5. kolo
17.09.2016 16:00 CET
4 : 2
(3:0)

Reportáž

West Bromwich Albion - West Ham United 4:2

Ani záměna dvou obránců a posazení Byrama s Reidem ničemu nepomohlo: West Ham podruhé v řadě v lize inkasoval čtyři branky, dnes dokonce z dílny notoricky neproduktivního WBA, a pod chorvatským trenérem Slavenem Bilićem se tak zřejmě navzdory slušné minulé sezoně pomalu začíná kývat židle...

Tak dlouho Tony Pulis hořekoval nad nedostatkem posil, až mu vedení za rekordní peníz přivedlo Nacera Chadliho a ten potom dvěma góly a dvěma asistencemi potopil West Ham. Krásný příběh, který se dnes začal psát už po osmi minutách, kdy Masuaku pod žádným tlakem zahrál rukou a nechal Chadliho z penalty zahájit individuální show.

West Bromwich nakonec do přestávky bezradnému soupeři zasadil ještě dva údery a oba následovaly dvě neúspěšné snahy o odklizení balonu. Nejprve trestal Rondón, posléze James McClean skrze teč Chadliho střely a bývalý stoper Slaven Bilić na lavičce tekl.

Ve druhé půli už Hammers dodali trochu na šťávě střídající Calleri s Feghoulim, to však na úkor nadále otevřené obrany. Té proto v 56. minutě ještě jednou utekl Rondón a Chadli završil své parádní představení. Teprve potom přišli na řadu i hosté, v tu chvíli už ale pochopitelně bylo pozdě. Michaila Antonia alespoň bude těšit již pátá branka v sezoně a Robsona-Kanua jeho první cameo v novém klubu.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3 2

Kladiváři už ale !!

Reagovat
Infernoqt

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
OnlyWHU

To byly nejhorší chvíle letošního roku. Jdu se projít po hospodách. V 1. půli 0:3 a 72 % držení míče. V momentě, kdy se mi už chtělo věřit, že bude líp, nás vyvětrali z protiútoku na 0:4. Ještě, že máme Payeta... Po vystřídání ikony Nobleho volám snad každej zápas. Vzadu hoříme. Modlím se k příchodu Cresswella, Sakha a Carrolla. Kdy bude líp? Odnese to Bilič?

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyz jsem kouknul na vysledek,chtelo se mi zvracet.Jestli nedame 3 body se Sotonem tak Bilic pujde do riti!

Reagovat
smazaný uživatel

Kladiváři neejhorší vstup, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Co se to do prdele deje..?Zapas jsem nevidel,ale podle pomeru strel by mel byt vysledek spis naopak,ne..??!!S West Bromem dostat 4 kusy to uz je fakt moc

Reagovat
smazaný uživatel

Nepamatuju kdy jsme měli v PL držení míče 72 procent, jestli vůbec někdy a ještě k tomu venku. Poslední dva zápsasy byly úplně mimo moje chápání. Dopředu je to super, ale sráží nás zbytečný individuální chyby, kterých mi dokážeme za zápas udělat mraky. Dnes smolařem Masuaku. Ale dnes s nadsázkou stačilo aby se WBA dostali k balonu a byl z toho gol. Zaza to byla směšná postavička v našem útoku. Je tu krátce, ale jeho výkon byl hroznej. Nordtveit pravej obránce taky rozhodně není. No nic úvod PL jsme nezvládli, ale bude to ještě dlouhá sezona a Bilič to zvládne. Hodně chybí Cresswell, ten asi nejvíc..

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes Tomkins dával za Palace. Nu já si myslim hned od začátku, že to byla chyba ho prodávat. Chápu že i on chtěl pryč, pač tu neměl jistý místo v základu. Takže odejít asi musel. Jenže teď by se moooc hodil Ať už na jeho post stopera nebo na pravou obranu. Dopředu to bylo špatný, jenže přes něj jen tak nikdo neprošel. Masuaku je přesně opak...

Reagovat
OnlyWHU

Souhlas...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele