5. kolo
17.09.2017 17:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

Manchester United - Everton FC 4:0

Návrat Wayna Rooneyho na Old Trafford se nesl v duchu dominantního vítězství Manchesteru United, který byl ovšem alespoň tak ohleduplný, že si demolici Evertonu schoval až na závěrečné minuty po Rooneyho vystřídání. Do 83. minuty to bylo 1:0, konečné skóre zní 4:0...

Toffees takto spadli do poslední trojky a ve všech soutěžích už prohráli čtyřikrát v řadě, aniž by jedinkrát skórovali. Dnes k tomu přitom ani nebyli příliš blízko - jediné dvě slušné šance měl zrovna Rooney, jednou však pálil mimo a podruhé přímo do De Gey.

Takové pokusy nebyly nic proti tomu Valenciově, který už ve čtvrté minutě de facto rozhodl o tom, kdo bude brát všechny body. Pravý obránce se tehdy parádně opřel do horizontální přihrávky a z hranice šestnáctky nedal Pickfordovi žádnou šanci.

Ve zbytku první půle potom Romelu Lukaku neproměnil sólový únik po chybě svého bývalého spoluhráče, ale sám si potom spravil chuť, když nejprve zaváhání Williamse využil k asistenci u druhé branky Mchitarjana a následně v 89. minutě zvyšoval na 3:0 po výzvě Lingarda. Čtvrtý zářez přidával z penalty střídající Martial.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 hlavne nech je výhra lebo na Stoke to nebola žiadna sláva

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
PePiG7

2-1 Rashford, Mata - Wazza

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Devil

Everton tuto sezonu ztratil jiskru,tak doufám,že ji nenajde zrovna v zápase s náma.....

3:1

Reagovat
Theft90

2:0

Reagovat
Assassin11

2:2

Reagovat
diastan

Everton je uplne mimo, toto Ucka asi daj pokud nebudou mit smulu jako my. 2:1

Reagovat
Teoretik

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
MySch017

To review zbúchané, doslova

Reagovat
scholes18

moc práce si s tým teda nedali..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele