaktívnejší uživateľ

Reagovat
Counter

Tohle nové pojmenování jej právěže nahradilo.

Reagovat
Lacko_Boh

Nechci ze sebe zase dělat debila, ale tahle kategorie dne mi přijde se svým názvem "Nolifer dne" trochu vodfláklá voproti vostatním kategoriím. Je od pana Janka Nezvládajka. Tímto vyjadřuji svou nespokojenost.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Lacko_Boh

dakujem chalani takto rano to je strasne trapne

Reagovat
nani92

Reagovat
fantomas

To musí bejt fakt něco, vyhlásit sám sebe vtipálkem dne.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď butthurt za jeho koment, ber to s nadhledem.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
fantomas

Cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak vezmi Kubajse a zalozte spolu odbory.

Reagovat
fantomas

Koho?

Reagovat
vodka

kubajs, který taky doteď nepobral, že to vyhodnocuje skript...

Reagovat
fantomas

Tak sorry, já si tohohle běžně nevšímám. Jak se vyhodnocuje kokotko, omezenec a nezvládač?

Reagovat
vodka

úplně přesně nepovím, ale u kokotka má dost rozhodující vliv počet " " reakcí.

Reagovat
smazaný uživatel

Kubajs888. Dalsi mistni dusevni titan, co ma problem s pikachu.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Proč Miguel?

Reagovat
Whitemedia

Taky jsem se chtěl zeptat, jestli to Miguel rozjížděl v nějaké jiné sekci, protože tady jsem od něj nic nezvládajícího nenašel..

Reagovat
Coutinho10

v souhrnu cesky ligy vyuzil muzajse

Reagovat
Miguel19

Pod PL jsem byl snad v poho, tak leda v naší lize Ale ani tam nic hrozného, asi dochází lidi

Reagovat
SunFells

https://www.youtube.com/watch?v=Azdq8-FEKx4

Fenomén. Když neustále asistuješ, něco se ti vrátí

Reagovat
Counter

Reagovat
fantomas

A Götze za chvíli slaví 18 ne?

Reagovat
Mastný Chobot

jj, tesne po Draxlerovej sedemnástke

Reagovat
smazaný uživatel

Mesut Özil - last 17 PL games:

0 assists

0 assists

0 assists

0 assists

0 assists

0 assists

0 assists

1 assist

0 assists

0 assists

0 assists

0 assists

0 assists

0 assists

0 assists

0 assists

0 assists

Neustále asistuješ. Demagogie.

Reagovat
Counter

jj, když mu gratulují bývalí spoluhráči z Realu a Schalke, tak posledních 17 zápasů je přesně to, co měl Suník na mysli.

Reagovat
C-M@ster

Přesně tak.

Deluded Arsenal fans

Postrádají jakoukoliv objektivitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Ozila beries strasne vazne.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě, jak měl výjimečně úspěšnou první polovinu minulé sezony, tak to Gooneři z nějakého důvodu vzali jako jeho standard a pořád tu bublinu přikrmují.

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak.

Reagovat
Mastný Chobot

to nie je o Ozilovi, to je o tebe

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
Mastný Chobot

presne toto, no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

V kontextu kariéry bezvýznamné a ani ne jeho chyba. Ale rozumím, že včera z tebe ještě prskal mindráček.

Reagovat
smazaný uživatel

ani ne jeho chyba, jasně

Reagovat
bbbauch

Reagovat
SunFells

Na jaře svou hru změnil podle potřeby týmu a hlouposti Alexise, každopádně i tak stále ty příležitosti vytváří. Neovládá Walcottovy nohy a dalších, i Mesut má nakonec nějaké limity

Reagovat
smazaný uživatel

A jiní playmakeři mají 100% konverzi svých vytvořených šancí? Říct, že pár nějakých šancí vytvořil a Walcott je neproměnil, je alibistické.

Reagovat
SunFells

Při tom tvém štěkotu a černobílém vidění bych ti asi moh hodit kostičku.

Reagovat
smazaný uživatel

Černobíle tu vidíš ty.

Reagovat
SunFells

Možná tam máš jen tu tmu, jak tě sleduju. Pro mě existuje víc možností než 0 a 100 %. Ačkoliv je možné, že se tu jen ubíráš k takovým těm fantomasovým dřívějším praktikám, kdy oponoval něčemu, co si ve své hlavě vytáhl do nesmyslného extrému sám. To troubové taky umí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spurs last 15 games 4 L, 3 D, 8W

Arsenal last games 1 L, 2D, 12W

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mateo16

Cristiano nikde . to som celkom prekvapeny ked tak za jeho odchod bojoval

Reagovat
smazaný uživatel

jakej fenomen? si nikdy nevidel cernochy mluvit nemecky?

Reagovat
smazaný uživatel

tá modričova rusácká angličtina

Reagovat
Rarášek

Ten Olie

Reagovat
Amos

Tyvole ten Giroud je fakt model a né fotbalista

Reagovat
smazaný uživatel

Rudiger

Reagovat
C-M@ster

Proč jako na https://www.reddit.com/r/nhlstreams nejsou streamy?

Reagovat
nani92

asi preto, lebo tam sú?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou tam, třeba na Floridu tam je.

Reagovat
smazaný uživatel

To si děláte srandu, že když si vsadím na Tampu, tak dají Devils 2 goly v prvních 5 minutách

Reagovat
Whitemedia

Ta červená pro Xhaku fakt dobrý fór

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Asi to Moss posoudil jako surovou hru, která ohrozila zdraví hráče soupeře. Z opakovačky to už tak děsivě nevypadá, ale v tu chvíli mě ta červená po pravdě ani moc nepřekvapila.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Faul zezadu na sprintujícího hráče bez šance hrát míč, taková oranžová a pak už záleží, jak to rozhodčí zaokrouhlí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, je to učebnicová žlutá.

Reagovat
smazaný uživatel

Ikdyž osobně bych byl radší, kdyby to byla oranžová, protože takové zákroky jsou prasácké.

Reagovat
vodka

z opakovačky jasná žlutá, ale vypadalo to prasácky a ještě k tomu skočil...

Reagovat
kiwwi

ten skok to rozhodnutie sudimu ulahcil

Reagovat
Wat

Reagovat
vodka

přesto za mě taková oranžová, no...

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
C-M@ster

Ty vole. Zbývá 1 zápas a po dvou třetinách zatím dobrý.

Reagovat
C-M@ster

Tak gratuluju k tisícovce v kapse.

Reagovat
patas92

St.Luis - Rangers 0:15 na střely ve třetí třetine

Reagovat
C-M@ster

NJD zas vedli 2:0 v páté minutě. Celkem luckstyle tiket.

Reagovat
Wat

Tak Tampa zatím tradičně dává soupeřům náskok...

Reagovat
C-M@ster

Fakt? Já to zas tak nesleduju. Občas kouknu na Jardu, nebo kolik gólů zas pustil Mrázek.

Mi přijde, že začne pouštět vždycky v momentě, kdy ho určí jako jedničku. Když se o to přetahuje a není na něm ten tlak hlavního brankáře, tak chytá líp.

Reagovat
pepinho2

Všechno o 1 gól, já bych z toho měl 5 remíz

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáš to v kapse, máš to na účtě sázkovky, abys to mohl zase rozjebat.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zatím sázím necelý měsíc a jsem 3500 v plusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
vrabejka

No sláva Bublina Pepek Hype splaskla. Toto není Bundeslia kde se všichni Bayernu boji a zápas prohrají už v šatně před zápasem. A to ještě zažije právě peklo s námi.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Visca el barca

Reagovat tak po zápase, kde neudělal jako kouč nic špatně a city byly naprosto dominantní? To je prostě zápas blbec co se týče koncovky. Ale nevím zda to inteligent jako ty dokáže pochopit

Reagovat
vrabejka

Jzs City hráli skvěle vyhrajou o 30 bodů ligu poserte se. Jenže stejně byli rádi jen za bod. A pokud tyhle těsné zápasy se Pepkovci nenaučí vyhrávat. Budou rádi za 2.misto a osmifinále LM.

Reagovat
Visca el barca

Já tohle netvrdil a ani netvrdím. Jen si myslím, že je vidět progres. Pep je nejlepší trenér v lize a on právě tyhle zápasy bude většinou vyhrávat. Vede ligu? Vede. Jsi jen zaujatej jouda, já city nefandím jen vidím progres. Včera nemohl udělat nic líp, pokud ti nedá týmdvě penalty zahodí spoustu dalších šancí a inkasuje z jediné šance, tak j to spíš zápas blbec. V Lm záleží dost na losu a formě v to daný kolo, tvrdit v říjnu kdo se jak umístí dokáže taky jen vůl.

Reagovat
vrabejka

Jaký progres? Jakože začali hrát nudnou házenou? Něco hrál akorát De Bruyné. Zlatý Ericsson. Defenzivu mají stejné špatnou jako loni. A to že Pepek tlačí woodera Navasa místo Saného to taky nechápu.

Reagovat
Visca el barca

a kde ho tlačí? Dal to komentovat nebudu jsi hlupák

Reagovat
vrabejka

do základu i když hraje totální hovno

Reagovat
Generalní Gladiator

viděl jsem skoro všechny zápasy city a mohu říct, že až na zápas s kohouty hráli city opravdu vynikající fotbal, se spoustou šancí v každém zápasu, počet vstřelených branek také mluví za vše a spoustu gólu dali i z kontrů, hra je zábavná, žádnou nudnou házenou nesluduji..

To, že city vede ligu vůbec nic neznamená, bude to vyrovnané až do konce a šanci vyhrát má možná až 5-6 týmů, je vidět, že hodně nahoře jsou tu momentálně fans arsenalu a liverpolu, ale ono se to během roku ještě několikrát protočí..

Reagovat
Visca el barca

kvalitní koment.

Reagovat
vrabejka

otázkou je jestli dokážou tuhle kvalitu držet až ostatní týmy zjistí jak na ně hrát.

Reagovat
Sm0ker

Nereaguj na něj, to mu dodává sílu psát další hovadiny.

Reagovat
vrabejka

Ty vole kolik se tu ještě vyrojí tajných fans City. Za chvíli budou tvořit základní LFC jen Vlado, Dušo, Olo a já.

Reagovat
smazaný uživatel

Dreamteam

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
uff

Reagovat
frank

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

isto ty Leicester fan, ktorych uz radsi ani nemas v oblubenych

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Tvrdé jádro

Reagovat
Swarley

Reagovat
diastan

Reagovat
icemike

Ty už taky splaskni

Reagovat
vrabejka

reakci na alergii sem zatím neměl

Reagovat
icemike

Vlastní nazory taky ne

Reagovat
vrabejka

vlastní názory mám vždy kopírovat ty vaše kraviny vážně nemám zapotřebí.

Reagovat
smazaný uživatel

OK hear me out.

Sure it sounds ridiculous. But compare early Euro 2004 Rooney - vigorous, energetic, alert - to the pasty, pudding faced potato that waddles around the pitch now looking sweaty and confused. What happened that lead to this inexplicable decline?

Could Rooney have been poisoned by the bum-hair transplant?!

The facts:

2010 was the last year that Rooney showed any consistent high quality in his play.

His treatment for receding hair began in 2011, using a highly controversial and experimental technique of grafting the hair from rooneys buttocks, gooch and anus onto the crown of his head, in close proximity to Rooney's brain.

Everyone knows that anus hair is different to normal head hair. Maybe the former produces some kind of chemical which can penetrate the blood brain barrier and severely retard brain function.

At the moment I am not sure of the accuracy of this line of thought, and it remains strictly theory.

Reagovat
vodka

Reagovat
vrabejka

Jo holohlavi typci byli vždy lepší než ti Samponci. Ronaldo, Carlos, Dida, Henry, Hyppia, Iniesta :)

Reagovat
SunFells

Hyppia, takový skinhead

Reagovat
SunFells

*Hyypia

Reagovat
vrabejka

Spletl jsem se myslel jsem Gallase.

Reagovat
smazaný uživatel

http://i.imgur.com/mvNPj.jpg

Možná by sis měl na ruku napsat něco podobnýho, ať si je příště nepleteš.

Reagovat
SunFells

Takový omyl by se mohl stát úplně každému

Reagovat
Svatej

Dopici

Reagovat
Trand

Reagovat
smazaný uživatel

troll

Reagovat
smazaný uživatel

trochu omyl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

Reagovat
Euphael

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
frank

Reagovat
mickey mouse

Co to včera Costa předváděl s tou gestikulací střídání? To bylo na Conteho? Je někde nějaké vjádření nebo něco?

Reagovat
Pospovič

chtěl střídat ať se nevykartuje na United (stačí mu na to jedna žlutá)

Reagovat
Miguel19

Bale má přes 500K liber týdně?

Reagovat
fantomas

No, jenže před zdaněnim. A ve Španělsku sou ty daně celkem brutální.

Reagovat
Hokaido

Tak ve Španělsku se to myslím uvádí v hrubým a daň je tam 55%.

Třeba Neymar ale bere 400k liber čistýho, takže klub stojí cca 1M euro týdně.

Reagovat
Miguel19

A kolik je v Anglii?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že nějak v rozmezí 20-45%

Reagovat
TopinB

Myslím, že 45-50 pro ty nejbohatší, ale možná je nějaká výjimka pro fotbalisty Ale zdá se mi, že nad 50,000 ročně je to už okolo těch 50% ale nejsem si jistý

Reagovat
Hokaido

Mezi 40-50. A taky se to uvádí všechno v hrubým.

Reagovat
Miguel19

Tak 50 a 55 už nebude takový rozdíl

Reagovat
Mastný Chobot

heh, 55% daň... to sú keketi

Reagovat
smazaný uživatel

Sociální stát, no. Nějak tu nezaměstnanou lůzu zaplatit musí.

Reagovat
iamek

Reagovat
Mastný Chobot

Čím viac pozerám na ten prvý gól Swansea, tým viac si myslím, že to Čech mohol/mal mať. Jasné, že v prvom rade je mamlas Xhaka, ale čo to bolo za pohyb od Čecha? Tá lopta nešla úplne do rohu, išla asi meter, meter a pol od neho, Gylfi strieľal spoza šestnástky a on nič. Ako, nič v zlom, ale ani náznak hodenia sa? De Gea by to mal v rukách, hádam.

Reagovat
Hokaido

Já čím víc na to koukám, tím víc nechápu, jak Theo nemohl dát hattrick.

Reagovat
Mastný Chobot

Myslel na Janyho, to by už nedal.

Reagovat
Hokaido

Toho to vůbec nezajímá.

Reagovat
Mastný Chobot

Hej, no, keď vyhráme, tak ho to nezaujíma, no.

Reagovat
pa3ce

Mne sa ale zdá Péťa celé pôsobenie u nás nejaký neistý pri strelách spoza šestnástky. Reflexívne zákroky zblízka a zmenšenie uhlu zoči voči hráčovi má top, ale táto istota pri strelách z diaľky mi na ňom chýba.

Reagovat
Lacko_Boh

ale to súdenie toho čo spoza http://tinyurl.com/z9srffb" target="_blank">http://tinyurl.com/z9srffb chytit a nechytiť je vždy ošemetné, aspon pre mna. Na dedinách je také pravidlo že všetko spoza http://tinyurl.com/z9srffb" target="_blank">http://tinyurl.com/z9srffb

by mal brankar mať ale ked ma super čas a priestor tak je to často lepšie ako nájazd...ťažko

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Lacko_Boh

to mal byť vtip že som miesto 16tky dal "16tku"..ach

Reagovat
Amos

No taky jsem si zprvu říkal, že měl skočit, ale byla to jeba, jako svině a z blízkosti, takže asi nechytatelný.

Reagovat
Counter

Byl v tu chvíli dost vyběhlý, ne? Kdyby to bylo tak nějak z postupného útoku, byl by v lepším postavení a měl větší šanci to chytit.

Reagovat
Wat

Právěže byl dost vyběhlý, teď jestli to jeho chyba byla/nebyla. Zas nemůže dělat kroky dopředu, pokud se balón motá u vápna a není v klidu na kopačkách. Ale jo, tohle byl hlavní důvod.

Reagovat
Counter

Reagovat
Hokaido

No West Brom player completed more passes than Hugo Lloris (22) in today's game.

Pulis.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
vrabejka

důležitější jsou body ne výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Nejsi ty Mourinho?

Reagovat
vrabejka

mluvím o týmech ze suterenu ligy. Ne každý bude ničit top týmy jako Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

táhni už do piče..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Maresma

Reagovat
Swarley

ještě tu vyhoďte vašeho jedinýho rozumnýho fandu

Reagovat
13

Není to vtipný ani, jen unavující.

Reagovat
fajdax

Reagovat
TopinB

Reagovat
13

Reagovat
avicii

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
raduinho

Reagovat
icemike

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Diego2

Reagovat
frank

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že už máme na půl roku s Tonym zase vystaráno...

Reagovat
smazaný uživatel

Aku hralo city preboha formaciu a kto bol kde?

Reagovat
Hokaido

Já to sledoval jen tak po očku, ale přišlo mi, že je to něco jako 352/343. Na stoperu Stones, Otamendi a Clichy. Sané a Silva na krajích, ve středu Ilkay, Fernandinho a KdB a před nima Sterling a nejvýš Iheanacho. Ale je to hodně flexibilní sestava, takže opravdu jasně definovaný posty měli snad jen stopeři a útočník.

Reagovat
smazaný uživatel

diky, aj tak si to neviem predstavit

Reagovat
smazaný uživatel

325

Reagovat
smazaný uživatel

diky, aj tak si to neviem predstavit

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

Tohle ale právě včera nehráli... Alespoň bys ten zápas mohl vidět, když už to teda musíš okomentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

dobre Ondro.Prepáč

Reagovat
Hokaido

prepáčeno

Reagovat
smazaný uživatel

No jako možná i hráli. Já to teda neviděl, ale jejich passing map na 325 fakt vypadá:

https://pbs.twimg.com/media/Cu5e7enWgAAIjOI.jpg

Reagovat
Hokaido

On nemyslel 325, ale 235 (o čemž píše domingo v tom článku) a to to podle mě nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, už to vidím no

Reagovat
smazaný uživatel

Najorv som si myslel, ze hravaju 325 a potom zbadam clanok a opravim sa

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná statistika, kde to na tom OPTA najdu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dělá to tenhle týpek na twitteru:

https://twitter.com/11tegen11

Reagovat
Hokaido
Reagovat
Mastný Chobot

tzv. chlpatý diamant

Reagovat
Hokaido

yungovinka pre pondelok ✓

Reagovat
Mastný Chobot

už si jak Oliver

Reagovat
smazaný uživatel

Kdybych zůstal u zápasu City, tak Everton je taky vtipný:

https://pbs.twimg.com/media/Cu5fRzoWYAAO_SN.jpg

Reagovat
smazaný uživatel

dik

Reagovat
smazaný uživatel

235*

Reagovat
SunFells

Breel Embolo injury:

Broken ankle

Broken fibula

Syndesmosis (ankle joint ligament) torn

Medial collateral ligament torn

6 months out.

Reagovat
smazaný uživatel

To strčil nohu do drtičky? Máš nějaký záběr?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

takže on k tomu má i koleno, jo? já myslel, že se psalo jenom o kotníku

Reagovat
smazaný uživatel

Hoolahan s Pritchem povodili

https://streamable.com/en5o

Reagovat
frank

Reagovat
CubONE

SAGAAAAAAAN

Reagovat
Free_player

OT: Máte rozjetý na fantasypremierleague nějaký ligy ? přidal bych se ...

Reagovat
Counter

EF liga má kód 270594-85387

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Lacko_Boh

chachá

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
fff

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Ligter

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Hokaido

Teams with the most home points in PL history.

Man Utd - 1103

Arsenal - 1002

Chelsea - 981

Liverpool - 958

Spurs - 829

To není špatný na tým bez historie.

Reagovat
smazaný uživatel

tak historie anglické kopané nezačala až v roce 1992, že jo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Tým bez historie je Manchester City a tahle statistika to dokazuje.

Reagovat
smazaný uživatel

v poslední době seš strašně fajn kluk

Reagovat
Busby babes

Man City, rok zalozeni 1880, Liverpool FC - rok zalozeni 1892...

Reagovat
vrabejka

To s rokem založení absolutně nesouvisí vole :D

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
icemike

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Austin. Konečně začal dostávat šanci a perfektně toho využívá.

Reagovat
Hokaido

11 - Tom Heaton made 11 saves against Southampton, the most by a keeper in a Premier League game this season. Repel.

Famozní výkon, víc udělat nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

inak este k xhakovi, ja by som celkovo trestal taketo takticke fauly, kde zamedzil protiutoky 4 na 2 kludne cervenou, one je to hrozne nefer a zabija to futbal

Reagovat
Counter

https://twitter.com/gunnerblog/status/787599680762941440

V diskuzi níže ale správně podotýkají, že za takových okolností by byla kupa červených třeba za zatažení za dres apod. Je to takové divné a vlastně se ani neví, za co to Moss konkrétně udělil, z čehož se taky odvíjí jednozápasový / třízápasový trest...

Ale jinak souhlas, navíc z tohohle obecně můžeme více těžit než trpět, to spíš soupeři nám kosí hráče, kteří jdou do brejku...

Reagovat
Fenri

To si myslím, že je trochu dvojsečné, my zas často hrajeme dost vysunutí do zavřených týmů, pak většinou útočí do rozhozené obrany častěji soupeř, než my...

Jinak jo, trestalo by se víc a nejsem si jist, kde udělat tu čáru, co už je na červenou a co ještě na žlutou, ale ten Xhaka mi přišel úplně v pohodě na červenou... Není to součást fotbalu tyhlety fauly prostě. Respektive nemělo by, i když jsme si na to jako diváci zvykli.

Reagovat
Counter

V téhle sestavě, jakou letos praktikujeme, právěže chodíme do brejků skoro v každém zápase, ale jasné, může to být dvojsečné, jak jsme viděli u Xhaky. Jinak souhlas no, mě ta červená pro něj ani nepřekvapila, vypadalo to na první pohled ošklivě a zamezil tím hodně slibnému útoku, i když na půlce.

Reagovat
Fenri

Jj, souhlas. U toho Xhaky tomu určitě pomohlo, že po něm skočil, to podle mě byl indikátor toho, že ho chce úmyslně zfaulovat.

Já jsem na tyhle situace hrozně alergický, si občas vzpomenu na nějaký zápas s United v LM, kde Fletcher udělal snad 10 takových minimalistických "taktických" faulů, zastavil tak 10 slibných protiútoků a dostal snad jen jednu žlutou. Si pamatuju, jak se pak Wenger strašně vztekal, že to je hrozně cynický, nefotbalový a vychcaný, a že měl bejt venku a místo toho si zas vysloužil výsměch, že opět bulí po tom, co ho Fergie takticky přejel

Reagovat
Lacko_Boh

a ta cast s vysmechom Wengera

Reagovat
Svatej

Reagovat
Busby babes

me to pripomnelu to Rooneyho nakopnuti protihrace. Proste bez sance hrat mic, umyslne nakopnuti.

Reagovat
Fenri

Celkem souhlasím. V pravidlech nic jako "taktický faul" není, a když hráč zezadu (!) vezme soupeři možnost jít do protiútoku (!) bez šance zahrát míč (!) a jednoznačně s úmyslem (!) ho zastavit ať to stojí, co to stojí, tak mi přijde červená fér, i kdyby ten faul třeba nebyl nebezpečný. To je prostě nefotbalový chování (i když se tak nějak zažilo, že "taktický" faul je vlastně součást fotbalu a dokážu si představit, že někomu se taková hra líbí).

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
masly008

já jsem taky pro aby za taktický faul bez možností hrát míč byla ČK. Ale podívej se na záznam dortmundu a na to za co dostal Mor červenou a protihráč žlutou.Tam bych taky dával redku. on ho držel kolem pasu tak 10 vteřin a pak ještě simuloval.To byl teprve hnus.

Reagovat
Fenri

Haha, wow

Reagovat
masly008

teď nevím jestli se směješ mi nebo tomu co se stalo Morovi.

Reagovat
Fenri

Tý situaci... Kdybych se smál tobě, tak bys to určitě poznal

Reagovat
masly008

ok

Reagovat
smazaný uživatel

jak je zesranej...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ajo, pravda.

Reagovat
Whitemedia

Žlutá karta za to je ideální..

Reagovat
Mastný Chobot

redka je dobrá, nemá to vo futbale čo robiť, ale musia sa tie redky za to začať dávať globálne a pravidelne, nie v jednom z 20 prípadov. Ak sa s tým začne, tak hráči to prestanú rýchlo robiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
salami

no, když pujde hráč tvýho týmu do přečíslení 3 na 1 v 90. minutě, tak ti asi žlutá nepřijde uplně jako satisfakce, je těžký to vymyslet nějak plošně a logicky, ale žlutá je prostě v takovej moment hodně málo

Reagovat
PP

zrovna tato situace na přímou rudou prostě nebyla.. Nešel do vyložené šance, nebyl to nějaký kriminální zákrok, prostě mu chtěl trefit zadní nohu, zatáhnout za dres by nestihl.

Reagovat
Counter

No parádička - Austin s Redmondem zkušené volby do základu fanty Tohle kolo vyšlo skvostně, konečně se zas Maresma musí trochu ošívat!

Reagovat
jacobT

Takto sa na Soton spoliehaš? Mne to zachránil Austin s Holebasom, včera to vypadalo biedne...

Reagovat
Counter

Já mám Redmonda od prvního kola, ale je dlouhodobě bodově marný a výhledově ho chci prodat. Austina jsem nedávno přitáhl jakoby místo něj, protože se z momentálního týmu Saints vyplatí ze všech nejvíce.

Celkem mi zahrálo dobře 7 hráčů a dohromady jsem na 70 bodech. Akorát Thea jsem koupil se čtyřbodovým odpočtem, takže nakonec 66 (ale stejně se vyplatil až až ).

Reagovat
jacobT

Ja som mal Austina aj úplne na začiatku ale to som ho rýchlo vyhodil lebo moc nehrával. Teraz je to fakt dobrá voľba za pár šupov.

Hej,Theo sa vyplatil. A to ešte mohol aspoň jeden kúsok pridať, to by už si si na tie odpočítané body ani nespomenul.

Reagovat
Counter

přesně, aspoň ten hattrick měl fakt urvat. Takhle dokonce ani nedostal plný bonus.

Reagovat
Wat

Taky jsem mu věřil od začátku sezóny, ale oni tam pořád cpali Longa, až to nebylo hezký.

Reagovat
smazaný uživatel

Já mám snový útok Vardy (2), Benteke (-1), Aguero (-2).

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

mam trochu strach, ze na tom budu podobne. Aguero - Rashford - Ibra.

Reagovat
Wat

Hezky.

Reagovat
Maresma

no hezký to máš tohle kolo... naštěstí aspoň Redmonda mám taky a zítra Firmino 2 fíky.

Reagovat
Counter

Firmino zítra nedá penaltu

Reagovat
cristiano.K.

to by nesměl být na hřišti Milner

Reagovat
salami

Austin je jasná volba, kor když stojí tak směšně málo

Reagovat
salami

akorát mě mrzí, že jsem mu nakonec nedal tu pásku, řikal jsem si, že se proti bejvalýmu klubu nejspíš vytáhne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
vrabejka

Jose Mourinho facing touchline ban after his row over referee Anthony Taylor https://t.co/8DyXqWM5U0 https://t.co/R2vm3eLxZZ

Jen mu dejte :)

Reagovat
Mastný Chobot

Inter ultras at Mauro Icardi's home tonight. Angry about claim in his book that he confronted one of them. Ultras: "Icardi. You're finished"

Game over for Icardi at Inter? According to @Tomandthesquad his own fans cheering when he missed a penalty for them today

Plus ešte baner cez celý štadión, že Icardi je hovno...

Reagovat
Mastný Chobot

a Kuco nádherný gól

Reagovat
Fenri

Omg, to fakt bude vydávat knihu úplně každá kopačka? Kdo to jako čte?

Reagovat
Hokaido

No kdyby to nikdo nečetl, tak to nikdo nevydává...

Reagovat
Fenri

Jo tak to mi došlo, hlavně, když třeba fanoušci Interu chtějí Icardiho za jeho knihu zabít, tak předpokládám, že alespoň jeden z nich četl, no... Ale stejně... To musí být hrozná nuda, se vedle toho ty Walcottovy knihy pro děti musí vyjímat jako literární skvost...

Reagovat
Mastný Chobot

Walcottovy čo?

Reagovat
Mastný Chobot

https://www.amazon.co.uk/T-J-Hat-trick-Theo-Walcott/dp/0552562459

jak to, že to nehypujeme a jak to, že to nemám?!

Reagovat
Fenri

A koukám, že Theo inspiroval i Lamparda, kterej to ale upgreadoval hracíma kartičkama https://www.amazon.co.uk/gp/product/0349001626/ref=pd_sim_14_5/254-9261072-5438457?ie=UTF8&psc=1&refRID=QY1HCW8FS16ZTGBVV004

Reagovat
Hokaido

Lampard je známej, ale o Theovi jsem taky neměl tušení.

Reagovat
Hokaido

WTF

Reagovat
Jardin

Reagovat
smazaný uživatel

ta penalta co na něj dneska byla odpískaná to byla hrůza..koukal sem na ten zápas a nikdo ani nevěděl co se děje snad po půl minutě to odpískal a vůbec žádnej faul tam nebyl..

Reagovat
smazaný uživatel

je to guma už od pohľadu. strašný nesympaťák

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Souhrn eurofotbalu za 16.10.2016:

Počet komentářů: 1468

Nolifer dne: pawelFCB (40 komentářů)

Vtipálek dne: Mastný Chobot

Palcohonič dne: Janko Nezvladajko

Kokotko dne: vrabejka

Omezenec dne: icka

Nezvládač dne: Kang & Kodos

Reagovat
smazaný uživatel

pawle zacni uz zit.

vrabejko prestan zit. bez smajlika.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ses vyhodnocenej jako no lifer...

Reagovat
pawelFCB

To jsem byl vyhodnocen snad maximalne dvakrat od ty doby, co se delaj ty souhrny. I tak mi prijde jako blbost, ze bych mel zde nejic komenaru za "dnesek"... u nekterych lidi mi zas prijde, ze jsou na EF nonstop.

Reagovat
smazaný uživatel

se podivej datumove na efsearch.owny.cz... navic polovinu ti udelaj smajlici. ale teda nechapu podle ceho se vyhodnocuje kokot vomezenec a nezvladac.

Reagovat
pawelFCB

Tak to jsem na tom jeste dobre. Nekteri tady maji 90% smajliku. jj, dival jsem se prave, jinak bych o tom souhrnu ani nevedel...neprojizdim casto komentare.

Reagovat
smazaný uživatel

tos nemel psat kamarade. zejtra vocekavej reakci biggrinem vod bayernisty.

Reagovat
pawelFCB

Tak kazdej ma nejake zivotni poslani... jeho bylo zrejme bombardovat ef biggrinem... To mas kako v realu, kdyz ti to neni vtipne, ale zasmejes se, jelikoz nechces treba urazit.

Reagovat
Whitemedia

Internet v mobilu no..

Reagovat
pawelFCB

Tak nekteri tady pridavaji komentare i pri sledovani zapasu...a pry nezvladaji muzi vic veci najednou.

Reagovat
Whitemedia

No já jsem tady nejaktivnější právě při zápasech, si neumím představit, že bych sledoval fotbal a u toho nenadával na EF..

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

ach ta chelsea ze jo?

Reagovat
ZB 07
Reagovat
smazaný uživatel

jaj

Reagovat
pawelFCB

Fake

Reagovat
ZB 07

efsearch nikdy nelže...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Eat, sleep, EF, repeat.

Reagovat
smazaný uživatel

eat weed sleep

ef and repeat

so full of focus im insistent on keepin it going

the franchise i exist in a league of my own

expect attention unfamiliar with being ignored

the truths back lockin and closin the door

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

to je ten Austin, který když dal Spartě dva goly, tak o něm většina psala že to je největší žebrák v PL atd. ?

Reagovat
Ligter

tss, jak tohle někdo mohl říct o Austinovi

Reagovat
SunFells

To musel napsat nějaký dollar, ne?

Reagovat
Hokaido

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ne

Reagovat
Mastný Chobot

In Theo Walcott's last 77 starts on the right wing, he has contributed a combined 66 goals or assists.

Hlavne ho už, prosím, nikdy nedávajme inde ako na RW.

Reagovat
Mastný Chobot

*39 goals & 27 assists.

Reagovat
smazaný uživatel

77 startů, to je za posledních 10 let?

Reagovat
Mastný Chobot

Neviem.

Reagovat
Counter

Theo Walcott Premier League goals:

2013-14 - 5

2014-15 - 5

2015-16 - 5

2016-17 - 5

Pro letošek má odpracováno docela brzo

Reagovat
smazaný uživatel

To je hrozně málo.

Reagovat
smazaný uživatel

čo čakáš od takého hráča... ale zas aby som mu nekrivdil, býval veľa zranený...

Reagovat
smazaný uživatel

Zase sezony pred tim mel 14, 8, 9..

Reagovat
Counter

V některých toho ani moc neodehrál.

Reagovat
Mastný Chobot

keď to prerátaš na minúty, tak to nebude vyzerať tak zle.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

co si tak vybavujem tak proti nam ked hral na RW, tak hraval dobre

Reagovat
smazaný uživatel

fARSEnal zase stasticko co? A wanker dokonca vybavuje kufriky aj na cervene karty pre vlastnych hracov (ale iba ak fARSEnal vyhrava) aby tak maskoval tie podplatene penalticky.

Fair Play ala gauners

Reagovat
pa3ce

génius Wenger, že to ešte nikoho nenapadlo, vybavovať červené karty pre vlastných hráčov

Reagovat
j_mrazik

Wenger si posledních 5 zápasů mažu ligu tak na chleba, že to dobrovolně začíná hrát na těžší úroveň.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Mada

Reagovat
tunkic

Jdi se léčit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

700. pro nezapomenutelný večer

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
CubONE

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
vladis271

Reagovat
EXoRcIsT

na tento zapas fakt dlho nezabudnem bohuzial

Reagovat
Fenri

Reagovat
KingMaster13

Dnes se psali dějiny, škoda té 1 střely na bránu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
SunFells

Hm

Reagovat
papanegra

Na Anfield přijel starej dobrej Mourinovskej autobus noo... ale je hezké vidět jak tým s nejdražším hráčem planety ke konci zdržuje hru,..

škoda, ale měli štěstí..

Reagovat
cokoliv

ke konci? vždyť to tahali celou dobu.

Reagovat
Hokaido

Man United possession tonight (34%) is the lowest they have ever had in a Premier League game.

Wow, Jožko recordbreaker.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mimalu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

spokojenost, i kdybychom měli 20% a přineslo to body, tak mi to nevadí

Reagovat
Mastný Chobot

*bod

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
vladis271

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

najlepšia obrana je obrana

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

nevadi

Reagovat
nani92

prišli sme po bod, máme bod, 100% úspešnosť

Reagovat
Counter

Pokud s tím seš spokojený, tak ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kiwwi

tak to bola ultimatna sracka od oboch

Reagovat
Mastný Chobot

od Ibru aj od Pogbu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
liquicitizen

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
avicii

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
vladis271

Reagovat
Fenri

Reagovat
johnik

Reagovat
kiwwi

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Euphael

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
J0EL

Reagovat
efjay

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Ibra ještě jakž takž, ale Pogbovi kromě toho jednoho centru pořádně nevyšlo nic.

Reagovat
vladis271

a to som si myslel, že je to zápas ušitý preňho.

Reagovat
Swarley

jako pro Pogbu?

Reagovat
vladis271

hej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
LGT

Reagovat
kiwwi

no ne, vy ste podali Hollywoodsky vykon

Reagovat
LGT

Jasně že ne, ale ultimatnu sracku dnes předvedl jen jeden tým

Reagovat
kiwwi

ale notak

Reagovat
Maresma

ale prosimtě, však se na to nedalo koukat

Reagovat
vladis271

Tieto slabsie timy to proti nam budu betonom skusat castejsie. Sice sme neprehralu ako proti burnley ale musime sa naucit ako ich porazat.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
efjay

Však jste tam pobíhali jak pomatení po hřišti

Reagovat
Busby babes

tak ze jste nam nedali bura, kdyz jsme tam pomatene pobihali?

Reagovat
efjay

Tím jsem myslel Liverpool. S tím způsobem jakým hráli, byli rádi, že vůbec vystřelili na bránu..

Reagovat
Busby babes

aha, sorry,

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kokotko

Reagovat
smazaný uživatel

jojo a proto nám mohli dát trojku s klidem, nebýt DDG

Reagovat
avicii

neprehanaj, lepsi sme boli len o gol...

Reagovat
Maresma

Reagovat
iamek

Dobrej bod

Reagovat
minoLFC

typický zápas aj výsledok proti Mourinhovi...

Reagovat
Mastný Chobot

Škoda, že tam Liverpoolu niečo nepadlo, ale pre Arsenal asi najlepší výsledok, celkovo super kolo.

Reagovat
efjay

Reagovat
smazaný uživatel

Jose si pripomenul slávne časy...

Reagovat
smazaný uživatel

Mou si přijel pro bod a má ho. Škoda, že tam nepadla třeba ta střela Coutinha, ale celkově jsme hráli hrozně pomalu. Když je soupeř v bloku, tak kolem té šestnáctky musíme zrychlit hru, víc narážeček a bohužel se to moc nedařilo. Tak za týden snad smáznem WBA

Reagovat
smazaný uživatel

Ubohy portugalsky posranek

Reagovat
fff

Skoda. Zaciatok hrozny, ku koncu polcasu lepsie a druhy polcas bol uz dobry. MU uplne o nicom, ale nastastie Ibra v tej sanci zrejme nahraval. De Gea chytil dva goly a Valencia zachranil Firminov najazd.

Inak Studrridge dnes hroza, hroza. Pohyb ziadny, medzihra ziadna, prvy dotyk jak amater.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Sturridge ještě v lize letos nedal ani jeden gól, je to od něj bída.

Reagovat
tomasinho

Druhý poločas byl lepší, ale dobrý pořád nebyl, ten pohyb a a exekuce těch akcí, to byla hrůza, všecko pomalé prostě, na to fakt nejsem zvyklý, že je to tak statické a že jediná vepředu nejde snad přesně. Mizérie v té poslední třetině hřiště. Sturridge souhlas, doufám, že se jeho rozkuřovač cristiano díval a viděl, že na základ momentálně nemá. Lallana to oživil, ale podle mě Origi mohl jít dřív a hlavně za Maneho spíš, ten dneska neudělal skoro nic dobře taky.

Celkově je to hrozné zklamání, remíza spravedlivá, ale čekal jsem prostě něco jiného a po té formě, co jsme měli, je tohle prostě ztráta.

Reagovat
cristiano.K.

preview: cristiano.K.17.10.2016 20:07#

nepiš hovna kluku,dík.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
efjay

Valencia super

Reagovat
Cobra

Unired takový lepší WBA

Reagovat
avicii

slabota od nas, Mou klasicka sracka ale to sa cakalo, united mozu byt spokojny..

Reagovat
stiflerovamama

Skoda no prvy polcas sme sa pomaly rozbiehali nebolo to ono, Can so Sturridgom nezapadli dobre do zakladu, tak si United obcas dokazali aj prihrat. Druhy polcas uz jasna dominancia, aj zlepsenie od Cana, skoda, ze to tam nepadlo. Daniel si takymto vykonom moc zaklad nevypytal, to iste aj Emre, hoci u toho sa to da prepacit lebo hral po dlhej dobe, ale celkovo mi aj tak pride, ze vzdy ked hraju spolu s Hendom tak si zavadzaju.

Snad tie mrdky s takouto hrou nebudu v top 4

Reagovat
smazaný uživatel

Red Monday snáď najslabší zápas, ktorý som zatiaľ v tejto sezóne videl. Horšie ako Burnley-Arsenal, a to už je čo povedať. No výsledok potešil.

Reagovat
smazaný uživatel

+ zúfalý výkon Pogby bez ohľadu na jeho cenovku. Pritom, ako sa po ihrisku prechádza vyzerá fakt komicky. S Borthwick-Jacksonom skvelá dvojka.

Reagovat
bombi

Nechapem co to United hraju

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ty druhořadé zápásy každého jenom otravují. Blázni, kdo to sledovali.

Reagovat
efjay

pravda, ztracený čas..

Reagovat
smazaný uživatel

fellaini v základu, nulová snaha vstřelit gól, beton proti silnějším soupeřům a venku ale nééé, josé je nejlepší trenér a Blind nejlepší LB, který hral zase píču

ještě rok zpátky jsme ničili City s Rashfordem, Mensahem a Lingardem, Liverpool pravidelně poráželi.. nyní máme Ibru s Pogbou na bránění standardek, za 100 mega

Reagovat
Counter

Five games ago, Arsenal were five points adrift of Man Utd, now they're five points ahead.

Jen tak dál

Reagovat
efjay

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool bol dnes ale nepresný a pomalý aj v momentoch, keď mal dosť priestoru niečo vymyslieť. K Mourinhovcom asi netreba nič dodávať.

Reagovat
Billy McClane

Slager v Premier League ... klasika

Reagovat
smazaný uživatel

? Stat na lavce United kdokoliv jiny, 0:0 to neskonci.

Reagovat
B3n

Právě, někdo tam mohl prohrát třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nestranny fanousek bych tleskal, ze to neskoncilo 0:0.

Reagovat
B3n

No, nerad bych Tě zklamal, ale myslím, že dneska se už moc pro nestranný fanoušky nehraje.

Reagovat
Coutinho10

tak co k tomu rict...byl to zapas o 1 gole a bohuzel jsme ho nedali...skoda ty strely, ale jinak to po vetsinu casu vypadalo, ze bod nevadi ani jednomu tymu a taky to tak dopadlo....

btw. Hokaido...ve fante v nasel duelu teda asi rozhodnou bonusovy body a vypada to, ze jsem to otocil

Reagovat
masly008

tak to mourek dokázal.další derby které bývalo ozdobou soutěže dojebal na úroveň přeboru. fans utd musí být nadšení.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

nestěžuju si... sotva se sehráváme, po dvou letech přihrávací nicoty se vracíme ke klasickému fotbalu a máme bod z anfieldu, kde první poločas jsem byli lepším týmem... takticky jsme to odmakali perfektně

Reagovat
iamek

Dost lidi zapomina jak jsme tam hrali pod Alexem posledni roky . Bod je zlaty.

Reagovat
masly008

co jste byli? vždyť jste měli 1 střelu mezi tyče.jako být spokojený po tomhle? hm vaše nároky šly dobře do kytek.

Reagovat
Infernoqt

na anfieldu jsme hráli dobře 2x za posledních 10 let a jednou to bylo zrovna pod moyesem ... dneska jsme liverpoolu zabranili vytvořit si 2/3 šancí z toho co normálně... a navíc se opakuju, ten tým není sehranej, ani sám mourinho ještě neví, jak to stavět, ale takticky jsme to odmakali perfektně

Reagovat
masly008

ale vždyť tam máte nové 3 hráče.z toho ibra který se stejně s nikým nesehrává a borec za 100 míčů.to není sehráváním.to je debilní mourovskou taktikou.prostě mu ujel vlak a on a někteří fans úček to nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ale tak dovedu si představit, že pod LvG nebo Moyesem v nějaké pozdější fázi sezony by až tak spokojení nebyli.

Reagovat
smazaný uživatel

alibisti po dvou letech, kdy LVG si vytíral prdel s Live jsou spokojeni s bodem z anfieldu

Reagovat
vitasrp

V první půli fakt byli lepším týmem, zase se není potřeba posrat, že to někdo skutečně napíše.

Reagovat
Miguel19

Spíš půlku prvního poločasu..tak od 20. minuty už jenom stáli na půlce..

Reagovat
masly008

tak to z toho vytěžili co? ani střelu?ani roh?takže byli lepší tak na svojí půlce ne.

Reagovat
vitasrp

Nic moc z toho nevytěžili, ale to mi je celkem ukradený, na to jsem nereagoval.

Reagovat
masly008

ok.tak byli 20-25 minut celého zápasu o kousek lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Na svojí půlce? Viděl si statistiky ty šašku? to že jste si celej první poločas přihrávali na vlastní půlce, protože jste neměli jednu jedinou myšlenku jak se dostat dál, neznamená, že jste byli lepší. V prvním poločase jsme Vám nedovlili ani píp..náhrávat si mezi stopery umí každý blbec

Reagovat
Busby babes

za a) vita fandi Chelsea.

za b) v tom pripade se da to stejne napsat i o vas.

Reagovat
Busby babes

a ted vidim, ze fandis United. Tak mi to pak nejak nedava smysl.

Reagovat
Busby babes

tak nic, uz vidim, zes neragoval na vitasrp. jako bych nic nenapsal.

Reagovat
masly008

tak za 1 My jsme hráli už v sobotu.Za 2 já nikde nepíšu že by pool byl nějak lepší, mi přišlo že to byla holomajzna od obou, ale od úček to byla holomajzna plánovaná pool chtěl něco hrát,ale nešlo jim to.a statistiky? 1 střela, 1 roh a ani jedno v té chvíli kdy jste byli jako by lepší.hele mě to je fuk,já se celkem těšil na zápas co bude napínavý a mít tempo a dostal jsem holomajzbu a beton od úček. prostě typický mourek,jsem zvědav jak dlouho to budete obhajovat.

Reagovat
B3n

Plánovaná, Liverpool sice asi chtěl něco hrát, ale díky tomu plánu United nemohl, nebo se na to nezmohl. To není chyba United, spíš jejich "výhra". No a jestli jsi se na tenhle zápas těšil s tím, že očekáváš tempo apod., tak to sorry, ale to jsi mohl být prozíravější, zvlášť když pak napíšeš "typický mourek".

Reagovat
masly008

tak jinak.já čekal lepší zápas, protože tyto derby ho skoro vždy nabídly a myslel jsem že ani mourek nedokáže zničit něco takového,ale prostě má ten kluk talent kurvení fotbalu no.a ano byla zásluha utd že i pool hrál tak blbě,ale prostě jste přece super klub, tak bych čekal že se neposerete z poolu a nebudete hrát sračku.ale je možné že po odchodu SAFa si na ten super klub už jenom hrajete a snažíte se to maskovat velkým utrácením.

Reagovat
B3n

Tak zaprvé, nejsem United, jen pro info. A jak říkám, napíšeš "typický Mourek", takže ho asi trošku znáš a víš, jak se jeho týmy prezentujou v těžkých venkovních zápasech a taky že je mu jedno, co bylo dřív, protože to není romantik, ale pragmatik, ale na druhou stranu očekáváš něco jinýho ?

Ke kurvení fotbalu a sračkám a posráním se se nebudu vyjadřovat. Jsou to blbosti.

Reagovat
masly008

ok omlouvám se že nejsi utd.ano čekal jsem že už konečně s týmem za miliardy něco předvede,moje chyba.ted už vím že je to mrtvý trenér.vlak mu ujel a bude trénovat lehce nadprůměrné týmy.

Reagovat
B3n

Nemusíš se omlouvat, nijak mě to neurazilo. Na zbytek nebudu reagovat, stejně jako výše, jsou to blbosti.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

vozit body z takových zápasů? vyhořet totálně v první půlce se City, dostat trojku na Watfordu a jen remizovat doma se zatím tragickým Stoke - s tím mám problém

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
CubONE

Hroza z oboch stran.

Reagovat
avicii

od vas vacsia

Reagovat
iamek

Shaw to nebude mit vubec lehke vratit se do zakladu. Blindak dneska i dobre branil . Az na to jedno podklouznuti.

Reagovat
Whitemedia

Super zápas.

Reagovat
bombi

Chlapci budme radi za Wengera Kloppa guardiolu a pod tipy trenerov

Reagovat
vladis271

Perez by sa už koínečne mohol rozhýbať a DDG zlanáriť. Ten si tými výkonmi pýta Madrid už roky. No šup šup, oprav fax a priprav sa na prestupové ono.

2 momenty to MU zachránili Totálne skvelý Valencia, verím tomu, že by tam ten gól Firmino šupol. A skvelý zákrok DDG proti Coutsovmu screameru.

Belzebub vo veľkých zápasoch. Ešte šťastie, že príchodom Pepka a udomácnením Kloppa mu toto na titul stačiť nebude. Hlavne, že Pogba a 100 milionov.

Reagovat
Counter

ta miliarda lidí bude ale zatraceně zklamaná

Reagovat
C-M@ster

Většina z těch 700 miliónů to po deseti minutách vypla.

Reagovat
masly008

,a já kokot ne.

Reagovat
Mastný Chobot

išli pozerať Hornú Dolnú

Reagovat
smazaný uživatel

přeju mu přestup do Barcy, v Madridu by nevyhrál nic jako u nás, on si zaslouží být mezi šampióny

Reagovat
misinho7

nic aha...2 LM za posledne 3 roky....

Reagovat
Swarley

je hezké, že si konečně vážíte DDG, ale dneska to teda zase tak složité neměl

Reagovat
KingMaster13

Copak to už vás ten nejlepší golman na světe Keylor omrzel?

Reagovat
Swarley

jinak vlado specialita pro tebe, Pepek nás v první půlce rozebral na šroubky...na vás José za zenitem v pohodě stačil...

Reagovat
vladis271

Tam ste skusali hrat futbal to mourek nevie.

Reagovat
Swarley

Reagovat
SunFells

|Už maj určo nový fax i obsluhu.

Reagovat
Swarley

obrana celkem slušně fungovala, Ander držel střed hřiště a hraje poslední zápasy fakt fantasticky...Tony taky pokračuje v tom nastoleném standardu...

směrem dozadu v pohodě, dvě nebezpečné střely a to je na DDG prostě málo...škoda, že to tam Ibra neposlal...s takovou šancí by si měl rozhodně poradit trochu líp, ale celkově jsme toho moc neměli...s Youngem to bylo až moc připosrané a hlavně v druhé půli už tam ani nebyl tolik potřeba, protože Mané se začal jasně stahovat do středu...tam klidně mohl přijít někdo, kdo by to trošku rozhýbal...v tomhle moc nechápu, proč nebyl na střídačce Mkh, když Martial nebyl k dispozici...

jinak Taylor by si zasloužil za tu druhou půli naliskat...

Reagovat
iamek

Obrana byla skvela. Od kraju po stopery. A Shaw to nebude mit vubec lehke se vratit zpet. Ander je drzak. Strasne chalan prekvapil. Ted uz o ten zaklad neprijde. Jinak ta sance Afra pri rohu byla velka. Ono to tak nevypadalo, ale on tam byl uplne sam. To musi davat.

Reagovat
masly008

jako že borec který má být mega talent za 30 míčů nebo kolik bude mít těžké se dostat přes tragického blinda jo? tvl přes něho by měl hrát i young.

Reagovat
iamek

Od kdy penize rozhoduji o tom kdo hraje a kdo ne ? Od te doby co hraje Blind na LB je proste skvelej.

Reagovat
Busby babes

tragickej Blind, to proste nevysvetlis.

Reagovat
masly008

pokud Blind z tohoto zápasu je skvělý tak to potom jo.to máte na skvělého hráče velké nároky.

Reagovat
smazaný uživatel

dnes po jeho poziční tragédii mohl dát Can góla, podklouznutí a totální nezájem u mini offsidu ke konci

Reagovat
smazaný uživatel

nezapomeň 3 kombinace po pravé straně, kde by nás lepší tým potrestál ve vápně a nebýt Younga, tak Blind tam hoří více... přijel si pro bod, má bod, je to ale hra, kterou chceme a budeme tolerovat? nikoli

Reagovat
Swarley

jo tak tři kombinace na pravé straně..

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

ty tomu tak rozumis, odborniku...

Reagovat
stiflerovamama

Myslim, ze nam citilne uskodil ten zásah do zostavy bez Giniho a Adama, to uz bolo zohrate, takto sme sa prvych 20 min hladali.

Reagovat
avicii

to rozhodne, bolo to vidiet ked nastupil Lallana...

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Emre,Sturridge i Mané totálně marní.

Reagovat
vladis271

Emre sa v 2. polčase zdvihol. Mané najviac trpel tým absolútnym nedostatkom priestoru, ktorý na nás Mour ušil, z celého tímu. ale Studge ma tam včera sklamal najviac.

Reagovat
Swarley

Mané se v druhé půlce posouval daleko víc do středu a byl rozhodně nebezpečnější

Reagovat
efjay

* Víc sóloval

Reagovat
cristiano.K.

a nevycházelo, udělat rozruch kličkama a nic z toho.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak malokdy vyjde klicka typu svesim hlavu, zavru oci , pokopnu si balon a du do 4 hracu...Celkem mě zklamal, vy jste si ho pochvalovali..Asi mu to vcera nesedlo, ale on takovy blbosti delal i u Saints...

Reagovat
smazaný uživatel

This was the first 0-0 draw between Liverpool and Man United since September 2005, a run of 27 games without one.

Reagovat
vrabejka

Chlapci dali do 2 poločasu všechno, Adam to dost zvedl. bohužel DDG dvakrát skvěle vytáhl. Ztráta 2 body na čelo to je v pohodě. Prvni čistě konto, neprohráli jsme s dalším top týmem a vzhledem k tomu že se nám na United nedaří je bod fajn. Těch šanci nebylo zase tolik aby jsme mohli říct že jsme doplatili na efektivitu.

PS: Pokud to bude možné na WBA do základu zpátky Gini, Emre nehrál zle ale ještě není ve formě

Reagovat
smazaný uživatel

Co na to říct, osobně by mi beton na hřišti silných soupeřů a bránění výsledku 0:0 zas až tak nevadil, kdybysme pravidelně sbírali body se slabšíma týmama, ale po domácí remíze se Stoke a prohře s Watfordem bych očekával trošku víc snahy. Jinak ne že bych se chtěl Jožky zastávat, tohle byl jeho klasický nuda blicí zápas proti silnému soupeři, ale Liverpool byl minimálně první poloviny obou poločasů stejně slabý (možná i slabší) než my a krom toho tlaku v závěru to nevypadalo, že by jim remíza nějak vadila nebo že by se snažili s výsledkem něco udělat. A vzhledem k tomu, že hráli doma, byli favorizovaní a každý druhý tu uchcával nad jejich super presinkem a množstvím gólů bych očekával, že každý uzná, že svůj díl viny na tom, že tohle derby byla nudná ztráta času nesou i oni,

Reagovat
smazaný uživatel

měli hodně nepřesností, na druhou stranu hráli proti destruktivnímu fotbalu a i tak měli 66% držení míče a kdyby vyhráli o 3 góly, tak nikdo nic nemůže říct, ve druhé poločase nás k ničemu nepustili a naštěstí ty průniky po pravé straně vždy špatně vyřešili... nejsmutnější na tom je, že jsme se vůbec nehnali do útoku, žádné protiútoky, jeli si vyloženě pro bod

Reagovat
B3n

To je úspěch mít 66% držení proti destruktivnímu fotbalu ?

Reagovat
smazaný uživatel

Co značí 66% držení míče, když je drtivá většina toho nahrávání mezi Milnerem a stopery, protože absolutně neměli myšlenku jak se dostat přes půlící čáru. Tím nechci vyvracet připosranou taktiku United, ale Liverpool nebyl o moc lepší, v první půli dokonce horší. Nuda z obou stran, připosraný United, bezzubý Liverpool, tot asi vše

Reagovat
avicii

tak ale potom na druhu stranu ked sme posobili zle, tak ten vas debilko na lavicke mohol vymysliet nieco odvaznejsie..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten debilko šel dneska do tohodle zápasu očividně s tím, že si ubetonuje bezgólovou remízu, což mu vyšlo, nemyslím si, že by ho něco přesvědčilo aby změnil taktiku. A narovinu, dneska jste se prvních cca 65-70 minut starali o tu remízu stejně jako my. Možná že kdybyste hráli celej zápas jako v posledních dvaceti minutách, tak tam ten gól protlačíte.

Reagovat
avicii

verim ze ano ale to nemeni nic na tom ze aj vas vykon mohol byt lepsi..kazdopadne snad skoncime pred vami a ten Mourinov futbal pojde do dochodku...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hrůza hrůza..Hrozná škoda, že nemohl Lallana hrát od záčátku a chyběl i ten Gini. Bez nich hrozně váznul rychlej přechod do útoku a musel hrát Studge, kterej je hrozně z formy. Věřím, že s nimi by to byl úplně jiný zápas. Dnešní vítěz je jen jeden a to je Mourinho

Reagovat
stiflerovamama

A inak Karius ma teda zatial nepresvedcil ze by mal byt pred Simonom opat zavahanie pri centri kde bol ale potom odpiskany Ibrahimovicovi faul a potom ta pokazena rozohravka.

Reagovat
Grahf

Man United possession tonight (34) is the lowest they have ever had in a Premier League game.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
EXoRcIsT

zacinam sa bat ze Micky je odpisany a v skutocnosti mu mozno uz nic nieje

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
iamek

Trenoval snad jen tyden a dneska by proti te hre Liverpoolu moc platny nebyl. V EL ho cekam v zakladu.

Reagovat
smazaný uživatel

35% possession

One corner

One shot on target

Tie čísla takto pri sebe, just wow

Reagovat
nani92

niesu pri sebe, ale pod sebou

Reagovat
smazaný uživatel

Sú aj pri sebe, aj pod sebou.

Reagovat
nani92

pohár je poloprázdny alebo poloplný, musíš si vybrať

Reagovat
smazaný uživatel

Je aj poloprázdny aj poloplný.

Reagovat
nani92

zhodneme sa, že sa nezhodneme

Reagovat
Mastný Chobot

lopta je gulatá

Reagovat
nani92

nie, radšej knihu

Reagovat
Lacko_Boh

vedel si ze to nie je tá "matematika" ale tie "matematiká"?

Reagovat
nani92

Bez ohľadu na situáciu, život ide dalej

Reagovat
EXoRcIsT

hlavne ze Fellaini hral aby sme mali prevahu pri standartkach a aj tu jednu hlavicku co mal tak pokazil

Reagovat
Swarley

jako problém byl hlavně v tom, že jsme těch standardek měli tak málo...ale v tom mě právě hlavně v druhé půli sral Taylor...neříkám, že Zlatan v drtivé většině soubojů nepoužívá ruce a to taky Taylor správně viděl, ale několik úplně stejných držení na něj nepískl...

Reagovat
B3n

Chybí tam "one point"

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední čtyři ligové zápasy vs Liverpool:

3:0 H

1.2 A

3:1 H

0:1 A

a tady se mufánci plácají po zádech jak krásně jsme to ubetonovali s jednou střelou a 34% držením míče prostě dobrý bod a výkon hodný velkoklubu a chudák mourinho to má těžké, že hráči si stálě neodvykli fotbal od LVG možná, že když budeme hrát na rohy, tak Blind nám ukope titul

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že bych se chtěl hádat, ale co takhle vzít posledních 6 utkání s Liverpoolem, tedy i ty dvě z EL vloni ? A pak si je hezky rozdělit na první tři, které byly z naší strany opravdu pěkný a kdy jsme tragický Rodgersův Liverpool potácející se mezi sedmým a desátým místem porazili a na druhé tři, kdy to vedl Klopp a kdy jsme jednou vyhráli, jednou remizovali a jednou prohráli , přičemž jsme pokaždý předvedli hrozný výkon (u obou venkovních zápasů spíš tragický než jen hrozný), přičemž v tom zápase na Anfieldu, kterej zminuješ jsme vlastně ani moc nehráli jinak než dnes, jen jsme tu svou jednu střelu proměnili. Tím se nechci Jožkovi hry nějak zastávat nebo tvrdit, že je to super a jak jsem nadšený, ale Liverpool pod Kloppem není Liverpool pod Rodgersem, mentalita, trenér, styl hry a vlastně i kádr jsou na úplně jiném levelu. Prostě van Gaal proti Kloppovu Liverpoolu nepředvedl o nic lepší hru než Mourinho proti Kloppovu Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale předvedl, snažil se hrát a vyhrát. U United se opravdu nespokojím s bodem z anfieldu a být pyšný na to, že nás neporazili.

Reagovat
Melda

Tedy když čteš mezi řádky "HAHA" ano to k tomu výkonu sedí.

Reagovat
TopinB

Reagovat
iamek

Nezvladas dne je dneska jasny. Gratz

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho si musi uvedomovat, ze ten jeho styl fotbalu uz v dnesni dobe zrejme nema sanci na uspech v dlouhodobe soutezi. Mozna v poharu, ale jinak ne. Ale neprekvapuje me, ze ze sve cesty nesejde. Jeho ego mu to asi nedovoli. Jaky rozdil mezi treba Carlem, ktery dokaze styl tymu zmenit pokud vidi, ze to nejde.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vitasrp

Vždyť ale přesně s tímhle vyhrál předminulou sezónu titul.

Reagovat
kiwwi

17 mesiacov dozadu...tu sa docitas, ze je to takticky dinosaurus a vyhorety trener

Reagovat
B3n

Reagovat
Busby babes

jeste je obcas vtipny srovnani, kdy Mou je starej trener za zenitem a Klopp mladej progresivni trener. Pritom jsou od sebe 4 roky. O tom, ze kazdej pak vyznava jinou filosofii neni pochyb.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve fotbale vse leti blaznivym tempem. A na te nejvyssi urovni kor. Takticka vyspelost tymu je samozrejme dal nez tehdy. A zatimco oni se vyvijeji a dokazi pruzne aplikovat nove systemy, on stoji porad na miste. Nic noveho, je to furt stejne.

Reagovat
Counter

To možná tak poslední tři čtyři měsíce, jinak jste hráli slušný fotbal.

Reagovat
vitasrp

Předpokládám, že v tom komentu šlo hlavně o tyhle zápasy s TOP celkama, který byly v drtivý většině i v tý mistrovský sezóně podobný tomuhle.

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

a i letos je to prvne, co jsme hrali vylozene defenzivne s tim, ze chcem hlavne bod a pokusit se o golz brejku/standardky. Ze to v i v nekterych dalsich zapasech stalo za hovno je fakt, ale rozhodne to nebylo kvuli umyslu hrat beton na 1:0.

Reagovat
B3n

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Už teraz sa sa neteším na vzájomný zápas proti United, hlavne na WHL.

Reagovat
Mastný Chobot

ja som zvedavý, čo my... spojenie MU a Mourinha musí Wengera v noci budiť zo snov, pôjdeme z OT s pätnástimi gólmi

Reagovat
smazaný uživatel

na Emirates to bude asi slušný betón.

Reagovat
Lacko_Boh

minus krat minus je plus vyhrame a este k tomu sa Arsene s Josem zmieria a vytvoria superklub ktorý vyhrá všetko

Reagovat
nani92

United of Arsenal

Reagovat
Lacko_Boh

pre cz/sk tlač : United of Arsenal Londýn

Reagovat
Mastný Chobot

myslíš, že Mourinho by sa mal s MU násobiť?

Reagovat
Lacko_Boh

neviem, proste spontánna myšlienka , poslednou dobou pijem veľa čaju a mam aj apku na meditaciu(Calm), jednoducho sa nebojím tvoriť, citím sa najlepšie za svoj život(počítam všetkých osem reinkarnácii). Chcem aby sme sa mali všetci radi, svet je krásne miesto(ak odmyslím mešity a sinagogy...a afriku.. aziu...a tych ciganov zo spanielska a talianska...nemcov tiez moc nemusím,moc chladní na mna...a čechom som stale neodpustil zbrojarsky priemysel... ) a PL by sme mali vyhrať všetci.

Reagovat
fajdax

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
andrew96

Reagovat
cristiano.K.

vy nejste top tým, s vámi bude hrát otevřeně

Reagovat
smazaný uživatel

To by mohla byť chyba. Ale dúfam.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
KingMaster13

Výborně Jose, takhle vymazat ofenzivní choutky těch hajzlíků k nezaplacení Udělej mi prosím radost a místo útočníka dej druhého golmána, přeci nebudeme riskovat že se tam někdo ukopne Víc takových zápasů, příští týden pro krásných 0:0 na Chelsea

Reagovat
pawelFCB

United tolik penez utracenych a vykon stejne na kkt..typicky United uz par let.

Reagovat
smazaný uživatel

ses posral ne? koupili jsme pogbu a zaplatili ibru, abychom ubránili rohy, což se nám daří a krásně jsme ubetonovali bodík

Reagovat
pawelFCB

Fanklub defenzivniho fotbalu vykon United urcite potesil. Nicmene pro zbytek divaku to bypa vrazda fotbalu..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo to se nejlíp hodnotí na začátku první sezony vy máet v tý barceloně fakt v hlavách průvan

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
KingMaster13

Naše hra je na skvělé úrovni, co víc si fanoušek může přát než krásných 0:0? jen škoda té střely na branku uznávám

Reagovat
Infernoqt

ty jsi hovado

Reagovat
KingMaster13

Jsem se tím nakazil na stránkách FDF ale hrozně mě to baví Trvalo mi ale než jsem ten jejich humor pochopil ale musím uznat je to geniální No a příště krásná bezbranková remíza s týmem který drží partu Chelsea bus company

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool vs. united byl neskutecnej zapas. jinak je tady soutez pro polobrity ze sekce PL. -

https://www.youtube.com/watch?v=XF6ITFQI2YU#t=31s

Reagovat
smazaný uživatel

Katastrofalni fotbal no

Reagovat
Infernoqt

Jako je mi to u řiti ta diskuze ohledně zápasu tady, ale přeci jen se vás zeptám - jak byste reagovali, kdyby tam ,,takhle" odehrál Van Gaal. A berte to jako proti Kloppovi ( a že proti němu odehrál daleko horší 2 utkání na Anfieldu). Já jako nechápu ta očekávání. Liverpool je tým s nejlepším pressingem v lize. Sám bych proti nim svou hru neotevřel. Vadil mi max Ibra dneska, protože to tam brzdil hrozně, a když už se něco rýsovalo, tak offside, ale zase vybojoval jiné důležité míče.

Naopak mi víc vadí, že jsme to nezavřeli doma se Stoke a brali tam jen bod. Dnešní zápas nebyl tak zlý. Prostě se hrálo na výsledek a odmakali jsme to.

Reagovat
smazaný uživatel

deluded by mourinho...

Reagovat
B3n

Reagovat
B3n

Reagovat
Maresma

Jednoznačně nejhorší zápas, co sem tuhle sezonu viděl.. bod beru

Reagovat
vladis271

Katastrofa ten bod nie je, ale o ten gol sme boli lepsi.

Reagovat
Maresma

3 body sme si dneska nezasloužili..

Reagovat
fff

Inak Matip aj napriek tomu, ze MU hrali dost na vysoke lopty a teda Ibra je fyzicky neskutocny hrac, tak dnes bol vyborny vo vzduchu a este vlastne aj Emreho sanca bola po jeho prihravke.

A bol zadarmo.

Reagovat
fff

I do not expect to see Sakho in a LFC shirt again,in 1st team, it's done

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

pre mna asi MOTM

Reagovat
fff

Jose Mourinho has just returned to press room to inform us Man Utd had 42% possession and whoever said 35% is wrong. So there! zzz….

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
vladis271

Nieee :D

Reagovat
vitasrp

Víceméně ten zápas vypadal přesně tak, jak se dalo očekávat. Mourinho jednoduše nehodlal přijet na Anfield a soupeři umožnit aktivně presovat, riskovat ztrátu balónů v nebezpečných místech a vytvořit z toho fotbal ve velkém tempu. Tohle udělal ve svý kariéře mnohokrát a příští týden to stejný provede na Stamford Bridge, o tom nemám pochyby.

Ona potíž je ale trochu v tom, že ačkoliv měli United drtivou většinu první půle utkání pod kontrolou a víceméně ovládali střed pole, nevedlo to prakticky k žádný větší příležitosti. Ostatně tohle souvisí s tou koncepcí, kterou Mourinho vyznává - on ty svoje celky fakt výborně připravuje na momenty po zisku a ztrátě míče, k tomu má dost dobrou defenzivní organizaci, ale ta ofenzivní značně pokulhává. Ostatně kvůli tomu má z těch TOP trenérů snad nejčastěji problém porazit hodně defenzivního soupeře + v těhle velkých zápasech jím vedené celky dávají branky v drtivý většině případů buď z rychlého kontru, nebo po standardní situaci. Momenty, kdy jeho tým dominuje, ve svý podstatě fakt používá hlavně k uklidnění a rozkouskování hry a k tomu, aby si hráči tak nějak odpočinuli. Stále je to hodně moc opatrný a vede to pouze k centrovaným míčům z krajů hřiště, případně je to čekání na nějaký záblesk geniality v podání jednoho hráče.

Ten způsob bránění ale na Liverpool celkem platil. Liverpool hrál zatím nejlepší fotbal, když se ta jejich tříčlenná ofenzivní vozba dokázala uvolnit v prostoru mezi liniema a hrála kombinace na jeden, dva doteky. Například s námi si ten prostor vytvářeli perfektně. Mourinho proto svým obráncům nakázal, aby hráli na hrota + ofenzivní záložníky hodně těsně, kdykoliv si takhle jeden z těch hráčů seběhl pro míč, obránce jej agresivně následoval, což není standardní, často se to řeší tak, že obránci svýho protihráče do hloubky pole nenásledují. Krajní záložníci se pak museli osobně postarat o krajní obránce domácích atd. Ve výsledku to Liverpoolu dost narušilo ofenzivní kombinace, poněvadž se prakticky neměli jak dostat mezi linie a hráči nemohli přebírat míč, okamžitě se otočit a dál rozvíjet akci (to je daleko snažší při zónovém bránění).

Nevýhodou tohohle způsobu defenzivy z mýho pohledu je, že s ním ale ofenzivní tým může celkem dobře manipulovat. Jednoduše z určitý zóny obránce odtáhne, naopak tam podnikne náběh další hráč, což se pak strašně špatně zachytává. Tohle bylo ale vidět až v druhý půli, kdy se Liverpool po příchodu Lallany hodně zlepšil a například šance Cana pramenila z takový situace - někdo si tam odskočil a vytáhl stopera, Blind byl nalepenej na hráči v kraji, Fellaini svýho hráče nenásledoval, poněvadž musel konfrontovat stopera s míčem a najednou byl Emre v obrovský šanci. Za to zlepšení teda určitě mohl i posun Firmina na hrot, který tam měl daleko lepší pohyb a podnikal náběhy, který vytvářely prostor pro spoluhráče, což Sturridge nedělal.

Reagovat
Counter

Reagovat
masly008

jinak co se týče mourkovy ofenzívy tak jak v realu tak v mistrovské chlsea a asi i u utd spoléhá na 2-3 hráče co to rozhodnou svojí kvalitou (CR7.Benzema,Costa-Hazard,Ibra-Pogba) problém je ten že když to těmto hráčům nejde tak to nemůžou uhrát týmovou hrou,protože to mourek neumí.

Reagovat
B3n

Reagovat
GeneralGoat

To i psali někde, kde se mluvilo o Mourinhovi, že jeho filosofie není ničit per se, ale že o dominaci a balón tolik nestojí, protože věří, že to vede k chybám, z kteých pak padají góly a on je tak radši bude dávat než dostávat. Samozřejmě se to pak dávalo do kontextu třeba s Pepem, který má v tomhle přesně opačný přístup.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
ADM

Nesledoval som, ale ako prečo bol na podhrote Fellaini a za nim Pogba? to je akože na tej pozícií Fella lepší ako Pogba?

Reagovat
Miguel19

Pogba hrál výš jak Fellaini.

Reagovat
kiwwi

a ked si to nesledoval, jak vies ze bol na podhrote Fellaini a za nim Pogba?

Reagovat
ADM

Lebo mi to tak ukázal Livesport v rozostavení

Reagovat
kiwwi

toho sa treba drzat

Reagovat
ADM

asi preto som sa pýtal tu, lebo sa mi to nezdalo

Reagovat
EXoRcIsT

Fella tam bol preto aby ich bolo 11 inak za neho vsetko robil Herrera

Reagovat
smazaný uživatel

Souhrn eurofotbalu za 17.10.2016:

Počet komentářů: 2012

Nolifer dne: Ol!ver (93 komentářů)

Vtipálek dne: Swarley

Palcohonič dne: Swarley

Kokotko dne: DeformFCB

Omezenec dne: Old Trafford No.7

Nezvládač dne: Ol!ver

Reagovat
Swarley

multikill

Reagovat
Azazelo RD

Asi podám protest, dědku.

Reagovat
Swarley

podej, vybírá na ty sračky prachy a stejně to nefunguje

Reagovat
Azazelo RD

Hm, tak pozvu sto lidí z Jablonce a ti ho na místě zabijou.

Reagovat
Swarley

daňovým podvodem, ach jo, to si zapamatuju...

Reagovat
B3n

Reagovat
fantomas

Nolifer

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně! Snad co nejdřív navážu.

Reagovat
Sir Ravealot

Niasse hatrick za U23, dostane ještě šanci v áčku?

Reagovat
fff

Ked da este dva tak dostane mozno skrinku.

Reagovat
masly008

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
bbbauch

vladis271(Vladimír)16.09.2016 23:50

United dostanu na anfielde strasne cez picu.

Reagovat
Counter

Náhodou, aspoň se vlado nedržel u zdi

Reagovat
bbbauch

Ja ted delam machra, ale mel jsem stazeny pulky, ze bude mit pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

I TENTO (!) zápas má delší souhrn než náš zápas. Tome, Tome, ty jsi ale hňup.

Reagovat
Nikikrew

ty si neskutocna otrava

Reagovat
C-M@ster

Když si najdeš čas, můžeš omrknout průměrnou délku souhrnů z minulé sezóny (podle počtu znaků), průměrnou délku souhrnů Tottenhamu, průměrnou délku Tomových souhrnů a průměrnou délku Tomových souhrnů o Tottenhamu.

Ta čísla by ti konečně měla dát hmatatelný důkaz do ruky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
teenz

Šašek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

a ty ubrečená slepice...

Reagovat
fantomas

Nemoc

Reagovat
smazaný uživatel

Ale bojuj s tím a aplikuj svoje standardy všude!

Reagovat
fantomas

Reagovat
Usty

Postižení

Reagovat
smazaný uživatel

Starej se o svoje Loftus-McEachrany, do tebe teď neryju.

Reagovat
PP

ale máš recht.. Prosím, přidejte mu tam jeden odstavec..

Reagovat
Tommy the Gunner

"K velke radosti mistnich slepicaku se trefil Alli, a tak to skoncilo 1-1"

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenhan ale nikoho nezajímá

Reagovat
masly008

jedeš bomby

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak kokotko dne za dnešek už je snad zajištěný

Reagovat
masly008

on by teď mohl posbírat i ocenění nezvladače ne?

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
TopinB

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Steven666

ale musí sa nechať po 8 kolách je rozdiel medzi prvým a šiestym len 4 body, toto bude ešte zaujímavé.

Reagovat
cristiano.K.

první poločas jsme brutálně prochrápali, zmátořili jsme se až po 30. minutách. Emre, Sturridge i Mané byli marní. Karius a jeho rozehrávka nohou to je taky něco. Lovren měl v první půli hlavičkovat na volného Sturridge místo slabě na branku. Valencia a DDG MU zachránili + střela Emreho.

Druhý poločas se mi vcelku líbil, což je dáno i tím šíleným prvním poločasem. Celkově jsme byli lepší a měli větší vůli po vítězství. Jinak zápas nenadchnul.

Jinak Ibra se ukazuje docela šíleně, ten potřebuje na gol čtyři šance.

Reagovat
niflheim

No vůbec se nestydím, že jsem u toho usnul

Reagovat
Busby babes

Bal jsem se, ze dostanem cocku a byl celkem zvedavej, jestli Jose pristoupi k zapasu tradicen pragmaticky. Pristoupil. Bod asi dobrej, i vzhledem k predpovedim pred zapasem. Ale porad je hodne co zlepsovat.

Reagovat
Busby babes

Jinak to nalosovani zas uzasny. Po repre pauze, kdy jsme v klidu mohli hrat v sobotu, tak ne. Pekne v pondeli at je ta pauza pred zapasem v EL co nejkratsi.

To je fakt demence v PL. Chapu, ze to je kvuli TV, ale tohle by mela mit soutez nejak osetrene.

Reagovat
Swarley

Reagovat
niflheim

Reagovat
Ligter

1000. pro Manchester United.

Reagovat
smazaný uživatel

Jose Mourinho: "Liverpool are a good team, but they are not the last wonder of the world like you say they are"

Reagovat
Swarley

však to byla šílená přeháňka před zápasem s tím, jak nás mají přejet nebo co...

Reagovat
smazaný uživatel

https://twitter.com/Anything_LFC/status/788124346560765952/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

Přes tohle se jezdí špatně Pěkně se Mourek posral. Velká škoda, že chyběl Gini a Lallana to by taky vypadalo jinak

Reagovat
Swarley

a co jsi čekal? krevety? však právě i vzhledem k tomu, jak už moc dobře známe Mourinha v takových zápasech, tak to byla neskutečná přeháňka...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba sem čekal když utratil přes 150 mil. liber a má v týmu nejdražšího hráče světa, že bude chtít hrát taky trochu fotbal

Reagovat
Swarley

a já čekal, že když nám budete chtít dát bůra, tak alespoň tolikrát vystřelíte na branku...

máme Mourinha, bylo jasné, jak budeme hrát ve velkých zápasech...remíza na Anfieldu je v pohodě, zápasy se Stoke, City a Watfordem jsou problém...

Reagovat
smazaný uživatel

Já nikde o bůru nemluvil, ale rozhodně sem to čekal lepší. To, že bude chybět Lallana to bylo jasné. Se Studgem jsme hráli v podstatě v 10. Poslední dobou je příšernej. Can taky nerozehranej a všechno mu trvalo dlouho. V podstatě nám ty zranění rozesrali jak útok tak zálohu.

Jako mě to je jedno jak hrajete já to v těch dvou zápasech za sezónu přežiju, ale nechápu Vás, že ho ještě obhajujete Nedovedu si představit kdyby to co Mourinho včera udělal LVG to by to tady vypadalo trochu jinak

Reagovat
Swarley

ale o čem se teda bavíme? o tom včerejším zápase nebo proč do toho motáš to, že bychom tak měli hrát každý zápas? právě proto píšu, že v jiných zápasech jsem byl pochopitelně nespokojený...

mluvím o tom, že bod z Anfieldu bude vždy v pohodě...platilo to za SAFa, platilo to za LVG, Moyese a platí to i za Mourinha...pokud by to byla uhaluzená remíza, ok, můžeme nadávat...ale včera jsme působili jako tým, který má jasný plán a z 90% ho plní dokonale...že to je ten Mourinhův beton, tak to je přece jasné, takhle budeme hrát každý těžký zápas...ale jde o to, že proti City jsme to třeba absolutně nezvládali a první půlku nás úplně rozebírali a dělali z nás blázny...včera to byl úplně jiný výkon, mělo to hlavu a platu, hráči plnili, co měli...

hlavní plán byl být výborný dozadu, to se povedlo...nespokojení můžeme být s tím, že jsme si nevytvořili víc šancí, víc standardek...

Reagovat
smazaný uživatel

Sem zvědavej postupem času jak na to budete reagovat. Já bych tohle teda od svého týmu vidět nechtěl a určitě bych s tím nebyl spokojenej.

Reagovat
r.mrazik

na druhou stranu videt od sveho tymu to,co predvadel liverpool vcera,tak bych spokojenej nebyl taky

Reagovat
smazaný uživatel

To určitě ne vždycky to jde a tak je to u každého týmu, ale od Liverpoolu tam byla ta snaha jít dopředu, kontrolovat hru a hlavně vyhrát.

Reagovat
r.mrazik

tak snaha byla i od nas, nakonec tam byl rozdil jedne sance od vas...ona ta snaha obou tymu skoncila na tom samem...a taky nekdo hral doma ze jo...

jak rikam...bod zvenku dobrej, akorat se na ten zapas nedalo koukat diky spatne hre obou tymu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jedné šance to bych rozhodně netvrdil. MU zachránili zákroky DDG a Valencii.

Reagovat
r.mrazik

a liverpool zachranilo spatny zakonceni Ibry a kvetaka...si vyber

Reagovat
B3n

Reagovat
Swarley

je to jednoduchý, s touhle hrou musí mít Mourinho úspěchy a nebo je to hned obrovskej průser...když nechceš hrát ofenzivně, ok, hraj defenzivně, ale pak musíš mít výsledky...

ale pořád se bavíme o těch velký zápasech...být takhle defenzivní někde venku s WBA, tak to by si samozřejmě slízl...

Reagovat
smazaný uživatel

V tomhle máš určitě pravdu, ale stejně by mě jako fanouška hrozně sralo, že můj tým bude hrát ty největší zápasy takovou sračku A ještě když se do toho připočítá to letní nakupování je to podle mě úplnej úlet.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s takovýmhle blokem by vám zrovna proti Pulisovi mohli přes půlící čáru natáhnout síť na nohejbal.

Reagovat
masly008

Reagovat
B3n

To je blbost, ne ? Nebo Ty bys byl spokojenej a rád za to, že byste prohrávali 3:4 apod ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a United nikdo nechyběl že

Reagovat
vodka

lol, takový obrázek ti udělám taky, když byl MU v útoku, do kterého byli zapojení i beci, tak ste tam byli napáskování taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle to ale bylo celej zápas. Nakonec se tam stahoval i Ibra.

Reagovat
vodka

myslíš prvních 35 minut, kdy jediné, na co se LFC zmohl byly nahrávky mezi stoperama a Hendersonem?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jo

Reagovat
PP

to je šílenost

Reagovat
r.mrazik

to je zas obrazek jak pojd na me zboku...

Reagovat
Busby babes
Reagovat
kiwwi

ty kokos tu uz sa bude hrat nato ze im chybal Lallana dpc...nam chybal Martial, Shaw a Mkhitaryan...preber sa

Reagovat
Hokaido

Zvládnout zápas bez Mkhitaryana není nic jednoduchýho.

Reagovat
Mastný Chobot

evidentne chýba už 3 roky

Reagovat
kiwwi

asi tak ako bez Wijnalduma alebo Lallanu

Reagovat
Mastný Chobot

Lallana je momentálne jeden z najdôležitejších hráčov pre nich, aj včera to začalo byť oveľa lepšie, keď prišiel

Reagovat
kiwwi

jo tak on dokonca hral

u nas Martial tiez dokaze urobit zapas, Shaw je pre nas tiez dolezity hrac...proste ked uz niekto place, ze nevyhrali lebo im chybal Lallana, tak to svedci o tom kadri

Reagovat
Mastný Chobot

akože Lallana nemôže byť jedným z najdôležitejších hráčov tímu? ale no ták

Reagovat
kiwwi

moze, ale to neni preboha Messi alebo Ronaldo ze si niekto povie, kurva takyto hrac im chybal

videl si tu plakat nas ze nam chybaju traja hraci z toho dvaja zo zakladu? podla mna je to z ich strany lacne jak sa snazia navodit ten dojem ze boli neviem jak lepsi a NAVYSE to im este chybal LALLANA

Reagovat
masly008

tak to pozor,někteří tady psali že se shaw přes blinda nedostane,takže jak je pro vás důležitý? jako záskok?

Reagovat
kiwwi

nie, ako hrac zakladnej zostavy...samozrejme, nemozem hovorit za kazdeho jedneho fanusika na svete, ale myslim si, ze naprosta vacsina suhlasi s tym, ze Shaw je hrac do zakladu

napriklad vcera nas jeho absencia limitovala vyrazne, pretoze Blind je pomalsi hrac a musel tam byt nasadeny Young aby mu pomahal s Manem - inac by sme tam mohli dat utocnejsieho Matu alebo Lingarda

Reagovat
masly008

jako mo taky přijde shaw do základu,ale kdosi psal že přes blinda který hrál včera prý skvěle se nedostane.

Reagovat
Swarley

tak Martial?

Reagovat
Mastný Chobot

môže byť asi, ja vás zas tak nesledujem, len som sa vyjadril k tomu Lallanovi. Chobot out.

Reagovat
Hokaido

Vážně chceš srovnávat přínos Lallany a Mikyho?

A Shaw nechyběl, očividně byl už úplně fit a Mourek upřednostnil Blinda, takže se zase jen trapně vymlouváš.

Reagovat
kiwwi

nasu najdolezitejsiu absenciu odignorujes a ides tu slovickarit...tak pokracuj

Reagovat
Hokaido

Jak ignoruju? S ním máš pravdu, já jen vyzdvihuju ty blbosti o Mikym a Shawovi, který jsi napsal.

Reagovat
kiwwi

su to absencie? su...Shaw nam chyba, len ho neposle Mourinho hned rozohrat sa do takeho zapasu predsa...

Na Wijnalduma tu isiel vysmech a kritika nonstop a zrazu ti ako blbost nepride ked sa ohanaju jeho absenciou...

Reagovat
Hokaido

Ty seš fakt strašej pokrytec a všechno si ohýbáš podle sebe. Kde já píšu něco o Wijnaldumovi?

Já jsem se vyjádřil čistě k tomu, že je k smíchu srovnávat absenci Lallany a Mikyho a že Shaw byl 100% fit.

Reagovat
kiwwi

ja som napisal, ze nam chyba MARTIAL, SHAW a Mkhitaryan, a ty si na to zacal s vysmechom na absenciu Mkhitaryana...tak sa preber kto tu co zrovnava

Reagovat
vladis271

vidno , že si Lallanu túto sezónu nevidel. U nás a asi ani v repre.

Reagovat
kiwwi

neboj sa, videl, aj aj...ze ale budete plakat, ze ste nemohli vyhrat lebo vam chybal som fakt necakal...to uz je pod uroven aj na vase pomery...resp. ste si vedomi vasho slabeho kadru, tak uz musite vytahovat aj takuto absenciu

Reagovat
vladis271

keby sme kúpili Pogbu mali by sme silný káder a viedli ligu...oh wait...

Reagovat
kiwwi

mozno aj ano, ale taky hrac by k vam nikdy nesiel

Reagovat
vladis271

tak ono to nie je vždy o kurvení trhu, že. To, že kúpiš hráča ti titul nespraví najmä ak k nemu angažuješ betonára ako Mourinho. Keby ste angažovali napr. Kloppa.

Toho by som si prial v Liverpoole, škoda, že taký tréner by k nám nikdy nešie. Ako to, že taký Pepek k vám nechcel ísť?

Reagovat
kiwwi

co to tu splietas chlapce

Reagovat
vladis271

že si strašne hlúpy a často si serieš do úst. Častejšie ako ktokoľvek iný tuna. Ale tu si už aj vrabce na EF štebotajú.

Reagovat
Lacko_Boh

Pan Danko,prosim.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj Klopp by k nám nikdy nešiel

Reagovat
vladis271

Ivan je strašne ujebaný, ale to už vieme. Lallana je jeden z najlepších hráčov v tejto sezóne doslova nás ťahá a ten debilko ho ide porovnávať s nejakýmMkniečím čo za nich ešte ani poriadne nehral.

Reagovat
kiwwi

ze ti to stoji zato sa takto zhadzovat

Reagovat
r.mrazik

a ja myslel,ze vas taha henderson

Reagovat
vladis271

a ja som mzslel, že vás řahá 100 milionová investícia, škoda, že ju v derbz vzmayal "drevorubec" .

Reagovat
r.mrazik

tak od toho tam ten nekop taky je ne? je sranda si myslet,ze ho vymazal jeden hrac,kdyz kolem neho byly porad ve trech...ale oukej...aspon k necemu je drevorubec dobrej

Reagovat
vladis271

tak ty si známy tím, že posily musia byť superdrahé so super menom aby dodali kvalitu do kádra. Potom je zvláštne ked ho ubehá niekto ako Henderson. Kiwwi tomu dal včera korunu ked sa čudoval, že "plačeme" nad absenciou Lallany. Akoby ste popierali, že hráč sa môže zlepšiť a ťahať tím aj napriek tomou, že prvé roky angažmá hral zle. Pričom vy by ste to mali vedieť sami najlepšie (že peniaze nerobia tím ) lebo napriek megainvestíciám hráte sračku a krčíte sa niekde na 7. mieste tabuľky.

Reagovat
r.mrazik

to by me zajimalo,proc bych tim mel byt znamy,kdyz je mi cena tak nejak sumak...ale ok

Lallana a hendo kazdy stali 25 mega liber ne? taky nebyli levny...nemuzu omlouvat kiwwiho...to je jeho boj,tam me netahej

ja si jen delam srandu z hendersona...nic vic za tim nehledej

bohuzel na 7 miste nejsme diky investicim,ale taky diky mourkovi...ehm...ale co,zacatek sezony,budem pocitat kraliky az na konci...

ale to nemeni nic na tom,ze hendo je drevak ukazujici sestupnou kvalitu anglickych hracu

Reagovat
vladis271

zle som to formuloval. Si veľmi veľký kritik nákupov hráčov z priemerných tímov do tímov na špici tabuľky, či to bolo naše vykupovanie Sotonu alebo Schneiderlin k vám. Cˇo na jednej strane chápem, ale na druhej strane je to príliš krátkozraké.

Reagovat
r.mrazik

aha...to jo...to mas docela pravdu...treba u nas to z pohledu kvetaka a morgana nebylo moc dobry...

u vas z pohledu Allena,Lallany a dalsich taky ne...

a treba Bony do City je podobny pripad...

jednoduse tam nejak tu kvalitu na top tymy nevidim...ti hraci jsou akorat hodne drazi...

takze jo,v tomhle mas pravdu,toho kritik jsem

Reagovat
Swarley

doplň si za Mkh Martiala a máš to vyřešeno...takhle bračet nad absencí Lallany, hráče, kterýho jste loni všichni vyhazovali a dělat z toho takovou vědu...

Reagovat
vladis271

Dobre zmeňne si to trochu inak, či ti to bude stále sedieť. Kto z týchto dvoch hráčov bol pre daný klub tento rok dôležitejší Martial pre vás alebo Lallana pre nás? Ja ti aj napoviem dobre?

https://www.whoscored.com/Players/21683

https://www.whoscored.com/Players/122366

Reagovat
Swarley

3+3

2+2

přepočítej si to na minuty a je to

Reagovat
vladis271

To je úplne nepodstatné lebo aj keby vyšlo by ti, že ich prínos je veľmi podobný (ak sa bavíme o minútach) a teda je dôvod prečo nás jeho absencia bolela. A je váš problém, že mal Martial menej minút než Lallana nie náš.

A ešte si pozri priemerný výkon (na ten minutáž nemá žiadny vplyv).!!!!!!

Reagovat
Swarley

však jo, stejný vliv jako Lallana by mohl mít Martial, to je celé, o tom mluvím celou dobu...Martial chyběl, museli jsme si s tím poradit...vám chyběl Lallana, museli jste si s tím poradit...

vy z toho akorát děláte nějaký megazázrak, jakoby to s Lallanou mělo být 6:0 nebo co...

Reagovat
vladis271

proste ak by ste ten futbal aj sledovlai nemohla by od vás vyjsť taká pičovina, že sa tu rozhorčujeme nad absenciou Lallany. Keď jeho minuloročná forma nemá nič spoločné s tohtoročnou.Ja nvm vy si stojíte na kábli? Od kedy meno rozhoduje? Rozhodujú hádam výkony. Prejdite si diskusie pred derby, všetci sacouseri sme sa zhodli, že absencia Lallany nás bude bolieť čo sa aj ukázalo. Po jeho príchode začala mať naša hra taký ráz ako v predošlých zápasoch.

Reagovat
Swarley

pičovina je to, že s Lallanou by snad ten zápas měl být tak jinej...

Reagovat
vladis271

Reagovat
vladis271

inak prosím nezvrhávaj to do tejto roviny. Ty si myslíš, že ja tvrdím, že sme nevyhrali preto lebo chýbal Lallana (nedokázatelná špekulácia a preto sa jej nemá cenu venovať). Mne o toto nejde, mne ide o to, že vy podceňujete jeho prínos do našej hry.

Reagovat
Swarley

ok, takže zápas by byl jinej...to je jasný, protože nehrál v základu a když by mohl hrát, tak by hrál v základu...dobrý, tak co tady řešíte už druhej den?

Reagovat
vladis271

celé to začalo Ivanovim komentom a porovnávaním Lallanu Shawa Mkhniečoho a Martiala pričom Lallana mal z toho vyjsť ako nejaký smieško nedôstojný porovnávania s touto trojkou.

Reagovat
avicii

"Pogba is a good player, but they are not the last wonder of the world like you say they are"

Reagovat
r.mrazik

bod z venku dobrej...ale na ten zapas se nedalo koukat...my branili,liverpool behal a z oboji bylo hovno...

stve me,ze jsme nemeli vic rohu,protoze by z nich nejspis neco padlo...celkove ta utocna snaha byla nijaka...Ibra nulovy, Pogba chtel byt vsude a nebyl nikde...Rash utopeny...hlavne se chodilo dopredu v malo hracich...

srandovni bylo nasazeni Rooneyho,kterej na te strane horel a malem prohral zapas...celkove dozadu hra prima,dopredu bida...

rozhodci tim piskanim docela kreten...ale budiz

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí měl vyhodit Ibru tak v 60., ne nějakou žlutou 5 minut před koncem.

Reagovat
r.mrazik

vyhodit ho mel v te 60 mourek a ne rozhodci

Reagovat
Swarley

prdel hoven, zrovna u něj pískal ty zákroky úplně tragicky

Reagovat
Swarley

Rooney na to křídlo byla blbost, protože když hrajeme tenhle beton, potřebujeme mít na křídlech hráče, kteří jsou schopní projít a něco vytvořit individuální kvalitou...Rashfordovi se to bohužel nedařilo, ale snažil se o to a když už prošel, tak to smrdělo...bylo jasné, že pokud zahrozíme ze hry, tak to bude z té pravé strany, kde se ani Tony tradičně nebál to podpořit...

tohle jsem prostě moc nepochopil a s tím souvisí i to, proč nebyl ani nikdo takový na střídačce? Mkh? Depay? to měli být ti hráči, kteří by mohli z křídla tu unavenou obranu provětrat...

Reagovat
r.mrazik

on tam byl Lingard...aspon...urcite tam mel jit misto rooneyho...

ale ono by se toho stejne moc nezmenilo krome toho,ze by liver z te nasi prave strany ke konci tolik nehrozil...smerem dopredu by to zmena nebyla

Reagovat
Swarley

jako nevim no, minimálně by tam byla nějaká šance, když by tam byl někdo pohyblivější...takhle tam šel Rooney, takže další strana o to, ať se dostaneme do centru na Ibru někde z hloubi pole...

Reagovat
r.mrazik

hm..ono stejne kdyz se nekdo utrhl,tak chodil do dvou,tri hracu liverpoolu...ke konci uz se to vubec nedoplnovalo...

mozna by bylo lepsi aby hral lingard odzacatku a v 70 minute tam hodit rashe spolecne s depayem(mchikym)!!!,aby tem obrancum trochu zatopili...

takhle to bylo porad to stejne a pak i horsi...zadna zmena hry,snaha....no skoda

Reagovat
vladis271

a viac rohov by ste sa museli častejšie objavovať na našej polovici ihriska a udžať sa tam chvíľku, skúsiť si tam niečo vytvoriť. Roh ti nepadne len tak z neba. To, že ste mali jeden za celý zápas je veľmi vypovedajúca štatistika.

Reagovat
r.mrazik

no vzdyt to tam pisu,ze smerem dopredu to byla bida

Reagovat
avicii

inak uz teraz som zvedavy ako bude vyzerat zapas na Old traforde..tam by to predsa len Mourinho mohol viac otvorit..

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry, spatny odkaz, tohle jsem chtel: http://imgur.com/XFYwvhW

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
vladis271

A s tým Pogbom je čo? Prvé 2, 3 zápasy vyzeral skvele ptm akoby uťalo.

Reagovat
masly008

už mu přišla první výplata tak co by se snažil.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tvz. syndrom Di Marii. Přijdeš z velkého týmu do MU..To stačí..

Reagovat
bbbauch

Zoufaly

Reagovat
cristiano.K.

Pogba je no

Reagovat
bbbauch

Reagovat
niflheim

Já vůbec nechápu, co to včera vůbec hrál... CAM?

Reagovat
r.mrazik

jj,skoro podhrot...

Reagovat
smazaný uživatel

j? Hendo ho vymazal

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
j_mrazik

Má pravdu.

Reagovat
r.mrazik

tak vzhledem k tomu,ze tam byl pogba vetsinou proti dvoum,trem hracum,tak psat ze ho vymazal hendo je takove srandovni...ale budiz...preci jen je to hlavne drevorubec

Reagovat
j_mrazik

Já tam vůbec nepochopil Fellainiho, teda jo, měli to na něj kopat, aby to tam dával Ibrovi, ale stejně. Tím, že tam dal 2 pomalý hráče do středu, tak rezignoval na nějakou aktivní hru. To je Liverpool tak super mančaft, aby před ním takhle zalezli?

Reagovat
vodka

kdo byli 2 pomalí hráči na středu? Fella si svoji roli splnil výborně, přerušil dost akcí a sám neztrácel. Problém vidím spíš v těch chabých křídlech a Pogbovi, který 2x zajebal slibnou šanci, poprvé, když střílel úplně do prdele místo toho, aby to hodil na úplně volného Rashforda, podruhé když měl napravo při tom brejku Herreru, ale nakonec došel o balon, protože to nedal hned.

Reagovat
Swarley

tyhle dvě akce měl Pogba vyřešit mnohem lépe a zase to nepochopitelně předržoval

Reagovat
r.mrazik

mne osobne vcera Fella nevadil...sice by se mi tam libil vic carrick,ale kvetak zahral slusne...je ale chyba,ze nedoslo na vic rohu a primaku,kde by se dal vice vyuzit

vidim chybu spis v hodne zatazenych kridlech a male podpory utoceni...slo proste videt,ze to mourek nechce ani trochu otevrit...kazdopadne skoda,liver tu obranu nema nejak uzasnou

Reagovat
pawelFCB

Hype skoncilo

Reagovat
smazaný uživatel

nestíhá

Reagovat
salami

ok, United si pohlídali bod, ale vede ten bod k něčemu? Arsenal, MC, Spurs, Liverpool, Chelsea, jestli budou proti každýmu hrát na bod, což navíc nevyjde ve všech případech a dál budou ztrácet i s horšíma týmama, tak z toho asi moc dobrá sezona nebude

Reagovat
Busby babes

takze predpokladas, ze tak budem hrat pokazde proti silnemu souperi, pokazde z toho bude remiza a stejne tak, ze jen my budem ztracet proti slabsim, zatimco vsichni ostatni uz budou jen vyhravat?

Reagovat
salami

ne, jenom řikám, že tenhle styl na plichtu se silnejma týmama možná může bejt úspěšnej, když neztrácíte s outsiderama, což vy ale zatim ztrácíte a navíc už v PL neni Big 4, aby stačilo vyplichtit ty 3 dobrý soupeře a bejt furt v klidu

Reagovat
kiwwi

ok

Reagovat
PP

já nepochybuju o tom, že si Mourek jako vždy Wengera povodí. Prostě se zase rozstřelíme o jeho val a wondergolem Ibry prohrajem..

Reagovat
B3n

Jasně, že vede. Přesně, jak to říkal José. Z Anfliedu moc týmů vozit body nebude. Tohle je víceméně jeden plus bod pro United, 2 body mínus pro Live.

Reagovat
salami

když se kouknu na tabulku, tak mi to tak nepřijde a někde musíte urvat mínus 2 body se Stoke a timhle stylem to asi nepůjde, bejt na čele tabulk, tak beru, že je remíza z Anfieldu plus, ale vy se potřebujete na špičku dotahovat, ne prohlubovat/udržovat tu mezeru

Reagovat
Busby babes

musime porazet ty slabsi tymy, to je jasne. Hlavne doma vyhravat, takze nekde ty 2 body se stoke dohnat musime. Kdo vi, treba to bude uz pristi tyden, treba jindy...

Reagovat
B3n

Nejsem United a ztráta s jiným týmem v jiným zápase s tímhle nemá nic společnýho.

No a jak vidíš, tenhle přístup tu mezeru neprohloubil, zatím ji nechal, tak jak je. Ale když pak později z Anfieldu odejdou jiný týmy z vrchu jako poražení, najednou to bude plusovej bod. Mohl hrát ofenzivněji a prohrát a to už by bylo to, o čem mluvíš Ty. Oni si nemohou dovolit prohlubovat tu mezeru.

Reagovat
Busby babes

btw. u te Canovi sance, nebyl by to pripadne offside? protoze ta Firmino prebiha pred DDG..

Reagovat
avicii

ono zas keby tam spadol tak by to mohla byt penalta, Smaling ho po cely cas tahal za dres...

Reagovat
Busby babes

to tahal, ale takovych situaci v tom vapne je, tohle rozhodne nebylo na to aby padnul nebo penaltu.

Reagovat
vladis271

v tomto prípade je lepšie zakončovať. Bola to skrumáž a dobrá pozícia podľa ma to aj cCan veel a preto zakončil.

Mňa aj tak strašne sere ten Coutinho, to by bol krásny screamer. V lige je okrem Davida možno tak jeden dvaja brankári čo by hento chytili.

Reagovat
SunFells

nebo do voka

Reagovat
Nikikrew

Pozeral som iba tak cca prvych 30 minut, potom som zaspal . Kazdopadne United hrali velmi dobre, takticky. Liverpool sa nemohol vobec dostat do tempa, ten pressing zvladli bravurne, tp sa mi velmi od nich lubilo. Potom ze uz to bolo horsie ale to je logicke lebo neda sa hrat takto celych 90 minut. Nakoniec to Mourek ubetonoval, kazdopadne bod z anfieldu je pre nich vyborny, tam sa nevyhrava.

Reagovat
13

Na Mourinha se tu nadává, ale já myslím, že jeho taktickým plánem bylo odehrát to celé jako prvních dvacet minut. Tam jsem měl problém poznat, které družstvo, že má nejlepší presing v lize.

Doufám, že to od něj neokoukají, protože bylo vidět jak nám dělá rozehrávka odzadu problémy. Karius se mi moc nelíbil, nevypadá, že by měl být lepší než Mignolet. Can působil brutálně těžkopádně, asi se do toho bude muset dostat.

Co se stalo se Sturridgem? Jednou tam byl třeba zleva super průnik a centrující hráč musel držet balon dlouho a čekat jestli Sturridge naběhne. On sice nabíhal, ale jako by ne na plno, protože ten balon byl dobrej a kdyby Sturridge dělal co má, tak je v šanci. V současné formě by měl sedět na lavičce.

Hodně se mi líbí Milner na LB, překvapilo mě, že vypadal včera lépe, než Clyne. Matip vypadá jako luxusní koupě, Klopp zatím všeobecně docela šťastná ruka na příchody v tomto létě.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Matip nie je kupa ( a to je skvele ).

Reagovat
protiproudu

Ten golman na uvodní fotce jak se raduje z remízy :D

Reagovat
B3n

To není fotka ani z letošní sezony, natož ze včerejška

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Only Jose Mourinho could sign Pogba and Zlatan and then decide to play like a 2009 version of Stoke City

Reagovat
lofin9
Reagovat
masly008

na tohle jsem si přesně vzpomněl na konci.

Reagovat
Lacko_Boh

ste vedeli ze Ronaldo fenomeno hra poker a nie uplne zle? nemate zaco

Reagovat
Maresma

Jj, věděli

Reagovat
Swarley

a je z něj teda dost velkej cvalda

Reagovat
B3n

Ten snad hrál jenom jednou main event na PCA, ne ? Loni tuším. Pamatuju si, že byl v penězích, celkem slušný, někde okolo 30. místa. Ale řekl bych, že to je snad jeho jedinej cashout z nějaké oficiální živé hry. Ale je možný, že se pletu, jen jsem ho jinde nezaregistroval.

Reagovat
Hokaido

Hraje ho úplně strašně, ale whatever.

Reagovat
smazaný uživatel

Áno.

Reagovat
SunFells

Viděl jsem ho na nějakém turnaji a docela se mu dařilo, ale že by to hrál nějak rozumně, to ani ne. Nehrál to moc odlišněji než Pique, který se na jednom turnaji vyloženě zbavoval žetonů, hlavně aby byl brzo doma.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele