Premier League - souhrn 5. kola

16.09.2016, 22:51, aktualizováno 18.09.2016, 19:27
Komentáře a souhrny
Tottenham nejtěsnějším rozdílem zdolal Sunderland. Crystal Palace vyhrál nad Stoke, zatímco Southampton si poradil se Swansea. Watford trochu překvapivě zvládl duel s Manchesterem United. Everton předvedl proti Middlesbrough prvopoločasový obrat z 0:1 na konečných 3:1. Chelsea nenapravila remízu ze Swansea a v domácím prostředí prohrála s Liverpoolem po otřesné první půli 1:2. Další výhru si připisuje Manchester City, West Brom přestřílel West Ham a tři body mají i Arsenal a Leicester...

Tottenham Hotspur - Sunderland AFC 1:0

18.09.2016 17:30

Góly: 59. Harry Kane

I přes drtivou převahu Tottenhamu nakonec zápas na White Hart Lane rozhodl jediný gól z kopačky Harryho Kanea. Vítězství má však pro domácí hořkou příchuť, neboť v průběhu přišli hned o tři zraněné fotbalisty, přičemž především kotník střelce jediné branky nevypadal vůbec dobře.

Domácí začali pěkně od podlahy a hned v úvodních minutách zasypali branku svého soupeře pořádnou sprškou střel. Hned po třech minutách se po sérii centrů dostal z úhlu zakončení Sissoko, jenže jeho křižná střela minula vzdálenější tyč hostující branky. Hned o pár chvil později se do své první větší šance probil Kane, kterého našel střílený centr Sona z levé strany. Pickford byl ale pozorný a tenhle pokus anglického forwarda dokázal vytěsnit.

Po čtvrthodince hry se tento souboj znovu opakoval, když se nejprve na pravé straně probil Sissoko a jeho střílený centr byl sražený přímo k nohám Kanea. Ten se ale nacházel až příliš blízko brankáře hostí, a tak jej překonat nedokázal. Následný rohový kop pak spadl na hlavu Alderweirelda, který ale v dobré pozici našel jen rukavice Pickforda.

Po necelých 22 minutách se konečně musel ukázat i Hugo Lloris. Nenápadný odkop od hostujícího brankáře totiž k údivu všech přelétl celou obranu Spurs a k míči se tak zadarmo dostal Defoe, který ihned pohotově pálil - domácí brankář byl ale pozorný a tento pokus dokázal krýt. Na obrazu hry se v následujících minutách nic neměnilo, Tottenham měl stálo drtivou převahu, ačkoliv si přeci jen už nevytvářel tolik příležitostí. Tu další tak měl až v 39. minutě Son, když mu nabíhající Vertonghen skvěle odtáhl obránce, načež si tento křídelník míč přehodil na pravačku a jeho tvrdou ránu zastavila až tyč.

Do kabin však přesto mohli odcházet s náskokem hosté - stačilo k tomu, aby po chybě Diera a průniku Januzaje dokázal Pienaar nasměrovat míč mimo dosah na brankové čáře stojícího Walkera. To se mu ovšem nepodařilo a anglický obránce svůj celek uchránil od pohromy.

V druhém dějství pokračovala naprostá dominance domácího celku. Po deseti minutách se před vápnem efektivně uvolnil Dembele, svým pasem vyzval Sona, který ale pálil pouze do boční sítě. Mrzet to ale Kohouty dlouho nemuselo - po hodince hry se totiž konečně dostali do vedení.

Centr Walkera na zadní tyči vrátil před bránu Delle Ali, načež stoper Djilobodji vyrobil nepěknou hrubici, kdy míč nejenže neodvrátil, nýbrž jej jako na podnose nabídl Harrymu Kaneovi, který měl už velmi snadnou úlohu.

V závěrečné pasáži stojí za zmínku dvě věci - Tottenhamu se totiž zranil Dembele, Dier a Harry Kane, zatímco jejich kolegové s potěšením pokračovali v zahazování nadějných příležitostí. Neujala ani střela Janssena zpoza pokutového území, ani krásný obstřel Lamely, který Pickford dokázal vyškrábnout na rohový kop. A protože ze strany hostí stojí za zmínku akorát druhá žlutá karta pro Januzaje, nebylo překvapením, když se po závěrečném hvizdu mohli domácí fanoušci radovat z další výhry.

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Stoke City 4:1

18.09.2016 15:15

Góly: 9. James Tomkins, 11. Scott Dann, 71. James McArthur, 75. Andros Townsend - 90+4. Marko Arnautović

Trápení Stoke pokračuje i po duelu s Crystal Palace. Celek Marka Hughese dostal podruhé za sebou čtyři branky a zlepšení je, zdá se, v nedohlednu. To celek z Londýna si na své konto připisuje druhou ligovou výhru v řadě.

Utkání rozhodně nezačalo ve vlažném tempu - ba právě naopak, od úvodního hvizdu bylo o nadějné příležitosti postaráno. První půle se každopádně nesla ve znamení standardních situací, jelikož drtivá většina šancí domácího týmu pramenila právě z nich.

Už v 9. minutě šel týmy Alana Pardewa do vedení - to si na přímý volný kop Puncheona na zadní tyči naskočil Tomkins, který přetlačil bránícího Walterse, a usměrnil míč za záda Givena, který si pro centrovaný míč s největší pravděpodobností měl sám dojít.

Hned o dvě minuty později bylo pro hosty ještě hůř - Puncheon se tentokrát postavil k exekuci rohového kopu, nadýchaným bochánkem našel hlavu stopera Danna, který byl na penaltovém puntíku trestuhodně osamocený, a tak mu nedělalo potíž míč poslat za záda brankáře Stoke podruhé.

Po uplynutí úvodní dvacetiminutovky konečně zahrozili i Hrnčíři - to když Dann špatně zpracoval dlouhý nákop a nabídl tak šanci Bonymu, který ale svou střelu zpoza vápna nenasměroval mezi tři tyče.

Do konce první půle pak ještě nebezpečně zahrozil Townsend, jehož nepříjemnou střelu z volného přímého kopu však Given dokázal zneškodnit.

Kdo doufal, že poločasová pauza přinese výraznou změnu, musel být nepěkně zklamán. Crystal Palace totiž zůstal jasně lepším týmem, zatímco hráči Stoke působili dojmem, jako by je nedělní střetnutí příliš nebavilo.

V 52. Minutě se po rohovém kopu dostal k další hlavičce Dann a až na brankové čáře hosty od další pohromy zachránil Bojan.

Za další dvě minuty následoval další závar u branky Stoke - jenže ani Benteke, ani Zaha třetí branku nepřidali.

Po hodině hry měli jednu z mála příležitostí na snížení také hosté - nejprve byla rána Martinse Indiho na poslední chvíli zblokována na rohový kop, po němž se zase na zadní tyči dostal do solidní pozice Shawcross - byl ovšem tak překvapený, že mířil velmi nepřesně.

Necelých dvacet minut před koncem přišlo definitivní rozuzlení zápasu - po dalším rohovém kopu totiž míč propadl k McArthurovi, který si míč navedl doprostřed a zamířil na zadní tyč. Jeho ránu však nešťastně tečoval do protipohybu brankáře jeden z obránců a fanoušci Crystal Palace se tak mohli radovat potřetí.

Čtvrthodiny před koncem se pak mezi střelce zapsal i Townsend, který po rychlém brejku míč před pokutovým územím zasekl a přízemní ranou na zadní tyč překonal Givena počtvrté.

V samotném závěru se pak do velkých šancí dostali i hráči Stoke - nejprve se sám před brankářem zjevil Walters, ovšem svou střelou trestuhodně netrefil prostor branky, načež v poslední minutě nastavení alespoň čestný úspěch hostů zaznamenal Arnautovič, který se za vápnem hezky opřel do míče a na jeho technický obstřel byl Mandanda krátký.

Více informací k zápasu

Southampton FC - Swansea City 1:0

18.09.2016 15:15

Góly: 64. Charlie Austin

Po čtvrtečním triumfu nad pražskou Spartou se hráčům Southamptonu podařilo prodloužit vítěznou šňůru, když na domácí půdě zaslouženě triumfovali nad Swansea. Konečný výsledek 1:0 přitom vůbec neodpovídá průběhu utkání, které měli Saints jasně ve své režii a nebýt příšerného zakončení, mohli svému velšskému sokovi snadno nasázet daleko více branek.

Lépe do utkání vstoupili domácí, kteří si první velkou šanci vypracovali po třinácti minutách. Redmond vyřešil přímočarý útok ideální přihrávkou na volného Longa, avšak irský útočník si s křižnou ranou z kroku na Lukasze Fabianského nepřišel. Tři minuty nato Long pro změnu zastal roli nahrávače, avšak jeho kvalitní centr z levé strany poslal nabíhající Davis pouze nad břevno.

Domácí fanoušci se pak po zákroku Fernándeze na Longa dožadovali odpískání pokutového kopu, jenže rozhodčí Mike Jones místo toho ukázal útočníkovi Saints žlutou kartu za nafilmovaný pád. Když pak se svými střeleckými pokusy neuspěli ani Redmond s Clasiem, odcházelo se do kabin navzdory jasné převaze Southamptonu za bezbrankového stavu. Zvláště Redmondova šance po perfektní akci Tadiće si zasloužila průlom skóre, jenže anglický mládežnický reprezentant tváří v tvář Fabianskému z hloubi pokutového území trestuhodně přestřelil.

Po změně stran již na trávník nenastoupil krajní bek Swans Kingsley, jehož vyřadily ze hry žaludeční potíže. Doleva se tak přesunul Kyle Naughton, zatímco pravou stranu dorazil obhospodařovat Angel Rangel. Právě Naughton hned po dvou minutách musel na poslední chvíli zabránit gólové dorážce Longa, neboť převaha Saints pokračovala tam, kde skončila na konci první půle. Když pak domácí konečně dostali míč do sítě skrze kvalitní průnik dua Clasie - Redmond, zastavil je pro změnu zdvižený praporek čárového rozhodčího. Opakované záběry přitom ukázaly, že někdejší forvard Norwiche byl při svém náběhu na úrovni ofsajdové linie.

Kýžený průlom skóre měl na kopačce střídající Charlie Austin, jemuž na přední tyč předložil krásnou centrovanou pobídku Ryan Bertrand. Ke zmaru domácích však míč pouze proletěl napříč pokutovým územím a zapadl vedle Fabianského levé tyče. Další neproměněnou příležitost si připsal Oriol Romeu, jehož hlavička z rohového kopu se od země odrazila příliš vysoko. Ve dvaašedesáté minutě se již ze zápasu stala takřka groteskní záležitost, kdy další tutovku Austina po přízemním centru Redmonda zastavilo břevno.

Sotva dvě minuty nato se už Saints konečně a zcela zaslouženě dočkali. Tadićův centr z pravé strany si proklestil cestu až na zadní tyč k nezastavitelnému Austinovi, jenž tentokráte nic neuspěchal, zpracoval si míč na hrudi a k úlevě Clauda Puela zavěsil suverénně míč do sítě. Anglický útočník se záhy mohl zapsat na listinu střelců i podruhé, ovšem tentokrát si na Fabianského nepřišel.

Až v závěrečné dvacetiminutovce se ke slovu dostali i do té doby strádající hosté. Zvláště skrze rychlonohého Montera, jenž nastoupil v šestašedesáté minutě, Swansea několikrát podnikla nadějný protiútok, ovšem ohrozit brankáře Forstera se velšskému celku přesto nedařilo. Pomoci s tímto neduhem přišel v jednaosmdesáté minutě debutující Borja Bastón, letní rekordní posila z Atlétika Madrid. Největší a nakonec také jediná šance na srovnání ovšem připadla Gylfimu Sigurdssonovi, jehož přízemní ránu musel Fraser Forster vyrážet s vypětím všech sil.

Závěr zápasu včetně čtyřminutového nastavení si již Southampton pohlídal a bere tak zasloužené tři body za vítězství 1:0. Podobná nemohoucnost v koncovce však Saints může v dalších zápasech notně mrzet, zatímco Swansea má po dnešním ubohém výkonu rozhodně o čem přemýšlet.

Více informací k zápasu

Watford FC - Manchester United 3:1

18.09.2016 13:00

Góly: 34. Étienne Capoue, 83. Juan Zúñiga, 90+5. Troy Deeney - 62. Marcus Rashford

Třicetileté prokletí je u konce, Watford porazil Manchester United! Svěřenci Waltera Mazzariho udolali jednoho z hlavních favoritů na zisk titulu 3:1 díky gólům Capoueho, Zuňigy a kapitána Deeneyho. Hornets zároveň ukončili sérii 11 zápasů, kdy vítězili zásadně Rudí ďáblové. Rashfordův ojedinělý zásah tentokrát Mourinha nespasil a portugalský manažer musí zkousnout již třetí soutěžní porážku v řadě!

Vyrovnaný start zápasu mohl velmi rychle utnout Watford, jenž byl v desáté minutě blízko gólu. Na hlavičku Prödla však Deeney těsně nedosáhl. Jen za dvě minuty už Hornets vést 1:0 rozhodně měli - Prödlův vysoký míč totiž způsobil nedorozumění Smallinga s De Geou a před Odionem Ighalem zela prázdná brána. Nigerijec však fatálně svatyni minul. Trio příležitostí zakončil opět Deeney, jeho hlavičku po centru Janmaata skvěle vyrazil De Gea.

Rudým ďáblům se první poločas vůbec nevyvedl, ale i oni mohli s trochou štěstí otevřít skóre. Rashford dostal s tečí balón do vápna, kde dobíhal Ibrahimović, jenže ho měl na dlouhou nohu a netrefil zívající síť. Po půlhodině hry se pak konečně projevil i nejdražší hráč historie Paul Pogba, jeho fantastická rána přeletěla přes hlavu bezmocného Gomese a div nepřerazila břevno.

Do vedení se každopádně dostali domácí a nutno říct, že dle průběhu utkání zaslouženě. Gólové radosti však předcházel faul Britose na Martiala, který sudí Oliver pustil, a tak mohl Janmaat potáhnout míč do vápna a najít nohu Etienna Coupeho. Ránu již čtyřgólového kanonýra sice De Gea tečoval, ale v cestě do sítě jí nezabránil.

Ještě do pauzy uháněl sám na bránu Ibrahimović, ale Prödl jeho únik brilantně zastavil. United se však přeci jen dočkali, a to po hodině hry. Otěže utkání musel vzít do rukou kdo jiný než Zlatan Ibrahimović, jež se za půlící čárou chopil míče, u vápna si po chvíli narazil s Rashfordem a odcentroval před branku. A byl to právě Marcus Rashford, ke komu se míč šťastně odrazil a kdo tak mohl vděčně balón zasunout do sítě.

Zlatý gól měl na hlavě opět Ibrahimović, ale svůj první významný zákrok vytáhl Heurelho Gomes. A tak se se se zlatým střídání naopak vytasil Walter Mazzari. Střelce první branky Capoueho totiž nahradil Juanem Zuňigou a ten se hned prvním dotekem stal hrdinou utkání. Roberto Pereyra si stihl utřít nos dresem než Amrabatovi naběhl k brankové čáře a zpětným pasem našel právě Zuňigu. Jeho rána byla dokonale přesná.

Dokonalý žolík pak splnil svou úlohu ještě jednou, to když ve vápně šikovně naznačil zaseknutí a nechal se zfaulovat Fellainim. Pokutového kopu se chopil kapitán Troy Deeney, balón napálil tvrdě přímo doprostřed a uzavřel skóre na konečných 3:1 pro Watford.

Více informací k zápasu

Everton FC - Middlesbrough FC 3:1

17.09.2016 18:30

Góly: 24. Gareth Barry, 42. Séamus Coleman, 45. Romelu Lukaku - 21. Maarten Stekelenburg (vl.)

Ronald Koeman dokáže divy! Everton pod vedením holandského kouče pokračuje ve skvělých výkonech a především výsledcích. Po pěti kolech už má na kontě 13 bodů a po dnešní výhře 3:1 nad Middlesbrough poskočili Toffees na druhou příčku Premier League. Vlastní gól Stekelenburga totiž ještě do přestávky dokázali vymazat Barry, Coleman a Lukaku.

První zajímavá situace se udála až v patnácté minutě. Ramírez už už pronikal do šestnáctky, když za záchrannou brzdu zatáhl jubilant Gareth Barry. Před ním dosáhli na metu 600 zápasů v Premier League pouze legendární Ryan Giggs a Frank Lampard. Hned vzápětí se na druhé straně mohl řítit sám na bránu Lukaku, jenže Bolasie pas nakonec vypadal spíš jako střela.

Victor Valdés tak zpočátku utkání neměl moc práce, až posléze na něj tvrdě vypálil Barkley, jehož pokus následovala přízemní rána Mirallase. Zápas nicméně rychle gradoval a brzy padly branky na obou stranách. Ani v jednom případě přitom rozhodčí gól uznat nemusel - nebo spíš neměl?

Friendův centr z levé strany v jednadvacáté minutě totiž Stelekenburg držel v dlaních, když do jeho paží v malém vápně hlavou trknul Álvaro Negredo. Lee Mason ovšem nechal hru plynout a holandský gólman si tak vstřelil vlastní gól. Jenže už za tři minuty až příliš agresivně a s vysokou nohou vletěl do ‚pětky‘ Ashley Williams, míč se od vystrašeného Valdése odrazil ke Garethovi Barrymu a ten jej precizně uklidil do branky.

Čtyři minuty před koncem pak obrat dokonal Seamus Coleman. Pravý bek Evertonu dostal míč do šestnáctky od Gueyeho, Lukakuovo přiklepnutí jej nevyvedlo z rytmu, tak mohl uhánět vstříc úspěchu. Oběhl Ayalu a do protipohybu Valdése poslal Toffees do vedení. Ještě do pauzy pak Everton de facto rozhodl - Bolasieho skvělý centr (ne)tečoval Lukaku a míč zapadl přesně k tyči.

Druhý poločas byl oproti prvnímu dějství vyloženě chudý příbuzný. Zatímco před pauzou vyslali střelci na branku 6 ran, po obrátce už gólmana prověřil pouze Ross Barkley. Everton se soustředil spíše na bránění a Middlesbrough do ničeho nebezpečného nevpustil.

Více informací k zápasu

Hull City - Arsenal FC 1:4

17.09.2016 16:00

Góly: 79. Robert Snodgrass (pen.) - 17. Alexis Sánchez, 55. Theo Walcott, 83. Alexis Sánchez, 90+2. Granit Xhaka

Dvě branky Alexise Sáncheze spolu s trefou Thea Walcotta bohatě stačily Arsenalu k tomu, aby zvítězil na půdě Hullu City, který od čtyřicáté minuty dohrával v deseti po vyloučení Jakea Livermorea. Nic na zisku tří bodů pro hosty nezměnila ani proměněná penalta Roberta Snodgrasse dvanáct minut před koncem. Třešničkou na dortu pak byla v samém závěru pumelice Granita Xhaky.

Zatímco Hull nastoupil i v pátém zápase sezony v nezměněné sestavě, Arsene Wenger oproti středečnímu utkání Ligy mistrů proti PSG vrátil do své základní jedenáctky Thea Walcotta na úkor Alexe Oxladea-Chamberlaina. Středová dvojice Cazorla-Coquelin tak navzdory přáním fanoušků zůstala totožná s Granitem Xhakou pouze na lavičce náhradníků.

Oba celky od samého úvodu předváděly kvalitní kombinace, avšak brankáři mohli nadále zůstávat v klidu. Nejblíže měl k průlomu skóre Alexis Sánchez po dobrém přízemním centru Walcotta, avšak své zakončení v lehkém záklonu nezvládl ukočírovat a vysoko přestřelil. V sedmnácté minutě již ale Arsenal způsobil v šestnáctce Hullu takový zmatek, až se k zakončení po sérii odražených míčů dostal mladý Alex Iwobi a i s pomocí teče zaclánějícího Alexise procpal míč do sítě. Střelecké statistiky si tak nakonec šťastně vylepšil chilský reprezentant.

Hned vzápětí málem potrestal Robertsonovu špatnou rozehrávku aktivní Alexis, ovšem skotský bek stihl včas své zaváhání napravit a skvěle načasovaným skluzem odvrátil míč na rohový kop. Arsenal však byl od průlomu skóre jasně na koni a obrana Hullu s obtížemi odolávala dalšímu náporu. Další střelu na bránu si po Özilově pasu připsal Theo Walcott, ovšem trefil pouze náruč připraveného Jakupoviće.

Obrovskou šanci na zdvojnásobení náskoku hostí mělo v osmadvacáté minutě duo Iwobi - Özil, jenže Jakupović zvládl ránu prvního jmenovaného skvělým zákrokem vyrazit a dorážející Özil trestuhodně minul. Hull kontroval střelou Snodgrasse, kterou ale Petr Čech lapil bez větších potíží.

Ve čtyřicáté minutě další kvalitní útok Arsenalu po pravé straně vyústil ve Walcottův přízemní centr k nabíhajícímu Coquelinovi, jehož ránu zastavil Jake Livermore levou rukou. Rozhodčí East nemilosrdně ukázal na značku pokutového kopu a navíc Livermorovi ukázal červenou kartu. Alexis však s nedůraznou penaltou na Jakupoviće nevyzrál, a tak stále přetrvával stav 1:0. S Arsenalem neproměněná penalta nezamávala a výtečný Jakupović musel znovu zasahovat po následném rohovém kopu. Dalšího gólu se však diváci nedočkali ani během tříminutového nastavení, a tak napínavá první půle skončila těsným vedením hostí.

Deset minut po změně stran uklidnil fanoušky Arsenalu Theo Walcott, jenž si rychle vyměnil míč s výtečným Iwobim a po ideální patičce nigerijského reprezentanta snadným obloučkem přehodil vyběhnuvšího Jakupoviće. Nic na tom již nezměnil ani střídající Maguire, který míč akorát hlavou prodloužil do sítě.

Hull se ovšem ani za zdánlivě beznadějného stavu nevzdal a vynutil si po hodině hry několikaminutovou sekvenci na polovině Arsenalu, která kulminovala parádními nůžkami Abela Hernándeze do břevna, byť z těsného postavení mimo hru. Dvanáct minut před koncem již ale snaha domácích slavila úspěch, když střídající Mbokani přepadl přes marně se natahujícího Čecha a vymodlil si tak pokutový kop, který Robert Snodgrass bezpečně proměnil.

Arsenal musel rázem znovu přidat na obrátkách, neboť hráči Hullu i diváci na tribunách znovu vycítili šanci na srovnání. K úlevě Arsena Wengera se hned v třiaosmdesáté minutě trefil Alexis Sánchez. Chilský útočník nejprve celou akci založil povedenou kolmicí na Walcotta, jehož sice Jakupović vychytal, ovšem odražený míč připadl Alexisovi, který prudkou ranou pod břevno prostřelil domácího gólmana i dva hráče na brankové čáře.

Závěr utkání tak již proběhl pod bezpečnou kontrolou Kanonýrů, kteří po nepovedeném vstupu do nové sezony slaví již třetí vítězství v řadě. V druhé minutě nastavení ještě konečný výsledek okořenil střídající Granit Xhaka krásnou ranou zdálky, na niž neměl nárok ani Jakupović.

Více informací k zápasu

Leicester City - Burnley FC 3:0

17.09.2016 16:00

Góly: 45+1. Islam Slimani, 48. Islam Slimani, 78. Ben Mee (vl.)

Leicester už zase baví celou Anglii. Po výhře 3:0 v Bruggách při premiéře Ligy mistrů porazili Foxes totožným výsledkem i Burnley. Domácí utkání rozhodl Islam Slimani, jenž si při debutu v Premier League připsal hned dva přesné zásahy. Třetí gól si vstřelil Ben Mee sám a i díky němu se Lišky konečně posunuly do horní poloviny tabulky.

Oba tábory fanoušků si dnes užily ligový debut v základní sestavě svých nejdražších posil historie. Sean Dyche dokonce kvůli Jeffu Hendrickovi opustil svoji oblíbenou formaci 4-4-2, před pětičlennou zálohou pobíhal osamocený Andre Gray. Autor jednoho ze tří gólů Burnley v sezóně se však do hry prakticky nedostával.

Ani Leicester v počátku zápasu nebyl příliš nebezpečný, vždyť první střelu na branku vyprodukoval Riyad Mahrez až v pětadvacáté minutě. Clarets hrozili ze vzduchu, Defour po centru Arfielda hlavičkoval do Zielera, který nahradil zraněného Schmeichela v brance Leicesteru. Na opačné straně ještě víc zpytoval svědomí Mahrez, jemuž na hlavu lahůdkově namazal Christian Fuchs.

Leicester, konkrétně jeho nejdražší posila s cenovkou 29 milionů liber, se prosadil v ideální moment. V nastaveném čase prvního dějství poslal Christian Fuchs skvělý centr z levé strany a Islam Slimani hlavou otevřel skóre. Ihned po přestávce se pak alžírský forvard trefil opět - a opět hlavou. Mahrez skvěle zapracoval na pravé straně, jeho pas do šestnáctky prodloužil Vardy a Slimani jen trknul míč do sítě.

Ze strany Lišáků jsme se navíc konečně dočkali i jejich smrtícího protiútoku, který jim loni vyhrál titul. Necelou čtvrthodinu před závěrečným hvizdem uháněl Leicester do brejku, Mahrez se prakticky v totožné pozici dostal k vápnu a jeho přízemní centr si srazil do sítě Ben Mee.

Více informací k zápasu

Manchester City - AFC Bournemouth 4:0

17.09.2016 16:00

Góly: 15. Kevin De Bruyne, 25. Kelechi Iheanacho, 48. Raheem Sterling, 66. Ilkay Gündogan

Fantastická jízda Pepa Guardioly pokračuje, Manchester City vyhrál i osmý soutěžní duel pod jeho vedení. Domácí utkání s Bournemouthem byl symfonií, kterou dirigoval především velkolepý Kevin De Bruyne. Pod jeho velením Citizens smetli svého soupeře rozdílem třídy a výsledek 4:0 je bez nadsázky milosrdný. Nebohý Artur Boruc totiž pochytal dalších osm střel.

Svoji šichtu začal už po pár minutách, kdy jej ze střední vzdálenosti prověřil De Bruyne. Právě bývalý záložník Chelsea otevřel skóre, když ‚poronaldinhovsku‘ zakončil přímý kop ranou pod zdí přesně k tyči. Man City byl v útoku nesmírně kreativní, k vidění byly barcelonské kombinace po zemi i rány z dálky jako v případě Kolarova.

Na 2:0 pak domácí dali z bleskového brejku. Za 11 vteřin a 11 doteků se balón dostal od vápna City až do sítě. De Bruyne ve finální fázi skvěle uvolnil Sterlinga a před Iheanachem záhy zela prázdná brána. Naopak Bournemouth se do ofenzivy prakticky nedostával, jedinou šanci pak chvíli před pauzou zhatil Kingovi Claudio Bravo.

Eddie Howe se o poločase pokusil oživit naděje svého týmu a posílil ofenzivu útočníkem Callumem Wilsonem. Stačila však jedna chyba Surmana při hlavičce a i poslední šance Bournemouthu vzplály jako papír. Kevin De Bruyne krásně vyřešil další hbitý brejk a tentokrát se po přiklepnutí Iheanacha se Raheem Sterling prosadil pro změnu gólově.

Belgický zrzek hrál velkolepý zápas, hýřil aktivitou, byl srdcem týmu a byl prakticky u všeho nebezpečného. Krátce po brance na 3:0 donutil k těžkému zákroku Boruce z přímého kopu, aby posléze zastavil útok Cherries a sám opět vyprášil rukavice jejich gólmana. Až v pětapadesáté minutě se Wilson přece jen osvědčil, byť jeho ránu po velmi agilním průniku zastavil pozorný Bravo.

Mírný vykřičník donutil Citizens k ještě větší aktivitě směrem dopředu - co třeba předvedl Sterling po hodině hry bylo velkolepé. Na pravé straně ukradl míč Danielsovi, následně přes pět hráčů pronikl celým vápnem a po krásném sólu překonal i Boruce. Jeho akci však zastavila tyčka. Ne tak ránu Ilkaye Gündogana, který za svůj premiérový gól v Premier League vděčí komu jinému než Kevinu De Bruynovi. Skvostným pasem uvolnil Gündogana ve vápně a posila z Dortmundu souboj 1 na 1 s Borucem zvládl.

Pak už se atmosféra uvolnila. Man City začal spíš s tréninkem přihrávek pod tlakem u vlastní brány a dovoloval soupeři i víc šancí. Tu největší měl po průniku Smithe opět Wilson, ale tehdy Brava zachránilo břevno. Domácí si však zápas neužili úplně bez ztráty kytičky. V závěru utkání se totiž Nolito nechal vyprovokovat Adamem Smithem a za náznak hlavičky obdržel nejspíš zaslouženou červenou kartu.

Více informací k zápasu

West Bromwich Albion - West Ham United 4:2

17.09.2016 16:00

Góly: 8. Nacer Chadli (pen.), 37. Salomón Rondón, 44. James McClean, 56. Nacer Chadli - 61. Michail Antonio, 65. Manuel Lanzini (pen.)

Ani záměna dvou obránců a posazení Byrama s Reidem ničemu nepomohlo: West Ham podruhé v řadě v lize inkasoval čtyři branky, dnes dokonce z dílny notoricky neproduktivního WBA, a pod chorvatským trenérem Slavenem Bilićem se tak zřejmě navzdory slušné minulé sezoně pomalu začíná kývat židle...

Tak dlouho Tony Pulis hořekoval nad nedostatkem posil, až mu vedení za rekordní peníz přivedlo Nacera Chadliho a ten potom dvěma góly a dvěma asistencemi potopil West Ham. Krásný příběh, který se dnes začal psát už po osmi minutách, kdy Masuaku pod žádným tlakem zahrál rukou a nechal Chadliho z penalty zahájit individuální show.

West Bromwich nakonec do přestávky bezradnému soupeři zasadil ještě dva údery a oba následovaly dvě neúspěšné snahy o odklizení balonu. Nejprve trestal Rondón, posléze James McClean skrze teč Chadliho střely a bývalý stoper Slaven Bilić na lavičce tekl.

Ve druhé půli už Hammers dodali trochu na šťávě střídající Calleri s Feghoulim, to však na úkor nadále otevřené obrany. Té proto v 56. minutě ještě jednou utekl Rondón a Chadli završil své parádní představení. Teprve potom přišli na řadu i hosté, v tu chvíli už ale pochopitelně bylo pozdě. Michaila Antonia alespoň bude těšit již pátá branka v sezoně a Robsona-Kanua jeho první cameo v novém klubu.

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Liverpool FC 1:2

16.09.2016 21:00

Góly: 61. Diego Costa - 17. Dejan Lovren, 36. Jordan Henderson

Forma Chelsea z úvodu sezóny je ta tam. Svěřenci Antonia Conteho po první ztrátě bodů minulý týden ve Swansea dnes také poprvé prohráli, když před vlastními fanoušky nestačilI na Liverpool. Hosté jednoznačně ovládli první poločas a po brankách Dejana Lovrena a Jordana Hendersona vedli již 0:2 a ačkoliv se po změně stran situace na hřišti obrátila, Blues se zmohli pouze na snížení v podání Diega Costy.

Domácí na Stamford Bridge hráli od začátku v poměrně hlubokém bloku, přenechali iniciativu trochu nepochopitelně Reds a při zisku míče ho ve většině případů záhy ztratili. Skóre se málem měnilo již po několika desítkách vteřin, střela Sturridge z hranice vápna vypadala neškodně, balón ovšem Courtoise řádně potrápil a neinkasoval jen se štěstím.

První branka přišla po čtvrthodině hry. Po přímém kopu rozehraném na krátko se k centru dostal Coutinho, zónová defenziva Chelsea při vystupování zcela zapomněla na zadní tyč, kde zůstalo trestuhodně neobsazeno hned trio hráčů v červeném, načež jeden z nich, Dejan Lovren, zblízka nedal Courtoisovi nárok.

Kloppova družina i nadále pokračovala v dominantním výkonu, Sturridge z úhlu ještě pálil hodně vedle, Liverpool nicméně dokázal dát druhý gól ještě před odchodem do kabin. Gary Cahill odvrátil míč pouze k nohám Jordana Hendersona, jenž z druhého dotyku neskutečnou ránou z nějakých pětadvaceti metrů vymetl levý horní roh domácí svatyně. Thibaut Courtois sice dělal, co mohl, i přes výborný odraz ale na dokonalou střelu jednoduše nedosáhl.

Blues se po přestávce oklepali a dokázali vsítit kontaktní trefu, čímž utkání zdramatizovali. Nemanja Matić se po spolupráci s Edenem Hazardem ocitl až v malém vápně, odkud přihrál před prázdnou branku Diegu Costovi a ten si připsal pátý přesný zásah v sezóně. Zanedlouho mohlo být dokonce vyrovnáno, Ivanovićův vysoký pas sklepl Oscar k nohám Costy, jeho projektil ovšem mířil pouze do míst, kde stál připravený Simon Mignolet.

Od té doby se Chelsea do žádné vyložené šance nedostala, naopak ještě mohla děkovat Courtoisovi, že znovu neinkasovala. Střdající Divock Origi se totiž po centru Jamese Milnera zjevil nikým neobtěžovaný na malém vápně a jen výborný reflex belgické reprezentační jedničky udržel ještě domácí ve hře. Jeho spoluhráči se už však na vyrovnání nezmohli a všechny body si tak k řece Mersey odváží Liverpool.

Více informací k zápasu
Tabulka
 TýmZVRPSB
1.Manchester City550015:415
2.Everton FC541010:313
3.Tottenham Hotspur53208:211
4.Arsenal FC531112:710
5.Chelsea FC531110:610
6.Liverpool FC531111:810
7.Manchester United53028:69
8.Crystal Palace52127:57
9.Watford FC521210:97
10.West Bromwich Albion52126:57
11.Leicester City52127:77
12.Hull City52126:77
13.Middlesbrough FC51225:75
14.Southampton FC51224:65
15.Swansea City51134:74
16.Burnley FC51133:84
17.AFC Bournemouth51133:94
18.West Ham United51047:133
19.Sunderland AFC50143:91
20.Stoke City50143:141

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1667)

Přidat komentář
papanegra

Reagovat
Switchback

Reagovat
iamek

Idealni vysledek. Chelsea prumeraky bude porazet a Liverpool je zase schopny prohrat proti komukoliv. Kazdopadne jsem od Chelsea cekal trosku kolotoc zaverecnych 10 minut.

Reagovat
iamek

I kdyz kriz je kriz.

Reagovat
kiwwi

Dnes to bol taký zápas ze každý výsledok dobrý resp každý napicu

Reagovat
smazaný uživatel

Tento komentár kwopa o Lucasovi ma pobavil:

"lucas to je nekonecny pribeh … ked raz o 10 000 rokov najdu archeologovia ruiny anfieldu a budu patrat, mna o vlastne sluzil, najdu urnu mumifikovaneho bieleho peleho, ozivia ho a ide sa od znova … lucas je proste synom i otcom futbalu, je nenahraditelny, nevymenitelny a ma jednu neuveritelnu zrucnost – dokaze sa dostat pod kozu kazdemu manazerovi …

ono sa vravi, ze ziadny hrac nie je viac ako klub … lenze to skor vyzera tak, ze plati aj to, ze ziadny klub nie je viac ako lucas … na nasu smolu, paci sa mu v liverpoole, tak tu zrucnost ukazuje tu …"

A ešte ako teraz na konci sa Klopp s ním najviac tešil jak nejakí dvaja nerozluční kamaráti, ten Lucas je fakt kurva človek ...

Reagovat
eder

Legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Na konci sezony mu končí smlouva.. tohle je jeho poslední sezona.

Reagovat
smazaný uživatel

KONECNE.

Reagovat
eder

Klopp ho přemluví, aby prodloužil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

já bych ho měl i rád, nebýt těch věčných faulů před vápnem.. pamatuju si jeden loni v EL někdy v semi, též taková číčovina jak dnes.. nechápu

Reagovat
fenixLFC

proti BVb v zavere

Reagovat
smazaný uživatel

Ved toto, ved toto .

Reagovat
smazaný uživatel

neviem ci v pohari nemal takyto zakrok na konci zapasu, z kt. padol go

Reagovat
Infernoqt

přestal jsem číst po ,,nekonečný příběh" nerad bych to četl do nekonečna

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Přijde čas, kdy po Lucasovi zaplačete.

Reagovat
smazaný uživatel

Od šťastia .

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
tomasinho

True legend

Reagovat
vladis271

Reagovat
Tuxedo

Najhorsi vykon sezony

Reagovat
smazaný uživatel

a aby som nezabudol. DÍKY za obetavý výkon!!!

YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

hm škoda, ten Conte hype skončil celkom rýchlo

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

sezone este len zacala a Swans ich porazili len stastim inac CFC posrala akurat tento zapas

Reagovat
nani92

no skôr tie zápasy predtým vyhrala CFC šťastím

Reagovat
smazaný uživatel

Okrem toho ze Costa mal byt vyluceny aspon v troch zapasoch nehrali az tak katastrofalne

Reagovat
nani92

prvý zápas hrali užasne, ale potom tie ostatné len tak tak a to hrali s tragédmi

Reagovat
fff

Chvilku po Mourinho hype.

Reagovat
nani92

po prehre s City hej?

Reagovat
vladis271

Neplac uz.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne s Feyenoordem.

Reagovat
nani92

ešte lepšie

Reagovat
Infernoqt

evropská liga nikoho nezajímá

Reagovat
smazaný uživatel

asi tak klidně bych tam posílal i juniokru priorita je liga

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

najlepsia cast sezony pre nas je za nami. teraz pridu tie zapasy ktore nevieme

Reagovat
Wat

Ukopaný vítězství, ovšem nesmírně důležitý.

Jediný, co mi asi nejvíc vadilo, byl Origi, sice je hezký, že tam pobíhá a bojuje, jenže jak se dostane do útočný třetiny, tak má děsnej problém jak s přihrávkama, tak i se zakončením. Jen doufám, že Danny není případně zraněnej, když šel tak brzy. A Firmino snad bude příště fit.

Reagovat
tomasinho

Danny byl nasranej, určitě nebyl zraněný podle mě. Měl zůstat déle.

Reagovat
Wat

Ok, já už se v tom moc nevyznám, mně třeba přišel naštvanej Coutinho, kterej střídal v 82. minutě, ale nechápal jsem proč. Jedině snad, že se bál přítomnosti Lucase na hřišti.

Reagovat
Setwo

ozaj a čo je s Ingsom?

Reagovat
fenixLFC

je pred nim prilis vela hracov

Reagovat
Wat

To je taky škoda, klidně by mohl dostávat Origiho minuty.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda vůbec. Ings je průměrák. Origi ukázal na konci minulý sezony, že umí být daleko lepší.

Reagovat
Wat

Na konci minulý sezóny to je k ničemu, když teď zase hraje takhle. To jako zase máme čekat, až mu přilítne forma? Já bych klidně Dannyho zkusil, nažhavenej musí bejt víc než dost.

Reagovat
Kowe

měl se prodat

Reagovat
Wat

To je taky možnost, nicméně se to neudálo, tak bych ho využil. Už jenom proto, aby Origi viděl, že nemá jistotku 2. útočníka v týmu a trochu cejtil tu konkurenci.

Reagovat
fff

Tak on je 3. utocnik v time.

Reagovat
smazaný uživatel

No já osobně budu radši, když ty minuty bude dostávat Origi a dostane se do toho než aby je dostával Ings.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
vodka

Reagovat
fff

Reagovat
kiwwi

Až teraz som videl gól chelsea... Ty vole ten Matip jak v pripravke

Reagovat
Whitemedia

A první gol, který dostala Chelsea? To byla teprve přípravka.

Reagovat
smazaný uživatel

ten nedostal LFC to ho netrapi

Reagovat
kiwwi

Tak tam to nebolo o nejakej chybe jednotlivca... Tento Matipov sklz proste bije do očí, to stopér na takej úrovni nemôže myslieť vážne

Reagovat
Wat

No jo, prostě vystartoval pozdě, byl si toho vědomej, ale nechtěl se vracet, tak to zkusil projet a zároveň ho netrefit na penaltu. Stane se.

Reagovat
Uwe háže buly

On taky žádnej stoper neni.

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Reagovat
Hokaido

A co to je? V Schalke tam odehrál poslední 3 sezony.

Reagovat
Uwe háže buly

Hübschman taky hrával roky stopera a přitom je to DM, Lahm hrával taky levýho beka..

Reagovat
Hokaido

Ale tak Matip ho hraje fakt roky, loni byl v nejlepší 11 BL právě na stoperu, takže prostě stoper je...

Reagovat
andrew96

Taky to bylo poměrně směšné.

Reagovat
Miguel19

Wtf Conte se posral? Dneska to jde na jeho hlavu.

My je začneme přehrávat, dáme gól a místo aby jsme to ještě oživili, tak se pak po gólu koukáme, jak jsme 20 mimo hru a jsme bez balonu? Po střídání se zmůžeme jenom na nákopy, tak nechápu, proč tam nedal Michyho, ale šmatláka Pedra.

Dneska je to jeho provar. Na Liverpool jsme klidně měli.

Pozitivum je pro mě Luiz. Až na jeden kiks hrál v pohodě

Reagovat
JacksLFC

Nemeli

Reagovat
SpecialOne

No teda to byla příšernost, když už jsme dali kontaktní gól, tak jsem čekal, že nás to nakopne, ale ani sem si nevšimnul. Luiz nebyl špatný, zbytek obrany hrůza. Těžko se kritizuje Matič, když vyrovnal v podstatě on, ale jinak byl hroznej, stejně jako Oscar a Hazard. Snažili se jen Kanté a Costa. A proč Conte nevystřídal dřív, to opravdu nechápu. Fabre a Batshuai tam měli být už někdy v 60. minutě

Reagovat
stuff

S conteho striedaniami este bude sranda

Reagovat
smazaný uživatel

tu je ta prva previerka pre chelsea

a ,,utok chelsea sa moc podcenuje" pozdravujem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Svatej

Co mas dneska za problém?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
mickey mouse

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
vinetou

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Bayern +

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Ligter

Reagovat
db18

Reagovat
Mada

Reagovat
Rarášek

Reagovat
technecium

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Melda

Reagovat
avicii

Matip doteraz super a potom tam hentak skoci snad sa pouci...inak ten vykon hlavne v druhom polcase mohol byt lepsi, Chelsea trapnucka...a teda Conteho striedania to je sialenost

Reagovat
avicii

a zly od nas Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ja sa diviť nebudem, ak za pár rokov vyjde najavo, že to bolo zmanipulované, najodovzdanejší výkon ever. Prvý gól úplna fraška, striedania detto (nedať tam Batshuayiho?) a najväčšie zrkadlo dnešného výkonu je Diego Costa, okrem toho, že mu to odskakovalo ako mne, tak on nebol Diego Costa, žiadna potyčka, žiadne emócie nič. Po nešťastnom zápase proti Swansea som jednodimenzionálne očakával maximálne odovzdaný výkon. Liverpool žiaden galaktický nepredviedol, divný zápas, až príliš.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea je mentalne velmi labilny team. Poseru jeden zapas a normalne z tych hracov odide zivot a chut do futbalu

Reagovat
smazaný uživatel

No jasně, jak Chelsea neotočí zápas v devadesáté minutě po třech rozích, tak je to hned spiknutí, prodanej zápas nebo něco podobnýho... "divný zápas, až příliš". já se z tebe poseru normálně

Reagovat
smazaný uživatel

nejde o výsledok, ale o priebeh hry

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplně jedno prosímtě prostě měli na piču den, nechtělo se jim, Conte špatně střídal podle tebe, předtím vyhrávali zápasy tím že to museli otáčet, to znamená že ani předtím to nebyly nějaký top přesvědčivý výkony, to jako že by Chelsea prodala,vypustila zápas s Liverpoolem doma? V Lize? Já to mrdám

Reagovat
smazaný uživatel

včera to bol však ultimátny des na úrovni tretej triedy, nemyslím si, že to predala dobrovoľne, keď ti priložia hlaveň glocka k hlave, moc na výber nemáš

Reagovat
kvasha16

co ty si za typka? nedavne nejake fejkove obrazky tu postujes, teraz zas konspiracie vymyslas Costovi to odskakuje od zaciatku sezony, akurat sa to neriesi lebo tie goly proste dava a kdesi som cital rozhovor s Contem kde hovoril aj o Costovi a jeho kartach a ze sa musi kludnit

Reagovat
smazaný uživatel

aké fejkové obrázky?

Reagovat
kvasha16

napriklad ten akoze EF na notebooku nejakeho novinara zo stadionu

Reagovat
smazaný uživatel

fanúšik Zem a Vek

Reagovat
Kincl

Pep si to fakt letos namaže na chleba :D celou PL :D

Reagovat
smazaný uživatel

nestras s tou svinou furt

Reagovat
smazaný uživatel

škoda toho Burnley no

Reagovat
smazaný uživatel

Neboj, takych sklamani este budete mat vela.

Reagovat
smazaný uživatel

je to možné

Reagovat
tomasinho

Paráda, výkon nebyl nic extra, ale výhra naprosto zasloužená, první poločas jsme byli jasně lepší. Ale jak říkám, nic extra, umíme hrát daleko, daleko lépe. Ale Chelsea byla slaboučká a vlastně krom gólu a pár minut po něm neukázala nic. My jsme tak nějak udržovali, ale kontrolovali jsme to.

Origi dneska k ničemu, Sturridge je prostě nebezpečnější a na Origiho bylo ještě brzo, aby šel. Firmino chyběl moc. Wijnaldumovu roli moc nechápu pořád, pobíhá všude a nikde. Bránit pořádně neumí, kreativní taky není. Hendo u gólu se vysral na Matiče a pak Matip blbě, jinak oba dobří.

A abych jen nekritizoval po vyhraném zápase, MOTM Lallana pro mě, konečně byl fakt hodně dobrý. Hendo taky fajn, Coutinho 1. poločas supr. Celkově to bylo od nás víc profesorské, než jsme zvyklí, ale je super, že i takhle umíme zahrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě přišel Wijnaldum dobrej dneska.

Reagovat
stiflerovamama

Aj mne, uz si viac veri, viac si dovoli, je zzitejsi stym postom.

Reagovat
tomasinho

No byl lepší, ale pořád byly momenty, kdy jsem si říkal, wtf, co tam dělá? Pořád to prostě není CM a jde to vidět na něm. Po návratu Emreho bych ho viděl na lavičce nejspíš.

Reagovat
fenixLFC

to je fakt ale aj tak mi tam spolu s hendom pride zbytocny. a to hendo hra posledne dva zapasy ovela lepsie nez on

Reagovat
avicii

zlepsuje je sa ale dajme tam miesto neho poriadne DM a ideme o stupen vyssie...

Reagovat
R22

přesně, dnes zahrál fakt dobře

Reagovat
Jazdec

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je tam uplne zbytocny. Mali by ste ho predat pri prvej prilezitosti a kupit DM.

Reagovat
vinetou

Reagovat
Wat

Zbytečně hanit z toho inkasovaného gólu jenom Matipa, když Matič běžel se dvěma hráči do vápna, ale uvnitř byl najednou sám.

Reagovat
Nihilister

Chelsea to zahrala dobře ... pripadalo mi to jako ze hry

Reagovat
smazaný uživatel

Ale pre mna MOTM Lovren alebo Hendo (no ten skor nie za to vypustenie, inak bol znovu vyborny)..

Reagovat
stiflerovamama

Skvele 3 body, prvy polcas bol jednoznacne nas, az som bol prekvapeny ako sme ich prehravali ci uz v strede alebo sme nepustili do hry Hazarda a Williana. Druhy uz to bolo horsie nedokazali sme na dlhsie podrzat loptu,ale od golu sa to znova trochu ukludnilo. Za mna, Daniel isiel skoro dole, Origi sa mi zatial vobec nepaci ked nastupi, minulu sezonu to tam dokonale ozivoval, behal, vyhraval suboje, to co od striedajuceho hraca chces, ale tuto sezonu od neho zatial trapenie, aj ten pohyb je taky kadejaky. MOTM pre mna Lallana, opat neskutocne nabehane km a praca pre tim. Aj ta zaloha uz funguje ovela lepsie. Matip opat dominantny, az na tu situcia pri tom gole.

Reagovat
Zaschrona

Ani nehrajem a posouvame se v tabulce.

Reagovat
smazaný uživatel

magic a netreba ani witsela, matu, koulibalyho, harta ...

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

nemám tě rád

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Svatej

Fabre to ozivil a hned jsme vypadali jistější. Každopádně hořkost z prohry obrovská, je třeba vychladnout, byl bych sprostej.

Jedeme dál, je nad nebe jasny, že budem v očích ostatních za prasklý bubliny a podobný sračky, ale tahle.pozice nám vyhovovala vždycky, tak se to snad zlepší. 30 minut z celyho zápasu je malo, musíme hrát lip

Reagovat
fff

5 kol za nami, v ramci toho Arsenal, Spurs, Chelsea vonku a este majster z Leicesteru ... a novacik.

Samozrejme, ze mame jednu prehru prave s Burnley, pretoze Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Keby ten zapas aspon zrezimujeme 2:2 som maximalne spokojny.

Reagovat
avicii

to sme nemali posrat ale teraz cakam klasiku o tyzden Hull bere aspon bod z anfieldu

Reagovat
fff

Uvidime. Kazdopadne sa potvrdzuje to, co sa zhruba cakalo ... cim lepsi super, tym lepsie vieme zahrat a zapasy proti zvysku rozhodnu ako skoncime.

Reagovat
vladis271

United dostanu na anfielde strasne cez picu.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Nihilister

Tebe to prekvapuje ? Tohle bylo úplně normální už od tý doby co LFC fandim

Reagovat
Pospovič

Ja mam kurva takové nervy, ne kvuli prohry ale kvuli způsobu jakým se prohrálo

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Whitemedia

Ivanovic by měl okamžitě táhnout na tribunu, takhle nemůže kapitán nikdy zahrát, fakt úplně k ničemu hráč.. Alonso musí proti Lestru zazářit..

Reagovat
smazaný uživatel

mě zrovna Ivan připadnul jako jeden z těch lepších, rozhodně lepší než v loňské sezoně

Reagovat
Pospovič

A příští kolo Arsenal

Reagovat
Whitemedia

Arsenalu jsme se nikdy nebáli, tak snad s tím letos nebudeme začínat

Reagovat
Pospovič

Tak po stejném výkonu jak dnes je jedno proti komu budeme hrát

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool veľmi dobrý výkon, druhý polčas a vlastne za celý zápas nezvládli iba jednu akciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Naopak Chelsea bezradná, v zálohe to nemal kto potiahnuť a zobrať na seba.

Reagovat
kvasha16

dneska by tam nepomohol ani krizenec Xaviho a Pirla, dneska bol cely tim mimo .... jedine rozumne vysvetlenie je ze vcera oslavovali 7-bolestnu Mariu, a pokracovali aj rano, inak si to proste neviem vysvetlit

Reagovat
smazaný uživatel

Bolo to fakt až šokujúce ako tí hráči včera pôsobili.

Reagovat
kvasha16

ten smaj " " sice v tomto kontexte nechapem ale suhlas

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal, tottenham, chelsea vonku za nami...a to sa na tottenhame malo vyhrať..škoda, ale aj tak super. teraz sa už len modliť za konzistenciu a na to, aby sme s hullom nestratili...aj tak si ale myslím, že to čo sme zažili na Burnley bude mať okrem Man City každý

Reagovat
Pospovič

Tak to budou mistři ne? Kdyz vyhrají všechno 2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Luiz dnes náš nejlepší hráč, kam ten svět spěje

Reagovat
EL Gringo

Hendo to krasne obalil

Reagovat
smazaný uživatel

Jurgen Klopp is the first manager since Wenger in 1997 to win his first two PL games at Stamford Bridge

Reagovat
smazaný uživatel

Antonio Conte has not lost any of his last 30 home league matches as a manager (W28 D2 L0).

Reagovat
Mönchengladbach

Mno, nedivil bych se, kdyby Pepek slavil titul v PL pět kol před koncem. Každopádně boj o LM bude zajímavej: Chelsea a Liverpool nehrají poháry, Tottenham s Arsenalem budou vysoko, Everton vypadá dobře, United... Tipnul bych druhé místo pro Chelsea.

Reagovat
cristiano.K.

První poločas naprosto super, CFC jsme přehráli, dali dva goly a nepustili je do jediné šance. Podívejte se zpomaleně na gol Henda, luxusní oba dotyky, jak zpracování, tak střela.

Druhý poločas to bylo slabší, dalo se to čekat,že CFC zařadí dvojku. Na Wijnaldumovi mi vadí jeho nenápadnost, což u hráče, který hrával AM je poněkud zvláštní, což může být dáno i sehráváním se u nás, nicméně dneska ho kritizovat nechci.

At si říká kdo chce co chce....sestava bez Sturridge je o dost slabší než s Origim. Divock může presovat od lajně k lajně, ale Sturridgův skill prostě nemá šanci nahradit, i kdyby se rozkrájel.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhrn eurofotbalu za 16.09.2016:

Počet komentářů: 1871

Nejaktivnější uživatel: Ol!ver (58 komentářů)

Vtipálek dne: Maresma

Palcohonič dne: SunFells

Kokotko dne: Ol!ver

Omezenec dne: Ol!ver

Nezvládač dne: Ol!ver

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Whitemedia

jsem to tu včera docela rozjížděl a stejně mě ten plešounek porazil..

Reagovat
kvasha16

...vidno ze dnes hral Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

podle čeho? Normálka...

Reagovat
smazaný uživatel

no mne maresma moc vtipny nepride

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Maresma

Premiéra

Reagovat
Swarley

triple kill

Reagovat
smazaný uživatel

lol bal som sa ze vyhram toho kokotka/nezvladaca za clanok s Mullerom a Josem

Reagovat
iamek

Taky jsem doufal v cenu a nic :/

Reagovat
smazaný uživatel

Je to prestizna anketa. Musis byt poriadny kokotko aby si sa tam dostal a konkurencia je na ef velmi silna.

Reagovat
iamek

Obavam se, ze na vic nemam :(. A ted si predstav, kdyby Krles nemel ban. To by byla one man show :/

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Hokaido

Reagovat
samson192

Oliver konecne dostal ocenie ktore ho vystihuje

Reagovat
smazaný uživatel

Utok chelsea zahral to na co ma

Reagovat
Sali5

Tvl, prohrát doma s Liverpoolem.. teď ještě neuhrát 0:0 nebo 0:1 na Arsenalu a začnu mít pochyby..

Reagovat
Ranoth

a prohrat s liverpoolem je jako nejaka hanba ?

Reagovat
Sali5

Ne, akorát jsem měl asi větší očekávání

Reagovat
kvasha16

pre klub ako Chelsea by mala byt kazda prehra na vlastnom placi hanbou

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Godwinson

Jak jsem řekl, tak se stalo

Reagovat
Whitemedia

Mr Robot pls, tvůrci si ze mě přeci nemusí furt dělat srandu

Reagovat
nani92

Reagovat
iamek

Prvni rada top, druhou jsem do osmeho dilu trpel, pak se to trosku rozjelo, ale i tak mi to uz prijde, ze se az moc pokouseji o co nejvetsi prekvapko.

Reagovat
Whitemedia

Jako teď ten 11 díl bylo neskutečné hovno a už mě to jako štve..

Reagovat
iamek

Chystam se na nej ted. Ted jsem dokoukal desatej dil Suits a porad si kladu otazku proc na to cumim. Porad to same. Prvni dve rady dobre, ale pak proste jedou podle jedne sablony a sceny s Rachel uz preklikavam. Nemuzu ji ani vystat.

Reagovat
Whitemedia

Suits poslední díl se mi náhodou líbil a i pár dalších z téhle řady, je to sice pořád dokola, ale mám to prostě rád.. druhou řadu Robota ale moc ne, líbil se mi ten mindfuck v sedmém díle, ale od té doby nula nula nic a 11 díl největší zklamání.

Reagovat
iamek

Posledni dil nebyl spatny, ale byl to klasicky happy end. Az na ten uplny zaver, ale tam cekam, ze se to v dalsi rade zase vyresi.

Reagovat
r.mrazik

Mike a Rachel je silena dvojka...a donna taky na pest..

Reagovat
Whitemedia

Jinak mně v téhle sérii víc lezl na nervy Louis

Reagovat
nani92

hlavne to nereálne nájdenie takej krásnej ženy

Reagovat
smazaný uživatel

hrozné, co se z toho stalo za telenovelu.. a ten včerejší díl dovršil už celořadový úpadek té právní linky děje, co tam se dělo.. bude těžké to sledovat dál

Reagovat
iamek

Boze ten 11 dil fakt tragedie zatim. jeste protrpet 10 minut a pak AHS nova rada. Posledni dve rady jsem trpel jako pes, tak snad prijde zlepseni.

Reagovat
smazaný uživatel

AHS vypadá zajímavě, hlavně kvůli tomu, že ten příběh vypráví ne úplně klasicky. Ale čekám, že se to zase po několika dílech rozsype a bude to nekoukatelný.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Úplně klasický klidnější/nudnější díl, který má před posledním dílem úplná většina seriálů. Zrovna včera jsem koukal na Narcos na předposlední díl a bylo to úplně to samý.

Reagovat
Whitemedia

Jenže Robot měl v téhle řadě těch klidných a nudných dílů už plno a před posledním dílem toho vlastně víme ještě míň, než kolik jsme věděli na začátku..

Reagovat
smazaný uživatel

S těma nudnými díly mi to ani nepřijde, tahle řada mě dost baví. Ale s tím, že těch otázek a záhad už tam je moc a stává se to hrozně nepřehledný, souhlasím. Už teď je úplně jasný, že v tom posledním díle se nevysvětlí úplně všechno, což je škoda. Přijde, že se z toho stává další nepřehledný bordel jako LOST. Snad to do příští řady trochu zjednoduší.

Reagovat
iamek

Mi nejvice vadi ta dejova linka stou blondynou. Poradne porad nevim o co tam jde. Jen naznaky, zadne poradne vysvetleni. Linka s Elliotem je v pohode. Zatim se ztracim u toho typka co ma tak strasne rad cas a prevleka se za zenskou.

Reagovat
smazaný uživatel

Blondýnka se nechala zaměstnat v E-Corpu a snaží se je rozvrátit zevnitř, protože ji zabili mámu nebo koho.. to je vlastně jediná motivace, kterou v týhle sezoně měla. Do toho pomáhala Elliotovi a spol., takže na ní má pifku ta zrzka a FBI. To mi přijde celkem jasný, akorát teď ten poslední díl to dost zamotal, protože do tý její dějový linky zamotal ten Číňan. A jeho osobně moc neřeším, myslím si, že on má být schválně takhle tajemná postava v pozadí. Snad ale ten úplně poslední díl něco kolem něj aspoň trochu odhalí ale.

Reagovat
iamek

Kazdopadne v desatem dilu ta posledni scena byla naprosto bozi. Typicka prace Anonymous Content. Byl jsem ve Varech na jejich master class a prehne tenhle typ scen miluji. Slo to videt i v prvni rade True Detective.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta přestřelka v bistru? Jo, ta byla fakt skvělá, v jednoduchosti je síla. Minimum střihů, statická kamera a prostě tu scénu nechat přirozeně vyplynout. Jako ono na Robota se fakt vyplatí koukat už jen kvůli těmhle věcem. Těch záběrů bez střihu nebo prostě nějak jakkoliv jinak unikátních, tam je fakt dost.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ritchie

Reagovat
iamek

Jinak vcera jsem dokoukal druhou radu Gommory a proste <3. Zitra konecne uz musim dat i druhou radu Narcos. Je ted toho nejak moc.

Reagovat
Whitemedia

Já teprve až včera měl po dlouhé době konečně celý den čas jen na válení a na seriály, tak jsem si dal druhou řadu Marca Pola i druhou řadu Narcos a všechno je to TOP, Netflix je prostě moje krevní skupina

Reagovat
iamek

Marco Polo je fakt dobrej ? Jsem videl par dilu prvni rady a dal jsem prednost jinym serialum, protoze jsem uz proste nestihal. Ted zacina byt hnusne, tak casu bude vic, tak mozna dam tomu jeste sanci. A to navic zacina hlavni serialova sezona. Podle znalcu ns letos cekaji nejhorsi novinky za poslednich x let. Uvidime.

Reagovat
Whitemedia

Mě to hodně baví, ale měl jsem problém se začátkem druhé série.. když to člověk vidí po roce a ještě se mu pletou postavy, tak je docela těžké se rozkoukat.. ale zvládl jsem to a nelituji.. Narcos je ale letos zatím úplně jinde, než ostatní seriály

Teď začalo nějaké Quarry a prý by to mohla být dobrá náhrada za Banshee, takže tomu dám šanci, ale jinak mě z novinek zaujal jen Westworld a Taboo, ostatní vypadá marně už jen z trailerů

Reagovat
iamek

Prvni dva dily Quarry jsou fantasticke ! Pridalo se mi na kabelovce Cinemax 1 a 2 a denne musim davat 4 filmy, abych jejich nabidku stihal . Nastesti se to uz zacina pomalu opakovat, tak bude klid. A to jeste mam nahrane kolem 80 hodin filmu jen ze cinemaxu. Tohle budu likvidovat radu tydnu .

Reagovat
Trand

Marco Polo mě taky hodně bavil. Co jsem četl, tak lidem hodně vadí, že to není tolik o Polovi jako o Kublaiovi. Ale já jsem teda maximálně spokojenej, celý to období je hrozně zajímavý a Wong, kterej hraje Kublaie je uzasnej. Jen se teda ještě neví, jestli bude třetí řada a pokud bude, tak je prý dost pravděpodobný, že bez Wonga, protože podepsal nějaký kontrakty, podle kterých by na tomhle nemohl dělat, což by bylo na nic. Ale doufám, že další sezóna bude, pro mě fakt super seriál, společně s Rayem a Narcos teď asi nejoblíbenější.

Reagovat
Whitemedia

Tak ona ta druhá série skončila všelijak a je dost možné, že ve třetí nebude. Ale skončilo to otevřeně a takhle Netflix seriály neukončuje, takže v další řadu věřím..

Jinak Narcos to válcuje, to je jasný a Ray se drží v závěsu, i když je pro mě 4 série zatím asi nejslabší. Ještě jsem si letos zamiloval American Gothic, ten byl fakt úžasný od začátku až do epického konce.

Reagovat
iamek

Tak prvni dil AHS naprosta bomba. Snad to tak bude pokracovat.

Reagovat
SunFells

O čem je tato série?

Reagovat
iamek

Par se prestehuje nekam na venkov, koupi velky barak a zacnou se dit divne veci. A lidi je nedelaji i kdyz ma za sousedy vidlaky. Atmosfera dobra, nic nebylo poradne ukazano a mohl jsi videt max naznaky. A nejvetsi plus je system vypraveni. Je to od zacatku vypraveno z pohledu osob, kterym se to stalo. Moc dobry napad. Snad se to v dalsich dilech nesesype, coz neni u AHS nic neobvykleho.

Reagovat
SunFells

No ještě si teda počkám na hodnocení až to vyjde celé. Asylum bylo parádní, ale čarodějky už mě moc nebavily a od Freak Show jsem to už neměl chuť sledovat.

Reagovat
iamek

Mam to stejne. Posledni dve rady bylo peklo. Mi nejvice sedla druha rada. Az na ten uplny zaver, kde to byla uz trosku prehanka.

Reagovat
Mastný Chobot

mne sa práve to na tom tak moc páčilo

Reagovat
vladis271

Ja som freak show ani nekukal, pozrel som prvú časť. Totálne ma to nezaujalo tak som to opustil. Ale hotel bol perfektný.

Reagovat
Mastný Chobot

prvá séria super, druhá top topov a potom hovno, hovno

Reagovat
Whitemedia

První top, druhá se mi nelíbila, třetí nebyla až tak špatná, čtvrtá a pátá mě ale už vůbec neláká, takže ty ani neuvidím

Reagovat
Mastný Chobot

to vyzerá dobre

Reagovat
patas92

Viděl jsem tři díly první řady (před pár měsíci), řekněte mi prosím někdo, jestli je celá pointa toho seriálu stejná, jako u Fight Clubu, ať vím, jestli tomu dát ještě šanci.....Klidně mi to napište do zprávy, děkuji

Reagovat
Mastný Chobot

Liverpool kurva sila

Reagovat
avicii

na tu este nieco potrebujeme...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Co na něm viděj, dyť ten kluk na to nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To isté som si povedal, keď podpísal Rose vtedy. Verím Pochemu a aj keď to nevyjde, aspoň neodíde zadarmo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako mohli liverpoolski vyhrať nad Chelsea?

Reagovat
tomasinho

Tak ako mohli vyhrát na Arsenalu a přehrát Spurs, takže úplně v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

No pozeral som zostrih a fakt boli lepší, zaslúžene

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak se docela začínám bát toho až nám Mane odjede na ten Africkej pohár. Zatím jsme s ním v sestavě neprohráli a ztratili jsme jenom s Tottenhamem, kde jsme byli lepší. Snad se do tý doby rozehraje třeba Ojo.

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
avicii

Reagovat
iamek

Ja mam zase strach, ze se nam odjezdem Baillyho na APN rozpadne obrana. Kazdopadne Mane je naprosta bestie. Hned bych ho bral za Mikyho. Skoda, ze to tenkrat LVG nedotahl.

Reagovat
Carrick

Mkhitaryan bude strašný průser

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se bude využívat takhle...

Reagovat
smazaný uživatel

To APN je pičovina no.. jsem rád, že Matip se na to asi vysere a zůstane radši. Já třeba Maneho za ty peníze v létě vůbec nechtěl, ale teď po těch jeho výkonech jsem hrozně rád, že přišel.

Reagovat
iamek

Me strasne bavil, nez sel k vam a chtel jsem ho strasne. Dostalo se mi jen vysmechu, tak jsem rad, ze se mu ted dari i kdyz bych byl rad, kdyby se mu darilo jinde

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
nani92

Smalling - Blind (Jones) by malo byť v pohode, ak to pred nimi budú hráči dobre čistiť

Reagovat
smazaný uživatel

nebudú

Reagovat
smazaný uživatel

vy nedáte pokoj

Reagovat
smazaný uživatel

Je to asi náš jedinej podobnej hráč Manemu. Jestli se prosadí nebo ne, to nevim, ale jinýho rychlýho hráče na křídlo nemáme.

Reagovat
smazaný uživatel

myslel jsem tu nepravdu o tom, jak jste byli proti nám lepší

Reagovat
PP

ta strana Clyne - Mané je skvělá..

Reagovat
smazaný uživatel

A bude chýbať aj Matip... Ten pôjde tiež na APN, nie?

Reagovat
tomasinho

On Daniel Sturridge’s substitution…

I couldn’t see that he could sprint anymore, so that’s why we had to change. We had a healthy, young striker on the bench. That’s all. The first half was really good – really good – from Daniel. We need this player there in the centre who we can play with and if there’s a ball behind the line sometimes, so that we can go there and can push up in the last line. I don’t think there is an injury, it is only the situation. Nobody told me about an injury, so all is good.

No, moc se mi nezdálo, že by byl až tak K.O.

Reagovat
smazaný uživatel

V druhom polcase absolutne bez stavy. Nedotlacil ani jeden pressing a nedostal nasadenim vobec pod tlak obranu. Ja si myslim ze to bolo az moc okate. A Sturridgova reakcia po striedani hovori za vsetko. Chce hrat,chce byt hlavny muz a chce byt pri vsetkom podstatnom vpredu. Narazil vsak na manazera,ktory si nezaklada len na stranke zrucnosti,ale najma fyzickej sile a kondicii. Sturridge je tak na 60 % urocni,zatialco zvysok jeho spoluhracov co vcera hrali su 100

Reagovat
smazaný uživatel

Urovni*. A dalsia podstatna vec. Po tej serii zraneni z minulej setony stratil na vybusnosti a chybaju mu krok,dva pri sprinte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

už v nejakej 50 minúte som videll, že jeho energia je strašne nízko, mohol ho dať kľudne dole už v polčase. Aspoň ho ale nenechal trápiť dlhšie.

Reagovat
vrabejka

Having 10 points after 5 games is Liverpool's third best start to a Premier League season in 20 years.

A to jsme ještě darovali 4 body Burnley a Tottenham.

Reagovat
Hokaido

Tak to jste na tom stejně jako Sunderland, akorát ten daroval 10 bodů City, Boro, Sotonu a Evertonu.

Reagovat
db18

...jak se zatím "tváří" Matip? (až teda na ten gól, to už jsem pochytil, že něco posral )

Reagovat
Maresma

Hraje zatím skvěle.

Reagovat
vladis271

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Wat

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Hokaido

Jen bych rád podotknul, že loňská tragická sezona taky odstartovala remízou 2:2 se Swans. Teď musíme bezpodmínečně porazit Foxes i Arsenal, abychom se zase uklidnili.

Reagovat
kvasha16

toto som akoze neprecital

Reagovat
Hokaido

Proč? Remíza se Swansea byla smolná, ale včera jsem fakt hráli úplně tragicky.

Foxes s jejich defenzivou bychom porazit měli, Arsenal drtíme celkem pravidelně. Je potřeba si udržet kontakt s čelem...

Reagovat
kvasha16

ja len kvoli tvojmu nadviazaniu na tu minulu sezonu to jednoducho nemoze pokracovat rovnako

Reagovat
Hokaido

No mě to napadlo už minulý týden po zápase, ale nechtěl jsem budit paniku.

Reagovat
kvasha16

takze ty si na vine

Reagovat
eder

Raději zůstaňte mladí a neklidní...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

a co se ti nezdá?

Reagovat
smazaný uživatel

Že je na lávce Xhaka, Ox, Lucas a Sanchez je na hrotu..

Reagovat
smazaný uživatel

Oxe v základu nechceš. Xhaka nechápu celkem, proč přicházel . Sanchez na hrotu dá se.

Reagovat
smazaný uživatel

Oxe v záladu nechceš a Sanchez na hrotu dá se?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak cokoliv lepší než Giroud

Reagovat
Mastný Chobot

pls

Reagovat
smazaný uživatel

Nmz

Reagovat
smazaný uživatel

yrwlcm*

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Xhaka! A příště třeba už základ.

Reagovat
SunFells

Příště proti Nottinghamu Forrest asi hej

Reagovat
Wat

Ok.

Reagovat
Mastný Chobot

Ok, 3 body z away zápasu sú, aj keď výkon mohol byť lepší a presvedčivejší, ale hlavná je výhra. Iwobi, Coq, Alexis a Xhakova strela potešili, Hector, Theovo rozhodovanie a neschopnosť udržať čisté konto nepotešili. Proti Chelsea snáď už so Giroudom a Ramseym.

Reagovat
Taiger

To fakt Ramsey do základu za tejden? To snad nemyslíš vážně.

Reagovat
Mastný Chobot

Nenapísal som do základu, ale že už snáď s ním budeme môcť aspoň rátať. Mal byť fit už na PSG a nebol ani dnes, tak snáď už nabudúce aspoň na lavičku.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nikikrew

Ja si teda myslim, ze si znova az moc kriticky. Ved ten vykon bol podla mna velmi dobry, nie vyborny ale na dvojku. Hull moc tych sanci nemal aj ked hrali iba s 10timi. Zase by som nebol taky negativny. Dnes si pochvalu zasluzi naozaj kazdy.

Reagovat
Mastný Chobot

no, Hector si teda pochvalu nezaslúži za takýto výkon.

Reagovat
Nikikrew

Hector mozno nie, bol aktivny ale tie centre boli slabsie. Vykon sa mi teda ale pozdaval. Vyhrat vonku v PL je v sucasnosti ovela narocnejsie. Ta CK to ale dost ovplyvnila

Reagovat
Counter

Ale jinak jsme hráli první poločas dost dobře až na koncovku, druhý už jen údržba, ale zase jsme zabrali, když bylo třeba.

Reagovat
Counter

Vidíš, mi se zrovna dneska Theo líbil a i ta rozhodnutí bych tentokrát nekritizoval, protože spoustu věcí udělal dobře (u prvního gólu ten centr, u té Iwobiho + Mesutkovy dvojtutovky to taky centroval on, dal krásný gól).

Reagovat
Mastný Chobot

akože áno, mal tam kopu dobrých vecí, ale veľkú kopu zlých takisto... ak by to ustálil na tých dobrých, tak je to top hráč

Reagovat
Counter

nj, ale to on neustálí nikdy V tomhle zápase měl ale těch skvělých momentů možná čtyři, což mi bohatě stačí. Když nemá za celý zápas ani jeden, tak ho budu posílat na lavičku za Oxem.

Reagovat
Mastný Chobot

je mi jasné, že to neustáli nikdy, ale dnes ma nasral dvakrát dosť - raz, keď namiesto strely k tyči chcel lobovať a druhýkrát neviem, ale bolo to niečo podobné jasné, že ak bude mať každý zápas prsty v troch našich góloch, tak nepoviem ani prd, ale dnes mohol mať aj hetrik kľudne.

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

uz jsme pred tou vyhypovanou chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Slimani hneď základ a góly? Úprimne som viac čakal od Musu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne to som si teraz hovoril Oliver.

Reagovat
smazaný uživatel

Viac sa mi do hry LCFC hodí Musa, ale tak je jedno, kto bude mať formu, no...

Reagovat
Wat

Tak jednoho rychlýho už tam mají ve Vardym, k němu Ranieri vždycky hledat nějakýho zabijáka ve vzduchu, nejprve měl Ullou, pak zkoušel něco s Okazakim, ale z nich je Slimani podle mě nejlepší a hlavně nejvhodnější. On bude hodně platná posila, tuším.

Reagovat
smazaný uživatel

Hľadať asi hľadal, ale Okazaki nikdy nebol deviatka do vzduchu ako Ulloa alebo Slimani a prinieslo im to (spojenie dvoch rýchlych útočníkov dobrých v pressingu) titul a myslel som si, že v niečom podobnom bude LCFC pokračovať vo vylepšenej verzii (Musa-Vardy)...

Reagovat
smazaný uživatel

Prinieslo to ovocie aj LFC napr. (Suárez-Sturridge),manCity (Aguero-Tévez), mancs (Tévez-Ronei) alebo teraz v trojici Barce...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Islam

Reagovat
smazaný uživatel

Co ten Ilkay? Už si to tam u vas podmanil? Nebo ještě potřebuje chvilku?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatiaľ celkom slušne, nič extra.

Reagovat
Mastný Chobot

tipujem, že asi bude potrebovať viac než 150 minút

Reagovat
smazaný uživatel

Messimu by to stačilo

Reagovat
smazaný uživatel

Hull za bojovnosť

Reagovat
smazaný uživatel

Foxes sa už rozbiehajú za obhajobou

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal zase kopal penaltu? Soupeř dostal červenou? Vůbec mě to nepřekvapuje.

Reagovat
Mastný Chobot

Ok.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dvojitý trest (čk-penalta) je riadny nezmysel...

Reagovat
Edgewalker

My za to nemůžeme že proti nám soupeři nestíhají a pomáhají si fauly!

Reagovat
smazaný uživatel

To nikoho, protože byla jednoznačná.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Mada

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
andrew96

Reagovat
cristiano.K.

asi jako tvé nezvládání

Reagovat
stas87

Kolko vyhier v rade je rekord PL? Chyba este Guardiolovi vela zapasov?

Reagovat
smazaný uživatel

6, takže 1 na vyrovnanie.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
stas87

Co zasa mas? Sa clovek ani nemoze uz nic opytat.

Reagovat
Hokaido

Ale může. Jenže Pep zatím jen vyrovnal Pelleho vstup do loňský sezony (se skore 11:0 btw.), takže je fakt předčasný o tom mluvit.

Nejdelší sérii asi drží Arsén s Gunners, to bylo myslím 14 zápasů.

Reagovat
stas87

Ok, ja som nevedel kolko zapasov to je. Myslel som si, ze to bude menej, do desat zapasov.

Reagovat
Hokaido

V dnešní PL je to téměř nereálný překonat.

Reagovat
kubys

Blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, ja som myslel ako vstup do sezóny. Ako si to myslel ty, to už teraz neviem.

Reagovat
Nikikrew

Ja si teda pamatam 11 zapasov vitaznu snuru Liverpoolu v 13/14

Reagovat
smazaný uživatel

14.. Arsenal 2002

Reagovat
afc

Len taky Wenger mal aspon 12 vyhier v rade,takze ma co robit chalan.

Reagovat
MCFC_8

tu je rec o vstupe do sutaze...

Reagovat
kvasha16

a to mame vediet odkial, ked v povodnom prispevku sa o tom nic nepise

Reagovat
afc

Reagovat
smazaný uživatel

14, Arsenal (2002)

Reagovat
afc

Dnes uz to bolo ok a uz to zacina nejak vypadat. O tyzden sa vrati Ramsey,takze Wenger sa asi zblazni ako to posklada a lavicka bude na prasknutie.

Reagovat
smazaný uživatel

Aarona ještě pošetří, tipuju stejnou sestavu jako dnes, i když proti Chelsea by to chtělo asi Girouda v útoku.

Reagovat
Mastný Chobot

Giroud musí a Iwobi tiež musí ostať, takže Alexis napravo, Iwobi naľavo a Giroud hrot by bolo ideálne.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Proste Walcott dole,Giroud na hrot a Sanchez na kridlo a je to vybavene.

Reagovat
Counter

Ale nevím, jak by Iwobi zahrál zprava.

Reagovat
Trand

No nevím, AW má celkem tendenci dávat Aarona do sestavy za každou cenu. Ale taky si myslím, že začne ještě na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Gabriel Jesus, Aguero, Sane

Nolito a Sterling budu dobri nahradnici.

Reagovat
Manik...

Sterling? Ten Sterling, který je jeden z nejlepších hráčů City?

Reagovat
smazaný uživatel

Cim viac sa bude City darit, tym urputnejsi beton to zo strany supera bude. No a to moc Sterlingovi sediet nebude. Ten ma rad behavy futbal zo strany na stranu.

Reagovat
Manik...

To máš pravdu . Nicméně pořád si myslím, že ty protiútoky budou, Guardiola něco vymyslí

Reagovat
smazaný uživatel

Když tak koukám na City a Liverpool, tyvole, co by s námi předváděl Pep nebo Klopp s těmi hráči. Má tam na to super materiál na vytaženou obranu s vysokým presinkem, místo toho ten náš génius hraje na neběhajícího Zlatana, neběhajícího šreka se zataženou obranou a nakopávání na Zlatana

Ačkoli Pogba se snaží moc sólovat, tak jediný on, Martial a Rashford vypadají, že v těch zápasech chtějí útočit a napadat, ostatní stojí a čumí.

#mourinhooutpls

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slimani v nový fifě ovr. 83 #hype

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Guardiola says Bournemouth are best attacking team he has played against. Says #mcfc's other opponents have "just used the long ball." Ouch.

Reagovat
Swarley

a taky si po zásluze odváží cenou prohru 0:4

Reagovat
technecium

Reagovat
Mastný Chobot

určite ich to poteší chalanov, aj keď sú jediný súper City v lige, ktorý im nedal gól

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

jožko by si postěžoval na sudího

Reagovat
kiwwi

A ty na Jožka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

este by nadaval, proti takym sa top timom hra no

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

to je svina takto si s nami utiera rit

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Scouserov zabavil, účel splnený

Reagovat
smazaný uživatel

pep nee

Reagovat
Swarley

však sa neprosadi, vlado ti o tom povie viac

Reagovat
vladis271

som sa asi zmýlil, no stáva sa aj v lepších rodinách.

Ale opakujem, dlhodobej dominancii na štýl Barca/ Bayern neverím.

Reagovat
Counter

No psal jsi o dost drsnější komentáře než jen o dlouhodobé dominanci ala Barca / Bayern, která je samozřejmě nereálná kvůli tomu, že tohle je PL a ne liga o dvou / třech týmech.

Reagovat
vladis271

to veru nepísal. Moje najdrsnejšie komenty boli práve kvôli tomu, že neverím v nejaké 4 tituly v 5 rokoch alebo niečo také. Najviac mojich príspevkov bolo práve o tomto.

Reagovat
Counter

budu muset požhavit ownysearch, mám tě tak zafixovaného

Reagovat
vladis271

Reagovat
Counter

Kvůli tomuhle to mám zafixované, tos mě zrovna dost naštval:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-328396/?forum=1#post8432313

+ tohle bylo taky sebevědomé, zvláště když od srpna pak už píšeš, že City dají titul:

http://www.eurofotbal.cz/clanky/-329886/?forum=1#post8473758

Reagovat
smazaný uživatel

Proč by to bylo nereálné. My taky vyhráli během 7 let 5 krát (2006/07-2012/13). A konkurence jako City a Chelsea je snad dost velká i co se týká financí.

Reagovat
smazaný uživatel

*byla

Reagovat
smazaný uživatel

MC zacal utracat az v 2010 a neboli okamzite v boji o titul. Zopar sezon to bolo iba medzi MU a CFC a este predtym len medzi Arsenalom a MU. Teraz je Arsenal ovela silnejsi, uz nepredavaju najlepsich hracov a mozu kludne bojovat o titul. Liverpool s Kloppom je tiez ina liga v porovnani s tym co to bolo vtedy. Spurs a Everton vyzeraju velmi silne, Ptm samozrejme United, Chelsea a celkovo kvalita ligy isla velmi hore a je to vidiet ba kazdom klube Velmi pochybujem ze niekedy este bude v PL niekto dominovat ako to robil MU alebo Pool svojho casu.

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal měl šanci v boji o titul minulej rok a ne letos. Liverpool vypadá zatím dost našlapaně... Já prostě nevěřím tomu, že Guardiola nemá na to, aby vybudoval dominantní tým v PL a zvlášť u City.

Reagovat
smazaný uživatel

zatial klati celu PL do riti vo velkom style. Uz sa ho zacinam bat

Reagovat
afc

Az na MU nemal supera. Uvidi sa v zime.

Reagovat
smazaný uživatel

Este Gladbach dal 4-0, ale ajtak na to ze je s teamom chvilku tak ze zatial neprehral je vyborny vykon. Jak kazdy dristal ze v PL ten jeho system nemoze uspiet, tak mozno prave tikitaka bude platit na skoro kazdeho v lige ajked to je odlisne od toho co je zabehnute.

Reagovat
Ligter

no, ale nás si nakládali poločas slušným způsobem

Reagovat
smazaný uživatel

Pep on Kevin De Bruyne: "Outstanding player, on another level. He creates so many actions, passes, shots, goals. Fantastic player."

PEP: "Our high-pressing was not perfect today, we had problems controlling Bournemouth build-up."

Guardiola when asked if Nolito's red card blighted City's performance today: "The referee took a decision and we have to accept it."

PEP: "We’ve won five games in the Premier League but in our world it’s better not to read. I know we’re going to lose games."

Reagovat
Mastný Chobot

Som zvedavý, kedy začne Antonio hype. Čakal by som, že na to, že je Angličan a už dal 5 gólov, tak že už bude hype v plnom prúde.

Reagovat
smazaný uživatel

Veď je vynikajúci.

Reagovat
Mastný Chobot

čo ja viem, mne nepríde nijako zvláštny teda

Reagovat
kubys

Asi tak

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho k nám chtěl už před sezónou

Reagovat
smazaný uživatel

Ono, keď si spomeniem na jeho PL debut za WHU, tak sa čumím aký progres spáchal. Skoro jak Gucci so svojou postavou.

Reagovat
Counter

Asi mu ubral ten trapas s CFC a trapné prohry WHU.

Reagovat
lajka30

jasnej faul na golmana

Reagovat
lajka30

no náš srovnávací gol nebyl zrovna taky moc regulerní

Reagovat
smazaný uživatel

co se stalo s West Hamem? loni byli vynikající..

Reagovat
smazaný uživatel

celkovo nvm ale urcite jedna vec je to ze ten novy stadion ich zatial stal len vela starosti. V spodnych radoch musia ludia stat inac nevidia na ihrisko, divaci su moc daleko od ihriska, atmosfera je hrozna, je tam aj nejaky problem so vstupom na tribuny...je to bordel zatial

Reagovat
smazaný uživatel

urcite to neda hracom a Bilicovi spavat

Reagovat
smazaný uživatel

este k tomu aj vyrazne posilnili kader

Reagovat
Counter

Takoví ti fotbaloví fanatičtí statistici předpovídali West Hamu velký pád na držku, protože loni prý hráli nad plán. Zatím to podle toho vypadá. Momentálně jim vůbec nefunguje obrana, dostávat kolo co kolo 2-4 góly je hrůza.

Reagovat
smazaný uživatel

ja som v dobe bilicoveho angazovania cital nazor jedneho chorvata, ktory uplne suverenne bilicovi predpovedal raketovy start a potom postupny pad

Reagovat
Counter

To tak má řada trenérů no. Jen tak z posledních let PL mě napadá Liverpool pod Rodgersem, Everton pod Martínezem... + samozřejmě Mourinho

Reagovat
Zaschrona

No, tohle je ale spis totalne na hubu, alespon to tak zatim vypada. Uhaluzena vyhra s Cherries - a jinak dostavaj.

Reagovat
cristiano.K.

co by si chtěl dělat, když hraje na stoperu Collins

Reagovat
fenixLFC

hlavne ten traged ogbonna

Reagovat
cristiano.K.

mě teda přijde větší tragéd Collins, přitom už je v podstatě legendou WHU

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Everton jde pro titul

Reagovat
smazaný uživatel

takych bolo

Reagovat
Counter

Leicester?

Reagovat
smazaný uživatel

soton, swansea?

Reagovat
Counter

Se Swans nikdy nikdo nepočítal v boji o titul. Soton jakbysmet, tam se řešila akorát jejich možná hra o LM. Podobně Aston Villa ještě za O'Neila nebo párkrát Everton.

(tenhle komentář UTD je samozřejmě přepálený)

Reagovat
smazaný uživatel

ved snad sa teraz nepocita s evertonom

Reagovat
smazaný uživatel

Ten vyhral len preto ze vsetky top teami hrali sracku. Teraz uz neni sanca pre take kluby.

Reagovat
Counter

Kelechi Iheanacho has now played 1,365 mins for #MCFC (all comps), and had a hand in 24 goals - one every 57 mins.

Reagovat
smazaný uživatel

Velky panko

Inak v PL:

14 striel na branu

10 golov

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je hustý.

Reagovat
Trand

Statistiky má neskutečný, až se divím, že to nikdo moc neřeší.

Reagovat
kiwwi

no zase...posledne tyzdne kde sa pozriem samy Iheanacho

Reagovat
Mastný Chobot

to sa pohybuješ v čudných kruhoch

Reagovat
kiwwi

Možno len stačí vystrcit hlavu z eurofotbalu

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej ster

Reagovat
Mastný Chobot

neskutočný

Reagovat
smazaný uživatel

skutocny

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Není Angličan.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

pekna bombica

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna jsem to tu chtěl dat.

Doufám, že na něj máme nějakou opci k zpětnému odkupu. Do par let bude top

Reagovat
Counter

Jestli na něj má někdo opci, tak Bayern.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsme celkem posrali, stejně jako s Joelem..

Reagovat
J0EL

Klasicka Wengerovina.

Reagovat
Counter

Ale houby, tohle se klubu nedá vyčítat.

Gnabrymu dal Wenger první šanci, když měl snad 17 roků, a v nějakých osmnácti devatenácti dokonce jednu chvilku nastupoval pravidelně, než ho skolilo to vážné zranění. Pak byl celý další rok v hajzlu, klub na něj ale nezanevřel, na rozehrání ho poslal do WBA, kde vyhořel. Teď s ním Wenger počítal, sám to na tiskovce potvrdil. Jenže Gnabrymu už (nejspíše) za rok končila smlouva a odmítl ji prodloužit s tím, že chce hrát pravidelně, což by se mu v Arsenalu rozhodně nesplnilo. Tak ho klub chtě nechtě prodal do Brém.

Můžeš Arsenal kritizovat maximálně za to, že si nedal na Gnabryho nějakou klauzuli, ale tohle není náš styl, udělali jsme to snad jen s Velou. Serge za poslední dva roky odehrál nějakých 10 minut ligového fotbalu, odchod do Brém je pro něj nejlepší možné řešení. Chybět nám nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

posrali sme tu hostovacku vo wba, pulisovi sme ho nemali nikdy posielat

Reagovat
Counter

No nevím, Pulis je možná nesympaťák, ale proč by Gnabryho schválně uložil k ledu, kdyby mu mohl pomoct. Byly tehdy nějaké náznaky, že do toho Serge nedává všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

tak je to manazaer ktory mladym talentom velmi sance nedava

Reagovat
Counter

A proč si ho v tom případě vyhlídnul a vzal do týmu?

Reagovat
smazaný uživatel

Zaskok.

Reagovat
smazaný uživatel

No to zranění udělalo dost, pak se vrátil s nadváhou a teď se zas pomalu do toho dostává.

Velká škoda toho zranění, to vypadala v sezóně 13/14 ještě slibně ta jeho kariéra u nás. Si pamatuju, jak proti Spurs v FA Cupu zahrál úplně super zápas a přihrál Santimu na gól.

Snad se mu bude dařit v Německu.

Reagovat
Counter

Podstatné je, že za to prostě Arsenal nemohl...

Reagovat
smazaný uživatel

dik za objasneni.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
Counter

hlavně žádné další zranění a ať se pěkně vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fenri

Reagovat
Fenri

* a snad Iwobi nepůjde v jeho stopách

Reagovat
smazaný uživatel

iwobi je v podstate v zaklade

Reagovat
Counter

Iwobi mi přijde už teď lepší.

Reagovat
Fenri

Pro oba: Myslel jsem s tím ročník zraněním a vypadnutím z kádru... A Gnabry se tehdy taky ukazoval taky jako obrovskej příslib (ale je pravda, že Iwobi je momentálně o něco dál).

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale gnabry bol vzdycky ipcko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

ta castka za nej(v souvislost ostatnich) mi proste prijde smesna

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
SunFells

Reagovat
Pospovič

wow

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Toffees teda, klobúk dole .

Reagovat
Zaschrona

Nejlepsi start do sezony pro EFC od roku 1978. Za me slusny. I kdyz teda celkove vykon dneska nic extra, mame na to predvest o dost vic - ale zase plati, ze vedeni bylo udrzene naprosto v pohode, strasna parada tohle zas videt. Kdyz to porovnam s tim, jak tenhle tym vypadal pred pul rokem, Koeman odvedl hodne solidni kus prace, jen tak dal.

Reagovat
Zaschrona

31 tackles from Gueye in PL this season, 8 more than any other player. No Everton player had more than 14 tackles at this stage last season.

Reagovat
Zaschrona
Reagovat
smazaný uživatel

Kanté v.2

Reagovat
Mastný Chobot

je úplne úžasný, on by sa mal hypovať ešte viac ako Kanté nielen smerom dozadu, ale on je perfektný aj pri build-upe, ten chalan nedokáže poslať zlú prihrávku

Reagovat
smazaný uživatel

V Aston Ville som ho videl poslat hned niekolko...

Reagovat
kvasha16

wtf ten Xhakov gol? taky poklus s loptou a odrazu taka jeba

Reagovat
Counter

A pak záběr na nespokojeného Wengera

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

krasny gol

Reagovat
Counter
Reagovat
nani92

a na toho Wengera?

Reagovat
Counter

To nevím, jestli někdo taky zachytil

Reagovat
Rarášek

Ty kráso.

Reagovat
Hokaido

Nádhera, ale Henderson>Xhaka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Tak o tom žádná :-)

Reagovat
smazaný uživatel

v zadnem pripade

Reagovat
Cobra

Reagovat
smazaný uživatel

To je priehlavok vs. placirka, kazdy nech si vybere

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

chyba brankaře a trapná oslava

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Spalovač šancí

Souhlas

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole co tam ten Mason dělá za ostudu

Reagovat
smazaný uživatel

Po takove rane z kroku musel fantomas zase propadnout trudnomyslnosti

Reagovat
Counter

Reagovat
kvasha16

mozno uz trenuje

Reagovat
Mimalu

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

na co je to reference?

Reagovat
kiwwi

nad tym ze zopar profi futbalistov co tu posobia na eurofotbale sa vysmialo fantomasovi, ktory sa podivil nad tym jak z kroku moze vyslat hrac taku slehu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Frick

http://www.eurofotbal.cz/clanky/lehmana-mozna-kopanec-poznamena-28172/?nocount=1#forum

Diskuze ke světovému poháru v hokeji zde.

(zajímavý způsob, ale why not )

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak se mi to nelíbí, pokud loni byla o top 4 velká konkurence, tak letos je ještě mnohem větší. Letos se tam nemáme šanci dostat s takovým ležérním stylem jako loni.

Reagovat
I am Mancunian

tento rok nedate top4 ani vy, ani arsenal

Reagovat
Counter

Zase Arsenal tipovaný mimo top4, klasika

Reagovat
Manik...

Jednou to dopadne. A pro Vás jen dobře, možná byste se probudili... Nebo možná vedení by se probudilo

Reagovat
kiwwi

aj to sa pise kazdy rok

Reagovat
Counter

Reagovat
afc

To vedenie,ktore minulo v lete 100 mega?

Reagovat
Manik...

Jop. I slepí vidí, vidí, že vám chybí hroťák...

Reagovat
Counter

Teď tam hraje Alexis, který tam sice nikomu nesedí, ale kupodivu to jaksi výsledkově funguje. Jinak se dlouhodobě hledala alternativa k Giroudovi, kterou je nakonec Lucas - rozhodně ne posila dle představ, ale aspoň to splnilo požadavek na tu alternativu. + neměli bychom zapomínat na Welbecka.

Reagovat
Manik...

To by bylo ideální

Reagovat
Hachim Mastour

Arsenal má príliš kvalitný tím na to, aby nedal TOP 4.

Reagovat
smazaný uživatel

bohužel je to tak, navíc je letošním oblíbencem FA, podobně jako loni Leicester

Reagovat
Counter

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
afc

Reagovat
Zaschrona

Jak vloni stacilo 71 bodu na druhe misto, tak letos to skoro tutove nebude stacit ani na LM...

Reagovat
kiwwi

tym by som si fakt nebol taky isty...ta konkurencia je obrovska a body sa rozlozia rovnomernejsie

Reagovat
Zaschrona

Sice hrozi, ze si vic tym bude brat body navzajem - zase ale zatim plati, ze nejaka osmicka klubu vypada o nejakou tu uroven jinde nez zbytek ligy. A zatim teda zvladaji ty slabsi porazet. Tak trochu mi prijde, ze tohle by mohlo mit blizko k sezone 13/14.

Reagovat
smazaný uživatel

ani nedostanete

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

wilshere mal dnes 10 uspesnych prihravok

https://pbs.twimg.com/media/Csk07CcWcAAHDaI.jpg

bude to mat tazke chalan

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Mada

jj, i na tebe...

Reagovat
smazaný uživatel

Dolphin

Reagovat
fajdax

Vy kundy vymatlany

Reagovat
smazaný uživatel

Zas si pil a skoncil na ef .

Reagovat
Counter

1.5% of the goals Tony Pulis teams have scored in the PL came vs West Ham today (in his 277th game)

Reagovat
kvasha16

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

Masuaku

Reagovat
Counter

ManCity úchvatní, radost pohledět. Kdo by řekl, že sestava bez Kuna, Silvy, Kompanyho dokáže zahrát takovýhle dominantní fotbal.

Reagovat
tomasinho

Neskutečné akce.

Reagovat
nani92

Reagovat
nani92

ale čisto teoreticky..ak by Guardiola do 2-3 rokov tu PL vyhral,,bude mať 48 rokov, trénoval Barcu, Bayern, City..vyhral 3 najlepšie ligy, dajme tomu, že by šiel skúsiť ešte Juventus..akú bude mať motiváciu dalej trénovať a koho, ked sám nechce ostať v klube dlhšie ako 3 roky?

Reagovat
Counter

Tak pořád může zkusit repre. Nebo dá třeba v Barce druhé kolo, kdoví

Reagovat
nani92

nemyslím si že je tréner pre repre, on potrebuje mať hráčov pri sebe stále a vštepovať im svoj štýl a zmýšľanie...to isté ako Mourinho, oni trénujú viac špecificky ako iní tréneri, preto si nemyslím, že by boli pri repre extra úspešní...ale kto vie

Reagovat
smazaný uživatel

LM s jinym klubem nez s Barcou je taky motivace

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

ak by, tak mozno to bude pre neho prave ta motivacia, ostat niekde dlhsie

Reagovat
13

Někde jsem nedávno četl, že ideální doba pro to zůstat u jednoho zaměstnavatele je 3-4 roky. Třeba to možná platí i ve fotbale a Guardiola to pochopil.. V dnešní době už se těžko udrží manažeři u klubů dvacet let (nebo možná udrží, ale pro ten klub ani pro manažera už to nebude výhodné, viz Arsenal.)

Reagovat
smazaný uživatel

Btw Nolito krom te cervene se jevi jako hodne dobrej nakup.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
iamek

Pepek je jinde. Je silene jak rychle dokaze jeho tym hrat to, co chce. Podle ocekavani si to vodi od prvniho kola.

Reagovat
Wat

Takovej Pellegrini by s tim max. remizoval.

Reagovat
smazaný uživatel

Pf, Pellegrini měl touto dobou před rokem taky pět výher a navíc 0 gólů. Jenže když pak začalo být jasné, že bude odejit tak jako tak, začal to mít na párku.

Reagovat
kiwwi

a to mal Pellegrini horsi kader...zatial teda ten Pepek nic moc vysledky (ref. @counter)

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi párek¨- V pátém kole se zranil Company a ten šílenec tam začal cpát Demichelise

Reagovat
kiwwi

bajky bajky

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že si moc nezahraje ani Stones, podle mě je to průměrný obránce a byl dobrý tak na Everton, to už ta obrana Kolarov-Otamendi tam jsou fakt lepší, a Kolarov je přeškolenej krajní bek

Reagovat
tomasinho

Ten rozhodíč u Evertonu Góly na 0:1 i 1: oba s faulem jasným.

Reagovat
Zaschrona

Na Arsenalu taky dobrej... Jasnou penaltu piskne po deseti vterinach, zrejme az na radu lajnoveho. Cazorlu nevylouci, i kdyz zrejme mel dostat tri zlute. A Livermore sel ven zrejme neferove, protoze se o prekazeni jasneho golu nejednalo - tim padem nastal dvoji trest.

Reagovat
Counter

Ale prosímtě

Co je špatného na tom, že rozhodčímu něco trvá? Je právě dobrý, že se jen tak neupískne, nechá si poradit od lajnového a učiní správné rozhodnutí.

Cazorlu měl vyloučit za co? To už bys za každý faul dával žlutou nebo jak? Kdyby Hull nehrál o deseti, tak se to takhle vůbec neřeší.

A k tomu Livermorovu vyloučení - znáš pravidla? Očividně ne, stejně jako studio MOTD.

"Where a player denies the opposing team a goal or an obvious goal-scoring opportunity by a deliberate handball offence the player is sent off wherever the offence occurs." - Chceš mi namlouvat, že Coquelinova šance nebyla "obvious goal-scoring opportunity"?

Reagovat
Switchback

Reagovat
Zaschrona

No, pravda je, ze je dobre, ze alespon to teda videl lajnovy...

Cazorla mohl jit za dva zakroky uplne v pohode na zlutou - jeden na Clucase, druhy na Snodgrasse.

A k Livermorovi snad jen tohle: http://www.bbc.com/sport/football/36047575

Reagovat
bednik

přečetl sis vůbec co se v tom odkazu píše?

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

je pekny, ze jsi podporil Counteruv argument i odkazem.

Those include holding, pulling or pushing, not playing the ball, serious foul play, violent conduct or deliberate handball in order to deny a goalscoring opportunity.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

Reagovat
Counter

Reckless is when a player acts with disregard to the danger to, or consequences for, an opponent and must be cautioned.

Careless is when a player shows a lack of attention or consideration when making a challenge or acts without precaution. No disciplinary sanction is needed.

Jak by za ty zákroky mohl dostat žlutou? Ani jeden z nich se nedal označit za "reckless", bylo to jen "careless", což se kartou netrestá.

K Livermorovi snad jen tohle - vážně si ta pravidla přečti a uznej chybu.

Reagovat
Zaschrona

"deliberate handball", vazne?

http://www.skysports.com/football/news/11714/10582586/mike-phelan-says-jake-livermore-handball-not-deliberate-in-hull-loss

In determining whether or not a player deliberately handled the ball, the referee has several considerations:

Movement of the hand towards the ball (not the ball towards the hand)

Distance between the opponent and the ball (unexpected ball)

Position of the hand ('natural' position versus 'unnatural' position) does not necessarily mean that there is an infringement

Touching the ball with an object held in the hand (clothing, shinguard, etc.) counts as an infringement (considered an extension of the hand)

Hitting the ball with a thrown object (boot, shinguard, etc.) counts as an infringement (also considered an extension of the hand)

To proste naplnene neni...

https://twitter.com/btsportscore/status/777157545874120704

... a k tomu Cazorlovi: http://www.fullmatchesandshows.com/2016/09/17/hull-city-vs-arsenal-highlights-full-match/

5:55 - jaktoze tohle neni reckless? jde jednoznacne do snahy blokovat protihrace s tim, ze balon uz je nekde jinde, nejde o souboj o balon, ale o snahu zastavit protihrace - jasna zluta.

Reagovat
Counter

Hele, nevím, kam odbíháš. Když rozhodčí pískl Livermorovi hru rukou, tak ho prostě musel dle pravidel vyloučit, protože se mohou pískat jedině úmyslná hraní rukou. Tečka. Když to neví ani Webb, tak už je to vážně smutné (ale nevím, co tam tvrdil, když to video nejde přehrát). Jestli se chceš hádat o tom, že to Livermore neudělal úmyslně, tak jsi měl od začátku tvrdit, že se penalta neměla pískat.

Samozřejmě že to není reckless. Kde v tom vidíš "disregard to the danger to, or consequences for, an opponent"? Clucas si píchl míč kamsi do strany a vrazili do sebe, zatímco se Santi automaticky otočil a neměl už kam uhnout. Tohle se v pravidlech taky rozebírá - když se hráč nemůže jen tak vypařit, těžko za tu srážku může inkasovat žlutou.

Impeding the progress of an opponent means moving into the opponent’s path to obstruct, block, slow down or force a change of direction when the ball is not within playing distance of either player.

All players have a right to their position on the field of play; being in the way of an opponent is not the same as moving into the way of an opponent.

Reagovat
Zaschrona

Penalta se piskat mela, protoze to proste ruka byla. Ale proste neplati, ze vzdy kdyz mas ve vapne ruku, tak mas dle novych pravidel davat cervenou kartu. Mas ji davat jen v pripade, pokud jde o "deliberate handball" - a to tady proste neslo. Na Webba pomuzou britske proxy. A teda opravdu neni pravda, ze ruka = "deliberate handball" = cervena.

A Cazorla ale delal pohyb do hrace, Clusasovi vstoupil do cesty, ktery mel vyhodu v tom, ze mel balon u sebe a snazil se ho obejit tim, ze si to od nej pichnul. Ja to tedy chapu jako jasne blokovani hrace, ktery se snazi kolem nej projit, i kdyz realne na to asi nemel sanci, to ale v podstate nehraje zadnou roli. Zamezil mu v pohybu aktivnim blokovanim. Cazorla mozna ma smulu, ale proste zodpovida sam za sebe.

Reagovat
Counter

To ale není pravda, podle pravidel se může pískat jedině úmyslné hraní rukou ("Handling the ball involves a deliberate act of a player making contact with the ball with the hand or arm" + to, co jsi hodil výše). A platí, že když tím zamezíš gólové šanci, musíš automaticky dostat červenou.

https://s3.postimg.org/5h66gn3xv/Ruka.jpg - DOGSO je denying obvious goalscoring opportunity. Takže když už rozhodčí odpískal penaltu, musel ho podle pravidel vyloučit, tam žádný prostor pro jinou interpretaci není.

Cazorla už prostě neměl kam uhnout, on byl v pohybu dopředu už ve chvíli, kdy si Clucas ten míč posouval pryč, tzn. byl to souboj o míč, který byl v "playing distance". Ale je pravda, že pohyb tam udělal a míč neměl, což na žlutou sice nevidím, ale chápu, že to vnímáš jinak.

Reagovat
kiwwi

BBC nie je eurofotbal, nestaci citat len nadpisy

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mada

Reagovat
Mastný Chobot

lol, ukáž mi, za čo mal byť Cazorla vylúčený

Reagovat
Mada

Reagovat
Nikikrew

what? Cazorla 3 zlte , prosim ta ved to boli normlane fauly

Reagovat
alcantara

Cista schyza fandit City v PL. Ale s Pepom to inak asi nejde. Snad v tej dominancii budu pokracovat aj nadalej.

Reagovat
Hokaido

Nemůžu si pomoct, ale Lukaku se toho fakt nedotknul a kdyby neslavil, tak mu ten gol nemůžou připsat.

https://my.mixtape.moe/bfgury.mp4

#PrayForMyFPL

#Campaing

#PrayForYannick

Reagovat
smazaný uživatel

to samé jako když Ramos ukradl Baleovi gól ve finále LM

Reagovat
smazaný uživatel

Teda City krásne góly včera, najmä Sterling si to tam dával na Messiho.

Reagovat
smazaný uživatel

LVG out

Reagovat
nani92

Nevadí

Reagovat
Zaschrona

Jose Mourinho has now lost 14 of his last 32 matches. The Special One.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Counter

A jen sedm výher tuším, to je masakr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Jeste mesic dva zpatky jsi po nem touzil

Reagovat
Zaschrona

Spis tak skoro pet a to bylo jeste v situaci, kdy nebylo jasne, ze ho MU vezme - a ze my budeme schopni nalakat trenera typu Koeman...

Reagovat
kiwwi

takze ste vlastne nalakali lepsieho trenera?

Reagovat
Zaschrona

Nebudu kecat, ze bych z tehle dvou radeji puvodne bral Mourinha, protoze ma vetsi trenerske jmeno... Kdo je lepsi, to at posoudi jini - ale podle me je Koeman trida, ukazuje to skoro celou karieru a jeho prace v Southamptonu se jeste doceni az ted po jeho odchodu...

Reagovat
kiwwi

*nebral (?)

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiwwi

snazim sa pochopit tu prvu vetu

Reagovat
Zaschrona

Jo, asi tam lepe sedi to nebral. Proste - v kvetnu bych urcite radsi chtel Mourinha, protoze by byl vetsi lakadlo pro hrace, ktere jsme se v lete nasledne snazili dostat - a vubec nebylo jasne, ze budeme ochotni za tolik penez Koemana koupit a pretahnout z dobre rozdelane prace u Saints.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
smazaný uživatel

pro ně určitě

Reagovat
Mastný Chobot

Dúfam, že teraz príde one man show od Josého na tlačovke

https://www.youtube.com/watch?v=pwT3GlB5ecU

Reagovat
Euphael

bude sranda este

Reagovat
nani92
Reagovat
kiwwi

No comment... By sa mali niektorí hráči už prebrať a Mourinho tiež ze ich tam dáva... Lepší príklad ako Rooney neexistuje, urazil čaj keď poviem ze bol taky slabý.

Šance boli, nepremenili sme, super efektívny, rozhodca chuj, naša obrana cele zle, robíme úplne základné chyby pri jednoduchých prihravkach, musíme zlepšiť elementárne veci v našej hre

Reagovat
Pagy

koho kromě rooneyho máš namysli ?

Reagovat
kiwwi

Veľa ľudí so mnou asi súhlasiť nebude a aj napriek tomu ze sa fakt zlepšil napíšem Fellainiho... Fauluje, nefutbalove riešenia, brdzi akcie... Ked nastúpil na dva polčasy na jeho miesto Herrera tak to bolo úplne o niečom inom

Dnes má brutálne sklamal Smalling ale tak hral iba druhy zápas, musí sa rozohrat

Hlavne sa už Mourinho musí prepnúť na 4-3-3, ale to s Rooneym nepôjde

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, fellaini je dobrý do jožkova antifotbalu, místo něj by tam měl být někdo schopnější, jinak hra bude pořád marná

Reagovat
Zaschrona

S Fellainim souhlas

Reagovat
Pagy

tak s tím 4-3-3 souhlasím ... s rooneym taky... smallig zatím nic moc, to je pravda, dneska celkem bilo do očí to, že nedal žádný balon dopředu, ale jen posouval dopředu.... ale věřím, že se do toho dostane ...

tak herrera by hrát měl, ale fellu bych tam nechal, možná proti slabším soupeřům je tam zbytečný, ale ta tříčlená záloha pogba herrera fella by podle mě byla v pohodě ... o dost radši tam uvidím fellu jak morgana

každopádně rooney musí sedět o nejdřív a mata další zbytečný hráč dle mě

Reagovat
Swarley

Carrick jako DM, před ním Pogba s Herrerou, to je asi v současnosti to nejlepší, co tam můžeme postavit

Reagovat
oddy

Čekal jsem, že jak začne hrát Pogba tak si Fella sedne, protože tam Mourek bude mít toho svýho vysokýho střeďáka, ale pro vás bohužel.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
afc

Tak kedy to zacne, Mourinho out?

Reagovat
smazaný uživatel

přesně proto jsem raději chtěl LVG nebo Giggse

jožín je bezradný, fotbal je tragický, feyenoord s watfordem nás mačkají jak citrón rooneyho chtěl už do realu a chelsea, toho už se nezbavíme nikdy.. bohužel se mu to sesypalo ještě rychleji, než jsem čekal a teď bude brojit proti všem a atmosféra v klubu a mezi hráči bude peklo

Reagovat
kiwwi

LVG

Reagovat
smazaný uživatel

Tip EuroFotbal.cz: 2

Usty pls

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho už zřejmě ví, na koho to svalit a jistě si už našel i své neoblíbence, Ibra ani Pogbalotelli to ale nebudou , podobné povahy má ministr arogancí a výmluv rád.

Reagovat
Furia Ceca

Pereyra > Pogba

Reagovat
Whitemedia

Mourinho jen nechtěl jít před Chelsea, pořád nás má rád

Reagovat
Infernoqt

Tak o sestup hrát určitě nebudeme, ale top4 z toho taky necejtím. Bude to neskutečná ostuda, ale zatím jsme nikoho nepřehráli. Jen at neprodáme Pogbu, musíme hrát co nejčastěji a co nejvíc nechat ten tým sednout. Pak se to další přestupáky doladí.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že pár přestupáků už se to ladí.

Reagovat
iamek

Reagovat
Infernoqt

ale pokaždý s někým jiným, a pokaždý to holt nevyšlo... prostě mi si musíme jednou projít tou sračkou upe do dna, abychom z toho mohli začít něco budovat... a nejlepe s koučem, co má podobnou filozofii jako Mourinho

Reagovat
iamek

Rok ctvrty.

Reagovat
spider_8

S tímhle kádrem nedat LM, to je na roztrhání licence. Podle mě ji hrát určitě budete.

Reagovat
Carrick

No, udělat letos TOP4 bude velmi těžké.

Reagovat
smazaný uživatel

Depay zas toho ukazal, radsej nech ho tam nedava vobec nez na 5-10 min

Reagovat
iamek

Lingard posral jeden polocas a dva zapasy uz lesti tribunu ? Co po dnesnim vykonu bude lestit Rooney ? Naprosto sileny zapas z jeho strany. Prvnich 20 sem tam dobre prenesl hru, ale pak prenasel hru maximalne do autu. Od 60 - 80 minute zlepsena hra, dalo se na to divat, ale pak si nechat dat takovy stupidni gol. Nejlepsi Rashford a zase Fella. V obrane posbiral balonu jako svine. Je neuveritelne, ze Pepek behem par tydnu/mesicu zmenil City k nepoznani a u nas to jde tak pomalu. Po superpoharu a prvnich trech kolech jsem byl nadseny, ale dnesni vykon do 60 minuty a zaver mi znechutil kurevsky den.

Reagovat
Pagy

rash měl celkem nahovno první poločas, i když byl aktivní, dost toho zajebal ... druhý byl lepší, ale nebyl zas tak moc vidět, každopádně gol super... fella byl u toho druhého golu, kdy zbytečně fauloval na půlce, jinak máš pravdu, spolu se shawem mi přišli nejlepší naši hráči

rozdíl mezi city a náma je ten, že u nás ti hráči hrajou pod svoje možnosti ... martial od začátku sezony špatný, rooney katastrofa, mata taky nic moc, pogba daleko zasvoje očekávání, obránci taky nic moc ... nemyslím si, že je úplně mourinhova chyba, že hráči nejsou schopní zpracovat míč, či hodit přihrávku na pár metrů ...

Reagovat
kiwwi

Lingard je zranený

Reagovat
iamek

zase ?

Reagovat
fenixLFC

podla vykonov rooneyho bude lestit to co lesti cely cas, inak si jeho nasadzovanie nikto nevysvetli

Reagovat
blade115

Přiznává se to těžce, ale Mourinho dost stagnuje poslední dobou... Naproti tomu Guardiola všem včetně mě zacpává hubu a celkem suverénně si ten titul letos nejspíš pohlídá. Hrozný časy.

A jak byl Watford loni hrozně nesympatický, tak letos to tam Mazzari vede úžasně. S tímhle by klidně mohli zastoupit loňský West Ham.

Reagovat
iamek

Pepek je buh. Nechapu jak nam mohl utect.

Reagovat
smazaný uživatel

Proti City ste nemali nárok.

Reagovat
spider_8

S Josém souhlasím, ale s Guardiolou bych opravdu počkal až na začátek jara. To nejtěžší z Premier League má ještě před sebou a už tu bylo mnoho jižanů, kteří zářili na začátku sezony a v jejím průběhu odešli. Jako nemyslím si, že Guardiola a ostatní v City budou tento případ, ale zase nečekám, že by takovou suverenitu udrželi po celou sezonu.

O titul se letos podle mě bude bojovat.

Reagovat
Kincl

A s kým budou bojovat ? :) s Arsenalem? Liverpoolem?

Reagovat
spider_8

Pořád čekám, že s Chelsea a United. Možná i s tím Liverpoolem.

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Counter

Jestli se MU brzo nezmátoří a CFC nepořeší obranu, tak s kým o ten titul mají bojovat? Arsenalu nevěřím ani já. Snad jedině s Liverpoolem, který si beztak trapas s Burnley zase brzo zopakuje.

Jako je ještě hrozně brzo, ale zatím to vypadá tak, že všichni ještě mají svoje problémy, zatímco ManCity se jich zbavili nejdříve. Asi bude záležet, jaký náskok si Pep dokáže hned na úvod vypracovat.

Reagovat
Whitemedia

Zouma Zouma Zouma už aby byl zpět, už aby se Azpi přesunul napravo a už aby si to Alonso začal vodit..

Reagovat
Miguel19

Azpi - Zouma, Luiz - Alonso a jedem..

Reagovat
Whitemedia

Pokud bude Luiz hrávat tak, jako hrál proti Liverpoolu, tak nemám žádný problém hlavní je, aby už ze základu odfičel Gary s Ivanem

Reagovat
Miguel19

Tak Luiz má z těch stoperů nejlepší rozehrávku. A od Alonsa zatím nevíme co čekat..

Ale základ je jasný no, zbavit se těch dvou.

Reagovat
vladis271

asi osolím na Hull, kurz bude po dvoch dobrých výkonoch vysoký.

Reagovat
Maresma

13,5.. asi zkusím za pár korunek

Reagovat
vladis271

to si pýta 10 evri.

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester chce to dalsie investicie,,,Messi,Ronaldo,Suarez,,,to vas tak vyjde na 700 mil libier a mozte zacat vyhravat

Reagovat
technecium

Nezačnou, dokud tam nebude prograsivní trenér

Reagovat
aramaki

Tak trebars sučasna Barca o trenerovi nejde, tam stačí, že nehrajú dvaja hráči (Messi, Suarez) a hned je to priemer ligy.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

talentu a kvality tam mají dost, ale chybí tomu kouč, co by s tím uměl pracovat..

Reagovat
technecium

Jako je pravidlem, že odkud Mourinho odejde, tam se to záhy sesype... Ale že by se to sesypalo tak brzy? Fantazie

Reagovat
Zaschrona

Paul Scholes may have been onto something about United becoming a post-1990 Liverpool. Three years in, they're a long way from past glories.

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Trocha to nechapem,,S tymami ako Porto a Inter Milan dokazal Murinho vytriskat maximum a tu ma k dispozicii kader o dve triedy lespi a nic?? Na druhej strane si zoberme aj to ze Watford zrejme nie su ziadny nazdarkovia,,,Za cias Fergieho takyto zapas za stavu 1-0 cakal na otocku a otocka aj bola,,,

Reagovat
blaugrana

O dve triedy lepší káder? Ja fakt nevime, kde všetci vidia kvalitu toho kádra. Dosluhujúci Ibra, vyhasnutý Rooney, Pogba zatiaľ totálne mimo a zvyšok je priemer, či ľahký nadpriemer.

Reagovat
Dr. Admess

Reagovat
technecium

Je to tak. Fellaini, Martial, Schneiderlin, Herrera, Bailly jsou sice braný jako superkvalita, ale v obravud top týmech ála Barca, Real, Atlético, Bayern, nebo i ti City by si ani nekopli

Reagovat
aramaki

To vieš

Reagovat
smazaný uživatel

pry ze superkvalita, nikdo to tu o nich nerika, max, ze ma martial potencial ji byt a u baillyho to byly unahlene prehnane reakce po 2 zapasech, takze nelzi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
iamek

Reagovat
aramaki

Ved o tom pise. Kader je na papieri lepsi, min. co sa tyka trhovej hodnoty, a nedokaze z nich dostat viac. Ale ano, Watford hra vyborne a po poslednej zlepenej vyhre nad Hullom sa toto dalo cakat.

Reagovat
Miguel19

Však to říkal i sám José..

Jose Mourinho says he needs time to rebuild Manchester United as predecessor Louis van Gaal "had different ideas to mine" and that "it might be easier for us to bring in 20 completely new players and start again from zero."

Reagovat
Counter

Mchitarjan byl loni výborný, De Gea je špičkový brankář, Smalling kvalitní obránce, Martial s Rashfordem a Shawem velcí talenti, Bailly taky vypadal k světu. Průměr až lehký nadprůměr může být dejme tomu zbytek, ale Schneiderlin, Herrera, Mata, Blind, ti všichni mají svou kvalitu. Výsledná jedenáctka z tohohle může být rozhodně papírově silná, ne že ne.

Reagovat
blaugrana

Keď sa to potvrdí, tak ti dám za pravdu.

Reagovat
Counter

Tak ono se to nepotvrzuje, protože Mourinho

Reagovat
Kincl

ale furt to jsou hráči co se nečapou kvalitou na hráče z Barcelony, Realu, Bayernu, řekněme City atd :)

Reagovat
Counter

Nikdo se nehrabe na Barcelonu, Real a Bayern. Ale to přece ještě neznamená, že budou hrát tužku a prohrajou s kluby jako Feyenoord nebo Watford, ne?

Reagovat
aramaki

Ale o čom sa tu bavíme..Mkhitarjan, Mata, Schneiderlin, Herrera, Blind boli na lavičke..tak si porovnajme lavičky, Paco, Turan, GOmes, Roberto, Mathieu su akoze niekde vo hviezdach oproti tomu? Nebud uz smiesny. Barca tazi z dvoch, troch hviezdnych hracov z Juz. Ameriky, ktorym vyhovuje podnebie, jazyk a kultura...to je cele. Co je Barca bez Messiho, Suareza? Staci sa pozriet na predposledny ligovy zapas

Reagovat
blaugrana

Lenže tu sa bavíme o United a nie o Barce. Tie lavičky sú porovnateľné, keď chceš porovnávať základné 11stky, tak ta barcelonska je úplne niekde inde, než ta z United.

Reagovat
aramaki

No takto..lavička United je podla mna kvalitnejsia ako barcelonska, to len na margo. A ano, Messi, Suarez su niekde inde asi ako zvysok sveta. Zvysok je porovnatelny.

Reagovat
technecium

Jo on je Schneiderlin lepší než Mascherano, Herrera lepší než Arda

Reagovat
aramaki

O com tocis, Schneiderlin hra vari zaklad? A ci je lepsi Mkhitarjan ako Turan? Asi su porovnatelni, trosku viac Mkh., ked vezmem v potaz ucinkovnaie Turana na Eure a v zapase, kde hral zaklad proti Alaves..btw. kolko hra za Alaves reprezentantov, ked ste s nimi doma rupli? Ked uz tak velmi chceme porovnavat

Reagovat
iamek

. Jen na hovno, ze to je jen na papiru. Ale delat tady z Pogby a Zlatana uz pomalu prumeraky je na palici.

Reagovat
blaugrana

Napísal som dosluhujúci Zlatan a zatiaľ totálne mimo hrajúci Pogba...

Reagovat
kiwwi

tak sa bavis o kadri nie o momentalnej forme nie?

Reagovat
blaugrana

Bavím sa o aktuálnej situácii United. Ibra mal pekný štart, ale teraz, keď bolo treba, aby to potiahol, tak zlyhal. Pogba detto. O Rooneym sa ani nemá cenu baviť a ten zvyšok proste vidím ako priemer, či ten spomínaný ľahký nadpriemer. Ostatní to môžu vidieť inak, názor nikomu neberiem. Ale proste celá ta skladba tímu je čajová. Navyše Mourinho absolútne nereaguje na vývoj zápasu a hrá si stále to svoje.

Reagovat
kiwwi

ne, bavis sa o kadri

Reagovat
blaugrana

Bože môj. Keď chceš slovičkáriť, tak si slovičkár.

Reagovat
kiwwi

uvadzat veci na pravu mieru nie je slovickarenie

Reagovat
blaugrana

Myslím, že som uviedol všetko v pravej miere, ako to aktuálne je.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
r.mrazik

Ibra co hral skvele loni v PSG, Mchitarjan,pogba,martial,mike,bailly,shaw,mata...vse vysoce kvalitni hraci

Prumer je leda lingard a kvetak

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Whitemedia

Mourkovi od zisku titulu začal postupně ujíždět autobus a on si to ne a ne uvědomit, furt opakuje ty samé chyby dokola..

Reagovat
smazaný uživatel

Porto měl tenkrát nejlepší generaci za dlouhou dobu a mnohem lepší než konkurenci... Inter v té době byl jediný velkoklub v Itálii, takže také bez konkurence... v LM měl štěstí s Portem, kdy neuznali MU regulérní gól a Inter dal z ofsajdu gól

Reagovat
technecium

A hlavně Barce neuznali regulérní postupovej gól na Camp Nou

Reagovat
smazaný uživatel

LOL. Inter aj Porto mali lepší káder ako toto... Hlavne teda Inter...

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
spider_8

Pravda je, že Josému asi víc vyhovují kluby, kde se může vykašlat na to, jaký dělá dojem a soustředit se jen na co největší taktickou efektivitu. Inter mu vyhovoval asi nejvíc, protože je to tým zvyklý hrát spíše defenzivně a takticky, navíc tam měl plno zkušených dělníků.

Reagovat
M0rb1D4S

Mourinhův vývoj jakožto manažera se zastavil někdy kolem roku 2010 a od té doby si jede pořád jenom to svoje a pomalu mu ujíždí vlak.

Reagovat
eder

Definitivní konec bude až mu ujede autobus.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icemike

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
spider_8

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SunFells

Reagovat
Euphael

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

O dve triedy lepší káder?Tobe dobre jebe na gebulu utd je prumernej tym.Inter v sezone 2009/10 mel hrace v nejlepsich letech a vsichni meli odhodlani a byli oddani tomu tymu dat vsechno a meli kapitana ktery neco znamenal ne takoveho hnupa jako ranje takze klidek mladej.

Reagovat
smazaný uživatel

To je až k nevíře, jak tady někdo může napsat, že máme průměrnej tým. To měl SAF týmy na sestup asi teda.

Reagovat
Miguel19

Takhle ne. To už nějaká uklízečka těžce odsere.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hraje uplně stejně jak s náma.

Reagovat
spider_8

Reagovat
Euphael

Reagovat
Counter

Reagovat
icemike

Reagovat
SunFells

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
tunkic

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Recoba Inter

To ta krize přišla nějak rychle

Reagovat
smazaný uživatel

United porazili Bournemouth a Southampton a jejich fanoušci se tady začali projevovat naprosto nechutně, neskutečná arogance, pomalu slavení titulu atd. Tatam byla pokora, která by byla po předchozích sezonách na místě. Úplně zapomněli jakou formu má už dva roky Rooney, že na jejich lavičce sedí spratek, jehož chování vždy odsuzovali a mysleli si, že jenom jméno Ibrahimovič jim zajistí úspěch. Snad si sednou na zem a přehodnotí svůj přístup, tuhle trojfacku si zasloužili.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Zaschrona

Pokora a MU, to fakt nejde dohromady.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
samson192

Reagovat
smazaný uživatel

::facepalm:sa uz clovek ani nemoze tesit z vyhry.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
icemike

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
vladis271

Reagovat
RicardoCOYS

Reagovat
afc

Ked si vezmem,ze nasi hraci sa na Hulle a Watforde vyprdeli a porovnam to s MU,tak asi nie sme na tom tak zle,ako sa pise. A to sucasny kader hra tak 70% svojich moznosti.

Reagovat
Swarley

jj a náš hraje na 140%, to je zase najednou teorií o síle kádru

Reagovat
aramaki

To ano, ale vy ste s tou neformou na Watforde dostali klepec a s Hullom vyhrali stastne v nadstaveni.

Reagovat
Dawon

Jo tak klepec sme dostali ty vole Achjo fakt

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 a 70 minut tlačit není klepec? jsme hráli jak malý klub

Reagovat
Dawon

wtf? V druhem polocase byl na hristi jeden tym, dostali sme gol snad z jejich prvniho utoku v 2. polocase, a naka penalta v 94. minute je pro herni projev vazne relevantni faktor.

Ano, samozrejme ze sme hrali sracku, ale kde tam kurva kdo videl naky klepec je mi fakt zahadou

Reagovat
smazaný uživatel

do 60 minuty jsme netušili a posledních deset minut bylo plivnutí do tváře našim away fans

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Dawon

Ty mi tady dneska pripadas jak sjety

Reagovat
iamek

dneska

Reagovat
B3n

Reagovat
cr7sux

Reagovat
smazaný uživatel

nezvladas

Reagovat
Whitemedia

Škoda, že se do toho letos připletl Pep, mohla to být parádní vyrovnaná sezona s bojem o titul do posledního kola..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

A nebo by prostě všem ujel Everton.

Reagovat
Whitemedia

Ale jo, to bych nějak přetrpěl

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
icemike

Everton za chvilku dojede, tak nějak jako každý rok

Reagovat
Zaschrona

Mame velikou historii dobrych startu do sezony, bezne se nam to dari.

Reagovat
icemike

ted nevím, jestli souhlasíš nebo jsi sarkastický, protože říkám blbost .ale posledních 5 let měl Eve tým na vysoké umístění v tabulce, ale vždy se to nějak pokazilo

Reagovat
Zaschrona

Ja to myslim z hlediska startu do sezony... mame ted 13 bodu a nejlepsi start od roku 1978 - vetsinou to bylo podstatne horsi.

Reagovat
icemike

ted to ještě udržet

Reagovat
Zaschrona

Jasne, ale tohle plati o kazdem tymu - a je uplne jedno, jestli to je Leicester, MU, Everton nebo jakykoliv jiny. Kazdy zapas je novy pribeh, vzdy muzes vyhrat nebo prohrat - a je jedno s kym hrajes. Cim dal tim vic to v tehle PL plati.

Reagovat
iamek

Meli by ho deportovat. V zajmu vyrovnanejsi ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

věřím, že klopp ho potrápí a snad i conte

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

A Wenger ale hlavne Mou nepotrápia?

Reagovat
Whitemedia

Ve vzájemném zápase určitě potrápí, ale Pep si všechny ty zápasy proti Swansea, Watfordu apod. týmům pohlídá..

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
db18

Tak nechá už hrát Bastiho?

Reagovat
Counter

Ještě tak deset proher a Giggs ho pak snad postaví.

Reagovat
olis

Mazzarri, Zuniga a ako bonus priemerak a nesympatak Mourinho hori uz na zaciatku sezony

Reagovat
smazaný uživatel

este zakopnut s leicesterom

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Infernoqt

Je vidět, že na to, abychom si koupili úspěch, nemáme. S výběrem ruky na kouče jsem rád, protože aspon se na ty zápasy z hlediska rychlosti a tempa dá dívat. Z hlediska kvality už ne, protože furt si myslím, že na to pár lidí nemá a bylo by fajn to obměnit. At už ta sezona skončí jakkoliv, pro mě největší výhra bud udržení posil (nově příchozích hráčů) a udržení kouče. Protože si myslím, že je na čase vydat se tou cestou, kdy je potřeba obětovat čas do stylu jednoho trenéra a jeho hráčů.

Co se mě týče, raději budu bez Evropy s Mourinhem než v Evropě s Gaalem. Mourinho nebo Giggs, jinak to ani nechci a ted at se tam něco staví .

Jsem i pro posazení Rooneyho, Valencia je záložník, to jsem se domníval vždycky, takže příchod pravého beka by nemusel být špatnej tah a do zálohy to chce aktivního dříče. Tady je škoda, že nevyšel ten Kante, protože pak by nebylo co řešit. Ale tohle všechno ukáže až čas, hlavní je, aby se naplnilo, co jsem psal výše.

Reagovat
cr7sux

obhajovat mourinha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

já ho mám rád

Reagovat
Busby babes

dyt to dneska nemelo prave rychlost ani tempo. Prechod do utoku pomalej, hraci bez nasazeni... Nehrajem zadnou udrzbu ani zandoura, v tom je ten pristup dobrej, ale jinak... spatny i v tomhle smeru, coz me treba dost sere. Ok, prohrat se muze, ale ti hraci musi ukazat, ze na tom hristi nechaj vsechno. a to jsem tam dneska proste nevidel.

Reagovat
Pagy

problém byl v tom, že když už jsme se hnali dopředu v první poločase tak to hnedka ten první hráč zajebal ... není to problém jen toho prvního poločasu, ale celkově ...z křídel 1na1 to končí na první hráči ... ve středu to při prvním dotyku zjebe ibra nebo rooney ...každý zápas dokola to samé

Reagovat
Grahf

kde ty si videl rýchlosť a tempo? Venuj sa radšej háčkovaniu.

Reagovat
Infernoqt

V porovnání s Gaalovým stylem? To bychom nebyli schopni ani se rozeběhnout a pokusit se zastavit o prvního obránce. Tak holt tam není nikdo, kdo by je uměl obejít. Miky je zraněnej, Martial je z formy, Depay je Depay... Valencia hraje na beku.

Reagovat
iamek

Mohl by vyzkouset Valenciu v zaloze, ale zase si to nebude mit s kym dat, protoze Darmian je smerem dopredu mizernej.

Reagovat
Infernoqt

Mohli, no. Ale třeba z mého pohledu je Fosu Mensah nejlepší varianta. Nebál bych se ho použít i na DM, jeho primární pozici. To by mohlo vyřešit ten pressing v tříčlenné záloze, ale to je všechno kdyby. Prostě musíme zkoušet a uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Infernoqt

Ty to tak nevidíš? Myslíš si snad, že je lepší zase utratit 150m liber další přestupák a vyměnit trenéra? A když to nevyjde ani potom, jako že nevyjde, protože ta liga má strašně silnou konkurenci, tak co potom?

Reagovat
smazaný uživatel

měli jsme ale dodržet hlavní plán! 3 roky, kdy LVG připraví tým pro Giggse!!!! kdy jsme aspoň hráli dominantní fotbal a vyhrávali proti silným týmům, LVG měl smůlu na zranění a na šreka a stejně máme FA a skoro LM...

tím, že jsme vzali jožka, tak jsme rezignovali na nějaký systém... každý zápas nás soupeř tlačí,

LVG tam zapracoval Lingarda, Rashforda, Mensaha, CBJ, všichni hráli výborně!! pod jožkem bude hrát jen Rashford a ne tolik, kolik by hral pod LVG a místo Sanchese nám koupil pogbu a staví ho mimo pozici

hlavně proto se na to Giggs vysral, a mourinho už utratil 200 mega a hrát bude pořád sračku

Reagovat
Infernoqt

Vidím v tvém názoru vesměs to samé, co jsem napsal já, jen hovoříš o Gaalovi a já o Mourkovi. Co se mě týče, jsem raději za otevřenější fotbal. Hodně zápasů jsme loni ztratili kvůli tomu, že v důležitém momentu jsme rezignovali na otevřenou nebo defenzivní hru.

Reagovat
smazaný uživatel

no to nevím... jsme velkoklub a musíme kontrolovat zápasy, ne čekat v zataženém bloku jako to dělá mouřek. mám rád fotbal, co hraje Barca, LVG se snaží o to samé, jasně není to tak dobré, ale jde o tu myšlenku, že necháme soupeře vyšťávit bez míče. my jsme ty velké zápasy vyhrávali, to jen měl druhou sezónu neskutečnou smůlu na zranění a hlavně se mu zranil Shaw a Tony. mourek má štěstí, že má Shawa, ale herně jsme se vrátili k moyesovi a co se týče zapracování hráčů, tak šanci dostane jen Rashford, kvůli fanouškům

giggs prostě měl přijít další sezónu a ta koncepce by pokračovala a neutratili bychom teď prachy za pogbu, mikymrdku nebo Ibru (ikdyž je to bůh), místo ně by přišel Sanches, Rashford na hrot a kdo ví, co mohlo být

Reagovat
smazaný uživatel

dostanou jeste dvě takovy facky https://youtu.be/uziPncye8KY?t=55

Reagovat
blaugrana

Rio Ferdinand v stajniach Mercedesu. Ten má tiež zápasy United na saláme.

Reagovat
Busby babes

a proc by jako nemohl jit na F1 bez toho aby to neco vypovidalo o vztahu k United? Vzhledem k tomu, ze zapas komentoval na twitteru mi teda neprijde, ze by mel cokoliv na salamu. Jen ma proste svuj zivot.

Reagovat
smazaný uživatel

ten kokot rooney to tam bude dojebavat celu sezonu. Mal by tam hrat Mkchitaryan. To som este nevidel tu snahu pretlacit tak zlebo hraca ako sucasny Rooney v tak velkom klube. Hraje uplne klucovu poziciu, tam kebyze chyti mchita formu tak by sme to vpoho vyhravali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

tak mi nepovec ze Rooney ma na to tahat ten team? Henrikh bol jeden z najlepsich hracov BL a v tej pozicii n10 bol vzdy najlepsi tak co. Rooneyho kokota neposadi ani messi

Reagovat
Miguel19

Wow, Stoke je solidně v prdeli.

Reagovat
Counter

Neumí bránit standardky. Už několik roků.

Reagovat
smazaný uživatel

to je tak, chcu hrat tiky taka, ma to vsak svoju daň....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

To byla zas bida. Ach jo. Wazza zas dostane strasnou cocku. a jo, n eral nijak extra dobre, ale zas nehral tak bidne jak to schytava. Klidne at ho posadi, a asi by mu to neuskodilo, ale to, ze celej tym hraje blbe preci neni vina jednoho hrace.

Druha vec, co nechapu, je to, proc zmenime rozestaveni na 4-3-3. Celou dobu hrajem 4-2-3-1 a krome polocasu se City to fungovalo. Pak zkusiem 4-3-3, nefunguje to a dalsi zapas, kterej nutne potrebujeme vyhrat, se zas postavi neco, co nefunguje, misto systemu, kterej fungoval. Navic s Wazzou v zaloze. Kam se podelo to, ze je Wazza utocnik/podhrot.

Dva goly z nabeho druhe vlny, tak kde byl Popgba s Fellou aby tohle zachytili? To preci taky neni Wazzova chyba. Coz me privadi k tomu, ze fungovani dvojky Bailly - Mike zatim teda imho docela skripe. S Blindem to bylo lepsi. I kdyz tam aspon ok, Ighalo a Deeney jsou gorilaci, takze aspon v tom to dava smysl.

Celkove proste velmi spatnej vykon, bez poradneho nasazeni. Kdyz uz nic jineho, tak to musi ti hraci odjezdit. Hrozne lopotne jsme si vytvareli sance. Kdyz uz prisla, tak to Ibrovi skvele vytahl Gomes a pak pomalu z protiutoku udelame strasnou chybu a 2:1 a tym zas dole.

Reagovat
Infernoqt

Smalling je špatnej vlevo. Baillymu bych tam věřil víc. Se to nezdá, ale i takovýhle maličkosti často rozhodujou. Chce to čas, at si to sedne. Pak na to přijdem a změní se to. Jen nechci, abychom uspěchali nějaké rozhodnutí a skončilo to jako s Di Mariou. Fakt mě těší, že ty naše zápasy zase mají nějaké tempo a ten zápas mohl prakticky vyhrát kdokoliv. Za nás mluví chyby individualit. Na 4-3-3 potřebujeme hráče jako Kante nebo to zkusit s Carrickem, jestli na to má Mourek koule ještě.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/dannyh9623/status/777499078993346560

Tohle proste clovek u Mourinhova tymu nepochopi. Ten Capoue jeste ok, po tom faulu, ale stejne...

Reagovat
Counter

Měl by tam být Fellaini, jenže ten se pokaždé nechal stáhnout nějakým náběhem na úroveň stoperů.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

jo, s tim souhlasim, ze primarne by tenhle prostor mel pokryvat Fella. Ale bohuzel no, jak pise Zasch nize.

Reagovat
icemike

já v pátek taky pár věcí nepochopil

Reagovat
Zaschrona

Pogba na tohle neni hrac, protoze on fakt neni DM, on je ofenzivni zaloznik a dokud to Mourinho nepochopi, tak to bude problem... a u Fellianiho je braneni tehle prostoru vecny problem, s timhle mel problemy uz v dobach, kdy hraval DM u nas. Proc myslis, ze porad se strefuju do te absence Schneiderlina. A u Rooneyho je problem hlavne jiny - blokuje svoje misto lepsim hracum. Predevsim nejdrazsimu hraci vsech dob.

Reagovat
Pagy

tak zas, kde byl morgan ve čtvrtek při tom golu nizozemců ?

Reagovat
smazaný uživatel

byl marný, ale nebyl rozehraný

Reagovat
Zaschrona

To nevim, nevidel jsem ten gol. Ale historie proste napovida, ze tohle je vecny Fellainiho problem - Schneiderlin ma pozicni hru mnohem lepsi.

Reagovat
Pagy

podobná situace jako dneska.

poziční hru možná, ale i v minulé sezoně, tam, kde měl zajišťovat chyběl a byl z toho minimálně jeden gol ... + těch osobních soubojů nevyhraje tolik jako fella. co se týká nějaký hry nohama a rozehry, tak na tom morgan taky není o nic lépe ... jako neříkám, že fella je nějaký zázrak, ale do toho mourinhova autobusu mi přijde jako lepší volba než morgan

Reagovat
Pagy

možná to vypadá, že dělám z morgana kopyto a podprůměrného hráče .... to rozhodně nechci, ale určitě to momentálně není ten hráč co by nás měl nějak spasit a tu hru pozvednout

Reagovat
Zaschrona

Ne, to chapu, rozumim - urcite nema na to vas spasit, ale je to proste hrac, ktery by v kombinaci s jinym defenzivnejsim zaloznikem mel utvorit kvalitni defenzivni zalohu, ktera bude schopna podporit vaseho nejlepsiho hrace - Pogbu, ktery ma na to vas "spasit". Jenze Pogbu muzou tezko podporit, kdyz Pogba hraje v podstate jen v te podpurne roli Rooneyho, ktery proste jednoznacne receno krade Pogbovi praci, kterou by Pogba zrejme byl schopny delat lepe - a misto toho hraje roli, kde nemuze moc vyuzit svoje prednosti.

Co tim chci rict - Schneiderlin vedle sebe potrebuje nejakeho hrace - idealne typove nekoho jako Cork nebo Wanyama - kdo bude moct branit podobne jako on a zaroven mu da moznost hrat i svoji hru smerem dopredu. Nepotrebuje tam hrace typu Rooney, Pogba, to pak braneni je hlavne na nem a to neni ideal. Spis nekoho typu Herrera, Carrick, asi i ten Fellaini by sel, mozna i Jones nebo Blind. Ale urcite ne Pogba. A urcite ne zaloha Fellaini - Pogba. To je v podstate zaloha bez zadneho prevazne defenzivniho hrace, Fella na DM proste nema mentalitu, Moyes k tomu taky po delsi dobe u nas nakonec dosel.

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

fellaini je dobrý jen do toho antifotbalu, jinak tam překáží a zabírá místo lepším, jeho nejlepší sezóna byla také podhrot, prostě v záloze nic neumí

šrek by se měl vrátit do evertonu, v MU nemá co pohledávat, ale ani Keoman by ho tam nevzal

Reagovat
Zaschrona

To doufam, svoje sance uz provahal, nevim co by nam aktualne mohl nabidnout.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Busby babes

no jasne, proto pisu: at se klidne Wazza posadi, do 4-3-3 pro nej podle me neni misto. v tom 4-2-3-1 ten podhrot jeste muze dat. ale obecne se mu ted zas tolik nedari, tak at par zapasu vynecha, potrenuje.

ale pokud chceme hrat teda 4-3-3, tak tam musi byt Pogba ten nejvic vytazenej zaloznik a asi Morgan pod nim. Pripadne Carrick.

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Switchback

Pět kol odehranejch a každej už má jasno ...

Reagovat
Busby babes

klasika.

Reagovat
iamek

#mourinhoout

Reagovat
db18

#SaveBasti

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
kvasha16

Reagovat
kvasha16

700. pre bicie

Reagovat
tunkic

U ManU ta bublina z kraje sezony trochu splaskava co?!

Reagovat
smazaný uživatel

To by bola riadna nuda, keby bolo uz teraz rozhodnute. Sa spamatajte.

Pepek je pre mna genius, ale aj jemu bude horiet pod ritou, skor ci neskor. Mourinho straca kredit, ide tu uz o jeho reputaciu, aby sa MU dvihlo.

Reagovat
smazaný uživatel

ale je to velky nezvladac, nie je zvyknuty na caste prehry, on sa z toho tak rychlo neoklepe

Reagovat
SunFells
Reagovat
smazaný uživatel

To určite Mourek vytiahne...

Reagovat
eibe

Co ten Martial dělal za divadlo? Nemohl vstat a jít se nechat ošetřit za čáru? ostuda

Reagovat
iamek

Reagovat
Counter

Reagovat
icemike

rok od roku je ta liga zajímavější a zajímavější

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Akurát som dopozeral zostrih Kanada-ČR. To čo je za snehuliacku obranu ? Útok by ako tak ešte ušiel, ale tá obrana, to by snáď aj Slovensko poskladalo lepšiu...

Reagovat
papanegra

zas nepřeháněj

Reagovat
smazaný uživatel

Keby máte aspoň tých dvoch obrancov úrovne Sekeru, Cháru, tak dobre, ale toto? WTF? Taká hokejová veľmoc ako ČR nemá lepších? Pre mňa prekvápko...

Reagovat
Whitemedia

Už dlouho předlouho máme tragickou obranu a ty tady z toho děláš nějakou novinku..

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel som, že v NHL sa niekto nájde...

Reagovat
blaugrana

Česko a hokejová veľmoc?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja neviem (ktorý tím je pre koho veľmoc), stále majú dosť hráčov v NHL...

Reagovat
blaugrana

Tak hokejov= veľmoci sa snáď určujú na základe úspechov národného tímu či? Keby sme mali 50 hráčov v NHL a žiadne medaile zo šampionátov, tak by sme boli veľmocou? Česi mali zlatú éru, to nepopieram, ale veľmoci sú len Kanada a Rusko.

Reagovat
Miguel19

Chára Toho když jsem viděl v těch zápasech přípravy

Reagovat
blaugrana

Zdeno je už v piči. Toho by som moc nevyťahoval.

Reagovat
tomasinho

No ale má pravdu, Chára, i když je těžce za zenitem, je pořád solidní ještě, když se mu určí role. Sekera > kterýkoliv z našich beků. A Marinčin detto, hodně podceňovaný, přitom je to solidní, moderní defenzivní bek.

Reagovat
smazaný uživatel

, až na to, že Chára nie je ťažko za zenitom. Myslíš, že by sa v Európe nenašiel obranca (Nemec, Švajčiar, Lotyš, hocikto), kto by bol lepší? Znovu dôležitá súčasť tímu a nie je to prekvapenie... So Sekerom si to včera dosť dávali...

Reagovat
Zaschrona

Josi?

Reagovat
smazaný uživatel

Josi je lepší Chára třeba.

Reagovat
smazaný uživatel

*než

Reagovat
smazaný uživatel

Ved tam aj hra. Ja myslim hraca, kt. by ho nahradil. Z Charu poniektori robia vysluzilca vhodneho do svk ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

tak to ju

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

Chára-Sekera

Marinčin-Meszároš

Čajkovský-Ďaloga

Graňák... Lepšia ako vaša...

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Otrava...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Nezahrnúť do tohto výberu Bača-Milo.

Reagovat
smazaný uživatel

Za tuto reakciu si kludne mozes podat ruku so Zajom.

Reagovat
blaugrana

Bez Jerguša a Dušana by sme zlato nemali! A na Riša si tiež zabudol.

Reagovat
Hokaido

To jsou nějaký zaklínadla?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Odborník na hokej Olo.

To mě vždycky rozesměje

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
papanegra

777. pro Mourka v united

Reagovat
nani92

Iker, Lampard, Drogba...na rade je jednoducho Rooney, musí, inak to nejde

Reagovat
smazaný uživatel

Super Frank by dával góly ešte dodnes :)

Reagovat
nani92

aj deutsche fußballmeister bastian

Reagovat
smazaný uživatel

To asi nie, pod Mourinhom.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Hachim Mastour

To by bol taký problém zmeniť formáciu na 433 (Fellaini,Schneiderlin,Pogba-Rashford,Ibrahimovič,Martial?

Reagovat
Whitemedia

Před chvilkou tu někdo brečel, že Mourinho změnil formaci na 433 a všechno šlo do prdele..

Reagovat
smazaný uživatel

jeden z nejhloupějších našich mufánků

Reagovat
Busby babes

ty jsi hroznej kaspar, decko...

Reagovat
Hachim Mastour

Tak nech idú do riti.Raz si myslia, že vyhrajú titul a potom, že nedajú TOP 4.

Reagovat
Busby babes

no ale je to pravda. Hrali jsme tak dvakrat. V Rotterdamu a dneska. A stalo to za hovno.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: chalani, nenasiel som nic zaujimave na nete. Stala sa mi taka vec, ze som dostal v suboji loptou do hlavy v oblasti ucha. Od vtedy mi v nom chrčí , zvoni, ani Csko nemozem hral lebo nepocujem kroky. Moze to byt nieco vaznejsie? nestretol sa s tym niekto?

Reagovat
Lacko_Boh

kamo tahaj s tym k doktorovi,hned. Mne pri boxe dali z celej sily do ucha , pistalo mi v nom tak 10 sekund a mesiac som nemohol spat na tej strane do ktorej ma udreli..ale ziadne chrcanie a ani zvonenie, toto neni sranda #pozor

Reagovat
smazaný uživatel

eeeeeeeej, Lacko žije

Reagovat
Lacko_Boh

pomalinky, z nohy na nohu, dožívam

Reagovat
SunFells

Ale dostal do ucha.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

sorry no, ze zachranujem Ejzymu zivot....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zo zaciatku som dobre nepocul, teraz mi tam pisti No nic, ak to neprejde do piatku, tak budem musiet za doktorom, moc si ma nepotesil teda.

Reagovat
Counter

neee, žádné takové, jdi hned.

Reagovat
Swarley

jistota je jistota

Reagovat
smazaný uživatel

Skola mi zacina zajtra. Jedine zeby som niekde tam siel. I ked ja dufam stale ze to nebude nic vazne

Reagovat
Counter

Ale to prostě sám neposoudíš. Šelesty jsou svinstvo a není radno to podceňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

Týden je pro sraby, dej tomu aspoň měsíc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak píše Counter, val k tomu doktorovi ihned, může to být fakt vážnější než si myslíš. Ještě k tomu, když se ti to doteď nezlepšílo

Reagovat
smazaný uživatel

Zlepsilo sa to, uz to nechrci, len piska

Reagovat
Counter

Krucinál tak proč se ptáš, když pak na naši radu nedáš?!

Reagovat
smazaný uživatel

Ved uz ste ma presvedcili zajtra asi zajdem za doktorom

Reagovat
Counter

Žádné asi

Reagovat
Lacko_Boh

attention whore. Nabuduce od teba ocakavam nejaku tisicku pre Kollera

Reagovat
smazaný uživatel

nie je to tak, Laci

Reagovat
Azazelo RD

A doktor Ti doporučil spát na té druhé straně, hej?

Reagovat
nani92

skús zmeniť hru

Reagovat
T44v3tt1

Reagovat
smazaný uživatel

ešte 7 zápasov a končím. Možno.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vladis271

Reagovat
8lampard8

Reagovat
kvasha16

Reagovat
mr.Silver

Ja jednou praskl hlabou do dveri a taky mi pistelo v usich, byl jsem i v nemocnici, ale tam mi rekli, ze je vse ok, a za par dnu to samo preslo. Radeji ale zajdi k doktorovi.

Reagovat
Lacko_Boh

no ono sa hovori ze ak ti raz zacne hucat tak ti s tym doktor nic nespravi..

Reagovat
Counter

Reagovat
Whitemedia

Doktor by o tom něco mohl vědět, zkusil bych se zeptat ho..

Reagovat
Lacko_Boh

tak radsej sa spyta na fore aby zbytocne nemeral cestu k doktorovi, od toho fora su...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Eurofotbal > doktor

Reagovat
Lacko_Boh

dal by som rovnítko

Reagovat
Swarley

já si myslím, že to je zvláštní druh alergie a nebo je těhotnej, ale nechci ho plašit

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoznačná menopauza.

Reagovat
smazaný uživatel

Vyskusal som aj alternativnu liecbu. Behal som okolo postele v protichode hod. ruciciek a nic.

Reagovat
Swarley

jako dělám si z toho srandu, ale jako zrovna tohle radši nepodceňovat...lehčí otřes mozku, něco s uchem...

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Counter

Jak píše Laco, okamžitě val k doktorovi, tohle není žádná sranda.

Reagovat
Mastný Chobot

#pozor

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva, ste ma vystrasili teraz.

Reagovat
Swarley

nejde o vystrašení, může to být blbost, ale minimálně budeš mít klid však to nic nestojí...

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Counter

Ber to tak, že když z toho nic nebude, ztratíš třeba pár hodin lítání po doktorech. Ale kdybys s tím měl kvůli pozdnímu léčení dlouhodobější potíže, tak si to budeš vyčítat mnohem více. Třeba to vážně nic není, ale není radno to podceňovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak ti radí ostatní, jdi k doktorovi. Jedná se o tinnitus. Pokud to nebudeš řešit, může se z toho stát chronická záležitost a budeš to mít do konce života.

Reagovat
iamek

Jsi blazen, ze jsi nesel do doktora. Tohle se stava i z hlasite hudby na koncertech a muze ti to zustat do konce zivota. Kamos zo mel a skocil z komina, protoze ten piskot v hlave nemohl vydrzet.

Reagovat
SunFells

Na internetu se vždycky dozvíš akorát to, že umíráš.

Reagovat
smazaný uživatel

okamžite ku doktorovi...

Reagovat
alcantara

To bude nejaka navsteva.

Reagovat
icemike

hned k Dr, protože když si pro tebe přijde smrt, neuslyšíš ji přicházet....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Swarley

Reagovat
PP

tys mu nedal dost obrňovacího času!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
13

Já teď četl o podobném případu. Skoro to samé se stalo Ziburovi na muslimské svatbě. akorát teda tam mu stříleli u hlavy..

Reagovat
Kincl

Každej tu říkáte že podzim nebo prostě po Novém roce to bude jiný u City, ale co když ne :) co když prostě si City pojede to svoje a Pep je dokáže tak připravit, že prostě nepoleví :)

Reagovat
mr.Silver

Tak treba mas pravdu :)

Reagovat
aramaki

Je to aj o načasovaní..City vychytali dobrý los, hrali zatial s klubmi, ktoré sú najviac z formy, zo silnejších s ManU, ktorí su z formy tiez. Majú dobrú šnúru, ide im karta..Je možné, že to potiahnu ešte dva, tri zápasy...otázne je vždy ako rýchlo sa dokážu dostať z útlmu po prehre, lebo tá skôr či neskôr príde...City nie su Arsenal03/04. United to bude chvilu trvat, kedze ani dalsi zapas nebude nič na honenie sebavedomia..this is Premier League

Reagovat
J0EL

Mourinho blames referee and bad luck for Manchester United loss... here we go

Reagovat
blaugrana

Strašný čurák. Tak pokryteckého človeka, čo si nedokáže priznať svoju chybu som ešte nevidel. Ale niekto to tu bude hrať na to, že len prenáša tlak z hráčov na všetko ostatné.

Reagovat
smazaný uživatel

tak ho snad už musel každý prokouknout, to už nejsou žádné mindgames, do jisté doby platil za sympatického antihrdinu, ale čím dál více se projevuje

Reagovat
Pagy

tak co má říct, že hráči hráli nahovno ?

Reagovat
blaugrana

Nie. Má to zobrať na seba ako chlap a nevyhovárať sa non stop na niečo iné.

Reagovat
smazaný uživatel

jo tak už nemá nic jinýho na výběr, než si stěžovat na rozhodčí?

Reagovat
The Krupy

Áno?

Reagovat
eder

Ale vždyť je tam sotva pár týdnů, chudák.

Reagovat
kiwwi

Pozri si radšej pozapasovy rozhovor alebo daj citácie namiesto týchto sraciek

Post Match Interview Jose Mourinho

https://www.youtube.com/watch?v=G1T5kTNTezA

Reagovat
J0EL

"Then the referee and the linesman's mistake is not under my control. I can't do anything to improve it.

"In the second half we were much better. We got the equaliser and after that we were the team. Gomes makes a phenomenal save and the lucky moments again are not something we can control.

jj, toto je uplne ine Lucky bolo skor to ako Ighalo netrafil prazdnu branu.

Reagovat
Busby babes

a ze ti tam vypadlo to, jak rika, ze se musime podstatne zlepsit, protoze jsme udelali hodne individualnich chyb, stejne tak jako tymovych chyb.

Reagovat
J0EL

a?

Reagovat
Busby babes

ale nic, pokracuj v tom vysmechu.

Reagovat
J0EL

Islo mi skoro to, ze neviem o akych "lucky moments" hovoril. To je proste blbost.

Reagovat
Busby babes

ja bzch tipnul hlava Ibry a super zakrok Gomese a pak lucky moment pro Watford, kdy jsme proste udelali chyby a oni to vyuzili.

Reagovat
J0EL

A neboli ste viac lucky vy, ked to beries takto podla nevyuzitych sanci?

Reagovat
smazaný uživatel

A nevyužité šance Watfordu pro vás lucky nebyly?

Reagovat
B3n

Však říká, že jakýkoliv lucky momenty nemůže ovlivnit. To není, že by se vymlouval na to, že štěstí neměli, nebo měli.

Reagovat
vitasrp

Vždyť to tam i říkal. Zákrok Gomese + neodpískanej faul Watfordu před prvním gólem.

Reagovat
Busby babes

slovy klasika: je to marne, je to marne.

Reagovat
B3n

Reagovat
kiwwi

Ty si taky trulko proste

Reagovat
J0EL

Od teba to znie komicky. Vrchny pokrytec.

Reagovat
vitasrp

Nepřijde mi, že by v tom rozhovoru pro BT Sport řekl vyloženě něco strašnýho teda.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
smazaný uživatel

ale tuna to stale niekto prekruti a ptm dalsich 10 idiotov nanho zacne nadavat. Inac z rozhovoru som mal pocit ze sa nevyhovoril vobec na nic a priznal chybu uplne normalne

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
B3n

Neuvěřitelný, co tu z něj děláte,

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak aj bez toho sa vie, že to je uplakaný arogantný egoista čo zvaľuje vždy vinu na iných

Reagovat
B3n

Jo no, právě proto třeba dneska říkal, jak se musí tým zlepšit jak individuálně, tak kolektivně.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mr.Silver

OT: Co rikate na Milika? Zatim si to v Neapoli dobre vodi, o nej jeste bude v budoucnu velky boj

Reagovat
Counter

Byl šíleně drahý, ani si nechci představovat, kolik za něj Neapol bude chtít.

Reagovat
mimi_united

Stačilo by vyhodiť Rooneyho

Reagovat
SunFells

Nené, účka už zachrání jen Alex Hunter.

Reagovat
Kincl

:D :D

Reagovat
VasAFC

Reagovat
smazaný uživatel

José to vie v post-match interviách docela presne vystihnúť.

"I sink..."

Reagovat
aramaki

specialist in failure..karma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Reagovat
Counter

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

Rooney prostě nemá co dělat v základu. Hráč jeho postavení si nemůže dovolit takhle hrát přes sezonu s tím, že odehraje 5 zápasů za sebou a dá v nich 6 golů a potom zase nic. Pogba strašný za ty peníze. Vůbec nepochopím, proč se nedostal do hry Herrera po minulým zápase a Carrick už by taky měl dostat šanci. Posadit Rooneyho, Pogbu, Fellu, Ibru.

Reagovat
Swarley

DDG - Shaw, Bailly, Smalling, Tony - Pogba, Carrick, Herrera - Martial/Rashford, Ibra, Mkh/Rashford

Reagovat
smazaný uživatel

Já bych posadil i Pogbu, ale to bychom zas nemohli jít do 433. Rashford místo Martiala a Miky na druhé straně, klidně tam dát i Depaye. Já si vůbec nedovedu představit, co by všechno musel SAF udělat, aby s naší sestavou nevyhrál titul.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ROONEY OUT

Reagovat
aramaki

Mourinho : Refferees mistakes you dont control Feyenordu nedali gol, k tomu nema co dodat? Pri jednom gole pochybil rozhodca, ale dostali dalsie 2 a dali 1

Reagovat
B3n

A Ty můžeš ovlivnit jestli někdo jinej udělá chybu ?

Reagovat
aramaki

On mal velkohube reci o titule a teraz narazil. A miesto toho, aby sklopil zrak a zacal zas od podlahy bude vinu hadzat na vsetkych naokolo. Problemom nie su rozhodcovia, ale v prvom rade malo vstrelenych golov.

Reagovat
Busby babes

cetl si vubec co po tom zapase rekl nebo jen placas? protoze on treba rekl, ze se v prvni rade musime zlepsit.

A velkohuba prohlaseni. To je proste Manchester United, cil musi byt titul, nic vic. Zvlast po tom, co jsme nakoupili.

Reagovat
aramaki

Vasim cielom bude hlavne porazit doma Leicester..lebo ak to nevyhrate, tak budete s vasimi velkohubymi prehlaseniami smiesnejsi ako dnes, zvlast po tom, co ste nakupili btw nemam nic proti velkym cielom, to je OK.

Reagovat
B3n

Reagovat
Busby babes

asi je celkem zbytecny vysvetlovat, ze pokud by ten prvni gol nepadl, zapas by se vyvijel uplne jinak.

Reagovat
aramaki

Jasne, urcite by ste zapas zlomili na svoju stranu za nerozhodneho stavu, tak ako sa to udialo za stavu 1:1

Reagovat
Busby babes

no tak ono bychom hlavne nemuseli dotahovat ztratu, ze jo. To jaksi stoji nejake sily a hraje se proste jinak. Jen rikam, ze pak by ten zapas byl uplne jinej, treba bychom dostali bura, treba by nam tam neco padlo...

Proste rict: stejne jste dostali dalsi dva goly, tak je fuk, ze pred prvnim byl faul, je proste picovina.

Reagovat
blaugrana

Každopádne chvalabohu, že v roku 2008 neprišiel Mourek do Barcy. nechcem si ani len predstaviť, kde by teraz Barca bola, keby bol vtedy dotiahol Lamparda, Maicona a pod.

Reagovat
Visca el barca

to teda. Mou je vyčpělej ujel mu vlak.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo máš proti Maiconovi? Tak by neprišiel Alvés a mali by ste iného top RB...

Reagovat
technecium

Porovnej dobu, jakou oba byli na vrcholu

Reagovat
blaugrana

Ja skôr narážam na to, že on nedokáže koncepčné pracovať a zanecháva kluby v tragických stavoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Taxi for Maicon

Reagovat
technecium

Reagovat
smazaný uživatel

co furt brečíš ty trapáku

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Whitemedia

Něco tak hnusného bych Lampardovi opravdu nepřál.

Reagovat
Spasitel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eder

Reagovat
alcantara

Suhlas, byt v najlepsich futbalovych rokoch na tribune, to nechces.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

tak určitě

Reagovat
technecium

Reagovat
technecium

Buď na tribuně, nebo by byl za strašnýho dřeváka

Reagovat
Counter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kvasha16

Reagovat
alcantara

Najlepsie rozhodnutie v historii futbalu.

Reagovat
Whitemedia

přijde, až zruší Barcelonu..

Reagovat
Diego2

Takove slova od fanouska Chelsea rozesmejou

Reagovat
smazaný uživatel

#rivalita

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pep >>>José

Reagovat
vrabejka

Watford krása

Hype Pogba dál hraje sračku, stále hraje zbytečný Rooney a chudák Mkat není ani na lavičce.

Ale mufani budou brečet v čele s Josem že je poškodil rozhodčí

Reagovat
iamek

Zraneny hrac neni na lavicce. #sok

Reagovat
vrabejka

to neznamená že tam musí být zbytečný Roney

Reagovat
Infernoqt

já jsem asi jeden z mála, komu se Pogba líbí...má skvělý pohyb, podrží míč jak nikdo a dokáže vymyslet i zajímavou přihrávku, bohužel hraje moc zataženě a ani moc nepressujeme, aby se ukázala jeho kvalita

Reagovat
icemike

Mkat hrál minule prd

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho nedal zraněného hráče ani na lavičku pojdme se do nej obout jaký je to hrozný trenér co čekat od fanouška liverpoolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho

Reagovat
HorajzmAmmann

Kdyby mu Moyes nepřivedl Fellainiho a LVG nevytáhl Rashforda tak jsou úplně v hajzlu

Reagovat
jany kozak

LVG

Reagovat
HorajzmAmmann

Moyes

Reagovat
smazaný uživatel

Berbatov

Reagovat
smazaný uživatel

Park ji-Sung

Reagovat
cink

Otepka

Reagovat
HorajzmAmmann

Otepka je kurva

Reagovat
Mastný Chobot

1000. pre Alexa Iwobiho

Reagovat
smazaný uživatel

19 rokov ale hraje akoby za AFC nastupoval uz roky. Na nom je vidno ze bude top class rovnako ako u Martiala, Rashforda alebo henteho z city

Reagovat
C-M@ster

henten z city

Reagovat
Zaschrona

a to je z nich nejlepsi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
C-M@ster

No, zrovna dneska jsem viděl video na facebooku, že místo Messi vs Ronaldo se třeba časem bude řešit Rashford vs Iheanacho.

Reagovat
Zaschrona

V Manchesteru urcite.

Reagovat
Trand

Reagovat
Counter

To bych zas nepředbíhal... Ale dobrý je každopádně, na svůj věk vynikající.

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TaylorAFC

Reagovat
smazaný uživatel

Si vzpomínám, jakej jsem tu sklízel výsměch, když jsem před sezónou napsal, že je Mourinhova hra dávno přečtená...

Reagovat
Sm0ker

Se ti smáli Mufani

Reagovat
Infernoqt

To, co předvádíme, je daleko od klasické Mourinhovy hry...daaaaleko.

Reagovat
smazaný uživatel

Protože ta už nefunguje.. Nebo tak, funguje, ale už ne tak jako dřív a neuděláš s ní žádnej obr výsledek, jako Mourinho dělával.

Reagovat
Infernoqt

to jsou prognozy, jsi nás viděl hrát? už je to třetí sezona, co jsme zvládli jen jeden protiútok, nikdo u nás neumí obehrát 1 na 1 a mourinho se vyživuje v této rychlé hře

Reagovat
smazaný uživatel

tys asi neviděl Chelsea, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

ta hra by bola dobra keby tam nehravali 2 brzdy v strede pola

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho výhradně sází na nekreativní běhavou #10 a vysokou neobratnou #6, se změnou moc nepočítej.

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
cink

totenham posledni na tiketu takze si klidne mu\ete vsadit x2

Reagovat
vrabejka

Fakt díky kvůli tobě jsem přišel o 5K

Reagovat
smazaný uživatel

Někam se ti zatoulalo "č".

Reagovat
Hokaido

Reagovat
HorajzmAmmann

to chce Bastiana

Reagovat
niflheim

Má Mourek koule na to posadit Rooneyho? Neskutečně tragický, pomalý, ztrácí zbytečně balón, centr netrefí... raději bych tam viděl Matu nebo klidně Herreru do tříčlenné zálohy.

Reagovat
Swarley

on se hlavně nabízí Herrera, protože ty poslední dva zápasy hrál fakt výborně a je vidět, že do toho konečně začíná šlapat...ale jako fakt se mi celkově nelíbí ta dvojka Fella a Pogba, to je zbytečně pomalé prostě...

fakt bych se podíval na střed Carrick, Pogba a Herrera...Carrick na DM, oni před ním..

Reagovat
r.mrazik

carrick chybi neskutecne...kvetak je na hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nemá, ani Ivanovice neposadil, ale ten měl špatnou jen sezónu... šrek takto hraje už tři roky, musí mít něco ve smlouvě, jiank nevěřím, že ho nikdo neposadí

Reagovat
Whitemedia

U nás ho neměl kým nahradit, protože si prodal Luise, u vás za Rooneyho náhradu má a časem ho posadí

Reagovat
B3n

Sám si prodal Luise

Reagovat
r.mrazik

Jsem rikal hodte to hned radeji Giggsovi...a to zas ne,ze prej je mourek jistota...

Reagovat
C-M@ster

Trofej bude, neměj strach.

Reagovat
J0EL

lol

Reagovat
J0EL

To, ze Mou je istota si tu myslelo snad len par mufanov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Reagovat
nani92

však je, ale až budúci rok

Reagovat
r.mrazik

S takovou tam pristi rok uz nebude

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Busby babes

5. kolo. ok.

Reagovat
r.mrazik

No prave

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Wat

Tak že by konečně už příště hrál Austin v základu?

Reagovat
REPLIKATOR

United :))))

Reagovat
smazaný uživatel

Za Mourinhom si stojím, team je pod neuveriteľným tlakom úplne zbytočne a preto sme dnes prehrali. So City sme hrali vyrovnanú partiu, kedy oni boli lepší prvý polčas a my druhý, Feyenoord ma netrápi. Hra pod Josém je o poznanie lepšia, to nezmení ani dnešný úbohý výkon, kedy hráči majú v hlavách komentáre drbnutých fanúšikov, posmešky z internetu a Watford neuveriteľné šťastie.

K Pogbovy: To že je najdrahší hráč je len na škodu, pretože sa znova dostáva pod nezmyselný tlak. To že stál tak veľa, neznamená že jeho suma zodpovedá jeho kvalitám, to nie, jedine Ronaldo, Messi a Suaréz môžu toľko stáť(podľa spravodlivosti, realita je iná), doba sa posúva, kluby majú vyššie príjmy, takže 120 mega teraz znamená ako pred troma rokmi 60, už teraz všetkým hráčom stúpli sumy, takže Pogba reálne nie je tak drahý hráč ako sa zdá. A SAKRA, defenzívny záložník, ktorým ON prioritne JE, nemôže byť lepší ako Messi alebo CR7, chápete to už??????????????????????? Aj Kevin De Bruyne je lepší, pretože je to génius, už 3 roky vravím že je najlepší na svojej pozícií, ale sakra je to ofenzívny stredopoliar a má úplne iné úlohy. Pogba je hneď po ňom najlepší mladý hráč v strede poľa, má úplne iné kvality...odobranie lopty, podržanie, skvelé pasy, prehľad, dáva hre dynamiku, je komplexný o to ide, ALE nikdy nebude dávať milion golov...aj keď dnes keby to trafí o pol metra nižšie, už by situácia bola UPLNE iná a všetci by ste boli mokrí a tárali by ste ako vám zavrel HUBU a bodaj by.

Reagovat
smazaný uživatel

Pep Guardiola: "Kevin De Bruyne ist der beste Spieler der Welt - nach Messi!" Pre doplnenie a to Guardiolu nemôžem vystáť, ani City, ale De Bruyna žeriem

Reagovat
avicii

DM

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Pogba nieje DM ale CM iekedy az AM.

Reagovat
Uwe háže buly

Na DM se hodí nejvíc, kdyby ho o tom někdo přesvědčil.

Reagovat
aramaki

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
#33CCCC

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mönchengladbach

Sice mám Mourinha za vyhořelého trenéra, který se už jen defensivní sračkou snaží udržet nahoře, ale čekal jsem, že alespoň ze začátku si to bude trochu vodit.

Mkhitaryan byl první dva roky pod Kloppem úplně k ničemu, až třetí rok v BVB jej dokázal probudit Tuchel, United se mohou připravit na podobný průběh.

Měl jsem ten klub za SAFa rád, ale dneska to prostě nejde. Až po příští sezóně vedení pochopí, že Mourinho už nikdy nic velkého nevyhraje, protože prostě přišel o koule, radil bych právě toho Tuchela.

Reagovat
smazaný uživatel

Byl by to pohodovej zápas, kdyby se nezranili 3 hráči. Hlavně ten Kaneův kotník nevypadal dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo ještě se mimo Kanea zranil? Zápas sem neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Dembélé, Dier a chvíli to vypadalo, že i Walker. Kromě Kanea všichni hamstring.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm. No snad se daj do kupy, hlavně Dembelé.

Reagovat
PP

už se nám začínáte podobat i v tomto..

Reagovat
smazaný uživatel

Střídání Dembeleho bylo taky po zranění?

Reagovat
smazaný uživatel

Yup.

Reagovat
smazaný uživatel

Fantastickej výkon od všech, takhle to má vypadat. Akorát nechápu tu neproduktivitu, v posledních dvou zápasech jsme mohli dát dohromady klidně i 8-10 gólů, pořád to střílíme těsně mimo bránu

Januzaj talent

Reagovat
kiwwi

Januzaj hral dosť dobre a vyrobil jedinú tutovku pre Mackems...

Reagovat
smazaný uživatel

To víš, to je tak, když někdo soudí podle toho, že si přečetl v novinách, že dostal červenou...

Reagovat
kiwwi

tak Sonny ten zapas snad videl, kedze Januzaj hral proti jeho timu...akurat potom nechapem ten jeho komentar

Reagovat
FUnk

Son, walker parada. Zbytek ok, jenom me stve ze mame 30 strel, jenom osm na branu a jeden usmoleny gol po nahravce od stopera. vitezstvi mega, ale ty zraneni snad to neni nic vazne. Dva inkasovane goly po peti zapasech super, ale chce to pridat v utoku. COYS

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Výhra super . Mělo být o víc, ale Pickford se dnes předvedl a náš jediný gól dal Harry se štěstím. Bohužel Harry a Eric D. museli nuceně střídat, snad se daj brzo dohromady .

Reagovat
smazaný uživatel

+ Dembele striedal kvôli zraneniu

Reagovat
smazaný uživatel

zatímco zde mnohými podceňovaný Carlo jen září, tak rychlokvaška Mourinho ukázal, že se prvotřídním fotbalem mihnul jen jako kometa

Reagovat
Whitemedia

Který Carlo je zde podceňovaný?

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych vidět kdo kdy podcenoval Carla.. Myslím, že to je jeden z mála trenérů, který je oblíbený skoro mezi všemi fanoušky...

A za druhý trénovat MU v PL, je trošku něco jinýho než trénovat Bayern v BL

Reagovat
smazaný uživatel

Kane da po sto letech JEDEN gol a uz je na uvodce?

Reagovat
Free_player

rozhodl zápas a navíc v minulém kole proti Stoke dal taky gol tak drž hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvládáš

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
smazaný uživatel

Sheffield Wednesday left-back Jeremy Helan has retired from football at the age of 24 to devote himself to religion

Reagovat
smazaný uživatel

Potěš pánbů

Reagovat
smazaný uživatel

Tahle tabulka je dobrá, všechny týmy plus mínus na zasloužených místech. Mohlo by to tak skončit.

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
jacobT

Reagovat
C-M@ster

Tottenham skončí klasicky za Leicesterem.

Reagovat
jk

A klasicky před United?

Reagovat
C-M@ster

Snad ne.

Reagovat
vrabejka

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
J0EL

Vies dobre, ze to takto skoncit nikdy nemoze. Hrat sa bude dovtedy, kym sa klasicky neupracete pod nas. Ze si sa to este za tie roky nenaucil

Reagovat
kvasha16

to na zaklade coho sa pocitaju tie zasluhy?

Reagovat
smazaný uživatel

njn, a to jim ještě tlačí kárku rozhodčí

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Free_player

wazzinka

Reagovat
kiwwi

Wayne Rooney's highlights v Watford (credit to /u/Shake_n_bake90)

https://streamable.com/i6up

Reagovat
smazaný uživatel

Bože, ať má soudnost a odejde někam do MLS, nebo ať hraje (střídá) na hrotu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Whitemedia

wow

Reagovat
r.mrazik

Traged

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LAM

Děsivej výkon.Ten prostě nemůže hrát základ.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

300k/w worth every penny thank you moyes

Reagovat
smazaný uživatel

nezúfajte, Cavani se z tohoto představení taky dokázal oklepat https://www.reddit.com/r/soccer/comments/4z0gae/cavanis_terrible_performance_vs_metz_130/

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Chtěl bych tyhle dva vidět ve stejnym týmu

Reagovat
Uwe háže buly

v MU

Reagovat
smazaný uživatel

tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Steven666

no páni! ak si niekedy viac vypýtal lavičku tak práve teraz

Reagovat
Miguel19

Ta "střela" levandulí

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ADM

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Podľa mňa ak by to geodeti merali, tak trafil milimetrový stred medzi tými dvoma, ktorým chcel prihrať.

Reagovat
vladis271

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
teenz

Reagovat
PP

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
FUnk

Reagovat
smazaný uživatel

Tomuhle neverim

Reagovat
smazaný uživatel

Není to fake.

Reagovat
smazaný uživatel

Sonny hrál zas jak Bůh. Ty vole a to se ho někteří zbavovali. On a Lamela na křídlech zatím jednoznačně nejlepší, jen nechápu proč ještě nezačali oba. Harryho kotník je průser, ale Vincent se stejně musí chytit. Ve dvojzápase Gillingham Middlesbrough k tomu má dokonalou příležitost.

Reagovat
vrabejka

konečně začíná potvrzovat svou kvalitu z Leverkusenu Užijte si ho

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jk

Tak loni to od Sona byly sem tam dobrý záblesky ale neobjevoval se ani tolik na hřišti. Letos je zatím dost dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

Tak prvni sezonu to v pl casto neni to prave orechove. Ale zbavovat se po jedne sezone hrace co prisel za druhou nejvyssi prestupovou castku historie? Navic za nas hrat chce, je snazivec a dric, porad mlady a o jeho talentu nemuze byt sporu. Jako ja mam pro korejce slabost, ale tady jsem byl hrube proti prodeji a sral by me vic, nez vsechny odchody tohoto leta dohromady...

Reagovat
jk

Jasný. Viz. Lamela, který se taky nemohl chytit a hodně lidí ho už poslalo do kopru ale přitom je to borec, který dokáže všechno odmakat a i když se mu třeba extra nedaří, tak to na tom hřišti prostě nechá. A navíc podle různých příspěvků na twitteru tak i oblíbený v kabině. Prostě týmový hráč a žádná namyšlená kreatura. A Sony mi ho hodně připomíná, tak doufám, že bude mít podobný progres

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MotM jednoznačne Son. Super. Wanyama tiež bezchybný, Sissoko obrovské zlepšenie v 2. polčase. Cenné tri body zo zápasu, kde sme dominovali ale boli ohromne neefektívny.

Som zvedavý na dĺžku absencií Kanea, Diera a Dembeleho. S Kaneom by to nemuselo byť tak zlé, ako to na prvý pohľad vyzeralo. Dier a Dembele tipujem mesiac.

Reagovat
Hokaido

MOTM pro mě Walker.

Reagovat
smazaný uživatel

Most shots. Most chances created. Most crosses. Most dribbles. Neni o cem, Kyle byl super, ale Son zastinil vsechny.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Son rastie. Super, prvá sezóna nebola to, čo som od neho čakal, teraz však pridal.

Reagovat
smazaný uživatel

Přišla Carrollova chvíle

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr Winksova Snáď bude v stredu v základe.

Vorm - Trippier, Carter-Vickers, Wimmer, Davies - Winks, Sissoko - Onomah, Carroll, N´Koudou - Janssen.

Reagovat
smazaný uživatel

N'Koudou asi ještě nebude připravený a Wimmer má údajně zdravotní problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle by to bylo fajn, na to bych se podíval :)

Reagovat
smazaný uživatel

A s těma zraněníma to vidím přesně opačně. Dier + Dembele 1. zapas out. Harry měsíc.

Reagovat
Nikikrew

Fakt nechápem prečo niektorí tu už hovoria/ nehovoria o titule daných tímov. Ved je za nami iba úbohých 5 kol. Kludne aj United môžu byť majstri, možno aj Liverpool keď budú hrať ako Chelsea. Takéto prehry sa stanú každému týmu v popredí.

Reagovat
Busby babes

asi tak pet kol a tady se delaj zas zavery. City titul, my jsme v haji atd atd. Pritom treba u nas, prohrali jsme derby, to je na hovno a nasledne ztratili venkovni zapas. To v sezone potka velmi pravdepodobne vsechny tymy, ze prohrajou se Stoke nebo treba WBA.

Reagovat
vladis271

Ale ide aj o štatistiku a pravdepodobnosť. Koľko si ako majster môžeš dooliť v sezóne prehier? cca 4? 5?

Keď prehráš 1. kolo doma (Arsenal) alebo prehráš v druhom kole na ihrisku nováčika (LFC) alebo prehráš dva krát v dvoch kolách (MU) to niečo naznačuje.

Reagovat
Busby babes

Tak treba u nas to naznacuje to, ze jsme prohrali s velmi silnym tymema pak nam o tyden pozdeji velmi nevysel venkovni zapas. Nevim, ja bych z toho tragedii zatim nedelal.

Reagovat
Counter

Mezi tím byla ještě vložená jedna další prohra. Dohromady zatím šest soutěžních zápasů, tři výhry, tři prohry + výhra v superpřáteláku proti Leicesteru. Vstup do sezony nic moc.

Reagovat
C-M@ster

Stačí se podívat na loňskou Barcu.

Titul slavili už málem v zimě a nakonec to bylo s odřenou prdelí a Liga mistrů jim utekla.

Pepek zatím ukázal, že to půjde i bez Kuna. Těžko říct, jestli by tak dobře nahradil i KdB

Reagovat
tunkic

Loni to bylo to samý....postupně se přiřazoval titul Man City, Arsenalu, Spurs (všechno se vždycky bralo jako tutovka) ...a jak to nakonec dopadlo

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
smazaný uživatel

Ohledně Spurs se aktuálně dost řeší prodej naming rights na stadion. Čtu dost názorů na to, že by fanoušci nejradši práva vůbec neprodávali.

Pak je tu ovšem NFL

http://www.adweek.com/files/imagecache/node-blog/levi-staium-sb-01-2016.png

Reagovat
smazaný uživatel

Mne by "stacilo" kdyby to na jednu sezonu nechali jako White Hart Lane, aby se mu tak mohlo rikat na porad. Pak at si to Levy prejmenuje treba na abra-kebabra stadium...

Reagovat
smazaný uživatel

Ak sa bude volať inak, tak aspoň nech sú za to poriadne prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To je dost možné Vzhledem k tomu, že tyhle smlouvy se podepisují třeba na 10 let, nebude určitě Levy chtít podepsat tak dlouhý kontrakt, dokud nebude vyřešena NFL otázka.

Reagovat
Zaschrona

Jak vyresena otazka NFL? Vsak mate smlouvu na zapasy, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Anglická filiálka. Chtějí to rozhodnout do 2020.

Reagovat
Zaschrona

Myslis franchise? To by pro vas mohla byt megavyhra, to jo. A cenu by to velmi podstatne navysilo...

Reagovat
smazaný uživatel

Yup. Prostě tým s bází v Anglii. Jak jsi psal jinde, že cenu sníží, pokud se to rok bude jmenovat třeba New WHL, tak máš určitě pravdu, ale když tam bude ve hře ještě tenhle faktor, dovedu si představit, že to risknou.

Ono se to pořád staví na White Hart Lane, takže i když to pojmenujou hned od začátku, fanoušci budou mít stejně důvod tomu říkat postaru. Olympijský stadion koneckonců taky pořád není přejmenovaný a až na to jednou dojde, pořád si ho budou lidé pamatovat jako London Stadium - a rozhodně ne kvůli sezóně 16/17.

Reagovat
Zaschrona

Nevim jestli faktor NFL muze udelat zase az tolik penez - potencialni sponzori uz ted do toho muzou jit s tim, ze ta NFL muze realne hrozit v takove mire, urcite ted uz se to v te cene zohledni.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to velkej rozdíl. Vždyť NFL je pořád podstatně větší soutěž než PL. Sponzorské smlouvy na naming rights jsou tam nesrovnatelné. A s americkým trhem by to bylo tak, že v případě pouze stávající smlouvy na 2 zápasy ročně by o tom stadionu průměrný Američan sem-tam něco zaslechl (většina Amíků vůbec netuší, co je Tottenham...a zápasy v Londýně už se hrajou, akorát se změní stadion, což je pro ně relativně nepodstatná informace), zatímco v případě, že by vznikala franšíza, byl by už jen kolem toho vzniku obrovský mediální humbuk (druhá věc je, že by asi ten vznik franšízy byl mezi americkými fans NFL vnímán negativně).

Reagovat
Zaschrona

Ok, ale pravidelny zasah pro sponzora to bude uz ted, ted to navic bude vzdy specialni zapas, ktery pobezi v USA na celostatni TV, tech extra 6 zapasu + zrejme 2 v pre-season by sice udelali dost, ale ten hlavni zasah uz je diky te soucasne dlouhodobe smlouve, ktera uz velkou publicitu vytvori. Franchise by to sice podstatne rozsirila, ale nejsem si jisty, jestli by to znamenalo o tolik vetsi publicitu pro samotneho sponzora.

Kazdopadne doufam, ze zkusime dojednat nejakou podobnou smlouvu i pro nas novy stadion. Pokud bude londynska franchise realitou - tutove se bude NFL snazit o to, aby se NFL dal v Britanii a Evrope rozvijela, hrali se tu dalsi zapasy - a jednou treba vznikla cela britska/evropska divize. I bez toho by teda asi mela NFL mit zajem na to ukazovat svuj sport i jinde nez v Londyne - a oblast Manchester/Liverpool uz je slusne velka i na americke pomery.

Reagovat
Zaschrona

To ale urcite vyznamne snizi cenu, za kterou to muzete prodat. Spolecnost, ktera si to koupi, urcite nechce, aby se tomu mezi lidma a v mediich zacalo rikat zase WHL - potrebuji naopak, at se chyti, podobne jako u Arsenalu, obdoba Emirates. Stejne tak kazdyho zaujme ten stadion ve chvilich, kdy to budete otvirat - idealni naopak to prave prodat uz od zacatku.

Reagovat
Zaschrona

Pokud muzete realne dostat 400+ milionu liber, tak je prodej prav absolutni no-brainer.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůžeme. Reálné je kolem 150 mega na 10 let (bez NFL filiálky). Pořád nicméně absolutní no-brainer. 400 má City od Etihadu, protože se tím snažili obejít FFP. V Anglii druhý v pořadí, Arsenal, má 100. Práva prostě prodána budou, to je u Levyho absolutní jistota. Popravdě se divím, že současný stadion se pořád jmenuje WHL.

Reagovat
Zaschrona

Bulvar ted par dnu zpet psal o te castce, kterou zminuju.

http://www.mirror.co.uk/sport/football/news/tottenham-eyeing-record-breaking-400m-8834517

Samozrejme, muze to byt smlouva na o dost dele nez 10 let, coz je i pravdepodobne, nicmene pokud vam to pomuze splatit novy stadion, muzete si pak dovolit postavit vyrazne drazsi variantu do ceho pujdete... A podle me je prodej prav v dnesni dobe no-brainer v podstate skoro za jakoukoliv vetsi castku. Fandove tomu stejne budou dal rikat WHL, kdyz je to na stejnem miste - a pokud to klubu prinese extra penize, at se to klidne jmenuje Pampers Arena...

Reagovat
Hachim Mastour

Už to začína, sklamanie z výsledku druhého tímu.

Reagovat
smazaný uživatel

aky tweet dal LFC ohladne United ? Lebo som videl ze to Gary riesil a nakoniec to zmazali ale neviem o co tam islo..

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

sorry ale co z toho bol ten povodny tweet?

Reagovat
smazaný uživatel

vsak ten od united stand

Reagovat
smazaný uživatel

FC-BAYERN.CZ

Reagovat
smazaný uživatel

to i Giggs si teď mohl stavět kádr za desítky milionů a navíc by měl větší potenciál do budoucna než Mourinho... navíc je v lize Pep, takže by se od Ryana nečekalo nic velkýho nn, José je jistota trofejí...

Reagovat
PP

Ještě Spurs mohli zremizovat aspon a bylo by to moc hezké kolo..

A jestli bude mít toto City problémy až na přelomu roku, tak mu to už asi vadit nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Busby babes

Reagovat
papos182

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
smazaný uživatel

United v dalsich styroch zapasoch caka lester, liverpool a chelsea. Z toho by mohla vzniknut seriozna kriza

Reagovat
Counter

Kéžby tři prohry.

Reagovat
avicii

Reagovat
smazaný uživatel

lester jožko nedá, proti contemu bez šance, ten to také zavře a takticky je na tom lépe.. jediná šance je lfc, pokud se zmagoří vepředu a nechají vzadu díru, tak možná se protlačí něco... ale snad prohrajeme, ať už vypadne

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

lester dame...a chelsea taky...liver plichta

Reagovat
Zaschrona

pisu si

Reagovat
r.mrazik

pis si

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Mastný Chobot

Druhé miesto v Chazy league, bitches? A to som sa ešte nerozbehol

Reagovat
smazaný uživatel

navzdy druhy

Reagovat
Maresma

Reagovat
smazaný uživatel

Donovan

Reagovat
Whitemedia

Ray

Reagovat
smazaný uživatel

Aj ten.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Ed_Hazard
Reagovat
aramaki

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Ubohy výkon od Rusov.

Reagovat
alcantara

Bezduchy prejav, jak na kazdom velkom turnaji. Nic nove.

Reagovat
Swarley

spíš fantazie od Švédů, úžasně odehraný zápas z jejich strany

Reagovat
Zaschrona

Raiola: "We are talking, yes it is possible that he (Lukaku) could stay. This year the message was clear he was not for sale and he is really happy there at the moment. We are happy with what the club is doing now, we will see how the season goes. I spoke with him after his hat-trick against Sunderland. I said you were rubbish, you should have scored six! There was talk of Juventus but no-one can afford him in Italy. Outside of England, realistically the only clubs that can afford him are Paris Saint Germain, Bayern Munich, Barcelona and Real Madrid. The beauty for Everton is the chairman Bill Kenwright. This man is one of the most amazing men I have met in my 35 years in football. I would like to have as owner of my football club. He knows what players really need I believe, he is a great character who loves his club. It is a great strength."

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
Zaschrona

Stoke have conceded 32 goals in 12 PL games since Jack Butland got injured. Shows his importance.

Reagovat
smazaný uživatel

Brankár je to kvalitný ale problém v Stoke je inde.

Reagovat
Counter

Určitě to hraje roli, ale on je v podstatě jen záplata na trhlinu v hrázi... Hughesovi se jaksi za ty roky svého působení povedlo předělat pulisovskou defenzivu na totální zmar.

Reagovat
Whitemedia

Až do letošní sezony uhrál se Stoke dobré výsledky, jen letos to tak nějak nešlape.. a je za námi jen pět kol, takže bych to totálním zmarem nenazýval..

Reagovat
Counter

Ne všechno, ale ta obrana je vážně žalostná. Loni měli skóre 41:55, jen posledních pět týmů v tabulce ho mělo horší a inkasovalo víc branek. A stačí si vzpomenout, kolik toho navíc Butland zachránil. Letos v tom pokračujou / ještě se to zhoršilo i s přispěním Butlandovy absence.

Reagovat
Zaschrona

No, vloni chytal fakt excelentne, rozhodne je to velka soucast problemu, zvlast kdyz se uvazi, ze misto nej ted chyta Given, ktery uz v PL nema co delat.

https://pbs.twimg.com/media/CsLCm4iWcAArGvq.jpg

Ale jak pises - neni to ani zdaleka jen tohle. Problem s branenim standardek, celkove spatne tymove braneni, ale vlastne i utoceni, absence Shaqiriho,... Trochu ten prerod Stoke pod Hughesem pripomina zmenu EFC pod nama pod Martinezem. Oba dva to prevzali po defenzivnim kouci, oba dva nemaji zadny plan B a vysledny stav neni zas tak moc rozdilny, zda se...

Reagovat
Counter

Reagovat
fenixLFC

oni dostavali kopec golov aj s nim a to pritom furt patril k hviezdam kola

Reagovat
Zaschrona

Podle me jednoznacny kandidat na noveho nejdrazsiho golmana vsech dob.

Reagovat
Whitemedia

Koupíme místo Courtoise

Reagovat
smazaný uživatel

Super výkon proti Bournemouthu další zápasy W.B.A jsem nečekal a Kladiváři snad nejhorší vstup do sezóny, ne? to samé Stoke. Nečekaná výhra Sršní dokonce o dva góly a opět dobrý zápas Karamelek doma...

Reagovat
smazaný uživatel

a ještě Reds skvěle proti Blues, Arsenal se čekal, Lišky potřebovali body to samé Crystalové a Svatí

Reagovat
smazaný uživatel

"no a Kohouti Moyes ven

Reagovat
kiwwi

Hmm tak Mourinho v pozapasovej tlacovke pomenoval konkretne chyby a dost si to zlizli nasi beci Valencia so Shawom

sranda, ze vseobecny nazor je taky, ze Mourinho rad sedi vzadu a caka a on skritizuje hracov zato, ze sedeli vzadu a cakali a nepressovali vysoko ako im on kazal

Reagovat
Swarley

ale to je to, co jsem psal už o poločas, jako víc roztahanější po celým hřišti jsme ani být nemohli...absolutně nebylo poznat, co chceme hrát..půlka týmu jakoby nachystaná na presování, ale obrana zalezlá vzadu a ustupovala až k naší 16ce...pak má soupeř všude hromadu místa na to, aby tě vykombinoval a to se jim v pohodě dařilo...obzvlášť zarážející je to pak i z toho pohledu, že nás na tohle už výrazně upozornil zápas se City, tam to bylo podobné, ale daleko víc se to dalo pochopit, protože jsme hráli proti Pepkovi...

ale co jsme přesně chtěli hrát včera, jestli nějaký zatažený blok nebo naopak vytažený, to jsem úplně nepochopil a hlavně hráči asi taky ne...

Reagovat
kiwwi

tak podla toho co hovoril Mourinho im dal instrukcie celkom jasne - to ze sa na to niektori hraci vyprdli je vec druha

ale chyba je aj na strane Mourinha, ze tam stavia toho Rooneyho a dvojclenu zalohu s Fellainim

Reagovat
Swarley

jo jo, jako klidně to může být tím, že hráči jen neplnili to, co on od nich chce...

Fella a Pogba je špatná dvojka, to je strašně pomalé...s tím ani nějaké šílené napadání předvádět nemůžeš a Rooney je Rooney, musíme to prostě překopat...obrana sice hořela, ale to už jen dojížděla na to, jak to celé nefungovalo před ní...primárně musíme nějak vyřešit ten střed a klidně to fakt přehodit na klasické 4-3-3 s tím, že ten nejvysunutější ať je Pogba...

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel Wazza už je jen přítěž pro každého trenéra, ať v reprezentaci nebo v ManU, protože ho "musí" stavět a rozhodně nepodává výkony týmu, kterej by měl hrát o titul v PL (nebo aspoň TOP4). O tom že Pogba za ty peníze nestál (dražší než Bale i Ronaldo), to je snad jasné každému

Reagovat
Swarley

ale prd, nebudu tady brečet, že nemáme hráče...po takových investicích musíme hrát mnohem lépe, ten kádr je dostatečně kvalitní...

Reagovat
vodka

kádr dostal přesně takový, jaký chtěl. 3 prohry v řadě jsou ostuda.

Reagovat
Ligter

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Swarley

je to tak, ještě po přestupáku jasně mluvil o tom, jak je maximálně spokojený s tím, jak se posílilo...na nějaké nedostatky v kádru je fakt blbost si stěžovat a i co se týče individuální kvality a nějaké variace, tak ten kádr je velmi dobrý...

jinak ostuda nevím, ale rozhodně bych čekal víc...stačí se podívat, jak si vede zatím Pepek, to je absolutně neuvěřitelné a i v samotném vzájemném zápase bylo jasně vidět, kdo si zatím vede lépe...

ale dejme tomu čas, Mourinhovi to vždy trvalo déle...původně jsem si myslel, že to bude chvilku trvat i Pepkovi, ale ten si na to svoje najel úplně luxusně...ovšem i na ně může přijít krize...

Reagovat
r.mrazik

jasne ze na ne prijde krize...vsak City to melo rozjety skvele uz lonskou sezonu ne? taky byli mistri po peti kolech...

Reagovat
Swarley

no jo no, ale Pepek je magor, pokud by to někdy takhle mělo někomu vydržet, tak to bude on...

ale jako ztrácet budou i oni, to je jasné...ale to nám může být jaksi u prdele, když my ty body nebudeme sbírat...

Reagovat
r.mrazik

jestli mu to vydrzi,tak to magor fakt bude

Reagovat
vodka

jako mně je to už docela jedno, Mourinha v MU nechcu, ale baví mě, že při podobné sračkahře pod LVG a Moyesem by byl už oheň na střeše a teď je to zase klídek, čas, všechno je v pohodě...

Jinak samozřejmě čas na sehrání nějakého systému Mourinho samozřejmě má, ale zároveň má v kádru takovou kvalitu, aby právě zápasy proti Hullu, Watfordu apod. byl schopný urvat pouze tou kvalitou.

Reagovat
Swarley

tak z mého pohledu by určitě oheň na střeše nebyl, ale rozhodně se nedá taky tvářit, že to je všechno v pohodě...

Reagovat
smazaný uživatel

Gaala by tady už většina vyhazovala, že nemáme systém a hraje Rooney a Fellaini!

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
Counter

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

nakoupil za 200 mega, co chce víc?

Reagovat
B3n

Reagovat
Hokaido

Pogba ještě svojí cenovku obhájí, o to bych vůbec neměl strach.

S tím Wazzou píšeš blbost. Mourinho je taková persona, že si ho klidně může dovolit posadit. Je to jen na něm, vyčítat mu to nebude vůbec nikdo - fanoušci ani vedení.

Reagovat
vladis271

tu sa zabúda, že on nie je len kapitán MU (druhého najslávnejšieho klubu v UK), ale aj Albionu. S tým posadením to nie je také jednoduché. Má ohromný plat, marketingový potenciál a dve pásky na ruke.

Reagovat
Hokaido

Stejně jako Iker svýho času, né? Rooney je ve srovnání s Ikerovou situací ještě horší a Mou stejně neměl sebemenší problém posadit ho.

Reagovat
smazaný uživatel

takže to v průběhu času udělá, třeba až příští sezonu, uvidíme

Reagovat
Hokaido

Koho byste vůbec chtěli v tom 433 za Pogbou?

Reagovat
kiwwi

Carrick - Herrera najlepsie...a mozno by to ani nemuseli byt dvaja hraci za Pogbom, jeden by mohol hrat rovnocenne vedla neho a jeden by ich zozadu istil

Reagovat
Hokaido

http://lineupbuilder.com/?sk=cy987

To vypadá zajímavě, no.

Jožko by klidně mohl zkusit to, co hrajeme my, teda nějaký 4-1-4-1, kde by Pogba mohl hrát tu Oscarovu roli. Obojí by asi bylo lepší.

Reagovat
kiwwi

toto je moja idealna zostava s ktorou by som nastupoval

Reagovat
Swarley

jedno z křídel Mkh až bude zdravý, druhé Martial/Rashford

Reagovat
Hokaido

Rashfordovi jsem před sezonou vůbec nevěřil, ale ten kluk je úplně skvělej. Kupodivu to vidí i José a tak bych se nedivil, kdyby dostal víc minut, než Martial.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
r.mrazik

idealne se teoreticky fanouskovsky jevi carrick - herrera, pogba...

Reagovat
vodka

"tak podla toho co hovoril Mourinho im dal instrukcie celkom jasne - to ze sa na to niektori hraci vyprdli je vec druha"

tak toto může říct v podstatě každý trenér... Ideální by teď bylo, kdyby se projely ty další tři zápasy a good bye mourinho...

Reagovat
kiwwi

Achjo

Reagovat
vodka

šak ty tiskovky mourinha jsou momentálně v principu velmi podobné moyesovi u nás...

Reagovat
Azazelo RD

To může říct pouze trenér, jehož hráči neplnili instrukce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

ono je to v konečným důsledku stejně jedno, jestli to špatně nastavil on a nebo to hráči neplnili...výsledek je stejně pořád stejnej, manažer může i za to, že hráči neplní instrukce...

Reagovat
kiwwi

A to aj na predposlednej tlačovke povedal, že je to jeho chyba a jeho zodpovednosť

Reagovat
Swarley

jo jo, jako zatím se nijak nevymlouvá

Reagovat
iamek

Tohle se v nadpisu bulvaru nedoctes.

Reagovat
kiwwi

dneska na Sport.sk titulok: Uz sa to zacina, rozhodcovia, stastie, bla bla bla

Reagovat
Hokaido

Ani né. Kdyby takhle mluvil třeba manažer Hullu, tak ok. Ale on je Mourinho, navíc po tom šíleným letním přestupáku...

Reagovat
Hokaido

Jo ty to vlastně taky píšeš, blbě jsem tě pochopil.

Reagovat
Busby babes

Idealni by bylo, kdybychom po 8kolech byli ze hry o titul... ok,nektere fans fakt nechapu. prohrali jsme dva zapasy a uz panika. A to ani Mou zatimnepredvedl zadnej pruser a chova se vcelku rozumne.

Reagovat
vodka

a s tou sračkou myslíš, že ve hře o titul vydržíme nějak zázračně dlouho? Mourinho je prostě hnisavý vřed, čím dřív se ho zbavíme, tím líp...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

za přirovnání

Reagovat
Busby babes

Jo, nepovedli se dva zapasy v lize a hned vsechno spatne. sorry, to je hroznej brek. Az se nam povedou dva zapasy, mam volat po tom at mu prodlouzi smlouvu o dalsich pet let? Logika by tam byla stejna.

Reagovat
Counter

*nepovedly

Já bych se nebál říct, že se vám nepovedl ani takový zápas v Hullu. Jeden z nejhorších klubů v lize, jasný favorit na sestup a vy tam vyhrajete až gólem kdesi v nastavení. Bylo to přinejmenším takové první varování do dalších kol a jak vidno, zlepšení nepřišlo.

Jasně, pokud teď dáte Foxes, CFC i Liverpool, bude Mou zase na koni. Ale moc tomu nedávám

Reagovat
Hokaido

Tak ale zase na obranu United s nima hráli po dvou úvodních výhrách - doma nad šampiony a venku nad konkuretnty o udržení, takže byli fakt hodně na koni.

Reagovat
Counter

jj, to je pravda, Foxes na úvod zaskočili parádně a Swans taky urvali (i když Swans jsou fakt na úvod sezony strašidelní). Na koni ale mohli být i proti Arsenalu, taková těsná prohra proti MU je moc poškodit nemohla. A mohli klidně dostat i víc než 4:1. Ten tým je prostě chabý, zvláště s tou jejich kupou zranění.

Reagovat
vladis271

Až teraz kukám po nás idete hned na SB, som myslel, že čukotku máte doma. Z toho môže byť fakt solídny prúser.

Reagovat
nani92

4 body tutovka

Reagovat
kiwwi

sorry ale toto sa uz blizi k urovni Tomekcz

Reagovat
smazaný uživatel

krásně.

Reagovat
PP

nevim no.. ta sestava na Watford byla poskládaná poměrně hrozně. Záloha je úplně celá špatně, to trio vepředu má sílu, ale Rooney, utopený Pogba ani Fella přihrávku nedají a Martial, Rashford i Ibra jsou spíš finální zakončovatelé než připravovači šancí..

Reagovat
kiwwi

hlavneze pred zapasom asi 90% ludi pisalo, ze je to najlepsia mozna zostava a pod...

ja som teda vedel, ze to bude zle, ked som tam videl ROoneyho, ale isli reci, ze Rooney bude s Fellom pod Pogbom a budeme hrat 4-3-3...nestalo sa a nebolo to dobre no

s Rashfordom a Martialom nesuhlasim, oni vedia pripravit sancu ale je to mrhanie ich schopnostami hrat s nimi ako ostrymi kridlami, ako utocni kridelnici v systeme 4-3-3 su idealni hraci

Reagovat
iamek

Reagovat
Generalní Gladiator

velkým kamenem úrazu je fella, mourek asi předpokládal, že fella s pogbou fyzicky všechno zničí, ovládnou střed pole , budou kralovat ve vzduchu atd.. ale chybí pohyb, nikdo z nich není dm, poziční hra,rozehrávka..Až se mi to příčí napsat,ale asi bude muset koupit nějaké dm, v německu jich několik málo talentovaných běhá..

Reagovat
kiwwi

staci Carrick alebo Herrera

Reagovat
Swarley

co pořád kupovat, však tam je Carrick a Morgan, do rezervy přeřazený Basti...další varianta Herrera...jako fakt nasrat na nějaké posilování a slabý kádr, ten kádr je dostatečně silný a právě máš tu i obrovskou variaci hráčů, z kterých si můžeme vybírat...Mourinho to z toho musí dobře poskládat...

Reagovat
PP

to fakt tolik lidí psalo, že střed Rooney - Pogba - Fella je nejlepší možná?

Z loňska mi přišlo, že Martial i Rash jsou prostě spíš zakončovatelé než asistenti, letos sem vás viděl jen včera, takže je to možné, ale krom golové akce tam kombinačně nic nebylo.

Reagovat
kiwwi

on ten Rooney proste ine miesto ako na deep lying midfielderovi uz proste nema...a ked uz neukaze zlepsenie ani tam tak nech ide doprdele - pre mna je ideal Carrick - Herrera - Pogba, ale toho Rooneyho by som tam kludne vyskusal...

Reagovat
PP

zní to blbě, ale Rooney tam se současnou formou nemá prostě co dělat.. Teoreticky na posledních 15 minut, ale i na to tam máte mnohem vhodnější hráče.

Reagovat
vodka

no, já si třeba myslím, že na křídlech mít typologicky tak strašně podobné hráče je blbost. Oni totiž ti toho moc nevymyslí, jsou schopní přecházet přes hráče apod., ale taková ta čistá kreativita tam není, ale to je zase i o tom středu, pokud by byl silný a kreativní střed, tak to může fungovat.

Reagovat
kiwwi

co mozes od kridelneho utocnika chciet viac ako schopnost prechadzat 1v1, rychlost a zakoncenie?

od cistej kreativity su hraci ako Mata, Pogba a pod...cize suhlasim, ze to viazne na tom strede

Reagovat
Hokaido

Mně všichni ofenzivní hráči, kromě Rashforda, od vás přijdou strašně pomalí. Pak tomu strašně chybí nějaká výbušnost a dynamika, takže obrana soupeře se v pohodě dokáže sformovat a s Wazzou na AM jste pak do obranýho bloku úplně bezzubí.

Mluvím i o Martialovi. Na něj se třeba pěkně kouká, ale taky je to takovej kliďas a tak jeho výkony často vypadají úplně lhostejně.

Reagovat
nani92

ja osobne vidím problém okrem Rooneyho s tredu FElla-Pogba aj naše krídla, ktoré v ani nie sú krídla. Mourinho povedal, že má rád viac špecialistov ako univerzálov a ked sa to tak vezme tak naše krídla hrajú hráči určení na AM. hrá tam Mata, ktorý chodí stále do stredu, Martial, ktorý sa kúpil asi ako útočník a tam sa uchytil, ale je úplne mimo formy, teraz Rashford, ktorý tam má občas súper výpadky, ale nemôžeme od neho čakať že si to tam bude dávať celý zápas. Mikhitarian, ktorého z Dortmundu nemam nasledovaného,ale tiež mám pcoitž, že to úplne krídlo nie je a bolo to v našich zápasoch vidieť. V podstate jediné skutočné krídlo, ktoré sa tak správa je Depay a ten žiaľ hrá tak ako hrá. Younga nerátam, ten je už z obrany zdeformovaný. Ale v najbližšom prestupovom období,ak nie v zimnom, tak letnom by som sa zameral na tento post, kde potrebujeme fakt skutočného krídelníka..

Reagovat
Swarley

co se týče těch křídel, tak já to psal už před sezónou, že typické křídlo nám zůstalo v podstatě jen ve Valenciovi a vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby ho začal na tu pravou stranu stavět...dobrý dopředu, rychlý, zodpovědný, drží si svůj prostor...má samozřemě i jasné mínusy, ale pořád je to to nejklasičtější křídlo co v týmu máme...problém je samozřejmě to, že Darmian zatím vypadá dost marně a na toho beka tam pak moc velkou kvalitu nemáme...

druhá věc ale je, kdo na ta úplně typická křídla ještě hraje...takový Willan a Hazard? jsou to typická křídla? Nolito a Sterling? možná Sterling ano, ale to taky není to klasické křídlo...Klopp tam taky cpe Coutinha a podobně...

problém spíš vidím v té naší struktuře těch křídel...to nejlepší složení podle mého bylo paradoxně to včerejší, protože tam chci jasně vidět rychlost, dravost, schopnost jít 1vs1 a my jsme ve většině zápasů tam moc takových hráčů neměli...Ibra není typický 1vs1 hráč, Rooney taky ne a Mata rozhodně ne...to máš 3 ze 4 nejvytaženějších hráčů, kteří v podstatě tuhle vlastnost nemají a to je z mého pohledu fakt jakože průser...

pokud Ibra a Rooney, tak pak tam musí být křídla do brejku, schopná přecházet v těchto soubojích, jinak to je zabité...naše šance je rozhodně ještě v tom, že oba krajní obránci jsou toho taky schopní, ale i tak, nemůžeme to zabíjet tím, že budou hrát ti tři zmínění nahoře spolu...pokud bude chtít Mourinho hrát na brejky, což asi bude chtít...

Reagovat
Swarley

a v tomhle teda musíme okamžitě pracovat na Mkh, protože ten je na tohle absolutně jako dělaný...v pár zápasech už to naznačil, je neuvěřitelně rychlý s balonem...to jsem fakt dlouho u nás neviděl, jako on to zabalí a rozběhne se, tak to je fakt šílená rychlost...

a na takových hráčích to musíme stavět...na křídlech musí být Rashford, Martial, Mkh, Valencia, Lingaard...i ten střed strašně zrychlíme, když tam začneme stavět Herreru...Rooney na extra vzpamatování nevypadá a z té dvojky Ibra/Rooney je lepší Ibra, protože je lepší v zakončení...

takhle je to fakt šneková sestava...Fella neběhá, Pogba taky není úplný sprinter, Rooney pomalej, Ibra pomalej a když k tomu postavíme Matu, tak to fakt moc pohyblivé není...

Reagovat
oddy

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
nani92

ale tie krídla skôr Mourinho na ten svoj štýl potrebuje..v Chelsea ich práve mal, v Reale tiež..takže ak chce hrať to isté stále, tak musí mať aj svojich hráčov..ale inak áno súhlas..je to ešte skoro, keby sme včera vyhrali tak by ten tlak taký nebol, teraz to bude ťažšie..uvidíme

Reagovat
vladis271

Chudáčik Mourinho. Nemá káder pre hru akú chce hrať? Prečo ste mu potom nedali financie na prestupy?

Reagovat
Swarley

jako možná potřebuje, ale pak nechápu, proč tam ve většině zápasů dával třeba Matu, který je všechno možné, ale určitě ne ani vzdáleným způsobem ostré křídlo...

Reagovat
PP

přitom Shaw aspon v první půli patřil mezi vaše nejlepší hráče. To, že nechá střed ve složení - tragéd Rooney, Pogba mimo svoji pozici a zmateného neuchopitelného Fellu je prostě na facku..

Reagovat
smazaný uživatel

Já stejně nevím, co čekáte od Pogbu na jiné pozici. Nikdy to nebyl rozdílovej hráč, kterej by sbíral asistence nebo goly jako Miky, Mata, Ronaldo, Rooney kdysi dávno. A hlavně že tady byl výsměch, když Rio řekl, že hráč za takový peníze prostě musí rozhodovat zápasy nebo aspoň strhnout ten tým, což Pogba teda rozhodně nebyl a není. A když už se mu zadaří, tak to zpomalí Rooney. Jediný východisko je změnit sestavu buď Rooney ven nebo za Pogbu, takhle to nebude fungovat nikdy.

Reagovat
kiwwi

Pogba bol najlepsi asistent v Serii A

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš sezonu, kdy v Serii A!!! dosáhl na 12 asistencí? To se ti zdá dost rozdílový za ty peníze a v té soutěži? V kádru máme snad 5 rozdílovějších hráčů jako je on (Martial, Miky, Mata, Ibra, Rashford) z toho dva na postu AM.

Reagovat
kiwwi

Nie zeby som si teda myslel, ze goly a asistencie su u Pogbu hlavne veci, ktore z neho robia top hraca akym je, skor je to nejaky diel do skladacky jeho komplexnosti, ale najdi mi stredneho zaloznika, ktory ma tie statistiky lepsie - snad Hamsik mi napadol takto z hlavy

za 4 sezony len v lige (101 zapasov, 8000 minut) ma 28 golov a 22 asistencii

a trochu zober v uvahu aj to, ze zacinal v 19 rokoch

Reagovat
smazaný uživatel

Já si to taky nemyslím, ale jde o to, že za ty peníze jsme mohli přivést rozdílovějšího hráče, který to dokáže vzít na sebe. A bohužel na AM nemá co dělat, jelikož tam totálně zabije produktivnějšího Matu popřípadě Mikyho, kterej tam může hrát. Chyba už je to, že Rooney tam vůbec hraje. A jestliže se nezlepší na CM, tak to asi bude propadák a nebo bude zabírat místo produktivnějším, kreativnějším hráčům. Já tam zatím žádnou výherní situaci pro nás nevidím v tomhle.

Reagovat
kiwwi

akeho rozdielovejsieho hraca? Potrebovali sme top stredaka, kupili sme top stredaka, neviem ako, mali sme kupit utocnika pretoze ma lepsie statistiky ci ako?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale my jsme koupili top AM ne top CM bohužel. To jsme měli sáhnout po Verrattim, pokud jsme chtěli střeďáka do dvoučlenně zálohy.

Reagovat
kiwwi

nekupili sme AM kupili sme CM len nie do dvojclennej zalohy - a to nie je problem Pogbu, ale Mourinha, ze hra tu zalohu dvojclennu kvoli tragickemu Rooneymu...

on Pogba aj v tej dvojclennej zalohe vynika, ide o to, ze by potreboval k sebe niekoho futbalovejsieho ako Fellaniho aby si narazil, vykombinoval...takto je to cele na nom a jeden hrac zalohu smerom doperu nepotiahne ani keby to bol sam panboh

Reagovat
smazaný uživatel

Tím pádem si nejsem jistej, že by Ibra mohl hrát na hrotu ve 433. Pogba-Carrick (Schneiderlin)-Herrera by byla ideálnní sestava, ale Ibra není typ útočníka, kterej si narazí se střeďáky a běží k brance jak Benzema. Ono i Rooney by mohl hrát střed, ale ten si teď zaslouží lavečku na pár zápasů.

Reagovat
kiwwi

zrovna zo vcera ma napadne situacia ked to Ibra urobil - sklepol na zaloznikov na polke, zaloznik na rashforda na kridlo a rashford do sestnastky na Ibru na hrote = tutovka (nepremenena)

zeby zrovna ten Benzema bol nejaky rychlik alebo tak...

Reagovat
smazaný uživatel

Já to nemyslel tak, že je Benzema úplnej rychlík, ale v tom systému je to snad nejlepší útočník. Já bych tam viděl pohyblivějšího útočníka než Ibru.

Reagovat
kiwwi

a v com Ibra zaostava za Benzemom?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně je to útočník víc do kombinace a je pohyblivější. Místo ve vápně si umí najít taky dobře a spaluje šance stejne jako v poslední době Ibra.

Reagovat
kiwwi

do kombinacie mi pride Ibra teda ako spicka...ok ta pohyblivost ja uz asi slabsia, ale zase Ibra je kral vo vzduchu

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se asi neshodneme... Ale teď by se nám do toho hodil Chicharito, co?

Reagovat
kiwwi

vsak to bola uplna lama co sa tyka kombinacie

Reagovat
smazaný uživatel

No, sklepnout míč a podržet ho uměl a potom už jen zbývá, aby tam nasprintoval a někdo ho nějak trefil.

Reagovat
vodka

pokud bude mít kolem sebe Martiala/Rashforda, kteří tam právě jsou od toho, aby ten náběh udělali, tak nevidím problém ani v tom, že se Ibra stáhne. Navíc má do vápna skvělý náběh a s naší mezihrou si na ten centr stejně počká...

Reagovat
smazaný uživatel

No, já si myslím, že naše mezihra by se změnila, pokud by byl střed Herrera-Pogba a jistil by je Carrick nebo Schneiderlin. Náběh ti udělají krajáci, ale proč by se křídla měli stahovat pro míče, aby si to ťukli se středem, to musí dělat útočník a poté směřuje míč na kraj. A když vezmu rychlost Martiala a Rashforda, tak se tam takovej Ibra nemůže dostat včas, pokud to nezbrzdí.

Reagovat
vodka

Nemyslím si, že by v tomto s Ibrou byly problémy, to je už o sehranosti a zároveň nemám obavu, že by se nedostával do vápna, je dostatečně chytrý hráč na to, aby věděl, kam si stoupnout a dostatečně silný, aby se prosadil.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teď už jenom posadit Rooneyho. No, tak nějak jsem si teď vzpomněl na Chicharita, kterého jsme se zbytečně zbavili.

Reagovat
PP

já ten transfer vůbec nechápal. Pogba na to nemá především mentálně, ale utápět takového hráče na DMku s parťákem jako Fellaini je šílenost.

Na druhou stranu - hrálo se pár zápasů teprve, je mladý, zvyká si na ligu, trenéra i spoluhráče, musí splnit očekávání.. žádná prdel pro něj. Pogba může být rozdílový hráč, ale samo se to rozhodně neudělá

Reagovat
smazaný uživatel

OT: hraje uz nekdo FIFA UT 17 dik... melo to byt venku 18.9.

Reagovat
teenz

Zatím neni.

Reagovat
Tommy the Gunner

Když si to stáhneš z externího zdroje, tak můžeš hrát už teď. Já to hraju už 10 dní a docela spokojenost. Suprovej je Attack Mode, kde pořád jenom útočíš na jednu bránu.

Reagovat
smazaný uživatel

Conte - Na vině jsem já, protože já jsem trenér a to znamená, že musíme pracovat víc.

Mourinho - prohráli jsme kvůli chybujícím rozhodčím a nedostatku štěstí

Reagovat
smazaný uživatel

Někteří trenéři holt nezvládají a vyplakávají.

Reagovat
kiwwi

Jojo presne tak to bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
iamek

Jsi takovy ten typicky curacek co si precte jen nadpis. Rekl bych ti az si poslechnes cely rozhovor, ale anglictinu asi nezvladas.

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

Konecna tabulka PL

1. City

2. Tottenham

3. Chelsea

4. Liverpool

5. Arsenal

6. Everton

7. Mufani

Mufani koupi v lete 2017 Varaneho, Jamese a Reuse a dalsi rok skonci na 8 miste

Reagovat
Ligter

máme nejlepší fanoušky na světě, neříkejte mi, že sedmé místo v EPL by bylo tak zlé

Reagovat
smazaný uživatel

sedmička je v Asii považovaná za hodně šťastné číslo, takže by takový rozruch asi nebyl

Reagovat
RicardoCOYS

beru

Reagovat
Free_player

akorát místo Čelzí by mohl být Everton ...

Reagovat
smazaný uživatel

bojím se, že DDG to už nebude bavit... vypadá v těch zápasech zklamaně, nebo Martiala někdo vykoupí, Rashforda to také nemusí bavit, zase sám presoval a stejně ho jožín vystřídá a nechá tam špekouna

Reagovat
Busby babes

Reagovat
nani92

jediný súhlas s DDG

Reagovat
smazaný uživatel

tak Martiala v téhle formě nikdo nebude kupovat, ale on a Rashford jsou dva hráči, kteří když se rozehrají, tak marketingově budou žádaní v Barce nebo Realu.. DDG je jasný, ten vypadá fakt už z toho nešťastný a nezaslouží si to

Reagovat
smazaný uživatel

Rashforda to bude bavit a mozno by nebolo na skodu davat tam mladich hracov ktory chcu za mufanov hrat, odchovancov. Tam mas aspon istotu ze ten hrac k tomu klubu nieco citi a nieje tam kvoli peniazom. To az neskor

Reagovat
smazaný uživatel

je ti jasné, že nás trénuje jožko a Rashforda vystřídal v EL i proti watfordu na úkor špekouna?

Reagovat
Busby babes

Takze nejdriv si Rashford nezahraje a ted uz je tragedie I kdyz strida. Protoze 18letej kluk musi hrat porad, lazdej zapas a 90 minut. Kdyz si tu psal o tom, jak si cetl SAFa, tak si tam precti jak treba zapracovaval mlady hrace.

Reagovat
kiwwi

pssst, Rashford pod Mourinhom nedostane ani len sancu, mrazik ti to vysvetli

Reagovat
bbbauch

To neni pravda, Rashford mourinha ani neuvidi, jak rychle poleti hostovat, vladis ti to vysvetli

Reagovat
r.mrazik

mrazik se posledni dobou kouka na tu bidu,co tam jozko predvadi...takze te s Rashem posle asi do kelu...

Reagovat
kiwwi

takze si si proste nasiel nieco ine ked ti to prve nepasuje zrovna

Reagovat
r.mrazik

jojo...nasel jsem si bidny fotbal...za Rashe Mourka budu placat po ramenou a on si ho muze pripsat na ten svuj list 48 hracu,kterym dal sanci....treba tam pripise nekdy i Mensaha

Reagovat
kiwwi

tvoje reakcie su zufale jak nase vykony v poslednych 3 zapasoch

Reagovat
r.mrazik

na tohle nemam chut...

Reagovat
B3n

Reagovat
vladis271

ale tu sa musím Jožka zastať. Fakt som nečakal, že ho bude hrávať. Tie rečo o tom, že vedenie mu dá najavo, že chce aby mladí hrali a on ich poslúchne som považoval za masívne blúznenie niektorých mufanov. Hej Marcus je dobrý, ale to bol aj KdB a Mourek ho odpísal.

Reagovat
r.mrazik

zas proc se zastavat...rash ma skvelou formu a navic hraje posledni dva zapasy...parada...tleskat a skakat nema smysl...nedejboze z toho brat nejaky vysledky...

je fajn,ze dostava sanci...to je samozrejmy...

Reagovat
nani92

ale KdB ten polčas hral zle, tam sa Mourinhovi nemá čo vyčítať

Reagovat
r.mrazik

ehm...jeden polocas...

Reagovat
nani92

no..ale predstavi si, žeb Rashford ten prvý-druhý zápas do ktorého nastupil hral zle, myslíš že by ho LVG staval dalej?

Reagovat
r.mrazik

kdyz si tedy vezmu,ze budu srovnavat 18 leteho odchovance rashforda a kevina,ktery stal nejaky prachy a mel svoje odkopano...tak v obou pripadech mi prijde odepsat hrace po jednom polocasu jako ulet

Reagovat
nani92

a kupoval ho Mou? tým nechcem rýpať,ale fakt si to nepamatam..áno, rozumiem, ale ide o to, že ked mal v zákalde lepších hráčov a vo forme, tak tých mladých tam nemá dôvod dávať...keby Rooney hral ako má, tak dnes o RAshfordovi asi ťažko počujeme..

Reagovat
r.mrazik

netusim...ale tu kvalitu mel proste videt a neodstavit ho...to je pak prave o schopnostech manazera...

tak on zelva ty mlady tam daval i na ukor starych...pak udelal akorat selekci,jestli ten mlady na to ma...rash na to mel...treba blackett a mcnair ne...

Reagovat
vladis271

ako toto nemyslíš dúfam vážne.

Reagovat
Counter

Reagovat
B3n

Reagovat
iamek

Reagovat
smazaný uživatel

v EL, kde si měl zahrát celý zápas, tak ho vystřídal - špatně

proti Watfordu byl o tři míle lepší než špekoun, také ho vystřídal - špatně

to jsou fakta

Reagovat
Busby babes

Jasne, protoze ty vis, ze to treba nebylo proto aby mohl.hrat v dalsim zapase, nebo aby ho nepredrel... ses smesnej s touhle kritikou za kazdou cenu.

Reagovat
B3n

Ale zase ví všechno nejlíp, že jo

Reagovat
iamek

Reagovat
Hokaido

Nejspíš je všechny vykoupí Everton.

Reagovat
smazaný uživatel

by ma neprekvapilo keby sli united v zime po fabrem

Reagovat
blade115

A my bychom jim ho ještě pustili, navíc určitě za levno...

Reagovat
B3n

Protože to přece běžně děláme, že jo

Reagovat
blade115

Nedelame. Snad s tím ani nezačneme.

Reagovat
Nikikrew

Mourinho vymenoval 3 dôvody, prečo sa Manchestru United nedarí :

Ak zanalyzujete naše tri prehry v uplynulom týždni, tak sme vždy boli lepším tímom v druhom polčase," citovala agentúra AP kouča hostí. Britská BBC ponúkla širšie vyjadrenie bývalého trénera Realu Madrid či Chelsea Londýn. "Poukážem na tri faktory zápasu, z ktorých ale len jeden viem preukázať. Ten prvý závisí na nás samotných, odvíja sa od našich chýb, kolektívnych aj individuálnych. To musíme zlepšiť, je to v našich rukách. Druhý faktor sú rozhodcovia a ja neviem kontrolovať ich chyby. Tretí faktor je šťastie. My ho nemáme. Boli sme lepší a prehrali sme," citovala Portugalčana BBC

City vcera vyhralo zasluzene, to iste sa da povedat aj vcera proti Watffordu, zapas s Feynordom som nevidel. Takze rozhodca moze vacsinou za vsetko...

Reagovat
smazaný uživatel

ať radši drží piču s tím štěstím, co máme říkat my, když máme 25 střel za zápas a vyhrajem jenom 1:0...

Reagovat
kiwwi

problemy s citanim?

Reagovat
Nikikrew

Nazaras teraz nato, ze sa to tu uz objavilo? Moze byt, nevsimol som si to. Kazdopadne ten obsah by ta mal viac trapit.

Reagovat
kiwwi

nie, narazam nato ze si nevies precitat sam po sebe

Reagovat
Nikikrew

Ok , City pred tyzdnom ktore tiez podla vacsiny vyhralo u vas zasluzene.

Reagovat
kiwwi

?

Reagovat
r.mrazik

takze posledni zapasy stale to same...

nase obrana stoji u vapna...utocny hraci pak nesmyslne snazi neco press,ale delaji mezery ve

stredu hriste...bud pressovat,nebo byt zalezly...ale ne tenhle prasopes...

nasi stredovi hraci jsou extremne daleko od hracu..a docela casto je maji i za zady...divny...pogba se snazi byt vsude a neni nikde...

presun mice od nasich beku a obrannych hracu do utocne tretiny hriste je extremne pomaly,bez napadu a rychlosti provedeni...chybi tam carrick nebo basti...kvetak je max na posouvani micu a to je k pice...

hrajeme na extremne moc dotyku...pogba,rooney a dalsi...ta hra je moc pomala,chce to vetsi rychlost jak s balonem,tak prihravkama...stred s kvetakem je pomaly jak rychlostne,tak micema...

rooney nema na hristi momentalne co delat...a Ibra vcera ukazal,ze vek neni jen cislo...

Reagovat
Busby babes

ten stred takhle nefunguje. Nebo mozna kdyby tam byl herrera misto Wazzy nebo Carick. Pripadne Basti (coz by byla prdel). A taky mi teda prijde, ze chybi Blind. S nim je ta rozehravka taky o necem jinem.

Reagovat
smazaný uživatel

De Gea - Valencia, Bailly, Smalling, Shaw - Fellaini, Pogba - Rashford, Rooney, Martial - Ibrahimovic

[reagovat]

Busby babes18.09.2016 12:04#

Vitezna.

Reagovat
Busby babes

Ja to pisu u kazde nasi sestavy uz par let, sasku.

Reagovat
Counter

Už jsi s tím taky pěkných pár let pro smích

Reagovat
Busby babes

Bez nekam psat Rafa magician.

Reagovat
Counter

Když zrovna nevyteče s Wolves, tak to samozřejmě budu spamovat o sto šest

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

osobne mi blind vubec nechybi...chybi mi tam carrick,nebo podobny hrac...proste co dostane normalni mic od stoperu,na ktery si nabehne do volneho prostoru (kvetak tohle moc nedela,protoze moc hrat nechce...) a pak ho rychle posune vys na jine hrace...ne primarne do strany,ale dopredu...ten prechod je ted moc pomaly...

jak pises...s herrerou by to mohlo byt prima,protoze ten hraje casto na jeden,dva doteky...a kdyby tam byl carrick,ktery by ten mic daval rychlei prave na pogbu a herreru,tak by to teoreticky mohlo byt super...treba se to nekdy vyzkousi

Reagovat
Swarley

musí, protože ta trojka Fella, Pogba a Rooney je pomalá...a nejen čistě fyzicky, ale i s balonem a v rozhodování...Fella se v tomhle zlepšil, ale zase je až omezen tím, že musí hrát maximálně přihrávky na pár metrů...je to rozhodně lepší, než aby to rozehrával a předržoval jak dřív, ale je to málo...když na jeho pozici budeme mít Carricka, tak se můžeme jen zlepšit...defenzivně horší určitě není a rozehrávku má mnohem lepší...

Pogba hrát musí a pak zbývá jediná pozice, za koho tam poslat Herreru, ať do toho středu dostaneme rychlost...a v případě Herrery je to rychlost jak v rozhodování, tak i v tom samotným pohybu...

Reagovat
r.mrazik

jojo...bych rekl,ze to hodne lidi vidi dost podobne...

bohuzel tam jsou veci,do kterych moc nevidime...jestli dokaze opustit kvetaka s ohledem na vysku a jeho fyzicno...a taky jestli dokaze posadit shreka...a nejsem si jisty,jestli jsou obe dve veci realny

Reagovat
Busby babes

Zas bych se Kvetaka zastal, pro ty mice si docela chodil. Ze pak nic nevymysli je vec druha no.

Reagovat
r.mrazik

tak uplne schovany byt nemohl,to jo...ale je to takovy...spatny

Reagovat
Swarley

ono je to o té trojici jako celku než úplně o těch individuálních výkonech...Rooney zahrál dobré zápasy, Pogba odehrál dobré zápasy a Fella taky...ale vždy je to jen jeden z nich, jako trojice to prostě není dobře poskládané, není to dobře vyvážené...

Reagovat
B3n

Reagovat
smazaný uživatel

no právě presuje jen pogba a rashford a trochu martial, protože vidíš v těch tvářích jak moc chtějí zatlačit a pak vidíš jak stojí obrana před vápnem a takový schneidy je vedle stoperů a fellaini nepřeleze půlku... rashford ani pogba moc nechtějí hrát dle jožkova taktiky

Reagovat
kiwwi
Reagovat
smazaný uživatel

posledních 20 let mourinho potvrzuje to, co jsme my všichni říkali, mourinho není Klopp ani Pep

Reagovat
kiwwi

jak na video kde popisuje taktiku (a vyvracia to co si napisal v predoslom komentari) mozes zareagovat takto je mimo mojho chapania...jedine ze si si to vobec ani nepozrel

Reagovat
smazaný uživatel

činy mluví, slova jsou prázdná kwwinho

Reagovat
kiwwi

tak to je velka mudrost...nabuduce ked mi da sef nieco spravit a ja to nespravim, tak mu poviem ze to je len jeho chyba pretoze len tara ale v skutocnosti nechcel aby som to spravil

Reagovat
Busby babes

Nekdo nekdy tvdil, ze Mou je nejak podobnej Kloppovi? btw. Neni, Mourinho je daleko uspesnejsi.

Reagovat
r.mrazik

je proste na trenerovi,aby to fungovalo...bud jedno,nebo druhe...a je celkem jedno,jestli to je pak chyba hracu nebo jeho...on je tam od toho,aby se to nedelo...ale on to vi i Jozko a urcite se to bude snazit napravit

Reagovat
B3n

Reagovat
Busby babes

Za vysledky je vzdycky odpovednej trener. Mou rekl, ze se musime podstatnw zlepsit, tak jsem zvedav na dalsi zapas.

Reagovat
r.mrazik

taky tak...ted mame tu EL? tam vyhrat musime,jinak by to byl pruser

Reagovat
Busby babes

Ligovej pohar, pak Leicester, pak ten Luhansk

Reagovat
r.mrazik

hm,jsem myslel ze se hraje ta EL tenhle tyden

Reagovat
FUnk

Tottenham Confirm Midfielder Dele Alli Signs New 6-Year-Deal Until 2022

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stiflerovamama

Počet odbehaných kilometrov klubov z Premier League počas doterajšieho priebehu sezóny (len ligové zápasy):

1. Liverpool FC - 581,6 km

2. Manchester City - 570,7 km

3. Tottenham - 565,9 km

4. Burnley FC - 563,9 km

5. West Bromwich Albion - 562,9 km

6. Arsenal - 556,4 km

7. Middlesbrough - 554,6 km

8. Bournemouth - 549,4 km

9. Southampton - 545,1 km

10. Leicester City - 544,8 km

11. Swansea City - 543,2 km

12. Everton - 541,2 km

13. West Ham United - 539,5 km

14. Chelsea FC - 539,4 km

15. Watford - 539,4 km

16. Stoke City - 536,4 km

17. Hull City - 536,3 km

18. Crystal Palace - 533,9 km

19. Sunderland - 526,7 km

20. Manchester United - 526,6 km

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
stiflerovamama

Reagovat
kiwwi

z nasej strany je to smutne, kazdopadne v tomto tempe a pri zatazi v anglicku to Liverpool nemoze ydrzat celu sezonu...bud hraci odidu fyzicky alebo sa zrania - ten rozdiel oproti ostatnym timom je obrovsky

Reagovat
Maresma

Nadruhou stranu ale nehrajeme evropský poháry, což může pomoct.

Reagovat
Counter

Reagovat
kiwwi

to hej, ale v zime budete musiet bud skludnit hru, alebo bude Klopp riskovat vyhorenie resp. mnozstvo zraneni, ktore sa moze tahat este dlho po zime

Reagovat
kiwwi

a na rotaciu proste nemate dostatocnu kvalitu na lavicke

Reagovat
fenixLFC

do rotacie nemame iba krajnych bekov, inak na vacsinu postov pohoda

Reagovat
nani92

nemajú behať hráči,ale lopta

Reagovat
kvasha16

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
smazaný uživatel

LVG

Reagovat
Zaschrona

Ty prvni kluby budou brzo vyflusane, Koeman na to jde chytre, hezky pekne ve stredu, pak zautocit nahoru.

Reagovat
tomasinho

Tak rychle nedostatečnou kondici po Bobovi nenapraví

Reagovat
Zaschrona

Zase ale nepretrenovat!

Reagovat
vladis271

MU

Reagovat
fenixLFC

ŠTATISTIKA | Počet odbehaných kilometrov klubov z Premier League počas doterajšieho priebehu sezóny (len ligové zápasy):

1. Liverpool FC - 581,6 km

2. Manchester City - 570,7 km

3. Tottenham - 565,9 km

4. Burnley FC - 563,9 km

5. West Bromwich Albion - 562,9 km

6. Arsenal - 556,4 km

7. Middlesbrough - 554,6 km

8. Bournemouth - 549,4 km

9. Southampton - 545,1 km

10. Leicester City - 544,8 km

11. Swansea City - 543,2 km

12. Everton - 541,2 km

13. West Ham United - 539,5 km

14. Chelsea FC - 539,4 km

15. Watford - 539,4 km

16. Stoke City - 536,4 km

17. Hull City - 536,3 km

18. Crystal Palace - 533,9 km

19. Sunderland - 526,7 km

20. Manchester United - 526,6 km

mozno aj v tom bdue problem United....

Reagovat
vodka

v tom je jednoznačně problém...

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester City

Reagovat
Ligter

to už sem někdo dával myslím

Reagovat
fenixLFC

uz som na to hodil

Reagovat
smazaný uživatel

tak jedno je pre toho co ide diskusiu zhora a druhy je pre toho co ide zdola

Reagovat
Ligter

Reagovat
johan14

Stačilo aby lekár stiahol Martiala po tej pecke do hlavy. Bolo vidno, že má spomalené reakcie na prst, no aj tak ho tam nechal. To je záležitosť ktorú musí lekár riešiť. V NFL to majú jasné, hráč po otrase musí prejsť nezávislou kontrolou aj keby 100 krát tvrdil, že je OK, pretože on nie je schopný posúdiť svoj stav. Osobne som nechápal, že ho nechal hrať, tam to celé začalo. Potom sa už len hasil požiar.

Reagovat
vodka

v PL je dané, že rozhodnutí je na doktorovi, je tam jak klubový, tak jeden nezávislý.

Reagovat
johan14

No tak od tých dvoch by som nechcel aby posudzovali môj stav v prípade popdozrenia na otras mozgu. V spomalených záberoch bolo vidno, že prst už bol vľavo a oči ešte vpravo.

Reagovat
kiwwi

takze dvaja profi lekari ktori robili test s prstom a ocami si nevsimli ze ten test bol negativny a ty zo spomaleneho zaberu si to vycital hej? Ja uz fakt neviem co si to ludia na forach nahovaraju

Reagovat
johan14

Nevymýšľaj, videl si to aj ty.

Reagovat
Counter

Reagovat
Mimalu

kdyby Martialovi něco bylo, tak to Jose pozná i z lavičky...

Reagovat
johan14

Preto celý čas čumel, či má dať niekoho aby sa rozcvičoval. Martial mal ísť dolu už po tom strete hlavami.

Reagovat
Mimalu

to jen tak na oko, ve skutečnosti věděl diagnózu dřív, než tam doktoři doběhli

Reagovat
r.mrazik

ohledne toho videa na FB od EF na de bruyneho...neco takoveho bychom chteli mit v Mchitarjanovi ne?

Reagovat
smazaný uživatel

mchita je daleko od kdb, rozdílný hráč.. to spíš mata je jak kdb

Reagovat
r.mrazik

mata jak kdb? a to v kterym vesmiru?

Reagovat
j_mrazik

Asi v tom, kde Mata nema rad balon a je rychlej.

Reagovat
Mastný Chobot

KdB nemá rád balón a je rychlej?

Reagovat
fajdax

Je rychlej

Reagovat
Mastný Chobot

nie je to Fabregas, ale že by to bolo niečo, čím by vynikal, to nie, má lepšie prednosti

Reagovat
r.mrazik

neni to lennon nebo valencia,ale rychly je dostatecne...nadprumerne...zrychleni ma taky slusny a pohyblivost taky...

Reagovat
fajdax

Reagovat
Mastný Chobot

ano, ale ked ti clovek povie popis mi de Bruyna jednou vetou, tak nepovies ze je rychly, aspon ja nie

Reagovat
j_mrazik

Vždyť se bavíme o Mata vs KdB a tam ta rychlost, jako věr v čem se liší, je docela znatelná, ne? Tady nešlo o to jednou větou popsat KdB.

Reagovat
r.mrazik

vis co znamena "mit rad balon"?

Reagovat
Mastný Chobot

môže to znamenať, že má perfektnú techniku (čo KdB má) alebo že je sebec

Reagovat
j_mrazik

Mít rád balon = neustále ho vodit nebo předržovat. Prostě to nedávat včas, rychle od nohy.

Reagovat
Swarley

tak to je zatím Pogba Casanova všech balonu...

Reagovat
jk

Reagovat
nani92

že nie je alibista a la MAta na 5 metrov

Reagovat
r.mrazik

aha...tak v tom vesmiru jsou fakt stejny

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý první dotek, jednoduchá rychlá hra, průnikové pasy, finální pasy, nebezpečný před bránou, chodí často z druhé vlny

Reagovat
r.mrazik

jednoduchá rychlá hra, průnikové pasy, finální pasy ??? kde je v tomhle Mata?

Reagovat
oddy

v Chelsea?

Reagovat
r.mrazik

asi

Reagovat
kvasha16

Reagovat
smazaný uživatel

u nás? víš, co to znamená? dává rychle od nohy míč a nabízí se hned... jeho typická hra

Reagovat
r.mrazik

myslis,jak to pokazdy zasekne,chvili vede a pak prihraje k lajne a bezi ke stoperum? jojo,uz jeho typickou hru mam trochu nakoukanou...

Reagovat
Whitemedia

U nás to všechno zvládal no..

Reagovat
r.mrazik

jojo...to bylo tehdy,kdy modraci skoncili paty? a v te dobe uz torres goly daval nebo uz ne?

Reagovat
fajdax

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Counter

Boha, vždyť Mata byl v Chelsea vážně vynikající.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Whitemedia

Reagovat
r.mrazik

A ja pisu neco jinyho? Jen pisu,ze to bylo davno a ze to je prd platny...to je tak davno,jak kdyz jeste daval torres goly...

Reagovat
Counter

Měls to napsat rovnou takhle a podobné reakce by nebylo zapotřebí!

Reagovat
r.mrazik

tak ja cekal,ze to inteligentni lidi pochopi...

Reagovat
Whitemedia

Nevím no, s Hazardem tu sezonu fungovali úžasně.. A v té bídě pod Boasem to byl taky společně s Lampardem a podzimním Sturridgem nejlepší hráč.. To až Mourek ho pak odpálil a u vás už vypadal jako úplně jiný hráč

Reagovat
r.mrazik

Jj,ja narazel na to,ze to je davno a ze to je prd platny co bylo

Reagovat
Counter

Nevím, nakolik je dobré, že se Mourinho pustil do kritizování Shawa. Hráče, který je po ohromně vážném zranění, potřeboval i pomoc psychologa, je furt hrozně mladý... A navíc se v tom zápase i zranil, což zřejmě k té jeho chybě v závěru zápasu přispělo. Vtipné na tom je, že Mourinho ho dvě minuty nato stáhl, ale po zápase o jeho zranění nepadlo ani slovo.

Reagovat
r.mrazik

na jednu stranu mas recht...na druhou je shaw profik a minule zapasy hral skvele a jestli chybu udelal,tak se zas nemuze divit...kazdopadne si to mohl nechat trouba spis do satny nez do medii...

Reagovat
Counter

Tak tím spíš, že předtím hrál skvěle, jeden nepovedený zápas (který dohrával zraněný) by mu neměl přinést hned kritiku.

Reagovat
r.mrazik

jj,ja s tebou vesmes souhlasim...jen si tu kritiku mel nechat pripadne do satny...zas za kazdou cenu s nim jednat v rukavickach kvuli predchozimu zraneni neni treba

Reagovat
Counter

https://twitter.com/TimesSport/status/777824996169281536

Vypadá to na první náznaky nespokojenosti a rozkolu v kabině

Reagovat
r.mrazik

ja to v tom clanku nejak nevidim

Reagovat
Counter

Paywall, je to useknuté.

Reagovat
Counter

Ale jak na to koukám, tak po bezplatné registraci je možné si přečíst dva články týdně zadarmo.

Reagovat
r.mrazik

ok...

Reagovat
vladis271

bereme ho ak sa ho bude chcieť Mourek zbaviť.

Reagovat
nani92

Reagovat
Busby babes

Prani otcem myslenky.

Reagovat
Counter

Však uvidíš, jak se to začne nabalovat

Reagovat
Busby babes

hele dyt vsechny ty clanky jsou jen otresny clickbaity. kdyby tohle vyslo o Arsenalu, tak nad tim jen kroutis hlavou. Vsechno nepodlozeny picoviny.

Reagovat
Counter

Hlavně že když s tím samým přišly Timesy pod LVG, tak to nepodložené pičoviny nebyly. Nevěřím, že by si to Hughes jen tak vymyslel.

Reagovat
Busby babes

ale tak tomu klidne ver no. Je to proti United a Mourinhovi, chapu.

Reagovat
kiwwi

ked nevies, tak naco o tom polemizujes?

Reagovat
Counter

Napsal jsem to schválně co nejméně ofenzivně, abych akorát rozproudil diskuzi na tohle téma a nevysloužil si okamžité shazování ze strany mufanů... a ty si stejně neumíš pomoct.

Reagovat
kiwwi

ja ti proste neverim ty uz proste mas svoj zaver a chces len vyvolat flame a kopnut si

Reagovat
johan14

Reagovat
Counter

samozřejmě že na to mám nějaký názor, ale vyvolat flame? Víš, co flame vůbec je?

Reagovat
kiwwi

pisem zaver, nie nazor...to po prve a po druhe, cakas, ze sa na to chytime a zacneme tu bojovat a hadat sa s tebou...najdes si aj tu najmensiu sracku pri ktorej keby sa jednalo o Arsenal alebo iny spriazneny klub (niekedy u teba staci aj to, ze to nie je United a dokazes racionalne zhodnotit ze je to proste sracka) a klepal by si si na celo (ako napisal vyssie busby)...u United si ale proste nevies pomoct

co sa tyka hocijakeho nazoru na United nevies to proste zakryt, furt to z teba srsi - vrchny hater proste

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou nejmin dva kluby, u kterych morfuje v Cuntera...

Reagovat
kiwwi

ako on je dobry chalan, ale jak pride na United a Spurs tak ma zatmenie no

Reagovat
Hokaido

*Mouriha, ne United

Reagovat
kiwwi

on je typicky ABU fan, to by si si ho musel vsimat viac

Reagovat
Counter

Reagovat
Counter

Ne no.

Reagovat
smazaný uživatel

klasicky už neunáší, to samé s Evou... fakt to rychle rozvrátí

Reagovat
Busby babes

Mel bys odkaz na ten rozhovor? Ja to nenasel, na mobilu se mi spatne hleda.

Reagovat
Counter
Reagovat
Busby babes

Dik. Tak ok, tohle jsem zahledl. Pak tedajeste pokracoval v tom smyslu, ze to je jeho prace naucit hrace aby se to priste neopakovalo. Mluvil taky o tom, ze druhej gol City byl v tomhle podobnej.

Nestastne vyjadreni, ale kovbojku bych z toho nedelal. Obecne, individualne by kritizovat trener verejne nemel.

Reagovat
Counter

No však jo. Mi se prostě nelíbilo, že zrovna jeho zkritizoval. Zato ronei z toho vyvázl jako obvykle bez poskrnky.

Reagovat
Busby babes

tak Rooney, jak nebyl u niceho, tak nebyl ani u tech golu no.

Reagovat
kiwwi
Reagovat
johan14

City, Watford a teraz Lester v podstate na obed. Je síce pekné, že si v Ázii pozrú United v rozumnom čase ale je to aj United rozumné?

Reagovat
johan14

Pozerám že aj Stoke na obed A potom až pondelok Liverpool o 21:00. Kto to určuje tie časy?

Reagovat
vitasrp

Televizní společnosti

Reagovat
johan14

Ak to títo majú v moci, tak už niet pomoci. Zato asi aj tie piatky, SA a PD na obed. Pamätám keď hral Real za Mourinha prvý zápas PD na obed, vtedy sa každý čudoval, teraz už nikto. Vtedy vyhlásil, že je mu to jedno aj keby hrali o polnoci.Čo si navaril, to si aj zje.

Reagovat
vitasrp

Však je taky naprosto logický, že to tyhle společnosti mají v moci, když za ta práva utrácí naprosto neuvěřitelný částky.

Nicméně je pravda, že oni si víceméně můžou dělat, co chtějí, což je špatně, protože občas ten rozpis utkání pak naprosto postrádá logiku. A tím myslím především to, kolik dní odpočinku pak některé týmy dostanou.

Ideálním příkladem právě může být Manchester United a ta trojice zápasů v říjnu - s Liverpoolem, v Evropské lize a s Chelsea. Místo toho, aby hráli například neděle - čtvrtek - pondělí a měli tak pokaždé alespoň 3 dny odpočinku (které zkrátka jsou potřeba, aby výkon týmu nebyl ovlivněn únavou), mají daleko lahodnější program, a to pondělí - čtvrtek - neděle, tudíž jsou v obou zápasech v nevýhodě, jelikož budou mít na odpočinek jen dny dva.

Reagovat
Zaschrona

Ono by uplne stacilo, aby se stanovila pravidla pro vyber TV zapasu - je dopredu jasne, ktere tymy mohou hrat EL ve ctvrtek, tak minimalne ty ctvrtky by slo snadno poresit - ty ostatne delaji nejvetsi problemy. Stejne se ale divim, ze si jeste TV spolecnosti neprosadily vecerni zapasy v sobotu a nedeli - v nejlogictejsi terminy se nehraje nic.

Reagovat
Busby babes

oni to tak chteli dat, ale Jose to zaridil takhle, aby mel vymluvu.

Reagovat
smazaný uživatel

My sme mali takýto program v EL pravidelne.Takže prečo nie aj United.

Reagovat
vitasrp

Protože je to naprostá kravina? Stejně jako to byla naprostá kravina ve vašem případě?

Reagovat
johan14

Reagovat
jacobT

Reagovat
Counter

Reagovat
Busby babes

a i u vas jsme tu rikali, ze to je proste demence. Myslim, ze zrovna Vita sem daval clanek o regeneraci sportovcu/fotbalistu a na tom dokazoval, jak je PL dementni, ze nevychazi klubum vstric, zatimco treba BL nebo PD jo.

Reagovat
vladis271

ako ten pondelkový zápas je pekný fail. MU LFC bývalo takmer vždy Sunday 14:30 ako headline kola.

Reagovat
smazaný uživatel

ŠTATISTIKA | Počet kilogramov spotrebovaneho vlasoveho gelu klubov z Premier League počas doterajšieho priebehu sezóny (len ligové zápasy):

1. Manchester United - 59,6 kg

2. Tottenham - 57,7 kg

3. Arsenal - 56,9 kg

4. Burnley FC - 56,3 kg

5. West Bromwich Albion - 56,2 kg

6. Manchester City - 55,6 kg

7. Middlesbrough - 55,4 kg

8. Bournemouth - 54,9 kg

9. Southampton - 54,5 kg

10. Leicester City - 54,4 kg

11. Swansea City - 54,3 kg

12. Everton - 54,2 kg

13. West Ham United - 53,9 kg

14. Chelsea FC - 53,6 kg

15. Watford - 53,5 kg

16. Liverpool FC - 53,4 kg

17. Hull City - 53,3 kg

18. Crystal Palace - 53,2 kg

19. Sunderland - 52,7 kg

20. Stoke - 50,6 kg

Reagovat
Mastný Chobot

fu, kolko by to bolo, keby sme mali Artetu este

Reagovat
Counter

Arteta musel používat vteřinové lepidlo nebo tak, vždyť měl parádní vlasy i pod vodou...

Reagovat
j_mrazik

Ten měl vlasy jak Eddie Murphy v Cestě do Ameriky.

Reagovat
r.mrazik

jako ciste prirodni jo?

Reagovat
tomasinho

Emre nám zvýší průměr no

Reagovat
vladis271

Stoke sú jasní. Čo je to za bukvičácku novotu? To je gél gaffer to je gél.

Reagovat
Swarley

wtf? to stihli Shaw s DDG spotřebovat 60 kg gelu za těch pár zápasů?

Reagovat
Swarley

i když Tony na toho mohykána asi taky něco vyplácne...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
norton

Rooney

Reagovat
tomasinho

Reagovat
smazaný uživatel

s chlebem ale

Reagovat
fajdax

Reagovat
kvasha16

to co je za kokotina?

Reagovat
smazaný uživatel

To jako fakt? To i ve Stoke dali přes 50 Kg ?

Reagovat
Ligter

za Stoke to počítá jen Krkiće beztak

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele