5. kolo
16.09.2017 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Tottenham Hotspur - Swansea City 0:0

Fotbalisté Tottenhamu stále čekají na první vítězství ve svém přechodném domově ve Wembley, alespoň zde ale po jedenácti zápasech v řadě udrželi čisté konto. Spurs měli dle předpokladů po většinu utkání mnohem více ze hry, Swansea do hry prakticky vůbec nepustili, jenomže branku nevsítili ani z těch největší příležitostí.

Hosté z Walesu mohou za bod děkovat především brankáři Lukaszi Fabianskem, který se poprvé musel činit již v deváté minutě. Střela Harryho Kanea z nějakých třiceti metrů polského brankáře vystrašila, ale nepřekvapila, a Fabianski si poradil i s následnou střelou Dele Alliho z ostrého úhlu.

Brankáře Swans Tottenham ještě více zaměstnal po změně stran. Propagační střely Christiana Eriksena a Son Heung-mina ze střední vzdálenosti postrádaly razanci, tutovka korejského záložníka o pár minut později po kolmici od Alderweirelda zase chtěla lepší umístění. Úspěšný navíc nebyl ani Harry Kane, jenž krátce nato z malého vápna orazítkoval břevno.

Son Heung-min patřil k nejaktivnějším mužům na trávníku, po jeho krásném uvolnění kolem brankové čáry ovšem z úhlu rozvlnil jenom boční síť. Zanedlouho se znovu blýskl Fabianski, když reflexivně vyrazil hlavičku Kanea po rohovém kopu Eriksena. A když nejlepší střelec posledních dvou ročníků Premier League osm minut před koncem vypálil opět asi třicet centimetrů vedle, rozešli se Tottenham se Swansea bez gólů.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Lloris - Trippier, Alderweireld, Vertonghen, Davies - Dier, Sissoko - Eriksen, Alli, Son - Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Book z tipu to vidí o 3 a více golu. Není duvod mu nevěřit. Mě stačí přesně o 2- je tam vyžší kurz.

Reagovat
smazaný uživatel

.

Reagovat
Theft90

3:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele