8. kolo
15.10.2016 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

West Bromwich Albion - Tottenham Hotspur 1:1

Tottenhamu se nakonec podařilo uhájit vlastní neporazitelnost, ale že si tedy koledoval. Do sítě svého bývalého chlebodárce se až na začátku poslední desetiminutovky trefil Nacer Chadli, přesto ale Dele Alli stihl ve zbytku utkání alespoň srovnat. Spurs tak každopádně prováhali šanci jít před Man City...

Mauricio Pochettino po náročné reprezentační pauze pro start zápasu nechal pouze na lavičce Erica Diera i Son Heung-mina, i bez nich ovšem favorité na domácí v první půli krutě tlačili. WBA si balonu na kopačkách užívalo jen 24 % času, čelilo 10 střelám mezi tyče a sám Dele Alli po utkání připouštěl, že nebýt skvělého Bena Fostera, Tottenham ještě před pauzou skóroval třikrát až čtyřikrát.

Jenže tak se nestalo - Ben Davies neuspěl s přízemní ranou a Eriksen si na Fosterovi vylámal zuby rovnou dvakrát - a Tony Pulis přestávky využil k povzbuzení ofenzivní síly svého mužstva, které bylo záhy hnedle aktivnější. Ještě před obrátkou Lloris proti Rondónovi napravoval vlastní chybu, v 84. minutě už ale Chadli dalšího odrazu využil; tentokrát to byla tyč, co zastavilo první ránu McCleana.

I s tak krátkým časovým úsekem před sebou nicméně Tottenham ještě zvládl zmobilizovat veškeré síly a klidně mohl zápas i otočit. Nejprve střídající Son s Eriksenem přichystali gól pro Alliho a vzápětí Foster krásným skokem zlikvidoval Eriksenův přímý kop.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2 0

Reagovat
smazaný uživatel

kříž vyšel za za 600 do kapsy

Reagovat
smazaný uživatel

2X

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
pawelFCB

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
Infernoqt

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele