5. kolo
16.09.2017 16:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Huddersfield Town - Leicester City 1:1

Huddersfield v minulém kole poprvé ochutnal hořkost porážky, když podlehl West Hamu. Leicester po prohře toužil získat tři body. Utkání nováčka s mistrem z roku 2015 přineslo od úvodních minut velice zajímavý fotbal.

V úvodu duelu hrál Huddersfield aktivněji jako Leicester. Branky to ale nepřineslo, i když na obou týmech bylo vidět, že mají velikou snahu skórovat. Šancí ale bylo jako šafránu. Postupně se začalo na hřišti hrát tvrději. Ve 40. minutě uviděl žlutou kartu za nešetrný zákrok Christopher Schindler z Huddersfieldu.

Druhý poločas byl zajímavější. Hned v první minutě druhé části hry se radovali domácí, když Laurent Depoitre vystřelil ze střední vzdálenosti. Schmeichel neměl nárok. The Terriers šli také za druhým gólem, ale nebyli důslední a Leicester City se díky tomu dostal k pokutovému kopu. Jamie Vardy stejně jak proti Chelsea skóroval a srovnal.

Leicester rázem zjistil, že z tohohle zápasu může získat všechny tři body. Lišky byly častěji u míče, hrály více kombinačně, ale nedokázaly skórovat. V 78. minutě mohly být potrestány, když se do šance dostal domácí Tom Ince, ale jeho pokus putoval těsně vedle levé tyče. Branku jsme v tomhle duelu již neviděli.

Autor: Jakub Vaverka

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Theft90

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele