5. kolo
16.09.2017 16:00 CET
1 : 1
(1:1)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Liverpool FC - Burnley FC 1:1

Liverpool byl po nerozhodném výsledku z Ligy mistrů proti Seville zklamán a náladu si chtěl napravit v ligovém duelu proti Burnley. The Clarets ale přijeli na Anfield Road s cílem získat alespoň jeden bod a tomu od úvodního hvizdu přizpůsobili také svou taktikou.

Vítr do plachet odpisovaného mančaftu dodal přesný zásah Scotta Arfielda z minuty číslo 27, střelci perfektně připravil pozici Robbie Brady. Liverpool nečekal, že inkasuje jako první, ale zareagoval nejlépe, jak mohl. O tři minuty později poslal míč po asistenci Emreho Cana do levého horního rohu Mohamed Salah.

The Reds věděli, že jich uspokojí jenom tři body, proto do soupeře bušili. Svědčí o tom i statistika střel z tohoto utkání. Liverpool proti Burnley vyslal neuvěřitelných 35 pokusů, přičemž Burnley se zmohlo jen na pět střel.

Dominance Reds ve druhém poločase byla skutečně extrémní. Aktivní byli prakticky všichni domácí, vyčníval Salah. Kvalitní výkon podali také Coutinho a Emre Can. V 86. minutě mohl skórovat Alexander-Arnold, ale ani on a ani Dominic Solanke o minutu později nedokázali překonat defenzívu obětavých The Clarets.

Autor: Jakub Vaverka

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Theft90

1:1

Reagovat
hodjohn

Coutinho gól

Reagovat
Assassin11

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 LFC

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele