Premier League - souhrn 6. kola

24.09.2016, 15:25, aktualizováno 26.09.2016, 22:53
Komentáře a souhrny
Southampton znovu neinkasoval, zatímco West Ham prohloubil svou mizérii. Man City vyhrál i ve Swansea a je stále stoprocentní, první prohru naopak utrpěl Everton. Arsenal zvládl derby s Chelsea. Tři body mají Tottenham a Liverpool, Leicester zatím venku nezískal ani bod a platí to i po šestém kole nové sezony Premier League. Mistr podlehl 1:4 na půdě Man Utd...

Burnley FC - Watford FC 2:0

26.09.2016 21:00

Góly: 38. Jeffrey Hendrick, 50. Michael Keane

Watford na senzační vítězství s Manchesterem United v pondělí večer nenavázal. Proti Burnley působili svěřenci Waltera Mazzarriho ospalým dojmem a domácí tým tak pohodlně dokráčel k vítězství v poměru 2:0.

První půle nabídla územní převahu Burnley, spoustu centrů do pokutového území a akutní nedostatek brankových příležitostí. A abychom nezapomněli - také vítěznou trefu celého střetnutí.

Na první příležitost diváci čekali do deváté minuty - v ní se po rohovém kopu dostal k odraženému míči Boyd, jehož utěšenou ránu musel nad břevno vytěsnit Gomes. O další vzruch před brankou hostujícího celku se po uplynutí úvodní dvacetiminutovky postaral Guudmundsson, který si z pravé strany navedl míč na střelu, která ale zhruba o metr minula bližší tyč.

Následnou hluchou pasáž pak z ničeho nic narušil úvodní gól Hendricka. Ten se po rohovém kopu Defoura dostal k hlavičce a nekompromisně překonal zkoprnělého Gomese. A jelikož se do poločasové pauzy již nic zajímavého neudálo, odnesli si domácí do kabin jednobrankové vedení.

Na začátku druhého dějství se po průniku Amrabata dostal k míči Deeney, který ranou na bližší tyč pořádně protáhl Heatona. Chvíli se zdálo, že by se z pohledu Watfordu mohlo blýskat na lepší časy, něco takového však jen o pár chvil později odmítl Keane. Hosté sice dokázali další rohový kop Defoura odvrátit, jenže ten měl šanci složit reparát a dalším centrem již neomylně našel hlavu anglického zadáka, který navýšil vedení svého týmu.

Hráči Watfordu se sice nevzdali a pokusili se ještě do utkání vrátit, jenže jejich snaha k velkým příležitostem nevedla. Výjimkou byla 65. minuta, kdy se po tečovaném přímém kopu objevil před Heatonem Deeney, jenže jeho zakončení obránci na poslední chvíli zablokovali na rohový kop.

Závěrečná desetiminutovka pak nabídla ještě jednu šanci na každé straně. Nejprve mohli domácí přidat třetí branku, když se za zády obrany Watfordu objevil Boyd s Hendrickem. Prvně jmenovaný však svůj centr před prázdnou branku o trochu přetáhl. Na druhé straně mohl závěrečné minuty zdramatizovat střídající Success, který se rozhodl po průniku do pokutového území z úhlu sám zakončit a jen těsně minul zadní tyč. Zbylé minuty už Burnley dokázalo kontrolovat a nakonec zápas dovedlo k zasloužené výhře.

Více informací k zápasu

West Ham United - Southampton FC 0:3

25.09.2016 17:00

Góly: 40. Charlie Austin, 62. Dušan Tadić, 90+2. James Ward-Prowse

Příšerný start Kladivářů stále nebere konce. V neděli odpoledne jej ještě zhoršil Southampton, který West Ham na jeho stadiónu nekompromisně zašlapal do země.

První půle nabídla vyrovnanou partii, která mnoho šancí opravdu nenabídla. Po většinu času se hra odehrávala ve středu pole a většina divákuků se u sledování úvodní půlhodinky musela pořádně nudit.

Ze sedadel však fanoušky jistě zvedla akce ze 40. minuty. Na jejím začátku našel Davies u lajny stojícího Tadiče, který posléze z druhého doteku uvolnil nabíhajícího Bertranda, jeho zpětnou přihrávku do sítě křižnou střelou uklidil Charlie Austin. Hosté se tedy těsně před pauzou ujali vedení. A poločasový rozdíl ve skóre mohl být i výraznější, jelikož hned o dvě minuty později se po dlouhém pasu dostal k zakončení Redmond a brankář domácích svůj tým musel podržet. Povedený závěr půle v podání hostujícího týmu pak zakončil Cédric ranou do boční sítě.

Dějství druhé už přece jenom nabídlo akčnější podívanou. West Ham si postupem času vypracoval mírnou převahu, zároveň ale nabízel spoustu prostoru k rychlým brejkům, čehož fotbalisté Southamptonu radostně využívali.

Hned po pár minutách se mezi střelce mohl zapsat Tadič. Ten se po pohledné kombinaci zjevil zcela osamocený na penaltovém puntíku, jeho ránu na bližší tyč však fantastickým zákrokem zneškodnil Adrián. Po hodince hry si ale tento hráč spravil chuť, když se po ztrátě Kouyateho dostal do samostatného nájezdu a nemilosrdně domácí ztrestal podruhé.

Až v následující pasáži si Kladiváři vytvořili mírnější převahu a dostali se do několika nadějných příležitostí. Ránu Zazy i Antonia však obrana hostů zblokovala doslova na poslední chvíli, zatímco Payet zamířil z hranice pokutového území těsně vedle. Definitivní podobu výsledku tak dal hostující James Ward - Prowse, který v nastavení po rychlém brejku upravil na konečných 3:0 pro Southampton.

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Chelsea FC 3:0

24.09.2016 18:30

Góly: 11. Alexis Sánchez, 14. Theo Walcott, 40. Mesut Özil

Severolondýnské derby nabídlo poněkud překvapivě zcela jednoznačnou záležitost. Domácí Gunners zcela jednoznačně přehráli hostující Chelsea a zaslouženě se radovali z vítězství 3:0.

Úvodní minuty se odehrávaly především ve středu pole, načež ale do osudu utkání velmi výrazně promluvil Gary Cahill. Ten totiž tak dlouho otálel se zpětnou přihrávkou, až mu míč vypíchl Alexis Sanchez, který následně upaloval na osamoceného Couroise. Ve velké šanci nezpanikařil a efektivním padáčkem nedal belgickému brankáři žádnou šanci.

O tři minuty později bylo pro hosty ještě hůř - Hazard totiž zaspal a neuhlídal náběh Bellerína, jenž následně přihrávkou oslovil Walcotta, který před prázdnou brankou snad ani nemohl minout. Defenziva Chelsea byla v naprostých troskách.

Až po této smršti se do ofenzivy začali tlačit také hosté. Pravdou ovšem je, že se do velkých šancí nedostali - největší nebezpečí přišlo z kopačky Williana, který křižnou střelou jen těsně minul tyč branky Petra Čecha.

Hosté se ale ze svých chyb jednoduše nechtěli poučit a po další laciné ztrátě pykali potřetí. To se Mesut Özil poměrně pohodlně vyhnul Kantemu, následně rozjel rychlý protiútok, při kterém si vyměnil míč se Sanchezem, jeho centr pak prvně jmenovaný dokázal o tyč uklidit do sítě. O poločasové pauze tak bylo o osudu utkání prakticky rozhodnuto.

Druhá půle pak žádné zásadní změny nepřinesla. Antonio Conte sice své ovečky přeskupil do formace 3-4-3, nicméně tento nevedl k žádnému výraznému zlepšení. Naopak to byl Theo Walcott, který mohl přidat čtvrtý zářez na pažbě, ve velké šanci jej ale brankář hostí dokázal vychytat.

Z pohledu Chelsea za zmínku stojí snad pouze samostatný nájezd střídajícího Basthuayie, který dostal krásnou kolmici od Luize, jenže v tváří tvář Čechovi selhal a nastřelil pouze jeho dolní končetiny.

Arsenal tak svého rivala na domácím stadiónu porazil po necelých 6 letech a zároveň ukončil sérii 6 zápasů, ve kterých Chelsea nedokázal vstřelit gól.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Everton FC 1:0

24.09.2016 16:00

Góly: 23. Junior Stanislas

Junior Stanislas je hotovým expertem na Everton! Záložník Bournemouthu se proti Toffees trefil loni dvakrát a další gól přidal dnes. A co víc, vítězný. Cherries díky jeho jediné přesné ráně porazili favorizovaný celek na své půdě 1:0 a poodskočili konkurentům na spodku tabulky. Everton naproti tomu spadl z druhé pozice až mimo TOP 4.

Hrdinou utkání je rozhodně Stanislas, ale utkání pro tým Eddieho Howea dost možná vyhrál úplně někdo jiný. Už po devíti minutách totiž vytáhl dost možná nejlepší zákrok dosavadního ročníku Premier League Artur Boruc, jenž má tak na třech bodech minimálně stejnou zásluhu. Lukaku hlavičkoval z bezprostřední blízkosti po centru Barkleyho, jenže Boruc se neuvěřitelně vymrštil a skvostným reflexivním zákrokem udržel míč ve hře. Dorážku Mirallase pak zblokoval Smith.

Zápas byl od začátku strhující, už za dvě minuty totiž byli blízko brance naopak domácí. Wilson dovedl útok až k vápnu, kde se opřel do míče Jack Wilshere - Seamus Coleman pak střelu zblokoval na břevno. Za dalších pár okamžiků se k velmi zajímavé ráně odhodlal další z hvězd zápasu Harry Arter, jehož přízemní pokus olízl tyčku.

Byl to právě Arter, kdo ve třiadvacáté minutě po levé straně zaútočil, předal míč do středu trestuhodně volnému Stanislasovi, jenž z nějakých 20 metrů vypálil. Stekelenburg v brance Evertonu se natahoval urputně, ale marně - balón zapadl téměř do šibenice. Zavzpomínal tak na slavný listopad loňského roku, kdy právě proti Evertonu zazářil a poté, co v 87. minutě vyrovnával na 2:2 ještě v osmé minutě nastavení korigoval na konečných 3:3.

Tentokrát ovšem jeho gól stačil na výhru. Toffees se na odpověď zmáhali dlouho, nebezpeční byli vlastně až po změně stran. Barkley po centru Colemana hlavičkoval těsně vedle, Bolasie po akci Cleverleyho vypálil pro změnu těsně nad. Tu největší možnost měl dvě minuty před koncem střídající Enner Valencia, jenž div nevyužil přesného vysokého míče od Bolasieho. Kolenem či snad stehnem ovšem prodloužil balón, jak jinak, jen těsně vedle.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Hull City 5:1

24.09.2016 16:00

Góly: 17. Adam Lallana, 30. James Milner (pen.), 36. Sadio Mané, 52. Philippe Coutinho, 71. James Milner (pen.) - 52. David Meyler

Liverpool si na konto připisuje už čtvrtý soutěžní zápas této sezony, v němž soupeře počastoval čtyřmi či více údery, a potvrzuje tak pověst jednoho z aktuálně nejkoukatelnějších mančaftů Evropy. Reds sice k demolici Hullu částečně pomohly dvě penalty, i tak se ale jednalo o velice suverénní výkon...

Co Liverpool ovládá jako málokterý mančaft, to je nesmírně aktivní presink, který soupeři soustavně odřezává takřka veškeré možnosti, kam dále předat míč. A přesně s tímto břemenem se Hull musel vypořádávat po většinu zápasu, což absolutně nezvládal.

To v 17. minutě se už Coutinho obsadil do role, která mu je pohodlnější, prosvištěl defenzivním valem Hullu, skvěle načasoval předávku Lallanovi a ten šikovně jenom tak posunul míč ke vzdálenější tyči. Marshall se jen ohlédl, 1:0.

Tigers nadále v podstatě nebyli schopni vytáhnout paty zpoza vlastní poloviny, přesto jim Liverpool zasadil de facto rozhodující ránu z ojedinělého protiútoku. Firmino napravo uvolnil Maného, ten si počkal na nepokrytý Coutinhův náběh z druhé vlny a Tigers se vzápětí definitivně stali experty přes hru rukou na vlastní brankové čáře. Před týdnem to byl Livermore poněkud zbytečně, tentokrát Elmohamady jednoduše odmítal jasný gól. Následovala opět červená a Milnerem proměněná penalta.

Už po půlhodině hry si tedy zřejmě nikdo nedokázal představit jiný výsledek zápasu než výhru Liverpoolu, domácí ovšem pokračovali v duchu žraloka jdoucího po krvácející kořisti a ještě několikrát stav skóre upravovali ve svůj prospěch. Poprvé hned za dalších šest minut, když Mané zapomněl na své předešlé dva neúspěšné pokusy (z nichž jeden přizvednutý skončil na břevně).

Lallana ve 36. minutě předvedl pěkný manévr na malém prostoru a něco podobného potom na ose hřiště předvedl i Mané, jenž trestuhodné volnosti využil k přesné střele ihned po otočce - 3:0.

Druhý poločas začal jako trénink Liverpoolu, a tak leckoho překvapila událost z 51. minuty, kdy se Liverpool nedokázal vypořádat s rohem Snodgrasse a Meyler zatloukl odražený míč do sítě. Žádný zázračný comeback se však konat neměl, což obratem potvrdil Coutinho se svým technicky bezchybně zvládnutým projektilem z nějakých 20-25 metrů.

Konečný stav skóre potom pomáhal stanovit čerstvě příchozí Sturridge, jenž okamžitě vybojoval penaltu na Robertsonovi, a Milner přispěl svou druhou troškou do mlýna z penaltového puntíku. Pokutový kop to byl v podstatě jako přes kopírák; opět po pravici a opět pod skákajícím Marshallem.

Více informací k zápasu

Middlesbrough FC - Tottenham Hotspur 1:2

24.09.2016 16:00

Góly: 65. Ben Gibson - 7. Heung-min Son, 23. Heung-min Son

Třetí porážku v řadě si na své konto připisuje nováček z Middlesborough, který navíc stále čeká na bodový zisk na vlastním stadionu. Dnes si z Riverside po dvou parádních brankách Heung-Min Sona veze vítězství Tottenham. Svěřenci Mauricia Pochettina tak zůstávají po šesti kolech společně s Manchesterem City stále neporaženi.

Spurs od začátku převzali otěže zápasu a dnešní výhru si zcela zasloužili. Již v 6. minutě to ze střední vzdálenosti zkoušel Dele Alli a Víctor Váldes musel poprvé zasahovat. O chvíli později pak již inkasoval, kolmici Christiana Eriksen totiž Vincent Janssen sklepl ideálně do běhu Heung-Min Sonovi a jihokorejský záložník levačkou překonal Váldese.

Někdejší hráč Leverkusenu či Hamburku předvedl další nádherný fotbalový moment už ve 23. minutě. Neuvěřitelným způsobem udržel míč proti výrazné přesile bránících Boro, a když už si užil kličkování v šestnáctce, tak nechytatelně vypálil k levé tyči. Brankář Váldes se za dokonalou střelou stačil jenom nešťastně ohlédnout.

Tottenham mohl jít od kabiny ještě s výraznějším náskokem, Moussa Sissoko ovšem po zblokovaném Eriksenově zakončení zblízka Váldese neprostřelil a Dele Alli za chvíli mířil pro změnu nad. Druhý poločas začal v poklidnějším tempu a zdálo se, že si hosté ze severu Londýna bez větších problémů pohlídají komfortní náskok.

Jenomže po hodině hry domácí z čista jasna udeřili. Stewart Downing posadil míč z volného přímého kopu ideálně na hlavu Bena Gibsona a Middlesborough bylo rázem zpět ve hře. Vyrovnání mohl zanedlouho obstarat Jordan Rhodes, Hugo Lloris se ale tentokráte pokořit nenechal. Víc už toho Spurs svému soupeři nedovolili, a mohou tak slavit čtvrté vítězství v sezóně, díky němuž stále dýchají na záda dosud suverénním Citizens.

Více informací k zápasu

Stoke City - West Bromwich Albion 1:1

24.09.2016 16:00

Góly: 73. Joe Allen - 90+1. Salomón Rondón

Ne, ani tentokrát to nevyšlo. Stoke City stále čeká na svou první ligovou výhru v tomto ročníku a Tony Pulis, bývalý lodivod Potters, se svým týmem zchladil Britannia Stadium věru v ten nejhorší možný okamžik - v první minutě nastavení, kdy už pomalu domácí fanoušci slavili...

Pro Stoke se jedná o druhý po sobě jdoucí šok v samotném závěru utkání, neboť právě takhle midlandský klub v týdnu vypadával také z Ligového poháru s Hullem. Potters ale měli problémy i zezačátku, kdy nezvládali vyzrát na konsolidovanou obranu soupeře. Dvojice Arnautović - Shaqiri do zápasu spíše pomaleji rostla a věci se začaly dít převážně až po odchodu neefektivního Bonyho.

Jeho náhrada na hrotu, veterán Peter Crouch, ihned sama mohla poslat domácí do vedení, aby následně v 73. minutě Joe Allen využil sklepnutí protivníka Jonnyho Evanse a postrčil míč do sítě. Mimoto Erik Pieters žebral o pokutový kop a všeobecně Stoke vypadalo tak, že směřuje za relativně pohodlnými třemi body.

Jedinou větší šanci Jamese McCleana výborně zlikvidoval Lee Grant a WBA nakonec na brankářskou dvojku domácích vyzrálo teprve po standardce, když Rondón využil dodávky od rohového praporku.

Více informací k zápasu

Sunderland AFC - Crystal Palace 2:3

24.09.2016 16:00

Góly: 39. Jermain Defoe, 60. Jermain Defoe - 61. Joe Ledley, 76. James McArthur, 90+4. Christian Benteke

25 zápasů. To je poměrně dlouhá doba, že? V praxi to znamená třeba půl roku v Premier League nebo třicet ligových gólů Luise Suáreze v Barceloně. No a nebo taky dobu, během které Sunderland nedokázal vyhrát jeden jediný zápas v srpnu či září. Jermain Defoe dělal, co mohl, ale ani jeho dva góly nestačili Black Cats na body. Crystal Palace dokázalo duel heroicky otočit - v nastavené čase rozhodl o výsledku 3:2 Christian Benteke.

Je téměř neuvěřitelné, že poslední zářijový triumf eviduje Sunderland z roku 2012. David Moyes tak tragické starty sezóny Sunderlandu napravit nedokázal a už počtvrté v řadě naplnil šestizápasové čekání na první vítězství v sezóně. Blíží se navíc k loňské hrůze, kdy Mackems prvně zvítězili až v desátém kole.

Přitom dnes byl zatraceně blízko - při nejmenším bodu. Jermain Defoe otevřel skóre už v prvním dějství, za což kromě něj nesou vinu i Steve Mandanda a Joe Ledley. Francouzský gólman dostal záložníka pod tlak a ten ve spěchu nepochopitelně vracel balón obloučkem na stopery. Místo toho však vysunul právě Defoa do samostatného nájezdu, který logicky skončil pro borce s jedním z nejchladnokrevnějších zakončení zaslouženou oslavou.

Anglický kanonýr se do listiny střelců zapsal ještě jednou po hodině hry a dosáhl jednoho významného milníku. Watmorův pas poslal i přes odpor několika obránců nekompromisně do branky a připsal si 146.gól v Premier League. Před ním už je v historické tabulce jen osmička nejlepších kanonýrů - přičemž pouze Wayne Rooney je aktivní.

Jenže tohle všechno vyšlo vniveč. Hned po gólu na 2:0 totiž dokázal Ledley napravit svou chybu a za pomoci tečujícího Van Aanholta snížil na rozdíl jediné branky. Alanu Pardewovi vyšla naprosto dokonale střídání, což se poprvé projevilo čtvrt hodiny před koncem. Ezekiel Fryers byl na place minutu, když z levé strany parádně odcentroval, James McArthur přetlačil Van Aanhotla a hlavou vyrovnal.

Na klíčový moment celého utkání si však hostující fanoušci museli počkat až do třetí minuty nastavení. Tehdy pobíhal na trávníku pár desítek vteřin Lee Chung-yong, než se prvním a jediným dotekem s míčem stal hrdinou. To on rozehrál přímý kop, po němž Benteke naběhl do ohně, přetlačil Kirchhoffa a dostal Crystal Palace do euforie.

Více informací k zápasu

Swansea City - Manchester City 1:3

24.09.2016 16:00

Góly: 13. Fernando Llorente - 9. Sergio Agüero, 65. Sergio Agüero (pen.), 77. Raheem Sterling

Manchester City pokračuje ve spanilé jízdě a udržuje si stoprocentní ligovou bilanci. Svého soupeře z Walesu po většinu utkání přehrával a díky dvěma brankám Agüera a jedné trefě Sterlinga si nakonec připisuje další tři body do tabulky.

Na Liberty Stadium se hrálo pohledné utkání plné kombinačních akcí. Zatímco ale první půle nabídla poměrně vyrovnanou podívanou, v té druhé již jasně dominoval hostující celek. Zápas každopádně začal bez úvodního oťukávání a hned v 9. minutě se skóre měnilo poprvé - to se po zpětné přihrávce Sagny senzačním prvním dotekem uvolnil Agüero a přízemní střelou Fabianskiho prostřelil mezi nohama.

Domácí ale nesložili zbraně, naopak se okamžitě vrhli do útoku. O tři minuty později se po rychlé kombinace dostal do solidní pozice Naughton, jeho přízemní střelu ale Bravo pokryl. O minutu později však již bylo vyrovnáno. To se k odraženému míči dostal Sigurdsson, padáčkem za obranu oslovil Llorenteho, který využil podklouznutí Sagny a senzační ranou na vzdálenější tyč nedal hostujícímu brankáři žádnou šanci.

Postupem času však rostla převaha družstva Pepa Guardioly a po 30 minutách mohlo jít znovu do vedení - De Bruyne upaloval sám na brankáře, jenže jeho střela z hranice vápna postrádala přesnost.

Těsně před poločasem pak po kombinace De Bruyneho se Sterlingem pálil Gündogan, ani jeho rána ale cíl nenašla. Do kabin se tudíž odcházelo za nerozhodného stavu.

Druhé dějství pak bylo kompletně v režii hostů. Navzdory tomu měli první velkou šanci Labutě - v 54. Minutě se po centru Routledge do zakončení propracoval Sigurdsson, jenže jeho rána letěla těsně nad. To bylo zároveň to poslední, čím domácí své fanoušky potěšili.

O tři minuty později se do velké šance dostal Agüero, který se po přihrávce Silvy uvolnil na hranici malého vápna. Jeho střelu však na poslední chvíli zablokoval Amat, čím svůj celek zachránil od pohromy. Po hodině hry pak aktivní De Bruyne kolmicí vyzval Sterlinga, který se kličkou vyhnul i Fabianskimu, jenže z úhlu už míč nedokázal nasměrovat mezi tři tyče.

Rozhodující okamžik přišel v 65. minutě. To si totiž v souboji s De Bruynem pomohl domácí stoper Hoorn loktem, a jelikož se celá situace odehrála v pokutovém území, měli Citizens výhodu pokutového kopu. K tomu se postavila argentinská hvězda ve službách Manchesteru City a panenkovským dloubáčkem nedala domácímu brankáři žádnou šanci.

Definitivní pečeť na vítězství týmu z Manchesteru pak dal o 11 minut později Sterling. Na začátku celé akce byl rohový kop Swansea, který ale hosté odvrátili a sami vyrazili do rychlého kontru. Přečíslení 2 na 1 nakonec anglický reprezentant vyřešil individuálním průnikem, při kterém hravě přešel přes Naughtona a střelou na bližší tyč upravil na konečných 3:1.

Více informací k zápasu

Manchester United - Leicester City 4:1

24.09.2016 13:30

Góly: 22. Chris Smalling, 37. Juan Mata, 40. Marcus Rashford, 42. Paul Pogba - 59. Demarai Gray

Ryze ďábelský první poločas předvedli na Old Trafford Red Devils proti Leicesteru. Loňskému mistrovi nasázeli do přestávky čtyři góly, z toho hned tři po rohových kopech. Postupně se trefili Smalling, Mata, Rashford a konečně i Paul Pogba, jenž byl výborný i v mezihře. Po obrátce se dle očekávání obraz hry změnil, Foxes však stihli zásluhou nádherné branky Graye pouze snížit na konečných 4:1.

José Mourinho tak po dlouhých patnácti letech dokázal Manchester United dovést ke čtyřgólovému vedení. Přitom se nerodilo vůbec snadno, prvních dvacet minut se diváci na Old Trafford museli nudit a nerozveselil je ani odražený balón, který Robert Huth ve výborné pozici dřevorubecky napálil někam na horní tribunu.

United však vyšla hned první nebezpečnější akce - pro dnešek typicky z rohového kopu. V dvaadvacáté minutě otevřel skóre Chris Smalling, jenž využil špatného bránění Huth a hlavou po centru Blinda trknul míč do sítě. Leicester měl v prvním dějství obrovské potíže s bráněním, a to ve všech disciplínách; tedy nejen při standardkách.

Krátce po první brance propadla obrana Foxes při protiútoku a po ose Herrera - Ibrahimović se balón dostal až k Rashfordovi. Ten ale sám před bránou selhal a míč poslal vysoko široko mimo tři tyče. V zakončení neuspěl ani Zlatan, jenž záhy skvěle převzal oblouček Pogby, ale volej nedokázal stlačit pod břevno. Paul Pogba byl po delší době v dobré formě a zkusit i svou oblíbenou ránu z uctivé vzdálenosti, kterou musel Zieler vyrážet.

Mezi 36. a 42. minutou se každopádně na Old Trafford rozpoutalo hotové peklo. Začalo to lepou kombinací Maty s Pogbou a Lingardem, na jejímž konci Juan Mata zakončoval přesně k tyči. O tři minuty později zaspal při rohu Amartey a Mata předložil Rashfordovi míč do prázdné brány. No a nakonec se po dalším rohu Blinda prosadil i sám Paul Pogba, jenž snadno přetlačil Christiana Fuchse. Šest minut, tři góly a šampion kvílel ve vroucím kotli.

Claudio Ranieri logicky musel o přestávce udělat určité změny, překvapivě však stáhl dva nejlepší hráče loňské sezóny Riyada Mahreze a Jamieho Vardyho. Jeden z náhradníků Demaray Gray však už po čtvrthodině na hrací ploše splatil svému kouči důvěru - na rohu vápna obehrál Lingarda a úžasnou pumelicí vymetl šibenici De Geovy branky.

Nic víc ale Leicester co do gólové potence nedokázal. Střídající borci sice byli při chuti, ale Kingovu loženku po Schluppově průniku snadno chytil De Gea, který se zaskvěl především čtvrt hodiny před koncem při další krásné ráně Graye. Až na jeden nepřesný volej na hřišti překvapivě mlčel hvězdný Zlatan Ibrahimović. Ani při druhém nebezpečném pokusu navíc nebyl úspěšný, jeho přízemní ránu k tyči totiž zvládl Zieler vyrazit. Hladké vítězství však United neuniklo.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City660018:518
2.Tottenham Hotspur642010:314
3.Arsenal FC641115:713
4.Liverpool FC641116:913
5.Everton FC641110:413
6.Manchester United640212:712
7.Crystal Palace631210:710
8.Chelsea FC631210:910
9.Southampton FC62227:68
 West Bromwich Albion62227:68
11.Watford FC621310:117
12.Leicester City62138:117
13.Burnley FC62135:87
14.Hull City62137:127
15.AFC Bournemouth62134:97
16.Middlesbrough FC61236:95
17.Swansea City61145:104
18.West Ham United61057:163
19.Stoke City60244:152
20.Sunderland AFC60155:121

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1077)

Přidat komentář
Hokaido

Leicester dostal za prvních 6 zápasů stejně golů, jako loni za celou druhou půlku PL.

Reagovat
Busby babes

a uz ma stejne prohranych zapasu, jako loni za celou sezonu.

Reagovat
kiwwi

ako ja neviem co vsetci cakali

Reagovat
Hokaido

Já nic, já jsem je letos tipoval na sestup či minimálně boj o udržení. Ale přál bych jim lepší výsledky.

Reagovat
smazaný uživatel

sestup nebude stoprocentne

Reagovat
vanGomm

Tak sestup samozřejmě 100% vyloučit nelze u žádného týmu natož pak u Leicestru.Můj odhad je,že po 38.kolech se Leicester umístí někde mezi 9.-12.místem.Po skončení minulého ročníku jsem tvrdil,že měl sice výbornou sezónu,ale titul stejně vyhrál shodou náhod a hlavně díky společnému selhání všech favoritů.Něco takového se hned tak opakovat nebude.Ostatně i když je v tomto ročníku odehráno pouze 6 kol,tak už tomu vše začíná nasvědčovat,že se selhání všech favoritů opakovat nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

sestup

Reagovat
Hokaido

Úzkej kádr, tragická obrana, LM...

Reagovat
smazaný uživatel

Leicester este pojde hore akurat v prvych 8 zapasoch maju Arsenal, Liverpool, United a Chelsea. Ptm maju strasne vela lahkych zapasov v rade.

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
kvasha16

kebyze im vykradnu kader tak OK, ale ked im odisiel len Kante a naopak prisli dalsie posily by clovek cakal trochu viac

Reagovat
Miguel19

Jsme je zničili no. No Kante, no points.

Reagovat
Manchestersky Krocan

prečo sa hrajú skoro všetky zápasy dnes?

Reagovat
smazaný uživatel

Liga Mistrů

Reagovat
nani92

skvelé, teraz by sme mohli mať na týždeň aspon od novinárov pokoj

Reagovat
Busby babes

Vyborny vykon hlavne v prvni puli. v druhe uz udrzba, skoda toho golu, ale trefil to paradne.

Porad mame problem s uhlidanim nabehu do druhe vlny, i dneska tam byly asi 3 takove situace. Jinak ale parada. Dopredu to klapalo dobre, Leicester teda prisernej v braneni rohu, to jsem necekal s tim, jak urostle stopery maji.

Blind pro me MOTM, zahral paradne na tom levem beku. Coz je dobra zprava, Shaw nema nic jisteho a bude muset makat. Pogba a Herrera taky hodne dobry. Ander stazenejsi, dobre napadal a diky nemu mel Pogba vic volnosti, to by mohlo fungovat. Mata si dobre vyhovel s tou trojkou vepredu. Bailly dneska taky slusnej vykon.

Tak snad to takhle pujde dal. Po tom, co se v tydnu napsalo, jsme takovej vykon potrebovali jako sul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MOTM jednoznacne Rooney. Tym ze nehral pomohol ku vyhre najvac zo vsetkych

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Prvy krat nehra Rooney a hned dominantna vyhra.

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Pogba dneska fantastickej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Takové cheaty, hrát bez roneie...

Reagovat
kiwwi

ked uz budeme hrat az moc dobre a so vsetkymi vyhravat tak prepneme na world class mode a posleme tam Rooneyho

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R.Meireles

to je mazec..

Reagovat
cristiano.K.

snad

Reagovat
vladis271

tak Stoke dooma určite dajú. A potom je to na nás zhodiť ich späť na zem kam patria.

Reagovat
bbbauch

A liverpool patri kam?

Reagovat
Swarley

na vás ho nasadíme, vám dá gól i kdyby mu bylo 50 a měl jednu nohu

Reagovat
smazaný uživatel

pls

Reagovat
Swarley

ok, tak úplně bez noh

Reagovat
Counter

Jsme viděli loni na Emirates

Reagovat
Swarley

bohužel, asi to byla prohra, protože si to nepamatuju...nějak to vytlačuju rychle z hlavy a poslední tři roky tam mám trošku hodně mlhavo...

Reagovat
Counter

Reagovat
J0EL

Zvyknes si

Reagovat
Azazelo RD

Stařecká skleróza přináší i pozitivní věci.

Reagovat
Nihilister

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
I am Mancunian

ideme na titul

Reagovat
smazaný uživatel

Amartey mi vôbec nepripomína Kantého, nie je zlý, ale nie je taký pohyblivý a rýchly... Prečo nedostane šancu Mendy? Lester zatiaľ veľké sklamanie...

Reagovat
adoxx

Já stále věřím že se probereme ,dneska to zase tak špatný nebylo Teda až na ten výsledek.A jinak s tebou Souhlasím Amartey se mi vůbec nelíbí pro mně jednoznačně nejhorší hráč v základu ,ale Mendy bohužel nemůže hrát , protože je zraněný no ale víc šancí bych dával Graovi ikdyž to není jeho post tak bych ho zkusil dát do základu.Snad se to zlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blade115

No nene. Bez Rooneyho, zato s Matou a Herrerou a hned drtivá výhra? Kdo by to byl řekl...

Reagovat
smazaný uživatel

Aby jim to vydrzelo..o Matu nemam strach, hraje konzistentne furt stejne dobre, ale ten Herrera...ma dva dobry zapasy na pet spatnejch. A stejne je asi klic nenasazovani Roneie.

Reagovat
blade115

To jednoznačně. A to ještě kdyby se do sestavy nějak vměstnal Carrick...

Reagovat
smazaný uživatel

To prorotujou, hrajou tu Evropskou Ligu, muze tam "hrat" Blind, maji tam jeste Jonese (teda myslim, ze je jeste v kadru), to DM maj pokryty vcelku dobre..

Reagovat
smazaný uživatel

moc nechapu ten arenal, kdyz jsme je 2x porazili

Reagovat
smazaný uživatel

proc neni na fotce BLIND?

Reagovat
nani92

nie je tak marketingovo cenný, keby na EF niekto zablúdil a prvú fotku čo by videl bol Blind, tak by hned odišiel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Co tobe se stalo posledniho pul roku...? chudiatko male

Reagovat
fenixLFC

mourinhov prichod ho znicil

Reagovat
nani92

Vsak to je pravda ty chudatko

Reagovat
smazaný uživatel

poslední dobou děsnej vůl

Reagovat
Counter

Kdo by si do fotobanky dával fotku Blinda...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vrabejka

Jsem v klidu. Přiští zápas už bude hrát zase Roney a mrdky budou hrát zase sračku.

Reagovat
KarlVonBanhof

mrdky z poolu

Reagovat
DeformFCB

Ban.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Azazelo RD

Oblomov II.

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám ty jedeš na kokotka dne.

Reagovat
smazaný uživatel

seš ostuda fanoušků Leverkusenu

Reagovat
Furia Ceca

Manchester United man Paul Pogba returned to the Juventus camp on Friday to bring everyone gifts of luxury watches.

The midfielder had left this summer without emptying his locker, as confirmed in a series of jokey tweets by Patrice Evra.

According to Tuttosport, Pogba took advantage of a free day yesterday to fly back to Turin and get all his things.

The world transfer record €105m player also brought gifts of expensive watches, believed to be Rolex, for all his former teammates, directors and club staff.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Drobný...

Reagovat
madridcan
Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten paradox ze se ti to malem dojebalo na tom bayernu...

Reagovat
madridcan

Ani nehovor, ale citil som to v pohode. To je presne taky pica zapas co sa zlomi v poslednych minutach ako Chelsea-Barcelona napriklad

Reagovat
smazaný uživatel

slušné

Reagovat
patas92

fuck you and your happines

Reagovat
patas92

*s

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Kaze

*is

Reagovat
cristiano.K.

hroznej tiket

Reagovat
kiwwi

vyherny tiket nemoze byt hrozny

Reagovat
cristiano.K.

sám moc dobře víš, jak to myslím a na co narážím

Reagovat
kiwwi

viem, ale to sa pouziva v pripadoch, ked sa niekto stazuje, ze mu utiekol jeden zapas

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Karamelková bublina splaskla? Jaro, ako ste hrali? Inak City malo kopať tú penaltu?

Reagovat
smazaný uživatel

Jaka bublina? Na Burnley si rychlo zabudol..

Reagovat
smazaný uživatel

, prečo by som zabúdal?

Reagovat
MCFC_8

Kevin dostal laket...

Reagovat
Hokaido

https://streamable.com/6nqz

Jasná no. Strašná blbost od toho obránce.

Reagovat
smazaný uživatel

díky, na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Nevim, nevidel jsem...

Reagovat
Euphael

nezvladas

Reagovat
Zaschrona

Kdyz jsem ten zapas nevidel, tak nezvladam?

Reagovat
Wat

Samozřejmě!

Reagovat
Euphael

Ne, ale reagujes podrazdene

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
SunFells

Byla to bída, celkově nuda zápas.

Reagovat
Mastný Chobot

a Jack?

Reagovat
SunFells

Nevýrazný, hrál AM a dozadu se sice snažil a pressoval, ale když byl Bournemouth na míči, tak akorát stál a obvykle volil jednoduchá řešení, takže hráli obvykle přes kraje či přes Artera.

Mohl dát ale gól, kdyby mu Wilson pod sebe ve vápně přiťukl dřív, takhle mu borec zblokoval střelu na břevno.

Reagovat
Zaschrona

Cetl jsem, ze to ani v druhe pule od nas nebylo nic dobreho a Koeman byl docela kritizovany, ze tym za tu druhou puli nezkritizoval.

Reagovat
C-M@ster

Moyes škoda...

Reagovat
vrabejka

Toto je pravý Liverpool!!!!

Skvěle všichni. Milner hodně dobrý výkon kdyby byl o pár let mladší tak by jsme ani nové LB nemuseli hledat. Důležité potvrzení velkých vítězství s Lesterem a Chelsea. Snad vítězná šnůra vydrží aspon jako v sezoně 13/14.

Pokud budeme hrát takhle proti slabým týmům pořád, tak hype týmy jako City a United budou na nás vzhlížet z velké dálky.

Reagovat
madridcan

Ten druhy odstavec si si zachoval z minulej sezony od Leicesteru vsak?

Reagovat
blaugrana

Pokud budeme hrát takhle proti slabým týmům pořád, tak hype týmy jako City a United budou na nás vzhlížet z velké dálky.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

7 bodů z 9 možných z Londýna je sice skvělá bilance, ale trochu pokory by neškodilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, pecka, za mne pobavils

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si hrozný šašek, porazíte doma Hull hrající hodinu o desíti, navíc ještě se dvouma penaltama a už tu sníš o tom, jak na vás bude "hype" tým jako City (tým s nejlepší aktuální formou v Evropě) vzhlížet z velké dálky.

Reagovat
smazaný uživatel

za saska inak na co narazas penaltami nechapem ked dostali 5 golov

Reagovat
fantomas

Benťááááák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A ještě áčko pro Chungyho. Vyslovenej orgáč pro mě, jestli tě to zajímá

Reagovat
Hokaido

+Son Son Son!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

fanta

Reagovat
LAM

Pep jede

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

LFC

A opět Hendo

Reagovat
nani92

Liverpool krása

Reagovat
smazaný uživatel

Ked si odmyslite zapas s Barcelonou 2004-5, ktory zapas Chelsea starej gardy(Terry, Essien, Lampard, Drogba) sa vam zdal najlepsi ? Ktory by ste odporucili pozriet ? Prosim aj rok, kedy sa to hralo. Dik.

Reagovat
Hokaido

S Bayernem tu samou sezonu a s Liverpoolem 2008, obojí na SB.

A úplně nejradši mám odvetu s Neapolí v roce 2012.

Reagovat
Nihilister

Ten s LFC určitě na něj mám dost smíšený vzpomínky a pak ještě třeba finále LM v Moskvě proti MUFC.

Reagovat
smazaný uživatel

Snový start u MC. Jen tak dál. Samozřejmě mistry ještě nejsou, ale takhle to vypadá, že si ligu pěkně povodí. Ještě aby tomu tak bylo v LM.

Reagovat
eder

Povodí si ligu i Ligu Mistrů. S nejlepším trenérem na světě a s nejdražším kádrem na světě to ani nejde jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nejdražší kádr má Real, ne? Ale to je fuk. Přeju jim to.

Reagovat
vladis271

Normálne ma dens nasralo to, že to City vyhrali. Doteraz mi ich výsledky boli jedno, alebo som bol dokonca rád ak vyhrali. Táto moja vnútorná zmena súvisí len s jednou možnou vecou. A nvm. či sa mi to má páčiť alebo nemá.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

vlado, tieto tvoje denníkové príspevky, to je to, prečo sem chodím

Reagovat
Mastný Chobot

a ešte peniaze

Reagovat
smazaný uživatel

aké peniaze?

Reagovat
smazaný uživatel

ty to tu snad pises vsechno zadarmo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Counter

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

"mi ich výsledky boli jedno"

Reagovat
smazaný uživatel

Hodne trapna uvodni fotka hrac za 3milardy da po 10 zapasech gol a tady je z toho udalost

Reagovat
smazaný uživatel

1) Pogba se stará i o defenzívu

2) Už si trapnej

Reagovat
smazaný uživatel

trapny si ty, ze neuznas ze jeho nakup byl mega fail

Reagovat
smazaný uživatel

Kámo dívej se na ty zápasy než něco napíšeš

Reagovat
Busby babes

pobav me, v cem byl fail?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Eurofotbal is red, od toho se odvíjí mnoho věcí.

Reagovat
Kang & Kodos

Kdybys radši přestal nezvládat a opravil ownyho...

Reagovat
avicii

dnes som necakal taku lahku jazdu

Reagovat
papanegra

takhle by ta liga mohla skončit

Reagovat
adoxx

No tak to Teda ne

Reagovat
FUnk

hosi jak vypadal nas zapas? krome prvnich 30 min jsem nic nevidel.

Reagovat
smazaný uživatel

dominantní výkon, škoda neproměněných šancí, ke konci trochu viselo ve vzduchu vyrovnání, ale s přehledem jsme to postážili

Reagovat
FUnk

co vincent, mel nejakou sanci?

Reagovat
smazaný uživatel

pár šancí jo, ale žádné tutovky, špatně nehrál

Reagovat
smazaný uživatel

spíš ne, nedostal pořádnou přihrávku..klasicky hrál dobře zády k bráně, nahrál na gól, takže spokojenost.

Reagovat
nani92

dnes sa diali veľké veci čau Oľo

Reagovat
Atlético de Madrid

Kdyz Pep vyhraje s City ligu o 20 bodu, bude to taky shit soutez o jednom tymu?

Reagovat
fantomas

Až se tak stane, bude v potocích téct pivo místo vody, takže to nikoho nebude zajímat.

Reagovat
Busby babes

nevyhraje (o 20 bodu).

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že je reálné něco kolem 95-100 bodů na konci, pokud bude dále porážet papírově slabé a ze špičky ho obere málo kdo. Rozdíl tedy kolem 15ti.

Reagovat
Busby babes

To uz tu bylo loni,ze se na konci zari daval titul City. Nakonec skoncili 4. Sezona je dlouha. Nerikam, ze to dopadne stejne, ale tyhle soudy... predcasne. Zatim hrajou super, o tom zadna.

Reagovat
vladis271

príde na psa mráz.

Reagovat
smazaný uživatel

este nehral proti Liverpoolu, Evertonu, Arsenalu, Chelsea a Spurs. Tam sa uvidi. Zatial okrem United porazili len Swans, WHU, Bournemouth, Stoke a Sunderland co su vsetko zatial relativne tragicke teami bez formy

Reagovat
Generalní Gladiator

když hráli s MU, tak bez formy rozhodně nebyl, to spíš ta prohra poslala mourkův tým psychicky dolů, skončit to opačně, tak se ted MU vyhřívá na první příčce bez ztráty kytičky..Příští kolo city opět s druhým týmem ligy, uvidíme, ten dvojboj tottenham a everton už asi bez ztráty nedá, když navíc v týdnu LM.4 body by byly i tak ok.

Reagovat
fenixLFC

ved pise ze okrem United. ten zvysok je zatial dost marny

Reagovat
Counter

Neboj, oni si něco najdou

Reagovat
Heisenberg

Zatím postupuje Ukrajinou a dostává se do ruských stepí, uvidíme jestli ho nebude čekat překvapení u Moskvy.

Reagovat
Heisenberg

Ale jinak je samozřejmě paráda jeho týmy sledovat, snad si po 3 letech zkusí Itálii.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
R.Meireles

ještě nehráli s dobrým týmem..

Reagovat
celeb

tak v LM zatial len skupina a v PL taky nie je.

Reagovat
Whitemedia

Hazard je zpět

Reagovat
smazaný uživatel

Příští týden souboj dvou nejsilnějších týmů PL. To bude něco, panečku.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis United a Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

mluvím o příštím kole a o opravdu silných týmech

Reagovat
smazaný uživatel

City vs Spurs? to bude parada

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

je to možné, ten náš nejlepší start sezony za posledních 50 let už vypadá podezřele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
Heisenberg

Je to pěkný vidět nás hrát dobrej fotbal po delší časový období, dnešní druhej gol nejhezčí za poslední dobu (kombinace mám radši než Xhakovy bomby), atmosféra na stadionu vypadala výborně. Celkově skoro samý pozitiva, už se těším na Basilej.

Reagovat
Zdechlina

V suchém Jen škoda těch zahozených šancí. Ty modré špiny si mohly odvézt aj větší příděl. Každopádně costa dnes docela pobavil. Opičák

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes som si ten futbal užil ako už dlho nie, dík za to. Nádherné víťazstvo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Wenger

Reagovat
Mastný Chobot

Konečne mu na pätnásty pokus vyšlo všetko tak, ako chcel, no, to je potom nádhera. Žeby sme to boli schopní predvádzať pravidelne, to si nemyslím.

Reagovat
Counter

Samozřejmě že ne, ale tak aspoň ten dnešek si musíme užít

Reagovat
Mastný Chobot

To určite.

Reagovat
Mada

Reagovat
madridcan

Dnes si sa tesil ako dlho nie dnes ta bavila zostava ako dlho nie, dnes si si to uzil ako dlho nie...dnes je tvoj den ci kokos

Reagovat
smazaný uživatel

Paloo prosím

Reagovat
madridcan

Oco ti Paloo

Reagovat
Mastný Chobot

tomu ver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

congratz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vrabejka

Londýn je zase ve vládě dobra

Conteho je mi líto. Nejspíš si asi bude muset tuto sezonu vyžrat jako Klopp a ten impact na hru bude vidět až v sezoně další.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Londýn je bílý, takže souhlasím. Tento zápas s tím nemohl nic dělat.

Reagovat
Edgewalker

Nelži nám tady

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Edgewalker

Dneska mimo jiných zaslouží pochvalu i Theo, pokud hodlá takhle hrát dál, tak má v týmu budoucnost. Moc jsem po loňské sezoně takové zlepšení nevěřil, ale vypadá to s ním nadějně, takže jen tak dál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
Fenri

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mada

Reagovat
vrabejka

Další důležitá výhra. Naše mašina vypadá nezastavitelně.

Skvělý výkon všech. Dnes jsme viděli liverpoolský Heavy Metal v plné parádě.

Soupeř už po 30.minutách odpadal jak jsme ho drtili.

Záloha s ofenzivou vypadá velmi kompaktně a funguje to výborně.

Can a Sturridge vůbec nebudou mít lehký návrat do základu.

Obzvlášt skvěle hrál Coutinho. Od návratu do sestavy hraje skvěle a patří k nejlepším hráčům. Kdyby na začátku nespálil tu tutovku byl by jasně MOTM.

Pokud takhle dokážeme hrát vždy proti slabým soupeřům tak věřím, že TOP 4 nám neunikne.

The Reds vyhráli 5 zápas v řadě a už ted se můžeme těšit na nadcházející duel se Swansea.

MOTM: Milner

Pozitiva:

Skvělý výkon celého týmu

Vysoké vítězství

Návrat do top 4

5: vítězství v řadě

Negativa:

Zbytečný inkasovaný gol.

Reagovat
Cobra

Bude titul?

Reagovat
smazaný uživatel

Vyjmenuj mi těch 5 výher v řadě prosím.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

to to vazne nekdo cte??

Reagovat
Busby babes

Jo, dyt je to desne vtipny.

Reagovat
smazaný uživatel

Urcite zajimavejsi jak krecovity braneni milovaneho klubu...

Reagovat
Busby babes

tak to nedelej.

Reagovat
Busby babes

on ty rady sklada jak se mu to hodi. u nas nepocital vyhru v poharu a doufal ve 4. porazku v rade, tady zas nepocita remizu s tottacem.

Reagovat
j_mrazik

Iwobi zaslouženě MotM. Snad mu to dlouho vydrží, nezraní se a nespadne jako je to u nás zvykem. On je přesně křídlo, který se mi líbí. Přemýšlí pořád, jak hrát co nejvíc dopředu, zbytečně nezasekává balon... Sanchez by se mohl přiučit.

Reagovat
smazaný uživatel

mne se hlavne libi, jake dava prihravky, nejen ze jsou presne ale hlavne jsou ve spravny cas+spravnou silou, kdyz takze hrac to dostane presne do behu atd

Reagovat
Counter

Je úžasné, jak v takovém věku dokáže zachovat klid a pravidelně řešit kombinaci správným řešením.

Reagovat
blade115

No... Tak co, modráci, bylo horší tohle, nebo 3:5 s Boasem? A jinak pozdravuju všechny hejtry Mourinha, zpětně musím uznat, že to bylo vážně všechno v něm.

Reagovat
Counter

Vytekli jsme i proti Hiddinkovi.

Reagovat
Generalní Gladiator

samozřejmě, on za to nemůže, ten tým vůbec nesložil on

Reagovat
blade115

Nevšiml jsem si, že bych někde psal, že na tom nemá žádný podíl.

Reagovat
Generalní Gladiator

nevšiml jsem si, že bych někde napsal, že je to vše jeho vina.

Reagovat
blade115

Tak já tě taky nejmenoval, tak o co ti vlastně jde?

Reagovat
Generalní Gladiator

citil jsem se být osloven jako hater mourka

Reagovat
Gunner14
Reagovat
Edgewalker

Z toho mám stejnou radost jako z gólů

Reagovat
Gunner14

ještě jak ho Mesutek poplácal po hlavě po poločase

Reagovat
Tuxedo

Raz za 4 roky si tu pohonte no

Reagovat
Amos

Nezvládáš

Reagovat
afc

Iwobi na hrad. To bude neskutocny hrac. Rovnaky vysledok a by som povedal aj vykon ako pred rokom proti MU. Prvy polcas to bola proste jazda. Viac takychto vykonov. Teraz mame relativne 5 lahsich zapasov a z toho musi proste vytazit maximum bodov ak chcem City nahanat.

Reagovat
Tuxedo

City nahanať

Reagovat
afc

S tymto muzstvom nic ine ani neprichadza do uvahy.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Amos

Čemu se směješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Tady jde videt jak tomu vsichni rozumi

Reagovat
Nikikrew

Wenger si nas znova potrollil so zostavou, zatial zvlada sezonu fantasticky, az na Liverpool kde sme ale hrali polovicny, skoda.

Co mam k tomu povedat. Som nesmierne stastny za dnesny vykon. Musim ale vyzdvihnut hlavne stoperov, Mustafi a Kos dnes topky a velmi sa mi pozdavaju , Bell a Monreal klasika. Mesut dnes konecne fantasticky, Walcott znova vysoky workrate, ked som videl tu smutnu tvar Oxa, bolo mi ho luto.

Wenger klobuk dole dnes, perfetkne pripravil tym, podme dalej a chasujeme City!

Reagovat
SunFells

Bellé poslední dobou hraje dost vysoko a furt se snaží ofenzivně zapojovat, což se mi líbí. Po té první předváděcí sezóně tu druhou odehrál dost opatrně a alibisticky, takhle riskujícího ho mám raději a hlavně to je cesta za vavříny

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Fenri

No hlavně čím víc hraje ve předu, tím častěji si může házet ty záchranný sprinty... To je něco úžasnýho

Reagovat
SunFells

Ani to na mě nepůsobilo, že by běžel naplno a jak hravě Pedra stahoval

Reagovat
Amos

Reagovat
Tuxedo

Fans Live a Arsenalu by sa mali zamerať na top 4 a nie pisat hluposti

Reagovat
Gunner14

Běž spat, at to vyležíš.

Reagovat
Gunner14

Nebo nechod, třeba dostaneš s takovou nezvládajka dne.

Reagovat
Tuxedo

Jaj počkaj 12 rokov alebo 26 ?? teraz neviem

Reagovat
Gunner14

what the wtf ?

Reagovat
Counter

Počet roků od doby, kdy Liverpool a Arsenal naposledy vyhráli ligu.

Reagovat
Gunner14

Aha. Nezvládajko confirmed

Reagovat
Tuxedo

Aha,Dement confirmed

Reagovat
Edgewalker
Reagovat
smazaný uživatel

až padne naděje na titul, tak budou psát, že titul nikdy nebyl reálný, neboj, ověřeno

Reagovat
J0EL

Tak snad skoncite druhy

Reagovat
Counter

Tak tohle tady třeba já píšu od začátku sezony...

Ověřená máme hlavně tvá proroctví na vypadnutí AFC z Top4 :-)

Reagovat
smazaný uživatel

touché

Reagovat
tunkic

Reagovat
tunkic

Tak ty to těžce nedáváš!!

Reagovat
smazaný uživatel

Conte bude s takovou v říjnu pryč

Reagovat
smazaný uživatel

což dokáže jenom Romanovu debilitu, nic jiného

Reagovat
smazaný uživatel

ale nemyslím si, že by měl Conte už teď nůž pod krkem. Když Roman nechal Mourinha napravit svojí chybu měsíce po tom, co ho měl vyhodit, tak Conte ten čas dostane určitě. Roman není slepý, taky vidí co za tragédy v týmu máme...

Reagovat
smazaný uživatel

No já nevím. Já už se nebudu divit ničemu.

Reagovat
Busby babes

jeden blbej zapas a uz tohle?

Reagovat
Counter

Když už, tak dva. Jinak samozřejmě souhlas.

Reagovat
Busby babes

a jo, oni prdli i minule s Poolem. No stejne.

Reagovat
kvasha16

+ swans

Reagovat
Busby babes

co Swans? remiza venku je dneska uz tragedie?

Reagovat
kvasha16

tragedia nie, ale je to strata no

Reagovat
technecium

Van Gaal is coming

Reagovat
Gunner14

Alexis a Theo měli výročí ? Pěkná oslava https://twitter.com/Arsenal/status/779739500096458753

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

som rad ze lallana potvrdzuje formu, super hrac. najma to ze je najbehavejsim hracom minimalne v ramci timu a neustale bojuje je super aj ked sa mu nie vzdy musi darit. snad konecne pri nom sklapne mnohym rovnako ako pri dejanovi.

inak co sa tyka dneska, videl som jeden gol totacu a tie dresy vyzeraju hrozne a najma snad uz ta zberba zo sunderlandu so samou naplavou vyhypovanych juniorov z United konecne vypadne...meskaju tak tri roky

Reagovat
Wat

Tak sklapne... přišel za velkou sumu (za což nemůže) a jeho výkony nebyly takový, aby si mohl říkat nějak pravidelněji o základ. Ale poslední měsíce se neskutečně zvedl, ukázkově pracuje na hřišti, je všude.

Reagovat
fenixLFC

tak po vacsinu doby to bol pre vacsinu totalny traged, rovnako ako dejan. pritom obaja bojovali vzdy ked dostali sancu. ano nehrali dobre. ano, adam mal kopec chyb, na ktorých uz ale zapracoval a je jednym z klucovych hracov pre jurgena. za to som rad, obaja su pre mna sympataci. len skoda ze u adama je ta zmena v pohlade fanusikov najma kvôli golom

Reagovat
Wat

No jo, ale jemu se nic moc nedařilo ani ve hře, kazil jednoduchý přihrávky, zpomaloval akce, málokdy se prostě rozlítl vstříc obraně nebo překvapil nějakou průnikovkou jako teďka... a pokud „fanoušci“ koukají na zápasy, tak to jistě není jenom o gólech, jeho činnost na hřišti prostě musí vidět.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

vubec

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Ten Walcottuv gól byla paráda. Takové kombinace jsou prostě boží

Reagovat
smazaný uživatel

kurva jednou to nevidim a zrovna valcujem čukotku...FEO

Reagovat
kiwwi

Mino Raiola in Dutch daily De Volkskrant: 'Zlatan called me and said: "Don't dare to bring Pogba anywhere else. I'll break your legs"

https://twitter.com/Elko_B/status/779656423408070656

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

predpokladam, ze mu Raiola odsekl neco ve stylu: jdi do prdele a zacni davat goly, dyt na Euru by i moje babicka dala vic golu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
oli9

Reagovat
Usty

Reagovat
Spasitel

Hrozný výkon od nás asi jediný kto sa tam trochu snažil bol Costa ale hádam to Contemu otvorí oči a posadí na dlhšie Cahilla. A nezaškodilo by to ani Ivanovičovi,Hazardovi, Maticovi a Willianovi lepší výkon by podali aj juniori.

Reagovat
Gunner14

Ta vaše rozehrávka byla šílená...Strašný, že vám to tam drží 35 letý Terry.

Reagovat
Spasitel

Bolo to dačo otrasné najväčšia posila bude ked sa dá dokopy Zouma čo by malo byť zachviľu ale dnes celý tím sa na to vysral.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard je strasne divny futbalista. Je to skvely hrac, ale on asi nebude nikdy patrit medzi uplnych top class hracov. Na nom je vidno ze to nema v sebe aby konzistentne tahal cely tim za vyhrami. Minula sezona cela horor, teraz raz za 5 zapasov hraje jak boh, inac priemerak jak svina.

Reagovat
Mönchengladbach

Chelsea skupuje mládež po celém světě, po hostováních má půl milijardy nadějných hráčů, a v základu Kejhyl a Ivanovič.

Reagovat
T44v3tt1

Příští rok snad dostane pořádnou šanci Christensen

Reagovat
Error

Gladbach drží hubu, my bychom Christensena zpátky chtěli.

Reagovat
Mönchengladbach

Abyste ho obratem střelili někam do Wolfsburgu...

Reagovat
Error

Tak neasi.

Reagovat
eder

Co máš proti nejprdelatějšímu obránci nejlepší ligy světa?

Reagovat
Mönchengladbach

Já LaLigu skoro nesleduju.

Reagovat
eder

Však je patrné, že máš vážné mezery.

Reagovat
Hachim Mastour

Obrana fantastická Ozil MOTM Ukončené prekliatie.

Reagovat
Devil

Sobota červených....

Reagovat
smazaný uživatel

Boro, Stoke a Sunderland asi souhlasit nebudou.

Reagovat
eder

Zvládáš

Reagovat
Devil

Stoke a Sunderland jsou pruhovani

Reagovat
eder

Nejlepší trenér všech dob Pep Guardiola si tu Premier League dává s prstem v nose. Konečně snad umlčel všechny zoufalé hatery.

Reagovat
Counter

Ty neumlčí nikdy :-)

Reagovat
blade115

Mě teda docela jo. Fakt klobouk dolů, jak to tam zatím zvládá.

Reagovat
Counter

Určitě to ty kritiky utiší, to jo :-) Ale první prohra nebo remíza proti někomu slabšímu a z kanálů se to pohrne proudem.

Reagovat
aramaki

Tak mne je Pep ako trener celkom sympaticky, ale onanovat tu nad par vyhrami zo zaciatku rocnika, zvlast ked hrali s kym hrali (pozri sa na tabulku) a pustat tu vyhlasenia typu s prstom v nose je dost prestrelene. Chlieb sa bude lamat v inych zapasoch. Hejteri teda mozno mlcia, nekriticki obdivovatelia zato celkom hufne vyliezaju ako huby po dazdi

Reagovat
Counter

Chléb se láme často právě v zápasech proti šupákům. Leicesteru mohlo být jedno, že loni dvakrát prohrál s Arsenalem, který skončil druhý, protože na rozdíl od Arsenalu si uhrál body s ostatníma. A MU i Liverpool by na tom byli letos líp, kdyby nevytekli s Watfordem / Burnley...

Reagovat
kiwwi

to je pravda...ale vynechal si podstatnejsiu cast toho prispevku a to, ze je to zaciatok rocnika...pridu omnoho tazsie obdobia a to, ze sa castokrat liga lame v decembri-januari niesu ziadne kecy ktore si vymyslame - jak to tu prezentuje alcantara

Reagovat
Counter

Reagovat
alcantara

Ale jo, kludne to tak moze byt, sezona sa nevyhrava v siestom kole, to uzna a uvedomuje si asi kazdy. Lenze tu sa casto spominala ako fakt aj specifickost ligy, ktoru nepozna, na ktoru si bude musiet postupne zvyknut a ktora ho mozno prekvapi. Vysledok pozname.

Reagovat
technecium

Celkem rychle si Pep tu ligu přizpůsobil k obrazu svému

Reagovat
kiwwi

ono je to prave o tom decembri a januari...v tom je ta liga specificka a tam to mnohi nezvladaju

Reagovat
smazaný uživatel

Letošní Watford bych rozhodně nepodceňoval. Určitě bych je nedával na úroveň Burnley.

Reagovat
Counter

Arsenal tam hrál snad kolo nebo dvě předtím a byli marní. Jinak tohle srovnání uvidíme v pondělní dohrávce

Reagovat
Azazelo RD

Z Pellegriniho práce by takové výsledky vytěžil i Michal Bílek.

Reagovat
smazaný uživatel

s aguerom v time sa lahko vyhrava

Reagovat
iamek

Coz neni zadne prekvapeni :-(

Reagovat
Melda

To tak ale bude stále, protozpe má stále na každém postu top hráče.Pro mě je pořád nad ním Klopp až už stylem hry, nebo tím, že pracuje s tím co má.Nemám LB-dm gam Millnera apod.To je podle mě umění

Reagovat
vladis271

Zdá sa mi to alebo sú Barca a Real tento ročník aspoň zatiaľ dosť náchylní na straty bodov?

Škoda, že Atléti nevypadajú bohvieako. S minuloročnou formou by tento rok mali slušnú šancu na titul.

Reagovat
eder

Nezdá, jsou náchylní. La Ligu letos vyhrají Los Leones s nejlepším střelcem Adurizem.

Reagovat
nani92

aj Atleti su nachylní..len Valencia je v pici

Reagovat
Counter

Jsou náchylní / liga se zas o něco zkvalitnila.

Reagovat
vladis271

jj, miestny hipster aby sa neozval.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Counter

já tomu vladovi někdy zkrátka nerozumím.

Reagovat
cristiano.K.

to jsi na tom lépe než všichni ostatní

Reagovat
Counter

Ale vlado je přitom sympaťák a často mě pobaví, jen mu někdy jaksi přepne.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
cristiano.K.

což je 50% času zde stráveného

Reagovat
alcantara

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
alcantara

Su nachylni, asi ako kazdy jeden rok.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
alcantara

Hihi

Reagovat
Spalovač šancí

Čech je Mr. Nula

Liverpool

Reagovat
Pospovič

Vo na to ten humus napsat? V hlavě mam jen kurvaaaaa

Reagovat
kiwwi

https://twitter.com/11tegen11/status/779758253534314496

pekne Ander...jednoznacne lepsia moznost jak Fellaini

Reagovat
nani92
Reagovat
kiwwi

OT: Hamsik dneska 100. gol za Neapol

uz len 15 mu chyba na Maradonu aby sa stal historicky najlepsim strelcom

Reagovat
Hachim Mastour

Legenda

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Fenri

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Manik...

Hamšík a Maradona, to je dvojka . Směšný klub ta Neapol

Reagovat
eder

Jj, jsou si podobní.

Reagovat
Ligter

Reagovat
JarousFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea

modré svinstvo

Conteho mám ale rád. To je frajer. Jen je ve špatném klubu

fajdax dnes prý neúspěšná sebevražda

Reagovat
Mastný Chobot

fajdax este ok, ale co jeho otec..

Reagovat
.13

Masopust?

Reagovat
Mastný Chobot

krly

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells
Reagovat
Mastný Chobot

to je to, o com tu trepem, on je nas Park - hrac na velke zapasy. A s tymi golmi proti Chelsea by zachvilu mohol byt aj nas Drogba. A goly proti Tottenhamu, len aby nasral Janika, to ocenujem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Fenri

Reagovat
Counter

Reagovat
Nikikrew

ale ta Aston Villa

inac ten typek tam ma pod tym video dalsie ohladom vykony Gnabryho vs Spuds doma FA cup. Bojim sa, ze sme pustili velky talent

Reagovat
SunFells

Včera jsem četl Wengerův quote, že byli velmi blízko k jeho prodloužení smlouvy

Reagovat
pingla

Nějak jste zapomněli na jarní zápas u nás, i když s váma to moc velké zápasy nebývají

Reagovat
smazaný uživatel

jak se jmenuje ta pisnicka ?

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
stiflerovamama

MOTD ?

Reagovat
SunFells

jojo

Reagovat
stiflerovamama

stream ?

Reagovat
tomasinho
Reagovat
cristiano.K.

užívám si fotbalu LFC, ačkoliv pořád jsou v základní sestavě dva-tři hráči, které bych tam nejradši neviděl. Proti slabým soupeřům doma bych rád viděl to nejofenzivnější, tedy i Sturridge v základu, který dnes podle mě nasimuloval penaltu. Místo Wijnalduma jednoznačně Emreho. Klavan jako třetí stoper dejme tomu, když je Sakho dement.

Reagovat
blaugrana

Kante pri tom druhom góle arsenalu lietal jak handraa potom sa ešte aj epicky vystrel.

Reagovat
blaugrana

A pri treťom skvele vybehol proti Ozilovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry everton pridal som si minule kolo do timu Romela tak ziadny gol

Reagovat
smazaný uživatel

Souhrn eurofotbalu za 24.09.2016:

Počet komentářů: 3526

Nejaktivnější uživatel: Ol!ver (144 komentářů)

Vtipálek dne: SunFells

Palcohonič dne: Mastný Chobot

Kokotko dne: Ol!ver

Omezenec dne: Ol!ver

Nezvládač dne: Miguel19

Prosím přispějte na http://efsearch.owny.cz/

Reagovat
kiwwi

krasna obhajobo titulu pre Ola a este k tomu pridal aj obmedzenca

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

wtf vsak sunfiels dostal 24315 palcov len za 3 posledne komenty, co tu ma, mas to zas rozbite, Jany

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba implementoval vedle kvantitativního i kvalitativní rozměr a pozná to i to, když honíš palce, ale co si napsal je sračka a tudíž je nedostaneš... ale chtěl si

Reagovat
Mastný Chobot

ja pisem sracky len, ked pisem o Tottenhame

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo, první záchvat sebereflexe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeš si pomoct s tím honěním palců Tak tady ho máš

Reagovat
smazaný uživatel

Nejen, ale za sebereflexi

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

A vtipálka za zkopírovaný fór z twitteru

Reagovat
smazaný uživatel

Vidíš, aspoň k něčemu je ten twatter dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Za co kua?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

Diskusia k hokeji je kde?

Reagovat
smazaný uživatel

Gerónimo Rulli, najobľúbenejší golman FM 2016 patrí od leta City

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho kupoval už ve 14 vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

bol drahý. Timo Horn rulez

Reagovat
kvasha16
Reagovat
blaugrana

Som za.

Reagovat
Pospovič

od té doby Chelsea nevyhrála ani jeden ligový zápas, náhoda? Nemyslím si...

Reagovat
Switchback

Ten Mesut, to je bůh a Kanté ...

Reagovat
Pharrell

Reagovat
J0EL

Reagovat
nani92

To je neskutocne..niekto si tu dovolil porovnat Kanteho s Busquetsom a teraz pri kazdom horsom vykone tu nabehnu Katalanci aby sa mu vysmiali..

Reagovat
technecium

Tak přece když je lepší než Bus, tak nesmí chybovat ne?

Reagovat
bbbauch

Celkove se sem zacina stahovat odpad z PD

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

To je přirozené, PD moc netáhne.

Reagovat
technecium

Táhnou lidi z PD - Pepek a spol.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Hokaido

Reagovat
vladis271

Reagovat
Switchback

drž rypák

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hokaido

-

Reagovat
Skalda29

Nechci nijak shazovat Leicester, ale dneska to bylo slabé od nich, hlavně ve středu..4 4 2 bylo velké sousto a na 4 1 4 1, pak bylo pozdě.. Po dlouhé době koukatelný zápas, žádné nudné přiihrávky u vápna a byly vidět konečně nějaké povedené protiútoky, na které jsem nadával proti Watfordu.. Stačilo vyměnit zálohu a šlo to, i když se mi zdálo, že to bylo hodně jednoduché ve středu. Nicméně se rozzářil Pogba což byla krása pohledět. Konečně měl čás na míči a mohl v klidu hrát a nemotal se do rozehrávky Fellaini, který Pogbu zastiňoval předchozí zápasy. Gray gol luxusní, ale přidal dva stejné Jinak Young přišel na pár minut a i tak dojebal co mohl. Povedený zápas a snad to nakopne. Rooney by měl chodit na hecovačku v druhé půli. Ale ještě je brzo aby končil společně s Jonesem jjsem je tipoval na budoucí vítěze Zlatého míče, ale to asi už nic

Reagovat
Busby babes

zrovna ve vcerejsim zapase hodnotit Younga, to uz je dobra zaujatost. jinak vcera jeho statstiky:

passes 8, 88 %, one foul, one dribble...

to je dost tezko popis: zadrbal co mohl.

Reagovat
Skalda29

Jsem vůči něj zaujatý, nevím prostě ho vůbec nemám rád a vidím vše špatné na něm. Těch pár minut může dostat někdo jiný.

Reagovat
raduinho

Arsenal

Reagovat
tunkic

Reagovat
Pospovič

#CahillOut

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

jinak Mata u nas: 111 zapasu, 28 golu, 45 asistenci. Na to, pod jakym vedeni to nasbiral jsou to uzasny statistiky. Jestli ho ted Mou konecne zacne vyuzivat tak, jak mu to nejvic vyhovuje, tak to bude super.

Reagovat
r.mrazik

Ty čísla jsou skvělý vzhledem k jeho je hře

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Mastný Chobot

*mice

Reagovat
Counter

To tak je schválně, aby to vypadalo, že ten tweet napsal sám a ne jen nějaký PR guy

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Pekne

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TrueCommunist

Když se tak dívám na Davida Luize, tak nechápu, jak tenhle hráč může hrát ve velkoklubech. V obraně naprosto tragickej, bojovnost taky na hrozný úrovni, vlastně ani nevím, jestli má vůbec nějakou přednost.

Reagovat
Counter

Poslal jednu hezkou kolmici.

Reagovat
SunFells

On ofenzivní schopnosti má, akorát to není úplně to hlavní u stopera

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

na ňom je super, že on je v podstate dobrý futbalista sám o sebe, ale na hocijakom poste je napiču

Reagovat
cristiano.K.

vedle Kanteho si ho umím představit v té záloze.

Reagovat
Spasitel

Horší dozadu ako Matič nebude a dopredu určite by bol lepší

Reagovat
SunFells

Tak nějak On je moc hloupý na ty nejzodpovědnější posty, já bych ho asi uklidil někam na LB, tuším to i v Benfice hrál.

Reagovat
teenz

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Miguel19

Do kabiny je prej fajn

Bojovnost na hrozný úrovni? To si zrovna u něj nemyslím.

Reagovat
SunFells

Reagovat
slavex

Určitě nepatří mezi nejlepší stopery, ale docela se těším až se zotaví Zouma. Mohla by z nich být zajímavá dvojka. Zouma má docela dobrou poziční hru, je urostlý a poměrně rychlý, takže třeba bude stíhat hasit i ty jeho občasné hovadiny

Reagovat
smazaný uživatel

Já to říkám pořád, jeb s ním na DM.

Reagovat
cristiano.K.

CM

Reagovat
Hokaido

Já bych byl taky pro, ale bohužel je to o míle náš nejlepší použitelnej stoper.

Reagovat
fenixLFC

co je samo osebe velmi smutne

Reagovat
Svatej

Lol

Reagovat
Counter

After eight games last season Arsenal had scored seven goals, this season they have scored 20 from the first eight matches

Trošku rozdíl v produktivitě. Snad už jim to vydrží.

Reagovat
SunFells

Poslední tři zápasy prý skóre 11-1.

Reagovat
smazaný uživatel

my za poslední 4 zápasy 20:2. A předtím jsme měli za 3 zápasy 17:1

Reagovat
Hachim Mastour

A komu tu cpeš Borussiu zo sranda ligy?

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme v úterý

Reagovat
raduinho

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Maresma

Liverpool have scored 24 goals in their opening 8 games this season in all comps. Last season, they scored 6 goals in their first 8 matches

Reagovat
Counter

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

z vymyšlených penalt se to sype

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Sanchez na hrote

Zostava

Wenger

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Nejvíc gólů v prvních osmi zápasech pod Wengerem jsme dali v ročníku 10/11 (26 gólů) ...s Chamakhem na hrotu

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

krása irónie

Reagovat
Fenri

Však taky první půlrok u nás si vedl moc dobře...

Ale jo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
Wat

Reagovat
niflheim

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
vladis271

Cˇo ten Milner. Pôjde mu to takto aj naďalej alebo je to len slabými súpermi?

Reagovat
eder

Předpokládám, že penalty mu půjdou i proti silným soupeřům.

Reagovat
cristiano.K.

je zodpovědný, což se o Morenovi říct nedá. Tyhle výkony dlouhodobě předvádět nebude. Nicméně i v tom zápase měl dvě zbytečný ztráty, po jeho špatném zpracování Hull kopal roh, z čehož pramenil gol.

Reagovat
smazaný uživatel

Cukotka tak marna ze fARSEnal ani penaltu nepotreboval. Nevadí aspoň si to posetrili a ďalší zápas môžu byť aj 2

Reagovat
Mastný Chobot

snáď

Reagovat
tunkic

Kéž by, ať máš proč brečet

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jak loni skoro bez zranění, tak letos se marodka až nebezpečně rozrůstá hned od začátku.

Reagovat
stiflerovamama

Brano mi pripomina Glena v jeho legendarnej forme z poslednej sezony u nas

Reagovat
vladis271

zas nepreháňajme.

Reagovat
Carrick

Herrera musí hrát, hrát a pravidelně hrát. Má potenciál být nejlepším CM ligy.

Reagovat
vladis271

to nech sa postaví do rady za Hendersona.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
bbbauch

jestli nekdy bude henderson nejlepsi CM v PL, tak skoncim i s tim amaterskym fotbalem a uz do mice v zivote nekopnu

Reagovat
vladis271

to aby si to začal pomaly oznamovať spoluhráčom a trénerovi nech hľadajú náhradu.

Reagovat
J0EL

A obaja za Cazorlu

Reagovat
Mastný Chobot

a všetci za Ramseyho

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rssa

Reagovat
Manik...

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

to nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Když bude dostávat šance tak má. Má skvělé přihrávky a klidnou rozehrávku a vystřelit taky umí.

Reagovat
smazaný uživatel

je to motor s dobrou střelou, co se týče distribuce a nebe tvorby, tak průměr

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Pls

Reagovat
smazaný uživatel

Nkanté byl včera strašidelný, bál se hrát s míčem, skoro vůbec nepřihrával dopředu, zpomalený, nedůrazný, hrozná změna

Reagovat
eder

Pep Guardiola bude prvním trenérem v historii, který vyhrál Premier League bez ztráty bodu.

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme, zatím hrál proti samým sračkám, uvidíme, co předvede proti silným týmům

Reagovat
eder

V PL není silných týmů. Tedy kromě toho, který má na lavičce Pepa.

Reagovat
smazaný uživatel

Sa tu predsa tvrdilo, ze v Premier League maju uroven aj kluby z druhej polovice tabulky. No a zrazu su to sracky.

Reagovat
smazaný uživatel

proti Sunderlandu, MU a Swansea měli ztratit, to byly remízové zápasy, tam měli štěstí

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu...néé úplnou, ale některé ty zápasy byly na remízu

Reagovat
smazaný uživatel

toto je co za picovinu co ze boli na remizu ked ich vyhral? ci teraz hejtri pepka budu hrat to, ze ma pep iba skurvene stastie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne že byly na remízu....ale že chvilku byl ten zápas výsledkově málem remíza

Reagovat
kubys

Reagovat
eder

To se tu nikdy netvrdilo. Všichni tady dobře ví, že jediné silné týmy na světě jsou Barca, Real, Bayern a teď ManCity díky Pepovi.

Reagovat
Switchback

Juventus je taky fajn

Reagovat
eder

Jj, Juventus a Atlético, když přimhouřím oko.

Reagovat
Busby babes

a porad ty slabe tymy z PL zajima nejvic lidi... zajimavy.

Reagovat
eder

To se přeci nevylučuje. Na Mozarta taky chodí méně lidí než na Justina Biebera.

Reagovat
smazaný uživatel

nebude to tím, že Mozart už je mrtvý?

Reagovat
eder

Ne. Hraje se pořád.

Reagovat
SunFells

Mozart poslední dobou moc nekoncertoval.

Reagovat
Busby babes

to je srovnani jako kdybys srovnal navstevnost fotbalu a navstevnost lukostrelby. Ano, oba jsou to sporty, ale...

Reagovat
eder

Tak zkusme jiné srovnání. Bulvár také čte mnohem více lidí než beletrii.

Reagovat
Busby babes

protoze je to zajimavejsi a vetsina lidi se chce bavit, ne premyslet nad slozityma vecma.

Reagovat
smazaný uživatel

Napisal si to pekne. Hodne mi to o Premier League a jej fandoch povedalo.

Reagovat
Busby babes

to by me fakt zajimalo, co sis z toho vyvodil?

Reagovat
Counter

Že PL je pro slaboduché jedince.

Reagovat
Busby babes

to by ovsem byl dost zajimavej zaver. a dost divnej. Fotbal je porad hlavne zabava nebo ne?

Reagovat
SunFells

Tak třeba pro fantomase spíš utrpení.

Reagovat
Counter

"vetsina lidi se chce bavit, ne premyslet nad slozityma vecma" → z čeho to tak mohl vyvodit...

I zábava se může rozlišovat na kvalitní a pokleslou.

Jako nechápu, o čem se tu chceš bavit, já PL taky upřednostňuju před ostatními ligami. Jen prostě nemám zároveň problém přiznat, že taková PD je kvalitnější.

Reagovat
Busby babes

ale ja treba nikde netvrdim, ze PD je spatna. a jo, to co jsem napsal pro noviny/bulvar rozhodne plati. Ta srovnani jsou imho hlavne nesmyslna.

Reagovat
Counter

+ soudě dle těch neustálých hádek, posměchů a hledání sebemenších chyb to už tady od zábavy dávno uteklo dost daleko.

Reagovat
smazaný uživatel

"lidí"

Reagovat
Mastný Chobot

tento rok to moc ani neplatí, Hull, Burnley, Sunderland, Middlesbrough sú fakt sračky a taká Stoka zatiaľ ako sračka hrá.

Reagovat
SunFells

Stoke dobrá mizérie na to jaký mají kádr. Aby Hughes za chvilku nebalil.

Reagovat
eder

Hughes není pod tlakem. Fanouškům Potters dlouhodobě nejde o výsledky, ale o ten jejich pohledný fotbal.

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

500. pro výhru Spurs nad Man City

Reagovat
eder

To se nemůže stát.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

remiza

Reagovat
vladis271

nornmálne tá diskusia klesá na úroveň diskusií pod PD, ktovie čím to asi bude. Dík Pepku, fakt dík.

Reagovat
smazaný uživatel

. Ďakuješ komu?

Reagovat
vladis271

Guardiolovi. Nebyť jeho tá náplava by si hnojila diskusie doma pod PD. Takto sa serú sem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, mne sa aj zdá, ako owny spustil tie ocenenia dňa, ľuďom ešte viac jebe...

Reagovat
Mastný Chobot

badáš to na sebe?

Reagovat
smazaný uživatel

Pls .

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Rssa

Diskuze byla u PL vzdy stejna - odpad byl tady uplne stejny, jako je v PD. Jen slepe hazes citrony.

Reagovat
vladis271

yeah sure

Reagovat
Rssa

Kolikrat se tu projevujes jako ocas. Sam te urovni diskuze mnohokrat nepomahas.

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Vlado, PL diskuze má pravidelně tisíce komentářů a nějaký Guardiola na jejím složení mění pramálo. A i kdyby, tak vinit z toho Guardiolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Drinkwater zpet? Dalsi odchovanec? Jose

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, ten by vás nevytrhol...

Reagovat
r.mrazik

To snad ne...

Reagovat
smazaný uživatel

Drinkwater neni potřeba

Reagovat
smazaný uživatel

Už v lednu ? Basti asi dohrál a Carras po sezóně končí, tak proč ne

Reagovat
smazaný uživatel

ten priemerak sa ani nedostal do repre plnej priemerakov. Bol by to len dalsi hrac do poctu co nic moc nezmeni akurat si vie nieco odmakat.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

sorry ale hrat zaloha drinkwater-dier tak na tom anglicko je ovela lepsie nez s obeznym kapitánom za zasluhy. drinkwater bol presne to, co im chybalo a kvôli comu aj vyleteli s islandom

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

tak v ramci tej repre mozno by bol dobry, ale vseobecne ho medzi uplnu spicku neradim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

oliver pls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Ta obrana WHU je ale strašnej joke, to je na úrovni Derby v PL, a to ještě můžou děkovat Adriánovi.

Reagovat
fenixLFC

super West ham, karma za EL este nekonci

Reagovat
Cobra

West Ham aneb snůška kvalitních individualit, který jako celek stojí za nic. Za to Soton krásný týmový výkon. Tadič byl super

Reagovat
smazaný uživatel

No Slaven po dnešku asi bude mít nůž na krku. Ten stadion tomu taky moc nepřídává

Reagovat
Free_player

Kladiváři zatím největší letošní zklamání

Reagovat
smazaný uživatel

Confirmed: Kevin De Bruyne will be out for about 4 weeks with an hamstring injury. #MCFC

Reagovat
smazaný uživatel

:-)

Reagovat
Switchback

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

David Silve je nemocny alebo preco nehral posledne zapasy ?

Reagovat
SunFells

Hrál včera celý zápas.

Reagovat
Hokaido

Moje fanta prokletí funguje fakt skvěle. Minulý týden jsem bral wild card a od tý doby jsou out Gray, KdB, Shaw, Janmaat a Kane.

Reagovat
smazaný uživatel

Co takhle tam taky strcit nejakeho modraka?

Reagovat
Hokaido

Mám Azpiho a měl jsem Hazarda, ale vysral jsem se na něj, je fakt tragickej.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Ho totiž proklínám céčkem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard proti slabsim timom bude bodovat?

Reagovat
smazaný uživatel

ved Sterling bude dobra docasna nahrada a tym nechcem naznacit aby bol out

Reagovat
smazaný uživatel

parada. Mozno knecne zacnu stracat

Reagovat
smazaný uživatel

no hej to tu bolo aj pri Kompasovi ci Aguerovi

Reagovat
smazaný uživatel

to nieje fer ze su az tak dobri

Reagovat
Pospovič

ted příjdou ztráty bodů

Reagovat
smazaný uživatel

WHU Tak kam Payet v lednu uteče ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bilič a Moyes ven

Reagovat
C-M@ster

Kdyby se někdo chtěl dívat na Machačkalu. Haluzí teď vyrovnali doma se Zenitem na 2:2.

http://www.sportingvideo.org/20160923/vv57e46ec9ecfe35.79283416-1436371.html

Reagovat
C-M@ster

Ale jo. dobrej bod pro Pavla Vrbu.

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Ligter

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
iamek

Okopirovane z USA kdy maskot sezral roztleskavacku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Bilic je v riti

Reagovat
fenixLFC

zasluzene

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to celkom skoda ze to je len ako sa hovori "one season wonder", pretoze WHU bol pred nim klub s nudnym futbalom hrajuci o udrzanie v PL a ta zmena po tom co to prebral bola uzasna. Teraz nechapem co mu hrablo a prehravaju uplne s kazdym tak vysoko. Fakt to tazko nezvlada

Reagovat
fenixLFC

nie je to skoda. za to vypadnutie s cigosmi si nic ine nezasluzia. a keby chcem byt vztahovacny tak aj za to ze dotiahli nordveita a my sme nemohli zobrat dahouda kvôli tomu

nie vazne. cela minula sezona bola doslova WTF. realne mali formu na LM ale dosrali to a teraz v tom len pokracuju. vsetci z nich striekali lebo porazili arsenal city a nas (vsetko pre nich vonku pokial si dobre pamatam aj city), proti mensim timom boli ale dost casto na facku. ten tim bol k hovnu s výnimkou payeta. ten ked bol zraneny, tak netusili. k tomu si priratajme tie kopyta co nakupili, uz minulu sezonu ogbonna, teraz feghouli alebo zaza. predali tomkinsa, ktory hra zaklad v CP. ten tim proste neposilnili. carroll je IP kon, na ktorého sa spolahnut neda. a zvysok tych utocnikov je totalny odpad. takze kolo dokola maju tragicku obranu, mizerny utok a vsetko stoji na genialite payeta, ktory si v lete ale neoddychol a na hlavickach antonia. to je proste strasne malo. nepride mi, ze by bilic nieco s tym timom robil, furt sa spolieha na genialitu jednotlivca, inak nula bodov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
r.mrazik

karma za tu EL

Reagovat
Mastný Chobot

kokso, WHU to nie je normálne, však ten tím je dobrý

Reagovat
Counter

Neumí bránit.

Reagovat
Mastný Chobot

KdB v prdeli, Baines v prdeli, Shaw v prdeli... môžem tú fantu zavreť

Reagovat
smazaný uživatel

Ja KdB nahodil pred timhle kolem. Zaklinadlo zafungovalo. Avadakedavra

Reagovat
smazaný uživatel

alebo pouzit wildcard

Reagovat
smazaný uživatel

Co se me tyce, tak tabulka muze byt klidne finalni. Ukoncete to.

Reagovat
blaugrana

Nn. Chcem vidieť 114 bodové city pod Pepkom.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento tvuj vlhky sen se rozplyne uz pristi tyden

Reagovat
blaugrana

Uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty uvidis, ja uz jsem videla...

Reagovat
blaugrana

Ešte si nevidela tu nepeknú porážku, ktorá tottenham čaká.

Reagovat
smazaný uživatel

a co dále máš ve své věštecké kouli?

Reagovat
blaugrana

Že Európa vyhrá WC.

Reagovat
smazaný uživatel

čím výš člověk vyletí, tím z větší výšky pak spadne. Tohle tvoje masturbování by ti pak tady mohli parádně omlátit o držku.

Pepek má úžasný nástup, tak si to užij. Nemusíš tady postopadesáté provokovat tou samou věcí.

Reagovat
alcantara

Na to som tu ja. A nakoniec, je to ciastocne sranda, predpokladam, ze nikto to neberie aztak smrtelne vazne

Reagovat
Counter

To by ses divil

Reagovat
smazaný uživatel

No hele, když je to otravný už i mně, tak to už je něco znamenat musí.

Reagovat
blaugrana

Neviem, čo máš za problém, ale začínaš mi pripominať s tou nechápavosťou nadhľadu pripomínať to indivíduum, čo dostalo BAN.

Reagovat
samson192

Happylight?

Reagovat
smazaný uživatel

to je málo

Reagovat
eder

No way. Saint Totteringham's Day forever...

Reagovat
vladis271

ten formát WHC dostane postupom Európy do finále poslednú ranu.

Reagovat
blaugrana

Celý ten hokej je náhoďácky a keď sa to zmieša s trágou, akú predvádzala USA, slabí Česi a nemastný Švédi, tak je z toho finále.

Reagovat
stiflerovamama

dnes hra Europa vyborne

Reagovat
blaugrana

Určitú časť zápasu...ale celkovo ta predvádzaná hra je biedna. Ale a základe toho, čo je k dispozícii obstojná.

Reagovat
Spasitel

No neviem či si pozeral Kanadu s Ruskom ráno ale toto sú oproti tomu juniori

Reagovat
alcantara

Myslim, ze Rusi by boli pre Europu o dost prijatelnejsi super ako Svedi, kedze su celkom lahostajni a maju sklony k netimovosti. Kanada je iny svet, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Jasnee, nahodacky. Ked je toto nahovno hokej, tak uz potom neviem co je spicka. Vyborny zapas.

Reagovat
blaugrana

Ako som písal. V rámci toho, čo je k dispozicii je to OK. A špička je to, čo hra Kanada.

Reagovat
nani92

Kanada by mala urobiť 8 tímov a hrať si spolu proti sebe..tak ako by Barcelona mohla urobiť svoju Katalánsku ligu a v nej si hrať, aby sme videli len najväčšiu špičku

Reagovat
blaugrana

Reagovat
kiwwi

no nie ale fakt...co ma byt vo finale Kanada s Kanadou?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak - já to vidím jako potvrzení toho rozhodnutí, že místo x slabých reprezentací tam vezmou jeden velmi silný slepenec.

Ten turnaj měl jedinou prokazatelnou nevýhodu a to hrací časy.

Reagovat
vladis271

nie je žiadna história toho tímu. Mali sme sa spojiť s vami.

Reagovat
smazaný uživatel

historii ten tým nemá, to ano.

Já bych se s váma nerad spojoval. Navíc si myslím, že by to nedali vlastenci ani na jedné straně hranice a pro ten tým by to mohlo mít devastující následky - jak na hřišti, tak u diváctva.

Reagovat
fff

to by bolo este retardovanejsie diskusie, nez ked hrame proti sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

nacionalisiti neurčujú diksurz žiadnej vyspelej spoločnosti.

Reagovat
nani92

Tak my niesme extra vyspela spolocnost

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
blaugrana

To by potom mohli sport.sk zrušiť...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

nie, vazne. slovaci tam nesli preto lebo nemali silny tim. ukazalo sa, ze ho nemaju prilis ani cesi. takze spojenim dvoch slabych timov ocakavas ze vznikne jeden silny? nehovoriac ze spolocne reprezentácie co do vyberu nefungovali uz v minulosti

Reagovat
kiwwi

lenze my nemame slaby tim pretoze mame slabych hracov ale preto, ze tych dobrych mame malo, to iste Cesi...nespajas predsa Francuzsko a Taliansko

Reagovat
fenixLFC

ved ja viem, len si nemyslim ze by ten pocet stacil na naozaj kvalitny tim

Reagovat
blaugrana

Už si živo predstavujem tie diskusie typu, že naši sú tam len do počtu a celé to kazia a pod. Toho sa dožiť nechcem. Stačí, čo sa predvádza na sporte teraz. Načo to povyšovať na vyšší level.

Reagovat
kiwwi

Kvôli par zakomplexovancom? Môžem ich jebať

Reagovat
oddy

a na to si přišel jak že ho nemáme ani my příliš silný?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Pospovič

Reagovat
Ligter

z toho měl ideálně ještě padnout gól

Reagovat
Euphael

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
SunFells

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
patas92

Reagovat
Nikikrew

„Jediná vec, za čo ho môžete skutočne kritizovať, je tá, že oproti vám je až príliš inteligentný. Dosiahol toho veľa. Cez ťažké roky previedol klub s gráciou. To je dôvod, prečo sa Mourinho nevie vysporiadať s tým, aký Arsene Wenger je, taktiež ako sa nevedel Ferguson. Dokázal ich sfúknuť bez toho, aby do médií prehlásil čo i len jediné slovo. Pozrite sa aké úspechy dosiahol Ferguson v Man United a aj napriek tomu stále svoju pozornosť upriamoval na Arsena, pretože ho deptal. Taktiež Mourinho vyhral viac trofejí, no stále má potrebu útočiť na Arsena, pretože je ním úplne deprimovaný, pretože Wenger je stelesnením svojho vlastného odkazu, ktorý vo futbalovom svete zanechal. On je futbal, on stelesňuje to, o čom je táto hra. On je dôvod prečo ho mnohí z nás hrajú. Zasvätil futbalu celý svoj život a snaží sa zo svojich hráčov dostať vždy to najlepšie. Nezáleží mu na osobnom prospechu, chce len to, aby si jeho hráči počínali najlepšie, ako vedia. Nie je len dobrý človek, ale zároveň aj úžasná osobnosť s neobyčajným zmyslom pre humor,“ znel úryvok z knihy Iana Wrighta A life in football.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ian Wright nebude zrovna ztělesněním objektivnosti, žejo...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Ligter

to je jakože hrozně hezký, ale ono zkrátka nestačí být v trenéřině takový šlechtic; ostatně i fandům to sotva může stačit

Reagovat
SunFells

Ale do knihy si to jako osobní pocity z člověka, kterého dobře zná, napsat může, ne?

Reagovat
kiwwi

a pozna dobre aj Fergusona a Mourinha?

Reagovat
SunFells

Lépe než my, kterým je též evidentní Mourinhův mindrák z Wengera.

Reagovat
kiwwi

no podla neho mal z Wengera mindrak aj Fergie, to mi fakt pride ako riadne zaujaty nazor...ako nic v zlom, papier znesie a nazor moze mat aky len chce, len mi to teda nepride nic co by malo nejaku extra vypovednu hodnotu

Reagovat
SunFells

Slyšel jsem, že v dobách, kdy si nejvíce konkurovali, to mezi nimi bylo napjaté, to je mimo jiné i Wrightova doba. Ale jistě, že je zaujatý, prostě tím vyvyšuje člověka, ke kterému má největší respekt.

Reagovat
Ligter

ale jako neříkám, že ne, o to v té knize asi jde primárně. já už se nad tím spíš jen kontextově zamýšlím. úspěšný trenér by měl přece přemýšlet i trochu materiálněji, tohle mi spíš připomíná oceňování - tím spíš ve fotbale - dávno zašlých ideálů.

Reagovat
SunFells

On si vyzdobil vitrínku. Potom postavil stadion.

Reagovat
nani92

wtf

Reagovat
vladis271

Reagovat
SunFells

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Takze ostatni na Wengera reaguju negativne nie napr. preto ze veselo prehrava ligu rok co rok a nemal poriadny uspech 12 rokov, ale preto ze je "ztelesnenie futbalu"? "Nezalezi mu na osobnom prospechu" je 4. najlepsie plateny manazer(1.Pep-15m 2.Jose-13m 3.Ancelotti-9m) s 8m£ na rok za to ze kazdy rok failuje vo vsetkych sutaziach a nekupuje hracov co im treba(okrem tejto sezony ked uz nanho bol enormny tlak) .

Reagovat
tony223

tak já četl Fergusonovu autobiografii a to co píšeš je pěkná sračka....

Reagovat
Nikikrew

ja iba citujem

Reagovat
tony223

ok.. tak to co cituješ je pěkná sračka. Co na tom, že je to citace

Reagovat
Nikikrew

Ja teda verim ze mal Mourinho z neho mindrak v niecom, o Safovi neviem, ale skor nie.

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Mada

Reagovat
r.mrazik

hehe...to psala nejaka naivni princezna ne? zrovna wenger ze by nic nerikal do medii...

Reagovat
Mastný Chobot

a čo hovoril teda?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Ferguson z nej musel mit hroznej mindrak no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
technecium

OT:

Ronaldo vs Ter Stegen , La Liga 2016/2017

Games 3 - 4

Successful dribbles 1-1

Passes 76 - 175

Pass accuracy 80% - 86%

Reagovat
Generalní Gladiator

Reagovat
hntlyl

Reagovat
smazaný uživatel

aj tak pri najblizsom el clasicu real sfukne barcu 5:4

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
vladis271

a prečo to dávaš sem a nie pod PD? Zrušili vám tam diskusiu?

Reagovat
alcantara

Reagovat
vladis271

čo? ked sa vám tam natrepem a pojdem porovnávať Maneho s DDG koho to tam bude srať? Nikoho, preto tam nejdem a nepostujem tam také kraviny. Prečo potom vy postujete takéto pičoviny sem?

Reagovat
Swarley

Vlado, bojovník za rozumné diskuze. Čeho se tady ještě doziju

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwwi tu už podobné veci písal, čiže...

Reagovat
Swarley

Olo...

Reagovat
kvasha16

Reagovat
alcantara

Tu to sere uz vyse desat ludi...

A tiez sa neda povedat, ze pod PD obcas nieco nesplechnes

Reagovat
vladis271

3 krát za rok počs veľkých zápasov.

Reagovat
Mastný Chobot

asi aby ťa nasrali... čo sa im asi celkom darí

Reagovat
smazaný uživatel

tohle prece musi videt cely svet

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
oddy

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
BrainBlender

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
FUnk

Reagovat
Free_player

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Souhrn eurofotbalu za 25.09.2016:

Počet komentářů: 2767

Nejaktivnější uživatel: [ACS]eRw!n (132 komentářů)

Vtipálek dne: db18

Palcohonič dne: [ACS]eRw!n

Kokotko dne: [ACS]eRw!n

Omezenec dne: Hokaido

Nezvládač dne: [ACS]eRw!n

Prosím přispějte na http://efsearch.owny.cz/

Reagovat
alcantara

Ako svajciarske hodinky

Bude teda aj septembrovy suhrn od raichua?

Reagovat
smazaný uživatel

serwinko nezvladol prehru sparty?

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
SunFells

Ten asi fandí Spartě, co?

Reagovat
Hokaido

Za co kurva omezenec?

Reagovat
kiwwi

len tak, lebo je to pravda

Reagovat
Free_player

Reagovat
Hokaido

Jo za mojí kritiku výběru Evropy... ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Za to nie.

Reagovat
Busby babes

pockej, ja to dostal taky a jeste mi to nikdo nevysvetlil. A prosim pomalu, s obrazkem a tak, jsem omezenec. Dekuju.

Reagovat
kvasha16

tiez by som chcel vediet na zaklade coho sa vyberaju vyhercovia niektorych kategorii

Reagovat
kiwwi
Reagovat
kiwwi

http://i.imgur.com/qmijbuk.png

EPL points this season, compared to the corresponding fixtures last season

Spurs ziaden progres, Leicester si +- udrziava majstrovsku formu

Reagovat
smazaný uživatel

nevěděl jsem, že jsme s Boro hráli i minulý rok

Reagovat
kiwwi

Janko, nehrali ste, preto su tam 3 zostupujuce timy nahradene 3 novacikmi v zatvorkach...keby si este niecomu nerozumel, kludne sa pytaj

Reagovat
nani92

Reagovat
niflheim

Reagovat
Mastný Chobot

no nic, omezenec jasny

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Ligter

Reagovat
FUnk

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
teenz

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tunkic

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Obmedzenec dna

Reagovat
Pospovič

City mělo ale bodů 15

Reagovat
kiwwi

si si isty? mne sa to nechce overovat, len ci si to zle nepochopil...nie je to pocet bodov po prvych 6 zapasoch, ale po 6 zapasoch s korespondujucimi supermi (tj. tymi istymi resp. ak sa jedna o novacikov tak s vypadnuvsimi timami)

Reagovat
Pospovič

a jo, sorry

Reagovat
Counter

proč se tak pěkně nevyjadřuješ častěji...

Reagovat
kiwwi

mal som to rozpisane inac, ale potom som si povedal, nebud bezmozog ako counter ked komentuje United a vzislo z toho toto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

A už jsi zpátky

Reagovat
Svatej

Reagovat
Hokaido

Reagovat
fajdax

Kde ty na tyhle nesmysly chodíš..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Conte

Reagovat
kvasha16

tak + 2 body je sice pokrok ale vacsi progres by tiez nebol zly

Reagovat
Godwinson

Pěkně Liverpool

Reagovat
fff

Karius bud chytat aj proti Swansea.

A inak Klopp sa k Sakhovi vyjadril, ze bude to samozreme riesit, ma na to nazor a ten nie je prave kladny, nepovedal cas dokedy to bude riesit, no bude to este pred Vianocami .

Reagovat
kiwwi

to vas nechava s Matipom a Klavanom ako primarnou stoperskou dvojicou?

a teda co ked sa niekto z nich zrani...Can alebo Lucas ako zaskok? Ma niekto v PL horsie poriesenych stoperov?

Reagovat
fenixLFC

matip lovren je primarna dvojica

Reagovat
kiwwi

jo vlastne na toho Lovrena som zabudol...aj tak to ale ostava imo na zalohe...ked ta nebude maximalne vypomahat, tak budete mat problemy

Reagovat
fff

To sa da vo vseobecnosti povedat na kazdy tim. Ziadna obrana na svete si bez zalohy nepomoze.

Reagovat
nani92

a brankára, čiže inými slovami, ak budete hrať vždy jedenásti, tak nemáte problém

Reagovat
fff

Si mudrejsi nez sa zdas.

Reagovat
tomasinho

Lovren jsi nechal kde? Primární dvojka je Matip - Lovren, za nima Klavan. Případně Lucas nebo až se udzraví, tak Gomez asi. Je to špaténka no, ale sezonu se to dá vydržet ještě.

Reagovat
fff

Matip a Lovren asi zaklad, Klavan 3. volba. Za nimi asi ... no Lucas a ked sa uzdravi tak mlady Gomez. No idealne to nevyzera .

Inak ale ten Matip zatial ... zadarmo vyzera ako skvela posila. Navyse stale mlady a paci sa mi na nom, ze jednak je dminantnz vo vzduchu a vie to velmi dobre aj s loptou na nohe.

Reagovat
smazaný uživatel

Matip by bol aj za 30 skvela posila zatial. Hra vyborne

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Matip,Lovren, Klavan, Lucas, Gomez. Ak by sme nemali nejaku extra smolu na zranenia, tak staci

Reagovat
cristiano.K.

pokud se zraní Matip a Lovren dohromady, tak čekám i Emreho na pravém stoperovi, vzhledem k tomu jakou pozici má zatím Wijnaldum po neslaných, nemastných výkonech. Snad ho Emre co nejdřív posadí.

Reagovat
fenixLFC

pohoda, zmluvu ma este dlho tak bude sediet dokial nedostane rozum a nebudem suhlasit s odchodom. chybat mi nebude

Reagovat
fff

Podla mna mu Klopp povie, ze ma ist. Ci uz v zime alebo v lete. Osobne si nemyslim, ze si za LFC este zahra.

Reagovat
tomasinho

Každopádně musí nejpzoději v létě přijít stoper do základu, to je nutnost, bude to podobná nutnost jako záložník nebo LB.

Reagovat
fff

Idealne v zime Dahoud a Pulisic ...v lete stoper a LB .

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

ak by si napísal, že v lete, ale v zime? Pulisića ale podľa mňa aj tak nepustia najbližšie leto, Dahoud by mohol byť reálnejší...

Reagovat
fff

Pulisic je skor prianie, ale k Dahoudovi mrkni, co pisem nizsie. Tam by aj ta zima davala zmysel.

Reagovat
tomasinho

Pulisice nám nedaj

Reagovat
fff

Vraj nechce predlzit zmluvu ... if you know what I mean .

Reagovat
smazaný uživatel

Jako Dahoud ani nehraje v zimě je náš

Reagovat
fff

Doteraz nehraval skoro vobec a teda aj su pravdive tie rumours, ze ma mat nejakumalu vykupku na onci sezony, navys rok do konca zmluvy ...teoreticky by davalo zmysel z ich strany ho predat, ak dame slusnu ponuku.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak a prej ho Klopp furt chce. On nehraje kvůli tomu, že nechce prodloužit.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

A kde je problém? To ho Rodgers tak nasral? Nikdy se problémově nejevil a to ani, když díky kokotkovi Silvovi seděl v PSG

Reagovat
kiwwi

kokotkovi Silvovi?

Reagovat
Maresma

Údajně několikrát přišel pozdě na trénink.. no a Klopp si hodně zakládá na disciplíně. Je to škoda, protože takhle budeme muset shánět dalšího stopera do základu.

Reagovat
Godwinson

Tak to vím, taky snad odmítal hrát pod Rodgersem atp. Šlo mi o to, jestli jsou za tím nějaký "objektivní příčiny" nebo mu po M'Vilovsku ruplo v bedně

Reagovat
tomasinho

Tak pozdní příchody + teďka napsal na Snapchat, že ho nechtějí nechat hrát, že je 3 týdny match fit a nemůže hrát ani za rezervu, ale že bude bojovat.

Reagovat
nani92

Klopp

Reagovat
fff

Velka zufalost toto uz .

Reagovat
bbbauch

vzdyt to je do oci bijici nadsazka, ne?

Reagovat
kiwwi

holt ked sa im nastavi zrkadlo tak nezvladaju no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

No, je to divný ... tohle pro něj mělo být ideální angažmá na to, aby se stal hvězdou. Ale u mladých Frantíků je holt ta šance, že jim přepne, větší

Reagovat
smazaný uživatel

čím to je?

Reagovat
cristiano.K.

slovenským šovinismem.

Reagovat
fenixLFC

tak on snad aj v PSG nebol vyhlaseny svojou disciplinou

Reagovat
Kowe

Nenazval bych to disciplínou, spíš pokaždý, když se na něm stane nějaká nekalost (rodgers, případně teďka, že mu nedají čuchnou ani k juniorce) tak mu přepne a je až moc ublíženej. Tímhle si zbytečně kope hrob.

Reagovat
Kowe

o disciplíně 4 slova z celýho článku, ty problémy tam charakterizuje trochu jinak a v LFC se to zatím ukazuje stejně

Reagovat
fenixLFC

tak discpilina nemusi byt iba na ihrisku ale aj tie veci okolo ako zivotosprava spravanie atd

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

dve uplne jiny discipliny

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nekalost.

Reagovat
Kowe

z jeho pohledu do tak je

Reagovat
smazaný uživatel

Valdes u toho druhyho golu

Reagovat
FUnk

nemel sanci...

Reagovat
salami

zustal stát u přední tyče a vubec nesledoval Sonův pohyb, jako tak jako tak by to chytal jenom těžko, ale to nemění nic na tom, že si zaslouží výsměch

Reagovat
FUnk

to ano, stal blbe ale obstrelil to dobre a stezi by to chytil i kdyby stal dobre...

Reagovat
Counter

Serge Aurier having rotten luck. An own goal and red card in his last two games (both defeats), now sentenced to two months in prison

Hm, to je slušný sešup od toho výkonu proti AFC

Reagovat
Maresma

Tak on je strašnej kokot

Reagovat
SunFells

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Hokaido

V zimě pro nás bude ten správnej čas ho za slušný peníze koupit.

Reagovat
Counter

https://twitter.com/carljenkinson/status/780112239131058179

Možná přece jen ještě o ten titul zabojujem

Reagovat
SunFells

Jeho absence zničila West Ham.

Reagovat
Nikikrew

som teda zedavy kolko si u nas zahra. Bellerin ma samozrejme asi na velmi dlhu dobu neotrasitelnu poziciu

Reagovat
Mastný Chobot

zahrá si o niečo menej než Gibbs za predpokladu, že sa Bel nezrakví na rok (hehe, teraz som to privolal určite)

Reagovat
tomasinho

81

Reagovat
SunFells

89, nazdááár

Reagovat
smazaný uživatel

Taky

Reagovat
Ondiis

83% .. blbej Sterling ...

Reagovat
smazaný uživatel

díky

Reagovat
kvasha16

72%, ale kebyze mi hned na zaciatku dopne, ze kazdy moze byt vybraty iba raz, tak by to bolo aj viac

Reagovat
smazaný uživatel

92%

Reagovat
smazaný uživatel

69 ale bude to spíš tou mojí angličtinou

Reagovat
smazaný uživatel

89 a to som sa par krat osral

Reagovat
smazaný uživatel

Luiz a Cahill je nejhorší stoperská dvojice od dob dvojice Luiz a Cahill

Reagovat
kiwwi

Reagovat
SunFells

Reagovat
fff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
salami

Reagovat
blaugrana

Dnes palcohoniča nevyhráš. Jedine, že by to zmenil na cerízubičahoniča.

Reagovat
Mastný Chobot

alebo vtipálka

Reagovat
blaugrana

Nuž. Ťažko povedať, akými smajlami sa musí reagovať, aby nazbieral karmu vtipálka.

Reagovat
Mastný Chobot

určite zelenými, možno tam Jany dal aj žltých, ale zelených určite

Reagovat
blaugrana

Čo fandí Žiline?

Reagovat
icemike

Reagovat
vodka

Reagovat
avicii

Reagovat
Spasitel

A to sa im podarilo byť v základe vo finále LM a vyhrať

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
papanegra

Reagovat
niflheim

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Hokaido

Ježiš, to mě úplně odrovnalo.

Reagovat
Pospovič

http://www.chelseafc.com/tickets-membership/membership.html chápu to správně, že TRUE BLUE MAGAZINE zahrnuje i roční předplatné magazinu s poštovným? TRUE BLUE ORIGINAL obsahuje to samé včetně magazinu ale je tam pár věcí navíc?

Reagovat
Mastný Chobot

According to L'Équipe, Francis Coquelin's injury isn't too serious & he should be back in 15 days.

<3

Reagovat
smazaný uživatel

erofotbal byl rychlejší, nestíháš

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladas

Reagovat
Mastný Chobot

erofotbal ty zvrhlík

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Firmino bude asi blonďák Furt lepší než ten copánek ale..

Reagovat
pytlerLFC

Blonďatej s copánkem, to by byl top.. ale fakt, to si jako Messi obarví palici a musej to udělat všichni?

Reagovat
smazaný uživatel

*ramsey

Reagovat
Wat

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Cobra

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Už to spravil aj Palike ( )....

Reagovat
tomasinho

Nejen on

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kowe

nesluší ti to

Reagovat
cristiano.K.

to ten odchod z EF těžce nezvládl

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň už každý z dálky uvidí, jaký je to kokot

Reagovat
smazaný uživatel

Vyzera tak, no . Strasne nevkusne a slizke. A ta ofinka co pred tym mal. Nejaky je metrosexualne moderny a vobec sa to nanho nehodi .

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš hlavně žádný copánky..

Reagovat
r.mrazik

Jak štětky z Aše...

Reagovat
smazaný uživatel

Mauricio on @HKane: "We got scan results short while ago. It was much better than we thought. We're happy with it but we can't give a time."

Reagovat
smazaný uživatel

Pochettino: "Eric Dier and Mousa Dembele just felt cramp in their hamstrings, they will be available for the next game."

...

Mauricio confirms that @HKane, @ericdier, @mousadembele, Danny Rose and @MoussaSissoko haven't travelled to Moscow due to injury.

Aby jenom newengeroval.

Reagovat
Ligter

888. pro Paula Pogbu.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

cha-cha-cha che-che-che chi-chi-chi

Reagovat
Mastný Chobot

až tak si ublížený? ok

Reagovat
smazaný uživatel

Právě jsem zjistil, že v Rusku existuje člověk, který se ti vyrovná v trapnosti.

Reagovat
Side

Reagovat
Mastný Chobot

ty si veľký pán

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

Reagovat
samson192

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

hm, Klopp sa mi zdá až príliš otvorený v tom MNF nemal by všetko vykecať. Žmourek určite sedí pred telku a robí si poznámky.

Reagovat
kiwwi

Vladov dennik, den 135.

Reagovat
vladis271

ic komentovať Oľa.

Reagovat
kvasha16

*komentovac

Reagovat
fff

Doteraz nikto netusil ako hrame a teraz...

Reagovat
Kowe

Reagovat
blaugrana

Ty budeš nezvladač dňa budúce dva týždne.

Reagovat
vladis271

ty ako ste tu niektorí posadnutí tým pikaučom svedčí skôr o vás než o tej aknete.

Reagovat
Hokaido

Nám se ty poznatky zdají úplně revoluční, ale pro 99% trenérů asi nic novýho.

Reagovat
vladis271

aj na oveľa nižšiu úrovenň by sme pozerali na zjavenie. Možno aj Franta Straka by nás ohúril. Inak bolo by dobré keby skúsili zavolať aj Pepka Mourinha, Conteho, kľudne všetkých. Ccca raz mesačne nech sa ľudia z toho neprejedia.

Reagovat
kiwwi

aj vam ide EF posledne dni blbo na mobile? Strasne dlho loaduje stranku a aj na viackrat, viackrat browser neodpoveda...doteraz islo vsetko paradne a plynulo, teraz posledne 2 dni to robi

odskusane v Opere, Chrome aj FF - vsade rovnako dosekane

Reagovat
icemike

U mě dobrý, ale je pravda, že jsem nedávno mazal cookies

Reagovat
kiwwi

NepomoNepomohlo

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Busby babes

Me to jede v pohode. Chrome, android. Mas data?

Reagovat
I am Mancunian

mas dojebany mobil ivan

Reagovat
kiwwi

sam si dojebany

Reagovat
Cobra

Reagovat
I am Mancunian

no ok

Reagovat
teenz

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Zaschrona

Niasse ve forme. Minuly tyden dal gol rezerve Arsenalu, ted zas rezerve MU. Jeste ho treba prodame. A EFC v cele PL2.

Reagovat
smazaný uživatel

a witsel, rooney, mata na lane

Reagovat
Zaschrona

opakujes se, nuda

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem ta bavit

Reagovat
Zaschrona

chces sa len strapnovat, chapem

Reagovat
smazaný uživatel

ocividne nic nechapes

Reagovat
Zaschrona

fesacke nesmysly rozhodne chapat ani nechci

Reagovat
smazaný uživatel

...Gotze na podhrotu s Reusem na kridle

Reagovat
smazaný uživatel

Reus

Reagovat
Hokaido

Tak Mourinho to ukočíruje...

Reagovat
Counter
Reagovat
Zaschrona

vyhodi ho?

Reagovat
tomasinho

Musí, za tohle určitě.

Reagovat
Zaschrona

Vubec nejhorsi je to, co rika o hracich, asistentovi a FA. Taky si myslim, ze pujde.

Reagovat
Counter

U nás by ho za to nevyrazili ani náhodou, na britské tradice to pořád stačit může. Ale jistý si tím teda nejsem, on se určitě na něco vymluví, zkusí ze sebe udělat oběť...

Reagovat
Busby babes

Nekteri novinari uz to pisou jako jistou vec a ze zitra odpoledne to fa oznami. KazdopadneBig Sam bude mit 100% bilanci u narodaku.

Reagovat
Counter

Zítra ho určitě nevyrazí, nejprve dojde na vyšetřování a teprve pak se nějak rozhodnou. Každopádně zajímavé bude, s čím Telegraph přijde dál, protože to vypadá, že ještě mají pár es v rukávu.

Reagovat
Busby babes

jo, to asi jo. Henry Winter pise, ze to je tak 50-50.

Reagovat
Mato178178

o co tam ide ?

Reagovat
Counter

Allardyce naletěl novinářům a vesele jim vykecal názory, které by se neměly normálně dostat na světlo + ještě je instruoval, jak by šlo obejít pravidla svého zaměstnavatele ohledně vlastnictví hráčů třetí stranou.

Reagovat
Mastný Chobot

heh, to je moc

Reagovat
smazaný uživatel

haha

Reagovat
nani92

Za uprimmost

Reagovat
cristiano.K.

nejdřív ho vyhodí z repre a pak ho odsoudí za vraždu novináře

Reagovat
vodka

Two well-known managers discussed becoming ambassadors for the same fictitious firm as Sam Allardyce

kdyby trénoval Redknapp, tak to bude tutově on

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhrn eurofotbalu za 26.09.2016:

Počet komentářů: 1915

Nejaktivnější uživatel: Hokaido (41 komentářů)

Vtipálek dne: Greny

Palcohonič dne: Greny

Kokotko dne: Greny

Omezenec dne: Konspiracni teoretik

Nezvládač dne: Kang & Kodos

Prosím přispějte na http://efsearch.owny.cz/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

“Just half an hour ago, we received the information about the scan and it’s much, much better than we expected and maybe we can reduce the time,” Pochettino said. “We are happy. The scan was very positive and we are very happy. But still we cannot give how long it will be to recover. But it is sure we are happy because this scan was much better. It’s difficult to say one, two, three weeks. But it’s true that it is much better than we expected, and very, very positive.”

Aneb jak říct jednu větu na deset řádků, a stejně člověk nic neví.

Reagovat
fenixLFC

Janko Nezvladajko 26.09.2016 21:35

tlučhuba

Reagovat
salami

tak on přece tvrdil, že mluví radši španělsky, protože v angličtině se nedokáže vyjadřovat dostatečně přesně, tady je výsledek

Reagovat
smazaný uživatel

Porad vic, nez jeho klasicky pozapasovy rozhovor.

Reagovat
vrabejka

Chances created by full backs this season. (Sky)

1. Clyne (13)

2. Milner (12)

3. Bellerin (6)

:

Reagovat
pepinho2

Kde je Moreno? Ten jich vytvořil pro soupeře určitě víc než 6

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

;-)

Reagovat
tony223

Tak že by Allardyce skončil?

Reagovat
niflheim

Juan Manuel Mata letos patří do základní sestavy Manchesteru United a už brzy by se mu mohlo dostat odměny. Španělský záložník má smlouvu do června 2018, manažer José Mourinho s ním pak chce zahájit jednání o novém kontraktu. (sport-express.ru)

nehorázně jsem si ho oblíbil

Reagovat
kiwwi

jak to bolo? Chudak Mata, chudak Blind a chudak Rashford pod Mourinhom?

Reagovat
r.mrazik

spis to bylo chudak Rash a chudak Mensah pod Jozkou...

Reagovat
niflheim

Tak Timmy celkem pohořel v COC, ne?

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

jojo...bohuzel...samozrejme jeho chyba,ale osobne nechapu,proc ho stavi na praveho beka...to je kravina

Reagovat
Pagy
Reagovat
r.mrazik

a tobe se na te pozici nejak vic libil?

Reagovat
vodka

vpravo byl pod LVG super

Reagovat
r.mrazik

Si pamatuji jen na jeden super zápas...v dalších byl nevýrazný...bylo docela vidět,že to není jeho primární pozice

Reagovat
Busby babes

ale no tak. Tech kecu, jak Mata a Blind pujdou tady bylo...

Reagovat
r.mrazik

mozne to je...ja to tak nesledoval...osobne jsem se bal o Rashe a Mensaha...

Reagovat
PP

naštěstí pro vás - okolnosti ho donutili..

Reagovat
kiwwi

jo tak on vlastne nemal inu moznost a bol donuteny

Reagovat
Ligter

pod pohrůškou vyhazovu, ne-li násilí, donucený hrát dobře. kéž by to tak šlo vždy

Reagovat
smazaný uživatel

pohrůškou

Reagovat
Ligter

ty vole já jdu spát asi raději, tohle je na odstřel

Reagovat
PP

pod hruškou..

Reagovat
r.mrazik

zbytecny podpis...

Reagovat
niflheim

S Rooneym na cestě do USA to je podpis klíčový

Reagovat
r.mrazik

porad tam je jeste i Mchitarjan, ktery na te 10 muze byt lepsi...jasne,mata zahral ted skvele,jenze to nesmaze ty prumerny tri roky u nas

Reagovat
kiwwi

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
smazaný uživatel

Nesnižuju Matovi kvality, ale jsem stejného názoru, že Miki může na té pozici hrát lépe a konzistentněji

Reagovat
r.mrazik

jop...preci jen Mata je u nas uz skoro tri roky a krome par zapasu je to dost takovy prumerny...rozhodne tu svou kvalitu u nas nejak casto nepotvrzuje

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
niflheim

Proč by ti dva nemohli nastupovat spolu?

Reagovat
r.mrazik

teoreticky urcite mohli...ale prijde mi,ze by to "drelo"...ale uvidi se,az jestli se to vyzkousi...Mchitarjan by mel hrat v EL ne?

Reagovat
iamek

To bylo nareku jak ho Mourek vystridal v superpoharu

Reagovat
nani92

vitaj v Joseho rodinke

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mata bude ještě nejoblíbenějším Joseho mužem

Reagovat
vodka

Phil Jones je i nadále mimo hru. Obránce Manchesteru United už od koncem srpna laboruje se zraněným kolenem a v polovině září byla délka jeho absence stanovena na jeden měsíc, v průběhu léčby se ovšem podle posledních zpráv vyskytly operace a návrat anglického fotbalisty tak podle všeho bude muset být odložen.

a je tam teda i chyba v textu. Každopádně nad ním začínám lámat hůl, protože se začíná dostávat na level Diabyho...

Reagovat
Busby babes

vyskytly se operace.

Reagovat
bbbauch

Kde se da nahlasit chyba v expresce? Normalne si vybrat nejakej clanek a nahlasit to pres nej? V expresce s Jonesem je par nepresnosti, nebo si nedokazu takovej vyskyt operace predstavit

Reagovat
tony223

Jakto, že tady pořád není nic o Big Samovi? Ani expreska.. nic

Reagovat
nani92

jeden zbytočný dlhočízny a dosť mimo článok o Samovi tu už bol, načo další..

Reagovat
tony223

tak třeba, že se může snadno stát, že ho odvolají?

Reagovat
niflheim

Tak už prý je na cestě do Wembley

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Soud uznal hokejového trenéra Vladimíra Růžičku vinným ze zpronevěry a uložil mu peněžitý trest 400 tisíc korun. Rozsudek není pravomocný.

Zlá mediální kampaň.

Reagovat
smazaný uživatel

Ostatní by šli na 15 let do vězení

Reagovat
smazaný uživatel

:)

Reagovat
iamek

Chelsea hledá posilu do zadních řad a jednoho kandidáta si údajně vyhlédla v Burnley. Londýnský celek by od nováčka Premier League rád přetáhl Michaela Keanea, za kterého by údajně zaplatil až 25 milionů liber. (transfermarketweb.com)

Reagovat
Whitemedia

transfermarketweb

Reagovat
kvasha16

[BULVÁR] Roman Abramovič je připraven vynaložit velké množství peněz na přebudování kádru, pokud současní hráči již nedokáží bojovat o velké trofeje. Ruský majitel a Antonio Conte se však zatím dohodli dát hráčům ještě jednu šanci. (Telegraph)

asi spravne rozhodnutie

Reagovat
Mastný Chobot

Tak kto namiesto Big Sama? Sherwood? Southgate? Či nejaký tréner?

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by to dat Wengerovi. Top 4 by byl heroicky vykon...

Reagovat
Lacko_Boh

Hughes. Vyhra WC a potom sup ho do Arsiku

Reagovat
vladis271

z jedného fóra, toto ma celkom pobavilo.

We really don't want our national team to do well do we.

Reagovat
tony223

viděl bych to na Bruce

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini je volnej

Reagovat
kvasha16

sa nudis?

Reagovat
SunFells

https://twitter.com/mikesanz19/status/780743135093747712

Nedostal nakonec job v tom jeho West Hamu, že to těm klukům tak jde?

Reagovat
icemike

začínám se bát, vzhledem k odevzdanosti o víkendu, zda je letošní ročník LM opravdu posledním bez Cheslea. Ještě pořád je mi zle

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele