Premier League - souhrn 5. kola

15.09.2017, 22:51, aktualizováno 17.09.2017, 18:52
Komentáře a souhrny
Manchester United rozstřílel Everton a drží se na úrovni městského rivala City, které pro změnu nadělilo Watfordu rovný půltucet. Londýnské derby mezi Chelsea a Arsenalem gól nenabídlo. Liverpool jenom remizoval s Burnley a v mizerném vstupu do sezony pokračuje Crystal Palace, Tottenham překvapivě ztratil se Swansea...

Manchester United - Everton FC 4:0

17.09.2017 17:00

Góly: 4. Antonio Valencia, 84. Henrich Mchitarjan, 89. Romelu Lukaku, 90+2. Anthony Martial (pen.)

Návrat Wayna Rooneyho na Old Trafford se nesl v duchu dominantního vítězství Manchesteru United, který byl ovšem alespoň tak ohleduplný, že si demolici Evertonu schoval až na závěrečné minuty po Rooneyho vystřídání. Do 83. minuty to bylo 1:0, konečné skóre zní 4:0...

Toffees takto spadli do poslední trojky a ve všech soutěžích už prohráli čtyřikrát v řadě, aniž by jedinkrát skórovali. Dnes k tomu přitom ani nebyli příliš blízko - jediné dvě slušné šance měl zrovna Rooney, jednou však pálil mimo a podruhé přímo do De Gey.

Takové pokusy nebyly nic proti tomu Valenciově, který už ve čtvrté minutě de facto rozhodl o tom, kdo bude brát všechny body. Pravý obránce se tehdy parádně opřel do horizontální přihrávky a z hranice šestnáctky nedal Pickfordovi žádnou šanci.

Ve zbytku první půle potom Romelu Lukaku neproměnil sólový únik po chybě svého bývalého spoluhráče, ale sám si potom spravil chuť, když nejprve zaváhání Williamse využil k asistenci u druhé branky Mchitarjana a následně v 89. minutě zvyšoval na 3:0 po výzvě Lingarda. Čtvrtý zářez přidával z penalty střídající Martial.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Arsenal FC 0:0

17.09.2017 14:30

Góly: -

Přestože Arsenal opět nedokázal zvítězit na půdě soupeře z první šestky celkového pořadí, výsledná remíza 0:0 z půdě obhájce titulu Chelsea je stále z pohledu Kanonýrů plně přijatelná. Vyrovnaný zápas přinesl pouze po jedné velké šanci na obou stranách a v samotném závěru oslabil domácí tým nevybíravým skluzem vyloučený David Luiz. Arsenal tak má první venkovní bod v sezoně, Chelsea si naopak připisuje na Stamford Bridge druhou bodovou ztrátu.

Zápas od samého počátku nabízel atraktivní podívanou, kdy se hra v rychlém tempu přelévala od jedné branky k druhé. Zprvu měla více ze hry Chelsea, ovšem Arsenal dokázal úvodní čtvrthodinu nátlaku ustát a poté si sám vytvořil hned tři slibné příležitosti. Welbeck s Lacazettem však v nelehkých střeleckých pozicích neuspěli, stejně jako Sead Kolašinac, jehož ránu dokázal Thibaut Courtois vyrazit tak šikovně, aby se k dorážce nedostali dobíhající hráči soupeře.

Po dvaceti minutách přišla první velká šance utkání. Ofsajdovou past hostující obrany přelstil Pedro a díky Fabregasově kolmici se zničehonic řítil sám na Petra Čecha. Brankář Kanonýrů však svůj tým podržel a kvalitním zákrokem nohou udržel čisté konto. Na opačné straně kontroval svou typickou dalekonosnou ranou Granit Xhaka, jehož dělovka skončila jen těsně vedle Courtoisovy levé tyče.

Čtyři minuty před koncem první půle již bylo na tutovky vyrovnáno. Aaron Ramsey podnikl výtečný průnik do šestnáctky Chelsea a improvizovaným zakončením orazítkoval tyč. Odražený míč se přitom odrazil k volnému Lacazettovi, jenže francouzský forvard nedokázal v rychlosti správně nastavit nohu a prázdnou branku zblízka přestřelil. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Antonio Conte na zhoršený výkon svého týmu zareagoval poločasovým stažením Pedra výměnou za Tiemoueho Bakayoka. Chelsea poté opravdu dokázala ovládnout zpět střed hřiště, ovšem vyjma nepřesných či zablokovaných střel Williana s Alonsem žádné další gólové příležitosti nepřicházely. Po pětašedesáti minutách přišel oživit ofenzivu Arsenalu Alexis Sánchez, jenž nahradil na hrotu matného Lacazetta, a jen chvíli nato naskočila na trávník i největší hvězda Chelsea, Eden Hazard.

Čtvrthodinu před koncem se sice zdánlivě postaral o průlom skóre Shkodran Mustafi, když na zadní tyči usměrnil hlavou do sítě Xhakův přímý kop, avšak radost německému obránci zhatil správně zdvižený praporek čárového rozhodčího. Na druhé straně se do slibné šance propracoval typickým sólem Hazard, ovšem zamířil pouze do připravených rukavic Petra Čecha.

Očekávaný závěrečný nápor Chelsea narušil dvě minuty před koncem David Luiz, jenž na půlce hřiště nešetrně trefil ve skluzu Seada Kolašinace a vysloužil si od rozhodčího Olivera nekompromisní červenou kartu. Dopředu se tak pustil Arsenal, ovšem kratičkou početní výhodu nedokázal využít a odváží si tak ze Stamford Bridge bod za remízu 0:0.

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Swansea City 0:0

16.09.2017 18:30

Góly: -

Fotbalisté Tottenhamu stále čekají na první vítězství ve svém přechodném domově ve Wembley, alespoň zde ale po jedenácti zápasech v řadě udrželi čisté konto. Spurs měli dle předpokladů po většinu utkání mnohem více ze hry, Swansea do hry prakticky vůbec nepustili, jenomže branku nevsítili ani z těch největší příležitostí.

Hosté z Walesu mohou za bod děkovat především brankáři Lukaszi Fabianskem, který se poprvé musel činit již v deváté minutě. Střela Harryho Kanea z nějakých třiceti metrů polského brankáře vystrašila, ale nepřekvapila, a Fabianski si poradil i s následnou střelou Dele Alliho z ostrého úhlu.

Brankáře Swans Tottenham ještě více zaměstnal po změně stran. Propagační střely Christiana Eriksena a Son Heung-mina ze střední vzdálenosti postrádaly razanci, tutovka korejského záložníka o pár minut později po kolmici od Alderweirelda zase chtěla lepší umístění. Úspěšný navíc nebyl ani Harry Kane, jenž krátce nato z malého vápna orazítkoval břevno.

Son Heung-min patřil k nejaktivnějším mužům na trávníku, po jeho krásném uvolnění kolem brankové čáry ovšem z úhlu rozvlnil jenom boční síť. Zanedlouho se znovu blýskl Fabianski, když reflexivně vyrazil hlavičku Kanea po rohovém kopu Eriksena. A když nejlepší střelec posledních dvou ročníků Premier League osm minut před koncem vypálil opět asi třicet centimetrů vedle, rozešli se Tottenham se Swansea bez gólů.

Více informací k zápasu

Huddersfield Town - Leicester City 1:1

16.09.2017 16:00

Góly: 46. Laurent Depoitre - 50. Jamie Vardy (pen.)

Huddersfield v minulém kole poprvé ochutnal hořkost porážky, když podlehl West Hamu. Leicester po prohře toužil získat tři body. Utkání nováčka s mistrem z roku 2015 přineslo od úvodních minut velice zajímavý fotbal.

V úvodu duelu hrál Huddersfield aktivněji jako Leicester. Branky to ale nepřineslo, i když na obou týmech bylo vidět, že mají velikou snahu skórovat. Šancí ale bylo jako šafránu. Postupně se začalo na hřišti hrát tvrději. Ve 40. minutě uviděl žlutou kartu za nešetrný zákrok Christopher Schindler z Huddersfieldu.

Druhý poločas byl zajímavější. Hned v první minutě druhé části hry se radovali domácí, když Laurent Depoitre vystřelil ze střední vzdálenosti. Schmeichel neměl nárok. The Terriers šli také za druhým gólem, ale nebyli důslední a Leicester City se díky tomu dostal k pokutovému kopu. Jamie Vardy stejně jak proti Chelsea skóroval a srovnal.

Leicester rázem zjistil, že z tohohle zápasu může získat všechny tři body. Lišky byly častěji u míče, hrály více kombinačně, ale nedokázaly skórovat. V 78. minutě mohly být potrestány, když se do šance dostal domácí Tom Ince, ale jeho pokus putoval těsně vedle levé tyče. Branku jsme v tomhle duelu již neviděli.

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Burnley FC 1:1

16.09.2017 16:00

Góly: 30. Mohamed Salah - 27. Scott Arfield

Liverpool byl po nerozhodném výsledku z Ligy mistrů proti Seville zklamán a náladu si chtěl napravit v ligovém duelu proti Burnley. The Clarets ale přijeli na Anfield Road s cílem získat alespoň jeden bod a tomu od úvodního hvizdu přizpůsobili také svou taktikou.

Vítr do plachet odpisovaného mančaftu dodal přesný zásah Scotta Arfielda z minuty číslo 27, střelci perfektně připravil pozici Robbie Brady. Liverpool nečekal, že inkasuje jako první, ale zareagoval nejlépe, jak mohl. O tři minuty později poslal míč po asistenci Emreho Cana do levého horního rohu Mohamed Salah.

The Reds věděli, že jich uspokojí jenom tři body, proto do soupeře bušili. Svědčí o tom i statistika střel z tohoto utkání. Liverpool proti Burnley vyslal neuvěřitelných 35 pokusů, přičemž Burnley se zmohlo jen na pět střel.

Dominance Reds ve druhém poločase byla skutečně extrémní. Aktivní byli prakticky všichni domácí, vyčníval Salah. Kvalitní výkon podali také Coutinho a Emre Can. V 86. minutě mohl skórovat Alexander-Arnold, ale ani on a ani Dominic Solanke o minutu později nedokázali překonat defenzívu obětavých The Clarets.

Více informací k zápasu

Newcastle United - Stoke City 2:1

16.09.2017 16:00

Góly: 19. Christian Atsu, 68. Jamaal Lascelles - 57. Xherdan Shaqiri

Nováček z Newcastlu se po úvodních dvou prohrách zpátky mezi elitou správně aklimatizoval a nyní si připisuje na konto už svou třetí výhru v řadě. Neúspěšný Stoke naopak už ve čtvrtém duelu sezony ztrácí body, tentokrát po porážce 1:2...

Zkraje utkání každý slibný útok končil v bezpečné vzdálenosti od jakékoliv branky, až v 19. minutě Christian Atsu v kombinaci s Mattem Ritchiem změnil trend utkání. Druhý jmenovaný zprava krásně centroval, Ghaňan se potom sám vynořil na zadní tyči.

Ritchie si takto připsal už svou desátou ligovou asistenci v barvách Newcastlu a Straky dnes hrozily i z druhé strany, odkud byl později vysílán do skvělé šance Joselu, jehož volej nebyl přesný. Joselu se do přestávky mohl proti svému bývalému klubu prosadit ještě jednou z dorážky, Butland byl ovšem precizní.

Druhý poločas Joselu opět otevřel spálenou šancí, tentokrát po nahrávce Atsua, a Newcastle brzy musel litovat. Choupo-Moting ještě pouze vyprášil rukavice Elliota, v 57. minutě už nicméně Xherdan Shaqiri osvědčil své vynikající střelecké schopnosti, když se trefil k levé tyči zhruba z 25 metrů.

Potters rázem ožili a v 64. minutě musel Elliot likvidovat prudkou hlavičku Dioufa z rohového kopu. Na druhé straně ihned záhy Kurt Zouma podrazil unikajícího Atsua, ale přesto se nějak, skrze jemný dotyk balonu, zvládl vyvarovat penaltového hvizdu.

Rozhodující okamžik zápasu tak nadešel až v 68. minutě, kdy se Ritchie předvedl s dalším skvělým centrem do vápna a Lascelles i pod tlakem Wimmera odpálil míč od břevna do sítě. Stoke vzápětí mohl srovnat už akorát skrze Choupo-Motingův nepovedený halfvolej.

Více informací k zápasu

Watford FC - Manchester City 0:6

16.09.2017 16:00

Góly: 28. Sergio Agüero, 31. Sergio Agüero, 38. Gabriel Jesus, 63. Nicolás Otamendi, 81. Sergio Agüero, 89. Raheem Sterling (pen.)

Manchester City cestoval do Watfordu s vidinou tří bodů, ale The Hornets nechtěli svou kůži prodat proti favoritovi o titul lacino. Očekávali jsme napínavé utkání s vyšším počtem gólu a dá se napsat, že zápas rozhodně nezklamal.

Citizens se do soupeře pustili od úvodních minut a vytvořili si poměrně veliký tlak. Skórovat mohl již v desáté minutě Fernandinho, který se dostal k odrazenému míči, ale neuspěl. V 25. minutě byl blízko ke gólu domácí Holebas, ale jeho pokusu chyběla přesnost. První gól viděli fanoušci na stadionu o tři minuty později, když Kevin De Bruyne fantasticky zahrál přímý kop a k míči se dostal Agüero.

Domácí byli v šoku, což hosté využili. V průběhu dalších deseti minut Manchester City skóroval dvakrát a prakticky rozhodl o třech bodech. Agüero po pěkné kombinaci se Silvou neměl problém poslat míč do prázdné brány. Gabriel Jesus uspěl s pokusem po zemi. Watford byl trhán na kusy, ale nedokázal reagovat.

Prvním světlým momentem druhého poločasu byla minuta číslo 63 a připravený Nicolas Otamendi, který téměř z nemožné pozice překonal domácí defenzivu. Následně průběh utkání mírně zpomalila střídaní, ale každému bylo jasné, že City si odnesou tři body. Tým Pepa Guardioly skvěle kombinoval a když devět minut před koncem Sergio Agüero pěknou střelou dokonal hattrick, Watford byl zralý na ručník. Sterlingov gól z penalty byl pomyslným posledním hřebíkem do rakve The Hornets.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - West Ham United 0:0

16.09.2017 16:00

Góly: -

Ani na počtvrté se v této sezoně West Hamu nepovedlo naplno bodovat na cizí půdě, tentokrát už ale nicméně Hammers uhráli alespoň remízu po bezbrankovém průběhu zápasu s West Bromwichem...

West Ham si na konto připsal první pološanci utkání, když Andy Carroll v dobré pozici ztratil rovnováhu, a tak se gólu opravdu přiblížil teprve West Brom, když Gareth Barry - nyní už rekordman Premier League v počtu odehraných střetnutí - hlavičkoval těsně nad břevno.

První půlhodina hry obecně tolik živá nebyla, ihned na jejím konci ovšem Obiangův lob skončil na břevně svatyně WBA. Odpovědí Baggies brzy nato byl skvělý centr Phillipse pro Jamese Morrisona, jehož hlavička z vynikající pozice vůbec nenaplnila potenciál.

Oba týmy se obecně poměrně často prosazovaly ze vzduchu, kde jako další po změně stran nepochodil Jose Fonte, výrazně později v utkání potom stejnou cestou nepochodil domácí Robson-Kanu. West Ham mezitím stáhl nesmírně tichého Javiera Hernándeze a nepomohlo mu ani ofenzivní střídání Marka Arnautoviće za zraněného Jamese Collinse.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Southampton FC 0:1

16.09.2017 13:30

Góly: 6. Steven Davis

Crystal Palace přepisuje historické rekordy a stává se prvním celkem, který v Premier League prohrál všech pět úvodních duelů bez jediného vstřeleného gólu. Orlům se stal osudným špatný vstup do zápasu, když rozhodující branku inkasovali již v prvních deseti minutách.

V krizi se zmítající Crystal Palace do utkání nevstoupilo vůbec šťastně, domácí fotbalisté totiž nezachytili začátek a už od samotného úvodu prohrávali. Přízemní centr z pravé strany totiž Hennessey vyrazil pouze před dobíhajícího Davise, který se zjevil na penaltě úplně osamocený a balón poslal o tyč do sítě. Vedoucímu gólu Southamptonu nezabránil ani na brankové čáře se natahující Ward.

Fotbalisté domácího celku byli chvíli jako opaření a na hřišti byl Southamptonem jasným pánem, postupem času se však hra přece jenom vyrovnala a Crystal Palace začalo také hrozit. Po čtvrthodině hry se do velmi slibné pozice dostal Benteke, ovšem z malého vápna pouze nastřelil Forstera a vyrovnání se tak nekonalo.

V druhé části prvního poločasu začal být aktivní především Loftus-Cheek. Tento anglický fotbalista nejprve zahrozil ranou ze střední vzdálenosti, která však o nějaký půlmetr minula pravou tyč branky Forstera, o pár chvil později zase předvedl pěkné sólo, při kterém obešel dva obránce hostí, nakonec však jeho zakončení dokázal jeden z defenzivních hráčů odvrátit na rohový kop. Do kabin se tak šlo za nepříznivého stavu pro domácí celek.

Do druhého dějství vstoupili fotbalisté Crystal Palace o poznání lépe a hned v úvodu měli dvě dobré šance na skórování. Agilní Loftus-Cheek pronikl až do šestnáctky a před brankou poslal ostrý přízemní centr, který však prolétl podél brankové čáry, aniž by jej kdokoliv usměrnil za brankovou čáru. O chvíli později se do vyložené příležitosti dostal Puncheon, ovšem zakončením z kraje malého pokutového území opět jen nastřelil vynikající Forstera.

S postupem času se na kopačky domácích vkrádala nervozita a zmar. Sice si stále udržovali jistou územní převahu, nicméně do vážnějších šancí se již nedostávali a hosté mohli být s průběhem víceméně spokojení. Nakonec to byl právě Southampton, kdo mohl na konci své vedení pojistit, když se Cédric po brejku dostal z pravé strany k nebezpečnému zakončení, ovšem svůj pokus nasměroval jen do pozorného Hennesseyho. Mrzet jej to však nakonec vůbec nemuselo, jeho tým si totiž ze Selhurst Parku odváží těsné vítězství, které ještě prohlubuje mizérii domácích.

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Brighton & Hove Albion 2:1

15.09.2017 21:00

Góly: 67. Andrew Surman, 73. Jermain Defoe - 55. Solly March

Bournemouth nakonec v těžkém duelu přehrál nováčka z Brightonu a připisuje na své konto tři body. Vítězství se však nerodilo lehce, po solidní první půli domácí vypadli z tempa a zkraje poločasu druhého po zásluze inkasovali, naštěstí nesložili zbraně a průběh střetnutí se jim podařilo otočit.

Domácí do zápasu vstoupili aktivně, vynutili si územní převahu a drtivou většinu první půle se hrálo na polovině Brightonu. Ten zahrozil v úvodních minutách akorát střelou Knockaerta, ovšem ta skončila o pár metrů mimo. Domácí odpověděli nepřesným projektilem Pugham či utěšenou střelou Danielse do středu branky. V největší šanci první půle se tak po půlhodině hry zjevil Defoe, který se na hranici vápna chytře uvolnil a jen těsně minul vzdálenější tyč.

Vstup do druhého dějství se však Bournemouthu vůbec nevydařil. Již po pěti minutách musel po rohovém kopu a hlavičce Duffyho na brankové čáře zasahovat jeden z domácích obránců. O dvě minuty později po další rozehrávce od rohového praporku dokonce Stephens nastřelil tyč.

Tato vyvedená pasáž nakonec přece jenom přinesla gól hostí - to se po centru Grosse do vzduchu pověsil March a Begovič byl bez šance. S Bournemouthem to v danou situaci vypadalo zle nedobře, domácí fotbalisté však nesložili zbraně a do utkání se vrátili parádním gólem. To Jordan Ibe parádní patičkou vysunul Surmana, který si na zem položil i jednoho ze stoperů a přízemní střelou na zadní tyč srovnal stav zápasu.

Obrat mohl o chvíli později dokonat Jordan Ibe, ovšem jeho střelu na poslední chvíli stoper Brightonu zblokoval na rohový kop. Nováček soutěže si však nakonec neodvezl ani bod. O to se postaral sedmnáct minut před koncem Defoe, jehož vysunul další parádní přihrávkou aktivní Ibe, načež si anglický forward počínal zcela chladnokrevně a křižnou ranou na zadní tyč rozhodl o osudu celého utkání.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City541016:213
 Manchester United541016:213
3.Chelsea FC53118:510
4.Newcastle United53026:49
5.Tottenham Hotspur52217:38
6.Huddersfield Town52215:38
7.Burnley FC52216:58
8.Liverpool FC52219:98
9.West Bromwich Albion52214:48
 Southampton FC52214:48
11.Watford FC52217:98
12.Arsenal FC52127:87
13.Stoke City51225:65
14.Swansea City51222:55
15.Leicester City51137:94
16.Brighton & Hove Albion51134:74
17.West Ham United51134:104
18.Everton FC51132:104
19.AFC Bournemouth51043:93
20.Crystal Palace50050:80

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1229)

Přidat komentář
nani92

Defoe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Uz si nasel novyho nemocnyho kluka, s kterym se bude fotit?

Reagovat
nani92

máš záujem?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
PePiG7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
osobnostx

Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pepinho2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
Svatej

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Pospovič

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Venny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Manik...

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Olen, Tomi Hohuluk

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
teenz

Reagovat
Cobra

Reagovat
TheTopFootbaler

Koment roku?

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
samson192

Reagovat
Hyrax

Reagovat
paver

Takhle si naběhnout

Reagovat
PePiG7

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Bayern +

... ako totálny chmulo

Reagovat
DerekZoolander

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Ibe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Jeho první dvě asistence od přestupu

Reagovat
cristiano.K.

příště v základu bude zas hroznej a pak připraví o body až nás

Reagovat
Bandita_Harry

Super ze sa predal za tolko prachov Kent je lepsi

Reagovat
cristiano.K.

spíš ne.

Reagovat
haracky

Bournemouth nakonec v těžkém duelu přehrál nováčka z Brightonu a připisuje na své konto další tři body.

To je divné, když žádné body zatím neměli

Reagovat
smazaný uživatel

Asi šotek. Nahoře pod souhrnem maji správně napsáno, že jsou to jejich první body.

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.facebook.com/PLAktuality/

ANGLICKÁ LIGA AKTUALITY

Reagovat
andycek1

Cawte, chcem opýtať ako je to zo vstupenkami na Arsenal, pretože v novembri možno idem do Londýna a vtedy hrá Arsenal proti Spurs. Musím mať aj nejaký membership kúpený alebo ako to je ?? Je s tým nejaký problém kto má osobné skúsenosti bol by som rád keby sa mi k tomu vyjadril

Reagovat
madridcan

Napis fanusikom 1.FC Koln

Reagovat
smazaný uživatel

Netreba ti nič okrem bežného lístka a riadnej dávky trpezlivosti...

Reagovat
andycek1

Počkaj už nepotrebujem to membership kartu??

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že nie, zato trpezlivosť budeš potrebovať

Reagovat
andycek1

Ja viem ale je možné že sa ku mne nedostanú vstupenky pretože budú vypredané a nedostanú sa ani pre general sale. Ale človek zasa nechce vyhodiť 50€ za red membership aby so išiel na match a ešte keď ide frajerka takže 100€

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, tak držím palce teda tak radšej ju použi. Ale neni som si istý no.

Reagovat
andycek1

Neviem stále sa rozhodujem buď Londýn alebo Manchester s Liverpoolom

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester s Liverpoolom jedine na Anfield, ktorý je síce menší ale tak na Old Trafford býva obvykle ako na pohrebe...

Reagovat
andycek1

Tak Anfield nie je natom lepšie o veľa, nechcem ich porovnávať s Talianmi oni práveže hrajú hneď po sebe to nestihnem ale stadium tour by nebolo zlé Goodison, Anfield, Trafford a Etihad

Reagovat
smazaný uživatel

O dosť lepšie ako Old Trafford si myslím...ale všeobecne je Anglicko dosť slabé čo sa atmosféry týka...Rangers - Celtic je totálne iný level, pravá ostrovná atmosféra (samozrejme keď sa hraje na Rangers)

Reagovat
andycek1

Strašne chcem ísť na ten futbal v Londýne ale nikto mi nepomohol a to tu je 3 miliony ľudí, fakt krása...

Škoda že hrá iba Arsenal doma keby hrá West Ham alebo Spurs na Wembley bolo by to 100krát lacnejšie.

Uvidíme aj pamiatky musím nejako naplanovať a frajerku asi trafí keď jej poviem že stojí vstupenka okolo 80 €

Reagovat
smazaný uživatel

Nevadí, snáď nájdeš nejakú rozumnú cestu. No hlavne keď jej budeš oznamovať cenu vstupenky tak jej pred tým povedz aby si sadla...

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

S týmto by boli Palace na zostup aj League One.

Reagovat
kiwwi

Wau, pri tom žrebe mali snáď CP jedinú šancu na body teraz... to kľudne môže skončiť tak ze po 8 zápasoch budú mať 0 bodov a 0 strelených gólov

Reagovat
smazaný uživatel

a dvoch vyhodených trénerov

Reagovat
smazaný uživatel

Hodgson sebevrah no, s tim losem by tam teď nikdo jinej nevlezl.

Reagovat
Ranoth

dalsi zapas CP na city to zas bez golu

Reagovat
smazaný uživatel

Skalak zatím v PL odehral kolik minut?

Reagovat
AC.Milan

tolik co já

Reagovat
dalu

Reagovat
smazaný uživatel

0,0

Reagovat
smazaný uživatel

tak to se mu ten prestup vyplatil

Reagovat
smazaný uživatel

ale zrovna jemu jsem dost veril, je to pro me bolestne tema

Reagovat
smazaný uživatel

Škriniar dnes gól

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to som nemyslel vážne, tentokrá len zo srandy

Reagovat
Hokaido

Však jsi napsal Škrniar, všichni pochopili, že je to vtip.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
jany kozak

Skalakov Brighton

Reagovat
Dufan

Vydra gól z pencle

Reagovat
Hai

Kloppe ty curaku priste stridej driv

Reagovat
Counter

♫ Rafa Rafael, Rafa Rafael, Rafa Rafael, Rafael Benítez ♫

Reagovat
vladis271

S normalnou obranou by to skoncilo 1:0. Papkaj jurgen.

Reagovat
vladis271

a tá epizodka ale z 80 minuty čo nás pred prehoru zachránil len super clearence od Matipa stála za to. Dva po sebe absolútne dojebané rohy . Niečo nevídané ako "bránime" set pieces. To je na futbalový kriminál.

Reagovat
Setwo

ako inak zakončoval hlavou hráć ktorého mal mať Klavan....(Arnold?)

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool ani nemusí být moc zklamaný, hoši z Burnley už letos dokázali obrat o body lepší týmy...

Reagovat
Manik...

Reagovat
Liquid

Co už ti fandové Poolu musí ztrpět, KloppOUT !!!

Reagovat
Counter

*strpět

Reagovat
Pospovič

DeBoerIN

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kun dneska 3+1, naprostá paráda. S tou novou rolí se skvěle sžil a hraje nejlepší fotbal v kariéře. Silva si to tam dnesky taky krásně dirigoval, Kevin odvedl svůj standart, takže nadstandart.

Walker to tam parádně brousil po lajně hlavně prvních 10 minut byl nejvíc dominantní hráč na hřišti. Krásnej kontrast mezi ním a Mendym. Walker je mnohem víc technickej, Mendy je zase větší beast (na druhou strany má podle mě lepší centry).

Potěšil i Gündogan tím krásným pasem na Kuna. Jediná fakt slabina je bránění standartek a Otamendiho nedůraznost v osobních soubojích a nerozhodnost v rozehrávce.

Reagovat
smazaný uživatel

hrajeme výborně !

Reagovat
Yanek

V cem spociva Kunova nova role?

Reagovat
smazaný uživatel

Díky přítomnosti Jesuse je víc zataženej z tý útočný dvojky, díky čemuž hraje mnohem víc týmově, vybojuje hromadu míčů a víc se zapojuje i do hry než dřív.

Reagovat
smazaný uživatel

očakávam, že zachvíľu sa teda zraní

Reagovat
BílíAndelDrcKo

také volačo by vedelo city dost zadrhnut. Ale ešte je skoro. Aj minulý rok hralo city zo začiatku sezony skvelý futbal a potom z toho bol jeden velký kŕč

Reagovat
Yanek

Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley malo 1 ucelenú akciu, z ktorej dali gól. A potom im stačili 2 rohy na 2 tutovky.

Reagovat
Coutinho10

twl porad dokola...sanci plno, hezkej fotbal, ale zase neschopnost dat rozdilovej gol

Reagovat
smazaný uživatel

šancí máte plno, protože nejste trpěliví a střílíte zbůhdarma

Reagovat
Coutinho10

neřekl bych že všechno byly střely z dálky...byly tam i dobrý akce např. ten Solanke břevno, ale prostě nejsme schopni ten gól dát....to už asi neni ani smůla...je to tak prostě daný

Reagovat
niflheim

#kloppeffect

Reagovat
Gunner14

OX 59 minut za 3 zápasy a 0 výher. Doufám že zatím užívá

Reagovat
Liquid

jsou hráči, kterým je to skoro jedno hlavně že se jim zvedne gáže

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže jemu se ta gáže snížila.

Reagovat
Liquid

really ?

Reagovat
smazaný uživatel

Okej, tak mu byl nabízen o 60k vyšší plat v Arsenalu, než nakonec dostal v Liverpoolu. U něj to o penězích není.

Reagovat
Maresma

Ne, ale odmítl vyšší plat v Arsenalu, než jakej dostal od nás.

Reagovat
smazaný uživatel

špatně jsem se vyjádřil

Reagovat
Manik...

jop , prostě už nechtěl být v tom cirkuse

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak udělal cirkus z jiného klubu.

Reagovat
Counter

Kdyby prodloužil v Arsenalu a vrátil se zpátky do LM, dostal by o dost víc.

Reagovat
pantondavo

Kdyby hovno bylo cukrem, tak si sladíš kafe hovnem.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
SunFells

Pokud mu ty peníze nasolili na bonusech za výhry, tak jo.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

zacina me ho byt lito

Reagovat
Kixi Syhimour

Kloppout

Reagovat
Infernoqt

To City je takové anglické PSG. Strašnej rozdíl v kvalitě na hřišti je vidět oproti ostatním týmům.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
Infernoqt

To City je takové anglické PSG. Strašnej rozdíl v kvalitě na hřišti je vidět oproti ostatním týmům.

Reagovat
Infernoqt

To City je takové anglické PSG. Strašnej rozdíl v kvalitě na hřišti je vidět oproti ostatním týmům.

Reagovat
Infernoqt

To City je takové anglické PSG. Strašnej rozdíl v kvalitě na hřišti je vidět oproti ostatním týmům.

Reagovat
Infernoqt

lolz, proč 4x

Reagovat
kiwwi

uz aj prvýkrát to bola picovina

Reagovat
Hai

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Reagovat
pantondavo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Nevím, proč je píčovina říkat to, co si člověk myslí. Kor když je to minimálně blízko pravdě. City obdivuju za ten fotbal a ten tým si jednoznačně nakoupili (ale ne ze svého - jako PSG). Podobnej výkon my bychom nikdy nepředvedli a to, že ty si to X let neumíš přiznat, svědčí jenom o tom, jakej jsi ignorant. Směj se, ale nikdy nic nevysvětlíš, protože na to nemáš ani koule, ani mozek.

Reagovat
smazaný uživatel

PSG ze svého? na čem jedeš?

Reagovat
Infernoqt

Já myslel pravej opak. Jsi to nepochopil.

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rád, že s tím nikdo nesouhlasí. My si ten tým vybudovali poctivě na několikaleté koncepci, kterou jenom zdokonalujeme

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna fanda Chelsea se na to bude divně tvářit

Reagovat
TopinB

Tak jednak plácnuls ptákovinu a jednak ten zelený smajlík fakt neznačí nesouhlas

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
lenckoj

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Vždy se strašně bavím, když chce Can tvořit hru

Reagovat
smazaný uživatel

@patmurphybbc at The Hawthorns says this one will be lucky to get on #MOTD at all... let alone on last!

WBA v najlepšej forme.

Reagovat
smazaný uživatel

Mnozí fans LFC jsou už, koukám, ve fázi 3.

Reagovat
smazaný uživatel

Ani nie.

Reagovat
smazaný uživatel

No 2 by sa uz nasli, ti mnozi.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

*ty mnozi

Reagovat
h8_sfatto

nedávno tu někdo psal,že Liverpool je teď o parník lepším týmem..

Reagovat
Infernoqt

tak Liverpool je blízko moře, tak tam nakupujou lodě

Reagovat
h8_sfatto

Reagovat
Mastný Chobot

City 0-6 away výhra kkti, to je neskutočná ofenzíva. a KdB len jedna asistencia

Reagovat
smazaný uživatel

6 a 7 jsme minulou sezonu dali away taky.

Reagovat
Counter

srandaliga

Reagovat
alcantara

Nie ako my s Getafe, kde to musi hasit az boh Paulinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Counter

Reagovat
Manik...

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Infi

Reagovat
Mastný Chobot

ale vy nikoho nezaujímate

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
icka

Reagovat
Counter

Poslední výsledky demolice Liverpoolu, demolice Feyenoordu, demolice Watfordu, souhrnné skóre 15:0

Reagovat
Infernoqt

a další zápas Crystal Palace

Reagovat
Nikikrew

Snad uz ten velky hype okolo Klopa opadne, Liverpool stale tam kde sme zvyknuty. Samozrejme, ze mali aj smolu a Burnley totalne prehralo na ihrisku, vysledkovo ale nie, dokonca tie 2 velke sance po rohoch smrdeli po goloch.

City si ide jednoznacne po titul. Guardiola doriesil konecne krajnych bekov a hraju paradny futbal. Sice su to spiny co si len kupuju triumfy ale aspon by bol klud tu na ef keby to vyhrali nakoniec oni

Reagovat
vladis271

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale nesouhlasím a těma Citizens, teď zahráli 3 dobré zápasy ale proti Feyenoordu a Watfordu.

Je dosti ošidné jim už (zase) dávat titul. Urvat ho můžou ale první zápasy v sezóně nebyly moc dobré

Reagovat
pingla

píšu to už od nástupu hypeKloppa. On do PL nepatří, je to pořád stejný Liverpool.

Reagovat
Hokaido

Trochu mi to připomíná Arsenal před pár lety. Fotbal na pohled nádhernej, ale s tímhle prostě moc trofejí nikdy nevyhraje...

Reagovat
Nikikrew

presne ako hovoríš

Reagovat
valek9610

Opravdu jsem zvědavý co City předvede proti Chelsea,Tottenhamu,United tam se ukáže jak na tom teprve jsou.

Reagovat
smazaný uživatel

Spravit hviezu z takeho brankara, co este zacal zdrzovat snad od zaciatku zapasu to chce kumst. Ale tie rohy to je jeden velky otras. Burnley ich malo 2 a 2x velka sanca a LFC 12 a nic

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon City potesilo.

Reagovat
eder

Koho kromě svých fans?

Reagovat
Kixi Syhimour

Vcelku mě

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Neskutečně debilní otázka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad už to trápení nebude trvat dlouho..jdou si tomu naproti, x posledních let máme brankáře a obranu k hovnu, ale když to nechcou pochopit, tak ať se dál plácají, tam kde se plácají.. Livec na vždy, ale tohle už je fiasko

Reagovat
smazaný uživatel

*** na to sa dá napísať len typický Liverpool.

Ako tu písal Owny, tie šance sú oničom, streľba kdesi na verímboha pri každej možnej príležitosti a tutovky chýbajú. Chce to trpezlivosť, nie všetko hneď jebať na bránu.

Reagovat
Mastný Chobot

Kutíňa mám rád, ale toto by ma na ňom strašne sralo, keby hral za môj tím. Zadrbe 9/10 dobrých akcií tým, že chce byť za hviezdu a zajebať vinkel z 35m.

Reagovat
smazaný uživatel

No aby nebolo malo tak to dnes robil aj Sturridge, ale ten sa potom skludnil a zacal viac prihravat.

Reagovat
Nikikrew

Je to tak. Preto mat radsej v zostave inteligentneho Ozila ktory svojou deadly prihrávkou najde spoluhráča ktorý prihrava na gol

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Kixi Syhimour

Ale problém není v útoku jak zde mnozí tvrdí, holt tam dneska nepadly dva. Problém je v obraně trio Lovren, Matip, Klavan je horší než obrana naší reprezentace. Od toho tady je Klopp aby koupil nějakého obránce (Manolas, Virgil van Dijk, de Vrij), ale on ne žádného stopera nepotřebujeme...

Reagovat
Coutinho10

to taky samozřejmě, ale doma musíš dát prostě aspoň 2 goly a ne se spolihat na to, ze udrzis nulu pokud nejsi United

Reagovat
Kixi Syhimour

No vzhledem k tomu že jsme loni měli 3 nejlepší ofenzívu tak tam takový problém nevidím. Ano dát 1 gól Burnley doma je naprosto strašné. Nicméně v útoku jsme dnes neměli štěstí to se holt někdy stane. Spíš mě čím dál více štve Lovren (prodal bych ho do KLDR). A tady mě právě zklamal Klopp

Reagovat
Coutinho10

j Lovren je hroznej no a stejne s tim nic nedelame...

Reagovat
BílíAndelDrcKo

prečo by bolo "naprosto strašné" dat Burnley doma 1 goly? Ok no nie je to ideálne ale naprosto stašné To Burnley má aktuálne rovnako bodov ako vy. Remizovalo "v" Tottenhame a vyhralo na Chelsea.... pokora vám zjavne nechýba čo....

Reagovat
smazaný uživatel

jasne, že je problém v obrane, lenže proti takým súperom ako Burmley je problém aj v útoku, však čistých šancí sme mali minimum. Nemôžeme čakať, že nám tam spadnú každý zápas proti nejakým betonárom 2-3 wonder góly.

Reagovat
Kixi Syhimour

No pravda nemáme ani tvůrce hry (když to tedy shrnu tak nemáme ani obranu ani brankáře ani tvůrce hry). Coutinho není moc ve formě, to se mu nedivím, ale hlavně vyřešit tu obranu. Pokud bychom měli obranu tak se můžeme alespoň probetonovat k titulu v LM (ano je to šílené, ta obrana by musela být sakra kvalitní)

Reagovat
smazaný uživatel

Chcel van Dijka, ale po svete behá veľa kvalitných stopérov, zamerať sa na jedného je amaterizmus, v našej situácii trikrát podčiarknutý...

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vladis271

a odjebať v takej situácii stopéra, ktoráý by s prehľadom hral základ. Ako ja som zdaleka nebol na vlne hypou, ktorý tu niektorí jedinci okolo neho vytvárali, ale Lovrena s Klavanom by zo základu vytlačil aj smalling.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte dodám, že získať posilu je určite náročný proces, kt. trvá možno mesiac, mesiace, ale aby sme za pomaly 3 mesiace nevedeli zohnať aspoň jedného lepšieho stopéra ako Lovren, Klavan, tak to nech idú do piče.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Keby len za 3 mesiace

Reagovat
Setwo

presne týchto istých stopérov som aj ja navrhoval De Vrija by sme podla mna ziskali, keby tam pošleme balik penazi, možno by bol aj lepší ako VVD a určite lacnejší

Reagovat
Kixi Syhimour

Osobně mi je cena úplně u ****. Hlavně někoho koupit. Za mě asi ten van Dijk a ještě nějakej "bekap". Kraje obrany taky nic moc ale snad ten Arnold něco zahraje. Do branky třeba Lena, Heatona nebo Butlanda

Reagovat
smazaný uživatel

Heatona .

Reagovat
Kixi Syhimour

Jo aha je mu je 31, mojw chyba

Reagovat
smazaný uživatel

Dr Vrij má (l) chronické problémy s kolenom. Toho nie.

Reagovat
Kixi Syhimour

Takovej taktickej parťák k Danielovi

Reagovat
spider_8

Jednoznačně

Velký amaterismus od Kloppa i od vedení, že žádného stopera nepřivedli. S tohle obranou nemůže Liverpool pomýšlet na úspěch, maximum bude opět jen postup do LM.

Reagovat
vladis271

ako ked sa pozriem na obranu City a na našu, to je proste neuveriteľné.

Reagovat
smazaný uživatel

nikto k vám nechce ísť

Reagovat
smazaný uživatel

Perfektní výkon, už se těším až převálcujem Palace. Edersonova hra nohama je super a Aguero si udělal z obránců dobrý den. Zatím vydařené kolo. #cameoncity

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Ederson byla jedna z posledních součástek na mašinu, která dříve nefungovala spolu s krajními obránci. Uvidíme proti těžším soupeřům a také v pohárech, tam se to vše ukáže.

Ale když to shrneme,

5 zápasů v lize 4 výhry a jedna remíza se skórem 16:2, pak 1 zápas LM na venkovní půdě proti loňskému mistrovi Holandska který vůbec nevěděl čí je 0:4

Teď nás čeká WBA pohár venku, potom Crystal Palace liga a pak nepříjemný soupeř Šachtar LM.

Reagovat
minoLFC

Taktika Burnley bola jasná a aj im vyšla. S tými ofenzívnymi hráčmi čo sme tam dnes mali to mali byť aspoň 3 góly, tam sa nemôže Klopp vyhovárať, že nemá hráčov. V obrane môže, ale Matip aj Klavan sú jeho posily.

Reagovat
Kixi Syhimour

Připomíná mi to Barca vs Celtic

Reagovat
eder

Klasika...

Reagovat
smazaný uživatel

Překvapivě málo přihrávek, když to srovnám s City. Jasně, Guardiolovo City bude těch přihrávek nejvíc, ale vzhledem k tomu, že Liverpool měl ještě o 4% vyšší držení míče, tak rozdíl 207 přihrávek je celkem dost (to je o půlku víc přihrávek než měl Liverpool).

Reagovat
Coutinho10

bohuzel porad dokola...z tohodle nedat ani 2 goly je ostuda

Reagovat
smazaný uživatel

Kunuv poslední gol byla fakt paráda

https://streamable.com/i661l

Reagovat
smazaný uživatel

Ja tam vidím len beh Aguera medzi kužeľmi.

Reagovat
LAM

Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Tahni

Reagovat
Kixi Syhimour

Váš musel zachraňovat Paulinho proti Getafe..

Burnley > Getafe

Reagovat
Switchback

Klopp na to očividně nemá

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Zaschrona

Ronald Koeman: "Okay, Jonjoe Kenny is one of our talents. I have heard a lot about the name of Kenny. He is on my list, of course, but I don't think it's the right moment to put him in. If I don't get enough on Sunday and next week, then yes, there might be an opportunity for the boy. Tom Davies is struggling a bit. He was playing with confidence, but now he has lost the spontaneity a little bit. If you see the team against Atalanta, there was no 'I like football'. The difference is that you win when you're confident. Atalanta started and they went for it. We started like 'oh, oh, oh, afraid'. That's what we need to change. I know we need to change things, but Sunday is not the time. Sunday is a game for men and experience. They need to show it."

Nefunguje to, tak tam znova posle to stejne se stejnou taktikou? A kryti mladiku pred cim? Davies nehraje hur nez Schneiderlin. Stejne tak neni znova duvod tam cpat Martinu, asi jen tezko predvede neco lepsiho... To z toho zas bude trapeni az nekdy do Vanoc, nez se Koeman dokope k postaveni neceho, co by i mohlo fungovat?

Reagovat
Busby babes

ja nevim, co je nepochopitelneho, ze nechce dat mladeho nezkuseneho kluka do zapasu na Old Trafford. Zapas se nepovede a toho hrace to poznamena na pul sezony. Moc velkej risk.

Reagovat
Zaschrona

Takze misto toho se tam radsi nacpe uplne tragicky Martina, ktery na to ten zapas nema kvalitu? Ja v tuhle protekci mladych hracu neverim.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádne, ako som tvrdil, TAA nemal hrať, je nesporný talent, ale posledné zápasy hrá nervózne, čo nie je nič nenormálne, má 18 (či 19?). Napravo v obrane mal hrať Milner a Ox v základe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

TAA dneska fakt nebyla ta chyba kvůli který jsme nevyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

To nie, ale hral nervózne, čo je podľa mňa nesporné. Mohol mať na konte dôležitú asistenciu, ak by to Solanke premenil, ale okrem toho mal veľa pokazených centrov kvôli nervozite. Ďalej inkasovaný gól bola chyba komunikácie medzi ním a stopérom.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak na inkasovaným golu mělo podíl víc hráčů. Robertson na druhý straně nehrál o nic líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

KloppOut

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo? Vidí to tak aj Alan Shearer napríklad. Obrana je smiešná a výsledky horšie než za BR.

Reagovat
Bandita_Harry

uz som ti to vysvetlil minule a nebudem sa opakovat, nemal som ani reagovat....

Reagovat
smazaný uživatel

To je v pohode. Ja tvoj názor rešpektujem, ale aj tak si stojím za svojim jednoducho. Choď sa pozrieť na LFCway, kde sú ešte skalnejší než ja a majú ten názor podobný.

Reagovat
smazaný uživatel

jak to ma ted Kloppo vs Rodgers? Nemas tu statistiku nekde?

Reagovat
smazaný uživatel

City bude dobrý válec!

Reagovat
vladis271

som si uvedomil, že síce pre sekciu by výhra titulu City bola dobrá, ale zas sa tu budú celú sezónu odbavovať španieli. Ale dobré je na tom to, že pri jeho nakupovaní cez leto je titul očakávaný.

Reagovat
Setwo

Keby to vyhrá City tak mi to nevadí.. Ale nás vidím tak na 5. flek pri najlepšom

Reagovat
Manik...

Taky nevím, co byste měli dělat výš.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

španieli nešpanieli .... na tu hru sa velmi dobre pozera. Všetko je to iba zatial, minulý rok o takomto čase hrali tiež dobrý futbal a potom sa zadrhli na polovicu sezony. Je tam vela otáznikov stále

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
blaugrana

Rok čo rok tá ista pesnička od poolu. Straty s tímami, s ktorými by mali zbierať povinné 3 body.

Reagovat
Counter

Na druhou stranu, Burnley letos chytlo na favority slinu a dokázalo už vyhrát na Chelsea a remizovat venku s Tottenhamem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

což je úplné wtf, zvlášť vzhledem k těm loňským venkovním zápasům.

Reagovat
Counter

Reagovat
bbbauch

Reagovat
cristiano.K.

vás minulý rok porazili né?

Reagovat
Counter

Remízka.

Reagovat
vladis271

S takymi hracmi v obrane by som mam na titul neveril ani s messim. Mozno suarez plus messi a stylovy titul bez obrany :D

Reagovat
blaugrana

No aktuálny Suarez je v útoku asi tak užitočný, ako ja po siedmom pive.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

:D ty kokotko :D

Reagovat
Hai

To jsem ted budou chodit fandove uefalony po kazdy kdyz liverpool ztrati body?

Reagovat
smazaný uživatel

hrozni šašci

Reagovat
vladis271

Su tu skor kvoli city a pepkovi.

Reagovat
Filipow

Třeba já City přeji kvůli Pepkovi a co se týče Coutinha, jsem happy, že zůstal v LFC, ty prachy, co jste za něj chtěli, byli nepřiměrené k jeho kvalitám.

Reagovat
Busby babes

refugees welcome.

Reagovat
smazaný uživatel

to mate za to kdyz si kripla vladise nechate delat co chce

Reagovat
Spasitel

City zatiaľ šlape i ked poriadnu skúšku ešte nemali. Teším sa na 30 kde to bude zápas dvoch najväčších ašpirantov na titul.

Reagovat
Counter

Looooool, Redknappa už z Birminghamu vyhodili

Reagovat
Counter

Přitáhne si 14 nových hráčů, prohraje šest zápasů za sebou a jde od válu. Perfektní práce od všech zúčastěných.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

skoda, ze CP jeste zapas nepockalo, mohli mit idealni nahradu.

Reagovat
kiwwi

počkaj 3 kolá

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

ty aj niekedy chodíš vonku? ale akože s ostatnými ľuďmi. a čo dievčatá???

Reagovat
SunFells

Máš o něj zájem?

Reagovat
smazaný uživatel

ozval sa priateľ?

Reagovat
SunFells

Spíš se mi zdá, že ty nějakého hledáš.

Reagovat
smazaný uživatel

povie chlapec, čo v živote nemal a nebude mať dievča

Reagovat
SunFells

Povie chlapec.

No snad dozraješ, držím palce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Ne, bojím se uprchlíků.

Reagovat
Ligter

Reagovat
Mindas

Reagovat
Mimalu

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
oddy

Reagovat
Hokaido

Reagovat
vladis271

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hyrax

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by chodil v Ostravě ven? Před 2 týdny jsem tam byl a úplně jsem zapomněl, jak škaredé město to je, bydlet tam, tak taky nevycházím z domu.

Reagovat
smazaný uživatel

On je z Ostravy? Jáj, aha...

Reagovat
Counter

Tos měl říct, zašli bychom na pivo. Na takovou událost by nás goonerů dorazilo i víc!

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
patas92

I pologoonerů

Reagovat
smazaný uživatel

I pár lidí od Hammers by se přidalo. Jen pro některé z nás by to byl trochu výlet.

Reagovat
SunFells

A to jsi během svého pobytu tam udělal, ne? Ostrava je trochu větší než co jsi z ní poznal.

Reagovat
Whitemedia

je to peklo..

Reagovat
smazaný uživatel

A děláš dobře. Já bych taky z kanálu nevykukoval.

Reagovat
Nikikrew

Ja som tam bol raz, tento rok na Colours a to mesto mi neprišlo az tak skarede teda.

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak brno na tom neni o moc lip..,.

Reagovat
Hokaido

Ova je fakt strašně depresivní město. Hlavně v zimě to z tebe úplně vytáhne radost ze života. Zlatá vesnice.

Reagovat
icemike

"zlata vesnice"... Jj, taky mám Brno rád

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
icka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Teoretik

Nikdy jsem neviděl Pepkův tým být tak silný ve vzduchu/hře hlavou/standartkách. Pořád je to postavené na vytříbené kombinační hře po zemi, ale to je právě ono, že se soupeři soustředí jak pokrýt tento aspekt a tento nový aspekt opomíjí. V tomto se Pep opravdu skvěle adaptoval na PL. Přitom v Bayernu měl k tomu možná ještě lepší hráče, ale tady má výhodu ve špílmachrech, jakými jsou KdB a Silva, to mu v Bayernu chybělo. V Barce to zas vše záviselo jen na Piquem a Puyolovi, kteří na to že byli jediní schopní zakončit, tak to tam i občas padalo, ale také výhoda super špílmachrů

Reagovat
smazaný uživatel

Omnoho lepšie od kohútov v druhom polčase.

Reagovat
smazaný uživatel

prečo už nemáš v obľúbených kluboch polovicu Premier League?

Reagovat
smazaný uživatel

Pripadalo mi to zbytočné.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi áno

Reagovat
Nikikrew

Nevravel si btw pred sezónou ze Pool a Spuds hraju najkrajší futbal na ostrove?

Reagovat
smazaný uživatel

Že to bude pekný súboj o najkrajší futbal medzi Man City, Liverpoolom a Spurs.

Reagovat
Nikikrew

Jaj tak

Reagovat
vladis271

Ty musis byt velmi pblubeny medzi kamaratmi :D

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň nemusia lúštiť čo píšem ty dement

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
teenz

Reagovat
lofin9

Niekto taky moze mat kamaratov?

Reagovat
smazaný uživatel

Jakými?

Reagovat
smazaný uživatel

15 - Gabriel Jesus has been directly involved in 15 goals in his 15 Premier League appearances (11 goals, 4 assists).

Sergio Aguero has scored the 200th goal of his league career in Europe

74 in 175 apps for Atletico Madrid

126 in 186 apps for @ManCity

Reagovat
Counter

Wembley ♥

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

my by sme tam mali hrat

Reagovat
Counter

Přijde mi, že se tam dokážeme vždycky hecnout k lepšímu výkonu právě proto, že tam hrajeme jen výjimečně a je to něco extra.

Reagovat
Nikikrew

No som teda zvedavý ci sa hecneme aj proti Spurs

Reagovat
Counter

Myslím, že jo, ale blbé je, že tam se hecnou i oni.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool, Tottenham

Reagovat
smazaný uživatel

Wembley

Reagovat
Whitemedia

Wembley nejlepší stadion na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi zlý výkon, katastrofa. Ale klobúčik pred Swansea a ich taktikou. Chyba Pochettina, podľa mňa nevhodne zvolená taktika v prvom polčase.

Reagovat
Mimalu

klobúčik pred ich taktikou? No neřekl bych, minulou sezónu by od vás dostali v takovém zápase minimálně trojku a byli by rádi, moc toho nepředvedli a musí být rádi za vydřený bod

Reagovat
smazaný uživatel

Veľmi slušne bránili a vydržali až dokonca.

Reagovat
Mimalu

těch šancí jste úplně málo neměli, vím že je to kdyby, ale nespálit Kane tu tutovku, nebo mít tu jasnou penaltu, tak je to ze strany Swans až trapný výkon, kdy nic moc dopředu nepředvedli a dozadu to skálopevný výkon taky nebyl

Reagovat
Nikikrew

Vyborne Swans

Reagovat
Nikikrew

Vyborne Swans

Reagovat
Counter

Naby Keita will fit in well at Liverpool. Just been given a straight red for kicking Kramer in the face. Carbon copy of Mané dismissal

Reagovat
Busby babes

po dnesku to chce zitra za 3 body. A nejlip 5:0 at jsme zpatky prvni.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro

Reagovat
Mimalu

no Swansea hlavně ve druhém poločase hodně šťastný tým, ale kouzlo Wembley opět zafungovalo

Reagovat
Gareth Bale 11

Dneska jsme si to posrali jen a jen my samotný, šancí byla kupa. Asi bychom nedali gól, ani kdyby se hrálo do rána. Na konec a nějakou penaltu se nedá vymlouvat, bylo to vidět až z opakovačky a plně chápu, že tohle třeba nejde ani vidět v reálu.

Každopádně ztracený 2 body.

Reagovat
Setwo

Slepičáci sa vysmievali a nakoniec si pripisujú podobnú zbytočnú remízu ako LFC.. je to škoda lebo oba Manchestere sa radujú..

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná penalta na Auriera, Dean nie je až taký kohút ako som si myslel.

Reagovat
Gareth Bale 11

Jako byla, ale já bych jí taky písnul až po opakovačce, to je těžký.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ho ocarila sila Wembley.

Reagovat
Bayern +

Liverpool a Tottenham, to je vzdy tak roztomile

Reagovat
Pospovič

Tak kdo první zlomí šňůru?

a) Tottenham bude na Wembley bodovat za 3 body

b) Crystal Palace bude neprohraje

Reagovat
Pospovič

Crystal Palace bude neprohraje? aha

Reagovat
Busby babes

ty dobra Cecha byt!!

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nehráli jsme dobře, nevadí, zlepšíme se. Swansea nepředvedla nic než beton, proti kterému hrát neumíme, Dean vynesl pár podivných rozhodnutí a upřel nám 2 penalty, ale na to se nevymlouvá, měli jsme vyhrát tak jako tak.

Reagovat
smazaný uživatel

A Ozil > Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to Eriksen zahrál tzv. na Ozila, to je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Az na to, ze to ma za 0+0

Reagovat
smazaný uživatel

Však povídám, to zní jako Ozil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ozilek nemusi byt videt, aby tam to acko mel

Reagovat
smazaný uživatel

První část se mu daří, druhá už moc ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Eriksenovi? Chapu

Reagovat
Greny

Takze proti betonu hrat neumite, proti silnym mancaftum body taky ztracite takze s kym chcete vyhravat?

Reagovat
smazaný uživatel

Odpověď máš ve svých oblíbených klubech.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Probably not the best idea for Spurs to play their home games at a ground that is generally where teams win trophies.

Reagovat
smazaný uživatel

Trapný joke o trofejích a Spurs n. #5667.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

rika se tomu klasika.

Reagovat
Minister

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hona.kub

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

letos to bude bitva třech kriplů o 4 flek jinak je hrozně znát když hrajem na malým hřišti,tam nemáme v rámci anglie konkurenci ale jak se přejde na dálnice typu wembley atd tak jsme v pici.Letošní sezona bude hodně tragicka jestli se to rychle nenaučíme, 4 flek je maximum ale je porad zacatek sezony tak uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Wembley to nie je, hrali sme jednoducho zle. Súper hral presne ako Burnley, a na to ťažko nachádzame odpoveď.

Reagovat
Mastný Chobot

Swans <3

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se mi, jak spousta zdejších Wembley uctívačů jaksi ignoruje fakt, že jsme tam před 3 dny rozbili špičkový evropský tým.

Reagovat
Swarley

bude DVD?

Reagovat
haracky

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Až na konci sezony, celá kolekce.

Reagovat
Svatej

víc jak 19 dílná ale nebude ne?

Reagovat
Trapper

Reagovat
icemike

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
niflheim

Reagovat
hona.kub

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
VasAFC

Reagovat
icka

Reagovat
Counter

I Wembley má své dny.

Reagovat
nani92

Wembley rozmýšľa múdro, radšej vás bude trolovat 19 zápasov v lige ako Max 4 zápasy v LM

Reagovat
smazaný uživatel

Zrejme to bylo fakt diky rozhodcovi.

Reagovat
Infernoqt

No on Dortmund není zase na nějaké bůhvíjaké úrovni... ale pro vás se to určitě jako úspěch brát dá...

Reagovat
smazaný uživatel

že Dortmund nie je na bohvieakej úrovni? zlož si tie červené okuliare, v plnej paľbe by vás pozerali s prstom v nose.

Reagovat
smazaný uživatel

Akurát je problém v tom, že v tej plnej paľbe nehrali možno už niekoľko rokov

Reagovat
smazaný uživatel

Stačil by Reus a Weigl.

Reagovat
smazaný uživatel

A Guerreiro, ten je rovnako kľúčový. Okrem toho mi v tom kádri dosť chýba nejaké špičkové DM, tá stredová trojka mi príde proti top tímom príliš mäkká...

Reagovat
smazaný uživatel

Raději než nad Dortmundem bych slavil výhru nad Chelsea... Oh wait.

Reagovat
smazaný uživatel

Trápne.

Reagovat
smazaný uživatel

Co si od toho slibuješ. Za dva roky budete o LM zase jenom snít.

Reagovat
smazaný uživatel

V poriadku.

Reagovat
smazaný uživatel

Koho zajímá nějaká Chelsea?

Reagovat
hona.kub

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Elliasson

Reagovat
Miguel19

Agüero > Suaréz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Momentálně asi ano, ale celkově ne.

Reagovat
Miguel19

Momentálně i celkově.

Reagovat
eder

Určitě ne, Suárez je s balonem pořád o dost lepší.

Reagovat
vilp

Reagovat
patas92

wtf

Reagovat
Phillipinho

Co se tady clovek nedozvi

Reagovat
TheTopFootbaler
Reagovat
eder

Ten gól jsem viděl v přímém přenosu a co jako? Suárezových daleko lepších "skills & tricks" je plný internet...

Reagovat
TheTopFootbaler

Suaréz s balonem u nohy zvládá tak možná narážečku, let plavmo dva metry vpřed nebo doklepávačku do prázdný.

Reagovat
eder

Ještě jsi zapomněl na kousání, manžestráku...

Reagovat
TheTopFootbaler

To zvládá i bez balónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Pospovič

pokud se bere aktuální forma tak to žádná výhra není, to je i Benteke > Suaréz

Reagovat
Counter

Reagovat
Infernoqt

Pro mě je Suaréz univerzálnější a vůbec platnější na hřišti. Hlavně je to dříč, co se neposere. To Aguero, když se nedaří, prostě vypne.

Reagovat
smazaný uživatel

ale hovno, aguero nie je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

konečně po čtyřech letech

Reagovat
Rudnevs

Ja myslím, že sa Keita bude do Liverpoolu hodiť.

https://pbs.twimg.com/media/DJ3dlfoXoAATOtN?format=jpg

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by sa hodil aj bez tohto.

Reagovat
Rudnevs

To je mi jasné, bol to len fór.

Reagovat
smazaný uživatel

Ved hej, ale tak s Manem maju spolocne, ze hrali v Salzburgu. Mozno tam ich to ucili

Reagovat
Rudnevs

Tak zrovna títo dvaja boli spoločne v Salzburgu iba dva mesiace, Keita prišiel 1.7. a Mané odišiel 1.9., ale aj tak to bol vtedy veľmi kvalitný tím, škoda že sa to tak rozpredalo.

Reagovat
Counter

Mesut prý netrénoval a zítra útok Welbz - Laca - Alexis, to by mohla být legrace.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mastný Chobot

ak to bude 4-3-3 a bude hrat aj Elneny, tak by to nemusela byt taka tragedia. Zranenie Ožila je v tomto momente skor posilnenie imho opinion.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

imho opinion je nova EF vychytavka jako RIP in peace?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
icemike

Reagovat
kvasha16

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co ma soplik zase ? isto nema zariadeny dom podla feng shui

Reagovat
Counter

Podle všeho koleno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tento rok to vyzerá rozdelené celkom jasne, 3 tímy v boji o titul a 3 o štvrtý flek. Obidva Manchestere sa vďaka tým megalománskym nákupom dosť výrazne oddelili na čele od zvyšku a Chelsea sa tam vďaka Contemu udrží zrejme tiež. Tie sympatickejšie veľkokluby už značne strácajú. Obzvlášť Arsenal s Liverpoolom vyzerajú v porovnaní s minulou sezónou menej konkurencieschopne a som zvedavý, či sa tento trend bude ešte prehĺbovať, alebo to nejako zvrátia, ale skôr si myslím, že nastane prvá možnosť. Arsenal stagnuje už roky a Liverpool pod Kloppom nenapĺňa očakávania, Jurgen zrejme nie je úplne ideálny tréner pre PL tím, kde konkurencia každoročne prekonáva rekordy vo výške minutých prostriedkov na nákup nových hviezd.

Palec hore si zaslúži Newcastle, Benitez odvádza výbornú robotu a ukazuje, že do starého železa rozhodne nepatrí...

Reagovat
eder

Sorry příteli, píšeš moudře, ale příliš brzy. 5 (resp.4) odehraných kol může sice ukázat nějaký trend, ale rozhodně není jasné, kdo bude bojovat o titul a kdo ne...

Reagovat
smazaný uživatel

O titul si to rozdáme my s Chelsea. Dej United pár kol a spadnou někam k šesté pozici.

Reagovat
Busby babes

abyste tam nespadli sami.

Reagovat
smazaný uživatel

Tomu snad ani ty sám nevěříš

Reagovat
Busby babes

neverim. stejne jako neverim, ze tam spadneme my,

Reagovat
Busby babes

to se takhle neda rict. Pokud zitra my a Chelsea vyhrajem, tak trochu poodskocime a ty tri tymy se mirne oddeli. Ale je to porad 5. kolo.

Staci aby vyhral Arsenal a Everton a ani v nejakem minitrhaku neni nikdo. Pripadne remizy v obou zapasech.

Moc brzy na tyhe uvahy. Jedno zraneni Kuna nebo Silvy a taky to bude vypadat pro City jinak. Nam ted bude chybet Pogba, tak taky uvidime jak se s tim poperem...

Reagovat
Miguel19

Samozřejmě je brzy, ale u City když vypadne Kun nebo Silva, tak jsou víc v pohodě, než když vám vypadne Pogba/Lukaku nebo nám Morata/Hazard. Ta jejich ofenzíva je nejsilnější i nejširší. Ale uvidíme..

Reagovat
Busby babes

oni maj sirokou tu podhrotovpu cast. tam maj neskutecnou silu a variabilitu. Ale vylozene hrotaka... kdyz vypadne Kun nebo Jesus, tak zas budou muset hrat na jednoho. Velmi pravdepodobne to nebude problem, ale mohl by byt. Kazdopadne to je jen takove, co kdyby, tak to nema valnej smysl. Slo mi spis o to, ze staci aby zitra zapasy dopadly nejak a zadnej naskok se nekona.

Reagovat
smazaný uživatel

To si vyloženě nemyslím. Na té pozici hrota by zahrál Sterling nebo Sané. Hlavně Sterling tam v těch prostorách operoval už v předsezóně. I když neříkám, že by to nebylo oslabení.

Důležitý podle mě je, aby nevypadl Fernandinho/Stones/Ederson, protože na tyhle posty žádná tak kvalitní náhrada není (s Kompasem počítám jako s IP hráčem, bohužel) a KdB nebo Silva, protože ať si říká kdo chce, co chce, tak Bernardo na Davida nemá zatím ani zdaleka.

Reagovat
Busby babes

ano, nebo Otamendi... jde mi o to, ze Sane ani Sterling proste nejsou hrotovi utocnici. U Pepka je to mozna fuk, ale mohlo by se to projevit.

Reagovat
spider_8

Tak oni měli ofenzivu strašně silnou i v minulých letech, to zas tolik neznamená. Nebál bych se toho, že by celou ligu převálcovali jen díky útoku, ale spíš že jim začne konečně fungovat defenziva.

Reagovat
spider_8

Já bych s Davorem celkem souhlasil. Ani ne tak kvůli bodům, ale protože ty tři týmy opravdu vypadají o dost silněji. Liverpool s touhle obranou podle mě konkurovat nemůže, přestože zbytek týmu mají hodně silný. Spurs přišli o WHL a to byla loni jejich největší zbraň. Už teď těch 7 ztracených bodů doma je dost. No a Arsenal má Wengera, tam není potřeba to víc komentovat.

Jasný, je teprve začátek sezony a rozestupy zatím nic moc neznamenají, ale tyhle faktory těžko někam zmizí.

Reagovat
Busby babes

tak ja v zasade souhlasim s tim, ze tyhle tri tymy jsou nejvetsimi favority. Nebo by meli byt, coz zatim potvrzuji. U ostatnich se zatim, jak pises, projevuji problemy, ktere se cekaly. Arsenal ma problemy, Liverpool nema obranu a Tottac nema stadion no...

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
Arbiter

Costa to score first?

Reagovat
hona.kub

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Kun hral tak bajecne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

city daju pohodlne titul, mat stomilionovu lavicku s hracmi ako gundogan, sterling, b silva je cheatovanie

Reagovat
Bayern +

MU majú za toľko jedného hráča.

Reagovat
nani92

Stream na MOTD?

Reagovat
vrabejka

Nalejme si čistého vína, doba Kloppova hájení končí. Začínám si myslet, že není ten pravý kouč, který nás vrátí na vrchol. Před 2 lety do LFC přicházel nejlepší kouč BL, který v BVB dokázal praktický nemožné - vyhrál titul a blízko byl triumfu i v LM. Už v prvním rozhovoru naznačil že chce do 3.sezon vyhrát titul. Bylo vidět, že jde o cílevědomého trenéra, který si jde tvrdě za svým. V Říjnu 2015 přebíral tým, který opravdu žil ze své slavné historie, Po Rodgersovi přebíral tým, který byl vyhořelý spousta hráčů se naprosto nehodila do týmu. Ale hráči najednou dostali nový impuls hra se zvedla, ale byly tam vidět obrovské defenzivní problémy. Já se ptám co se od vyhazovu Rodgerse změnilo?

Klopp dokázal v týmu nabudit vítěznou mentalitu proti TOP týmům. Kdyby tuto mentalitu měl Rodgers tak jsme ten titul na 100% vyhráli. Ale proti slabým týmům stále stejná písnička.

Dostal nás 2x do finále ale v obou jsme totálně vyhořeli. V COC jsme hráli otřesně ale kdyby hráči nebyli posraní z penalt mohli jsme konečě vyhrát. Naše pouť v EL byla nezapomenutelná.

Zápasy proti BVB a Villarealu jsem si fakt užil. Ve finále ale opět zapůsobil faktor Kloppdefekt a díky špatné defenzivě jsme opět byli ti poraženi. Mnozí fans si mysleli, že vyhrá v EL a jistá LM by nás posunula dál ohledně posil. Jak jsme dokázali nalákal hvězdné posily na LM jsme viděli toto léto. Klopp nikdy nebyl jako Simeone nebo Conte, kteří jsou mistří v posilování kádru a vytvoření vítězného týmu. Je to trenér, který si zakladá na práci s mladými hráči. Nemá rád nákupy za velké prachy. Ale to neměl chodit do PL. V BVB ho zachranoval DOF Zorc. V poslední nepovedené sezoně za BVB měl asi volnější ruku a všechny tehdejší posily byli průser. Klopp si vzal z BVB celý svůj realizační tým. Tak mi neříkejte že i oni byli tak slepí a 2 roky nevidí ty díry v obraně. Vtipné že on je udělal ještě větší než byli. Kdyby jsme měli stopery např. Sakho, Škrtel, Lovren, Matip tak si myslím že ta vyrovnaná konkurence by jim prospěla a jejich výkony by tak nestagnovali. Naprosto nesmyslně odstřelil Sakha. Sakhobauer tehdy v přípravě asi nebyl ůplně koncentrovaný a bral to spíš jako dovolenou. Ale to není kurva důvod ho vyřadit na rok nebo kolik z týmu a nedát mu druhou šanci. Už od jara vyhlašoval jak nákup stopera je prioritou. Na konci Července bylo jasné že Saints Van Dijka nepustí. A co udělal mistr Klopp. Rezignoval na hledání vhodných alternativ a stále naivně věříl že se z Lovrena stane nejlepší stoper PL. Kdyby byl kvalitní manažer překousne nespory se Sakhem a dá mu šanci. Zajímavé že u Coutinha to šlo v pohodě a to se dle mého více provinil než Sakho.

LFC čeká tuto sezonu nějakých 40-50 zápasů tuto porci mají zvládnout 4 stopeři na 2 pozice a z toho jeden hraje RB ikdyž je jasně lepší jako stoper.

Nevyřešená situace v létě ohledně CB nás v této sezoně bude kurevsky mrzet.

Pak tu máme jeho oblíbence. Každý trenér má své oblíbence, ale když tito hráči nemají formu a hrají špatně měl by je posadit na lavičku a dát šanci jiným. Ikdyž je to kapitán. Je smutné že ani on nedokáže pochopit že Henderson není DM a nikdy nebude.

Klopp měl 5 přestupáku aby vyřešil defenzivu a zkvalitnil natolik kádr, aby mohl teď bojovat v každé soutěži o trofej. Nějak velký upgrade proti Rodgersovi tam nevidím. BR prostě přišel do LFC moc brzo byl moc nezkušený a ten tlak prostě neustál. Blbé, je že přesně tak na mě působí Klopp a přitom byl daleko pod větším tlakem když 2x obral Bayern o titul.

Fascinuje mě také že nemá žádný plán B. Nejde jen o přestupy, ale také v zápase. Už dlouho hrajeme 4-3-3 jo tato formace je asi teď nejideálnější ale midtable týmy si už na ni zvykly a ví co na nás platí. Naprosto nechápu proč třeba nezkusíme diamant nebylo by to od věci.

Už se v klubu asi 5 let vykládá jak se vyřeší bránění standartek. V bránění jsme jedni z nejhorších v PL a to sáme platí i při útočných. To je pro mě nepřijatelné.

Pak je tu další věc a to naší majitelé. Jsou to hlavně byznysmeni a jde jim o zisk. Ale at fans nehysterčí že nebyli finance na Virigila když jsme dali 40 za Oxe a nabízeli 70 za Lemara.

Tady za to může Kloppova tvrdohlavost a naivita.

Kloppa jsem si v BVB oblíbil a je to asi můj nejoblíbenější trenér. Ale nejsem si fakt jistý jestli je tím pravým. Za 2 roky se nedokázal poučit, nevidím tam žádnou koncepci to koneckonců vidíme že naše hra stojí převážně na Manem.

Dávám mu čas do ledna pokud neudělá razantní změny a nezačne to s LFC myslet vážně tak se bude chýlit jeho konec.

WAKE UP KLOPP.

Reagovat
Svatej

Prvni dve vety hnedka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Manik...

Reagovat
protiproudu

Co jako, neumíš to přečíst?

Reagovat
Svatej

Jojo, přesně to ten můj komentář naznačuje

Reagovat
Miguel19

Hmm, docela rozumný příspěvek.

Reagovat
Busby babes

btw. prej ma horsi bilanci nez Moyes u nas.

Reagovat
Whitemedia

wow

Reagovat
Busby babes

kdo ti hacknul ucet? za a jsem to precetl, coz se mi u tebe casto nestava a za b to i dava smysl.

Reagovat
vrabejka

nikdo už nejsem tak zaslepený jako dřív

Reagovat
smazaný uživatel

co ti otvorilo oci?

Reagovat
Busby babes

souhlasim teda s tim hodnocenim prestupu, kdy jste nemeli alternativy. To mi prislo hrozne divnej pristup. Salah je super, penize jste meli. Ale pak privest Oxe a nikoho do obrany...

Zvlast ten Ox pusobi jako nakup pro nakup, coz je neco co Klopp myslim kritizoval, ne?

Reagovat
minoLFC

Ox je pre mňa absolútne nepochopiteľný nákup

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
vodka

Okamura je populistický idiot

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

No ono to moc smysl nedává.

Reagovat
Busby babes

me jo. bez ironie.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre owny tak 3

Reagovat
SpecialOne

Obstojně napsáno, nechápu, jak jste mohli ukončit přestupové okno s těmito obránci. Kdyby jste přivedli ty, které dotáhli Spurs (Sanchéz, Foyth) hned by vás to posunulo nahoru a když dokáže perspektivní stopery přivést Tottenham, proč ne vy. Na druhou stranu, ne všechno, co se přestupů týče je špatně. Salah k vám pasuje parádně, jen kdyby nebyl takový palič a příchod Keity Poolu taky pomůže, jen škoda, že až za rok.

Reagovat
vrabejka

nemyslím si že by těmito příchody najednou ta obrana patřila k nejlepším v lize. Ono na klidu nepřidá když Klopp ani po 2 letech neví zda bránit osobně nebo zonově.

Reagovat
minoLFC

Problém je, že Klopp iných stopérov ako VVD ani nehľadal.

Reagovat
nani92

nalilal som si vínečko

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Gareth Bale 11

Nestačím se divit.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
vladis271

on nemá tak zlé prestupy, práve naopak. Salah bude star, tým som si takmer istý, Robertson sa tiež javí dobre. Ale obrana, tam to ťažko nedáva ako jej systém tak nákupy resp., nenákupy CB. Nechce sa mi do toho ísť ale celkom rád by som si pozrel CB štvorky všetkých tímov v PL a kde by sme sa kvalitou zaradili v porovnaní s ostatnými. Celom určite mimo top 10. a to je na tím veľkosti Liverpoolu neospravedlniteľný prúser.

Reagovat
Teoretik

Číst to celé nebudu, ale nevděk a rozežranost fandů Liverpoolu je hrozná. Klopp z vás zase udělal tým, který je postrach pro špičku PL, dotáhl vás do LM a hrajete pěkný fotbal. Pokud si chceš nalít čistého vína, tak musíš uznat, že Liverpool prostě už nějakou dekádu není tým schopný vyhrát PL. A i kdyby existoval nějaký schopnější trenér pro Liverpool, tak tu PL stejně neukope.

Reagovat
TheTopFootbaler

Dekádu?

Reagovat
cubazi

Reagovat
pingla

Ze by to konecne i fans Liverpoolu pochopili?

Reagovat
Darren Fletcher

to si odniekial skopiroval

Reagovat
TheTopFootbaler

Klobouk.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Spalovač šancí

Newcastle do LM

Reagovat
smazaný uživatel

Oxiku gratuluji

Reagovat
kiwwi

FACT: Real Madrid C.F. have won 5 trophies since Crystal Palace Football Club last scored a Premier League goal

neviem co myslia tou piatou trofejou, ale 4 vyhrali urcite

inac skoda toho zapasu proti Hullu v 37. kole, mohli tahat snuru 11 zapasov bez streleneho golu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Billy McClane

Asi myslia Trofeo Santiago Bernabéu, ale to je trofej na urovni ang. ligoveho pohara, takze sa to ako oficialna trofej samozrejme nepocita.

Reagovat
fenixLFC

Jj nejaka santiago trofej je na urovni ligoveho pohara...to potom emirates cup prevysuje spanielsky pohar?

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Canelo/GGG parádní fight. Koukat na dva nejlepší boxery současnosti je přece jenom jiné potěšení

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
teenz

naprosto uzasnej zapas.

Reagovat
kubys

Lomačenko > kdokoliv

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tie šance čo zahodil Joselu...

Reagovat
Kixi Syhimour

Benítez in

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

Reagovat
cristiano.K.

má smysl si pouštět náš zápas ze záznamu nebo stačí MOTD?

Reagovat
nani92

ja som videl len Extended Highlights a bol som spokojný

Reagovat
SunFells

To záleží na tom, jestli chceš vidět hrát Oxe 12 minut nebo 2.

Reagovat
Miguel19

Jn klasika. I kdyby tam Wenger nasadil 11 Walcottů, tak my předvedeme totální sračku a ještě se necháme vyloučit.

Strašně slabej výkon.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal konečne schopný výkon vo veľkom zápase. Luiz takmer to isté ako Cahill proti Burnley, ale takej kritiky sa zrejme nedočká.

Reagovat
Mastný Chobot

Dobrý výkon od každého, aj Xhaka sa zlepšil v druhom polčase, takisto Wenger to dnes zvládol na jednotku. Škoda, že sme nedali gól, ale bod je viac než som čakal a viac než väčšina súperov na SB získa. MotM za mňa Monreal, ten je na tom LCB hádam svetová špička každý jeden zápas.

Reagovat
mr.Silver

MotM asi Ramsey, nechal na hristi vsechno, skoda ze mu to nepadlo po tom solu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve druhem polocase se vytratil. To uz se mi libil spis Bellerin

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak to bylo hlavne Bakayokem

Reagovat
VasAFC

Belle byl on top. Dopředu výbornej a v defenzivě tentokrát taky hodně solidní. Alonso byl hluboko v jeho kapse!

Reagovat
Nikikrew

suhlasim, Monreal dnes top vykon. Taky pracant ako Azpi na strane druhej

Reagovat
Fenri

Dneska to stridani od Wengera bylo top, to cumim... Jedine me napadlo, ze mohl Elnenyho poslat za Welbecka a Girouda az nakonec, treba bychom tu hru v zaloze vyrovnali driv. S motm souhlasim, Monreal bez chybicky a to jeste nekolikrat hasil za Mustafiho.

Reagovat
Counter

Anebo Héctor, ten zahrál taky výtečně.

Reagovat
Hokaido

Plus Kos se mi hodně líbil a Kolasinac je bestie, s ním jste to prostě vyhráli.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska krom te strely ale nezahral dopredu nic, skoda

Reagovat
Snatus

Snad dostane Luiz tučnou pokutu

Reagovat
smazaný uživatel

Bakayoko zabil zapas

Reagovat
haracky

Toho kdyby Wenger koupil, tak jsme někde jindě..

Reagovat
smazaný uživatel

Nuz, easy money.

Reagovat
Gunner14

No bod ujde vzhledem k tomu jak tam hráváme normálně ale vklidu mohly být 3. Jinak ten Conte jak tam zuří pořád šašek když Wenger se jenom normálně baví se 4. rozhodčím tak je k smíchu, ale když Conte celej zrudlej dělá kolečka tak nic

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu nechápu nechápu. Vždyť každej novej trenér u nás musí mít při vstupu v kanceláři na stole návod How to beat Arséne a stačí se toho jenom držet. Ale Conte si stejně bude zkoušet nějakej nátlakovej fotbal bez myšlenky jak idiot

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal prišiel neprehrať a neprehral. Luiz

Reagovat
pepinho2

a Chelsea přišla nevyhrát

Reagovat
Gunner14

Reagovat
SunFells

Reagovat
Edgewalker

Dneska solidní výkon, při troše štěstí se dalo vyhrát. Ale remízu beru, nečekal jsem že udržíme vzadu nulu. Ty červené karty Chelsea jsou už hezká tradice, ve které budou doufám pokračovat. Každopádně Luiz je prase

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle jde na triko Conteho. Sestava úplně nesmyslná, takhle se proti Arsenalu nehraje.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem věděl, proč mě ta sestava štvala.. Hazard a Bakayoko měli prostě hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Hazard nie je zcela fit, jeho nenasadenie sa dá chápať. Čo sa týka zostavy, tak Conte nemohol vedieť, že Willian totálne nezvládne zápas. Chceli sme hrať útočný natlakovy futbal a na to bol Wenger kvalitne pripravený.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale mohl vědět, že Cesc nemůže proti Arsenalu hrát ve dvoučlenné záloze. To bylo prostě jasné, že nás přehrajou.

Reagovat
Counter

Easy peasy lemon squeezy

Reagovat
smazaný uživatel

No jsem aspoň rád, že fanoušci Chelsea jsou naštvaný a fans Arsenalu spokojený. Začínáte si zvykat na to kam patříte

Reagovat
Counter

Spíš na to koukáme s dlouhodobým výhledem, že takováhle remízka z SB by týmu mohla prospět do budoucna.

Reagovat
Busby babes

no ten tvuj uvodni post je dle me nesmyslnej, ale dneska jste byli lepsi. Coz jsem necekal. Ale nedalo se na to moc koukat, z obou stran docela bida.

Reagovat
Mastný Chobot

Ale síce to bolo len na pár minút a bolo tam vylúčenie, ale dvojka Xhaka - Elneny vedľa seba a Rambo pred nimi mi prišla oveľa solídnejšia a mohol by sa toho Wenger držať aj v ďalších away zápasoch.

Reagovat
jacobT

Ja by som nás chcel vidieť v nejakom ľahšom zápase vyskúšať 4-3-2-1 alebo 4-3-1-2 či by to fungovalo. Elneny by pomohol v zostave ako Xhakovi tak aj Aaronovi.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

no ja by som si na podhrot trúfol. ty kam?

Reagovat
jacobT

tretí brankár

Reagovat
Nikikrew

away tazkych zapasoch takto ( namiesto Xhaky potom Cazorla), inac stale Xhaka - Ramsey, Ozil. Zalezi aj od rozostavenia hracov

Reagovat
Svatej

Koukám že místní komunita si už dlouho nenašla někoho, na koho může hromadně plivat. Každopádně blít na Luize, jako kdyby někomu s naprostým úmyslem mimo hru prošlápnul koleno, i když se naprosto evidentně snažil trefit míč, kterej už nestíhal, je už zoufalý hledání hole na mlácení psa.

Rozhodčí superkokot. Nepamatuju si, že by nám krome faulu Lacy na Fabregase v první půli v čemkoliv připísknul v těch střetech.

Morata se tam snaží z hovna vymodlit trapný fauly a správně mu to nežere, ale o chvíli pozdějc si s Mustafim prohodili role, Mustafi se tam nacápnnul jak 20kilová fenka a Morata rudej vzteky ještě obdržel žlutou. Ten faul Hazard na konci měl znamenat co ? To je Hazard tak tlustej, že má dokonce vlastní gravitaci, nebo čím sakra fauloval ? Bakayoko čím fauloval ?

Jinak druhej poločas dozadu lepší, Arsenal snad dokonce neměl ani střelu na bránu ne ? Dopředu furt otřes, takže zápas stál pořád totálně za hovno a rozhodčí z něj ještě udělal nudný bezkontaktní hovno.

Pochvalu si zaslouží jen Bakayoko a Hazard, hlavně první jmenovanej už tak 2x překonal moje očekávání, i když to ani nebylo těžký. Druhej jmenovanej dokázal hned prvním dotykem zavařit

obraně víc než celej útok za celej zápas dohromady. Od Arsenalu se mi hodně líbil Mustafi a překvapivě Ramsey, ten z Kantého dneska udělal kašpara, všechna čest.

Reagovat
valek9610

Taky nechápu co pískl Hazardovi škoda by je tam pomotal opět.

Reagovat
Svatej

Každopádně Luizova redka správná, jen se mi nelíbí ten postoj, ve kterým je potřeba z něj dělat prase, když podle mýho při vedení míče s souboje s Alexisem prostě nezvládnul situaci správně. Už se mu stalo, že udělal nějakou prasárnu, ale tohle a toh fakt nechci považovat.

Reagovat
Fenri

Mustafi byl z obrany Arsenalu nejhorsi...

Reagovat
Svatej

Tak nevim, možná jsem si ho u některých zákroků spletl, ale měl jsem vzato, že on tam dobře dostupoval ty naše hráče

Reagovat
Fenri

Ono dohromady vsichni zahrali dost dobre a i Mustafi vetsinu casu hral fajn, akorat tam pridal dve tri zavahani (treba hned na zacatku druhy pule spatne vystoupil proti Moratovi a byla z toho strela Williana, v prvni puli zase pustil do uprku Moratu a zachranoval za nej Monreal) a hlavne ty souboje s Moratou celej zapas smrdely. Ostatni obranci slaby momenty nemeli, takze asi tak...

Reagovat
Svatej

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nikikrew

Podla mna aj Mustafi zahral velmi dobre.

Reagovat
Fenri

Jj, píšu výše.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemyslim si, ze by vam sudi dneska nejak skodil, kor v prvnim polocase, kdy nam piskl kazdou kokotinu a nepiskl napr. to, ze tam nekdo od vas malem nasemu obranci/zaloznikovi ukopl hlavu.

Prislo mi, ze byl na nas prisnejsi v prvni pulce, na vas ve druhe

Reagovat
valek9610

Kdybys to viděl pořádně chuju tak kopl do ruky to jen ten cip váš sehrál divadlo a zkoušel jestli padne redka.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslis Koscielneho? Si pletes polocasy

Reagovat
Svatej

No je možný, že je to tím, že druhej poločas mám čerstvější, ale ten ''pocit viny'' v první půlce, kterej je vyvažovanej pocitem nespravedlnosti v tý druhý, si vybavuju jen u toho Fabregase asi v 40. minutě. V druhým poločase jsem byl z toho chlapa fakt strašně zoufalej a vytočenej.

Reagovat
Pospovič

- Okamžitě poslat Josému objednávku na školení pro Conteho na Arsenal

- všechny vyliskat

- Fabregas hrozný výkon, navíc nechápu proč všechny standartky rozehrávají na krátko, když jsou ve vápně ideální hráči na hlavičky

- Luiz kkt, místo přihrávky zbytečně tahá míč -> červená

- čtvrt zápasu ťukes na vlastní půlce

bez pořádných křídel to prostě nepůjde

- nevím už, jsem nasranej jak svina

Baka

Reagovat
Hokaido

Hatovaný Cahill imho MOTM od nás.

Reagovat
smazaný uživatel

A Luiz rovnaká červená ako Cahill. Som zvedavý či sa bude aj on vyhadzovať zo zostavy.

Reagovat
Miguel19

Cahill se ale vyhazuje, protože je slabej.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes sa to teda ukázalo...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Netvrdím, že Gary nemal slabšie zápasy. Z dlhodobého hľadiska si ale drží výkonnosť a dnes ukázal, že na základ má.

Reagovat
Miguel19

Naopak. Z dlouhodobého hlediska ukazuje, že je z té obrany nejslabší a na základ už nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

V porovnaní s Azpilicuetom a Luizom je zrejme najslabší, ale na základ ešte stále má.

Reagovat
Miguel19

Ale ne v Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Asi protože byl nejmíň vidět.

Reagovat
Svatej

fuu, tak to za mě vůbec

Reagovat
Whitemedia

loool, tak to vůbec..

Reagovat
Nikikrew

prisaham vacku ze som Cahilla ani raz za zapas nevidel

Reagovat
icemike

Ten kluk nenahraje dopředu ani za milion

Reagovat
smazaný uživatel

5. kolo a čukotka už 3 ČK, normální tým hovad...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

a všechny doma při ztrátě bodů proti průměrným týmům

Reagovat
smazaný uživatel

No počkej zase... Burnley není AŽ TAK průměrný tým

Reagovat
Hachim Mastour

podpriemerny?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valek9610

Jo a nebo rozhodčí jsou proti Chelsea hlavně proti Burnley no.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Ownyho terminologii: Dneska byl Ozil neviditelny, jak Eriksen vcera

Reagovat
Hokaido

Ale Erisken byl určitě nejkreativnejsi hráč dánské národnosti v severním Londýně mezi 18:46 a 19:22, ale to už samozřejmě nezmíníš, že jo...

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

O co se tu jako snažíš ty ňoumo?

Reagovat
smazaný uživatel

Našiel si sa v tom? To je dojemné

Reagovat
Hokaido

Drž piču, Jany.

Reagovat
smazaný uživatel

Masopust pls.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Hokaido

Nemáš nějaký tip (zkušenosti), jak se vypořádat s prohrou s největším rivalme?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Nikikrew

Konecne som videl od tymu bojovny vykon, hold pre divaka nie moc pekny futbal. Myslim si, ze remiza bola zasluzena, 1 polcas sme hrali velmi dobre, 2 uz o cosi horsie, chybala nam kreativita co ma teda netesi. MOTM u mna Monreal, ale super vykon od vsetkych obrancov. Zo zalohy paradne Ramsey, Xhaka fakt o nicom vykon. Potesil docela aj Iwobi a Welbeck, Lacazette o cosi horsi.

7 bodov z 5 zapasov je velmi malo, avsak mali sme naozaj tazke 3 away zapasy. Pozrel som si program a do Novembra mame velmi prijatelny los, tam musime spravit znova opat nejaky run aby sme sa posunuli vyssie. Dnes mozu byt hraci spokojny, aj manazer

Reagovat
Nikikrew

Btw Chelsea neskutocne chyba Costa, bez neho ste proste slabsi. Chvalabohu ze to je taky bezmozog

Reagovat
valek9610

Ani ne no Costa kdyby dnes hrál tak nedohraje celé utkání to je teprve horká hlava.

Reagovat
Whitemedia

Costa by samozřejmě zápas dohrál stejně jako dohrál všechny, ve kterých se choval jako kokot..

Reagovat
Fenri

By se spíš na něm vykartoval někdo od nás.

Reagovat
Whitemedia

Chelsea neskutečně chybí křídlo, po kterém volám už od loňského léta... když není v plné kondici Hazard, tak jsme v háji..

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Nikikrew

Wilian nehra dobre?

Reagovat
Whitemedia

Občas jo, občas ne, ale není na něj spolehnutí, on ten tým prostě nikdy nepotáhne, nikdy nebude střílet hromadu branek.. však je to vidět i teď, když není k dispozici Hazard..

Reagovat
Nikikrew

Tak ja som ho nikdy nemal za top strelca, skor za toho pracanta na ihrisku a hraca, ktory svojim driblingom prave spravi ten rozdiel ( precislenie) a nahra na gol, resp. ako 3 prihravka pri gole.

Reagovat
vodka

Reagovat
Manik...

Reagovat
Liquid

po 5.kole Arsenal 3 body od sestupu, Wenger knows

Reagovat
Counter

Takový trapný tým, přesto jej Chelsea nedokázala porazit potřetí za sebou.

Reagovat
Liquid

je to k zamyšlení no, zrovna tak jako prohra s Burnley, přesto 1.místo v horizontu 1 zápasu stejně jako sestupové místo u vás

Reagovat
Counter

Teďka máme lehký los, mělo by se to brzo utřepat.

Reagovat
aramaki

po 5. kole Chelsea 6 bodov od zostupu

Reagovat
oddy

3 body od Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Pro nas nejhorsi vyjezd na Liverpool a Chelsea za nama, ted to bude valec

Reagovat
Liquid

no ještě taky pojedete do Manchesteru....

Reagovat
smazaný uživatel

Uz tam neni SAF, tak tam obcas i neco uhrajem. Vlastne i Stoke venku mame splnene

Reagovat
Liquid

ale je tam José proti kterému vážně Wenger neumí

Reagovat
Counter

Loni easy 1:1 po katastrofálním výkonu, pohoda

Reagovat
smazaný uživatel

A doma 2:0 v suchém triku

Reagovat
Counter

Reagovat
Liquid

proti béčku, žozé šetřil na finále EL, jinak by se pravděpodobně čekalo na další výhru dál

Reagovat
Svatej

Jinak z toho vzorku co zatím máme se nám podle mýho konečně vykreslila ideální sestava.

Azpi,Luiz, Christensen - Moses, Bakayoko, Kanté, Alonso - Hazard, Morata, Pedro

Sice to nemá takovou hrubou sílu ve vzduchu vzadu, ale tu částečně kompenzuje Bakayoko a byť Christensen nemá takovou páru jako Cahill, není to úplná mánička. Navíc by to rozehrávku zvedlo o úroveň vejš a snížila by se zase o kus závislost na Fabregasovi.

Reagovat
Miguel19

Pedro určitě ne. Willian hrál sice dnes píču, ale už měl letos dobré zápasy. Pedro zatím ani jeden.

Reagovat
Fenri

By vám tam sedl ten Lemar jak prdel na hrnec.

Reagovat
Miguel19

Hraje tam kde Hazard.

Reagovat
Fenri

By se točili

Reagovat
Fairplay

Jestli fakt odmítli 100 mega od Arsenalu, to radši Griezmanna za stejný peníze

Reagovat
Counter

Neodmítli, jen Lemar nechtěl přestoupit.

Reagovat
cristiano.K.

(

Reagovat
Svatej

Může být, RW bylo s RWB jediný místo, kde jsem si nebyl úplně jistej, ale Moses se podle mě začal zas trochu podhodnocovat a Pedrův výkon pokaždý rostl s Hazardem, tak jsem zvolil jeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
icemike

Will měl naposledy dobrý zápas v roce 2015...ted má občas nějaký nějaký, ale jinak je to lenivec a sobec

Reagovat
vitasrp

Willian je lenivec a sobec jo? No ty kráávo

Reagovat
icemike

není to ten stejný will, jako před lety, nemaká tolik, loni nahrát Mosesovy bral jako zločin. A letos je krásně vidět, že mu nahrávání nejde, v každém zápase zadrbe skvělý protiútok. Pedro > Will

Reagovat
Fairplay

Jako jo i ne, přijde mi, že zatím to nijak vyloženě nevyčnívá a vzhledem k různým okolnostem ty zápasy ani nelze považovat za relevantní vzorek (naložit Karabachu by asi dokázal kdokoli, s kohoutama to zas bylo víc o štěstí než o rozumu..). Pedro i Willian bez formy, uprostřed Bakayoko mě teda zatím nepřesvědčil, klidně bych zkusil místo Mosese novýho italskýho Costu a vzadu to vždycky bude s Contem o nějakém sehrání, což okolnosti zatím neumožňují.. Z Cahilla měl být pátý stoper a dneska zase základ, teď udělá Luiz takovou Luizovinu, už jsem začínal mít pocit, že z tohohle vyrostl.. Christensen se mi taky nejeví zatím jako nějaký značný upgrade proti tomu, co k dispozici je nebo bylo loni.

Reagovat
Svatej

Zapparcosta nedisponuje takovou tehcnikou jako Victor a bude časem asi dobrej do zápasů s topkou, ale Moses je určitě lepší fotbalista a přínos dopředu má větší. Vzhledem k tomu že proti nám většina týmů spíš brání se tak dle mýho hodí o něco víc.

Christensen je můj hrdina, toho tam prostě chci mít. Má neuvěřitelnej potenciál a takovej Guardiola by z něj udělal úplný monstrum. Jeho rozehrávka je úplně skvělá a nemuseli bychom už řešit Cahillovy nákopy jak z minulýho tisíciletí. Časem by nabral i svalovou hmotu a byl by to obránce bez slabiny. Navíc ukázal už teď, že vyspělej je až až a jeho největší slabina je ve fyzickým aspektu... Ale můžeš to samozřejmě vidět jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevrati do sestavy spis Rudigera?

Reagovat
Svatej

Místo Luize téměř určitě ne, už několikrát Conte ukázal, že Christensen je backup za Luize a Rudiger za ty zbylé dva.

Rudiger se zatím zdá jako takovej kompromis mezi Cahillem a Christensenem a není to špatný, každopádně já bych tam stejně radši viděl právě Andrease, toho obdivuju už pěkně dlouho. Dost jsem se načekal, než se stal součástí prvního týmu a teď musim sledovat, jak plní roli backupu pro druhýho nejvíc vytíženýho hráče týmu

Reagovat
smazaný uživatel

No podle me je Rudiger nahrada za Cahilla, a ted pujde do zakladu on za vykartovanyho Luize. Christensen jeste dostane sanci dost, sezona je teprve na zacatku a uz se to rozjizdi-karty, rotace, zraneni, LM...

Reagovat
Svatej

Conte nám to rozsekne, ale pokud to udělá ''podle tvýho'', tak budu pěkně namíchnutej, protože moc jiných důvodů ( krom těch tebou zmíněných ) pro nasazení Dána neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

jj,ale myslim, ze Conte da na me no, ale bud rad, ze resite takovy problemy, horsi by bylo, kdyby jste nemeli kde brat a vas kouc neni zadnej cvok a nedela nejaky experimenty. Ja si s Wengerem uz ted, v pulce zari musel projit zvracenosti jako Kolasinac na stoperovi, Bellerin nalevo, Nacho jako ten stredovej stoper, kde musi sbirat centry a chodit do hlavickovych souboju se souperovama vysokejma utocnikama (2 goly)...Vam se to protoci, ten Luiz taky nemuze hrat vsechno, ta redka neni zas takovy zlo. Dojde i na Christensena

Reagovat
Svatej

Rozhodně se nám aspoň hráči kartují na pozici, kterou máme nejlíp obsazenou

To je taky slušnej nářez Conte se teda taky snaží mírně experimentovat ( z 3-4-3 na 3-5-2, Moses nalevo, Morata křídlo ) ale naštěstí mu to většinou buď vyšlo, nebo se do toho znova nepustil.. díkybohu

Reagovat
Miguel19

Everton

Reagovat
Darren Fletcher

milujem tie nase posledne desatminutovky swansea, west brom, everton..ako cez kopirak.. a mame city v skore

Reagovat
Darren Fletcher

ale mohol lukaku kopat penu

Reagovat
Wat

Asi si po minulém nezdaru nevěřil.

Reagovat
smazaný uživatel

šak by ju nedal hrozne to kope

Reagovat
Darren Fletcher

to je jedno, fanta a navyse treba si ist aj za najlepsim strelcom

ale neva martial je fasa a zasluzi si

Reagovat
smazaný uživatel

José time

Reagovat
bbbauch

porad prvni

Reagovat
smazaný uživatel

V defenzíva a prechod na jednotku, failovali chlapci v predfinálnej a finálnej fáze.

Páčil sa mi veľmi Jones, Young, Matič a Fellaini. A Lingard až na pár strát taktisto, výborne rozhýbal svojimi nábehmi celú našu hru.

Reagovat
Mönchengladbach

Mužčestry si to zatím slušně vodí.

Reagovat
smazaný uživatel

To sa im to hrá bez Pugbu, toho modelingového 100-miliónového flopa z Afriky Všetkých zranenia hráčov oslabujú, len ManU posilňujú, kampaň

Reagovat
nani92

všetci dostali pri narodení aspon kusok rozumu a ty si tam dostal len slamu, kampaň

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládaš

Reagovat
SCELO

portugalcan byt tebou, tak sa moc neozyvam.....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiwwi

zapasy jak cez kopirak

ten vykon potrebujeme jednoznacne zlepsit aj napriek paradnym vysledkom, bol by som velmi zvedavy ako by sa vyvyjal zapas keby Lukaku dal tu tutovku...vzdy mam pocit ze ked dame druhy gol tak to z nas opadne a hrame uvolnene a s lahkostou, dovtedy sme ako keby v krci

Reagovat
Darren Fletcher

no to sa lahko hra, ked supera zlomis v poslednych minutach a este ti tam nabehne cerstvy Martial

Reagovat
kiwwi

toto je fakt nasa brutalna deviza, ked mozes do unavenej obrany nasadzovat hracov ako Rash, Martial alebo Lingard...to musi byt pre obrancov nocna mora

Reagovat
Spasitel

Zlý zápas z našej strany a ukázala sa aj debilnosť vedenia, že nedoniesla nejaké schopné krídlo lebo čo tam predvádzal Pedro a Willian bolo trápne a Moses im pekne sekundoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Matič je prostě super nákup, díky Chelsea! Pustit top hráče konkurenci na nejbolavější post. Jo a díky za Lukaka, prověřený, mladý, silný, hladový, konečně perspektivní hroťák. Chtělo by to zkusit Martiala nalevo a Rashgoda vpravo. Proti slabým soupeřům hrajeme zatím super, ale nechci to zakřiknout, první těžší zápas na Stoke a mohli jsme téct.

Jo a Young klasicky suprový, radši jeho než blinda.

Reagovat
smazaný uživatel

Young a Martial naľavo, to by bolo

Reagovat
EXoRcIsT

na dalsi zapas Martial do zakladu a Rashford az z lavicky nech si tiez da gol

Reagovat
smazaný uživatel

Jebať SHITTY, Manchester je ČERVENÝ

Reagovat
smazaný uživatel

Červený, modrý, to je jedno, jsou to stejné pakluby, ani jeden si nezaslouží žádný respekt.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Devil

20

Reagovat
kiwwi

Matic's game by numbers vs. Everton: 1 assist,2 tackles,3 interceptions,75 passes completed, 100% tackles won Signing of the season?

vzdy som mal Matica za super hraca a Chelsea som ho zavidel, ale z jeho prestupu k nam som nebol az taky nadseny, predsa len vek a forma nenaznacovali nic svetoborne, ale neskutocne hra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Makiii

45-65 min, byl naprosto otresnej vykon. Muzeme dekovat Davidovi. Nechapu, proc nekdy takhle vypnou. Minulou sezonu se nam to vzdy vymstilo! V teto sezone zatim mame stesti, ze kdyz prepnou do uspornyho rezimu, tak neinkasujeme, ale tohle by se nemelo stavat!

Pokud ale vzdy prijde takovy zaver, jak se nam dari v teto sezone tak ANO!

Kazdopadne Rash a Miky dnes otresni, jedinej Mata jezdil z tech 3 na 110%. Ani jeden z nich nevyresili snad ani jednu situace spravne. ( Miky az gol )

Slo videt, ze nam tam chybel moment prekvapeni a hlavne v druhe pulce dominance na mici... (cti Pogba).

Stridani Rash/Martial zatim naramne funguje, ale rad bych je videl nekdy v zakladu oba.

DDG

Young

Matic

Bailly

Fella

Jones, Mata, Valencia, Lukaku, - dejme tomu ok...

Rash, Miky

Za Martiala jsem vazne rad, ze mu to tam padlo za tu chvili co tam byl, tu pecku si udelal sam

Spurs, liverpool, arsenal, chelsea - vsichni ztratili! Strasne dulezite 3 body!

GGMU!

Reagovat
Pagy

Jones byl dneska pod větším tlakem než Bailly, ale i tak mi přišel lepší než on. díkiy Baillymu se do velké šance dostal tuším Rooney, jinak Jones pokud se nepletu nijak nechyboval a předvedl dobrý výkon

Reagovat
Makiii

Nemyslim to tak, ze by hral zle.. Vesmes hrali s Bailly podobne. Ale uz jsem u nej videl v teto sezone dominantnejsi vykony, hlavne ve vzduchu, kdy parkrat to hlavickoval u vapna souperi.

Reagovat
pantondavo

Na to, že Everton letos utratil na přestupech víc jak Real docela bída.

Reagovat
Miguel19

Tak to že mají po 4 zápasech 1 bod nic nemusí znamenat no. Hráli proti 4 nejlepším týmům v lize. Horší jsou ty výkony co předvádí.

Až teďka se ukáže no, následující 3 zápasy musí vyhrát..

Reagovat
Nikikrew

Tak ale stale nemuseli dostat 10 golov a dat iba 2. Tie zápasy mohli byt zaujímavejšie. Zatial sklamanie od Evertonu.

Reagovat
smazaný uživatel

No zatím je to o jednom městu

Těším se na Manchester derby

Reagovat
Teoretik

Aspoň že je City na EF první

Reagovat
smazaný uživatel

teraz všetci pokémoni z barcelony budú fandiť city...

Reagovat
Teoretik

a že fanoušek united někoho nazývá pokémonem

Reagovat
smazaný uživatel

Fanoušci City jsou stejne starý jak pokemoni

Reagovat
Teoretik

1996? To není tak hrozný. Fanoušci United na pokémony ještě koukají.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

barcelona je definícia pokémonizmu

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
CR7RONALDO

Inak čakal som, že Lukaku nebude oslavovať, pretože raz ked dal gól za Evertonu proti West Bromwichu tak neoslavoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo ale tam na něj celej zápas nebučeli a nepískali

Reagovat
kiwwi

https://imgur.com/a/wxAki

zatial sme si vytvorili najlepsie sance...Lukaku vedie v xG a Miky v xA. Sranda, ze Crystal Palace je v xG na 9. mieste (pred Chelsea).

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Poznáte niekto funkčný crack na FIFU16?

Reagovat
smazaný uživatel

Fifa 16, v jaké prehistorické době žiješ

Reagovat
smazaný uživatel

Slabší komp už ... Nie som až taký hráč, aby som kvôli tomu investoval... Zahrám si len raz začas na odreagovanie

Reagovat
nani92

kúp si ju a nebud zlodej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tommy the Gunner

to si radsi kup, digitalni licenci muzes sehnat za 250, mrkni na heureku

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm...

Reagovat
Lacko_Boh

kolko mas rokov? Prosim ta?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

na 16ku ani nevim, jestli byl někde funkční....tu jsem vůbec nezkoušel...já mám jenom 15ku a 17ku

Reagovat
smazaný uživatel

15 je aká? Sú na ňu patche? Ide mi o súpisky.

Reagovat
Coutinho10

ja si tam stahl ceskej patch mozna byl i se slovenskoiu ligou...nejsem si jistej, zejtra ti dam vedet a celkem dobry ted spis zkousim tu 17ku, kdyz mam chut, ale hral jsem spis jenom The Journey za Alexe Huntera..to me bavilo

Reagovat
smazaný uživatel

Daj vedieť, musím mať aktuálne súpisky, ináč sa mi to nepáči. The Journey? To je čo?

Reagovat
Coutinho10

koukni na YT na naky videa...je to mod, kde hrajes za 1 hrace pouze teda 1 sezonu v PL, kde je teda nastavenej nejakej scenar a pokud ho neznas, tak te to fakt pohlti, takze ti ho nebudu prozrazovat...ve fife 18 ma bejt tenhle mod o dost vylepsenej, takze na to jsem hodne zvedavej

jinak k tem soupiskam k tomu patchi ve fife 15 ted uz asi aktualni nebudou...to byla myslim ta sezona nasledujici po fife 15, takze ta minula 16/17...zejtra hodim klidne naky screeny...ja hral nejdriv za Slavku asi 3 sezony a pak jsem sel do Championship do Norwiche, kde jsem postoupil do PL a pak uz to nak prestal hrat, protoze nebylo lehky zmenit tym

Reagovat
Coutinho10

tak to je teda ještě starší než jsem myslel, protože tam např. za nás je ještě Škrtel

https://imgur.com/a/PCVAk

takže spíš doporučuju tu fifu 17, kde by sehnat aktualni soupisky melo bejt snadsi nez u fify 15

Reagovat
smazaný uživatel

17 mi nepôjde, ale diky za ochotu...

Reagovat
smazaný uživatel

stiahni si PES 17, ja mam slabucky pc a ide mi to krasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm. Sú na ňu patche?

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund vede ligu se skóre 10:0 po 4 kolech a s hromadou zranění na zádech, který blbeček tu včera psal, že nejsou na vysoké úrovni?

Reagovat
Busby babes

tak na papire jsou dle meho horsi nez Real, Barca, PSG nebo kluby z Manchesteru...

Reagovat
smazaný uživatel

Imho ne.

Reagovat
Busby babes

Uvidime na konci sezony, kde budou.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně je to Německá liga..

Reagovat
PP

na papíře zcela bez debat..

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná jsi na správné cestě, když začneš sledovat úspěchy jiných klubů... aspoň taky nějaké zažiješ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Svoju kvalitu majú, ale najvyšší level to asi nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

Chýbajú dvaja-traja top hráči a ten káder by nemal chybu...

Reagovat
kiwwi

Mourinho ohladom Pogbovho zranenia

"Any comment or any new rumour is totally wrong because we don't know if it is 12 weeks or 12 days. The player was diagnosed initially after the match because of the conditions of the muscle and the bleeding. The decision was one more week to wait to see really clearly in the scans, that I mentioned, of the injury.

"Nobody in this club spoke about 12 days or 12 weeks. Not at all. In the hamstring, it's a normal procedure and we wait a few more days. So it's completely nonsense information."

Reagovat
Busby babes

uvidime. ty tri mesice jsou podivne. Asi to nebude tak lehke jak se zdalo, ale to co psal Castles byla sracka. Kdyby mel tak vazne zraneni, tak by z toho hriste neodesel ale odnesli by ho.

Reagovat
alcantara

Dembele odisiel sam a je mimo do konca roka.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Busby babes

ano, pojdme srovnavat krizove vazy a natrzney/pretrzeny sval...

vazy se u bezne populace pomalu ani neresi. Protoze s tim lze nejak fungovat ale "jen" nelze sportovat. Pokud by si Pogba urval stehenni sval, jak o tom pise Castles, tak by velmi pravdepodobne z toho hriste neodesel. Zduraznuju to velmi pravdepodobne, mozne to samozrejme je. Pointa je, nikdo z novinaru to nevi a jen pisou sracky na ktere s ebude hodne klikat.

Reagovat
alcantara

Kto ma problem s krizovymi vazmi?

Reagovat
Busby babes

moc hezke gesto od nas. Pockat az Wazza vystrida a teprve pak jim nalozit.

Reagovat
J0EL

To bolo originalne

Reagovat
smazaný uživatel

Wenger udělal něco podobného. Počkal, až zápas skončí a pak teprve naložil Chelsea pár fíků do prázdné.

Reagovat
Busby babes

na druhou stranu jsme ho skoro rozplakali, to uplne pekne nebylo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Cobra

Reagovat
spider_8

Trest by si měl odpykat proti Stoke. Nebo dostal přímo redku?

Reagovat
Miguel19

Přímou. Bude chybět v poháru, se Stoke a City.

Reagovat
spider_8

Tak to je blbý. Ale aspoň šance pro Christensena.

Reagovat
kiwwi

inac to som ani nepostrehol, ale DDG ma po dnesku 100 cistych kont za MU

https://twitter.com/ManUtd/status/909492527803150337?s=09

Reagovat
Busby babes
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

a Mourinho v nedeli: 105 zapasu, 81 vyher, 24 remiz,0 proher.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jose v neděli neprohráva

Reagovat
Mimalu

*v domacích zápasech, venku už to tak skvělé není, ale jinak samozřejmě

Reagovat
Darren Fletcher

tie je zaciatky, ked chytal vsetko nohami

Reagovat
Busby babes

vsak to dela i ted. neprijde mi, ze by nejak vyrazne zmenil svuj styl.

Reagovat
Darren Fletcher

vtedy to bol taky crazy talent, co vykopol aj to, co nemusel.. dnes je najlepsi brankar sveta

Reagovat
Busby babes

#MUFC becoming late game killers. Of the 19 goals they've scored this season 10 have come on or after the 80th minute.

Tohle je dobra statistika. Zatim to stridani Rashe nebo Martiala, kteri jdou proti unavenejsim obrancum vychazi skvele. Velkej rozdil oproti lonsku mit hrace jako Martial ve forme.

Jo a jeste k dnesku, Matic zatim paradni. Taky jsem byl spis skeptik, ale zatim ma super formu. Klicovej hrac v dosavadnich zapasech.

Reagovat
vodka

Reagovat
mithro

no teraz to na nom bude stat ta zaloha, zatial to zvlada paradne

Reagovat
PP

Remíza ze SB dobrá.. Zápas hlavně první poločas na vysoké úrovni a za nás musím pochválit celou obranu - Nacho, Kos, Mustafi i Bellerin skvělá práce. MOTM z Arsenalu za první poločas asi Ramsey a to ho chválím poprvé po 3 letech snad.. Za Chelsea super tah s Bakayokem a Azpi s Luizem.. redka bez debat..

Reagovat
patas92

Tam nominujou nějaké poloamatéry a pak to tak vypadá

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Nějaké tipy, jak zhodnotit peníze?

Reagovat
h8_sfatto

vytvářet vratky na DPH v zemích kde není kontrolní hlášení DPH

Reagovat
smazaný uživatel

Je to legální?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Bitcoiny

Reagovat
smazaný uživatel

Však to je spekulace jako s jakoukoliv jinou měnou, akorát tyhle kryptoměny můžou svou hodnotu snadněji zněkolikanásobit nebo naopak jít do sraček, nevím, nějak si na to nevěřím.

Reagovat
Busby babes

tak tohle se da rict uplne o cemkoliv v investovani. Od podilovych fondu, pres akcie az k nemovitostem.

Tim nechci rict, ze bitcoiny jsou dobra vec, jen ze tahle logika je spatna.

Ale hlavne, pokud hledas rady ohledne investice tady, tak je nech nasporicim uctu v bance.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, je to všechno o míře rizika. Ve skutečnosti tady žádné rady nečekám, spíš jenom nějaké myšlenky, které by mě posunuly dál.

Reagovat
Busby babes

ok, z dlouhodbeho hlediska asi akcie na drzbu a dividendy. je to konzervativni pristup, rozhodne z toho nezbohatnes, ale rekneme ze to muze prekonat inflaci a neco malo ti prinest.

Reagovat
smazaný uživatel

zatím ale všechny top měny šly nahoru a až tenhle měsíc spadly dolů jenom kvůli číňanům, ale už to jde zase nahoru na vrchol. Ty měny nabírají neskutečně na síle a je trošku naivní si myslet, že jen tak půjdou do sraček

Reagovat
Svatej

Automaty a Bitcoiny

Reagovat
smazaný uživatel

Automaty jsem cca poprvé a naposledy v životě zkoušel v Las Vegas, no, radši si nepamatuju, kolik jsem tam utopil.

Reagovat
Svatej

Wow, to ti vlastně celkem závidim, odjakživa jsem si přál se tam jednou podívat a udělat tam mega pařbu

Reagovat
smazaný uživatel

Jako za vidění to stojí, ale jinak je to město strašnej kýč.

Reagovat
Miguel19

Antihmota

Reagovat
Svatej

Reagovat
patas92

Máslo

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Manik...

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Sázet na nevýhru Spurs ve Wembley.

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KnoxXx

dat aspon polovicu uspor na titul Spurs

Reagovat
Pospovič

poslat Wengerovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Jedoznacne NIKE s.r.o. Uz ich tam zhodnocujem par rokov. Zatial som 20 000 e v minuse, ale je to dlhodoby proces.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik peněz, na jak dlouho a jaký si představuješ zhodnocení ?

Reagovat
kiwwi

pokial tych penazi nemas vela (nehnutelnosti) alebo nie si ochotnyist do vacsieho rizika, tak v podstate mas tie moznosti minimalne

Reagovat
smazaný uživatel

Nemovitosti.

Reagovat
Nikikrew

Investovať do ownysearch

Reagovat
smazaný uživatel

Termínovaný vklad.

Kúpa nehnuteľnosti vo výhodnej lokalite s potenciálnym progresívnym rastom socio-ekonomických množín a z nich vyplývajúcich podmnožín.

Reagovat
h8_sfatto

Lukaku,Martial,Pogba,Shaw, Matič, De Gea....to je jak dream tym hracu s vysokym potencialem ve Fife 16, pokud jsem rikal,ze majitele City nakupuji podle psx, tak United s PSG je letos překonali

Reagovat
vladis271

Ešte že robíme rap a City vyzerá tak strašne našlapane.

Reagovat
vladis271

Skusme trochu pozitivizmu naliať do toho doom and gloom.

´točná fáza vypadá peckovo a sme schopní hrať nátlakový pressing aj pri rotovaní, ktoré Klopp rozbehol, teda rotujeme všetko čo sa dá a tá hrá vypadá rovnako dobre v útoku. Síce 2 posledné výsledky pripomínajú minulú sezónu nie je to celkom tak. V oboch sme ten zámok boli schopný zlomiť a vytvoriť kopec šancí, len to nepadlo, aj také zápsy sú. Minulú sezónu by sme si proti Burnley šance nevytvorili, ostalo by len pri frigidnom neúčinnom tlaku a obliehaní 16tky. Ako náhle sa rozohrá Couts pravdepodobne rozbehneme golové orchestre ako City a mancs. A bude z toho boj o LM, našťastie ani Arsenal, či Spurs nevypadajú presvedčivo. To, že obrana stojí za vylížpu nie je nič nové.

Reagovat
Busby babes

" Ako náhle sa rozohrá Couts pravdepodobne rozbehneme golové orchestre ako City a mancs"

Tyhle vety budes litovat...

Reagovat
vladis271

Reagovat
niflheim

Julian Draxler, Angel Di Maria and Lucas Moura could all be heading out the Paris Saint-Germain door in January, according to reports. (The Sun)

Two of Jose Mourinho's scouts were sent to watch Saul Niguez and Radja Nainggolan in the hopes of finding a possible replacement for Michael Carrick. (Daily Star)

Kevin de Bruyne’s £6m-a-year wages could almost double as Manchester City prepare to start contract talks with the 26-year-old (Daily Telegraph).

Paul Pogba will undergo further scans this week to determine the full extent of his hamstring injury.(Daily Mirror)

Paris Saint-Germain could sensationally run out of Neymar shirts after hitting record-high sales. (Daily Mail) #sezaplatínadresech

Danny Welbeck faces a lengthy absence from Arsenal team after limping off with a suspected groin tear. (Telegraph)

Ronald Koeman is fuming at Jose Mourinho for putting pressure on the Everton boss to finish in the top four. (Sun)

Diego Costa is selling his cars as he looks to move to Spain. (Sun)

Reagovat
smazaný uživatel

Toho Mouru nebo Draxlera bychom mohli vzít.

Reagovat
cristiano.K.

to si říkají ve všech klubech s ambicemi

Reagovat
smazaný uživatel

Proč nemá zájem Liverpool?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

a kdo říká, že nemá ?

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jeden Aurier stacil. Furt je to o jednoho hrace PSG vic, nez bych vam pral. Moura jedine do AFC a Draxler ponechat ve Francii, nesmi byt netrpelivej-prostor dostava, s konkurenci musel pocitat...

Reagovat
Busby babes

Paris Saint-Germain could sensationally run out of Neymar shirts after hitting record-high sales.

co to je za picovinu? Nazehlit cislo a jmeno snad neni takovej problem, ne?

Reagovat
Miguel19

To bere Kevin teda hodně málo

Reagovat
spider_8

Do teď možná jo, ale po tom zvýšení bude brát zase až moc Aspoň ve srovnání s jinými top hráči, jejichž přínosu zatím nedosahuje.

Reagovat
Miguel19

230K týdně pro Kevina je až moc?

Reagovat
spider_8

Pokud má Hazard 200, tak určitě. Nemá zatím takový přínos jako on nebo třeba Coutinho s Alexisem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady ty čukotské měřítka...

Reagovat
Miguel19

Podle kterých už se začínají řídit i hráči Spurs.

Reagovat
Pospovič

co ten Di Maria?

Reagovat
Busby babes

do Chelsea? To by byla parada. Toho smejda bych vam pral. Parkrat by v Londyne zaprselo a sel by brecet jak se mu tam nelibi.

Reagovat
Pospovič

třeba ne, možná se uklidnil a mezi Londýnem a Paříží takový rozdíl zas nebude

Reagovat
Pospovič

http://www.weather-guide.com/Weather-Comparison/London-Paris-Weather-Compare.html

kdyby někoho zajímalo dokonce tam chčije víc jak v Londýně

Reagovat
Busby babes

husty.

Reagovat
TopinB

Ale imho v paříži tou budou v tom létě bouřky, jak u nás, v anglii chčije každé dva dny, ale nenaprší až tak moc, tam je to ten hnusný vlezlý déšť

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

ten se ukáže v Anglii jen jako soupeř v LM.

Reagovat
spider_8

Sakra, toho bych docela bral.

Reagovat
kvasha16

Kurva z toho PSG musíme ujebat jedno kridlo

Reagovat
iamek

Jake je vase prani na sestavu ve stredu ? Za me nejak takhle : Romero - Shaw - Smalling - Lindelof - Tuanzebe - Carrick - Herrera - Gomes ( ma formu v dorostu jako svine ) - McTominay - Lingard - Martial

Reagovat
Miguel19

Willy - Zapík - Azpi, Christensen, Rüdiger - Baba/Kenedy - Kanté, Bakayoko - Musonda, Michy, Král.

Reagovat
Svatej

Kurňa chvíli mi trvalo to rozluštit

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že to spíš bude Ruriger, Chris, Cahill. Baba je zraněný, takže čekám Mosese na druhé straně a odpočinek Alonsovi.

Reagovat
Busby babes

Rekl bych, ze nastoupi nekdo z dvojky Darmian - Blind. I kdyz Tuanzebeho bych videl rad, tak uvidime jak moc budem na Mickey mouse cup srat tenhle rok. Zoze rikal, ze neni prioritou.

Ale tak jak si to napsal by to bylo fajn.

Reagovat
iamek

No a realita bude Romero - Blind - Smalling - Lindelof - Darmian - Carrick - Herrera - Lingard - McTominay - Mata - Martial

Reagovat
vodka

Reagovat
SunFells

Zoze rikal, ze neni prioritou

Reagovat
Busby babes

zatim jede dle sveho klasiockeho mustru, kdy prvni rok Ligovej pohar bere vazne, casto ho vyhraje. a v dalsich uz na nej sere.

Reagovat
SunFells

Prioritou pro něj těžko někdy může být. Je to jen něco, na co se po bídné půlsezóně snaží veřejně zacílit.

Reagovat
Busby babes

tak si projdi jeho karieru v Anglii. VZDYCKY v prvni sezone jde po Ligovem poharu. Ostatni kluby na to serou, je tam slusna sance udelat pohar uz v prvni casti sezony. Ma to pak i efekt na posileni sebevdomi a tak.

V dalsich sezonach uz na nej kasle, protoze pak uz chce vetsi trofeje.

Reagovat
SunFells

Což jen znamená to, co jsem napsal, po určité době je to jediná dosažitelná trofej. Určitě to nikdy v záři jako prioritu nestanovil.

Reagovat
Busby babes

ne, je to uplnej opak toho cos psal.

A v Chelsea mel prvni pulrok tak straslivou sezonu,ze vyhral titul. Pri svem druhem pusobeni nic, ale druha sezona Ligovej pohar a zas titul.... Ale jinak tvoje teorie sedi no.

Pri druhem pusobeni teda necekane vypadli se Sunderlandem ale stejne tam postavil silnou sestavu.

http://www.bbc.com/sport/football/25312545

Reagovat
SunFells

Ježiš věř si tomu, že ten pablb někdy stanovil v úvodu sezóny mickymouse cup jako svou prioritu, já se tomu jen můžu smát. Tamta sestava není slabá a ani jeho základní, navíc v té době měl stále ve zvyku pracovat s celkem nízkým počtem hráčů btw.

Reagovat
vodka

no, teď by sme ti mohli nakopírovat ty neuvěřitelné počty mladíků, kterým dla v CFC šanci

Reagovat
SunFells

Právě

Reagovat
r.mrazik

prani je mlady Gomes,Axel a Gribbin...realita bude,ze si kopne aspon jeden z nich

Reagovat
mithro

nebudu hrat vsetci, je tam vela hracov z acka, ktori si tuto sezonu este nekopli, potrebuju tiez minuty.

Reagovat
r.mrazik

jj,taky to tak vidim...ono je prani neco jineho nez realita

Reagovat
iamek

Gribbin je uz hodne dlouho out. Odehral snad jen dva pratelaky a tam se zranil - Manchester United midfield prospect Callum Gribbin has suffered a fractured fibula and faces a spell on the sidelines.

Reagovat
r.mrazik

au...to jsem netusil...skoda

Reagovat
Busby babes

Tuanzebe zitra urcite nebude, ma neco se zadama.

Reagovat
Coutinho10

09:34 Barcelona již nebude chtít Coutinha

Philippe Coutinho přes velkou snahu Barcelony nakonec zůstal hráčem Liverpoolu a do Katalánska by se neměl stěhovat ani v budoucnu. Španělský velkoklub neplánuje, že by se do boje o ofenzivního hráče znovu zapojil. (transfermarketweb.com)

tak to by byla pecka

Reagovat
fenixLFC

ťeraz chcu maneho

Reagovat
smazaný uživatel

tu nech im dajú radšej toho coutinha

Reagovat
Coutinho10

nenene

Reagovat
Coutinho10

hlavne ze ne me ted vazne musime se zachovat stejne no

Reagovat
vladis271

aj Real aj Barca a už v januári. Treba sa mi rovnako vykakať do úsmevu.

Reagovat
smazaný uživatel

Kto sa ti už vykakal do úsmevu? Ten tvoj cigáň? Gurmán

Reagovat
vladis271

ale že ty nemáš nijakých kamarátov. Nikto ťa nemá rád? Skús byť k ľuďom milší.

Reagovat
mithro

uz chcu Maneho

Reagovat
Busby babes

tak uz i v Barce jim doslo, kdo je nejlepsi v Liverpoolu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to budou mít marné.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
vladis271

Reagovat
Coutinho10

musime se zachovat stejne ...snad nebude taky trucovat

Reagovat
mithro

bolesti chrbta si nevyberaju

Reagovat
Coutinho10

Manemu vyřídim

Reagovat
niflheim

Reagovat
Svatej

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

Pak je ještě otázka, jestli Coutinho už nebude chtít Barcelonu.

Reagovat
Coutinho10

už ne

Reagovat
Busby babes

Wayne Rooney has been given a two-year driving ban, a 12-month community order and 100 hours of unpaid work.

Docela drsnej trest.

Reagovat
niflheim

Opilý třikrát nad limit? Může být rád že nejde sedět.

Reagovat
Jerichoo

on šoferoval už 3x ožratý?

Reagovat
niflheim

Tři dny za sebou

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
Busby babes

Breathalyser showed Rooney's alcohol reading was 104. Legal limit is 35.

tohle jsem cetl. prekroceni limitu. ale co to znamena? vidim, ze povoleno je 0.8 promile, takze jestli jel s 2.4...

Reagovat
kiwwi

tak by to malo byt vsade...je len dobre, ze celebrity niesu ziadnou vynimkou...neviem si to predstavit u nas - vid Vladko Weiss

Reagovat
EXoRcIsT

u nas staci ked ta zastavia tak treba aby ti rychlo niekto triezvy sadol na kolena a mas pokoj

Reagovat
vladis271

vy len závidite, že je úspešný, krásny a bohatý.

Reagovat
EXoRcIsT

len tie peniaze

Reagovat
Busby babes

vsak jo, predstavim si trest u nas... i kdyz taky uz se to meni k lepsimu.

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Vladko weiss mal len dobrého advokáta a veľa peňazí.

Reagovat
kiwwi

chudak Rooney, kiez by si aj on mohol dovolit dobreho advokata...

Reagovat
smazaný uživatel

Weiss mal v aute niekoľko svedkov, koľko ich mal rooney?

Reagovat
Busby babes

to i Wazza, jenze kdyby ho z toho pravnik vysekal, tak by z toho byla PR pohroma.Ten tlak spolecnosti je jinej.

Reagovat
smazaný uživatel

O tom pochybujem. Keď polícia urobila kvalitnú robotu, tak ho z toho nevyseka nikto.

Reagovat
Busby babes

zkus si to precist znova. I diky tomu, jaka je tam kultura, si ani nemohl dovolit to nejakzkouset. Coz bylo asi i jemu pravnikovi jasne, tak mu poradili aby priznal vinu.

A pokud rikas, ze kontrast mezi Weissem a Wazzou je ten, ze Weuss mal dobreho advokata a vela penez, tak to preci plati i pro Wazzu.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby mal dobrého advokáta, tak ho z toho vyseka predsa

O nejakej kultúre sa baviť vôbec nemusíme, to je úplne irelevantné.

Reagovat
Busby babes

lol. To je prave naprosto zasadni. Kdyby se z toho pokusi vysekat, vylhat pres nejaky pravni klicky, tak se na nem bulvar povozi jeste xkrat tolik co ted. Pro nej by to bylo naprosto strasidelny PR, ktery by ho mohlo stat dost penez.

Bulvar v Anglii se s tim slovenskym/ceskym neda vubec srovnat. Tady jsou to pomalu pratelske clanky...

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to vôbec zásadné. Priznal, že šoféroval pod vplyvom, jeho PR je už totálne nastrbene a nejaký pokus o zbavenie sa viny by už vlastne nemohol nič ohroziť. Mohol by len získať nevinnosť a očistenie mena. Takto nemá nič, len trest a PR v hajzli.

Reagovat
Nikikrew

Lol, aspon sa zachoval ako chlap a nie ako srac Weiss

Reagovat
smazaný uživatel

A ako vieš, že Weiss šoféroval?

Reagovat
Busby babes

jo no, pojmy jako damage control a tak ti asi nic nerikaj co?

Ono totiz kajici se chybujici clovek se da aspon nejak prodat. Arogantni zmrd, kterej lze a podvadi uz ponekud hur.

Ano, i ted je to PR pruser ale porad to neni totalni PR katastrofa, kterou by to bylo, kdyby udelal to same co Weiss. chapes ten rozdil?

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho PR je totálne v hajzli. Nič by mu ho už nemohlo dojebať viac, keď už je totálne dojebané. To nejde.

Reagovat
Busby babes

no a ja se ti celou dobu snazim vysvetlit, ze kdyby ho z toho pravnik vysekal, po tom vsem co bylo zverejneneno, tak by to pro nej byl nekolikanasobne vetsi pruser. Jeho pravnikum to ociovidne bylo jasny, takze zvolili jinou strategii. Ze to nechces chapat neni uz muj problem. Jak jsem psal, klasicka damage control.

Reagovat
smazaný uživatel

To je stále blbosť, čo píšeš. Preto to nemám potrebu chápať.

Reagovat
vodka

*kapacitu

Reagovat
smazaný uživatel

Ani kapacitu. Blbosti nechápu ani mozgy sveta

Reagovat
kiwwi

presne preto sme ako krajina tam kde sme... bohuzial tu žije veľa takých sracov ako ty

Reagovat
smazaný uživatel

Tým si chcel povedať čo akože?

Reagovat
kiwwi

ze si kreten

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa koho? Teba? To ma strašne serie.

Reagovat
kiwwi

teba by nesralo ani keby ti to povedalo 7 miliar ludi na zemeguli...o tom su kreteni no

Reagovat
bbbauch

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavne argumenty ad hominen pôsobia nekretensky. Ten kto dá tomu palec len deklasuje sám seba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

mspls

Reagovat
smazaný uživatel

zajimavy, v jakych situacich se vzdy zjevis :)

Reagovat
vladis271

Reagovat
Infernoqt

OT: Nechtěl by se někdo připojit do NHL fantasy? Hrajeme přes yahoo. Draft klasickou formou někdy koncem měsíce.

Reagovat
mike.84

čau, jo m dej mi vědět do zpravy

Reagovat
Jerichoo

aké je to asi časovo náročné?

Reagovat
Infernoqt

Prakticky pokud chceš ovlivnit složení svého týmu, tak bys měl být online na draft a zbytek se dá přednastavit na x dní dopředu. Pak stačí mobilní aplikace, co tě upozorňuje na zranění, nabídky trade apod., abys vždy doplnil sestavu. No a zbytek je o zábavě... jako je sledování formy, volných hráču, výsledků.

Reagovat
Neutron

mal by som zaujem

Reagovat
mithro

@GFFN

Neymar has now unfollowed Edinson Cavani on Instagram.

Reagovat
Busby babes

uz se perou.

Reagovat
mithro

jj, tak spravne, chlapski

Reagovat
smazaný uživatel

on je hrozne decko, vobec by ma to neprekvapilo

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobry, presne ho to vystihuje...

Reagovat
TopinB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Pospovič

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Takového sráče bych v našem týmu sympaťáku nesnesl ani zadarmo.

Reagovat
mul

uprimne, s Alim by si rozumel až až

Reagovat
smazaný uživatel

dal bych ti palec, ale zkazil sis to tím oxymorónem uprostřed věty.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

A to si predstav, že Clinton Njie má momentálne na konte viac ligových gólov ako Neymar

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

omg som ti chcel dat palec hore

Reagovat
kvasha16

EF spoznal sarkazmus a spustil funkciu autocorrect

Reagovat
minoLFC

idiot

Reagovat
niflheim

wow, to je jak u ženských toto

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Busby babes

moc kohoutu na jednom smetisti. Doslova. To jsem zvedavej, co s tim Emery udela.

Reagovat
Coutinho10

a to nebyla jediná situace...byl tam i přímák a chtěl ho Danny Alves, kde ho otravoval i Cavani, ale Neymar si to tentokrát nenechal vzít

https://twitter.com/GoalUK/status/909530701820780544

Reagovat
Busby babes

jj, ja to videl oboje. Vzhledem k Neymarove cene se bud Cavani uklidni nebo proste pujde no.

Reagovat
Coutinho10

j bude to zajimavy, jak se to bude vyvijet dal

Reagovat
smazaný uživatel

Spis bych rekl, ze ten mic zabavil Dani primo pro Neymara, coz by bylo podle me jeste horsi, kdyby se jim to tam rozpadlo na narodnostni skupinky.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky jsem to pochopil spíš takhle

Reagovat
Coutinho10

no kdyz sem to videl v highlightu na redditu, tak nemyslim si uplne, ze by ho rezervoval Neymarovi, ale asi to jako Brazilec zkousaval lip nez kdyby mu ho vzal Cavani

Reagovat
smazaný uživatel

tak mam v PSG par oblibencu, Cavani k nim zrovna patri. Asi je vyrazim z vedlejsich, protoze jak mam rad Brazilce, tak je tam na muj vkus prebrazilcovano... Motta, Neymar, Dani Alves, Thiago Silva, Marquinhos---a vsechno hraci s velkym vyznamem pro ten klub. Krom teda Lucase, kterej pujde stejne z kola ven (Arsenal, tuk, tuk, tuk)

Reagovat
SunFells

Zlanařit Mouru po Oxově odchodu by bylo hodně dobré, ale nebude to lehké, těch zájemců může být dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Stokrat radsej draxlera (mahreza/fekira).. moura sa tam za 5 rokov nedostal do zakladu

Reagovat
smazaný uživatel

ale to zas ne, byly sezony, kdy hra s nim a bez nej byla proste poznat. Vloni to tam zkraje sezony taky tahnul a byl naprosto rozdilovym hracem A vlastne mel lvi podil na tech brankovych hodech Cavaniho v cele sezone, rozhodne to neni nejakej odpad, co by se neprosadil..

Reagovat
SunFells

Hehe, Moura loni základ rozhodně hrál a rozhodně patřil mezi důležité hráče. Předtím toho taky odehrál ve velké konkurenci dost. Nákupy Neymara a Mbappého nejsou o nedostatečné kvalitě Moury.

Draxlera mám rád, ale nevěřím, že bude platnější (i pro PSG) než Moura, který by u nás mohl pokrýt i ten kraj. Taky tu předpokládáme, že Moura bude právě díky Draxlerovi, Neymarovi a Mbappému dostupnější.

S Mahrezem běž.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli u nekoho pouzit spojeni "vlhkej sen", tak u nej jak pises, bude o nej velkej zajem, protoze hrac to je famozni. A lacinej zrovna nebude, Khelaifi je tvrdej byznysmen, ten ten odpad nebude prodavat za hubicku jak je zvykem u anglickych velkoklubu

Reagovat
Coutinho10

j otazka jestli to bude delat dobrotu, ale pro nas fanousky kanarku to je zajimavej tym.. v oblibenejch je nemam, ale v LM bych jim ten uspech pral, ale musej bejt jednotni a jako tym a ne si honit ego na penalty a primacky, takze uvidime, jak to pujde dal

Reagovat
patas92

Samozřejmě, že ho před Cavanim hlídal pro Neymara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Svatej

Reagovat
kvasha16

.. inak ako sa tam zjavil, z nicoho

Reagovat
kvasha16

*z nicoho nic

Reagovat
Visca el barca

Nic. Po letošním selháni v LM bude vyhozen no a s ním Půjde Cavani a v zimě Draxler či Di Ma

Reagovat
smazaný uživatel

Zlocin a trest

Reagovat
icemike

Reagovat
Grahf

čo je vlastne s barkleym? Pod koemanom si už nekopne?

Reagovat
vodka

zraněný

Reagovat
smazaný uživatel

Sa zranil na lekárskej prehliadke v Chelsea?

Reagovat
smazaný uživatel

raději před ní.

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
SunFells

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
niflheim

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
mithro

Reagovat
FUnk

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Tommy the Gunner

Bozi

Reagovat
smazaný uživatel

OT: potrebujem nejaký tip ako zabiť čas, k dispozícií mám len jednú, ľavú ruku a fúru času, s mizerným internetom doma, na dedine v byte. Čítať celý deň knižku ma nebaví.

Reagovat
bbbauch

Ja mam par dni k dispozici jenom pravou nohu a vyresil to playstation, po roce co mi na nej sedal prach..

Reagovat
Mastný Chobot

1. jak dopiči je možné, že máš k dispozícii len jednu končatinu?

2. jak dopiči hráš na PS s jednou nohou?

Reagovat
bbbauch

tak ruce slouzej taky nastesti.. zase ale naucit se hrat na psku nohou muze bejt taky dobrej zabijak casu

Reagovat
nani92

dokedy ho budeš hrať? nepožičiaš mi ho potom na 3 mesiace?

Reagovat
bbbauch

tobe bych ho i pozical, ale porad by jsi sem musel chodit psat

Reagovat
nani92

takú konzolu ešte nevymysleli, aby nahradila EF <3

Reagovat
smazaný uživatel

ale ten pristi rok plati, ze?

Reagovat
nani92

nauč sa písať ľavou rukou

Reagovat
smazaný uživatel

to sa môže hodiť do školy

Reagovat
minoLFC

ako?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mastný Chobot

pozri si všetky časti El Chapa a napíš mi potom, či to stojí za to. Dík.

Reagovat
smazaný uživatel

mám pocit, že za celý deň by som stihol tak jednu časť, s týmto supersilným hypernetom

Reagovat
smazaný uživatel

masturbace

Reagovat
Mastný Chobot

maratónska štafeta - 3,5 hodiny s podávaním kolíku každých 15 minút

Reagovat
smazaný uživatel

#nofapnation

Reagovat
smazaný uživatel

jaká rychlost je mizerný internet?

Reagovat
smazaný uživatel

https://i.imgur.com/D8CUxCi.png

Kedysi som robil podobný, na inej stránke, dokonca mi vyšlo, že len 2% populácie má pomalší, predo mnou bol niekto z Ugandy.

Reagovat
smazaný uživatel

To je nic moc, ale i tak bys mohl třeba přes noc stáhnout 4-5 GB, což může být 1-2 řady 720p nějakého seriálu, nejlépe kódovaného HEVC/H265, pokud nemáš starý a pomalý počítač.

Reagovat
smazaný uživatel

PC je v pohode, ono ale neviem, čo by som si mal pozrieť... A potrebujem to viac menej len na zajtra, potom by už mala šlapať nová zmluva o internete.

Reagovat
Svatej

wow

Reagovat
smazaný uživatel

skus si spomenut na vsetko co si v zivote zazil

Reagovat
SunFells

se svou pravou rukou

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si dosť zlatý človek, Kubo. Mám ťa rád.

Reagovat
smazaný uživatel

<3

Reagovat
smazaný uživatel

Dobra hudba +spomienky= zimomriavky

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Aká činnosť ťa vždy napĺňala?

Reagovat
smazaný uživatel

Sebazdokonalovanie

Reagovat
smazaný uživatel

Psychológia, právo, medicína, história, filozofia, tréning bojových športov (len tréning), modlenie, meditácia, počúvanie klasickej hudby.

Reagovat
Lacko_Boh

* modlenie ku krestanskemu bohu

Reagovat
Lacko_Boh

*právo Sharia

Reagovat
smazaný uživatel

len pri podobných činnostiach nevydržím all day long

Reagovat
Lacko_Boh

preto mas 1000+ komentarov na EF do pici, ja mam dost Si mal povedat bonsaje.

Reagovat
smazaný uživatel

chcem sa zdokonaliť aj v diskutovaní a argumentácií

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Lacko_Boh

nadhadzovac. Nevrav mi ze na dedine nemate baseballovy team. Inak, informacia o tom ktoru ruku mas k dispozicii, bez toho aby sme vedeli ktora je tvoja preferovana ( ambidexter?) je absolutne zbytocna.Ked nie baseball, tak alkohol alebo ako hovori moja mama, "zafajci si marisku". Studium koranu. Navar nieco mamke(tak im na dedine hovorite, vy hovada?) Zajdi do svojeho krajskeho mesta, vyber si najvacsie nakupne stredisko a sed na jednom presse s mlieckom 4 hodiny. Moznosti je neurekom. Ked tak, sk.lichess to isti

Reagovat
smazaný uživatel

som ortodoxný pravák. Nadhadzovať teda nemôžem. Neubalím ani jointa, krajske mesto je strasne moc ďaleko, ale možno pôjdem do toho nákupáku na wifi.

Reagovat
smazaný uživatel

Vetsina sestrihu na fullmatchesandshows a timesoccer mi tohle kolo nejde pustit, udajne je to bloknuty kvuli licenci. Doted to kazdej tejden slo, nechapu. Nejaka fungujici alternativa? Nejlip s celymi sestrihy z MOTD, dik.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Mastný Chobot

resp. ak ti to nejde, tak bude chyba u teba, lebo mne to ide

Reagovat
blade115

Hazard: “Big stars want to play in Ligue 1, and that is a good thing. But if I am to return it will be to play for Lille – they are my club."

PSG si teda škrtáme a zbývá už jen ten Real.

Reagovat
Mastný Chobot

a čo Lille?

Reagovat
blade115

Lille už snad přestane přetahovat superhvězdy z top klubů, no.

Reagovat
Pospovič

Srat na real, stačí, ze ve FIFE z něho dělají klub, který je o 8 tříd výš nez anglické (pribehovka)

Reagovat
smazaný uživatel

Big stars want to play in Ligue 1? Spíš big stars want to play for money from PSG

Reagovat
kvasha16

tak myslim ze kazdemu je jasne ako to je

Reagovat
smazaný uživatel

No každýme evidentně ne

Reagovat
smazaný uživatel

ešte jedno OTíčko, pardon: je tu niekto, kto sa venoval silovému trojboju? Ďakujem.

Reagovat
Darren Fletcher

to s jednou rukou nedas

Reagovat
smazaný uživatel

Chcem si naplanovat program

Reagovat
smazaný uživatel

To ten Adrien Silva nemůže hrát ani za rezervu? Chápu, že to v Leicesteru podělali, ale chudák hráč. Navíc jestli kvůli tomu přijde o MS...

Reagovat
smazaný uživatel

Sice je z kurníku, ale v tom s Pochettinem souhlasím na 100% - http://www.bbc.com/sport/football/41312257

Reagovat
Busby babes

ne, nesouhlasim. Tottenham neni v pozici Wiganu, kdy by i pripadne uprednostneni LC pred PL u asi dvou tri kol znamenalo, ze spadnou. Jsou jednim z nejbohatsich klubu sveta, tak by to pro ne nemel byt problem.

A mam na mysli hlavne situaci, kdy se dostanou treba do semifinale. Pak uz by melo logiku zkusit to vyhrat. Proto se to hraje, zvedne to sebevedomi, muze to mit dobrej pozitivni efekt pro druhou pulku sezony. a neznamena to, ze zabali PL nebo CHL. V te uz stejne tou dobou nebyvaji.

Reagovat
mithro

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tady je spíš o to, že Pochettino nebude nasazovat do FAC/LC nejsilnější sestavu. Priorita je jasná.

Jasně, že se když se dostanou do semifinále, budou to chtít vyhrát. Ale úspěch v PL a CHL řadí daleko výše.

Reagovat
bbbauch

Je super

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
niflheim

Sám jsem nečekal že bude tak skvělý, je to radost se na něj dívat v tom středu hřiště.

Reagovat
vodka

tak ono to dost dělá taky to, že zatím hrál furt

Reagovat
iamek

Byl uz snad 3x vyhlaseny hrac zapasu ne ? Snad jen jednou se mu nedarilo, ale zatim bestie

Reagovat
Busby babes

je skvelej.

Reagovat
Miguel19

To je jenom v rámci United ne? Jinak to moc nesedí.

Reagovat
kiwwi

Just FYI - the numbers are accurate but the graphic is misleading. This is Matic's ranking within the team, not the entire league. Still pretty good though!

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Reagovat
Svatej

Wow... ani nechci vědět, jak šílenej by v United byl Kanté

Reagovat
r.mrazik

skvely nakup...pro me extremne prekvapivy

Reagovat
kvasha16

kde je ten Matic z jari?

Reagovat
niflheim

HERRERA TALKS EXPECTED

Ander Herrera will sign a new Manchester United contract before December, according to the Manchester Evening News.

They claim the Spaniard is in no rush to extend but expects to agree fresh terms before the end of the year.

Jose Mourinho has already said the club will trigger an extension that's written into Herrera’s current deal but the midfielder is set to agree a completely new contract.

Reagovat
Busby babes

jen at to rychle podepise at jdou ty drby, ze se s mourinhem pohadali do hajzlu.

Reagovat
niflheim

Jack Wilshere wants West Ham to save him from his Arsenal misery. (Daily Star)

Dele Alli is not in negotiations with Tottenham over a new contract, according to Mauricio Pochettino. (Daily Express)

Manchester United midfielder Marouane Fellaini is yet to accept new contract offer as his camp hold out for an improved deal. (Daily Mail)

Manchester United fears as wonderkid Angel Gomes stalls over signing first professional deal with Barcelona keen on youngster. (Sun)

Liverpool and Arsenal will do battle for the signature of Julian Draxler in January. The PSG star is reportedly keen on a move to the Premier League. (Daily Star)

Eden Hazard keeps calling Real Madrid president Florentino Perez over sorting a move to Spain. (Daily Star)

Ronald Koeman is expected to be given time to try to turnaround Everton's appalling start to the season after spending £130million on new players in the summer. (Telegraph)

Premier League giants Chelsea and Manchester United are facing the threat of legal action after leading clubs were told they should "hang their heads in shame" at breaking a collective promise to meet minimum standards for disabled fans. (Telegraph)

Reagovat
iamek

Odchod Gomese bude strasny, ale strasny pruser. Letos jsem videl kazdy zapas dorostu a ten kluk je uplne nekde jinde a to nehral jeste letos s Chongem, protoze je stale zraneny a s Chongem mu to klape uzasne. Musime ho udrzet za kazdou cenu.

Reagovat
Grahf

so svojou postavou nemá pod mourinhom bohužial šancu.

Reagovat
Busby babes

here we go again. To uz je kolikatej hrac, kterej se tu pod Mourinhem odepisuje? Martial, Rashford, Carrick, Fellaini, Young, Rojo, Blind...

Reagovat
iamek

Je porad mladej. Jeste vyroste a urcite nabere vic svalstva. Takovy Mata neni taky zadny Rambo a hraje dost.

Reagovat
Busby babes

vidis, na Matu, kterej pujde prvni jsem uplne zapomnel.

Reagovat
r.mrazik

tak Mata taky neni nejak vysoky

Reagovat
SunFells

Proč nehraje výš? V akademii MU převyšující hráče neposouvají?

Reagovat
Busby babes

je mu cerstve 17. uz hral par minut za acko, uvidime co ve stredu, jestli bude treba na lavicce.

Jinak vzhledem k tomu, kolik nasich odchovancu hraje poruznu v klubech PL bych rekl, ze tam celkem vedi, kdy hrace posunout o uroven vyse.

Reagovat
iamek

Pred mesicem mel teprve 17. Na pravidelne nasazovani v acku ma jeste aspon rok cas.

Reagovat
SunFells

Na áčko určitě, existuje ale další level v akademii. V Arsenalu a zdá se mi, že běžně i v jiných klubech, je běžné kvalitnější mladší hráče nechat hrát se staršími, proto se ptám.

Reagovat
iamek

A pokud myslis do becka, tak jen to ne. Tam hraji hraci, co nemaji ani na Banik . Az na 2-3 kusy.

Reagovat
kiwwi

no chalan mal 2 tyzdne dozadu 17 rokov, cize on aj za tu U18 bol vyssie pretoze hral za U18 od 15 rokov...teraz by mal prist jeho posun do U21

Reagovat
SunFells

Mám dojem, že u nás čerstvý do U18 taky chodí od 15/16 roků, nejsem si jistý, zda mezi U15 a U18 mají vůbec nějakou soutěž, všiml jsem si takových tříd (U16,U17) jen na turnajích.

Reagovat
Busby babes

Ten Hazard. to je co za vymysl zas?

Ad Gomes, to by bylo hodne spatny, ale uvidime. Je to anglican, mladej. Nejsem si jistej jestli ma vetsi sanci se prosadit v Barce nez u nas smerem do budoucna. U nas ma hodne dobre jmeno a uz letos by mohl zacit nakukovat do acka v poharech, nevim jak by to mel v Barce, jejich akademii neznam, tak nevim, jestli tam nemaj 3 jiny Gomese nebo tak.

Zatim bych tomu moc neveril.

Reagovat
iamek

Uz by zitra mel byt aspon na lavicce. To jsou presne zapasy, kde by mel par minut dostat. Jinak vcera za becko slusny vykon Wilson. Toho bych se taky zitra nebal postavit na par minut.

Reagovat
Busby babes

to bych mu pral. Hlavne, ze to zraneni z nekdy pred minuleho tydne nebylo vazne.

Reagovat
iamek

Ja taky. Vcera fakt hral slusne a docela jsem se divil, protoze po tak dlouhem zraneni to neni zrovna obvykle. Akorat to rezerva mohla udrzet no. Kazdopadne letos ma rezerva nejslabsi tym pamatuju

Reagovat
Busby babes

tak ona ta soutez je stejne nesmyslna a tem hracum to nic neda.

Reagovat
iamek

. Strasne na hovno system. Odehraji za rok par zapasu a nedivim se, ze klub aspon ty trosku slusne hrace posila na hostovani. I kdyz letos se ty hostovacky zase moc nepovedli. CBJ nehraje, Willock nehraje. Aspon Pereeira a TFM hraji zatim pravidelne. Johnston a Henderson taky, ale tam na acko sance neni moc velika.

Reagovat
Busby babes

ten CBJ je divnej no. Loni doplatil na smulu a pristup noveho trenera. ale letos... pokud se nedokaze prosadit ani tam...

Reagovat
iamek

Jinak - Luke Shaw and Angel Gomes among players who could start for Manchester United vs Burton

Reagovat
Busby babes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ligter

Reagovat
r.mrazik

jestli odejde Gomes,tak to bude v prdeli

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

http://www.bbc.com/sport/boxing/41313235

Rio se zblaznil.

https://twitter.com/rioferdy5/status/910034795937320960

Jako namakanej on je, ale v 38 zacinat s boxem...

Reagovat
SunFells

Reagovat
FUnk

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
cristiano.K.

Míra Slepička taky začal až po skončení s fotbalem a je o dva roky mladší

Reagovat
kiwwi

priznaj sa, ze si precital maximalne tak nadpis

Reagovat
SunFells

Nope.

Reagovat
kiwwi

kazdopadne...

We let Liverpool fans in all the time, can't say we don't do enough for the disabled.

Reagovat
vladis271

HA HA HA

Reagovat
Busby babes

Structural work at Manchester United is now complete but the new areas are not yet being made available to wheelchair users for Premier League games. A Manchester United spokesman said additional assessments were required “to ensure the safe and smooth integration of disabled and non-disabled supporters” where work had taken place. Wheelchair spaces will also now rise beyond 200 for some games as they carry out tests, including for Wednesday’s League Cup against Burton Albion.

Reagovat
Counter

https://twitter.com/HectorBellerin/status/909856300804268032

LOL A ještě ta Corbynova reakce níže

Reagovat
SunFells

Reagovat
fff

Bude dneska LFC niekde v telke?

Reagovat
kiwwi

dokonca na dvoch...Digi Sport 2 a Nova Sport 1

Reagovat
Busby babes

Nevládka Kick It Out chce, aby fans @ManUtd přestali s popěvkem na Romela Lukaka: "He's our Belgium scoring genius, with a 24-inch penis."

ten pokrik je hrozne debilni. a zacina z toho byt docela komedie...

Reagovat
kiwwi

akoze ten chant je vtipny a chytlavy, ale byt na jeho mieste tak sa citim trochu nekomfortne kebyze pocujem ako to spieva cely stadion a miliony ludi pri obrazovkach to pocuju...hrac sa ma citit hrdo a ma mu to dodat extra energiu ked pocuje svoj chant - tento asi tieto podmienky nesplna

aj ked, kto vie, ci sa Lukaku neciti extra hrdo ked pocuje 75k ludi spievat o svojom 24-inch penise

Reagovat
Lacko_Boh

Hm, neviem neviem. Nedavno v Senegale skupinka prvacikov spachala pokus o hromadnu samovrazdu potom, co sa im piataci smiali ze maju iba 24 palcove cikule. To je proste ina mentalita.

Reagovat
Busby babes

aby nebyl zklamanej, ze mu pulku ubyraji...

Reagovat
bbbauch

takova hrubyce

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

vtipny je, ze jsem si rikal: do haje, jaky se tam pise i/y? tak jsem to chtel vygooglit. ale misto UBYRAT jsem do google dal ubyat, vyhodilo mi to "ubyvat", kde se pise y, ale nejak jsem si toho jineho pismenka nevsiml a videl jen to Y.

Reagovat
Counter

Reagovat
Swarley

tohle už je kontrola pravopisu level Swarley

Reagovat
Busby babes

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
bbbauch

ja chvili premejslel, jestli je to cesky

Reagovat
Busby babes

http://therepublikofmancunia.com/why-united-fans-should-bin-the-new-lukaku-chant/

tohle je docela dobrej pohled, se kterym asi souhlasim...

Reagovat
kiwwi
Reagovat
kiwwi
Reagovat
Busby babes

no tipuju, ze vyhraje Mbappe. Preci jen LM je LM.

Anglicani nejvic nominaci ale z tech relevantnich je tam jen Rash. ostatni maj dohromady asi 10 zapasu za acko.

Reagovat
kiwwi

jj, Mbappe je istota

Reagovat
smazaný uživatel

Calvert-Lewin a Solanke boli najlepší hráči MS U20. Podľa mňa zaslúžená nominácia.

Reagovat
SunFells

Solanke určitě, Calvert-Lewin byl občas dost neviditelný, to spíš Lookman byl z té ofenzívy zajímavější.

Reagovat
Busby babes

tak vzhledem k tomu, ze tam je 25 hracu, tak nijak nezpochybnuju nominaci. Jen rikam, ze z tech anglicanu pravidelne v klubu nehraje krome Rashe nikdo. A myslim, ze to bude mit vetsi vahu nez kratkodobej turnaj junioru.

Reagovat
Zaschrona

DCL hraje pravidelne.

Reagovat
Busby babes

letos. Loni ne.

Reagovat
Zaschrona

Nekdy od Vanoc nastupoval naprosto pravidelne, mimo par tydnu, kdy byl zraneny.

Reagovat
Busby babes

loni 11 zapasu, 347 minut. Sorry, to fakt neni pravidelne nastupovani od Vanoc. Ale to je fuk. Slo mi o to, ze krome Rashe proste nikdo nemel zaklad ve svem klubu. Coz je pravda.

Reagovat
kvasha16

Donnarumma by tiez mohol vyhrat nie?

Reagovat
SunFells

Za co? Ten o sobě dal nejvíc vědět přestupovou aférou, která mu nepomohla a to trapné působení na ME U21 mu taktéž ublížilo.

I nebýt dominantního Mbappého, tak to hádám nevyhraje.

Reagovat
SunFells

resp. aférou o podpisu smlouvy.

Reagovat
kvasha16

ME som nesledoval no, ale ved stale pravidelne chyta za AC, sa zhorsil? ci len opadlo hype?

Reagovat
SunFells

Calcio nesleduju, ale nemyslím si, že se zhoršil, co jsem viděl tak někteří ho řadí i mezi 5 nejlepších brankařů v té lize. Jeho reputace však utrpět po výše zmíněném trochu musela. Že je trouba je třeba jedna věc, ale na tom ME, kde měl patřit mezi hlavní hvězdy, se ukázal jak žalostný kolohnát bez známky reflexu.

Reagovat
SunFells

Vítěz je jasný, ale ta nominace většiny angličanů je teda vtipná. To tam mohli zrovna dát i Pellegriho.

Reagovat
Grahf

dával by som tam len hráčov, ktorí už majú niečo odohraté aj za áčko klubu.

Reagovat
SunFells

Tak nakonec jen takový mají šanci to vyhrát. Ale vyjebal bych se v tomhle případě na něco takového, že musíš nominovat 25 hráčů, když se tam pak objevuje tolik zvláštních jmen, které nemůžou vůbec konkurovat.

Reagovat
pepinho2

Gomez, Borja

Reagovat
smazaný uživatel

Emre Mor už neni v BVB? To je hostovačka enbo odešel?

Reagovat
vilp

Přestup.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele